בכי תוך כדי הנקה
-
- הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*
בכי תוך כדי הנקה
לא היה לי ממש זמן לחפש האם יש דף ספציפי, אז אשמח אם יש ולא ראיתי שתפנו אותי. זה ההתנצלויות והשאלה שלי: הילדה שלי בת ארבעה וחצי חודשים, כבר כמה זמן בוכה תוך כדי הנקה. לא עד הסוף ברור לי למה. אנחנו עכשיו בתקופה מאוד לא טובה בחיים שלנו (לא מתח ביני לבינו) אולי זה קשור ואולי דברים אחרים. אני לא ממש עושה עם זה משהו, רק מחבקת ומלטפת עד שהיא נרגעת וחוזרת לינוק, אבל אולי יש רעיונות שלא חשבתי עליהם. אשמח לשמוע. תודה
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
בכי תוך כדי הנקה
אוזניים?
בכי תוך כדי הנקה
יכולות להיות כל מיני סיבות, וכדאי לך לנסות להבין מה הבעיה או מה מציק לילדה, ולפתור את זה.
אני חיכיתי יותר מידי זמן להתמודד עם ילד שבוכה הנקה, והסיפור נגמר בזה שהוא הפסיק לינוק.
אם זו לא בעיה מקומית כמו גרעפס תקוע, דלקת אזניים, וכו, הייתי ממליצה לראות יועצת הנקה.
אני חיכיתי יותר מידי זמן להתמודד עם ילד שבוכה הנקה, והסיפור נגמר בזה שהוא הפסיק לינוק.
אם זו לא בעיה מקומית כמו גרעפס תקוע, דלקת אזניים, וכו, הייתי ממליצה לראות יועצת הנקה.
-
בכי תוך כדי הנקה
תודה. אבדוק את עניין האוזניים, אבל אם מציקה לה דלקת אוזניים היא לא הייתה בוכה גם בזמנים אחרים? היא גם לא בוכה כל פעם שיונקת. באינטואציה זה נראה לי כמו משהו רגשי, לדוגמא הבכי מאוד מתגבר אם אני מדברת בזמן שהיא יונקת, כאילו היא אומרת לי עכשיו אל תתעסקי בשום דבר אחר, תהיי רק איתי, ולמרות שאני מאוד מקפידה לא לדבר עדיין יש לפעמים את הבכי הזה שנשמע כמו עלבון.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
בכי תוך כדי הנקה
חוה, את נשמעת כאילו את מאוד מבינה את בתך!
-
בכי תוך כדי הנקה
טוב, בדקנו את עניין האוזניים כבר לפני כמה ימים וכמו שחשבתי זה לא העניין. בנתיים יש שיפור בבכי, לא נגמר לגמרי אבל כבר יש הרבה פעמים שההנקה עוברת בלעדיו. מקווה שימשיך להשתפר.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
בכי תוך כדי הנקה
חוה, האם תוכלי לעדכן ? @}
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
בכי תוך כדי הנקה
אופס, סליחה, חשבתי שמדובר באמא שבוכה תוך כדי הנקה! (כמו שהיה אצלי)
-
בכי תוך כדי הנקה
עידכון - היא היתה אז בת ארבעה וחצי חודשים. היתה תקופה מסויימת שההנקות היו עוברות בבכי אז וזה מאוד הדאיג אותי ואז גם פתחתי את הדף. בדיעבד כשאני מסתכלת על התאריכים וקוראת מה שכתבתי אני חושבת שאני בהחלט יכולה לקשר את זה למתח שהייתי שרויה בו. יכול להיות שהיא הרגישה רק את המתח ויכול להיות שזה השפיע על כמות החלב ובגלל זה ה בכי תוך כדי הנקה
למדתי אחר כך לנשום עמוק לפני ההנקה, לשים רגע בצד את המתח ולהתרכז בה שהיא כזאת מקסימה. זה עזר גם לי וגם לה.
היום היא כבר כמעט בת שנה. בשלב מסויים הפחתתי את כמות ההנקות עקב חזרה לעבודה וחשבתי שהיא כבר תיגמל לגמרי, אבל היא חשבה אחרת ואחרי ירידה משמעותית בכמות ההנקות, חזרה ההנקה בגדול ושוב אני רואה עד כמה היא משמעותית לשתינו גוף ונפש.
תודה טרה על התעניינות. @}
למדתי אחר כך לנשום עמוק לפני ההנקה, לשים רגע בצד את המתח ולהתרכז בה שהיא כזאת מקסימה. זה עזר גם לי וגם לה.
היום היא כבר כמעט בת שנה. בשלב מסויים הפחתתי את כמות ההנקות עקב חזרה לעבודה וחשבתי שהיא כבר תיגמל לגמרי, אבל היא חשבה אחרת ואחרי ירידה משמעותית בכמות ההנקות, חזרה ההנקה בגדול ושוב אני רואה עד כמה היא משמעותית לשתינו גוף ונפש.
תודה טרה על התעניינות. @}
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
בכי תוך כדי הנקה
איזה עדכון נחמד @}
-
- הצטרפות: 11 ינואר 2004, 14:20
- דף אישי: הדף האישי של אור_לי*
בכי תוך כדי הנקה
אני תשושה, הקטנציק בן שנה וכמובן שישן נורא, אבל איפשהו בתחילת הדרך הרגשתי שי שלו כאבי בטן, היו לו המון גזים ולא בשעות מסוימות ועד היום יש לו. מה ששובר אותי שבלילה שאני מניקה הוא מתעורר בבכי של כאב ובוכה תוך כדי, לפי הרגשתנו כאבת לו הבטן ואני לא יודעת מה לעשות. גסטרו טוען שאולי יש לו עצירות וקיבלנו משהו טבעי לריכוך, באמת היצאיות יותר קלות, הוא מתאמץ פחות ונראה שפחות כאב לו, אבל הבכי בהנקה בלילה והתעוררויות בבכי פשוט קורעות אותי אני מתה לעזור לו ולהבין מה הבעיה אולי משהי נתקלה בבעיה דומה?
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מנסה_לעזור*
בכי תוך כדי הנקה
הבכי כאשר מנסה לינוק בלילה?
אם כן - אולי לנסות מוצץ? - לפעמים תינוק רוצה רק למצוץ ומתעצבן אם יוצא חלב. אם לא מוצץ את יכולה לנסות לתת לו זרת שלך (לפחות כדי לבדוק אם יש הבדל).
אם כן - אולי לנסות מוצץ? - לפעמים תינוק רוצה רק למצוץ ומתעצבן אם יוצא חלב. אם לא מוצץ את יכולה לנסות לתת לו זרת שלך (לפחות כדי לבדוק אם יש הבדל).
-
- הצטרפות: 18 ינואר 2005, 18:25
- דף אישי: הדף האישי של .*
בכי תוך כדי הנקה
נשמע שאולי יש בעיית אלרגיות. שהוא אלרגי למשהו שאת אוכלת ועובר בחלב אם.
ממליצה בחום על שיטת ipec . את יכולה לקרוא על מקרה קיצוני שבו השיטה עזרה דרמטית ב- בקשה מיוחדת של בשמת ובכלל לשאול את בשמת א.
ממליצה בחום על שיטת ipec . את יכולה לקרוא על מקרה קיצוני שבו השיטה עזרה דרמטית ב- בקשה מיוחדת של בשמת ובכלל לשאול את בשמת א.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
בכי תוך כדי הנקה
לא בהכרח אלרגיות. גם לנו היו התעוררויות בלילה בבכי קורע לב, ובאמת נעזרנו באייפק כדי לפתור את הבעיה. זה יכול להיות קשור לאלרגיות, ויכול להיות קשור למשהו אחר.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בכי תוך כדי הנקה
שלום! מקווה שהדף עדיין פעיל...
בני בן חודשיים, לפעמים בוכה בזמן ההנקה עד כדי כך שלא מצליח לינוק. זה קורה בדרך כלל בערב, וברוב שעות היום הוא יונק בלי בכי, ובלי בעיות. שמתי לב שזה לא קשור לכמות החלב - לפעמים הוא בוכה והחלב משפריץ מהשד, ולא קשור לאוזניים - הוא נבדק ע"י רופא ילדים.
האם יש עוד רעיונות?
תודה מראש
יולי
בני בן חודשיים, לפעמים בוכה בזמן ההנקה עד כדי כך שלא מצליח לינוק. זה קורה בדרך כלל בערב, וברוב שעות היום הוא יונק בלי בכי, ובלי בעיות. שמתי לב שזה לא קשור לכמות החלב - לפעמים הוא בוכה והחלב משפריץ מהשד, ולא קשור לאוזניים - הוא נבדק ע"י רופא ילדים.
האם יש עוד רעיונות?
תודה מראש
יולי
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
בכי תוך כדי הנקה
אני שמתי לב שהקטנה והטריה שלנו (רק שלושה שבועות) נוטה לבכות תוך כדי הנקה גם כשנכנס לה הרבה אויר וצריכה גרעפס אבל בעיקר כשהיא מנסה להירדם ומתעצבנת שלא מצליחה. זה באמת לא קשור לזרימת החלב ולכמויות, אולי יותר למוסחות שלה, משהו פנימי שלה שמפריע לה להירדם. לפעמים אני יכולה להרים אותה מהציצי ולהחזיק שניה אחת באויר והופס, נעלם הבכי והיא כבר נרדמה... עוד דבר שלפעמים עוזר לה זה הנקה כששתינו במיטה, בשכיבה ואז למרות העייפות שלה מצליחה גם לינוק וגם להרדם ביותר קלות.
עוזר לך איכשהו ??
עוזר לך איכשהו ??
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בכי תוך כדי הנקה
שלום רסיסים של אור!
יכול להיות שהבכי קשור לעייפות... כנראה הוא גם רוצה לאכול אבל לא מצליח בגלל הבכי. הבכי יכול להימשך די הרבה זמן (אפילו חצי שעה)! לאחרונה אימצתי לי שיטה - אני לוקחת אותו לאמבטיה - זה עוזר, בתוך המים הוא מפסיק לבכות מיד, ויכול לעשות כך אמבטיה די ארוכה, שבמהלכה הוא נראה רגוע ומרוצה. אבל - ברגע שאני מוציאה אותו מהמים - שוב בכי! בד"כ את הבכי הזה אני מצליחה לפתור ע"י הנקה.
יכול להיות שהבכי קשור לעייפות... כנראה הוא גם רוצה לאכול אבל לא מצליח בגלל הבכי. הבכי יכול להימשך די הרבה זמן (אפילו חצי שעה)! לאחרונה אימצתי לי שיטה - אני לוקחת אותו לאמבטיה - זה עוזר, בתוך המים הוא מפסיק לבכות מיד, ויכול לעשות כך אמבטיה די ארוכה, שבמהלכה הוא נראה רגוע ומרוצה. אבל - ברגע שאני מוציאה אותו מהמים - שוב בכי! בד"כ את הבכי הזה אני מצליחה לפתור ע"י הנקה.
בכי תוך כדי הנקה
נדמה לי שיש דף דומה שנקרא בכי וקשיים בהנקה
אחת האפשרויות שעלתה שם היא לבדוק אם הבכי מושפע מתנוחת ההנקה (אם בלילה מניקים בשכיבה וביום לא) ואם אכן ההבדל הזה קיים אז פשוט להניק בישיבה גם בלילה. אבל היו שם עוד הרבה הסברים חלופיים.
אצלי באמת היה מצב שהוא היה עייף ולכן רצה למצוץ אבל שלא יצא חלב ומוצץ פתר את הבעיה (גיל 3 שבועות)
וגם אני דווקא חיפשתי דף על בכי של האמא תוך כדי או אחרי הנקה
אחת האפשרויות שעלתה שם היא לבדוק אם הבכי מושפע מתנוחת ההנקה (אם בלילה מניקים בשכיבה וביום לא) ואם אכן ההבדל הזה קיים אז פשוט להניק בישיבה גם בלילה. אבל היו שם עוד הרבה הסברים חלופיים.
אצלי באמת היה מצב שהוא היה עייף ולכן רצה למצוץ אבל שלא יצא חלב ומוצץ פתר את הבעיה (גיל 3 שבועות)
וגם אני דווקא חיפשתי דף על בכי של האמא תוך כדי או אחרי הנקה
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
בכי תוך כדי הנקה
יולי, חשבתי בלילה, בין הנקה להנקה על עוד משהו. יכול להיות שהכנסת לתפריט שלך משהו חדש ? בכי בערב יכול הרבה פעמים להיות קשור למערכת עיכול... (איפה כל יועצות ההנקה של האתר הזה, אני ממש קטונתי וכותבת לך רק מניסיוני ומשבותיי המעורפלות לאור חוסר השינה וההנקה... )
-
- הצטרפות: 03 ספטמבר 2008, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של לילה_לי*
בכי תוך כדי הנקה
גם אני קוראת כאן ליועצות ההנקה לעזרה!
הקטן בן 7 חודשים, יונק הנקה מלאה, בדר"כ הכול חלק.
בשבוע- שבועיים האחרונים החל "להתבכיין" תוך כדי היניקה, לא בכל ההנקות אך ברובן.
כאילו מתלונן, לא בטוחה על מה. אולי החלב משתנה? אולי אין מספיק חלב? אולי גזים פתאום? (לא סבל מגזים מעולם)
פעם היה מתלונן ככה כשהיה לו גרפס ואחר כך נרגע, עכשיו זה לא עוזר.
אין לו עדיין שיניים, וגם לא נראה לי שזה מזה.
תודה מראש.
הקטן בן 7 חודשים, יונק הנקה מלאה, בדר"כ הכול חלק.
בשבוע- שבועיים האחרונים החל "להתבכיין" תוך כדי היניקה, לא בכל ההנקות אך ברובן.
כאילו מתלונן, לא בטוחה על מה. אולי החלב משתנה? אולי אין מספיק חלב? אולי גזים פתאום? (לא סבל מגזים מעולם)
פעם היה מתלונן ככה כשהיה לו גרפס ואחר כך נרגע, עכשיו זה לא עוזר.
אין לו עדיין שיניים, וגם לא נראה לי שזה מזה.
תודה מראש.
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
בכי תוך כדי הנקה
האם חזרה לך הווסת? את מבייצת? אולי בהריון?
כל אלה עשויות להיות סיבות לשינוי בטעם החלב ובכמותו.
מה עוד? אולי זרם חלש יותר?
מה קורה בגזרת האוכל? עוד לא בעניין?
כל אלה עשויות להיות סיבות לשינוי בטעם החלב ובכמותו.
מה קורה בגזרת האוכל? עוד לא בעניין?
בכי תוך כדי הנקה
לאחר בילוי משותף ומענג עם התינוק מלמעלה כמה ימים מוסיפה שהתינוק של לילה לי הוא תינוק רגוע ושמח, סקרן ומתעניין, בונבון מרוצה שכזה, שנמצא המון על גוף ההורים, מקבל טיפול מעולה ולא בוכה בעצם בכלל (-: חוץ מבלילה קצת, ואולם רק, ממש רק בשעת ההנקה משמיע קול תלונה בקול רם מאד, משך כל ההנקה מייבב ברצף. וזה לא גורם לו להפסיק לינוק, הוא יונק ומייבב. וכשמסיים לינוק נראה שוב שמח ועירני ורגוע. אמא שלו אוכלת טוב. (רגע, מה עם שותה? כמה צריכה לשתות מיניקה ביום?)
הרעיונות של ורד נשמעים לי מאד...מרגשים (-:
הרעיונות של ורד נשמעים לי מאד...מרגשים (-:
-
- הצטרפות: 03 ספטמבר 2008, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של לילה_לי*
בכי תוך כדי הנקה
עוד לא חזרה הווסת, לא ידוע לי לגבי ביוץ או הריון... המחשבה על הריון מרגשת אך יותר מעוררת ייסורי מצפון כלפי הקטן הזה שמרגיש בשינוי...אם זה העניין.
תינוקות יונקים בטח מרגישים שינוי כזה מהותי ראשונים, לא?
טוב זה בטח לא זה.
אני באמת אוכלת טוב אבל אולי לא שותה מספיק.
איך יודעים?
לגבי אוכל- אנחנו בשלב הטעימות. עוד לא הזמין את הקייטרינג מיוזמתו.
תינוקות יונקים בטח מרגישים שינוי כזה מהותי ראשונים, לא?
טוב זה בטח לא זה.
אני באמת אוכלת טוב אבל אולי לא שותה מספיק.
איך יודעים?
לגבי אוכל- אנחנו בשלב הטעימות. עוד לא הזמין את הקייטרינג מיוזמתו.
בכי תוך כדי הנקה
למישהי יש המלצה/ניסיון עם טיפול אלטרנטיבי בריפלוקס?
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2006, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של אבישג_א*
בכי תוך כדי הנקה
אני חושבת שאמרו לי לשים אותה בסל קל, אנסה לברר מחר ב"ה
-
- הצטרפות: 27 יולי 2010, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של רותם_סנדק*
בכי תוך כדי הנקה
את יכולה לקרוא ולקבל רעיונות בדף תינוקות עם ריפלוקס
בכי תוך כדי הנקה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום לכל הבנות,
אני אמא לחמישה ילדים, האחרונה לפני חודש וחצי. כולם ינקו הנקה מלאה ללא בעיות. הקטנה גם ינקה עד לפני שבוע בצורה מושלמת אך עכשיו אני מול בעיה שלא מוכרת לי: ברגע שאני מגיעה להניק אותה, היא נראת כאילו נלחמת עם עצמה עד שלבסוף יונקת ואז היניקה תקינה ומלאה. היא נראית מתוסכלת אבל מצד שני לא מכניסה את הפטמה. כאמור אני אמא מנוסה אך בדבר כזה לא נתקלתי. האם למישהיא יש רעיון מה הסיבה לתופעה זו?
תודה מראש,
דיאנה
שלום לכל הבנות,
אני אמא לחמישה ילדים, האחרונה לפני חודש וחצי. כולם ינקו הנקה מלאה ללא בעיות. הקטנה גם ינקה עד לפני שבוע בצורה מושלמת אך עכשיו אני מול בעיה שלא מוכרת לי: ברגע שאני מגיעה להניק אותה, היא נראת כאילו נלחמת עם עצמה עד שלבסוף יונקת ואז היניקה תקינה ומלאה. היא נראית מתוסכלת אבל מצד שני לא מכניסה את הפטמה. כאמור אני אמא מנוסה אך בדבר כזה לא נתקלתי. האם למישהיא יש רעיון מה הסיבה לתופעה זו?
תודה מראש,
דיאנה