בדיקת זיהוי הריון
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בדיקת זיהוי הריון
היי, קיבלתי מחזור אחרון "נורמאלי" ב15/5, לאחר כשבועיים-שלושה שבועות החלו להופיע כל מיני "תסמינים מוזרים";עייפות, רגישות בחזה, תכיפות במתן השתן וכו'... ב16/6 התחיל לי "מחזור" כביכול אבל זה נמשך רק בערך 3 ימים ולא היה מאסיבי ["המחזור" הגיע באיחור, אז פירשתי את זה כדמום בתחילת הריון]. כשהדימום הזה נספק עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי [עם פס חלש אבל היה פס]. יום אחרי הלכתי לגיניקולוג [היה לי מזל שהיה תור בדיוק יום למחרת] הוא עשה אולטרה-סאונד ואמר שלא רואים שק הריון וכלום. הוא אמר שיש סיכוי שהיה הריון כימי או שזה נפל או שהכל תקין כי זה עדיין שלב מוקדם לראות שק הריון. הוא שלח אותי לבדיקת דם. עשיתי את בדיקת הדם והתוצאות הגיעו, ונקבע לי אליו תור שוב 3 ימים אחרי שאעשה את הבדיקת דם. התוצאות כבר הגיעו באותו יום בצהריים והסתכלתי באינטרנט. התוצאות של הבטא היו מוזרות- 0.00, כשבד"כ גם כשאין הריון יש לפחות 0.1 הסתכלתי שם שוב בעוד כמה שעות ויום למחרת- זה עדיין ב0.00. חשבתי אולי התוצאות פגומות או משהו [חוץ מהבטא הבדיקה כללה גם ספירת דם וCBC כללי ושם הכל היה בסדר] אבל אז חשבתי שמה הסיכוי... הלכתי לרופא והוא אמר שאין הריון. הרגשתי אכזבה גדולה אבל עדיין היה משהו בתוכי שחשב על התוצאות הפגומות. עבר כמה זמן ועדיין "התסמינים" לא נעלמו אבל ניסיתי שלא להתייחס לזה כי חשבתי אולי זה הכל פסיכולוגי. ניסיתי לנווט את המחשבות על כך שזה נפל ושלא נורא אפשר יהיה לנסות שוב בחודש הבא או משהו. אני וחבר שלי קיימנו די הרבה פעמים יחסים לא מוגנים, למרות שסיכוי די קטן אחרי שהריון נפל שזה ייקלט, אבל למה שלא לנסות...? במהלך השבועיים האחרונים הסימנים האלה התחזקו והמחשבות על התוצאה הפגומה הדהדו לי יותר מתמיד. וחפרתי קצת באינטרנט ומצאתי בפורום הריון כלשהי שאצל מישהי גם היה תוצאה של בטא 0.00 וזה היה פגום ובסוף כן היה הריון. וכל התסמינים מעידים כאילו אני בהריון אבל זה לא הגיוני שזה נקלט כל כך מהר אם משהו נפל ושתסמינים יופיעו מהר כל כך, אבל אני כבר לא יודעת. גם החום שלי גבוה- עומד על 37 וחצי... חשבתי לקנות בדיקת הריון כבר היום אבל חשבתי שזה מוקדם [למרות שאם ההריון כבר הרבה זמן, אז זה אמור להראות כבר תוצאה, לא יודעת], אני כנראה אחכה ליום חמישי ל14/7 שזה כבר מתי שאמור להופיע מחזור כביכול. מה שבטוח אני לא אלך שוב לאותו הרופא, שלא שם לב לבדיקות HCG קודמות ולא שם לב שזה פגום...
בכל אופן מצטערת על ההודעה הארוכה, מה אתן אומרות?
בכל אופן מצטערת על ההודעה הארוכה, מה אתן אומרות?
-
- הצטרפות: 06 יולי 2011, 13:20
בדיקת זיהוי הריון
את יכולה לבקש מרופאת משפחה הפנייה לבדיקת דם לזיהוי הריון (אפילו בטלפון, לא צריך תור בשביל זה בדרך כלל), אם הווסת אמורה להגיע בחמישי אז כבר מחר אמורה להיות תוצאה חיובית בבדיקת דם...
בהצלחה
בהצלחה
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2004, 13:28
- דף אישי: הדף האישי של גברת_האריס*
בדיקת זיהוי הריון
פלוני אלמונית, בדיקת דם מאוד מדויקת והערך אמור כל הזמן לצחוח ולגדול. יכול להיות שזה היה הריון קצר שלא התפתח.
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
בדיקת זיהוי הריון
החום שלי גבוה- עומד על 37 וחצי..
זו יכולה להיות מחלה.
זו יכולה להיות מחלה.
-
בדיקת זיהוי הריון
אני אחרי החזרת 2 עוברים עשיתי בדיקת דם אחרי12 יום עם בטא 52 האם זה נורמלי?
בדיקת זיהוי הריון
מזל טוב, את בהריון!
אין "נורמלי" בערכי בטא - הטווח התקין הוא רחב מאוד. זה פשוט אומר שלפחות עובר אחד נקלט. כדאי לבדוק שוב בטא בעוד יומיים.
אין "נורמלי" בערכי בטא - הטווח התקין הוא רחב מאוד. זה פשוט אומר שלפחות עובר אחד נקלט. כדאי לבדוק שוב בטא בעוד יומיים.
-
בדיקת זיהוי הריון
תודה הלוואי ויצליח אני בת 44 וזה הריון ראשון,
-
בדיקת זיהוי הריון
בבקשה עזרה עשיתי בדיקת דם 12 יום אחרי החזרת2 עוברים יצא בטא 52 היום עשיתי בדיקה ביום ה14 יצא בבטא 72 מה זה אומר? בבקשה אם מישיהי מכירה מקרה דומה,
בדיקת זיהוי הריון
אשה יקרה, לצערי זה לא נראה מבטיח.
זו עלייה קטנה מאוד.
אבל, מכיוון שהוחזרו שניים, יכול להיות שאחד מהם נקלט בהצלחה, והבטא עלתה יותר והספיקה לרדת בין שתי הבדיקות (בגלל אחד שלא נקלט בהצלחה).
אני מקווה בשבילך שזה המצב.
חזרי על הבדיקה שוב בעוד יומיים שלושה.
בשורות טובות
זו עלייה קטנה מאוד.
אבל, מכיוון שהוחזרו שניים, יכול להיות שאחד מהם נקלט בהצלחה, והבטא עלתה יותר והספיקה לרדת בין שתי הבדיקות (בגלל אחד שלא נקלט בהצלחה).
אני מקווה בשבילך שזה המצב.
חזרי על הבדיקה שוב בעוד יומיים שלושה.
בשורות טובות
בדיקת זיהוי הריון
בעצם, חשוב לסייג ולומר שעוברים לא קוראים ספרי רפואה (משפט של הרופא שלי...).
שמעתי על מקרים שעליית הבטא נראתה זוועה בבדיקות הראשונות, ובכל זאת ההריון היה תקין.
הלוואי.
שמעתי על מקרים שעליית הבטא נראתה זוועה בבדיקות הראשונות, ובכל זאת ההריון היה תקין.
הלוואי.
-
בדיקת זיהוי הריון
תודה על העידוד , אני רק רוצה לציין שבהבטא עלתה בהפרש של יומיים מ52 ביום ה12 להחזרה ואחרי יומיים זה עלה ל72 השאלה אם זה בסדר , אני דואגת שזה לא מעט זה טיפול השביעי שלי שבפעם הקודמת היה הריון כימי , ועכשיו כולי תקווה שהטיפול הזה יצליח , אני רוצה לציין שאני בת 44 ללא ילדים, תתפללו בשבילי בנות יקרות, בהצלחה לכולם
בדיקת זיהוי הריון
אני רק רוצה לציין שבהבטא עלתה בהפרש של יומיים מ52 ביום ה12 להחזרה ואחרי יומיים זה עלה ל72 השאלה אם זה בסדר
יקרה, על זה בדיוק עניתי לך.
כנראה לא הייתי ברורה:
זו נחשבת לתוצאה לא תקינה (מתאימה למצב של הריון כימי). במקרה שלך זה לא חד משמעי מפני שהוחזרו שניים, והעלייה הקטנה בבטא יכולה גם לשקף מצב שבו רק עובר אחד נקלט (סיכוי נמוך אבל קיים).
מעבר לזה, יש גם ניסים.
בהצלחה.
יקרה, על זה בדיוק עניתי לך.
כנראה לא הייתי ברורה:
זו נחשבת לתוצאה לא תקינה (מתאימה למצב של הריון כימי). במקרה שלך זה לא חד משמעי מפני שהוחזרו שניים, והעלייה הקטנה בבטא יכולה גם לשקף מצב שבו רק עובר אחד נקלט (סיכוי נמוך אבל קיים).
מעבר לזה, יש גם ניסים.
בהצלחה.
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכולן. אני מאחרת בארעה ימים. עשיתי כבר ארבע בדיקות הריון , פעם בבוקר והשארבמהלך היום וכל הבדיקות הראו לי שאני לא בהריון. אני בלחץ אטומי שכן מעולם לא איחרתי . מעולם. המחזור שלי סדיר יותר מכל דבר אחר. מה אני עושה ? אנ י לא יכולה עכשיו להכיל הריון ואיך זה יכול להיות שעוד לא קיבלתי ??יש מצב כזה שהמקלון לא יראה כל כך הרבה פעמים ואני עדיין מאחרת בטירוף.? אגב, אני שמה משחה נגד פטריה, יכול ל היות שזה גורם לתשובה לא נכונה ?<
בבקשה, תעזרו לי!
בבקשה, תעזרו לי!
-
בדיקת זיהוי הריון
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום, אני משמינה ואני לא מבינה למה, אז עשיתי בדיקת הריון ע"י בדיקות דם ויצא ש BETA-HCG 5 ו PROGESTERONE 1.7 ? האם לפי התוצאות האלו אני בהריון?
חשוב לציין שעשיתי גם בדיקה ביתית והתוצאה הייתה שלילית.
תודה מראש
שלום, אני משמינה ואני לא מבינה למה, אז עשיתי בדיקת הריון ע"י בדיקות דם ויצא ש BETA-HCG 5 ו PROGESTERONE 1.7 ? האם לפי התוצאות האלו אני בהריון?
חשוב לציין שעשיתי גם בדיקה ביתית והתוצאה הייתה שלילית.
תודה מראש
-
בדיקת זיהוי הריון
אהה ושכחתי להגיד שלא קבלתי מחזור בחודשים אוגוסט וספטמבר. בחודש יוני גם לא קבלתי מחזור אבל ביולי קיבלתי פעמיים.
ושוב תודה מראש
אהה ושכחתי להגיד שלא קבלתי מחזור בחודשים אוגוסט וספטמבר. בחודש יוני גם לא קבלתי מחזור אבל ביולי קיבלתי פעמיים.
ושוב תודה מראש
בדיקת זיהוי הריון
את לא בהריון.
לגבי הווסת שלא מגיעה, האם נבדקת אצל רופא נשים?
לגבי הווסת שלא מגיעה, האם נבדקת אצל רופא נשים?
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2011, 14:03
בדיקת זיהוי הריון
אני מאחרת בשלושה ימים שבהם יש לי הכתמות קלות. החזה שלי גדוש, ובעיקר בא לי כבר הריון. האם נורמלי שיהיו לי כאבים כמו מחזור בתחילת הריון?
בדיקת זיהוי הריון
האם נורמלי שיהיו לי כאבים כמו מחזור בתחילת הריון?
בהחלט.
בהחלט.
-
בדיקת זיהוי הריון
הנה הסיפור שלי + שאלה.
יש לי שלושה ילדים, עם שלושתם נכנסתי להריון בניסיון הראשון.
עכשיו התחלנו לעבוד על מס' ארבע, בע"ה.
הפסקתי גלולות לפני שלושה חודשים, ומנענו בדרכים אחרות (כי הסתובבו כמה וירוסים בבית שהיה עדיף לא להכנס להריון בנוכחותם). במהלך שלושת החודשים האלה המחזור היה סדיר, 29-30 יום, והביוץ היה מורגש מאד.
החודש הגיע הזמן לנסות.
אז קיימנו יחסים סביב הביוץ המשוער מספר פעמים. באופן מאד משונה, לא הרגשתי שום ביוץ הפעם.
כשבוע לאחר מועד הביוץ המשוער היו כאבים די חזקים ורגישות בבטן התחתונה. חלף תוך יום יומיים.
והנה, המחזור כביכול מאחר כבר במספר ימים (4-5), אבל בדיקות שתן ביתיות יצאו שליליות (לפני יומיים והיום).
מה יכול להיות ההסבר לכל הנ"ל?
האם יכול להיות שבכלל לא בייצתי החודש (=ולכן אין הריון, אבל גם אין וסת)? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה.
האם יש סיכוי שבכ"ז יש הריון?
תודה לכל מי שידע לעזור.
יש לי שלושה ילדים, עם שלושתם נכנסתי להריון בניסיון הראשון.
עכשיו התחלנו לעבוד על מס' ארבע, בע"ה.
הפסקתי גלולות לפני שלושה חודשים, ומנענו בדרכים אחרות (כי הסתובבו כמה וירוסים בבית שהיה עדיף לא להכנס להריון בנוכחותם). במהלך שלושת החודשים האלה המחזור היה סדיר, 29-30 יום, והביוץ היה מורגש מאד.
החודש הגיע הזמן לנסות.
אז קיימנו יחסים סביב הביוץ המשוער מספר פעמים. באופן מאד משונה, לא הרגשתי שום ביוץ הפעם.
כשבוע לאחר מועד הביוץ המשוער היו כאבים די חזקים ורגישות בבטן התחתונה. חלף תוך יום יומיים.
והנה, המחזור כביכול מאחר כבר במספר ימים (4-5), אבל בדיקות שתן ביתיות יצאו שליליות (לפני יומיים והיום).
מה יכול להיות ההסבר לכל הנ"ל?
האם יכול להיות שבכלל לא בייצתי החודש (=ולכן אין הריון, אבל גם אין וסת)? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה.
האם יש סיכוי שבכ"ז יש הריון?
תודה לכל מי שידע לעזור.
בדיקת זיהוי הריון
נשמע כאילו הכאבים והרגישות היו הביוץ, שכביכול איחר בשבוע.
אם זה אכן המצב, הווסת עדיין לא מאחרת לך, ולכן הגיוני שבדיקות שתן יצאו שליליות גם אם את כן בהריון.
את יכולה להיות בהריון אם קיימתם יחסים 5 ימים לפני הביוץ (האמיתי) או פחות.
אם זה אכן המצב, הווסת עדיין לא מאחרת לך, ולכן הגיוני שבדיקות שתן יצאו שליליות גם אם את כן בהריון.
את יכולה להיות בהריון אם קיימתם יחסים 5 ימים לפני הביוץ (האמיתי) או פחות.
-
בדיקת זיהוי הריון
תודה, חשבתי על האפשרות הזו, אבל הכאבים ההם היו הרבה יותר חזקים מכאבי ביוץ. משהו שונה לגמרי. וגם העיתוי שלהם היה מאד משונה - אף פעם לא קרה לי, למיטב זכרוני, שהביוץ היה כ"כ מאוחר.
בעיקר דאגתי (אז) שמא מדובר בהריון מחוץ לרחם, שאז עיתוי הכאבים התאים לי לחישוב המשוער של הביוץ.
אבל משלא היה דימום או סימפטום אחר והכאבים חלפו כלא היו, שללתי את זה.
טוב, נחכה עוד קצת לראות אם בכ"ז היה מדובר בביוץ מאוחר, ואם לא - אקפוץ לרופא.
תודה!
(ואם למישהי יש תובנות נוספות, אשמח לשמוע).
תודה, חשבתי על האפשרות הזו, אבל הכאבים ההם היו הרבה יותר חזקים מכאבי ביוץ. משהו שונה לגמרי. וגם העיתוי שלהם היה מאד משונה - אף פעם לא קרה לי, למיטב זכרוני, שהביוץ היה כ"כ מאוחר.
בעיקר דאגתי (אז) שמא מדובר בהריון מחוץ לרחם, שאז עיתוי הכאבים התאים לי לחישוב המשוער של הביוץ.
אבל משלא היה דימום או סימפטום אחר והכאבים חלפו כלא היו, שללתי את זה.
טוב, נחכה עוד קצת לראות אם בכ"ז היה מדובר בביוץ מאוחר, ואם לא - אקפוץ לרופא.
תודה!
(ואם למישהי יש תובנות נוספות, אשמח לשמוע).
בדיקת זיהוי הריון
בעיקר דאגתי (אז) שמא מדובר בהריון מחוץ לרחם, שאז עיתוי הכאבים התאים לי לחישוב המשוער של הביוץ
במקרה של הריון מחוץ לרחם, עד שיתחילו כאבים צריך לעבור יותר משבוע מהביוץ. הרבה יותר אפילו. בשביל שזה ממש יכאב, צריך להיות שם שק הריון בגודל משמעותי יחסית לנפח החצוצרה. שבוע אחרי הביוץ יש שם בקושי זיגוטה.
הכאבים ההם היו הרבה יותר חזקים מכאבי ביוץ. משהו שונה לגמרי. וגם העיתוי שלהם היה מאד משונה - אף פעם לא קרה לי, למיטב זכרוני, שהביוץ היה כ"כ מאוחר.
רמת הכאב יכולה להשתנות מחודש לחודש. כנ"ל העיתוי.
ואל תשכחי שאת אחרי גלולות. אולי שכחת איך זה מרגיש, ואולי (מאוד יכול להיות) שזה השתנה אצלך מאז התקופה-הנקייה-מגלולות הקודמת.
ועוד יכול להיות (אפילו סביר), שב-3 החודשים הקודמים לא בייצת בכלל, ומה שהרגשת בהם היה רק ניסיון ביוץ.
במקרה של הריון מחוץ לרחם, עד שיתחילו כאבים צריך לעבור יותר משבוע מהביוץ. הרבה יותר אפילו. בשביל שזה ממש יכאב, צריך להיות שם שק הריון בגודל משמעותי יחסית לנפח החצוצרה. שבוע אחרי הביוץ יש שם בקושי זיגוטה.
הכאבים ההם היו הרבה יותר חזקים מכאבי ביוץ. משהו שונה לגמרי. וגם העיתוי שלהם היה מאד משונה - אף פעם לא קרה לי, למיטב זכרוני, שהביוץ היה כ"כ מאוחר.
רמת הכאב יכולה להשתנות מחודש לחודש. כנ"ל העיתוי.
ואל תשכחי שאת אחרי גלולות. אולי שכחת איך זה מרגיש, ואולי (מאוד יכול להיות) שזה השתנה אצלך מאז התקופה-הנקייה-מגלולות הקודמת.
ועוד יכול להיות (אפילו סביר), שב-3 החודשים הקודמים לא בייצת בכלל, ומה שהרגשת בהם היה רק ניסיון ביוץ.
-
בדיקת זיהוי הריון
תודה רבה.
אחכה לראות.
תודה רבה.
אחכה לראות.
-
בדיקת זיהוי הריון
הלנצח אהיה משתתפת חדשה?
הלנצח אהיה משתתפת חדשה?
בדיקת זיהוי הריון
זה למשך 3 ימים נדמה לי.
-
בדיקת זיהוי הריון
אז באתי לעדכן שאתמול, בדיוק 14 יום אחרי הכאבים ההם ובאיחור שהתברר כ-כביכולי בלבד, הגיעה הוסת.
תודה לך קוראת על האבחון המדויק, ומקווה לספר בשורות טובות בחודש הבא, א-מן
תודה לך קוראת על האבחון המדויק, ומקווה לספר בשורות טובות בחודש הבא, א-מן
-
בדיקת זיהוי הריון
בהצלחה לכל המנסות...נכנסנו להריון שני כניראה כי הבדיקה הראתה תוצאה חיובית ועכשיו... מתלבטת....בהריון הקודם עשיתי כמעט את כל הבדיקות והאולטרסאונדים,נשקלתי והייתי במעקב הריון בטיפת חלב של הכללית,לקחתי את ההריון די ברצינות. ועכשיו....בא לי מאוד ההריון אבל בגלל שילדתי לידת בית-אני כ"כ מאמינה בגוף שלי ובי ובתינוקות שלי שיודעים להיוולד שגם אם לא ארוץ מבדיקה לבדיקה משהו בי יודע שיהיה בסדר גמור. אז אני רוצה לעשות את המינימום ההכרחי... לא בא לי אולטרסאונד וגינאלי,הסטריה של מעקב משקל ועוד הגזמות רבות למיניהן...
מה לדעתכן נשים יקרות הוא המינימום ההכרחי בבדיקות הריון שני? ומה דעתכן על הרצון שלי בלהמעיט בבדיקות?
מה לדעתכן נשים יקרות הוא המינימום ההכרחי בבדיקות הריון שני? ומה דעתכן על הרצון שלי בלהמעיט בבדיקות?
-
בדיקת זיהוי הריון
לכי לדפים בדיקות בהיריון, מה חובה בהיריון ובטח עוד כמה. יש שם דיונים נרחבים בשאלותייך. בהצלחה!
-
בדיקת זיהוי הריון
טוב, לא יודעת איך קוראים לדף ההוא. חפשי ב מדור הריון וזהו.
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכולן
זו אני - אותה פלונית אלמונית מלפני חודשיים.
ומקווה לספר בשורות טובות בחודש הבא, א-מן
הנה אני מגיעה עם בשורות טובות. זה לא לקח חודש אלא חודשיים, אבל נקלטתי, תודה לאל.
ועכשיו מגיעות שאלות חדשות. האינדיקציה היחידה שלי להריון היא בדיקה ביתית חיובית (וכמובן איחור במחזור). מעבר לזה - שום כלום.
לא מרגישה ממש שום דבר. אפילו לא רמז לבחילה, לא גודש או כאבים בחזה, לא עייפות. הכל כרגיל.
יש לי תור לאולטרסאונד רק בעוד שבועיים. האם כדאי לעשות בטא לראות שאכן יש הריון, ושהבטא מתאימה לגילו (שאמור להיות, היום, 5+2)?
בהריונות הקודמים הרגשתי זוועה בשלב הזה.
נכון שזה כביכול נחמד ומעודד, אבל אני לא יכולה להימנע ממחשבות שאולי משהו לא תקין.
שלום לכולן
זו אני - אותה פלונית אלמונית מלפני חודשיים.
ומקווה לספר בשורות טובות בחודש הבא, א-מן
הנה אני מגיעה עם בשורות טובות. זה לא לקח חודש אלא חודשיים, אבל נקלטתי, תודה לאל.
ועכשיו מגיעות שאלות חדשות. האינדיקציה היחידה שלי להריון היא בדיקה ביתית חיובית (וכמובן איחור במחזור). מעבר לזה - שום כלום.
לא מרגישה ממש שום דבר. אפילו לא רמז לבחילה, לא גודש או כאבים בחזה, לא עייפות. הכל כרגיל.
יש לי תור לאולטרסאונד רק בעוד שבועיים. האם כדאי לעשות בטא לראות שאכן יש הריון, ושהבטא מתאימה לגילו (שאמור להיות, היום, 5+2)?
בהריונות הקודמים הרגשתי זוועה בשלב הזה.
נכון שזה כביכול נחמד ומעודד, אבל אני לא יכולה להימנע ממחשבות שאולי משהו לא תקין.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
בדיקת זיהוי הריון
ש לי תור לאולטרסאונד רק בעוד שבועיים. האם כדאי לעשות בטא לראות שאכן יש הריון, ושהבטא מתאימה לגילו
כדאי למי? אם זה יכול להרגיע אותך, ודאי שכדאי לעשות... בהצלחה!
כדאי למי? אם זה יכול להרגיע אותך, ודאי שכדאי לעשות... בהצלחה!
בדיקת זיהוי הריון
הריון חוץ רחמי.
מהם הסימנים?
האם בהריון "רגיל" יכולות להיות תחושות של ביוץ?
חוץ מהמלצה לאולטרסאונד (שלא בא לי לעשות אלא אם זה חובה), יש דרך לדעת?
מהם הסימנים?
האם בהריון "רגיל" יכולות להיות תחושות של ביוץ?
חוץ מהמלצה לאולטרסאונד (שלא בא לי לעשות אלא אם זה חובה), יש דרך לדעת?
בדיקת זיהוי הריון
אלמוג יקרה, לא תמיד יש סימנים להריון מחוץ לרחם (למרות שיכול להתחיל דימום או כאבי בטן בבטן התחתונה- לא חובה. לי לא היו שום סימנים)
בהריון רגיל יכולות להיות תחושות של ביוץ (אם כי לא יודעת מהן התחושות הספציפיות שלך... קצת כללי)
ולדעתי אולטראסאונד זו הדרך לאבחן זאת -ולצערי.
מקווה שעוזר לך יקרה.
אם צריכה מוזמנת להתקשר - שירלי 054-3004406
בהריון רגיל יכולות להיות תחושות של ביוץ (אם כי לא יודעת מהן התחושות הספציפיות שלך... קצת כללי)
ולדעתי אולטראסאונד זו הדרך לאבחן זאת -ולצערי.
מקווה שעוזר לך יקרה.
אם צריכה מוזמנת להתקשר - שירלי 054-3004406
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכן
מאוד רוצה שתעזרו לי, היום עשיתי בדיקת הריון אחרי יום איחור לווסת ויצא שלילי ואחרי שעה היה קוו מאוווווד חלש (אולי מדמיינת) ואחרי שעתיים נעלם
האם אני בהריוו? ועד כמה הבדיקה אמינה?
שלום לכן
מאוד רוצה שתעזרו לי, היום עשיתי בדיקת הריון אחרי יום איחור לווסת ויצא שלילי ואחרי שעה היה קוו מאוווווד חלש (אולי מדמיינת) ואחרי שעתיים נעלם
האם אני בהריוו? ועד כמה הבדיקה אמינה?
-
בדיקת זיהוי הריון
בדיקת הריון ביתית אמינה רק בתוך חמש דקות לאחר ביצועה.
כל תוצאה שמופיעה אחרי הזמן הזה, וודאי אם מדובר בשעה שלמה, איננה מהימנה.
אם האיחור יימשך כדאי לעשות בדיקה נוספת בעוד יומיים, ואם את לא רוצה לחכות - את יכולה לעשות בדיקת בטא שהיא נטולת ספקות.
בהצלחה!
כל תוצאה שמופיעה אחרי הזמן הזה, וודאי אם מדובר בשעה שלמה, איננה מהימנה.
אם האיחור יימשך כדאי לעשות בדיקה נוספת בעוד יומיים, ואם את לא רוצה לחכות - את יכולה לעשות בדיקת בטא שהיא נטולת ספקות.
בהצלחה!
בדיקת זיהוי הריון
היי. לפני מס' ימים עשיתי בדיק ביתית והיא הראיתה חיובי, אף פעם אין לי איחור וביצעתי את בדיקה באיחור של 4 ימים. על פי הספירה אני בשבוע 5.4 ואתמול ביקרתי אצל רופא נשים שלא ראה שק של עובר, אמר לי לחזור בעוד שבועיים ונתן לי לבצע את כל הבדיקות שצריך, זהו הריון שלישי אבל אף פעם לא הגעתי כל כך מוקדם לרופא, האם זה נורמלי? האם יש שם אחר לבדיקת הביתא? כי נראה שבדיקה מעין זו הוא לא נתן לי לעשות?
היי. לפני מס' ימים עשיתי בדיק ביתית והיא הראיתה חיובי, אף פעם אין לי איחור וביצעתי את בדיקה באיחור של 4 ימים. על פי הספירה אני בשבוע 5.4 ואתמול ביקרתי אצל רופא נשים שלא ראה שק של עובר, אמר לי לחזור בעוד שבועיים ונתן לי לבצע את כל הבדיקות שצריך, זהו הריון שלישי אבל אף פעם לא הגעתי כל כך מוקדם לרופא, האם זה נורמלי? האם יש שם אחר לבדיקת הביתא? כי נראה שבדיקה מעין זו הוא לא נתן לי לעשות?
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכולן.
אני אחרי גרידה, קיבלתי מחזור תקין ב29 למרץ . אני יודעת שעדיין אין איחור במחזור ושאין לי מה לבדוק אבל הגוף שלי ממש מאותת לי הריון כמו בפעם הקודמת, סחרחורות כאבי בטן וכו'. עשיתי בטא ויצא 5IU/L ויומיים אחרי זה 4IU/L , אני ממש לא מבינה מה קורה, זה לא הריון? יכול להיות שהבדיקה לא אמינה בשבועות הראשונים להריון ושווה לחכות לאיחור במחזור?
אני אחרי גרידה, קיבלתי מחזור תקין ב29 למרץ . אני יודעת שעדיין אין איחור במחזור ושאין לי מה לבדוק אבל הגוף שלי ממש מאותת לי הריון כמו בפעם הקודמת, סחרחורות כאבי בטן וכו'. עשיתי בטא ויצא 5IU/L ויומיים אחרי זה 4IU/L , אני ממש לא מבינה מה קורה, זה לא הריון? יכול להיות שהבדיקה לא אמינה בשבועות הראשונים להריון ושווה לחכות לאיחור במחזור?
-
בדיקת זיהוי הריון
אם לא עבר שבוע מהביוץ לפחות, בדיקת בטא לא תראה כלום.
אני מבינה את הכמיהה להריון חדש, אבל מה הטעם להיבדק שוב ושוב בשלב כל כך מוקדם?
אני מבינה את הכמיהה להריון חדש, אבל מה הטעם להיבדק שוב ושוב בשלב כל כך מוקדם?
בדיקת זיהוי הריון
תודה רבה!
האמת שהלכתי להיבדק בגלל התסמינים ואז עלו השאלות,
אני מנסה להיות הכי "קולית" שניתן בנידון ולא למדוד כלום אבל כשראיתי את התוצאות לא יכולתי שלא לשאול כי זה הטריד אותי.
האמת שהלכתי להיבדק בגלל התסמינים ואז עלו השאלות,
אני מנסה להיות הכי "קולית" שניתן בנידון ולא למדוד כלום אבל כשראיתי את התוצאות לא יכולתי שלא לשאול כי זה הטריד אותי.
בדיקת זיהוי הריון
מה קורה פה?? אני לא מצליחה להבין.
מחזור אחרון 29 למרץ ,
22/4 - Beta 5 IU/L
24/4 - Beta 4 IU/L
29/4 - Beta מתחת לשלוש
2/5 - Beta 3 IU/L
מחזור מאחר כבר בארבעה ימים והבטא אפסי אבל לא מתאפס , אין כאבי מחזור או סימנים מקדימים, יש כאבי בטן עמומים קצת כמו בהריון, מה קורה פה???
מחזור אחרון 29 למרץ ,
22/4 - Beta 5 IU/L
24/4 - Beta 4 IU/L
29/4 - Beta מתחת לשלוש
2/5 - Beta 3 IU/L
מחזור מאחר כבר בארבעה ימים והבטא אפסי אבל לא מתאפס , אין כאבי מחזור או סימנים מקדימים, יש כאבי בטן עמומים קצת כמו בהריון, מה קורה פה???
בדיקת זיהוי הריון
שלום רב! אני שבועיים וחצי אחרי החזרה של עובר אחד.
ב20/5 בטא 92
ב22/5 בטא 149
ב28/5 בטא 592
היום יש לי קצת כאבי בטן והפרשה חומה קצת
מישהו יכול לענות האם זה בסדר והאם בטא תקינה?ואם זה הצליח?
שלום רב! אני שבועיים וחצי אחרי החזרה של עובר אחד.
ב20/5 בטא 92
ב22/5 בטא 149
ב28/5 בטא 592
היום יש לי קצת כאבי בטן והפרשה חומה קצת
מישהו יכול לענות האם זה בסדר והאם בטא תקינה?ואם זה הצליח?
-
בדיקת זיהוי הריון
סיימתי את המחזור לפני שבוע בערך. כרגע יש לי תחושות בחילה אחרי שאני אוכלת משהו. האם בחילות הריון מושפעות מאוכל או שזה לא קשור האחד למשנהו?
סיימתי את המחזור לפני שבוע בערך. כרגע יש לי תחושות בחילה אחרי שאני אוכלת משהו. האם בחילות הריון מושפעות מאוכל או שזה לא קשור האחד למשנהו?
בדיקת זיהוי הריון
רציתי לשאול, המחזור האחרון איחר ב3 ימים, עשיתי בדיקה ביתית ויצא קו אחד חזק ושני חלש, הבנתי שאני בהריון אבל לאחר יום קיבלתי מחזור קצר וגם הרבה פחות דם מתמיד(בערך יומיים וחצי)
האם זה סימן שההריון נפל או שיכול להיות כזו תופעה??
האם זה סימן שההריון נפל או שיכול להיות כזו תופעה??
-
בדיקת זיהוי הריון
פרוגסטרון 102.8 6 ימים לאחר הזרעה ללא נטילת פרוגסטרון הנירות או זריקות הייתה זריקת אוביטרל אחת יומיים לפני הביוץ וזהו יש מצב שהעלייה בהורמון היא רמז להריון השדיים שלי נפוחים וכואבים כבר חמישה ימים לאחר ההזרעה אסטרוגן 1276 אני עייפה עצבנית ופחות חושקת בשוקלד יותר בבשר מה שאני לא אוהבת ושוקולד זה הדבר הכי אהוב עליי בעלי אומר שזה מההורמונים לאו דבקה הריון
פרוגסטרון 102.8 6 ימים לאחר הזרעה ללא נטילת פרוגסטרון הנירות או זריקות הייתה זריקת אוביטרל אחת יומיים לפני הביוץ וזהו יש מצב שהעלייה בהורמון היא רמז להריון השדיים שלי נפוחים וכואבים כבר חמישה ימים לאחר ההזרעה אסטרוגן 1276 אני עייפה עצבנית ופחות חושקת בשוקלד יותר בבשר מה שאני לא אוהבת ושוקולד זה הדבר הכי אהוב עליי בעלי אומר שזה מההורמונים לאו דבקה הריון
-
בדיקת זיהוי הריון
אני גם לא רוצה לקיים מין בחדירה כי אני מפחדת שאם התחיל הריון שזה לא יסכן אותו האם חששותיי מוצדקות?
אני גם לא רוצה לקיים מין בחדירה כי אני מפחדת שאם התחיל הריון שזה לא יסכן אותו האם חששותיי מוצדקות?
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום .. יש לי שאלה עם סיימתי מחזור ב 22 ליוני ,וקיימתי יחסי מין 29 ליוני והוא גמר בפנים ,ואני אמורה לקבל מחזור 11 ליולי ! העם נכנסתי להריון ?
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכולכן,
רציתי לדעת מה זה אומר תוצאה של בדיקת בטא 2.1 ? אני הבנתי שזה לא הריון, השאלה היא מה זה כן. אם זה שלילי זה לא אמור להיות אפס? מה הערכים הנמוכים מאפס עד חמש אומרים? אגב, אני חודשים אחרי הפלה בשבוע 10. האם יש קשר?מחכה מאוד לתשובה, כי אני לחוצה ..
רציתי לדעת מה זה אומר תוצאה של בדיקת בטא 2.1 ? אני הבנתי שזה לא הריון, השאלה היא מה זה כן. אם זה שלילי זה לא אמור להיות אפס? מה הערכים הנמוכים מאפס עד חמש אומרים? אגב, אני חודשים אחרי הפלה בשבוע 10. האם יש קשר?מחכה מאוד לתשובה, כי אני לחוצה ..
בדיקת זיהוי הריון
למיטב ידיעתי, בטא בין 0 ל-5 זו תוצאה תקינה, שמשמעותה: אין הריון.
כלומר זה לא חייב להיות 0.
אל תהיי לחוצה
למיטב ידיעתי, בטא בין 0 ל-5 זו תוצאה תקינה, שמשמעותה: אין הריון.
כלומר זה לא חייב להיות 0.
אל תהיי לחוצה
בדיקת זיהוי הריון
יעל, תודה !
אבל בכל זאת ממה הערכים האלו מושפעים? למה פעם אחת זה 2.1 והשבוע שבדקתי יצא 1.2 ושתי התוצאות האלו אומרות :אין הריון.
אבל בכל זאת ממה הערכים האלו מושפעים? למה פעם אחת זה 2.1 והשבוע שבדקתי יצא 1.2 ושתי התוצאות האלו אומרות :אין הריון.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2012, 16:42
בדיקת זיהוי הריון
שלום!
קצת רקע:אני בת 28. בריאה.הורדתי בשנה האחרונה בעזרת דיאטנית 23 קילו,מאוד פעילה בחדר כושר(3פעמים בשבוע), לא אוכלת שוקולדים ושטויות,בקיצר,מאוד שומרת.
הפסקתי גלולות אחרי 10 שנים ב16 לחודש(יולי). קיבלתי ווסת ב18 למשך 5 ימים.היום אני ביום ה17 למחזור.מבערך היום ה10, אני עושה בדיקות ביוץ.השתמשתי בערכה של סנסוטסט וביום ה14 עברתי לפארמה מדיק.היא די רגישה וכבר 4 ימים שהיא מראה לי פס בדיקה בתוצאות,אבל טרם קרה שפס הבדיקה היה חזק כמו פס הביקורת.מבחינת סימנים(עברו 10 שנים אבל נראה לי שאני זוכרת:)) היו לי כאבים בשחלה ימין 4 ימים,כאבי ראש,קצת סחרחורות(התחילו לפני יומיים) קצת שילשול(יום אחד) ומבחינת הפרשות,היו לי הפרשות קצת דביקי,כמו ג׳יל אבל לא בכמויות.מיום ראשון ה29 לחודש,שכבנו 4 פעמים.
בבדיקות ביוץ אחרות,פס הבדיקה די חלש..אני לא מצליחה להבין אם במקרה היה כבר ביוץ,ופשוט ההורמון חלש אצלי אז הפס אף פעם לא יהיה מספיק חזק כמו מס הביקורת,או שעדיין לא התרחש הביוץ בכלל..מבחינת הסימנים נראה שכן,או לפחות שזה ממש קרוב...
ביומיים האחרונים אני נורא עייפה,יש סחרחורות כשאני קמה מהכיסא,אין ממש תאבון,אבל כשיש אוכל מולי אני אוכלת..יש כאבים בבטן התחתונה ולפעמים רעשים בבטן..
בגלל שאני לא יודעת אם היה ביוץ ומתי הוא היה,או מה אורך המחזור שלי בכלל..מתי אתן ממליצות לעשות בדיקת הריון?
כבר יומיים ההפרשות קצת צהבהבות,אולי זה מהזרע(סורי..) כי שכבנו הרבה..לא יודעת..
אשמח לעצה..
סורי על האורך:).. סופש מקסים!
קצת רקע:אני בת 28. בריאה.הורדתי בשנה האחרונה בעזרת דיאטנית 23 קילו,מאוד פעילה בחדר כושר(3פעמים בשבוע), לא אוכלת שוקולדים ושטויות,בקיצר,מאוד שומרת.
הפסקתי גלולות אחרי 10 שנים ב16 לחודש(יולי). קיבלתי ווסת ב18 למשך 5 ימים.היום אני ביום ה17 למחזור.מבערך היום ה10, אני עושה בדיקות ביוץ.השתמשתי בערכה של סנסוטסט וביום ה14 עברתי לפארמה מדיק.היא די רגישה וכבר 4 ימים שהיא מראה לי פס בדיקה בתוצאות,אבל טרם קרה שפס הבדיקה היה חזק כמו פס הביקורת.מבחינת סימנים(עברו 10 שנים אבל נראה לי שאני זוכרת:)) היו לי כאבים בשחלה ימין 4 ימים,כאבי ראש,קצת סחרחורות(התחילו לפני יומיים) קצת שילשול(יום אחד) ומבחינת הפרשות,היו לי הפרשות קצת דביקי,כמו ג׳יל אבל לא בכמויות.מיום ראשון ה29 לחודש,שכבנו 4 פעמים.
בבדיקות ביוץ אחרות,פס הבדיקה די חלש..אני לא מצליחה להבין אם במקרה היה כבר ביוץ,ופשוט ההורמון חלש אצלי אז הפס אף פעם לא יהיה מספיק חזק כמו מס הביקורת,או שעדיין לא התרחש הביוץ בכלל..מבחינת הסימנים נראה שכן,או לפחות שזה ממש קרוב...
ביומיים האחרונים אני נורא עייפה,יש סחרחורות כשאני קמה מהכיסא,אין ממש תאבון,אבל כשיש אוכל מולי אני אוכלת..יש כאבים בבטן התחתונה ולפעמים רעשים בבטן..
בגלל שאני לא יודעת אם היה ביוץ ומתי הוא היה,או מה אורך המחזור שלי בכלל..מתי אתן ממליצות לעשות בדיקת הריון?
כבר יומיים ההפרשות קצת צהבהבות,אולי זה מהזרע(סורי..) כי שכבנו הרבה..לא יודעת..
אשמח לעצה..
סורי על האורך:).. סופש מקסים!
-
בדיקת זיהוי הריון
אה רק לציין שהתחלנו לקיים יחסים ביום ה12 של המחזור.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2012, 10:12
בדיקת זיהוי הריון
אני מציעה לעשות בדיקת פרוגסטרון ביום ה-21 של המחזור (בדיקת דם, הפניה מרופא נשים). זה ייתן אינדיקציה אם היה ביוץ או לא. אם היה ביוץ, תעשי בדיקת הריון שבוע אחרי בדיקת הפרוגסטרון.
-
בדיקת זיהוי הריון
אני פשוט לא רוצה להכניס לחץ לחודש הראשון של הניסיונות..בעלי בטוח יגיד שאין טעם להתחיל בבדיקות כאלה כ״כ מוקדם.רופא הנשים שלי בכלל אמר לי לעשות סקס איך שבא לי ואם כלום לא קורה אחרי 3 חודשים לבוא אליו..העצה שלך טובה אבל:)
במידה וכן הייתי רוצה לעשות בדיקות כאלה,האם זה צריך להיות אחרי צום או עם הבוקר? מעניין אם המזכירה של הרופא יכולה להוציא כזה ולפקסס..לרופא שלי יש תור פעם בחודש וחצי בערך:)..אני אמשיך לברר מה קורה לגבי הביוץ ואעדכן:) תודה!
במידה וכן הייתי רוצה לעשות בדיקות כאלה,האם זה צריך להיות אחרי צום או עם הבוקר? מעניין אם המזכירה של הרופא יכולה להוציא כזה ולפקסס..לרופא שלי יש תור פעם בחודש וחצי בערך:)..אני אמשיך לברר מה קורה לגבי הביוץ ואעדכן:) תודה!
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2012, 10:12
בדיקת זיהוי הריון
אני לגמרי מסכימה עם בעלך והרופא - תעשו סקס מתי שבא לכם ובלי לחץ בכלל. אחרי 10 שנים עם גלולות ייתכן שלא תבייצי כמה זמן.
פשוט לעצם השאלה - מתי לעשות בדיקת הריון - אין לזה שום תשובה.
במידה וכן הייתי רוצה לעשות בדיקות כאלה,האם זה צריך להיות אחרי צום או עם הבוקר?
לא צריך לצום.
פשוט לעצם השאלה - מתי לעשות בדיקת הריון - אין לזה שום תשובה.
במידה וכן הייתי רוצה לעשות בדיקות כאלה,האם זה צריך להיות אחרי צום או עם הבוקר?
לא צריך לצום.
-
בדיקת זיהוי הריון
המון תודה על התגובה וההתיחסות:) היום בדקתי שוב עם ערכת הביוץ שעד כה הראתה פס נוסף,היום הפס היה נורא בהיר כמעט לא שם.כאבי ראש היו כל היום,לקראת אחהצ התחילו כאבי בטן מעל הפופיק..אבל הקטע הכי מוזר היה הקרייבינג המטורף לפסטה וכשלא הכנו פסטה בסוף ממש התבאסתי ובכיתי:) בעלי צחק עלי ואמר שמעניין אם אני בהריון:)חחח הייתה היום הפרשה צהובה כהה כמעט חום(בעיקר בבוקר) אם הביוץ נגמר לפי הערכות לפיכך אם אני מחשבת את היום בו הערכה הראתה את הפס הכי כהה,אני ביוא״ב 3..לנסות אם כך בדיקת הריון בייתי באזור ה13 לחודש?..
-
בדיקת זיהוי הריון
אני אמורה לקבל מחזור ב12 לחודש ואני יום לפני המחזור שמקווה שלא יבוא,אתמול בבוקר הרגשתי כאבי מחזור והרגשתי שקבלתי רצתי לשירותיים ויצאה לי מין הפרשה חומה אז הסקתי מיכך שקבלתי בערב זה הפסיק לגמרי והיום כלום רק כאבי בטן והפרשות לבנות צהובות בערב עשיתי בדיקת שתן יצא שלילי מה דעתכן?אני עם חזה נפוח וגדול וכואב האם אני בהריון?
אני אמורה לקבל מחזור ב12 לחודש ואני יום לפני המחזור שמקווה שלא יבוא,אתמול בבוקר הרגשתי כאבי מחזור והרגשתי שקבלתי רצתי לשירותיים ויצאה לי מין הפרשה חומה אז הסקתי מיכך שקבלתי בערב זה הפסיק לגמרי והיום כלום רק כאבי בטן והפרשות לבנות צהובות בערב עשיתי בדיקת שתן יצא שלילי מה דעתכן?אני עם חזה נפוח וגדול וכואב האם אני בהריון?
-
בדיקת זיהוי הריון
איזה אכזבה ענקית אני כל כך רוצה היריון...קיבלתי מחזור אחרון ב4/1012 טבלתי במקווה ביום ה12 ומאותו יום אני ובעלי קיימנו יחסי מין כל יומיים מהסקרנות שלי עשיתי פעמיים בדיקת היריון ביתית ויצא שלילי יש לציין לפני שהתחתנתי המחזור היה סדיר כל 32 יום.רופאת נשים הציעה לי כדורים פרימולוט נור 5 ימים פעמיים ביום לאחר 34 יום קיבלתי שוב....כרגע יש לי כאבי בטן תחתונה והחזה שלי שורף מה לעשות???? האם הכדורים ששתיתי גורמים לשיבוש או שיש היריון אבל מוקדם לדעת כי עדיין אין לי איחור? מקווה שתעזרו לי תודה ענקית
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכולם
אני אמא ל2 ילדים בת בת 12 ובן בן 8
אני מנסה להכנס להריון המחזור מאחר לי ב3 ימים היום עשיתי בדיקה ביתית
על המקלון היה בבירור קו כהה ובצד השני קו בהיר שבקושי רואים האם אני בהריון ?
שלום לכולם
אני אמא ל2 ילדים בת בת 12 ובן בן 8
אני מנסה להכנס להריון המחזור מאחר לי ב3 ימים היום עשיתי בדיקה ביתית
על המקלון היה בבירור קו כהה ובצד השני קו בהיר שבקושי רואים האם אני בהריון ?
בדיקת זיהוי הריון
לי זה גם היה ככה ואני בהריון..
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום. זה פעם ראשונה שאני משתפת בפורות כלשהו אבל ממש אשמח לעצה.....אנחנו זוג צעיר נשואים שנה וחצי לפני חצי שנה היתה לי הפלה בשבוע 10 אבל כבר אחרי חודש הרחם היה נקי לגמרי. פעם היו לי מחזורים סדירים ועכשיו הכל מטורף. לפני 10 ימים היה יום ה36 ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. היום ביום ה46 עשיתי בדיקה ושוב יצא שלילי......עדיין יכול להיות מצב של הריון? נ.ב- הביוצים שלי מאז ההפלה ממש מאוחרים יום 24 25 בערך.....ממש אשמח שמישהי תענה לי.....אני מתוסכלת .ו כבר אין לי כח להתאכזב שוב ושוב.
שלום. זה פעם ראשונה שאני משתפת בפורות כלשהו אבל ממש אשמח לעצה.....אנחנו זוג צעיר נשואים שנה וחצי לפני חצי שנה היתה לי הפלה בשבוע 10 אבל כבר אחרי חודש הרחם היה נקי לגמרי. פעם היו לי מחזורים סדירים ועכשיו הכל מטורף. לפני 10 ימים היה יום ה36 ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. היום ביום ה46 עשיתי בדיקה ושוב יצא שלילי......עדיין יכול להיות מצב של הריון? נ.ב- הביוצים שלי מאז ההפלה ממש מאוחרים יום 24 25 בערך.....ממש אשמח שמישהי תענה לי.....אני מתוסכלת .ו כבר אין לי כח להתאכזב שוב ושוב.
-
בדיקת זיהוי הריון
אה ושכחתי לכתוב עוד משהו חשוב! לפני קצת יותר משבועיים היו לי דימומים קלים {פעם ראשונה שזה קורה לי] שנפסקו אחרי כמה ימים......
אה ושכחתי לכתוב עוד משהו חשוב! לפני קצת יותר משבועיים היו לי דימומים קלים {פעם ראשונה שזה קורה לי] שנפסקו אחרי כמה ימים......
בדיקת זיהוי הריון
שלום אני חצי שנה אחרי לידה ועדיתי ביקת הריון והיא יצא חיובית הייתי היום אצל הרופא והוא אמר שהוא לא רואה כלום ושנהיה יותר חכמים עם אני יעשה בדיקת דם לפי החישוב שלי אני בשבוע 5+2 (למרות שהמסור שלי לא היה סדיר אחרי הלידה כל שבועיים מחזור) והפחד שלי שזה הריון חוץ רחמי למשהי קרה משהו דומה?
-
בדיקת זיהוי הריון
היי מחזור סדיר בדרךנכלל כל 30-32 יום אני מאחרת כבר 3 ימים היום בדיקב בייתית שלילית האם יש מצב להריון מביוץ מאוחר? זה נסיון רגיל ללא הורמונים שהיתי מזריקה לפני חודשים אנחנו בהפסקת טיפולים לקראת ה ivf הלוואי שלא נצטרך, אציין שלפני שנה גם איחרתי שבוע עשיתי בטא יצאה 100 ואחרי יומיים כאבי מחזור ווסט ובטא שצנחה ל 27 מה שהתברר כהריון כימי, מה הסיכוי שזה הריון
בדיקת זיהוי הריון
האם יש סיכוי להכנס להריון אחרי קיום יחסי מין אנאלי?
האם יש סיכוי להכנס להריון אחרי קיום יחסי מין אנאלי?
-
בדיקת זיהוי הריון
הי בנות אני צריכה את עזרתכן
קיבלתי ווסת ב5 לאפריל אני ובעלי קיימנו יחסי מין ב16 לאפריל ומאז אני מרגישה עייפות וכאבים בבטן התחתונה כמו לפני ווסת היום עשיתי בדיקת דם מה אתן אומרות יש הריון או אין ??
קיבלתי ווסת ב5 לאפריל אני ובעלי קיימנו יחסי מין ב16 לאפריל ומאז אני מרגישה עייפות וכאבים בבטן התחתונה כמו לפני ווסת היום עשיתי בדיקת דם מה אתן אומרות יש הריון או אין ??
-
בדיקת זיהוי הריון
אני הייתי בביוץ ב 15 לחודש היום עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי .. אני יודעת שזה מוקדם מדי אבל לא יכולתי לחכות.. אני אחרי הריון חוץ רחמי.. עכשיו אני כמובן מספרת לעצמי שקרים שאולי אני בהריון ובדקתי מוקדם מדי... בינתיים רבתי עם בעלי מרב עצב !
-
בדיקת זיהוי הריון
ואת? קיבלת תשובה?..
-
בדיקת זיהוי הריון
ומהניסיון שלי.. אותה אחת שכתבה קודם.. כשרוצים הריון כל חודש יש את כל הסימנים!! בלי לבאס...
-
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכן, זקוקה לעצה דחופה. המחזור שלי לא סדיר, לעיתים כל 32 עד 36 יום. בשבוע שעבר קיימתי יחסים בשיטת משגל נסוג. הוא חשש מיד שגמר מעט בפנים, למרות שאני לא הרגשתי זאת. יום ראשון האחרון היה לי כאב חד בצד שמאל והיום הרגשתי גודש בחזה. יש אפשרות להריון? גמירה בחוץ מבחינתי היא בטוחה לאור העבר, על אף שלא מובן היה לי למה התכוון כשמעט גמר בחוץ ואולי ההיסטריה שלו מכניסה גם אותי להיסטריה. תרגיעו אותי, בבקשה.
בדיקת זיהוי הריון
היי בנות , אני באיחור של חודשיים מעולם לא קרה לי ( רק בהריון הראשון שלי ) אני מאוד נרגשת ועם זאת גם לחוצה כל הבדיקות יוצאות שליליות הבטא עומדת על 5> תוצאה כזאת קורעת לב ואני לא יודעת מה לחשוב מה אתן אומרות יכול להיות הריון במצב כזה???
היי בנות , אני באיחור של חודשיים מעולם לא קרה לי ( רק בהריון הראשון שלי ) אני מאוד נרגשת ועם זאת גם לחוצה כל הבדיקות יוצאות שליליות הבטא עומדת על 5> תוצאה כזאת קורעת לב ואני לא יודעת מה לחשוב מה אתן אומרות יכול להיות הריון במצב כזה???
בדיקת זיהוי הריון
שלום,
הפסקתי לקחת גלולות לאחר 9 שנים בנובמבר, מהאז המחזוור שלי דיי סדיר מלבד פעם אחת שאיחור ב11 יום
קיבלתי מחזור בתאריכים הבאים:
מה דעתכם? יש סיכוי להריון?
הפסקתי לקחת גלולות לאחר 9 שנים בנובמבר, מהאז המחזוור שלי דיי סדיר מלבד פעם אחת שאיחור ב11 יום
קיבלתי מחזור בתאריכים הבאים:
- 11.12
- 01.13
- 02.13
- 03.13
- 04.13
מה דעתכם? יש סיכוי להריון?
בדיקת זיהוי הריון
שלום. אני עם השיטה הטבעית כבר בדיוק שנה. בדכ המחזור שלי הוא בסביבות 28-30 יום. היום זה כבר היום החמישים! עשיתי שתי בדיקות דם ובשתיהן תשובה שלילית.
מה יכולה להיות הסיבה לאיחור?
זה ממש לא מסתדר לי עם התכניות לשנה הקרובה אז אל תאחלו לי הריון מוצלח, אבל אני אשמח לשמוע אם מישהי מכירהו יודעת לייעץ..
שלום. אני עם השיטה הטבעית כבר בדיוק שנה. בדכ המחזור שלי הוא בסביבות 28-30 יום. היום זה כבר היום החמישים! עשיתי שתי בדיקות דם ובשתיהן תשובה שלילית.
מה יכולה להיות הסיבה לאיחור?
זה ממש לא מסתדר לי עם התכניות לשנה הקרובה אז אל תאחלו לי הריון מוצלח, אבל אני אשמח לשמוע אם מישהי מכירהו יודעת לייעץ..
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2011, 13:09
- דף אישי: הדף האישי של ג'ני_ענבי*
בדיקת זיהוי הריון
סביר להניח שפספסת ביוץ החודש. הדימום סביר להניח יגיע בעוד שבועיים שלוש, ואם לא תלכי לגיניקולוג שיתן לך נרות פרוגסטרון שיביאו את הוסת.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2012, 10:59
- דף אישי: הדף האישי של שמנת_מתוקה*
בדיקת זיהוי הריון
היי, המחזור מאחר לי ב-9 ימים, לפני 5 ימים הייתי אצל הרופא עשה לי אולטרסאונד ולא נראה שק היריון.. הוא נתן לי כדורים לזירוז הוסת, היום סיימתי עם הכדורים ועדיין לא קיבלתי...
שבוע שעבר עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצאה שלילית..
מה זה אומר??
שבוע שעבר עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצאה שלילית..
מה זה אומר??
בדיקת זיהוי הריון
שלום לכם גיסתי עשתה הפרייה בחודש שעבר חיכתה 19 ימים אולי עד שביצעה את בדיקת הדם ויצא חיובי שיש הורמון אבל נמוך התחיל ברמת 35 אחרי יום 1 עלה עוד קצת אבל ביום שאחריו פתאום היה 140 אבל אמרו לה שלא תקין כצריך לאחר יומיים עשתה בדיקת דם והתשובה שאין הריון . וזה חייב לרדת תוך שבוע באמצעות הדם כמו מחזור ככה נראה לי . אבל לאחר שבוע וחצי היה לה כאבים עשתה בדיקה וההרמון עדיין ברחם שלה אבל נמוך . אתמול עשתה בדיקת דם לראות אם זה ירד אבל חזר ההרמון ועלה נגיד היה 20 עלה 25 במקום לרדת ל 0 כדי לנקות את הרחם הוא עלה והדם הפסיק לרדת אז ה זה אומר ?!?!
שלום לכם גיסתי עשתה הפרייה בחודש שעבר חיכתה 19 ימים אולי עד שביצעה את בדיקת הדם ויצא חיובי שיש הורמון אבל נמוך התחיל ברמת 35 אחרי יום 1 עלה עוד קצת אבל ביום שאחריו פתאום היה 140 אבל אמרו לה שלא תקין כצריך לאחר יומיים עשתה בדיקת דם והתשובה שאין הריון . וזה חייב לרדת תוך שבוע באמצעות הדם כמו מחזור ככה נראה לי . אבל לאחר שבוע וחצי היה לה כאבים עשתה בדיקה וההרמון עדיין ברחם שלה אבל נמוך . אתמול עשתה בדיקת דם לראות אם זה ירד אבל חזר ההרמון ועלה נגיד היה 20 עלה 25 במקום לרדת ל 0 כדי לנקות את הרחם הוא עלה והדם הפסיק לרדת אז ה זה אומר ?!?!
בדיקת זיהוי הריון
מישהיא, בטא שמזגזגת + כאבים נשמע כמו הריון מחוץ לרחם. שתעשה דחוף אולטרסאונד.
בדיקת זיהוי הריון
היי אני קיבלתי ווסת ב 28 ליוני והחודש קיבלתי ב 24 בדרך כלל המחזור אצלי סדיר 28 יום אך אחרי הווסת של חודש יוני קיימנו יחסים בימים של הביוץ וכמה ימים לאחר היחסים הרגשתי כובד בשדיים עייפות בחילות כאבי בטן וכו.. יומים לפני הווסת של ב 24/7 הכאבים נפסקו וב 24 קיבלתי דמוי ווסת דימום של יומים וחצי וזה נפסק אבל אין כאבים ולא כלום... מה זה אומר ? יש הריון? לעשות בדיקה בייתי! או שלא קידאי סתם להתאכזב
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2013, 19:58
בדיקת זיהוי הריון
למאור, כן ממליצה לבצע בדיקה נשמע שיש סיכוי טוב . אל תשכחי לעדכן!!
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
בדיקת זיהוי הריון
ירדתי לחבר שלי ומכיוון שהוא לא רצה לגמור עליי הוא סיים לבד. אחרי זה הוא החדיר לי אצבעות, רק קצת ולא עמוק מפני שעצרתי אותו. חשבתי על כך שיכול להיות זרע על האצבעות. שעתיים או שלוש לאחר מכן לקחתי גלולה של אחריי.
כ-9 ימים לאחר מכן הופיע המחזור ושמחתי שאני לא בהריון, אבל הוא נמשך רק יומיים והיה חלש פי 2 או 3 ממה שהוא אמור להיות. הוא לא סדיר אצלי אבל כשהוא מופיע הוא נמשך פחות או יותר חמישה ימים + עוד קצת הפרשות אחרי ובימים הראשונים יש המון דם. קראתי שכאשר יש השתרשרות של הריון יכול להופיע דימום ב5-10 הימים לאחר היחסים. מנגד, גלולת אחריי יכולה להשפיע על המחזור.
בנוסף הופיעה לי היום פריחה על הירך, יותר כמו קבוצת נקודות אדומות.
עברו שבועיים מאז המקרה. מתי אני יכולה לעשות את הבדיקה אם אני לא יודעת אם זה היה מחזור או לא ומתי בכלל אמור להיות לי מחזור?
כ-9 ימים לאחר מכן הופיע המחזור ושמחתי שאני לא בהריון, אבל הוא נמשך רק יומיים והיה חלש פי 2 או 3 ממה שהוא אמור להיות. הוא לא סדיר אצלי אבל כשהוא מופיע הוא נמשך פחות או יותר חמישה ימים + עוד קצת הפרשות אחרי ובימים הראשונים יש המון דם. קראתי שכאשר יש השתרשרות של הריון יכול להופיע דימום ב5-10 הימים לאחר היחסים. מנגד, גלולת אחריי יכולה להשפיע על המחזור.
בנוסף הופיעה לי היום פריחה על הירך, יותר כמו קבוצת נקודות אדומות.
עברו שבועיים מאז המקרה. מתי אני יכולה לעשות את הבדיקה אם אני לא יודעת אם זה היה מחזור או לא ומתי בכלל אמור להיות לי מחזור?
בדיקת זיהוי הריון
יכול להיות שהמחזור השתנה בגלל הגלולה-של-אחרי שלקחת.
זה נראה לי הרבה יותר סביר מאשר שאת בהריון.
זה נראה לי הרבה יותר סביר מאשר שאת בהריון.
-
בדיקת זיהוי הריון
הורדתי התקן ״מירנה״ שהיה מותקן ברחמי 8 חודשים יש לי הפרשות חומות רק בניגוב ובחילות מעט עשיתי בדיקה ביתית פעמיים יצא לי שלילי ( יום אחרי הוצאת ההתקן קיימתי יחסים) האם זה הריון
בדיקת זיהוי הריון
הורדתי התקן מסוג ״מירנה״ בתאריך 18/9/13 לאחר שהיה מותקן ברחמי 8 חודשים יום למחרת קיימתי יחסים לא מוגנים וכעבור מספר שעות היו לי התכווצויות חזקות מלוות בכאבים ברחם יום אחרי בתאריך 20/9/13 היו לי מעט הפרשות חומות בניגוב והפרשה חד פעמית דמית ומאז עד היום תאריך 29/9/13 לא היה כלום ביצעתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית מה עושים האם זה מוקדם מידי האם זה הריון לא הריון מתי אני אמורה לבצע בדיקה חוזרת כדי להיות בטוחה שזה הריון או שפשוט אני אמורה לקבל ווסת בנוסף אני מציינת שלא קיבלתי תקופה של 4 חודשים ווסת עם התקן המירנה
-
בדיקת זיהוי הריון
אני מבינה שיכול להיות שיש הריון ובכל זאת הבדיקה הביתית יוצאת שלילית. אבל ייתכן גם מצב הפוך, שאין הריון והבדיקה יוצאת חיובית?
-
בדיקת זיהוי הריון
אז אם יצא לי אתמול בלילה חיובי- אין טעם לעשות היום בדיקת דם? אני בטוח בהריון?
בדיקת זיהוי הריון
אני תמיד בעד בדיקת דם, אפילו יותר מאחת, כדי לראות שההריון מתפתח באופן תקין. אבל את בטוח בהריון.