דיאטת השמנה
דיאטת השמנה
שלום לכולם
כן, דיאטת השמנה, מסתבר שה-BMI שלי מאוד נמוך ואני מנסה לעלות במשקל ללא הצלחה עד כה. אני מאוד חלשה בתקופה האחרונה. אשמח לעצות או לשיתוף אם יש עוד אנשים במצב שלי. בד"כ זה הפוך...
כן, דיאטת השמנה, מסתבר שה-BMI שלי מאוד נמוך ואני מנסה לעלות במשקל ללא הצלחה עד כה. אני מאוד חלשה בתקופה האחרונה. אשמח לעצות או לשיתוף אם יש עוד אנשים במצב שלי. בד"כ זה הפוך...
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
דיאטת השמנה
את יודעת מה הסיבה לרזון שלך? כי יכולים להיות גורמים שונים.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2012, 20:18
- דף אישי: הדף האישי של פעמון_הזכוכית*
דיאטת השמנה
אין לי עצות או הדרכות, אבל יש לי קישורים (שבמקרה פתוחים במסך המחשב בין אינסוף קישורים אחרים) בנוגע לדיאטת השמנה, חיפשתי לפני כמה ימים מידע באינטרנט ובינתיים לא עשיתי עם זה שום דבר. אולי לך הם יועילו:
%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%94[/u]%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98]עצות כלליות די בקצרה
טיפים ועצות
תפריט
כאמור, לא ניסיתי עדיין בעצמי.
%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%94[/u]%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98]עצות כלליות די בקצרה
טיפים ועצות
תפריט
כאמור, לא ניסיתי עדיין בעצמי.
דיאטת השמנה
יונת - אין לי מושג מה הסיבה , תמיד הייתי מאוד רזה. והיו לי תקופות של חולשה - וכל הזמן חשבתי שזה תקופה ויעבור. עכשיו זה כבר תקופה ארוכה וקצת החמיר. אבל לא יודעת מה הסיבה. ופעמון תודה על הקישורים. נתקלתי כבר במידע דומה. את גם מנסה להשמין?
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
דיאטת השמנה
עשית בדיקות דם? את יודעת אם יש לך חוסרים כלשהם?
וגם, את יודעת כמה קלוריות את אוכלת?
יש אנשים שפשוט אוכלים מעט, ובמקרה שלהם אני חושבת שכדאי להוסיף כמה שיותר שומן לאוכל כדי להגדיל את כמות הקלוריות ליחידת נפח.
יש אנשים שיש להם בעיות ספיגה, ובמקרה שלהם כדאי למצוא מה מפריע להם לספוג ולהוציא את זה מהתפריט (למשל בדיאטת אלימינציה).
יש אנשים שיש להם טפילים במעיים שלוקחים להם את המזון, ובמקרה שלהם צריך להפטר מהטפילים.
יש בטח עוד סיבות לרזון, ובלי לדעת את הסיבה קשה לדעת מה יכול לעזור.
(אולי לעשות דיאטת אלימינציה קיצונית, עם הרבה שומן, ועם תרופות נגד טפילים... )
וגם, את יודעת כמה קלוריות את אוכלת?
יש אנשים שפשוט אוכלים מעט, ובמקרה שלהם אני חושבת שכדאי להוסיף כמה שיותר שומן לאוכל כדי להגדיל את כמות הקלוריות ליחידת נפח.
יש אנשים שיש להם בעיות ספיגה, ובמקרה שלהם כדאי למצוא מה מפריע להם לספוג ולהוציא את זה מהתפריט (למשל בדיאטת אלימינציה).
יש אנשים שיש להם טפילים במעיים שלוקחים להם את המזון, ובמקרה שלהם צריך להפטר מהטפילים.
יש בטח עוד סיבות לרזון, ובלי לדעת את הסיבה קשה לדעת מה יכול לעזור.
(אולי לעשות דיאטת אלימינציה קיצונית, עם הרבה שומן, ועם תרופות נגד טפילים... )
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם
דיאטת השמנה
אם אני לא טועה, כשרמת הברזל נמוכה היא גורמת לחוסר תאבון, וזה יכול להסביר גם חולשה.
כדאי לערוך בדיקות דם.
בהצלחה!
כדאי לערוך בדיקות דם.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 09 אפריל 2012, 15:15
- דף אישי: הדף האישי של נוודית_חובבת*
דיאטת השמנה
בבעיה דומה..
אני התחלתי טיפול אייפק כדי לאבחן את שורש העניין (בהמשך למה שכתבה יונת). יכול להיות שתמצאי את זה מתאים גם לך.
אני התחלתי טיפול אייפק כדי לאבחן את שורש העניין (בהמשך למה שכתבה יונת). יכול להיות שתמצאי את זה מתאים גם לך.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דיאטת השמנה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מעירה את הדף... יש לי קצת בעיות במערכת העיכול כך שהפכתי מרזה לרזה מדי... צריכה לעלות 10 קילו כדי להגיע למשקל סביר ורזה... אבל קשה לאכול בעיקר כשרגישה לכל כך הרבה דברים.
מעירה את הדף... יש לי קצת בעיות במערכת העיכול כך שהפכתי מרזה לרזה מדי... צריכה לעלות 10 קילו כדי להגיע למשקל סביר ורזה... אבל קשה לאכול בעיקר כשרגישה לכל כך הרבה דברים.