דרור גרין
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2004, 01:52
- דף אישי: הדף האישי של דרור_גרין*
דרור גרין
http://www.psychom.com/files/family.jpg]מגדל[/img] עם אפרת את יונתן שרק נולד ואנדה בת השנה ומוריה בן הארבע, אי-שם בין ראש-פינה לצפת.
"דר דרור גרין
פסיכותרפיסט, מייסד ומנהל 'קוגיטו, בית-ספר לפסיכותרפיה', עובד כמטפל פרטי, מרצה ומדריך. מחבר הספרים 'פרויד נגד דורה', 'טיפול נפשי, מדריך למשתמש', 'רצח בפורום החדש' ועורך תיאורי-המקרים של פרויד בעברית. פרסם כשלושים ספרים לילדים ולמבוגרים.
בשנים האחרונות מתח ישומים של הפסיכותרפיה ברפואה, בחינוך, בעסקים ובמערכות חברתיות בתוכנית 'כללי-היסוד של הקשר הבין-אישי', וכמו-כן פיתח את 'הפורום החדש' המשמש כקליניקה וירטואלית לטיפול-נפשי באמצעות האינטרנט.
"דר דרור גרין
פסיכותרפיסט, מייסד ומנהל 'קוגיטו, בית-ספר לפסיכותרפיה', עובד כמטפל פרטי, מרצה ומדריך. מחבר הספרים 'פרויד נגד דורה', 'טיפול נפשי, מדריך למשתמש', 'רצח בפורום החדש' ועורך תיאורי-המקרים של פרויד בעברית. פרסם כשלושים ספרים לילדים ולמבוגרים.
בשנים האחרונות מתח ישומים של הפסיכותרפיה ברפואה, בחינוך, בעסקים ובמערכות חברתיות בתוכנית 'כללי-היסוד של הקשר הבין-אישי', וכמו-כן פיתח את 'הפורום החדש' המשמש כקליניקה וירטואלית לטיפול-נפשי באמצעות האינטרנט.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
דרור גרין
אז יש כאן עוד מישהו בשעה הזו...!
שלום לאיש ,
תתחדש על דף הבית .
שלום לאיש ,
תתחדש על דף הבית .
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
דרור גרין
אני תוהה מאיפה שמך מוכר לי... לא כתבת לפני כמה שנים מאמר חריף בגנות המיטה המשפחתית?
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2004, 08:36
- דף אישי: הדף האישי של אורה_גבריאלי*
דרור גרין
ברוך הבא, דרור.
רק אתמול דיברנו בטלפון והנה אני מוצאת אותך כאן.
האח הידד!
רק אתמול דיברנו בטלפון והנה אני מוצאת אותך כאן.
האח הידד!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דרור גרין
דרור, ברוך הבא.
אהבתי את ספרך המדריך למשתמש בטיפול נפשי. הוא כתוב מצויין ונותן כמה הבנות חשובות, ובהחלט היה דרוש שמישהו יכתוב אותו.
את השאר לא קראתי.
אהבתי את ספרך המדריך למשתמש בטיפול נפשי. הוא כתוב מצויין ונותן כמה הבנות חשובות, ובהחלט היה דרוש שמישהו יכתוב אותו.
את השאר לא קראתי.
דרור גרין
ברוך הבא! מענין מאוד לקרוא אותך.
אמנם אנחנו חיים אחרת, אבל אני מאוד מעריכה את דרככם.
@} @} @}
אמנם אנחנו חיים אחרת, אבל אני מאוד מעריכה את דרככם.
@} @} @}
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
דרור גרין
ברוך הבא! @} @}
תמיד מעניין לקרוא על אנשים שחושבים קצת אחרת, שעושים קצת אחרת.
(בעצם, זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת כל כך את האתר הזה. )
(בעצם, זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת כל כך את האתר הזה. )
-
- הצטרפות: 15 מרץ 2004, 18:11
- דף אישי: הדף האישי של ש_מים_וארץ*
דרור גרין
_ברוך הבא!
(בעצם, זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת כל כך את האתר הזה. )_
היא פשוט גנבה לי את המילים....@}
(בעצם, זו אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת כל כך את האתר הזה. )_
היא פשוט גנבה לי את המילים....@}
-
- הצטרפות: 20 אוגוסט 2001, 05:36
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_הר_אבן*
דרור גרין
שלום דרור,
ברוך הבא...
ברוך הבא...
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
דרור גרין
כאשר את רואה בדברי ערעור על תפישת עולמך את מתעלמת מכך, ומעמידה תפישת עולם דתית שכל מי שמערער עליה הוא אויב. אינני אויב. אני מאמין, כמוך, בחינוך ביתי, אבל מנסה לעשות זאת בדרך אחרת.
פתאם קלטתי את זה ובאיחור הבנתי שזה כנראה היה מופנה אלי. (?)
אם כן, אז מה פתאם אויב. ממש ובהחלט לא. המאמר שלך הרגיז אותי, מעבר לאי הסכמה נקודתית עם כל מיני חלקים בו הרגשתי בו קצת "בגידה מרושעת" וכהרגלי לקחתי את הדברים כנכתבים אלי באופן אישי. (בכל זאת כתבת ראש פינה ומפגשים...(-: )
שכן אתה יודע, ולו בצורה שטחית, איך זה אצלנו, ואיך זה אצל המשפחה השנייה שעושה מפגשים, ועד כמה האבות במשפחות האלה - שעובדים ממש בתוך הבית- כן מעורבים, יותר מכל אב שאני מכירה, בחיים בבית.
וחוץ מזה, נראה לך שמי שמביא לי במתנה את סשה ארגוב ומתי כספי יכול להיחשב אויב?
ראה על זה דיון קצרצר (שגווע מהר מדי) ב מי זוכר את מילות השיר
פתאם קלטתי את זה ובאיחור הבנתי שזה כנראה היה מופנה אלי. (?)
אם כן, אז מה פתאם אויב. ממש ובהחלט לא. המאמר שלך הרגיז אותי, מעבר לאי הסכמה נקודתית עם כל מיני חלקים בו הרגשתי בו קצת "בגידה מרושעת" וכהרגלי לקחתי את הדברים כנכתבים אלי באופן אישי. (בכל זאת כתבת ראש פינה ומפגשים...(-: )
שכן אתה יודע, ולו בצורה שטחית, איך זה אצלנו, ואיך זה אצל המשפחה השנייה שעושה מפגשים, ועד כמה האבות במשפחות האלה - שעובדים ממש בתוך הבית- כן מעורבים, יותר מכל אב שאני מכירה, בחיים בבית.
וחוץ מזה, נראה לך שמי שמביא לי במתנה את סשה ארגוב ומתי כספי יכול להיחשב אויב?
ראה על זה דיון קצרצר (שגווע מהר מדי) ב מי זוכר את מילות השיר
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
דרור גרין
אני תוהה מאיפה שמך מוכר לי...
גמני. ואז נזכרנו שבדיוק בשבוע שעבר קראנו את "רצח בפורום החדש".
ברוך הבא.
גמני. ואז נזכרנו שבדיוק בשבוע שעבר קראנו את "רצח בפורום החדש".
ברוך הבא.
-
דרור גרין
שלום לכולם, ותודה על קבלת הפנים החמה,
רק במקרה נכנסתי לכאן. לא ידעתי שמגיבים כאן גם על הדף האישי.
לא, עדי, מעולם לא כתבתי כלום בגנות המיטה המשפחתית (יש לנו מיטה ברוחב שני מטרים וששים סנטימטרים, ומה כבר אפשר לכתוב בגנותה?).
היי אורה, ויפעת, וענת. טוב לראות אתכן כאן.
שבוע טוב לכולם,
דרור
רק במקרה נכנסתי לכאן. לא ידעתי שמגיבים כאן גם על הדף האישי.
לא, עדי, מעולם לא כתבתי כלום בגנות המיטה המשפחתית (יש לנו מיטה ברוחב שני מטרים וששים סנטימטרים, ומה כבר אפשר לכתוב בגנותה?).
היי אורה, ויפעת, וענת. טוב לראות אתכן כאן.
שבוע טוב לכולם,
דרור
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
דרור גרין
יש לנו מיטה ברוחב שני מטרים וששים סנטימטרים, ומה כבר אפשר לכתוב בגנותה?).
על רוחב כזה? לא הרבה (-; כנראה שאני מבלבלת עם פסיכולוג אחר בעל שם דומה.
על רוחב כזה? לא הרבה (-; כנראה שאני מבלבלת עם פסיכולוג אחר בעל שם דומה.
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2004, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אל_דנטה*
דרור גרין
דרור, אני עוקב אחרי דבריך המענינים בדף גיליון 55 ואם מבין אותם נכון, אז מחזק את ידיך.
גם אני סבור שנושא חשיבות הנוכחות האבהית לא מוערך נכונה ולא נתמך בשום מקום היכן שאנו חיים.
מכיוון שאתה פסיכולוג בהכשרתך, אולי יעניין אותך להציץ בדף הפסיכולוגיה עוקרת את הרצף
גם אני סבור שנושא חשיבות הנוכחות האבהית לא מוערך נכונה ולא נתמך בשום מקום היכן שאנו חיים.
מכיוון שאתה פסיכולוג בהכשרתך, אולי יעניין אותך להציץ בדף הפסיכולוגיה עוקרת את הרצף
-
דרור גרין
היי אורי,
התבוננתי בדף הפסיכולוגיה עוקרת את הרצף, וכלל לא הופתעתי.
ההורות שבה ומלמדת אותי שהנסיון האנושי חכם מכל התיאוריות הפסיכולוגיות. אני אמנם מוציא לאור את כתביו של פרויד בעברית, ומלמד פסיכותרפיה, אך התיאוריות הטיפוליות הן בעיני רציונליזציה המיועדת להקל על עבודת המטפלים. כ'מטפל' (אינני אוהב את המושג 'טיפול', ואני רואה אותו יותר כהדרכה או כמסע משותף) אני עושה שימוש באותם כלים המאפשרים לי להיות אב, כלומר לשים את עצמי ב'סוגריים', להקשיב למטופלי, ללמוד מהם ולסייע להם לפתח בכוחות עצמם את כישורי החיים שלהם (או, במלים אחרות, ללמוד להיות המחברים של סיפור-חייהם).
הטיפול הנפשי, בעיני, הוא סוג של הורות-מתקנת, וכתבתי על כך לא מעט בספר טיפול נפשי, מדריך למשתמש וכמו במשפחה היחסים בין מטפל למטופל חשובים בעיני יותר מכל תיאוריה.
להתראות,
דרור
התבוננתי בדף הפסיכולוגיה עוקרת את הרצף, וכלל לא הופתעתי.
ההורות שבה ומלמדת אותי שהנסיון האנושי חכם מכל התיאוריות הפסיכולוגיות. אני אמנם מוציא לאור את כתביו של פרויד בעברית, ומלמד פסיכותרפיה, אך התיאוריות הטיפוליות הן בעיני רציונליזציה המיועדת להקל על עבודת המטפלים. כ'מטפל' (אינני אוהב את המושג 'טיפול', ואני רואה אותו יותר כהדרכה או כמסע משותף) אני עושה שימוש באותם כלים המאפשרים לי להיות אב, כלומר לשים את עצמי ב'סוגריים', להקשיב למטופלי, ללמוד מהם ולסייע להם לפתח בכוחות עצמם את כישורי החיים שלהם (או, במלים אחרות, ללמוד להיות המחברים של סיפור-חייהם).
הטיפול הנפשי, בעיני, הוא סוג של הורות-מתקנת, וכתבתי על כך לא מעט בספר טיפול נפשי, מדריך למשתמש וכמו במשפחה היחסים בין מטפל למטופל חשובים בעיני יותר מכל תיאוריה.
להתראות,
דרור
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
דרור גרין
ברוך הבא דרור @}
יופי שבאת!
יופי שבאת!
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
דרור גרין
ברוך הפותח דף בית אישי
נדודי שינה?! לדעתי בגלל ההריון עד עכשיו הייתי מתעוררת בשעות בוקר מוזרות (3-6) ועכשיו התהפך לי השעון ואני נרדמת בהן. למזלי יש לי חברה טובה בארה"ב אז אנחנו מצליחות לדבר הרבה. לרוע מזלי לא סוגרים את מה חדש בלילה ואני יכולה להתמסר להתמכרותי (-:
לגבי מאמרך אכתוב עוד בדף ההוא כאשר אתפנה (כשקמים ב 1200 היום נהיה קצר /-: )
נדודי שינה?! לדעתי בגלל ההריון עד עכשיו הייתי מתעוררת בשעות בוקר מוזרות (3-6) ועכשיו התהפך לי השעון ואני נרדמת בהן. למזלי יש לי חברה טובה בארה"ב אז אנחנו מצליחות לדבר הרבה. לרוע מזלי לא סוגרים את מה חדש בלילה ואני יכולה להתמסר להתמכרותי (-:
לגבי מאמרך אכתוב עוד בדף ההוא כאשר אתפנה (כשקמים ב 1200 היום נהיה קצר /-: )
-
- הצטרפות: 20 יולי 2004, 23:31
- דף אישי: הדף האישי של נעה_כהנא*
דרור גרין
ברוך הבא
בניגוד לחלק מהאנשים, הזדהתי הסכמתי לחלוטין עם מאמרך בגיליון 55 ולא הרגשתי מאויימת כלל. גם אני וגם בן זוגי מכירים בחשיבות הגדולה של הנוכחות הגברית בבית והמשמעות הגדולה של הורות מאוזנת של שני ההורים והשלכותיה על הילדים ועל המשפחה כולה. המאמר עצמו חשוב וטוב שנכתב.
בניגוד לחלק מהאנשים, הזדהתי הסכמתי לחלוטין עם מאמרך בגיליון 55 ולא הרגשתי מאויימת כלל. גם אני וגם בן זוגי מכירים בחשיבות הגדולה של הנוכחות הגברית בבית והמשמעות הגדולה של הורות מאוזנת של שני ההורים והשלכותיה על הילדים ועל המשפחה כולה. המאמר עצמו חשוב וטוב שנכתב.
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
דרור גרין
דרור,
אולי תרצה לראות את הדיון המתפתח ב תחזוקת בעל מתחבר לי לדבריןם שדיברנו עליהם (ולא ענתי בסוף)
אולי תרצה לראות את הדיון המתפתח ב תחזוקת בעל מתחבר לי לדבריןם שדיברנו עליהם (ולא ענתי בסוף)
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2006, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של אורגנית_מתחילה*
דרור גרין
רק עכשיו ראיתי שיש לך כאן דף בית.
דרישת שלום.
מאמא של הדרור והאיילה
דרישת שלום.
מאמא של הדרור והאיילה
-
דרור גרין
היי אמא של...
טוב לראות אותך כאן (ולדעתי אין כל סיבה שתסתירי את שמך האמיתי).
ד"ש לכולם,
דרור
טוב לראות אותך כאן (ולדעתי אין כל סיבה שתסתירי את שמך האמיתי).
ד"ש לכולם,
דרור
דרור גרין
תודה על דבריך בדף דווקא כשטוב לנו רע לי אמשיך לחשוב על מה שכתבת @}
ובדיוק מגוריין- "קחו זמן להפנמה"...
ובדיוק מגוריין- "קחו זמן להפנמה"...