יש לי מחשבות והרהורים לגבי עצמאות (במובן של עסק עצמאי), נשים ועסקים, אמהות ועסקים ובכלל.
אני חדשה בתחום העסקי. נהיה לי עסק, ואני לומדת את ההתנהלות בעולם העסקים, ואת השילוב בין העסק לשאר החיים שלי (שהם האמהות בעיקר). בהשראתה של
עסק נשי, חשבתי לנסות להקים קבוצה קטנה של נשים שמנהלות עסק קטן (עצמאיות) שעוברות תהליכים ביחד. מה זאת אומרת? לא נטוורקינג (מאלה שנאספים במקום, אוכלים בורקסים ומספרים 60 שניות על העסק שלך) וגם לא קבוצת לימוד (כי אין לי תוכניות להביא מרצים וגם לא שזה יעלה כסף <רק זה חסר לי>). אז מה כן? שיתוף. למידה משותפת. היותנו מראה האחת לשניה. אתגרים ופתרונותיהם. סיעור מוחות. משוב.
המחשבה שלי היא לעשות את כל העניין מבוסס סקייפ ואינטרנט , כי לי לפחות אין זמן לפגישות פנים אל פנים ללא הבת שלי, את הזמן שיש לי בלעדיה אני משקיעה ישירות בעסק.
אני מפרסמת כרגע רק בבאופן, כי אני חושבת שאם יהיו תחומי השקה לעסקים זה יהיה טוב (אבל לא חובה).
באינסטינקט ראשוני זה נראה לי פחות מתאים לנשים עצמאיות במקצועות חופשיים (מטפלות וכדומה) אבל אולי אני טועה.
והכל בגמישות, בבדיקה משותפת, בהתאמה לכולן.
כל העניין הזה נולד כי אני רגילה לעבוד בצוות. בבית ספר, בהפסקת עשר, מחליפים רעיונות ורשמים. בישיבת צוות עוסקים כולם בנושא משותף שמטריד את כולן. תמיד בכל מקום שעבדתי היה לי את מי לשתף במה עשיתי השבוע שהיה מוצלח (ומה ביאס אותי נורא).
ועכשיו - אין.
אז ככה זה נולד. אם כל העניין מדבר אליך- דברי איתי!
(-: