הגבירה בחום
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
הגבירה בחום
חבל שרק שם ולא כאן. כאן היתה לזה איכות אחרת, יותר אישית
מצטרפת. ראית את התגובות שלי שם? וגם באחו?
מצטרפת. ראית את התגובות שלי שם? וגם באחו?
-
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
הגבירה בחום
תודה קנג'י אהובה.
בוודאי שראיתי! אני תמיד רואה ומתרגשת.
ואף הגבתי באחרון, זה העומד בפני מתקפת הספדים לאחרונה (-:
בוודאי שראיתי! אני תמיד רואה ומתרגשת.
ואף הגבתי באחרון, זה העומד בפני מתקפת הספדים לאחרונה (-:
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
הגבירה בחום
חג שמח גבירה יקרה ![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
מאחלת לך להינות מכל החדש שקיבלת אל תוך חייך בשנה האחרונה... וים האהבה בתוכך ואליך.
![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
מאחלת לך להינות מכל החדש שקיבלת אל תוך חייך בשנה האחרונה... וים האהבה בתוכך ואליך.
-
הגבירה בחום
שלום יקירותיי
לא יודעת אם חג החירות והחופשות בחו"ל או בגלל החיים עצמם,
בעקבות מחשבות על חופש, ואי יציאה לאחד, נולד פוסט חדש:
חופשה אקזוטית
לא יודעת אם חג החירות והחופשות בחו"ל או בגלל החיים עצמם,
בעקבות מחשבות על חופש, ואי יציאה לאחד, נולד פוסט חדש:
חופשה אקזוטית
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
הגבירה בחום
יפה כתבת גבירתי,ובלי להבין כלום ביוגה מזדהה לחלוטין עם האבחנה בין הרצון לחופש שנובע מגורם חיצוני ובין זה האמיתי שהוא הוא הטבע שלנו.
אחחח....גם אני מטרפדת חופשות ידועה,לא שהציעו לי חופשה עם שפה זרה ונוף כחול ברביירה,אל גם ניסיונות לחופשות צנועות אני אלופה בלנפץ.
אחחח....גם אני מטרפדת חופשות ידועה,לא שהציעו לי חופשה עם שפה זרה ונוף כחול ברביירה,אל גם ניסיונות לחופשות צנועות אני אלופה בלנפץ.
-
הגבירה בחום
אבל גם ניסיונות לחופשות צנועות אני אלופה בלנפץ.
ברור, זה כבר מזמן ידוע שאנחנו בוגרות אותו הקורס (-:
ברור, זה כבר מזמן ידוע שאנחנו בוגרות אותו הקורס (-:
-
הגבירה בחום
אוי גבירה יקרה, איזה יופי כתבת ![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
אין לך מושג עד כמה הייתי צריכה הבקר לקרוא בדיוק בדיוק את המילים האילו שלך.
שולחת לך תודה ענקית על המתנה שנתת לי, על האיפוס הזה.
אני מרגישה שהחזרת אותי למרכז שהיה כה מבולבל הבקר, כה כואב ומתייסר...
שתהיה שבת של עינוגים לכולנו!!
אין לך מושג עד כמה הייתי צריכה הבקר לקרוא בדיוק בדיוק את המילים האילו שלך.
שולחת לך תודה ענקית על המתנה שנתת לי, על האיפוס הזה.
אני מרגישה שהחזרת אותי למרכז שהיה כה מבולבל הבקר, כה כואב ומתייסר...
שתהיה שבת של עינוגים לכולנו!!
-
הגבירה בחום
תודה עדינה...
ואין לך מושג, כמה אני הייתי צריכה לבוא הביתה ולקרוא את התגובה שלך עכשיו,
ואת התודה כדי להתחיל להחזיר את עצמי למרכז שלי..
![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
ואין לך מושג, כמה אני הייתי צריכה לבוא הביתה ולקרוא את התגובה שלך עכשיו,
ואת התודה כדי להתחיל להחזיר את עצמי למרכז שלי..
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
הגבירה בחום
אהלן, הרבה זמן לא יצא לי להשאיר כאן סימנים. חזרתי עכשיו מסדנת יוגה בת יומיים של נוגה ברקאי במצפה רמון וחשבתי עלייך. היה אחלה. למרות שהבטן כבר מתחילה TO GET IN THE WAY ׁ(שבוע 22). אהבתי את הפוסט האחרון. עוקבת בשקט מהיציע. שבת שלום ונשיקות.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
הגבירה בחום
נהניתי לקרוא והזדהיתי מאוד, כמובן.
מזמן ידוע שאנחנו בוגרות אותו הקורס
גם אני![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
מזמן ידוע שאנחנו בוגרות אותו הקורס
גם אני
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
-
הגבירה בחום
שלום יקיריי
פרסמתי גם בכיכר והנה כותבת גם כאן
במאי הקרוב תמלא שנה אחת עגולה "לבלוג היוגה שלי" www.anandanow.com ובו אני מביאה תכנים, מאמרים, קישורים ומחשבות בעיקר על יוגה ועל החיבור הבלתי נפרד שלה לחיים.
לרגל יום ההולדתבמטרה לעודד הפריה הדדית ולתת במה גם לדברים חכמים של אחרים, אני מזמינה את מי מכם, העוסקים וכותבים בענייני גוף-נפש-רוח, ורוצים לומר את דברם, להתארח בבלוג היוגה שלי ולכתוב פוסט אורח, שיתפרסם אחת לתקופה בבלוג.
אז מוזמנים לעיין בבלוג,
ואם יש שאלות, ברורים ורעיונות, מוזמנים ליצור קשר במייל או בדף הבית
בינתיים
פרסמתי גם בכיכר והנה כותבת גם כאן
במאי הקרוב תמלא שנה אחת עגולה "לבלוג היוגה שלי" www.anandanow.com ובו אני מביאה תכנים, מאמרים, קישורים ומחשבות בעיקר על יוגה ועל החיבור הבלתי נפרד שלה לחיים.
לרגל יום ההולדתבמטרה לעודד הפריה הדדית ולתת במה גם לדברים חכמים של אחרים, אני מזמינה את מי מכם, העוסקים וכותבים בענייני גוף-נפש-רוח, ורוצים לומר את דברם, להתארח בבלוג היוגה שלי ולכתוב פוסט אורח, שיתפרסם אחת לתקופה בבלוג.
אז מוזמנים לעיין בבלוג,
ואם יש שאלות, ברורים ורעיונות, מוזמנים ליצור קשר במייל או בדף הבית
-
הגבירה בחום
טוב...
עשיתי עכשיו משהו שאני מתכננת לעשות ימים רבים.
ישבתי וקראתי את הדף הזה, מתחילתו ועד סופו, על כל השינויים שעברתי מתחילתו, והפוסטים הארוכים שבתחילתו, שהולכים ומתקצרים ככל שהדף מתקדם ומגיעים לכדי לינקים עם שמות של פוסטים.
יותר מהכל, מה שליווה אותי הם התרגשות והכרת תודה, על התגובות האלה שלכן, והקשר הזה הוירטואלי מחד ובלתי אמצעי מאידך, והתמיכה העקבית חסרת התנאים ו - הגעגוע לכתוב כאן, מילים פשוטות של חולין..
אז למרות שאין לי את זה עדיין באצבעות, ולמה שעברתי בתקופההזו, כאילו אין מילים כאן, באתי לעשות צעד קטן, כמה שורות, ולשתף אתכם בהתבשלות הזאת, ברצון להיות נוכחת כאן ובגעגוע לקשר איתכם.
אז זה לא ממש פוסט... רק מחשבות ורגשות מעורבבים. מקווה בקרוב למצוא את הדרך להכין מהתערובת הזאת משהו ראוי למאכל אדם...
בינתיים למי שמציץ
עשיתי עכשיו משהו שאני מתכננת לעשות ימים רבים.
ישבתי וקראתי את הדף הזה, מתחילתו ועד סופו, על כל השינויים שעברתי מתחילתו, והפוסטים הארוכים שבתחילתו, שהולכים ומתקצרים ככל שהדף מתקדם ומגיעים לכדי לינקים עם שמות של פוסטים.
יותר מהכל, מה שליווה אותי הם התרגשות והכרת תודה, על התגובות האלה שלכן, והקשר הזה הוירטואלי מחד ובלתי אמצעי מאידך, והתמיכה העקבית חסרת התנאים ו - הגעגוע לכתוב כאן, מילים פשוטות של חולין..
אז למרות שאין לי את זה עדיין באצבעות, ולמה שעברתי בתקופההזו, כאילו אין מילים כאן, באתי לעשות צעד קטן, כמה שורות, ולשתף אתכם בהתבשלות הזאת, ברצון להיות נוכחת כאן ובגעגוע לקשר איתכם.
אז זה לא ממש פוסט... רק מחשבות ורגשות מעורבבים. מקווה בקרוב למצוא את הדרך להכין מהתערובת הזאת משהו ראוי למאכל אדם...
הגבירה בחום
טוב לקרוא אותך ממש, בנוסף לקישורים.
הגבירה בחום
טוב לקרוא אותך ממש, בנוסף לקישורים.
-
- הצטרפות: 02 מאי 2009, 22:02
- דף אישי: הדף האישי של לי_רז*
הגבירה בחום
שלום,
ראיתי את ההזמנה שלך לכתוב בבלוג.
אני מורה ליוגה מתחילה ואשמח לכתוב לך ביום מן הימים, לא בחודשים הקרובים אבל באופן כללי מתישהוא![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ראיתי את ההזמנה שלך לכתוב בבלוג.
אני מורה ליוגה מתחילה ואשמח לכתוב לך ביום מן הימים, לא בחודשים הקרובים אבל באופן כללי מתישהוא
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
הגבירה בחום
קיבלתי את ההזמנה. טרם הספיקותי לקרוא את הפוסט החדש. כמו שקורה הרבה פעמים נכתבים לי דברים כשאין לי מתי לכתוב וכשיש לי מתי לכתוב אין לי כוח P-:
אבל חיבוק מוכנה ומזומנה לקבל ולהעניק. הרבה אהבה![3> |L|](./images/smilies/heart.gif)
אבל חיבוק מוכנה ומזומנה לקבל ולהעניק. הרבה אהבה
![3> |L|](./images/smilies/heart.gif)
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
הגבירה בחום
ולשתף אתכם בהתבשלות הזאת, ברצון להיות נוכחת כאן ובגעגוע לקשר איתכם.
גם אני מאד מתגעגעת לנוכחות שלך כאן. ונראה לי שכל דבר שבא לך לכתוב הוא ראוי, לא חייב להיות מבושל ואפוי (הכי טוב משהו שקטפת ולא עבר שום עיבוד, לא? ככה נא וטרי משדה הנפש. בכל זאת באופן פה
). (שלא יצא שאני מלחיצה....מה שאני מנסה להגיד הוא שאני אשמח לקרוא מה שבא לך לכתוב. אבל אני מרגישה שקצת הסתבכתי עם עצמי פה. לא נורא. בכל באהבה)
גדול
גם אני מאד מתגעגעת לנוכחות שלך כאן. ונראה לי שכל דבר שבא לך לכתוב הוא ראוי, לא חייב להיות מבושל ואפוי (הכי טוב משהו שקטפת ולא עבר שום עיבוד, לא? ככה נא וטרי משדה הנפש. בכל זאת באופן פה
![;) ;-)](./images/smilies/blink.gif)
-
הגבירה בחום
תודה נשמות יקרות @}
אני חושבת, שהקושי שלי נובע אולי מהשינוי שעברתי ומזה שקשה לי יותר הן פנימית והן חיצונית, לחשוף את רחשי ליבי, כפי שנהגתי בעבר.
אני מרגישה שהפילטרים שלי היום צפופים יותר, ומתוך שכך הדברים שאני כותבת עוברים תהליכים של עיבוד וסינון - זו הסיבה שאני כותבת פחות בפומבי ומפרסמת מתוך בליל כל הכתיבה שלי רק מה שערוך או איזושהי אמירה שהחשיפה שלי דרכה יותר מדודה.
זה נכון, שיש משהו נפלא ורענן מלקטוף משהו טרי משדה הנפש, אבל נכון לימים אלה, כתיבת הפירות הטריים של שדה הנפש שלי כרוכה בחשיפה גדולה מידי עבורי (-:
וכן.. אני מאמינה שגם כאן, אלמד למצוא את הדרך והמינונים לכתוב מה ואיך שנכון לי לימים לימים אלו
לכולן
אני חושבת, שהקושי שלי נובע אולי מהשינוי שעברתי ומזה שקשה לי יותר הן פנימית והן חיצונית, לחשוף את רחשי ליבי, כפי שנהגתי בעבר.
אני מרגישה שהפילטרים שלי היום צפופים יותר, ומתוך שכך הדברים שאני כותבת עוברים תהליכים של עיבוד וסינון - זו הסיבה שאני כותבת פחות בפומבי ומפרסמת מתוך בליל כל הכתיבה שלי רק מה שערוך או איזושהי אמירה שהחשיפה שלי דרכה יותר מדודה.
זה נכון, שיש משהו נפלא ורענן מלקטוף משהו טרי משדה הנפש, אבל נכון לימים אלה, כתיבת הפירות הטריים של שדה הנפש שלי כרוכה בחשיפה גדולה מידי עבורי (-:
וכן.. אני מאמינה שגם כאן, אלמד למצוא את הדרך והמינונים לכתוב מה ואיך שנכון לי לימים לימים אלו
-
הגבירה בחום
שלום גבירה אהובה,כרגיל את מיטיבה לכבוב בשבילנו את מה שלא פעם אנחנו חווים בעצמנו.
לגבי הפוסט אורח,מה זה קרצת לי....אממה,המחשב מת.
הבאתי טכנאי נחמד שהסביר לי שחבל"ז אין טעם להשקיע...ולקח 100 ש"ח עבור הביקור.
אז אולי בימים אחרים,שיהיה מחשב ראוי ולא אגנוב חסדים ממחשבים נדיבים.
אהגג עבורך בשמחה (גם גננות יכולות? או שהמקום פנוי רק למורי יוגה גמישים?)
לגבי הפוסט אורח,מה זה קרצת לי....אממה,המחשב מת.
הבאתי טכנאי נחמד שהסביר לי שחבל"ז אין טעם להשקיע...ולקח 100 ש"ח עבור הביקור.
אז אולי בימים אחרים,שיהיה מחשב ראוי ולא אגנוב חסדים ממחשבים נדיבים.
אהגג עבורך בשמחה (גם גננות יכולות? או שהמקום פנוי רק למורי יוגה גמישים?)
-
הגבירה בחום
וואלה,נכנסתי לדף ספירת העומר,והיום זה בדיוק,בדיוק מתאים לפוסט שלך
(14 ימים לעומר)
תציצי שם.
מי מה תשמח לעוד מהגגות בדף![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
(14 ימים לעומר)
תציצי שם.
מי מה תשמח לעוד מהגגות בדף
-
הגבירה בחום
תודה יקרות.
סגולה מותק שלי, לכבוד יחשב לי לארח את ציבור הגננות המהגגות אצלי בבלוג (-:
סגולה מותק שלי, לכבוד יחשב לי לארח את ציבור הגננות המהגגות אצלי בבלוג (-:
-
- הצטרפות: 29 נובמבר 2004, 10:10
- דף אישי: הדף האישי של נוסעת_סמויה*
הגבירה בחום
@}
תמיד שמחה לקרוא אותך, כאן ושם
תמיד שמחה לקרוא אותך, כאן ושם
-
הגבירה בחום
אתמול עמדתי עם הרכב בכניסה לחניון של קניון קרוב.
בכניסה, על כסא כתר פלסטיק יושב אדם עם כרס, זקן שלא היה מבייש פעיל בג'יהאד האיסלמי ושלט על החולצה: אבטחה.
ולמרות זאת, ניכר היה בו שאין לו, לא כוח ולא חשק לקום ולאבטח אותי או לחלופין, להגן בגופו על המולדת מפני מחבלים ושאר צוררי ישראל המגיעים במסווה של בחורות שכמותי.
רגע ארוך הוא מתלבט אם להישאר ישוב בכסא ולשלח אותי לדרכי ואני מתלבטת אם לעצור סופית את הרכב או להמשיך הלאה. לבסוף הוא קם בלאות מהכסא אל עבר תא המטען (כי אי אפשר היום לסמוך על אשכנזיות ביהונדאי גטס), המלא עד אפס מקום במזרני יוגה, מתלבט עוד שניה ומחליט שאם כבר הקים את עצמו כדאי ללכת עד הסוף: "יש נשק?" - הוא שואל תוך כדי סגירת דלת תא המטען
ורגע לפני שעניתי את התשובה החביבה עלי: "ודאי, הקאלצ'ניקוב נמצא מתחת למזרני היוגה, איפה שאני מחזיקה בד"כ את האר.פי.ג'י" - עברה בי המחשבה, שהבחור הזה לא נראה כמו מי שמבין בדיחה, ואמרתי "לא",
עדה לסיטואציה המיותרת הזאת, עוזרת לו להניח עוד לבנה בחומה...
בכניסה, על כסא כתר פלסטיק יושב אדם עם כרס, זקן שלא היה מבייש פעיל בג'יהאד האיסלמי ושלט על החולצה: אבטחה.
ולמרות זאת, ניכר היה בו שאין לו, לא כוח ולא חשק לקום ולאבטח אותי או לחלופין, להגן בגופו על המולדת מפני מחבלים ושאר צוררי ישראל המגיעים במסווה של בחורות שכמותי.
רגע ארוך הוא מתלבט אם להישאר ישוב בכסא ולשלח אותי לדרכי ואני מתלבטת אם לעצור סופית את הרכב או להמשיך הלאה. לבסוף הוא קם בלאות מהכסא אל עבר תא המטען (כי אי אפשר היום לסמוך על אשכנזיות ביהונדאי גטס), המלא עד אפס מקום במזרני יוגה, מתלבט עוד שניה ומחליט שאם כבר הקים את עצמו כדאי ללכת עד הסוף: "יש נשק?" - הוא שואל תוך כדי סגירת דלת תא המטען
ורגע לפני שעניתי את התשובה החביבה עלי: "ודאי, הקאלצ'ניקוב נמצא מתחת למזרני היוגה, איפה שאני מחזיקה בד"כ את האר.פי.ג'י" - עברה בי המחשבה, שהבחור הזה לא נראה כמו מי שמבין בדיחה, ואמרתי "לא",
עדה לסיטואציה המיותרת הזאת, עוזרת לו להניח עוד לבנה בחומה...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
הגבירה בחום
אם בעניין זה:
אז אני לאחרונה נכנסת לסופר של מזרע, והמאבטח העקשן הזה...כשאת נותנת להם את התיק את יכולה להעביר שם גם אר.פי.ג'י, אבל כשאת עוברת ולא מתייחסת אליהם:
"אפשר לראות את התיק?"
אני עונה לו בעצבנות: "איזה תא אתה רוצה? את זה את זה או את זה?" (תיק עם מליון תאים)
אז הוא עונה לי " את כולם"
הוא בודק כמובן רק אחד וגם שם יכולתי להעביר אר.פי.ג'י
ואז אני שואלת אותו בעצבנות מופגנת: "גמרת לעשות כאילו?"
הוא עונה לי : " כן"
אני: "רק חבל שאני לא יכולתי לעשות כאילו"
והתור שמתחיל להתהוות מאחורי עד בחיוך לכל הסצנה.
שתביני, מרגיז אותי שהם לא בודקים באמת.
אבל מתעקשים על ההצגה..
יום טוב![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
אז אני לאחרונה נכנסת לסופר של מזרע, והמאבטח העקשן הזה...כשאת נותנת להם את התיק את יכולה להעביר שם גם אר.פי.ג'י, אבל כשאת עוברת ולא מתייחסת אליהם:
"אפשר לראות את התיק?"
אני עונה לו בעצבנות: "איזה תא אתה רוצה? את זה את זה או את זה?" (תיק עם מליון תאים)
אז הוא עונה לי " את כולם"
הוא בודק כמובן רק אחד וגם שם יכולתי להעביר אר.פי.ג'י
ואז אני שואלת אותו בעצבנות מופגנת: "גמרת לעשות כאילו?"
הוא עונה לי : " כן"
אני: "רק חבל שאני לא יכולתי לעשות כאילו"
והתור שמתחיל להתהוות מאחורי עד בחיוך לכל הסצנה.
שתביני, מרגיז אותי שהם לא בודקים באמת.
אבל מתעקשים על ההצגה..
יום טוב
-
הגבירה בחום
נסעתי היום עם אמא שלי (ואבא שלי גם) לפגישה ראשונה עם רופא סיני בכיר מאוד וידוע בתחומו בארץ ובעולם.
בשאלון המפורט שמילאנו בחדר ההמתנה, תחת הכותרת פעילות גופנית, רשמה אמא שלי בגאווה: יוגה
כשנכנסנו לפגישה עצמה, אחרי עיון מקיף בחומר הרפואי, והסבר מעמיק על עבודתו ועל הטיפול שהוא מציע, אומרת אמא שלי לרופא: "אני רוצה שתשים לב שכתוב פה שאני מתרגלת יוגה"
עיניו של הרופא אורו והוא פצח בקריאות: "איזה יופי, נהדר!"
הוא כמובן שיחק ישר לידיה כך שהשלב הבא היה בלתי נמנע: "זאת המורה!" מניחה את ידה על גבי, ואני שמחשבותיי נדדו באותם רגעים למקום אחר, פערתי זוג עיניים של מי שנתפס לא מוכן ומנסה נואשות להיזכר בלחש של ההתפוגגות.
"כן...! כבר חמש שנים היא באה אלינו פעם בשבוע... חמש שנים!!" - פצחו אמאבא שלי ועיניו של הרופא נפערו עוד קצת בתוספת חיוך: "מה אתם אומרים! בדיוק המורה שלי ליוגה עוזבת ואני מחפש מורה במקומה! תני לי כרטיס בסוף הפגישה"
מבט ניצחון על פניה של אמא שלי, וחיוך של חוסר אונים על פני: "בשמחה" אמרתי, מנסה להתאושש מהמנובר הזה.
בסוף הפגישה, נתתי לו כרטיס ביקור והחלפנו כמה מילים שסיכומם "נדבר ואולי אכן יצא לפועל שעור יוגה"
או אז רוכנת אמא שלי קרוב יותר מעבר לשולחן לעברו ואומרת לו: "תשמע לי, לא תצטער - היא הכי טובה שתפגוש!"
"טוב.. אז עכשיו, אתה יכול להוסיף לתיק הרפואי שלך גם את ארץ המוצא וסוג הגנים שלנו" - חתמתי את השיחה, מזועזעת מעזות המצח ומכווצת ממבוכה.. (-:
בשאלון המפורט שמילאנו בחדר ההמתנה, תחת הכותרת פעילות גופנית, רשמה אמא שלי בגאווה: יוגה
כשנכנסנו לפגישה עצמה, אחרי עיון מקיף בחומר הרפואי, והסבר מעמיק על עבודתו ועל הטיפול שהוא מציע, אומרת אמא שלי לרופא: "אני רוצה שתשים לב שכתוב פה שאני מתרגלת יוגה"
עיניו של הרופא אורו והוא פצח בקריאות: "איזה יופי, נהדר!"
הוא כמובן שיחק ישר לידיה כך שהשלב הבא היה בלתי נמנע: "זאת המורה!" מניחה את ידה על גבי, ואני שמחשבותיי נדדו באותם רגעים למקום אחר, פערתי זוג עיניים של מי שנתפס לא מוכן ומנסה נואשות להיזכר בלחש של ההתפוגגות.
"כן...! כבר חמש שנים היא באה אלינו פעם בשבוע... חמש שנים!!" - פצחו אמאבא שלי ועיניו של הרופא נפערו עוד קצת בתוספת חיוך: "מה אתם אומרים! בדיוק המורה שלי ליוגה עוזבת ואני מחפש מורה במקומה! תני לי כרטיס בסוף הפגישה"
מבט ניצחון על פניה של אמא שלי, וחיוך של חוסר אונים על פני: "בשמחה" אמרתי, מנסה להתאושש מהמנובר הזה.
בסוף הפגישה, נתתי לו כרטיס ביקור והחלפנו כמה מילים שסיכומם "נדבר ואולי אכן יצא לפועל שעור יוגה"
או אז רוכנת אמא שלי קרוב יותר מעבר לשולחן לעברו ואומרת לו: "תשמע לי, לא תצטער - היא הכי טובה שתפגוש!"
"טוב.. אז עכשיו, אתה יכול להוסיף לתיק הרפואי שלך גם את ארץ המוצא וסוג הגנים שלנו" - חתמתי את השיחה, מזועזעת מעזות המצח ומכווצת ממבוכה.. (-:
-
הגבירה בחום
איזה כיף שחזרת לכתוב כאן... ווופפפ
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
הגבירה בחום
כיף שחזרת @}
-
הגבירה בחום
אמא שלך גדולה מהחיים,הצחיקה אותי לגמרי D-:
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
הגבירה בחום
אמא שלך גדולה מהחיים,הצחיקה אותי לגמרי
ממש![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
באמת כיף שחזרת![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
ממש
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
באמת כיף שחזרת
-
הגבירה בחום
כי מה נראה לך? שאמהות מתפוצה אחרת לא עושות קטעים לילדים שלהן?
טפו טפו טפו, שאלו יהיו הבושות הכי גדולות שאמא שלך תעשה לך ושהדוקטור יבוא ללמוד יוגה
נשיקות
טפו טפו טפו, שאלו יהיו הבושות הכי גדולות שאמא שלך תעשה לך ושהדוקטור יבוא ללמוד יוגה
נשיקות
-
הגבירה בחום
נשיקות גם ממני
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
הגבירה בחום
קטעים איתכן @}
-
הגבירה בחום
אני יודעת שהיה לך מביך אבל לא יכולתי שלא להזדהות עם הגאווה האימהית של אמא שלך.
אני אמנם לרב מסתירה את שלי אבל בפנים לפעמים אני מתפוצצת!
שאלו יהיו הבושות הכי גדולות שאמא שלך תעשה לך ושהדוקטור יבוא ללמוד יוגה
(-:
אני אמנם לרב מסתירה את שלי אבל בפנים לפעמים אני מתפוצצת!
שאלו יהיו הבושות הכי גדולות שאמא שלך תעשה לך ושהדוקטור יבוא ללמוד יוגה
(-:
-
הגבירה בחום
תודה יקירותיי (-:
הגבירה בחום
נא לקרוא במבטא פולני כבד....
"ומה שלום הדוקטור???"
"ומה שלום הדוקטור???"
-
הגבירה בחום
"ומה שלום הדוקטור???"
אין לדעת... מתאושש מהמהלומה כנראה (-:
אין לדעת... מתאושש מהמהלומה כנראה (-:
-
הגבירה בחום
טקס הדלקת המשואות ברקע,
מפגני ראווה, אורות ואפקטים, תרגילי סדר, קולות נאום מרעימים מלאי חשיבות - והכל הכל לתפארת מדינת ישראל.
ואני יושבת בטרנינג על הספה עם שקית בייגלה וחושבת עד כמה הקשר ביני ובין פולחן הפאתוס הזה הוא רופף..
"חגיגות יום העצמאות" - אני מגלגלת את המשפט החבוט הזה בראש, ועושה עוד סקירה על עצמי..
אז זאת העצמאות... אני מרימה גבה ומוותרת - must be, אני אומרת לעצמי, must be.
מפגני ראווה, אורות ואפקטים, תרגילי סדר, קולות נאום מרעימים מלאי חשיבות - והכל הכל לתפארת מדינת ישראל.
ואני יושבת בטרנינג על הספה עם שקית בייגלה וחושבת עד כמה הקשר ביני ובין פולחן הפאתוס הזה הוא רופף..
"חגיגות יום העצמאות" - אני מגלגלת את המשפט החבוט הזה בראש, ועושה עוד סקירה על עצמי..
אז זאת העצמאות... אני מרימה גבה ומוותרת - must be, אני אומרת לעצמי, must be.
הגבירה בחום
מזדהה עם התחושות.
בדיוק חלפו מעל ראשינו מטוסי קרב במטס חגיגי של חיל האויר ואני נכנסתי ללחץ כי זה נשמע כאילו הם מתרסקים לנו על הבית.
אתמול קולות הנפץ של הזיקוקים שליוו אותנו כל הערב.
איזה מדינה משוגעת, ככה חוגגים פה עם שאון מטוסים ופיצוצי זיקוקים.
בדיוק חלפו מעל ראשינו מטוסי קרב במטס חגיגי של חיל האויר ואני נכנסתי ללחץ כי זה נשמע כאילו הם מתרסקים לנו על הבית.
אתמול קולות הנפץ של הזיקוקים שליוו אותנו כל הערב.
איזה מדינה משוגעת, ככה חוגגים פה עם שאון מטוסים ופיצוצי זיקוקים.
-
הגבירה בחום
וחושבת עד כמה הקשר ביני ובין פולחן הפאתוס הזה הוא רופף..
הוצאת לי את התחושות מהלב...
בול
הוצאת לי את התחושות מהלב...
בול
-
הגבירה בחום
נו, אני מסתדרת עם הקולקטיב, כל עוד הוא לא דורך לי על הרגליים.
תשובתי בדף שלי.
תשובתי בדף שלי.
-
הגבירה בחום
אוי!
טוב, לפחות לא מתים מזה (-:
כמה ימים ואת בריאה כמו שוורית (איך קוראים לאישה של השור?)
טוב, לפחות לא מתים מזה (-:
כמה ימים ואת בריאה כמו שוורית (איך קוראים לאישה של השור?)
-
הגבירה בחום
ואם את עוד בכוחות, תתקשרי. אני פה.
-
הגבירה בחום
פרה פרה.
צריכה על כזה דבר, לעבור את כל סדרת השאלות ששואלים ילדים - איך קוראים לאישה של החמור וכו'.
ברור שפרה.
למה זה נשמע פחות טוב?
כי פרה מסמלת דברים מופלאים אחרים, אבל את הכוח מסמל השור. מה לעשות....
צריכה על כזה דבר, לעבור את כל סדרת השאלות ששואלים ילדים - איך קוראים לאישה של החמור וכו'.
ברור שפרה.
למה זה נשמע פחות טוב?
כי פרה מסמלת דברים מופלאים אחרים, אבל את הכוח מסמל השור. מה לעשות....
-
הגבירה בחום
כתבתי על יום העצבנות בדף בלוג:
נקודות ורודות בלוג 2
נקודות ורודות בלוג 2
-
הגבירה בחום
תודה נועה!
האמת שלא הכרתי אותם והם אכן מאוד נעימים @}
האמת שלא הכרתי אותם והם אכן מאוד נעימים @}
-
הגבירה בחום
שלום יקיריי, חרף הכרזותיי וגעגועיי, לא מצאתי כוחות לכתיבה השבוע, מקווה שבמשך הסופ"ש ימצאו הזמן והמקום.
אממה... כן הצלחתי לכתוב פוסט חדש
נמלים מעופפות
@}
אממה... כן הצלחתי לכתוב פוסט חדש
נמלים מעופפות
@}
-
-
הגבירה בחום
הו גבירה יקרה,שאת שועטת על גלי ההשראה אי אפשר לעצור אותך ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
פוסט נהדר@}
פוסט נהדר@}
-
הגבירה בחום
תודה יקירתי @}
-
הגבירה בחום
בעצם, את הדברים הבאים תכננתי לספר לכם פה... סתם ככה, בדיבור הפנימי שלי איתכם..
בסוף יצא מזה פוסט... ככה זה כשבתוך השטויות שאני עוברת, מסתבר שטמונים זרעים ששווה לכתוב עליהם פוסט..
ככה זה.. הכל אפשרי
(-:
בסוף יצא מזה פוסט... ככה זה כשבתוך השטויות שאני עוברת, מסתבר שטמונים זרעים ששווה לכתוב עליהם פוסט..
ככה זה.. הכל אפשרי
(-:
-
הגבירה בחום
למסירה: כחדשה + קלת דעת
אוקסימורון מוחלט בבלוג שלי (-:
אוקסימורון מוחלט בבלוג שלי (-:
-
-
הגבירה בחום
את ממש מרבה במילים כאן, גבירתי... מה שלומך?
-
הגבירה בחום
הו קנג'י קטנה...
כבר עשיתי קאמבק לכאן ושוב, נעלמו לי המילים..
יותר נכון לומר שלא נעלמו, כי אצלי לא נעלמות מילים כ"כ מהר (הלוואי והיה אפשר להעלים אותן קצת ולקבל כאן שקט (-:), אני רוחשת וגועשת מבפנים רעיונות, מחשבות, מילים - מנסה לארגן אותן לכדי משהו רציונלי לכתוב, מקווה שבקרוב יבשיל ויפרוץ
אני בסדר... מתנהלת ביחד עם המורכבויות של חיי לטוב ולרע ולטוב שוב (-:
כבר עשיתי קאמבק לכאן ושוב, נעלמו לי המילים..
יותר נכון לומר שלא נעלמו, כי אצלי לא נעלמות מילים כ"כ מהר (הלוואי והיה אפשר להעלים אותן קצת ולקבל כאן שקט (-:), אני רוחשת וגועשת מבפנים רעיונות, מחשבות, מילים - מנסה לארגן אותן לכדי משהו רציונלי לכתוב, מקווה שבקרוב יבשיל ויפרוץ
אני בסדר... מתנהלת ביחד עם המורכבויות של חיי לטוב ולרע ולטוב שוב (-:
-
-
הגבירה בחום
האמת שעמדתי להביא לכאן שוב לינק לפוסט בבלוג.
אבל מכיוון שהפוסט הזה התחיל מדברים שרציתי לכתוב כאן, החלטתי פשוט לכתוב שוב את הדברים במלואם גם כאן
שבת בבוקר, אני סוקרת את מדף הספרים בהתרגשות.
זה רגע היסטורי שבו סיימתי לעת עתה, פחות או יותר, את ערימת הספרים ששוכבת לצד המיטה שלי ואני בשלה ופנויה לקלוט ספר חדש אל חייקי.
אני עוברת על מדף ספרי היוגה ועיני נופלות על ספר דק שקיבלתי במתנה לפני שנה: be as you are – זו כותרתו, שמייד מעוררת בי משהו, כמיהה קמאית, וגורמת לי לשלוף אותו בלי לחשוב חצי פעם מהמדף.
זהו ספר על הוראתו של ראמאנה מהרישי, ואני פותחת אותו באקראי, כמו שאני נוהגת לעשות עם כל הספרים שאני עומדת לקרוא, כאילו לבחון אם יש בינינו כימיה טובה לפני שאני מתחייבת לחיי זוגיות,
וזה הקטע שעליו נחות עיני: the self
זה אשר בו כל העולמות האלה, נראים כמתקיימים ביציבות.
זה אשר לו כל העולמות האלה, הם רכוש.
זה אשר ממנו צומחים כל העולמות האלה
זה אשר למענו כל אלה קיימים.
זה אשר באמצעותו, כל העולמות האלה באים לכדי קיום
וזה אשר הוא אכן כל אלה.
תן לנו לנצור את העצמי הזה, שהוא המציאות אשר בלב.
(תרגום חופשי מתוך: be as you are – the teaching of ramana maharishi by david godman)
ומכיוון שרק בפוסט הקודם כתבתי כאן בדיוק על הניסיון לבוא במגע עם אותו עצמי נצחי , לא נותר לי אלא לחזות שוב בהדהוד הזה המופלא של משהו שמתחיל להעסיק את הכרתי ומופיע בכל מקום – ולהביא אותו גם לכאן.
שבת שלום @}
כמובן שמי שרוצה לקרוא או להגיב בבלוג אז אפשר גם כאן
אבל מכיוון שהפוסט הזה התחיל מדברים שרציתי לכתוב כאן, החלטתי פשוט לכתוב שוב את הדברים במלואם גם כאן
שבת בבוקר, אני סוקרת את מדף הספרים בהתרגשות.
זה רגע היסטורי שבו סיימתי לעת עתה, פחות או יותר, את ערימת הספרים ששוכבת לצד המיטה שלי ואני בשלה ופנויה לקלוט ספר חדש אל חייקי.
אני עוברת על מדף ספרי היוגה ועיני נופלות על ספר דק שקיבלתי במתנה לפני שנה: be as you are – זו כותרתו, שמייד מעוררת בי משהו, כמיהה קמאית, וגורמת לי לשלוף אותו בלי לחשוב חצי פעם מהמדף.
זהו ספר על הוראתו של ראמאנה מהרישי, ואני פותחת אותו באקראי, כמו שאני נוהגת לעשות עם כל הספרים שאני עומדת לקרוא, כאילו לבחון אם יש בינינו כימיה טובה לפני שאני מתחייבת לחיי זוגיות,
וזה הקטע שעליו נחות עיני: the self
זה אשר בו כל העולמות האלה, נראים כמתקיימים ביציבות.
זה אשר לו כל העולמות האלה, הם רכוש.
זה אשר ממנו צומחים כל העולמות האלה
זה אשר למענו כל אלה קיימים.
זה אשר באמצעותו, כל העולמות האלה באים לכדי קיום
וזה אשר הוא אכן כל אלה.
תן לנו לנצור את העצמי הזה, שהוא המציאות אשר בלב.
(תרגום חופשי מתוך: be as you are – the teaching of ramana maharishi by david godman)
ומכיוון שרק בפוסט הקודם כתבתי כאן בדיוק על הניסיון לבוא במגע עם אותו עצמי נצחי , לא נותר לי אלא לחזות שוב בהדהוד הזה המופלא של משהו שמתחיל להעסיק את הכרתי ומופיע בכל מקום – ולהביא אותו גם לכאן.
שבת שלום @}
כמובן שמי שרוצה לקרוא או להגיב בבלוג אז אפשר גם כאן
-
הגבירה בחום
תודה על השיתוף מותק,
הולכת לבדוק אותך בערוצים אחרים.
הולכת לבדוק אותך בערוצים אחרים.
-
הגבירה בחום
קובעים לשתות קפה בארבע בבוקר.
למה? שאלה טובה.
מסוג הדברים שמתחילים כבדיחה והופכים פתאום למציאות.
אני מתעוררת ב- 3:45, מרימה טלפון לברר שוב שזאת לא בדיחה, מהצד השני קול חלוד, שלא נשמע מבסוט אבל מסמן לי להמשיך בתכנית.
יוצאת, מתקשרת ואוספת אל המכונית אדם שנבעט ממיטתו.
יושבים עוד שניה באוטו בלי לזוז. שואלים את עצמינו בלב ובקול רם, של מי היה הרעיון המטופש הזה.
ממשיכים לנסוע עוד מטר וחצי עד הכיכר הקטנה, ושואלים: להסתובב ולחזור לישון לא?
כן. עונים יחד. ברור. (האם שתיית קפה בשמונה בבוקר יצאה עד כדי כך מהאופנה?)
דבילים. שני דבילים, אנחנו מסננים לעצמינו בין השיניים, רגע לפני השינה.
למה? שאלה טובה.
מסוג הדברים שמתחילים כבדיחה והופכים פתאום למציאות.
אני מתעוררת ב- 3:45, מרימה טלפון לברר שוב שזאת לא בדיחה, מהצד השני קול חלוד, שלא נשמע מבסוט אבל מסמן לי להמשיך בתכנית.
יוצאת, מתקשרת ואוספת אל המכונית אדם שנבעט ממיטתו.
יושבים עוד שניה באוטו בלי לזוז. שואלים את עצמינו בלב ובקול רם, של מי היה הרעיון המטופש הזה.
ממשיכים לנסוע עוד מטר וחצי עד הכיכר הקטנה, ושואלים: להסתובב ולחזור לישון לא?
כן. עונים יחד. ברור. (האם שתיית קפה בשמונה בבוקר יצאה עד כדי כך מהאופנה?)
דבילים. שני דבילים, אנחנו מסננים לעצמינו בין השיניים, רגע לפני השינה.
-
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2009, 19:45
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ק*
הגבירה בחום
קפה בארבע בבוקר- המממ
אני יכולה לראות את עצמי מתחייבת לדבר כזה וכנראה גם מקיימת. זה היה משאיר אותי הפוכה ליום שלם אבל סיכוי סביר שגם מחוייכת.
אני יכולה לראות את עצמי מתחייבת לדבר כזה וכנראה גם מקיימת. זה היה משאיר אותי הפוכה ליום שלם אבל סיכוי סביר שגם מחוייכת.
-
הגבירה בחום
אז זהו...
שהבדיחה הזאת כבר רצה זה זמן...
יש מקום ליד בייתי, שפתוח 24 שעות וכבר מזמן, נולדה לה הזממה להבין מה קורה שם בשעות האלה של אשמורת ראשונה, בעיקר מתוך סקרנות אנתרופולוגית.
אז פעם אחת, כשהזמן התאים בדיוק ונפל על לילה לבן, זה נעשה, והעלה את אותו חיוך של "הוצאנו לפועל את הגחמה ההזויה הזאת".
אבל לכוון שעון במיוחד כדי לעשות זאת באמצע הלילה, ללא כל סיבה טובה נראית לעין, להישאר הפוכים במשך יום העבודה הבא, כשאפשר לעשות זאת ארבע שעות אח"כ... - הרגיש מיותר.
מה שכן, החיוך נשאר. (-:
שהבדיחה הזאת כבר רצה זה זמן...
יש מקום ליד בייתי, שפתוח 24 שעות וכבר מזמן, נולדה לה הזממה להבין מה קורה שם בשעות האלה של אשמורת ראשונה, בעיקר מתוך סקרנות אנתרופולוגית.
אז פעם אחת, כשהזמן התאים בדיוק ונפל על לילה לבן, זה נעשה, והעלה את אותו חיוך של "הוצאנו לפועל את הגחמה ההזויה הזאת".
אבל לכוון שעון במיוחד כדי לעשות זאת באמצע הלילה, ללא כל סיבה טובה נראית לעין, להישאר הפוכים במשך יום העבודה הבא, כשאפשר לעשות זאת ארבע שעות אח"כ... - הרגיש מיותר.
מה שכן, החיוך נשאר. (-:
-
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2009, 19:45
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ק*
הגבירה בחום
מה שכן, החיוך נשאר.
הכי טוב!
הכי טוב!
-
הגבירה בחום
אפשר לפתוח ברשימת משימות הזויות שמשאירות חיוך...
ממממ? יש רעיונות?
ממממ? יש רעיונות?
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
-
הגבירה בחום
_אפשר לפתוח ברשימת משימות הזויות שמשאירות חיוך...
ממממ? יש רעיונות?_
ודאי (-:
הנה למשל אחת שגם הועלתה, הוגדרה כהזויה ולפי כך הוצאה מיד אל הפועל:
".... מה עם סמי בכיכר (אותה מסעדה שנמצאת בכניסה לחדרה שאף פעם לא מובן לי מי באמת יושב שם??), מוכרחים לעצור שם בפעם בשביל בקטע"
ושוב, בהזדמנות הראשונה וההזויה, נזכרים בזה ומתחילים כבדיחה לגלגל: "בדרך חזור סמי בכיכר כן?" כןכן.. "
וכשמתקרבים לשם, נאמר המשפט: "טוב... מה, עכשיו נמשוך את הבדיחה הזאת חודשים עד שהיא תהפוך למציאות? בואי נגמור עם זה כבר עכשיו" טוב..
בדרך לשם קצת לפני רואים שלט ניאון "רפי בצומת" - מסתכלים אחת על השני ונקרעים...
אחרי שסימנו וי על הזיית סמי בכיכר, מהרהרים בקול רם: "אחרי סמי בכיכר... כמה נמוך, ולאן עוד נשאר לרדת?"
לרפי בצומת - עונים פה אחד.
ממממ? יש רעיונות?_
ודאי (-:
הנה למשל אחת שגם הועלתה, הוגדרה כהזויה ולפי כך הוצאה מיד אל הפועל:
".... מה עם סמי בכיכר (אותה מסעדה שנמצאת בכניסה לחדרה שאף פעם לא מובן לי מי באמת יושב שם??), מוכרחים לעצור שם בפעם בשביל בקטע"
ושוב, בהזדמנות הראשונה וההזויה, נזכרים בזה ומתחילים כבדיחה לגלגל: "בדרך חזור סמי בכיכר כן?" כןכן.. "
וכשמתקרבים לשם, נאמר המשפט: "טוב... מה, עכשיו נמשוך את הבדיחה הזאת חודשים עד שהיא תהפוך למציאות? בואי נגמור עם זה כבר עכשיו" טוב..
בדרך לשם קצת לפני רואים שלט ניאון "רפי בצומת" - מסתכלים אחת על השני ונקרעים...
אחרי שסימנו וי על הזיית סמי בכיכר, מהרהרים בקול רם: "אחרי סמי בכיכר... כמה נמוך, ולאן עוד נשאר לרדת?"
לרפי בצומת - עונים פה אחד.
-
הגבירה בחום
שמחה שאת חוזרת לכתוב... לאט לאט, אבל בטוח ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
הגבירה בחום
אוהוהו
אני רואה שאת כבר מוכנה וכבר מנהלת מחקר קטן בענייני משימות הזויות.
טוב סמי בככר זה בטח סמי בורקס לא?
אם בורקס, לא טוב... צרבת תוך שתי שניות.
אשמח כמובן לשמוע על עוד משימות הזויות מהעבר או מהעתיד (-:
לילה טוב @}
אני רואה שאת כבר מוכנה וכבר מנהלת מחקר קטן בענייני משימות הזויות.
טוב סמי בככר זה בטח סמי בורקס לא?
אם בורקס, לא טוב... צרבת תוך שתי שניות.
אשמח כמובן לשמוע על עוד משימות הזויות מהעבר או מהעתיד (-:
לילה טוב @}
-
הגבירה בחום
נקודינה... לא מדובר בסמי בורקס
אלא בשיפודי סמי בכיכר... גרוע באותה מידה....חח
במקרה זה תפסנו שתי ציפורים במכה אחת: סימנו וי ואיקס ביחד (-:
עכשיו רק נותר לחכות למצב נואש מספיק כדי לסמן וי ואיקס יחד על רפי בצומת
וחוץ מזה, נקודית, אני מתפלאת עליך.. אני הרי פינקסאית ידועה וחוקרת עמים ומשימות הזויות ידועות (-:
קנג'י מותק, אני משתדלת עכשיו לתרגל חזרה את הכתיבה, מקווה לשמור על עקביות @}
אלא בשיפודי סמי בכיכר... גרוע באותה מידה....חח
עכשיו רק נותר לחכות למצב נואש מספיק כדי לסמן וי ואיקס יחד על רפי בצומת
וחוץ מזה, נקודית, אני מתפלאת עליך.. אני הרי פינקסאית ידועה וחוקרת עמים ומשימות הזויות ידועות (-:
קנג'י מותק, אני משתדלת עכשיו לתרגל חזרה את הכתיבה, מקווה לשמור על עקביות @}
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
הגבירה בחום
מזכיר לי את שנות הנעורים כשהתחלנו לקבל רשיון, ועוד נסעו אז במכוניות של הקיבוץ והיינו לוקחים רכב ומתחילים לנסוע, לאן שיקח אותנו הכביש ומגיעים לכל מיני מקומות הזויים ("נאפיס" בראשון לציון למשל).
מזכיר לי את שנות הנעורים כשהתחלנו לקבל רשיון, ועוד נסעו אז במכוניות של הקיבוץ והיינו לוקחים רכב ומתחילים לנסוע, לאן שיקח אותנו הכביש ומגיעים לכל מיני מקומות הזויים ("נאפיס" בראשון לציון למשל).
-
הגבירה בחום
בהחלט יש אלמנטים רגרסיביים מבחינתי בסוג ה"בילוי" הזה (-:
נאפיס... הממ - משהו שאפשר כבר עכשיו לסמן עליו וי ואיקס...חח @}
בהחלט יש אלמנטים רגרסיביים מבחינתי בסוג ה"בילוי" הזה (-:
נאפיס... הממ - משהו שאפשר כבר עכשיו לסמן עליו וי ואיקס...חח @}
-
הגבירה בחום
אלמנטים רגרסיביים זה השם השני שלי בשנתיים האחרונות....
-
הגבירה בחום
אלמנטים רגרסיביים זה השם השני שלי בשנתיים האחרונות....
הוי מותק, איזה יופי לך שלא שמך הראשון (-:
ואיזה כיף לראות פה אתכן שוב. 'תגעגעתי
הוי מותק, איזה יופי לך שלא שמך הראשון (-:
ואיזה כיף לראות פה אתכן שוב. 'תגעגעתי
-
-
הגבירה בחום
מתמודדת כל רגע עם הצורך לשחרר, וככל שזה נחוץ יותר, כך אני נאבקת ומנסה להאחז.
יותר ויותר רואה בברור עד כמה אני לא מסוגלת לחיות באי וודאות ולנוח בתוכה ועד כמה זה בדיוק המקום שבו אני צריכה לחצוב.
אני בורחת כל הזמן אל העשיה. גם כשכבר הכל נעשה, והכל נאמר ועכשיו יש מן רווח כזה שבו הדברים שנאמרו ונעשו נמצאים בחוץ ופועלים את פעולתם, ויש שם איפשהו בחלל, התארגנות מולקולרית, אטומית של התרחשויות שאין להן עדיין ביטוי פיסי מעשי על פני השטח, רק התארגנות מחדש תת קרקעית שכזו, ואין מה לעשות בתוכן מלבד להיות שם.
ובכל זאת במקום הזה, knowing all that, אני חושבת מה עוד אפשר לומר, מה עוד לעשות שלא נעשה, איזו עוד פעולה יכולה להתבצע כדי לאפשר לי שליטה מדומה, הרגשה שאני עושה משהו, בשביל דבר שאין עוד מה לעשות עבורו חוץ מלהיות בו ולא להפריע למהלך ההתרחשויות להתבצע, בקצב ובזמן המדוייקים לו.
אני מבינה שאני נלחמת עכשיו על הדבר האמיתי: החופש היחיד האמיתי שיש - החופש לנוח בתוך אי וודאות שהיא כל עולמנו.
ובעודי מתפתלת ונאנקת בחוסר הידיעה שלי, אני קולטת שוב, על בשרי, עד כמה שחרור אמיתי בא מתוך שליטה אדירה...
@}
יותר ויותר רואה בברור עד כמה אני לא מסוגלת לחיות באי וודאות ולנוח בתוכה ועד כמה זה בדיוק המקום שבו אני צריכה לחצוב.
אני בורחת כל הזמן אל העשיה. גם כשכבר הכל נעשה, והכל נאמר ועכשיו יש מן רווח כזה שבו הדברים שנאמרו ונעשו נמצאים בחוץ ופועלים את פעולתם, ויש שם איפשהו בחלל, התארגנות מולקולרית, אטומית של התרחשויות שאין להן עדיין ביטוי פיסי מעשי על פני השטח, רק התארגנות מחדש תת קרקעית שכזו, ואין מה לעשות בתוכן מלבד להיות שם.
ובכל זאת במקום הזה, knowing all that, אני חושבת מה עוד אפשר לומר, מה עוד לעשות שלא נעשה, איזו עוד פעולה יכולה להתבצע כדי לאפשר לי שליטה מדומה, הרגשה שאני עושה משהו, בשביל דבר שאין עוד מה לעשות עבורו חוץ מלהיות בו ולא להפריע למהלך ההתרחשויות להתבצע, בקצב ובזמן המדוייקים לו.
אני מבינה שאני נלחמת עכשיו על הדבר האמיתי: החופש היחיד האמיתי שיש - החופש לנוח בתוך אי וודאות שהיא כל עולמנו.
ובעודי מתפתלת ונאנקת בחוסר הידיעה שלי, אני קולטת שוב, על בשרי, עד כמה שחרור אמיתי בא מתוך שליטה אדירה...
@}
-
- הצטרפות: 20 יוני 2010, 07:50
הגבירה בחום
היי גבירה
וואו ....... ראיתי את הצילומים שצילמת.... באמת עבודה מאוד איכותית, תמשיכי כך
כל הכבוד
יאיר
וואו ....... ראיתי את הצילומים שצילמת.... באמת עבודה מאוד איכותית, תמשיכי כך
כל הכבוד
יאיר
-
הגבירה בחום
תודה רבה יאיר
על תשומת הלב, על כך שקראת, והתבוננת ובאת לשתף
תודה על המילים הטובות
וכבוד גדול הוא לי, שכן מעולם לא ביקר פה בדף, ואותי בכלל, חצי נימול (-:
אז תודה שוב ויום משובח
גבירה וחצי @}
על תשומת הלב, על כך שקראת, והתבוננת ובאת לשתף
תודה על המילים הטובות
וכבוד גדול הוא לי, שכן מעולם לא ביקר פה בדף, ואותי בכלל, חצי נימול (-:
אז תודה שוב ויום משובח
גבירה וחצי @}
הגבירה בחום
אהלן, ערכתי את הדף במה אנו עוסקים והוספתי לו קטגוריה של פילאטיס ויוגה כי רציתי לפרסם את גיסתי שמלמדת פילאטיס.
את מופיעה בקטגוריה אחרת של טיפולים משלימים כמורה ליוגה.
ראשית, לדעתי יוגה אינה טיפול משלים אלא פשוט... יוגה.
שנית, המודעה שלך נבלעת שם בין המוני טיפולים משלימים וחשבתי שראוי להפריד.
בקיצור, לא רציתי להחליט עבורך אבל אני חושבת שכדאי שתעבירי את המודעה שלך לקטגוריה החדשה כדי שתבלטי יותר.
בהצלחה רבה.
נ.ב - קראתי לאורך השנים דברים שכתבת כי אני עצמי מתרגלת יוגה כבר שנים ארוכות ותמיד למדתי ממך משהו אז הנה הזדמנות לומר תודה.
את מופיעה בקטגוריה אחרת של טיפולים משלימים כמורה ליוגה.
ראשית, לדעתי יוגה אינה טיפול משלים אלא פשוט... יוגה.
שנית, המודעה שלך נבלעת שם בין המוני טיפולים משלימים וחשבתי שראוי להפריד.
בקיצור, לא רציתי להחליט עבורך אבל אני חושבת שכדאי שתעבירי את המודעה שלך לקטגוריה החדשה כדי שתבלטי יותר.
בהצלחה רבה.
נ.ב - קראתי לאורך השנים דברים שכתבת כי אני עצמי מתרגלת יוגה כבר שנים ארוכות ותמיד למדתי ממך משהו אז הנה הזדמנות לומר תודה.
-
הגבירה בחום
גבירה יקרה, נגעתי בי בדיוק במקום.
מרגישה כל כך חזק את דברייך.
אם בא לך לפרט על זה קצת יותר אני אשמח לקרוא... (-:
שיהיה לילה טוב
גבירה יקרה, נגעתי בי בדיוק במקום.
מרגישה כל כך חזק את דברייך.
אם בא לך לפרט על זה קצת יותר אני אשמח לקרוא... (-:
שיהיה לילה טוב
-
הגבירה בחום
הי עדינה...
לפרט על זה, בוודאי שבא לי לפרט על זה, זה העיסוק המרכזי שלי בחיים, הצמד הבלתי נלאה הזה ממלא את ימיי ולילותיי.
אני כותבת עליו הרבה בבלוג שלי, והוא שזור כמעט בכל הפוסטים, לפעמים באופן ישיר ולפעמים בעקיפין.
העניין הוא שאנחנו נוטים לבלבל שחרור עם אי עשיה או בטלה, בעוד שאלה לא מקדמים אותנו לשומקום כי הם משאירים אותנו אחוזים ומשועבדים לגמרי לחיים האלה, מלאי הקונפליקטים והסתירות.
שחרור אמיתי של משהו, יכול לקרות כאשר יש יכולת לעשות הבחנה בין מה שהוא אנחנו למה שהוא לא ואז אפשר לשחרר באמת את כל מה שמימלא לא בשליטתנו (לשחרר את האשליה שיש לנו לגבי השליטה שלנו בדברים) - וכדי לעשות את זה, צריך לעבוד מאוד מאוד קשה ולרכוש שליטה אדירה, כי בלעדי עבודת האבחנה וההפרדה הזאת אנחנו שוהים רוב הזמן בבלבול וכאוס מוחלט.
אם לפשט את זה לכדי דוגמא, אפשר לראות את זה מצויין בעבודה עם הגוף.
מתי אני באמת יכולה להרגיש משוחררת בתוכו? רק כשאני מאוד מאוד חזקה, ומאוד גמישה, ומאוד פתוחה - והוא בעצם לא מגביל אותי יותר, בלי העבודה הקשה הזאת היומיומית שמנסה כל פעם לכבוד עוד פיסה קטנה של שליטה בגוף, אני נשארת כלואה בתוך הגוף הזה, שנחסם, שמשתנה, שמזדקן, שמתבלה אם לא עובדים איתו....
מקווה שהצלחתי קצת לשפוך מעט אור על העניין, זה נושא שאפשר ונחוץ לחקור בו שנים ארוכות, חיים שלמים...
לפרט על זה, בוודאי שבא לי לפרט על זה, זה העיסוק המרכזי שלי בחיים, הצמד הבלתי נלאה הזה ממלא את ימיי ולילותיי.
אני כותבת עליו הרבה בבלוג שלי, והוא שזור כמעט בכל הפוסטים, לפעמים באופן ישיר ולפעמים בעקיפין.
העניין הוא שאנחנו נוטים לבלבל שחרור עם אי עשיה או בטלה, בעוד שאלה לא מקדמים אותנו לשומקום כי הם משאירים אותנו אחוזים ומשועבדים לגמרי לחיים האלה, מלאי הקונפליקטים והסתירות.
שחרור אמיתי של משהו, יכול לקרות כאשר יש יכולת לעשות הבחנה בין מה שהוא אנחנו למה שהוא לא ואז אפשר לשחרר באמת את כל מה שמימלא לא בשליטתנו (לשחרר את האשליה שיש לנו לגבי השליטה שלנו בדברים) - וכדי לעשות את זה, צריך לעבוד מאוד מאוד קשה ולרכוש שליטה אדירה, כי בלעדי עבודת האבחנה וההפרדה הזאת אנחנו שוהים רוב הזמן בבלבול וכאוס מוחלט.
אם לפשט את זה לכדי דוגמא, אפשר לראות את זה מצויין בעבודה עם הגוף.
מתי אני באמת יכולה להרגיש משוחררת בתוכו? רק כשאני מאוד מאוד חזקה, ומאוד גמישה, ומאוד פתוחה - והוא בעצם לא מגביל אותי יותר, בלי העבודה הקשה הזאת היומיומית שמנסה כל פעם לכבוד עוד פיסה קטנה של שליטה בגוף, אני נשארת כלואה בתוך הגוף הזה, שנחסם, שמשתנה, שמזדקן, שמתבלה אם לא עובדים איתו....
מקווה שהצלחתי קצת לשפוך מעט אור על העניין, זה נושא שאפשר ונחוץ לחקור בו שנים ארוכות, חיים שלמים...
-
הגבירה בחום
אם אפשר להידחף פה... יש לי גם כמה אנלוגיות:
כשאת שולטת בנהיגה כפי שצריך, אז את יכולה לנסוע בנינוחות ולא להזיע בכל רגע של נסיעה.
כשאת שולטת בקטע מחול - בצעדיו, במקצביו ובמה שאת רוצה להביע בו - אז את יכולה לרקוד מתוך שחרור מוחלט.
שלא לדבר על הסיפור של אושו המצטט חכם סיני שנשכח לי שמו:
כדי לצייר עיגול מושלם יש צורך לא להתאמץ, לעשות זאת כמעט מתוך היסח הדעת.
כשאת שולטת בנהיגה כפי שצריך, אז את יכולה לנסוע בנינוחות ולא להזיע בכל רגע של נסיעה.
כשאת שולטת בקטע מחול - בצעדיו, במקצביו ובמה שאת רוצה להביע בו - אז את יכולה לרקוד מתוך שחרור מוחלט.
שלא לדבר על הסיפור של אושו המצטט חכם סיני שנשכח לי שמו:
כדי לצייר עיגול מושלם יש צורך לא להתאמץ, לעשות זאת כמעט מתוך היסח הדעת.
-
הגבירה בחום
שליטה מולידה שחרור.
שליטה - אם שליטה גופנית ואם שליטה רוחנית.
שחרור - להיות מסוגל לעזוב הכל ללא פחד ולתת לקיום/לרוח/ לרגע/לאלוהים/ להוביל אותך
שליטה - אם שליטה גופנית ואם שליטה רוחנית.
שחרור - להיות מסוגל לעזוב הכל ללא פחד ולתת לקיום/לרוח/ לרגע/לאלוהים/ להוביל אותך
-
הגבירה בחום
ובאופן קצת מבלבל, חכם אחד אמר לך פעם גבירה:
כשיש לך רעיון לציור, עזבי אותו ולכי לצייר.
כשיש לך רעיון לציור, עזבי אותו ולכי לצייר.
-
הגבירה בחום
תודה רבה יקינטונית ונקודית, על התוספות והאנלוגיות @}
אני לא חושבת דווקא שזה מדוייק לומר שתמיד צריך לזרום ולהשלים עם המצב.
אני חושבת שלפעמים יש מצבים שלא טובים לנו וצריך לפעול לשנות אותם, אבל התקדמות יכולה לקרות רק כאשר יש קבלה או הסכמה להכיר את המצב כפי שהוא, ואז לבחור להגיב בדרך שנראית לנו נכונה ברגע הנתון, לעשות את מה שנראה לנו נחוץ באותו רגע ולשחרר את כל שאר ה-איך, מתי, למה... - ושאר הדברים שאינם תלויים בנו - וזו שליטה
ושחרור (-:
אני חושבת שאף אחד מהם יכול להתקיים בנפרד... תמיש משהו צריך להיעשות ומשהו אחר במקביל צריך להיעזב, ועצם היכולת ללמוד לעשות את זה (לראות מה לעשות ומה לשחרר), באה מתוך שליטה במצב, ומביאה איתה שליטה נוספת, (ושחרור...) (-:
_ובאופן קצת מבלבל, חכם אחד אמר לך פעם גבירה:
כשיש לך רעיון לציור, עזבי אותו ולכי לצייר._
ואי אפשר לומר שלא שמעתי בקולו, חלקית.. - עזבתי, והלכתי לצייר ואז עזבתי גם את זה והלכתי בכלל (-:
אני לא חושבת דווקא שזה מדוייק לומר שתמיד צריך לזרום ולהשלים עם המצב.
אני חושבת שלפעמים יש מצבים שלא טובים לנו וצריך לפעול לשנות אותם, אבל התקדמות יכולה לקרות רק כאשר יש קבלה או הסכמה להכיר את המצב כפי שהוא, ואז לבחור להגיב בדרך שנראית לנו נכונה ברגע הנתון, לעשות את מה שנראה לנו נחוץ באותו רגע ולשחרר את כל שאר ה-איך, מתי, למה... - ושאר הדברים שאינם תלויים בנו - וזו שליטה
ושחרור (-:
אני חושבת שאף אחד מהם יכול להתקיים בנפרד... תמיש משהו צריך להיעשות ומשהו אחר במקביל צריך להיעזב, ועצם היכולת ללמוד לעשות את זה (לראות מה לעשות ומה לשחרר), באה מתוך שליטה במצב, ומביאה איתה שליטה נוספת, (ושחרור...) (-:
_ובאופן קצת מבלבל, חכם אחד אמר לך פעם גבירה:
כשיש לך רעיון לציור, עזבי אותו ולכי לצייר._
ואי אפשר לומר שלא שמעתי בקולו, חלקית.. - עזבתי, והלכתי לצייר ואז עזבתי גם את זה והלכתי בכלל (-:
-
- הצטרפות: 04 יוני 2005, 18:06
הגבירה בחום
הי...
באתי לחבק אותך. מזמן לא ואני מתגעגעת לפעמים..
החיים שלי עמוסים מאד ומלאים מלאים בעשייה ואני נשמרת, לא להניח לדעתי לנדוד למחוזות רחוקים..
אבל אני עוקבת לפעמים בשקט, ואני אוהבת את מה שאני קוראת..
חיבוקים!
(את יודעת, הכי אני מתגעגעת לזמנים האלה שהיית בתפקיד הדי.ג'י שלנו להערב...)
(זה מה שעלה לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=ZJP-XSomYII )
נחל
באתי לחבק אותך. מזמן לא ואני מתגעגעת לפעמים..
החיים שלי עמוסים מאד ומלאים מלאים בעשייה ואני נשמרת, לא להניח לדעתי לנדוד למחוזות רחוקים..
אבל אני עוקבת לפעמים בשקט, ואני אוהבת את מה שאני קוראת..
חיבוקים!
(את יודעת, הכי אני מתגעגעת לזמנים האלה שהיית בתפקיד הדי.ג'י שלנו להערב...)
(זה מה שעלה לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=ZJP-XSomYII )