אמא אווזה
-
- הצטרפות: 06 יוני 2004, 16:02
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אווזה*
אמא אווזה
ילדים מקסימים ואהובים מאוד מאוד.(4,1.5,4 חודשים) מתאפשרת גמישות בשעות
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
- דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*
אמא אווזה
שלום לאמא אווזה, היכן השגת בחו"ל בלוקים של פראפין? , והאם אין בעיה להביא זאת לארץ?
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
אמא אווזה
שלום,
את מוזמנת לקרוא את כללי ההתנהלות בככר השוק.
יש איסור לפרסם מודעות כלשהן לגבי גנים/משפחתונים/מטפלות. לא המלצות, לא חיפוש, לא הצעות עבודה.
כי במקור האתר התחיל עבור קהילת חינוך בית, ויש פה כמה שזה מביא להם ת'סעיף, וזה אחרי שלל דיונים - מה שהוחלט.
מוזמנת למחוק את המודעה שלך. תודה ובהצלחה.
את מוזמנת לקרוא את כללי ההתנהלות בככר השוק.
יש איסור לפרסם מודעות כלשהן לגבי גנים/משפחתונים/מטפלות. לא המלצות, לא חיפוש, לא הצעות עבודה.
כי במקור האתר התחיל עבור קהילת חינוך בית, ויש פה כמה שזה מביא להם ת'סעיף, וזה אחרי שלל דיונים - מה שהוחלט.
מוזמנת למחוק את המודעה שלך. תודה ובהצלחה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמא אווזה
שלום אמא אווזה
את מוזמנת לבוא לבקר אותנו בגן שלנו, בכפר סירקין. זה גן רב גילאי מקסים מקסים עם המון חופש ואהבה.
הטלפון של שיר שהיא אחת הגננות 054-5380303
יש לה גם דף בית פה משפחת אושר
את מוזמנת לבוא לבקר אותנו בגן שלנו, בכפר סירקין. זה גן רב גילאי מקסים מקסים עם המון חופש ואהבה.
הטלפון של שיר שהיא אחת הגננות 054-5380303
יש לה גם דף בית פה משפחת אושר
-
אמא אווזה
ואני מקווה שזה בסדר שאני כותבת פה... בכל זאת זה לא ככר השוק
-
אמא אווזה
שלום אמא אווזה,
אני מגדלת שיחלבנדר לשימוש בארונות, לחליטה, לתיבול ועוד. עד כה לא הצטברו לי מספיק זרעים להכנת שקיות ממש, אבל מנסיון גם העלים והענפים ריחניים ועובדים היטב לצורך בישום והרחקת עש. אני מבינה שאנחנו לא באותו איזור (אני בבקעת אונו) ולכן המלצתי היא שתקני או תשיגי שיח לבנדר, ותשתמשי בו להכנת שקיות: גוזמים כמה ענפים עם או בלי פרחים, מגלגלים בניר עיתון, תולים במקום יבש (לא במקלחת או במקרר, למשל), ואחרי שבוע-עשרה ימים מפוררים קצת את כל התכולה ומכניסים לשקית בד או רשת צפופה עם סרט לקשירה ותלייה. זהו! מדובר בצמח לא מפונק, לא דורש המון מים או טיפול, מתפתח יופי, מוסיף ניחוח וצבע לגינה או למרפסת ושימושי מאוד. לא תתחרטי! בהצלחה.
אני מגדלת שיחלבנדר לשימוש בארונות, לחליטה, לתיבול ועוד. עד כה לא הצטברו לי מספיק זרעים להכנת שקיות ממש, אבל מנסיון גם העלים והענפים ריחניים ועובדים היטב לצורך בישום והרחקת עש. אני מבינה שאנחנו לא באותו איזור (אני בבקעת אונו) ולכן המלצתי היא שתקני או תשיגי שיח לבנדר, ותשתמשי בו להכנת שקיות: גוזמים כמה ענפים עם או בלי פרחים, מגלגלים בניר עיתון, תולים במקום יבש (לא במקלחת או במקרר, למשל), ואחרי שבוע-עשרה ימים מפוררים קצת את כל התכולה ומכניסים לשקית בד או רשת צפופה עם סרט לקשירה ותלייה. זהו! מדובר בצמח לא מפונק, לא דורש המון מים או טיפול, מתפתח יופי, מוסיף ניחוח וצבע לגינה או למרפסת ושימושי מאוד. לא תתחרטי! בהצלחה.
אמא אווזה
שלום לך אווזה
דף בית אישי @}
דף בית אישי @}