דברים שלא העזנו מעולם לספר
כאן זה דף של דברים שרצינו לומר ולא העזנו.
אני לא סיפרתי לאף אחד ששללו לי את רשיון הנהיגה לחודש וחצי. אני מפחדת לספר להורים שלי....... ובגילי המופלג.. .. בטוח שהם יכעסו עלי.
בהזדמנות זו אני מבטיחה לעצמי לא לגרום לילדים שלי לפחד לספר לי דברים..
אני לא סיפרתי לאף אחד ששללו לי את רשיון הנהיגה לחודש וחצי. אני מפחדת לספר להורים שלי....... ובגילי המופלג.. .. בטוח שהם יכעסו עלי.
בהזדמנות זו אני מבטיחה לעצמי לא לגרום לילדים שלי לפחד לספר לי דברים..
-
- הצטרפות: 22 ספטמבר 2003, 13:49
אני לא סיפרתי לאף אחד ששללו לי את רשיון הנהיגה לחודש וחצי...... ובגילי המופלג.
טוב, טלי, אני אמשיך כדי שלא תהיי כאן לבד:
אין לי רשיון נהיגה , ובמיוחד בגילי המופלג, אני לא מספרת את זה לאנשים אם אני לא מוכרחה, כי התגובות לא נעימות. כבר הרבה זמן אני שוקלת לפתוח כאן דף תמיכה בנושא. בקרוב.
טוב, טלי, אני אמשיך כדי שלא תהיי כאן לבד:
אין לי רשיון נהיגה , ובמיוחד בגילי המופלג, אני לא מספרת את זה לאנשים אם אני לא מוכרחה, כי התגובות לא נעימות. כבר הרבה זמן אני שוקלת לפתוח כאן דף תמיכה בנושא. בקרוב.
תודה, זה בהחלט עוזר לי:-) אני לא אשאל למה....
-
למה? כי אני פחדנית.נהיגה נראית לי פעולה מפחידה ומסובכת.
זה אכן מפחיד ומסוכן אך לא מסובך. עכשיו שאני גם בלי רשיון:-D תספרי לי איך מגיעים ממקום למקום בלי אוטו....
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
גם לי אין רישיון נהיגה
אבל אני אצטרך לעשות מתישהו כשנעבור, כי כשגרים במושב בצפון אי אפשר בלי. בתל אביב אני חיה בלי מכונית בלי שום בעיות (או אפילו עם הרבה פחות בעיות ממה שיש לאנשים עם מכונית).
אבל אני אצטרך לעשות מתישהו כשנעבור, כי כשגרים במושב בצפון אי אפשר בלי. בתל אביב אני חיה בלי מכונית בלי שום בעיות (או אפילו עם הרבה פחות בעיות ממה שיש לאנשים עם מכונית).
גלגל הצלה את צודקת.
נהיגה אינה פעולה טבעית לאדם, ראי את כך התאונות המתרחשות בכבישים, לכן כמה שפחות נהגים על הכביש, יהיו פחות תאונות.
נהיגה אינה פעולה טבעית לאדם, ראי את כך התאונות המתרחשות בכבישים, לכן כמה שפחות נהגים על הכביש, יהיו פחות תאונות.
פחות נהגים
אני למשל.....
אני למשל.....
-
איזה דף רדום (וגם אני לא כתבתי בניק הזה מזמן... ).
שפחות נהגים
עכשיו יש עוד אחת.. עשיתי רשיון וכבר אני נוהגת.
תספרי לי איך מגיעים ממקום למקום בלי אוטו
מביאים את המקומות אלייך. החברים באים לבקר, המשלוח מהסופר. כשצריך אני לקחתי מונית, עדיין הרבה יותר זול מרכב.
והכי חשוב! ללכת ברגל |אייקון לרגליים?|
<בי, צ'לאק>
<יו, אני מה זה לא מעודכנת, וזה כיף >
שפחות נהגים
עכשיו יש עוד אחת.. עשיתי רשיון וכבר אני נוהגת.
תספרי לי איך מגיעים ממקום למקום בלי אוטו
מביאים את המקומות אלייך. החברים באים לבקר, המשלוח מהסופר. כשצריך אני לקחתי מונית, עדיין הרבה יותר זול מרכב.
והכי חשוב! ללכת ברגל |אייקון לרגליים?|
<בי, צ'לאק>
<יו, אני מה זה לא מעודכנת, וזה כיף >
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2005, 23:51
אני בולימית.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
איזה דף רדום
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2007, 20:47
הרגתי מישהו בתאונה לפי כמה שנים. לא ידעתי שהרגתי אותו והייתי בכזה הלם שהמשכתי לנסוע עד שנגמר לי הדלק במיכל. ואז התקשרתי לאשתי ושאלתי אותה מה לעשות. היא ביררה איפה אני, אמרה לי לא לזוז, הגיעה ולקחה אותי לתחנת המשטרה הכי קרובה..... אני בשלילה לכל החיים, רק אשתי נוהגת. למי ששואל אני מעביר נושא או אומר שיש לי בעייה בריאותית שבגללה אסור לי לנהוג.
-
- הצטרפות: 02 מאי 2006, 22:45
- דף אישי: הדף האישי של ה_מערוך*
אם כן משאירים את הדף זה, רצוי לתת לו שם יותר ברור, כמו:
דברים שלא העזנו לספר, כדי שאנשים יֵדעו מה הם מוזמנים לכתוב כאן.
דברים שלא העזנו לספר, כדי שאנשים יֵדעו מה הם מוזמנים לכתוב כאן.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
מחזירה למה חדש.
-
- הצטרפות: 18 יולי 2007, 09:49
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_טהורה*
יואו פלוני פלוני איזה פחד, ליבי איתך על העצב, הכאב, והפחד שבוודאי חשת ובטח עדיין.
-
- הצטרפות: 02 מאי 2006, 22:45
- דף אישי: הדף האישי של ה_מערוך*
לוטם, אני מבינה שאת שינית את שם הדף, אז תודה.
בכל אופן, חשבתי שעדיף שזה יהיה בלשון רבים ('העזנו' ולא 'העזתי'), כדי שלא ישתמע מכאן סיפור אישי של מישהי, אלא הזמנה לכותבים.
בכל אופן, חשבתי שעדיף שזה יהיה בלשון רבים ('העזנו' ולא 'העזתי'), כדי שלא ישתמע מכאן סיפור אישי של מישהי, אלא הזמנה לכותבים.
קילקלתי את המכונת צילום במשרד של הקיבוץ.
בתוך נערה זה היה נראה לי קטסטרופלי, אז יצאתי בלי להשאיר עדויות ולא סיפרתי לאיש. עדיין קשה לי עם זה וזה היה לפני עשר שנים.
בתוך נערה זה היה נראה לי קטסטרופלי, אז יצאתי בלי להשאיר עדויות ולא סיפרתי לאיש. עדיין קשה לי עם זה וזה היה לפני עשר שנים.
שברתי חנוכיה מחימר שחמותי עשתה, וזה היה ביום שבו כבר רבתי איתה על משהו אז לא יכולתי להוסיף על זה עוד עניין. פשוט זזתי הצידה מהאזור של החנוכיות ועשיתי את עצמי כאילו אני לא יודעת כלום. מביך, ילדותי ומפגר. )-:
כל מקלחת אני מסיים במים רותחים רותחים רותחים בשוקיים (מתחת לגרביים) עד שאני חייב להפסיק ולדפוק את הרגל ברצפה מרב כאב. ככה, באופן טבעי.
כמעט בגדתי בבעלי.
כל מקלחת אני מסיים במים רותחים רותחים רותחים בשוקיים (מתחת לגרביים) עד שאני חייב להפסיק ולדפוק את הרגל ברצפה מרב כאב. ככה, באופן טבעי
גם אני!
גם אני!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שיניתי לאחותי את העדיפויות במנילה לפני שהיא שלחה אותה (בסוף היא לא קיבלה אף אחד מהם, אז לכאורה לא נגרם נזק).
פעם היכיתי את הילד ופעם את הילדה.
פעם היכיתי את הילד ופעם את הילדה.
אמנם סיפרתי לקומץ אנשים אבל עדיין כואב וצורם ומביש...
שהייתי בת 8 היה לנו כלב. באותה תקופה המצב בין ההורים שלי היה נורא - ריבים, צעקות, אפילו חפצים עפים פעם אחת...
יום אחד נשארתי לבד בבית, ובלי סיבה התחלתי לצעוק עליו, להפחיד אותו ולרדוף אחריו בכל הבית. עדיין בא לי לבכות שאני חושבת על זה. והכי גרוע, אחרי שעבר לי הקריז, ניחמתי אותו ואמרתי לו שאני בחיים לא אעשה את זה יותר, והרגשתי כמו אמא מכה.
שהייתי בת 8 היה לנו כלב. באותה תקופה המצב בין ההורים שלי היה נורא - ריבים, צעקות, אפילו חפצים עפים פעם אחת...
יום אחד נשארתי לבד בבית, ובלי סיבה התחלתי לצעוק עליו, להפחיד אותו ולרדוף אחריו בכל הבית. עדיין בא לי לבכות שאני חושבת על זה. והכי גרוע, אחרי שעבר לי הקריז, ניחמתי אותו ואמרתי לו שאני בחיים לא אעשה את זה יותר, והרגשתי כמו אמא מכה.
איזה דף עצוב..... )-:
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
לפעמים אני לא מסוגלת להתמודד עם אכזריות ואדישות של אנשים בעולם, ואז אני משחררת ונופלת
מתנקה מתפלשת ומחפשת מי שיעזור לי למצוא שוב אמונה בעולם
אתמול זה שוב קרה, כשלי לא היה זמן להתפלש, אבל חיפשתי ומצאתי מי שיתפוס
והמרגיעון - תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר
מתנקה מתפלשת ומחפשת מי שיעזור לי למצוא שוב אמונה בעולם
אתמול זה שוב קרה, כשלי לא היה זמן להתפלש, אבל חיפשתי ומצאתי מי שיתפוס
והמרגיעון - תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2007, 13:43
לפני כשנתיים בגדתי בבעלי הוא ידע עוד לפני ובזמן וכמעט שרצח אותי, עכשיו אני איתו לא יודעת אם בהצגה או בהכחשה כאילו הכל יותר טוב ממה שהיה לפני
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2007, 15:16
רצחתי את ארלוזורוב
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2005, 11:55
- דף אישי: הדף האישי של כרמל_האורחת*
רצחתי את ארלוזורוב.
גם אני בגדתי בבעלי והוא לא יודע. איך משתחררים מהמועקה?
אני מכורה לבאופן בצורה ממש ממש קשה. בזמן שהילד שלי בגן ואני אמורה לעבוד, לבשל ולכבס, אני גולשת כאן, וכשהוא חוזר אני מתחילה לעשות הכל בלחץ במקום להיות איתו. תוך כדי גלישה בבאופן כמובן.
איך נגמלים?
איך נגמלים?
הכנסתי בחורה להריון ברשלנות פושעת, כי ידעתי שהיא תעשה הפלה. אבל זה עוד לא הכל... המחשבה שלי (בעת המעשה) היתה שאם היא תעשה היא הפלה היא לא תרצה\לא תוכל להביא עוד ילדים אח"כ (גם באותו הזמן שזה קרה היא לא רצתה ילדים נוספים). ממש לא רציתי להכניס אותה להריון והיא גם עוד דממה ממחזור מעט והיתה בטוחה שזה בסדר. בנוסף לא חשבתי שאני כל כך פורה אבל כאמור זו רשלנות פושעת. תרגישו חופשי לקלל.
אבל בעת המעשה אמרתי לה שעדיף שנפסיק כי זה מסוכן.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2007, 17:28
כשהייתי בת 14 הייתי מאוהבת תקופה (כמה חודשים) בקבצן נרקומן מהרחוב.
איזה מזל שהוא לא רצה אותי. יותר נכון, הוא רצה אותי, אבל איזה מזל שהוא עוד היה קצת בנאדם בשביל לא לקחת אותי ולהשחית אותי.
איזה מזל שהוא לא רצה אותי. יותר נכון, הוא רצה אותי, אבל איזה מזל שהוא עוד היה קצת בנאדם בשביל לא לקחת אותי ולהשחית אותי.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2007, 17:28
ועוד סוד, מגיל 16:
הגבר הראשון שהתנשקתי איתו היה בן 57.
הגבר הראשון שהתנשקתי איתו היה בן 57.
פעם היה לי חבר נורא טוב, היינו בני 19
הוא עשה מסיבה בבית של ההורים שלו- הם היו בחו"ל עם אחותו הגדולה- הרקדנית.
נכנסתי לחדר שלה וגנבתי מהארון גינ"ס מה זה שווה וחולצה.
עד לא מזמן- כבר עברו 15 שנה- עוד לבשתי את החולצה........
את הגינס לא יכולתי ללבוש כבר 10 שנים.
הוא עשה מסיבה בבית של ההורים שלו- הם היו בחו"ל עם אחותו הגדולה- הרקדנית.
נכנסתי לחדר שלה וגנבתי מהארון גינ"ס מה זה שווה וחולצה.
עד לא מזמן- כבר עברו 15 שנה- עוד לבשתי את החולצה........
את הגינס לא יכולתי ללבוש כבר 10 שנים.
_עד לא מזמן- כבר עברו 15 שנה- עוד לבשתי את החולצה........
את הגינס לא יכולתי ללבוש כבר 10 שנים._
הרגת אותי למה את החולצה כן ואת הג'ינס לא? אני חייבת לשאול, אבל את לא חייבת להסביר, כמובן.
את הגינס לא יכולתי ללבוש כבר 10 שנים._
הרגת אותי למה את החולצה כן ואת הג'ינס לא? אני חייבת לשאול, אבל את לא חייבת להסביר, כמובן.
פעם כשעבדתי בנקיון בתים
גנבתי חזייה שווה
הם פיטרו אותי כמובן
ואני הכחשתי כמובן
גנבתי חזייה שווה
הם פיטרו אותי כמובן
ואני הכחשתי כמובן
כל מקלחת אני מסיים במים רותחים רותחים רותחים בשוקיים (מתחת לגרביים) עד שאני חייב להפסיק ולדפוק את הרגל ברצפה מרב כאב. ככה, באופן טבעי.
גם אני!
יש לזה סיבה?
לא חייבים לפרט אם לא בא לכם...פשוט מסקרן
גם אני!
יש לזה סיבה?
לא חייבים לפרט אם לא בא לכם...פשוט מסקרן
למה את החולצה כן ואת הג'ינס לא? אני חייבת לשאול, אבל את לא חייבת להסביר, כמובן.
כי אני כבר שנים לא מידה 26 בליוויס גינס
ועדיין מדיום בחולצה- בין ההנקות:)
כי אני כבר שנים לא מידה 26 בליוויס גינס
ועדיין מדיום בחולצה- בין ההנקות:)
הדף הזה מבאס קשות,
מה העיניין להתחפר בג'יפה שלנו?
יאללה,תגדלו,תבחרו בחירות חדשות ודי.
ואם אחי היה נכנס לדף הזה,בטח הוא היה מספר איך שהיינו ילדים הוא גזר לחתולה שלנו את השפם :-\
באמת! <היה ניסיון לבדוק אם חוש הריח הוא תלוי שפם או נחיריים,מדען קטן הוא היה...>
מה העיניין להתחפר בג'יפה שלנו?
יאללה,תגדלו,תבחרו בחירות חדשות ודי.
ואם אחי היה נכנס לדף הזה,בטח הוא היה מספר איך שהיינו ילדים הוא גזר לחתולה שלנו את השפם :-\
באמת! <היה ניסיון לבדוק אם חוש הריח הוא תלוי שפם או נחיריים,מדען קטן הוא היה...>
כשהייתי נערה, יום אחד החלטתי לעשות סדר בדברים ובין יתר הדברים השווים, זרקתי לפח ספר תנ"ך שקיבלתי מהבית ספר. אני לא בטוחה במאת האחוזים שהאירוע אכן קרה או שלבסוף התחרטתי.
לפני הרבה שנים, שנה או שנתיים אחרי שקרוב שלי נפטר, היתה אזכרה ולא יכולתי להגיע באותו יום. לא זוכרת למה - בטח קבעו בשעה מוזרה באמצע היום או משהו כזה. אבל כן קמתי מוקדם מאד באותו בוקר, והלכתי לקבר, ניקיתי ושמתי פרחים. רק שלא חשבתי להגיד לאף אחד. ואשתו מסתובבת שנים בגלל זה עם המחשבה שהיתה לו מאהבת - כי אף אחד מהמשפחה לא הודה. גיליתי מאוחר מדי, אחרי שזה כבר נעשה עניין גדול מכדי שאוכל או ארצה להודות.
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
ציף ציף, אני חושבת שזה משחרר לספר דברים כאלה בחסות האנונימיות, ומאפשר לאנשים לשחרר. בדיוק ההיפך מ{{}}להתחפר בג'יפה שלנו . מכירה את post secret ?
-
ואשתו מסתובבת שנים בגלל זה עם המחשבה שהיתה לו מאהבת - כי אף אחד מהמשפחה לא הודה. גיליתי מאוחר מדי,
אני מצטערת שאני מגיבה פה לוידויים של אנשים, אבל בבקשה תספרי לה, זה כל כך עצוב, אולי היא עדיין כועסת עליו על לא עוול בכפו, שחררי אותה, אותו ואותך, פשוט תספרי ותתנצלי, אולי היא תכעס עלייך לרגע אבל תשמח סוף סוף לדעת את האמת על האהוב שלה.
אני מצטערת שאני מגיבה פה לוידויים של אנשים, אבל בבקשה תספרי לה, זה כל כך עצוב, אולי היא עדיין כועסת עליו על לא עוול בכפו, שחררי אותה, אותו ואותך, פשוט תספרי ותתנצלי, אולי היא תכעס עלייך לרגע אבל תשמח סוף סוף לדעת את האמת על האהוב שלה.
-
בעלי חושב שהפסקתי לעשן לפני 15 שנים.
בפועל אני מעשנת פעם בשבוע-שבועיים כשאני נפגשת עם אחי. גם חברה שלי יודעת.
אבל בעלי לא.
בפועל אני מעשנת פעם בשבוע-שבועיים כשאני נפגשת עם אחי. גם חברה שלי יודעת.
אבל בעלי לא.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*
_ואם אחי היה נכנס לדף הזה,בטח הוא היה מספר איך שהיינו ילדים הוא גזר לחתולה שלנו את השפם
באמת! <היה ניסיון לבדוק אם חוש הריח הוא תלוי שפם או נחיריים,מדען קטן הוא היה...>_
נו ? חוש הריח הוא תלוי שפם או נחיריים ?
באמת! <היה ניסיון לבדוק אם חוש הריח הוא תלוי שפם או נחיריים,מדען קטן הוא היה...>_
נו ? חוש הריח הוא תלוי שפם או נחיריים ?
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
_ואשתו מסתובבת שנים בגלל זה עם המחשבה שהיתה לו מאהבת - כי אף אחד מהמשפחה לא הודה. גיליתי מאוחר מדי,
אני מצטערת שאני מגיבה פה לוידויים של אנשים, אבל בבקשה תספרי לה, זה כל כך עצוב, אולי היא עדיין כועסת עליו על לא עוול בכפו, שחררי אותה, אותו ואותך, פשוט תספרי ותתנצלי, אולי היא תכעס עלייך לרגע אבל תשמח סוף סוף לדעת את האמת על האהוב שלה._
מצטרפת לאהבה. מה שהיא תחשוב עלייך מתגמד לעומת מה שהיא חושבת על בעלה.
אני מצטערת שאני מגיבה פה לוידויים של אנשים, אבל בבקשה תספרי לה, זה כל כך עצוב, אולי היא עדיין כועסת עליו על לא עוול בכפו, שחררי אותה, אותו ואותך, פשוט תספרי ותתנצלי, אולי היא תכעס עלייך לרגע אבל תשמח סוף סוף לדעת את האמת על האהוב שלה._
מצטרפת לאהבה. מה שהיא תחשוב עלייך מתגמד לעומת מה שהיא חושבת על בעלה.
-
אולי היא תכעס עלייך לרגע.
ואולי זה יפתח תיבת פנדורה?
-
אם היא תפגש איתה באופן פרטי, תכין אותה שהיא עומדת לספר לה משהו שמאוד קשה לה לספר, שהיא רוצה להתוודות בפניה על משהו, ושהיא מראש מבקשת את סליחתה הכנה, תספר לה ותסביר איך הדברים הסתבכו ולכן היא הרגישה שהיא לא יכלה לספר, איך היא מצטערת, אני מאמינה שעם ההקלה על האמת לגבי אהבתו הכנה של בעלה, היא תמצא גם מקום לסלוח.
אם היא תפגש איתה באופן פרטי, תכין אותה שהיא עומדת לספר לה משהו שמאוד קשה לה לספר, שהיא רוצה להתוודות בפניה על משהו, ושהיא מראש מבקשת את סליחתה הכנה, תספר לה ותסביר איך הדברים הסתבכו ולכן היא הרגישה שהיא לא יכלה לספר, איך היא מצטערת, אני מאמינה שעם ההקלה על האמת לגבי אהבתו הכנה של בעלה, היא תמצא גם מקום לסלוח.
-
היא תמצא גם מקום לסלוח.
אנונימית, זה ישחרר אותה, אותך, ואת נשמתו של הקרוב. עובדה שהסוד הזה מעיק- שווה לשחרר אותו(())
אנונימית, זה ישחרר אותה, אותך, ואת נשמתו של הקרוב. עובדה שהסוד הזה מעיק- שווה לשחרר אותו(())
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
מסכימה עם אהבה טהורה ועם כל השאר. חושבת על האלמנה ועל איך היא מרגישה.
דף עצוב, דף מבאס...- כן, זה חלק מהחיים..
הנה עוד דוגמא בהקשר ל-ואם אחי היה נכנס לדף הזה,בטח הוא היה מספר איך שהיינו ילדים הוא גזר לחתולה שלנו את השפם.
אחותי שהייתה בת 5 גזרה לחתולה שלנו את השפם...
השפם הוא כמו חיישן, והנה הסבר -
_שפם: שערות השפם רגישות ביותר למגע ויש להן חשיבות מרובה ביכולת של החתול להבין את הסביבה ואותנו ולתקשר עמה ועמנו. שפמו של החתול זז כמעט בכל עת שהחתול ער: שפם הפונה קדימה מצביע על חתול מרוכז, שפם מפוזר שאינו מכווץ ומוטה קדימה אומר "אני שמח ודרוך", שפם פרוס ושטוח אומר שהחתול מפחד ומוכן לברוח.
תנועת שפם שיכולה למנוע נשיכה קרובה היא בזמן ליטוף כשהחתול מפנה את שפמו קדימה (ברור שחל איסור מוחלט על גזירת השפם או כל שערות אחרות הבולטות בכפות הרגליים והידיים של החתולים, פעולה מסוג זה תשבש את חוש ההתמצאות של החתול ותפריע קשות לרווחתו)._
החתולה קיבלה מכה מאוטו,
למחרת מתה בביתנו.
הייתי בת 8,
אני זוכרת את אותן שעות, חזרתי מבית הספר (עוד אף אחד לא היה בבית) ראיתי את החתולה ליד קערת המים שלה ושמחתי.
הרמתי אותה ושכבתי לידה בפינת האוכל, היא זחלה קצת מתחת לשולחן, כנראה שראיתי שמצבה לא טוב וכל הזמן בכיתי וביקשתי "אל תמותי" אל תמותי"...
לאחר שנה אחותי ואני צפינו בפרק מתוך סדרה של וולט דיסני (סרט לא מצוייר) על חתולה (שקראו לה "תמוסינה") שמתה ועוברת גילגולים...
אוי כמה שאחותי ואני בכינו...
הנה עוד דוגמא בהקשר ל-ואם אחי היה נכנס לדף הזה,בטח הוא היה מספר איך שהיינו ילדים הוא גזר לחתולה שלנו את השפם.
אחותי שהייתה בת 5 גזרה לחתולה שלנו את השפם...
השפם הוא כמו חיישן, והנה הסבר -
_שפם: שערות השפם רגישות ביותר למגע ויש להן חשיבות מרובה ביכולת של החתול להבין את הסביבה ואותנו ולתקשר עמה ועמנו. שפמו של החתול זז כמעט בכל עת שהחתול ער: שפם הפונה קדימה מצביע על חתול מרוכז, שפם מפוזר שאינו מכווץ ומוטה קדימה אומר "אני שמח ודרוך", שפם פרוס ושטוח אומר שהחתול מפחד ומוכן לברוח.
תנועת שפם שיכולה למנוע נשיכה קרובה היא בזמן ליטוף כשהחתול מפנה את שפמו קדימה (ברור שחל איסור מוחלט על גזירת השפם או כל שערות אחרות הבולטות בכפות הרגליים והידיים של החתולים, פעולה מסוג זה תשבש את חוש ההתמצאות של החתול ותפריע קשות לרווחתו)._
החתולה קיבלה מכה מאוטו,
למחרת מתה בביתנו.
הייתי בת 8,
אני זוכרת את אותן שעות, חזרתי מבית הספר (עוד אף אחד לא היה בבית) ראיתי את החתולה ליד קערת המים שלה ושמחתי.
הרמתי אותה ושכבתי לידה בפינת האוכל, היא זחלה קצת מתחת לשולחן, כנראה שראיתי שמצבה לא טוב וכל הזמן בכיתי וביקשתי "אל תמותי" אל תמותי"...
לאחר שנה אחותי ואני צפינו בפרק מתוך סדרה של וולט דיסני (סרט לא מצוייר) על חתולה (שקראו לה "תמוסינה") שמתה ועוברת גילגולים...
אוי כמה שאחותי ואני בכינו...
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
_כל מקלחת אני מסיים במים רותחים רותחים רותחים בשוקיים (מתחת לגרביים) עד שאני חייב להפסיק ולדפוק את הרגל ברצפה מרב כאב. ככה, באופן טבעי.
גם אני!
יש לזה סיבה?_
כי זה כיף, כאילו דההההה P-:
ראי ערך סאונה
כיף להתחמם, במיוחד בחורף,
וברגליים החום הרבה יותר נסבל מכל חלק אחר בגוף.
אני יכולה לבשל את עצמי עד שנגמרים המים החמים,
אבל אז באסה לסיים מקלחת חמה עם מים קרים S-:
בשנים הראשונות של הביחד, בעלי לפעמים היה פותח על עצמו את המים ברמת החום שסגרתי אותם 0-:
( #$% !!! #$% **!!! שוב התקלחת עם מים רותחים???!!!)
גם אני!
יש לזה סיבה?_
כי זה כיף, כאילו דההההה P-:
ראי ערך סאונה
כיף להתחמם, במיוחד בחורף,
וברגליים החום הרבה יותר נסבל מכל חלק אחר בגוף.
אני יכולה לבשל את עצמי עד שנגמרים המים החמים,
אבל אז באסה לסיים מקלחת חמה עם מים קרים S-:
בשנים הראשונות של הביחד, בעלי לפעמים היה פותח על עצמו את המים ברמת החום שסגרתי אותם 0-:
( #$% !!! #$% **!!! שוב התקלחת עם מים רותחים???!!!)
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
_בשנים הראשונות של הביחד, בעלי לפעמים היה פותח על עצמו את המים ברמת החום שסגרתי אותם
( #$% !!! #$% **!!! שוב התקלחת עם מים רותחים???!!!)_
יפתח לאלתר דף תמיכה בכל בני הזוג של המשוגעים שמרתיחים את עצמם!
(גם בעלי כזה /-: )
( #$% !!! #$% **!!! שוב התקלחת עם מים רותחים???!!!)_
יפתח לאלתר דף תמיכה בכל בני הזוג של המשוגעים שמרתיחים את עצמם!
(גם בעלי כזה /-: )
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2007, 13:43
אני בת 42 ומתה להיות בהריון (יש לי 3 בנים 16,14,9 ) מפחדת
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
גם אני במרתיחים את עצמם. אבל למה רק את הרגליים?
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2004, 14:10
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_כרגע*
אני שוקלת עכשיו כמו ששקלתי בסוף ההריון האחרון שלי....ואני לא בהריון
-
גם אני במרתיחים את עצמם. אבל למה רק את הרגליים?
הכי כייף זו אמבטיה רותחת. לשבת בה עד שניהיה חם נורא ואז להתנגב באיזי, כשהלחיים סמוקות מהחום.
יפתח לאלתר דף תמיכה בכל בני הזוג נקודה!
הכי כייף זו אמבטיה רותחת. לשבת בה עד שניהיה חם נורא ואז להתנגב באיזי, כשהלחיים סמוקות מהחום.
יפתח לאלתר דף תמיכה בכל בני הזוג נקודה!
-
היה לי ניק מגניב באחד הדפים ההזויים ביותר שהיו בבאופן. מדי פעם הוא עולה בדפים דמויי המיני ואני מתגעגעת לאותם דפים טרופים.
א' זה בעצם שם קוד ל... לא תאמינו... גילה!
נקמתי נקמת דם.
מעולם לא הייתי אדם אלים. אני אפילו צמחוני. שעת בין השמשות אך לא שעת רחמים הוא הופיע במפתיע. לא שייך למקום ולזמן. ידעתי שזה או עכשיו או לעולם לא. דיונים משפטיים ופילוסופיים שלמים נדחסו לתוך שניה אחת של מחשבה ולבסוף נפלה ההכרעה. אגרופי הונף במהירות ברק לעברו. ידי התמלאה דם. היתוש הזה זמזם את זמזומו האחרון.
נ.ב. ישנתי טוב מאוד באותו הלילה ובלילות הבאים. היתוש היה היחיד שהופיע החורף במקום הקר בו אני גר. יסלח לי אלוהים.
מעולם לא הייתי אדם אלים. אני אפילו צמחוני. שעת בין השמשות אך לא שעת רחמים הוא הופיע במפתיע. לא שייך למקום ולזמן. ידעתי שזה או עכשיו או לעולם לא. דיונים משפטיים ופילוסופיים שלמים נדחסו לתוך שניה אחת של מחשבה ולבסוף נפלה ההכרעה. אגרופי הונף במהירות ברק לעברו. ידי התמלאה דם. היתוש הזה זמזם את זמזומו האחרון.
נ.ב. ישנתי טוב מאוד באותו הלילה ובלילות הבאים. היתוש היה היחיד שהופיע החורף במקום הקר בו אני גר. יסלח לי אלוהים.
לפני חודשיים התאהבתי בנשוי + 2 ...
כשהתאהבתי לא ידעתי שהוא נשוי
זה פשוט היה , תאמינו או לא, אהבה ממבט ראשון
עוד לפני שהספקתי להציג את עצמי
וזה כל כך חזק שקשה לי לסיים את הסיפור איתו
סיפרתי לכמה אנשים קרובים
ובליל סילבסטר (כמה לא יהודי מצידי) הוא גם סיפר לכמה אנשים
ומאז החלטתי שהשנה תהא בסימן של "להוציא לאור" את המערכת יחסים בינינו
וכמה מתאים שמצאתי את הדף הזה,
דווקא איפה שחשבתי לברוח קצת ממחשבות עליו..
למה הוא נשוי ????????
אוף ......
כשהתאהבתי לא ידעתי שהוא נשוי
זה פשוט היה , תאמינו או לא, אהבה ממבט ראשון
עוד לפני שהספקתי להציג את עצמי
וזה כל כך חזק שקשה לי לסיים את הסיפור איתו
סיפרתי לכמה אנשים קרובים
ובליל סילבסטר (כמה לא יהודי מצידי) הוא גם סיפר לכמה אנשים
ומאז החלטתי שהשנה תהא בסימן של "להוציא לאור" את המערכת יחסים בינינו
וכמה מתאים שמצאתי את הדף הזה,
דווקא איפה שחשבתי לברוח קצת ממחשבות עליו..
למה הוא נשוי ????????
אוף ......
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2005, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של ...*
דרסתי חתול ולא עצרתי לבדוק אם הוא שרד
התחלתי אורגייה עם 3 גברים ועצרתי לפני שהכל ממש התחמם.... אמרתי לבעלי שבדיעבד אני מצטערת על זה, כי לכי תממשי משהו כזה כשאת נשואה...
בגיל 18 שכבתי עם האקס של החברה הכי טובה שלי. זה היה חד פעמי ותוך כדיי כבר הצטערתי על זה נורא. היא לא יודעת עד היום , אני מקווה....עברו 21 שנה.
לדעתי אל תספרי לה על הפרחים
למה מאהבת? איזה סיפור מוזר זה בעיה שלה ולא שלך
למה מאהבת? איזה סיפור מוזר זה בעיה שלה ולא שלך
-
- הצטרפות: 11 מאי 2007, 13:42
- דף אישי: הדף האישי של אינטו_איציה*
בחתונה של בת דודה שלי ,עמדתי ליד החתן ואכלתי עגבניית שרי.
אני מנסה להכניס אותה לפה ולא מצליחה אז מחליטה לנגוס באמצע.
נחשו מה השפריץ על החולצה של החתן?...:-\
אני ברחתי לשרותים...לא יכלתי לשאת את האחריות והבושה.
נחשו מה השפריץ על החולצה של החתן?...:-\
אני ברחתי לשרותים...לא יכלתי לשאת את האחריות והבושה.
-
_בחתונה של בת דודה שלי ,עמדתי ליד החתן ואכלתי עגבניית שרי.
נחשו מה השפריץ על החולצה של החתן?...
אני ברחתי לשרותים...לא יכלתי לשאת את האחריות והבושה._
מתאים גם לדף דברים שלא היו מצחיקים והפכו לכן
נחשו מה השפריץ על החולצה של החתן?...
אני ברחתי לשרותים...לא יכלתי לשאת את האחריות והבושה._
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
גם לחתן, וגם לנוגסת רק לא לעגבניה?
תלוי כמה זמן עבר מאז
גם לחתן, וגם לנוגסת רק לא לעגבניה?
תלוי כמה זמן עבר מאז
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
- דף אישי: הדף האישי של או_רורה*
לא העזתי לספר לחבר שהיה לי לפני בעלי (היום נשואה באושר) - שאילו האקס המיתולוגי שלי היה רוצה אותי - הייתי זונחת אותו לאנחות בו ברגע.
בסוף נפגשנו, שנינו במקרה עם האקס המיתולוגי - אבל הוא לא רצה אותי באותו זמן...
הוא חזר שוב כשהיתי כבר עם בעלי - הרבה לפני שהתחתנו.
ולא היה לי אליו כבר כלום...
בסוף נפגשנו, שנינו במקרה עם האקס המיתולוגי - אבל הוא לא רצה אותי באותו זמן...
הוא חזר שוב כשהיתי כבר עם בעלי - הרבה לפני שהתחתנו.
ולא היה לי אליו כבר כלום...
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
מה פתאום למחוק. אחלה דף.
כשהייתי בת 10 גנבתי כסף מהארנק של ההורים שלי לקנות ממתקים - הם חשבו שאני שמנה אז לא נתנו לי אף פעם... איזו הקלה לספר! מחר אחזור לספר משהו נוסף!
פעם פירקתי את הכדור אנטיביוטיקה האחרון של החתול שלי. זה היה כשהורים שלי היום בים, ואני הסתקרנתי איך הוא מכיל את האבקה, אז פתחתי אותו.
(אי אפשר לסגור חזרה, מסתבר)
הכחשתי כל קשר, כששאלו אותי..
אח'כ הוא מת והרגשתי רגשות אשם גדולים (הכל בגלל כדור אחד?)
(אי אפשר לסגור חזרה, מסתבר)
הכחשתי כל קשר, כששאלו אותי..
אח'כ הוא מת והרגשתי רגשות אשם גדולים (הכל בגלל כדור אחד?)
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2011, 21:08
אוי נשמע סרט. כדור אחד פחות לא מזיז ובטח לא הורג. ולי יש כמה חתולים... שקיבלו והחסירו לא מעט אנטיביוטיקות.
טוב, תודה על המקום.. אז ככה, אני ובן זוגי התחתנו בנישואים ע"י פרוקסי.. ואף אחד לא ידע. גם לא הוריי.
זה היה במשרד עורך דין שמתמחה בכאלה. הנישואים נעשו בפרו ע"י פרוקסי.. אנחנו היינו כאן בתל אביב במשרד העו"ד
זה היה במשרד עורך דין שמתמחה בכאלה. הנישואים נעשו בפרו ע"י פרוקסי.. אנחנו היינו כאן בתל אביב במשרד העו"ד
מה זה פרוקסי?
והמרגיעון: הכל בתואם מושלם
והמרגיעון: הכל בתואם מושלם
התרגום של פרוקסי זה שליח. זאת אומרת נישואין ע"י עורך נישואים שנמצא בארץ אחרת. ואלה נישואים לכל דבר. זאת אומרת עורך דין שולח את המסמכים שלנו אליו (בפרו) , הוא מחתן אותנו שם , מבלי שנהיה נוכחים ואז שולח את תעודת הנישואין חזרה אלינו ארצה.
משרד הפנים מכיר בזה כנישואים אזרחיים.
משרד הפנים מכיר בזה כנישואים אזרחיים.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
ע"י פרוקסי
by proxy זה פשוט באנגלית...
בעברית אפשר לכתוב: "באמצעות שליח" או, במונח המשפטי: "באמצעות בא כוח".
אין שום משמעות למלה "פרוקסי" בעברית. המעודדת פשוט כתבה אנגלית באותיות עבריות.
by proxy זה פשוט באנגלית...
בעברית אפשר לכתוב: "באמצעות שליח" או, במונח המשפטי: "באמצעות בא כוח".
אין שום משמעות למלה "פרוקסי" בעברית. המעודדת פשוט כתבה אנגלית באותיות עבריות.
אף אחד אחד לא יודע שהחלפתי את ההתמכרות בפייסבוק וממש התנתקתי בהתמכרות לבאופן טבעי
דף מגניב.
יש לי די הרבה סודות,
שאני לא גומרת מחדירה, שאני מאוננת מאז שאני זוכרת את עצמי.
שאני אוהבת מאוד לנקות את השיניים ואת האף עם הציפורניים, ואת הלכלוך לפורר באלגנטיות על הרצפה...
שהיה לי סאשן עם אדם די מפורסם בסצנת הסאדו.
שבגדתי בשני בני זוג שלי.
שאני רואה פורנו לפחות פעם בשבוע במחשב.
שאני לוקחת כדורים נוגדי דיכאון וחרדה
שפעם לקחתי ספרים בלי לשלם עליהם כי הרגשתי שאותו מקום רימה אותי
שפעם בנערותי בטעות יצאתי מחנות עם תחתונים בלי לשלם עליהם, ולא החזרתי מהבושה והפדיחה.
שאני לא אוהבת את אחותי.
ששנים זלזלתי בהורים שלי וגם היום לא מעריכה אותם במיוחד.
זהו נראה לי... (-:
יש לי די הרבה סודות,
שאני לא גומרת מחדירה, שאני מאוננת מאז שאני זוכרת את עצמי.
שאני אוהבת מאוד לנקות את השיניים ואת האף עם הציפורניים, ואת הלכלוך לפורר באלגנטיות על הרצפה...
שהיה לי סאשן עם אדם די מפורסם בסצנת הסאדו.
שבגדתי בשני בני זוג שלי.
שאני רואה פורנו לפחות פעם בשבוע במחשב.
שאני לוקחת כדורים נוגדי דיכאון וחרדה
שפעם לקחתי ספרים בלי לשלם עליהם כי הרגשתי שאותו מקום רימה אותי
שפעם בנערותי בטעות יצאתי מחנות עם תחתונים בלי לשלם עליהם, ולא החזרתי מהבושה והפדיחה.
שאני לא אוהבת את אחותי.
ששנים זלזלתי בהורים שלי וגם היום לא מעריכה אותם במיוחד.
זהו נראה לי... (-: