סיפורים על חיתולים רב פעמיים {@{@{@{@{@{@
רשימת מלאי:
ONE-SIZE חיתולי כיס: 12הפי הייניז, 1 באנגיניוס (BG), קולהבייבי 4, 2 רובינא מידה קטנה
קושיז התחלתי עם 2 אולטרה ו2 קלאסיק יד שנייה מאד אהבתי וגם חמותי אז קניתי עוד 3 קלאסי ו2 אולטרה מחגית המקסימה בשיח הטבע
כיסויים: כיסוי ניובורן של באמקינס, כיסוי ריקי של מאדראיז וכיסוי קושיז
בנוסף: 12 פרהפולד קטנים ושפע של טטרה
השבועות הראשונים: המלאך שלי נולד ארוך ורזה בלי פולקס השתחרר מביהח 2.6ק"ג. מה שהיה לו טוב בהתחלה היה כיסוי הNB של באמקינס והפרפולד ואחרי הברית השתמשתי בעיקר בחד פעמי אקולוגי כל היתר היו גדולים מדי במיוחד ההפיהייניז (HH) הBG יותר צר והיה פחות נזילות וגם הקולהבייבי coolababy יחסית צר שקניתי בebay (ממש בזיל הזול 4 חיתולים חדשים עבור 150ש"ח)
מ4 ק"ג: הקושיז התחילו להתאים יופי וגם הHH. כיסוי הNB נהיה קטן מידי מאד מהר.
מסקנות:
בבית במהלך היום - אוהבת להשתמש בפרהפולד או טטרה עם כיסוי טוב כמו הריקי של מאדראיז (יקר אבל שווה, קניתי בבשבילנו האתר הנהדר) שאפשר מיד להחליף
מחוץ לבית או בלילה או בידי זרים - הHH מצויינים וראויים לכל התשבוחות ומתנקים בקלות ומאסיבים יותר בעיצוב ובסקווצ' מאשר הBG אבל הרפידות של BG הרבה יותר טובות!!! (אז קניתי רפידות של BG מ לובה ב המקסימה ואני שמה בHH ובקולהבייבי)
הפתעה לטובה מהקושיז - פשוט נהדרים וכייפים ויש להם לשון בפנים שאפשר למלא ברפידה דקה והספיגה אחלה לטעמי יותר נוח הקלאסי לא שממש מורגש שיש יותר שכבות אלא בגלל העיצוב הרחב יותר שמאפשר הכנסת רפידה נוספת בקלות, חסרון שצריך כיסוי אבל לרוב מסתדרת בלי כי הספיגה מספיק טובה וגם בונה על זה שבקיץ יהיה יותר מאוורר מהאולטרה (למרות שבמפרט לאולטרא פחות שכבות הוא סופג לא פחות רע מהקלאסי אבל לטעמי הבד פחות נעים והעיצוב פחות אהוב)
הרפידות של קולהבייבי לא שוות הרבה (משמשות אותי לקושיז) וגם האיכות של החיתול כיס עצמו ירודה מבחינת הגומי, אבל הבד טוב לא חדיר ונעים למגע מבפנים כך שמצד שני במחיר כזה נמוך הם ממש כדאיים וסה"כ נחמדים.
מהרובינא למרות שרובין מקסימה ונותנת שירות נהדר אני לא ארכוש עוד כי הבד חדיר לנוזלים והמידה מאד קטנה כבר עכשו כשהוא 5ק"ג (אז מראש אם רוצים לנסות כדאי לחכות למידה גדולה יותר שמתאימה לטווח משקל גדול יותר)
לסיכום סה"כ למרות שהוא מחרבן פעם בשעה בערך ובהתחלה היו הרבה נזילות עד שנוצרו פולקס לא נשברתי ואני מאושרת על כל חיתול פלסטיק שאני חוסכת לעולם
ואם יש יום שאני נאלצת להשתמש בח"פ אקולוגי מיד יש פריחה (והיו אולי שלושה כאלה אם לא סופרים את השבוע אחרי הברית), ברור שהטוסיק שלו מעדיף בד וגם יכול לעבור לילה שלם בחיתול בד רטוב ומלא קאקי (אם הוא למשל ישן 9 שעות ברצף מה שכבר קרה - יש לי מלאך!!!)
כביסות:
בגלל שיש לי מספיק חיתולים ובבית אני מתגברת בפרהפולד יוצא שאני עושה שתי כביסות בשבוע זה ממש לא סיפור ואם יום לפני הכביסה אני מעבירה את המים מהאמבטיה שלו לדלי החיתולים אז גם אין כתמים - אם יש אפשרות לתלות בשמש זה הכי טוב אבל אפשר גם בלי ולהסתפק בהשרייה יום לפני.
הניגוס היחיד זה לתקתק את הONESIZE למידה נכונה ולהכניס רפידות - זו התעסקות גוזלת זמן מבחינתי ובמובן הזה הקושיז הם קלים יותר
זמן ייבוש מהיר בטירוף לחלק החיצוני של HH בחדר שלנו והתינוק ב21 מעלות תוך שעה ובחוץ תוך חצי שעה
לרפידות של BG לוקח זמן להתייבש בגלל שהן כאלה טובות וסופגות אבל בגלל שיש לי רפידות אקסטרא אני יודעת שחצי שעה שעה אחרי הכביסה אני כבר יכולה לייצר חיתולים