טוב ..חזרתי
מיכל: הבשורה המשמחת , ששיח אברהם אכן מוריד רמות fsh ברמה ניכרת, הבשורה הפחות אופטימית, שרמות נמוכות של fsh הן לא ערובה לכך שאכן תצליחי להתעבר. כייוון , שכפי שהקדוש ברוך הוא לימד אותי (לא להבהל לא עברתי צד ) ישנן הרבה סיבות שונות ומשונות שבשלן ניבצר מאישה להיתעבר . יש נשים שאף הצליחו עם fshגבוה להיכנס להריון כך שלא צריך להיתיחס לצמח כאל כמוסת פלא (כפי שאני חשבתי בזמנו) אך הוא משמעותי מאוד באיזון הורמונאלי ובסליללת הדרך הנכונה להיתעברות.
להלן:
http://www.ranherbs.com/monograph.asp?pid=476&t=b
מהכמה מילים שאת רושמת פה , אני מבינה 1. שהגוף שלך מכיר ויודע להיתעבר. 2. שמצבך ההורמונאלי אינו מאוזן
חוצמיזה אינני יודעת דבר וחצי דבר על מי את ומה את.
לרפואת הצמחים יש הרבה מאוד מה להציע בנדון . אוכל להמליץ לך בחום על הרבליסטים בקירבת מקום מגורייך , רק אם תגידי לי עד איזה רדיוס את מוכנה ליסוע בכדי לקבל לפחות איבחון וטיפול ראשוני...
אני כמובן ממליצה על חברי מ 'ראן צמחים' , אך אין הדבר אומר ש שרון קוצר ו עמיתיו מ 'ברא ' אינם תותחי על בפני עצמם.
ואם יש לך סבלנות ואורך רוח , תוכלי אפילו לבחור לבוא ליהיות מטופלת שלי במסגרת חודשי הסטאז' הקליני שאני עושה תוך כדי לימודים של שנה שלישית.(אך מזהירה אות שלא לכולם מתאים האיטיות שאני פועל בה )
תוכלי למצא אותי ב : photogramas , אט, ג'ימייל נקודה קום.
ולסיכום: מציעה לך לתת צ'אנס לטיפול הטיבעי (וההרבליסטי) בכדי " להחזיר את המחזור" (נשמע כמו שם של סרט הוליוודי) . וחוצמיזה שלא אמרת בת כמה את בעצם..... גם בעיני חשוב מאוד להחזיר את האיזון ההורמונאלי לגוף שלך גם אם אינך מעוניינת להיתעבר.
דבר נוסף: לא הייתי ממליצה ללכת ליקנות צמחי מרפא מעדן טבע מרקט (מזעזע..מאיפה הבאת את הרעיון הזה?). צמחים עדיף ליקנות באיכות מעולה ובמקומות המיועדים לכך (ואם אפשר בהנחיית הרבליסט-עוד יותר טוב)
- ת'שמעי.. אני אחרי הכל הצלחתי להוריד את רמות ה fsh בעזרת שיח אברהם מ ערכים של 34 ל 18!!!! אמנם לא הריתי בעיקבות כך, אך הרבה מחזורים בגוף חזרו לתיקנם.
ובקשר ל "פוקה" (איזה עיצוב עטיפות מהמם יש להם איזנט איט?) אבדוק מתישהו מה בידיוק את מחזיקה בידיך ואחזור אליך עם המידע.
ולא ...לא מכירה את האנשים שציינת...לא מכירה הרבה אנשים מתחום האיורבדה (לצערי) חוץ מיגאל קוטין...
חיזרי אלי משתיקראי זאת
ערב צח