אבל היא רעבה.
נכון.
אני לא רואה דרך לעזור.
את יכולה להדפיס לה את חומר המידע על הנקה מטעם
טיפת חלב
ולתת לה אותו, "תראי מה מצאתי! אולי זה יעזור לך לפני שאת הולכת בפעם הבאה לטיפת חלב!"
יש שם כמה שגיאות (למשל, באחד העלונים, על הטיפים נדמה לי, כתוב "קרבי את התינוק אלייך ואת תתכופפי אליו..." במקום "ואל תתכופפי אליו" (נדפס בדיוק להיפך - הכוונה בטיפ הזה שצריך לקרב את התינוק לאם, לא את השד לתינוק, כי אם מתכופפים אליו זה מפריע להיצמדות טובה וגורם לכאבי גב).
כמו כן כתוב בטעות שיהיו בין 8-12 הנקות ביממה, כאלה צ"ל כתוב
לפחות שמונה עד 12 הנקות ביממה. לפחות. זה רק ממוצע או מינימום - אסור שיהיו פחות משמונה, וכל הנקה סופרים כאכילה עד שובע
משני הצדדים , ככה שתינוק שאוכל כל פעם רק מצד אחד ונרדם - אכל רק חצי ארוחה ובקרוב הוא אמור להתעורר ולגמור את "החצי השני" מהשד השני. יותר מ-12 יש ויש.
ויש בוודאי עוד כמה אי דיוקים שאני לא זוכרת כרגע.
אבל השילוב של כל החוברות בהחלט יכול לעזור.
שוב, תביאי אותם בתור "מציאה" ב"הפתעה", כי ממש לא ציפית למצוא עצות תומכות בהנקה מטעם טיפת חלב באינטרנט (תודי שלא ציפית?).
תנסי שכל כולך תשדרי את ה"קטע" מהמציאה, ובלי שום שמץ של ביקורת, רצון לשנות, רצון להשפיע, כמה שאת רק יכולה.
כי תדעי שהכוונות "לתקן אותה" משודרות, באות גבה-גלי, ונקלטות אצלה היטב היטב בדיוק בבטן (זה המקום שבו אנחנו שרק ילדנו הכי שונאות שתוקעים לנו), וזה לא מועיל לאף אחד.
תמיכה ועזרה מכל סוג יתקבלו יותר בברכה (להביא לה מים כשהיא מיניקה, להביא לה אוכל, לרחוץ אצלה כלים כשהיא מיניקה, להוריד לה את הפח כשאת הולכת, להוריד את הכביסה ואם היא מרשה אז גם לקפל, כאלה).
כיוון שזה "מטיפת חלב" זה גם מקבל חותמת כשרות, ואולי בזכות זה היא תסכים להציץ בזה, ואם היא תושפע מההנחיות להניק לפי דרישת התינוק, לתת לו לשבוע ולא להסתכל בשעון - אולי זה יצליח. אבל אל תבואי בכוונות.
כפי שאמרתי, להרעבת התינוקת יש תוצאות. במוקדם או במאוחר הן יתגלו. ולא יהיה מנוס מלטפל בהן. וכל אחד עושה את הטעויות שלו ולומד רק מהטעויות שלו (אם הוא בכלל לומד בגילגול הזה).
אף אחד, במיוחד לא אף אחת, במיוחד לא אף אחת אחרי לידה, לא לומדת מביקורת ושיפוטיות של אחרות, במיוחד כאלה שאיכפת לה מהן והיא הכי סובלת מחוסר ההבנה והתמיכה שלהן (תראו מי מדבר P-: ).