וואלה, לא נזהרתי מעולם, ומעולם לא הסתבר לי בדיעבד שטעיתי שלא נזהרתי, אז אני מניחה שגם הפעם אין סיבה להזיהר. או כפי שכבר כתבתי למעלה, אני לא מאמינה בקבעונות, רק בצרכים שאחרי שנענים אפשר להמשיך הלאה.
גמני.... בגלל זה הבהרתי את השפה המדוברת...... למרות שגם אני לא מאמינה, אבל תראי, אי אפשר לדעת..... (שוב התפלק לי מבטא פולני.....)
טוב, תסמכי על עצמך, אל תקשיבי לי. באמת.
(ולא בפולנית....ז'תומרת לא משהו בסגנון- אין בעיה, חכי תראי שתצטערי על זה, אבל אל תקשיבי לי, מה אני כבר יודעת.... אמא ל8 ילדים, סבתא ל18 נכדים.....)
כך שאת יכולה להסיר את המעטה הירוק.
טוב, אז נרגעתי....
סתם, דווקא התבאסתי קצת בשבילך....
לונורא, זה יבוא... (אומרת סבתא בפולנית) כל אחד והזמן שלו.
ער אציל אני לא רואה כיצד אוכל לממש את רעיון הפשפוש בעמידה
מסכימה איתך, בת לא נראה לי שהגיוני לפשפש בעמידה.... אממ, את יכולה ללמד אותה לכרוע (כמו שהצעתי לער לגבי הגדולים של בנה), ושתשען עלייך- זתומרת רגליים על הקרקע, בישיבת כובסת (כמו תנוחת פשפוש רגילה), ושתשען על הברך של- את יכולה להניק ככה- שהיא בין הרגליים שלך, נשענת על הירך מבפנים, ואת מניקה.... זה יכול לעבוד, לא?
(בדף
תנוחות פשפוש יש תמונה של הודית מפשפשת ככה מהצד, ולא מקדימה כמו שנראה לי שכולם עושים, דמייני - ככה, רק שהיא על הרצפה.)
אני בחיפושים אחר סיר קטון. יש רעיונות?
איפה את גרה? יש לי סיר (לבן, אבל קחי טוליפ ותציירי לה פפה..... @}) ואנחנו לא משתמשים, מבחינה אנטומית הוא נראה לי משלתב עם הגוף, ואולי יוכל לעזור לך.....
או שתלכי לחנות שמוכרת כל מני לבית (אם את באיזור הרצליה, יש בהרצליה חנות שמוכרת בערך 10 סוגי סירים..... ויש כאלה בכל מקום- (החנויות שמוכרות הכל- קופסאות לאוכל, מגשים, מלחיות, שטיחוני אמבטיה, מברשות אסלה- כאלה חנויות....) ותציעי לה לבחור בין שניים. תבואי לשם איתה, תושיבי אותה על הסיר (תביאי שקית ותפרשי על הסיר, וגם תביאי מגבונים, שלא יהיו טענות לאפחד) ו"תמדדי" .......