אמא מעשנת מידי פעם

אמא_מעשנת_מידי_פעם*
הצטרפות: 25 פברואר 2003, 22:18
דף אישי: הדף האישי של אמא_מעשנת_מידי_פעם*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי אמא_מעשנת_מידי_פעם* »

אתמול כתבתי פה שורה או שתיים כתגובה ל- א',
משום מה היום היא איננה מישהוא מחק אותה,וזאת לדעתי חוצפה,
זה העלה את כול הסעיף שהיה לי לגביי האתר הזה,מה זה עכשיו סתימת פיות?
מעולם לא נתקלתי בצנזורה באינטרנט בשום פורום,ודווקא פה שזה אתר של אנשים שחיים באופן טבעי שמתיימרים לתת במה לרעיונות ולדיעות חופשיות ושונות אנשים פה לא מוכנים לקבל דיעות שונות משלהם,כול השבועיים האלה שנכנסתי לאתר נתקלתי באטימות מוחין מוחלטת לגביי חינוך ילדים שאינו כרוך בנשיאה במנשא והנקה אובססיבית.(מי אמר שזו הדרך הנכונה?,הספר "עקרון הרצף"?)
תמיד הייתה לי אלרגיה לאנשים שמעידים על עצמם שהם "אלטרנטיבים",ראיתי אותם כפנאטים גמורים,ולא טעיתי האתר הזה מוכיח שאני צודקת.
התעניינתי באתר בתום לב שכן אני מאמינה שהעולם שלנו לפני שואה אקולוגית ואפשר לעשות אותו מקום הרבה יותר נעים לחיות בו,אפשר לחיות באופן הרבה יותר טבעי,
עידן המכונות והמאה העשרים הרחיקה את האנשים מן הטבע,ומן האינסטינקטים שלהם,
ויש דברים שאפר לחיות בלעדיהם למשל,סיגריות,ועשן מכוניות בפרצוף,וחומרי מאכל למינהם,
ובדים סינטטים.
אבל לא צריך לאבד את ה"אני",בכדי לחיות יותר נכון,לא צריך לאבד את הזהות בכדי לשמור על האידיאולוגיה,מצאתי באתר עוד "עדר" של אנשים לא שונה מן ה"עדר" של האנשים בזרם המרכזי.
ועוד אוסיף כי כול דרך גידול התינוקות במנשאים ועל הציצי לא נובע לדעתי מהצורך "לתת",
לילדים כדי שיהיו להם חיים יותר טובים אלא נובע מחוסר בטחון בסיסי של אמהות שהייתה להם ילדות דפוקה אולי?
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

אמא מעשנת -
הסתכלתי עכשיו בגירסאות אחורה.
התגובה היחידה שלך שנמחקה וראיתי היתה "גילה, שוב את?" שכתבת ל א.
אני משערת שזו לא התגובה שהתכונת אליה.
סביר יותר, שאת כתבת תגובה בזמן שערכו את הדף, ושינו את השם של אמא של נטף מ-פלוני אלמונית ל-אמא של נטף. זו טעות, זו לא סתימת פיות.
את רוצה לחזור על דבריך, או לכעוס?
תבשיל_קדרה*

אמא מעשנת מידי פעם

אה - וכמובן - כמו שענת כתבה - גם את יכולה לראות בדיוק את מה שאני ראיתי, לשחזר מה שאת רוצה, למחוק מה שאת רוצה וכו'
תבשיל_קדרה*

אמא מעשנת מידי פעם

:-D
ברור. זה כי שיחקתי 4 מקלות ומצאתי פמ"ריות על שיחי טיון דביק.
אמא_מעשנת_מידי_פעם*

אמא מעשנת מידי פעם

בכול מקרה טעות או לא טעות,
אני לא חוזרת בי מדבריי,אתם חבורת סתומים.
ליברלים אתם לא.
אמא_מעשנת_מידי_פעם*

אמא מעשנת מידי פעם

ונ.ב דבר אחרון לפני שאני פורשת סופית,
בקשר לילדות,
לא הייתה לי ילדות אידיאלית ,כי דבר זה אינו אפשרי בעולמינו,
אבל הייתה לי ילדות מאושרת מאוד מכיוון שהיה לי הכשרון למצות אותה עד תום.
ואני לא באה בטענות לאמא שלי שהיא לא הניקה אותי ולא נשאה אותי במנשא,וגם לא תולה את האשמה על המשפחה שלי שלא הייתה מלוכדת כשבט אינדיאני.
ואני גם לא מכה על חטא ומנסה לסגור מעגל עם בני,אני פשוט נותנת לו את האפשרות לבחור באיזה צורה הוא רוצה לחיות את ילדותו.ולא חונקת אותו בציצי במקום לתת לו להתבטא.
בקיצר במקום להתבכיין כול היום קחו את עצמכם בידיים ותמצאו לעצמכם חיים.
ותתנו לעצמכן לנשום אולי? במקום לפחד שהילדים שלכן ייצאו מקופחים.
ככה מגדלים ילדים שוביניסטים דרך אגב.
תבשיל_קדרה*

אמא מעשנת מידי פעם

כל זה כי חשבת שמחקו לך הודעה?
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי אם_פי_3* »

מעשנת.
משום מה נראה לי שאת מנסה לעשות פרובוקציה בכוח, אבל אני אנסה בכל זאת לענות ברצינות.
קודם כל לגבי התשובה האבודה - זו כנראה טעות, וזה קורה לפעמים בכל הפורומים שאני מכירה. הבחירה שלך היא איך להתייחס לכך.
דבר נוסף - אי אפשר להתייחס לאנשים הכותבים באתר כאל מקשה אחת. יש כאן טווח רחב מאד של אנשים והתנהגויות שונות. חלק הם מאד "אלטרנטיביים" וחלק כמעט בכלל לא. חלק "סתומים" וחלק "זורמים" (זורם זה ההיפך מסתום, לא?). חלק ליברלים וחלק שמרנים. חלק מניקים 4 שנים, מגדלים את ילדיהם רק במנשא - וחלק לא הניקו בכלל, מגדלים ילדים בעגלות ובמיטות נפרדות ועוד תועבות (אני מדברת כמי שקרובה יותר לצד השני, לפחות עם הילדים שכבר יש לי) וכל האפשרויות שבאמצע.
לא מצאתי כאן הרבה התבכיינות (וקצת קיטורים מותר לכל אחד...). מצאתי חיפוש דרכים איך לעשות דברים יותר טוב.
אני יכולה להעיד על עצמי - יש לי ילדים מקסימים, שמקבלים רק מחמאות מהסביבה, למרות שהם ינקו מעט מאד, היו במנשא רק חלק מהזמן, ישנים מגיל אפס במיטות נפרדות, הולכים לגן מגיל 3 ח' ועוד דברים שאני בטוחה שמזעזעים רבים מכאן. והם גם היו צריכים להתחלק באמא שלהם - כי הם תאומים. אני לא חוששת שהם יצאו מקופחים. נתתי להם מה שיכולתי, והתוצאות נהדרות (אם אפשר לקרוא לילדים בני 4 תוצאות S-: ) . ועדיין, הקריאה (והכתיבה) באתר זה, ובמקומות נוספים, חשפו אותי לרעיונות מעניינים, שחלקם (לא כולם) נשמעים לי יותר "נכונים" - עבור ילדי, ועבורי. לא מנקודת מוצא של מה שעשיתי עד כה לא היה טוב, אלא שאפשר יותר טוב, ואני מוכנה לפחות לנסות להשקיע. בילד הבא עלינו לטובה אני מתכוונת לנסות חלק מהרעיונות האלו. חלקם נראים לי חשובים שאני מוכנה להשקיע בהם הרבה, וחלקם בגדר ניסוי של "ננסה, ונראה איך הולך והאם זה מעשי עבורנו". מתוך כך יש תהיות, התלבטויות, ובוודאי שלא לקיחת שיטה וישומה כפשוטה, אלא אוסף של דברים שעברו את המסננת הפרטית שלי של הגיון, תחושת לב/בטן ומעשיות בהקשר של החיים הספציפיים שלי (בגבול השינויים שאני מוכנה לעשות).

המסקנות שלך של "סתומים", בכייניים, מפחדים שהילדים יצאו מקופחים (ומה הקשר בכלל לשוביניזם???) לא ברורות לי בכלל.
אז תעשי עם זה מה שאת רוצה. את יכולה לעזוב בזעם או שלא בזעם, את יכולה לקחת מה שמתאים לך, ולזרוק את השאר, אבל לא חייבים לזרוק רפש על מקום שלא מוצא חן בעינייך.
ענת_שן_לוי*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי ענת_שן_לוי* »

אני סתומה גאה D-:
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי יונת_שרון* »

מעשנת, אני מחקתי את המשפט הזה מתוך נסיון לשמור על קצת דרך ארץ בצ'יק צ'ק -- דף שאשמח אם תקראי. כמו כן, אנא תקראי את הדפים תנאי שימוש ו-אתר חופשי, כדי להבין טיפה טוב יותר איך הדברים עובדים כאן.

את מוזמנת להשאר ולהמשיך לתרום!
אמא_מעשנת_מידי_פעם*

אמא מעשנת מידי פעם

תודה כבוד גדול יש לי דף בית אישי,
אבל אני לא חושבת שאשאר לתרום ,על כול תגובה שלי יש מישהיא שלא מסכימה מתוך פרינציפ.
בכול מקרה אעקוב מקרוב אחר התפתחויות.
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי ורד_לב* »

הצעה אישית ולא תוקפנית- אם בא לך בכ"ז להישאר, אולי לנסות לא להיות בוטה ולהעליב את שאר המשתתפים.
לא חושבת שיש כאן פרנציפ, אבל אם מתחילים בתקיפות ואי נעימויות זה מתגלגל ומתגלגל כמו כדור שלג... כמו בחיים בעצם, אין הבדל!
אז דף בית אישי הוא אחלה הזדמנות לפתיחת דף חדש.
ברוכה הבאה מחדש. את יכולה אפילו לשנות, לערוך ולשפץ את הדף האישי שלך (או דפים אחרים) ולהתחיל fresh {@
בכל אופן בהצלחה במה שתבחרי |אפרוח|
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי אם_פי_3* »

זה הרעיון של דיונים - לא מסכימים אחד עם השני. בעיני זה לא רע - וזה גם לא נגדך.
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אמא מעשנת - ברוכה הבאה!
פתחת דף חדש - תרתי משמע {@
יונת_שרון*
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי יונת_שרון* »

ואגב, אם בא לך לשנות משהו כאן בדף (או בכל דף אחר), תקליקי על "עריכת כל הדף" למטה באזור הצהוב (בפינה השמאלית-עליונה שלו). פרטים נוספים יש בדף עריכה בצ'יק צ'ק.
אמא_מעשנת_מידי_פעם*

אמא מעשנת מידי פעם

כן יונת אני יודעת איך לערוך את הדף,אבל אני לא אוהבת לעשות שינויים,מה שכותבים כותבים.
מה שכן,איך כותבים את הכינוי בלי סימן שאלה?
אמא_מעשנת_מידי_פעם*

אמא מעשנת מידי פעם

ציטוט: "מי שחושב אחרת הוא במקרה הטוב צד בויכוח ולא בעל מונופול אוטומטי על האמת".
אורי מאיר מתוך תקפות עקרון הרצף.
אממ''פ*
הצטרפות: 12 מרץ 2003, 14:51

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי אממ''פ* »

היה עכשיו אייטם בגיא פינס,
שברוס ויליס מככב בסרט חדש משהוא על אמריקאים נלחמים באפריקה,"כמה שזה מתאים למצב של היום",
אבל המפיקים דרשו לחתוך 20 דקות מהסרט כי לא רצו יותר מידיי סצינות אלימות שיעוררו אסוציאציות אצל הצופים ומשם הדרך לקופות קצרה ...הרהרתי בדברים בעודי מטאטאה מתחת לשולחן העץ העתיק הנפילי שעומד בפינה בסלון לצורך אגירת מסמכים ודיסקייה קבועה.
ואמרתי ,"זה נכון,זה היה מפריע לי אם הייתי צופה בסרט אמריקאי כרגע והיו שם סצינות אלימות כלפי אנשים מהעולם השלישי,זה היה צורם לי מאוד ".
פעם לא הייתי מתעמקת בדברים כך,היום דברים ברמה הזאת מפריעים לי,כאילו שאכפת לי מאוד מהעולם הזה ומגורלו.
עכשיו שנהיה לי אכפת החיים הם יותר מלאי פרטים ,ממש עבודת נמלים לחיות.
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי א* »

בסוף, אחרי שפתחת דף כי מחקו לך מה שכתבת לי- אני לא יודעת מה כתבת....אז מה כתבת?
אממ''פ*
הצטרפות: 12 מרץ 2003, 14:51

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי אממ''פ* »

את רוצה למחוק אז תמחקי.
מחשבות*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 13:49

אמא מעשנת מידי פעם

שליחה על ידי מחשבות* »

דף_ למחיקה
יונת_שרון*