הכנת גלידה

אנונימי

הכנת גלידה

שליחה על ידי אנונימי »

ראו גם: גלידה מפירות ומאגוזים / הכנת קרטיבים ביתיים
מכונת גלידה
עודד המחפש (2007-06-20T23:51:53):
גם אני בענייני מכונת גלידה.
הבנתי שזה לא סיפור יקר נורא (ובטח לא ביחס לתמורה, לפחות מבחינתי).
אפשר לקנות באינטרנט בכ-350 ש"ח, נדמה לי.

אז - האם יש למישהו המלצה או אי-המלצה על מכונת גלידה כלשהי?
מה צריך לבדוק ולחפש או להימנע כשקונים מכונה כזו?
תודה.


קר שינדו (2007-06-21T01:48:25):
אז - האם יש למישהו המלצה או אי-המלצה על מכונת גלידה כלשהי? מה צריך לבדוק ולחפש או להימנע כשקונים מכונה כזו?
אני מחפש במשך זמן רב מכונת גלידה. לדעתי, עדיף לקנות מכונה שמקפיאה את הגלידה (אין צורך להקפיא את המיכל שלה במשך 24 שעות וכבר אין חשק לאכול גלידה). יש מספר חנויות בתל אביב שמייבאות בקיץ מכונות גלידה איכותיות מאיטליה. אנסה לברר לך את שמן.


עודד המחפש (2007-06-21T10:16:37):
קראתי איפשהו (לא מהימן בכלל) שהמחיר של מכונות כאלה הוא בסביבות 2000 ש"ח !
אני לא חנות גלידה. רק רוצה להכין לעצמנו קצת...


מיצי החתולה (2007-06-24T14:55:01):
עודד, לנו היתה מכונה שנרכשה לפני כשלוש שנים תמורת 150 ש"ח, הכי פושטית, של איזה non-brand. מקפיאים את המכל, מוציאים, מחברים לחשמל, מכניסים את החומרים (אם אתה מכין גלידה עם ביצים ושמנת, צריך לבשל ולקרר קודם) לחצי שעה, ואז מכניסים למקפיא. יוצא מ-עו-לה. ברור שמכונה שכבר מקפיאה זה פחות טרחה, אבל בטח גם יותר כסף.


מיצי החתולה (2007-06-24T15:06:24):
גיגלתי עכשיו מכונת גלידה, ולהפתעתי ראיתי מחירים יותר גבוהים, ואז מצאתי את זה מכאן ניתן להבין שכנראה שהפסיקו ליבא לארץ את המכונות הפשוטות והזולות עקב ביקוש נמוך.
model]כאן id[/po]=9234 ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר הוא 320 ש"ח, ואני הייתי ממליצה לך בחום לנסות באתרי יד שניה, ולכתוב ב ככר השוק שאתה מחפש לקנות מכונה משומשת, כי זה נראה לי לגמרי מסוג המכשירים שמעלה אצל המון אנשים אבק בבית ליד מכונת הלחם עקב עצלות.


with passion (2007-06-24T15:16:46):
אפשר גם להתארגן כמה שכנים ולקנות אחת במשותף.. זה מכונה שבטח בממוצע תשתמשו בה כתריסר פעמים בשנה במקרה הטוב.. לכן אפשר הרבה מאד שכנים.. מצאתם עשר אז זה כולה עולה 32 שקל למשפחה.
גיליתי ועוד לא ניסיתי שלשכנתי החביבה יש מכונה כזו שמכיניסים לפריזר בעוד היא מחוברת לחשמל בחוט והיא מערבבת את הקרם תוך כדי שזה מקפיא... מישהו מכיר את אלו?


יער נורווגי (2007-06-24T16:00:03):
חברה שלי מכינה גלידה במכונת גלידה שמיועדת לילדים, משהו שקונים בחנויות משחקים. אנסה לתפוס אותה לברר עוד פרטים.


סאלי תדמור (2010-08-14T10:20:12):
מה צריך לחפש במכונת גלידה?
המכונה הזו, אם אני מבינה נכון, היא כמו המכונות הרגילות הקטנות. היתה לי של דלונגי. שזה אומר מיכל שצריך להקפיא אותו 24 שעות במקפיא - ולזה צריך מקום רב במקפיא, אצלי זה היה חצי מאחד משני המדפים שלי - ואז לשפוך פנימה את הגלידה הנוזלית (batter), ולתת לזה להתערבל תוך כדי הקפאה (המיכל מקפיא) איזה 20 דקות עד שמוכן. שים לב לנפח הקערה - תקבל גלידה בכמות הזו, ופחות (אי אפשר למלא לגמרי). שאצלנו זה מילא שני מיכלים של פיינט בערך (כמו בן וג'ריס). מה שדי מבעס, אם אתה כבר טורח להכין גלידה, כי אתה מקבל מעט.

אם אתה מוכן למחיר הזה - לתכנן 24 שעות מראש את הגלידה, לתפוס המון מקום במקפיא, ולקבל מעט גלידה - אז תקבל גלידה ממש טעימה ומאוד מאוד טריה.
אה, עוד דבר, אתה בטח יודע, שבשביל לקבל גלידה טעימה כמו בגלידריה, זה מורכב מהמון(!!!) שמנת וסוכר. או סורבה - שמצריך שימוש בהמון המון פירות.

(כבר ברור שאני את שלי מסרתי :-)
בתיאבון @}

מיכל מ (2004-07-20T22:52:14):
יש לנו סברסים על שיח שכן וחשבתי להכין מהם משהו כמו גלידת סברסים. אני זוכרת, בערך, שאפשר להכין ממיץ מנגו של פריגת ושמנת מוקצפת מן גלידה. יש לכם רעיונות בסגנון, עם מחית סברסים במקום מיץ מנגו נניח? תודה @}
מ_י_כ_ל*
הודעות: 1491
הצטרפות: 08 דצמבר 2003, 10:54

הכנת גלידה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

מונו_נוקי*
הודעות: 2232
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

מבקשת מתכון לגלידה או פרוזן יוגורט אבל בלי ביצים חיות. תודה!
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מונו, בהכנה של גלידה מביאים את התערובת (חלב, שמנת, חלמונים, סוכר) ל86 מע' (או משהו דומה).
זה עדיין נחשב ביצה חיה?
יש גם מתכונים בלי חלמונים (ובלי חימום בכלל) אבל אז הגלידה יוצאת עם פחות "גוף".
מונו_נוקי*
הודעות: 2232
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

כמה זמן התערובת בחימום? (זה אומר שצריך מד טמפרטורה, אגב?)
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

זמן? לא זוכרת. זה תלוי בכמות ואיך מחממים (אני מחממת בבן מארי אבל בטח יש כאלה שעושים ישירות על האש). זה לוקח את הזמן שלו...
אפשר להשתמש במד טמפ' ואפשר בלי. יש "סימנים" (כשטובלים כף עץ במסה, מוציאים ועושים שביל באמצע עם האצבע - הוא צריך להישאר שביל ולא להיסגר. משהו כזה).
מזמן לא עשיתי אז הזכרון קצת עמום. אם חשוב לך אני יכולה ללכת לחפור.
ואם את שולחת אותי לספרים אז תגידי גם איזה טעמים את רוצה.
מונו_נוקי*
הודעות: 2232
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

תודה עוגיה!
אני רוצה עם פירות(לא אגוזים או אלכוהולי), כאלו שאפשר להשיג בקלות וזו העונה.תודה!
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

הכנת גלידה:

מחממים את החלב והשמנת, רצוי עם מחצית מהסוכר. מביאים לרתיחה.
בינתיים מקציפים את החלמונים עם שאר הסוכר לקצף תפוח ובהיר.
מאחדים בזהירות את החלמונים והשמנת (מוזגים לאט את הזמנת לחלמונים תוך טריפה. אחרת מקבלים חביתה).
שמים את הקערה (זכוכית חסינה או נירוסטה. לא פלסטיק ולא קערת סלט עדינה) על סיר מים רותחים (בן מארי) ומחממים תוך בחישה עד שהתערובת מגיעה ל85 מע'. בדיקה ללא מד טמפ': טובלים כף עץ בתערובת, עושים שביל על גב הכף עם האצבע ובודקים אם הוא נשאר "פתוח" . אם כן אז זה מוכן.
מסירים את הקערה ומעבירים לקערה גדולה / כיור עם מי קרח. מערבבים מדי פעם ומביאים לטמפ' החדר. מכסים ומעבירים למקרר לצינון מלא.

הטמפ' המסוכנות למסה המכילה מוצרי חלב וחלמונים הן סביב טמפ' גוף (שלנו). לכן מחממים את המסה כדי להרוג את המיקורבים ואחכ מצננים מהר כדי לעבור בזריזות דרך טווח הטמפ' המסוכן.
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מתכון לגלידת בננות שלא ברור לי אם ניסיתי - בכל מקרה מדובר במתכון פשוט בלי כל החימומים והקירורים.
התוצאה היא גלידה פחות "יציבה". אפשר לראות את ההבדל כשהגלידה נמסה - אין לה "גוף".

גלידת בננות פשוטה ומהירה.
מהספר frozen desserts

250 מ"ל חלב
1 כף מיץ לימון
200 גר' סוכר וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 בננות בשלות מאוד
רום / ג'ין לפי הטעם (אופציונלי)

הכנה:
  1. במעבד מזון מחית חלקה מבננות, לימון וסוכר. מוסיפים חלב ומביאים בחבוש נוסף. מעבירים למקרר מכוסה בנילון נצמד צמוד לפני התערובת למניעת שינוי צבע.
  2. מצננים וגם את השמנת.
  3. מערבבים ומוסיפים רום לפי הטעם.
  4. מריצים מכונה.
מונו_נוקי*
הודעות: 2232
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

תודה עוגיה על ההערה ועל המתכון לגלידה. יש אפשרות לעשות גלידה "עם גוף" בלי ביצים חיות? אפשר להחליף בננות בכל פרי שרוצים?(נניח מלון ,או תמרים ?) איך עובד הרעיון של פרוזן יוגורט, אפשר לעשות גם בבית?
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הכנת גלידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

בנות, הגיע החורף, כאילו דההה :-)
מונו_נוקי*
הודעות: 2232
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

היום אכלתי גלידה והיה נפלא.... נמס יותר לאט:-) ניסית בקפה:-D
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

יש אפשרות לעשות גלידה "עם גוף" בלי ביצים חיות?
הן לא חיות. הן מגיעות ל85 מעלות!
(ואין לי תשובה...). מציעה לך שוב את הספר. הוא נהדר ומקיף ויש לו הקדמה ארוכה ועמוקה.

אפשר להחליף בננות בכל פרי שרוצים?(נניח מלון ,או תמרים ?)
תראי, מצד אחד כל מסה שתכניסי למכונה תצא גלידה.
מצד שני - בשביל שגלידה תהיה טובה (טעימה ועם טקסטורה טובה) היא צריכה להיות מאוזנת. האיזון הוא בשיעור הסוכרים, השומנים והנוזלים בגלידה (אולי עוד משהו ששכחתי). בגלל זה לכל "טעם" (או פרי) יש מתכון משלו (ולא איזה מתכון בסיס עם אופציה להחלפת הפרי בפרי אחר).
מלון, למשל, מכיל הרבה יותר נוזלים מבננה. לא נראה לי שאפשר להחליף ביניהם בלי לשנות את כמויות שאר הרכיבים במתכון,

פרוזן - מהתבוננות - זה יוגורט קפוא שנטחן עם פירות קפואים.
הבעיה בהכנה ביתית היא שזה מתחמם ומתרכך בזמן הטחינה. אולי כדאי לנסות לטחון ולהחזיר לפריזר לשעה, ככה...
שרון_קיי*
הודעות: 18
הצטרפות: 15 ינואר 2005, 18:47
דף אישי: הדף האישי של שרון_קיי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי שרון_קיי* »

עוד מתכון לגלידה קלה ומהירה:
כוס מחית של פרי מכל סוג שהוא (אפשר פריגת קפוא,אבל אז להוריד את הסוכר מהמתכון)
2\1 כוס סוכר
מיכל שמנת מתוקה
להקציף את השמנת עם הסוכר לקצפת חזקה להוסיף את הפרי ולהקפיא
אפשר לגוון :
להוסיף חלב משומר שפורפרת על כלך 2 שמנות
להוסיף חתיכות של פקן סיני
במקום הפירות אפשר להוסיף שוקולד נוטלה חצי צנצנת לכל שמנת
ועוד ועוד ועוד
אצלנו בבית זה קינוח של ימי הולדת חגיגי ומיוחד
אליה_דור_כהן*
הודעות: 172
הצטרפות: 22 נובמבר 2004, 16:39
דף אישי: הדף האישי של אליה_דור_כהן*

הכנת גלידה

שליחה על ידי אליה_דור_כהן* »

מתכון משובח ופשוט מאד לגלידה ביתית

הכי עדיף להשתמש במנגו - 5 -6 בינוניים
(ניסינו גם מלון, פסיפלורה ובננה ויצא סבבה)
1 ליטר חלב קפוא (פשוט מכניסים למקפיא עד שקופא לגמרי)
(אנחנו השתמשנו בחלב סויה של אלפרו)
1/2-1 כוס סוכר (עדיף חום דמררה אורגני) :-)
מעבד מזון

קולפים את הפרי וחותכים לקוביות גדולות. טוחנים במעבד המזון עם הסוכר עד שנהיה מחית.
לוקחים את החלב הקפוא וחותכים עם סכין חדה לגושים גדולים. מוסיפים למעבד המזון
ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
שמים בקופסה או קערה במקפיא ומערבבים מדי פעם.
מומלץ להגיש אחרי כמה שעות (כ-3-4 שעות). אם רוצים לאכול אחרי שכבר קפא לגמרי, כדאי להפשיר 10 דקות לפני ההגשה.
קיץ שמח וקריר לכולנו |H|
אמא_בבית*
הודעות: 1078
הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*

הכנת גלידה

שליחה על ידי אמא_בבית* »

גלידה שהבת שלי הכינה אתמול :
בערך 20 פסיפלורות מרוקנות (כמובן שאפשר גם פרי אחר, ומצויין עם קופסת תרכיז פרי קפוא של פריגת)
קופסת שימורים קטנה של חלב מתוק מרוכז
שמנת מתוקה

מערבבים את הפסיפלורות עם החלב המתוק
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומערבבים הכל ביחד בתנועות קיפול.

מקפיאים ללילה.

יוצא מרקם אמיתי של גלידה!
עודד_המחפש*
הודעות: 3030
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

הכנת גלידה

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

למישהו יש נסיון בהכנת גלידות (לא סורבה) לא חלביות?
כלומר, עם חלב סויה/אורז/שיבולת שועל/שקדים/ווטאבר....

הדבר היחיד ששמעתי עליו זה בננה קפואה מרוסקת.
ומה חוץ מזה? אני מתכוון לגלידה אמיתית...
רוזה_לי*
הודעות: 232
הצטרפות: 20 יוני 2006, 16:57
דף אישי: הדף האישי של רוזה_לי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי רוזה_לי* »

עודד, אפשר להכין גלידה עם חלב סויה:

גלידת סויה ביתית
למעוניינים להימנע ממוצרי חלב ולמעדיפים גלידה שהיא פרווה.
חומרים:
3 כוסות חלב סויה
3/4 כוס סוכר לבן או חום בהיר דמררה
2 כפיות תמצית וניל
1-2 כפיות קורנפלור
אופן ההכנה: מערבבים במיקסר את כל המרכיבים. מכניסים לתבנית שטוחה 20 על 20 סמ ומניחים בפריזר. כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, מערבבים אותה שוב במיקסר ומשטחים שוב בתבנית. הגלידה מוכנה כעבור 4-3 שעות.
גיוונים:
  • לגלידה בטעם קפה הוסיפו 2 כוסיות אספרסו או כוס מים רותחים שהומסו בה 2 כפות קפה.
  • לגלידת אגוזים הוסיפו 150 גרם אגוזים טחונים.
עודד_המחפש*
הודעות: 3030
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

הכנת גלידה

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

תודה!
האם זה יוצא ממש כמו גלידה אמיתית, או שחייבים מכונת גלידה בשביל לקבל מרקם אמיתי?
רוזה_לי*
הודעות: 232
הצטרפות: 20 יוני 2006, 16:57
דף אישי: הדף האישי של רוזה_לי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי רוזה_לי* »

האם זה יוצא ממש כמו גלידה אמיתית כן.
ענן_בעננים*
הודעות: 502
הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ענן_בעננים* »

בענייני גלידה:
האם חייבים להכין גלידה עם שמנת, או שיש גם מתכונים אחרים?
ובכלל היכן ניתן למצוא מתכונים למכונת גלידה?

ושאלה נוספת, בדיוק קראתי שיצרני הגלידה במשבר עקב מחסור באבקת חלב.
אז מה זה בעצם אבקת חלב? האם ניתן לייצר לבד?
רויטל*
הודעות: 369
הצטרפות: 24 פברואר 2003, 13:10

הכנת גלידה

שליחה על ידי רויטל* »

תגידו - אני מחפשת מתכוני גלידה ללא פירות, רק שמנת ושוקולדים, שיצא משהו משובח סטייל בן & ג'ריס.
יש למישהו?....
נעמה...*
הודעות: 284
הצטרפות: 13 דצמבר 2006, 04:58

הכנת גלידה

שליחה על ידי נעמה...* »

רויטל:
ממש לא מהגאנר ה"בריא",ובכל זאת: אנחנו מכינים לפעמים גלידה משובחת ל"אכילה רגשית" כפי שאופק קורא לזה...

3 חלבונים-להקציף עם 2 כפות סוכר
בקערה נפרדת: שמנת מתוקה-להקציף עם 2 כפות סוכר
לערבב את שתי הקצפות,ואז לחלק שוב לשניים:
לחצי אנחנו מוסיפים תמצית וניל(רק כמה טיפות,זה מאד מרוכז.)לפעמים מוסיפים נשיקות של שוקולד חרובים,או רחמנא ליצלן-שוקולד מגורר,
לחצי השני מוסיפים שוקולד מריר מומס,בערך 50 גרם.
זהו.
שמים בתבנית (ארוכה כזו של עוגה אנגלית)שכבה ראשונה את הוניל ואח"כ את השוקולד)ומקפיאים.
אנחנו מגוונים ובמקום השוקולד שמים לפעמים פיסטוק/קשיו/שקדים-מרוסקים. אפשר לשחק עם זה עם כל תוספת שמתחשק לכם

אני אישית כבר לא אוכלת את זה (מוקצה מחמת סכרת...), אבל בני משפחתי מתים על זה,בעיקר האיש!
תהנו.
אילה_א*
הודעות: 3574
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

הכנת גלידה

שליחה על ידי אילה_א* »

מתכון לגלידת פסיפלורה (אני הבאתי המון פסיפלורות אבל גמרתי אותן בלי להכין גלידה )
אז ככה כוס וחצי של פסיפלורה (כן לפתוח ולהעביר לכוס ) וגרידת קליפת לימון
קופסה של שמנת מתוקה
שלושת רבע הכוס אבקת סוכר אפשר לשים חלק ממנה סוכר וניל או תמצית וניל
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקצף עומד
מקפלים פנימה את הפסיפלורה בעדינות
מכניסים למקפיא
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

הכנת גלידה

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

אוי, אפילו לא ידעתי שיש פה דף כזה

במהלך סדנאות הגלידה שהעברתי לאחרונה, למדתי כמה דברים חדשים על הכנת גלידה.
אני בדיוק עובד על מאמר.

אבל בגדול, המסקנה העיקרית היא שעדיף, לדעתי, לא להשתמש במכונת גלידה, אלא להתארגן על:
  1. פירות קפואים
  2. קרש חיתוך וסכין מושחזת טובה
  3. אמצעי לטחינת דברים. למשל מעבד-מזון או בלנדר-מוט (המקל הארוך שמשמש לטחון מרק בתוך הסיר וכו')
להוציא מהפריזר את הפירות הקפואים,
לחתוך אותם דק-דק על קרש חיתוך - חשוב לעבוד מהר כי בשלב הזה הם מתחילים להינמס. את החיתוך רצוי לעשות ממש כמו שחותכים עגבניה לסלט.
לטחון אותם בעודם קפואים,
והופה! יש סורבה!

בשביל להגיע למרקם שמנת אפשר להשתמש באגוזים בחוכמה. לחשוב איך לטחון אותם למרקם הומוגני לפני הוספת הפירות.

ממליץ גם על מעבד מזון קטנטן וחמוד בשם moulinex la moulinette
שזוג חמוד שהיה באחת הסדנאות שלי קיבל במתנה מההורים בטעות (הם שכחו את זה בבית), והמכשיר עושה להם פלאים!
מחירו בשוק נע בין 400 ל500 שקלים.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

הכנת גלידה

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

רצוי גם להכין יוגורט-קשיו טוב, להוסיף, ואז מתקבל פרוזן יוגורט פרוביוטי אמיתי
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הכנת גלידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

בלנדר המוט שלנו שבק... . יש המלצות ???
ע_ע_ע*
הודעות: 745
הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*

הכנת גלידה

שליחה על ידי ע_ע_ע* »

בלנדר המוט שלנו שבק... . יש המלצות ???
ראו בלנדרים ומעבדי מזון
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הכנת גלידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

איך מכינים בבית, במכונת הגלידה,
גלידת סורבה, פרווה ללא סוכר ודבש?
יש לי ממתיק מתאים. תודה.
אומ_איליי*
הודעות: 206
הצטרפות: 24 פברואר 2008, 22:20
דף אישי: הדף האישי של אומ_איליי*

הכנת גלידה

שליחה על ידי אומ_איליי* »

ורעיון נוסף, כל מה שעשיתם+ 3 קוביות סלק (אני עשיתי שיק פירות+קשיו + קצת יוגורמה) ויצאה תוצאה ורודה ומפתה למדיי
תמונה בפייסבוק שלי:-)
דני_פרנד*
הודעות: 1
הצטרפות: 24 יולי 2011, 12:47

הכנת גלידה

שליחה על ידי דני_פרנד* »

מצאתי דף להשוואת תכונות של מכונות גלידה ביתית השוואת מכונות גלידה בלשונית הכנת גלידה תחת השוואת מכונות גלידה בהצלחה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הכנת גלידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי בנות
במידה ומעוניינות-http://mabudi.co.il/?p=54
פירות קפואים איתם ניתן להכין פרוזן בבית
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הכנת גלידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

איפה ניתן למצוא מכונת גלידה?
פו_הדב*
הודעות: 7
הצטרפות: 06 ינואר 2006, 18:13

הכנת גלידה

שליחה על ידי פו_הדב* »

מה עדיף, גלידה ללא מכונה או עם מכונה?
מישהו מכיר את המכונת כדור שמשחקים איתו עד שנהיה גלידה? וכל המתכונים המובאים לעיל יוצאים במרקם אמיתי של גלידה?
אפרת*
הודעות: 637
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

הכנת גלידה

שליחה על ידי אפרת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני רוצה מתכון לגלידה פרווה קלה ומהירה
טלי_מא*
הודעות: 1707
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

הכנת גלידה

שליחה על ידי טלי_מא* »

גלידה פרווה קלה ומהירה -
להקפיא בננות (קלופות וחתוכות).
לטחון אותן בבלנדר.
דפנה*
הודעות: 654
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 18:35

הכנת גלידה

שליחה על ידי דפנה* »

יש לי מתכון מעולה המצרכים הן : תותים קפואים
סוכר לפי הטעם
שליש כוס חלב
אופן ההכנה חותכים את התותים במהירות לקוביות כמובן אחרי שהם קפואים
שמים בבלנדר עם שאר החומרים ומקבלים גלידת סורבה מדהימה מערבבים טוב טוב ומכניסים למקפיא לעשר דקות מערבבים שוב ובתאבון
שליחת תגובה

חזור אל “תחליפי חלב”