הרפס בשפתיים

מישי*
הצטרפות: 11 דצמבר 2003, 23:50

הרפס בשפתיים

שליחה על ידי מישי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מוכר
(())
בטווח הזמן המיידי תנסי לקחת תוסף תזונה שנקרא ליזין, אמור לסייע בטיפול ובמניעה. לי אישית זה עזר כשהייתה תקופה שיצא לי פצע כל כמה שבועות.
אפשר וכדאי לפנות למטפלת ברפואה סינית או נטורופתית שאולי יוכלו לתת המלצות לחיזוק המערכת החיסונית.

לגבי הדיכאון, כנראה שאכן זה קשור, בטח לא תורם. אם את רוצה לחלוק ולאוורר את הנושא אז אני כאן ומבטיחה לבוא לקרוא
דוד*
הצטרפות: 14 יולי 2002, 20:46

הרפס בשפתיים

שליחה על ידי דוד* »

שלום לכולם,
אצלי יש כמעט כל עונת מעבר, חורף- קיץ,
קיץ - חורף. את הפצע בשפה - לפעמים למעלה ולפעמים למטה,
איך אפשר להתגבר על הפצע,או למנוע אותו לגמרי,(כמובן - באופן טיבעי)
וגם אם משהוא יודע למה זה מופיע דווקא בעונות מעבר..
תודה מראש (:
ל_אלמונית*
הצטרפות: 29 אפריל 2020, 12:41

הרפס בשפתיים

שליחה על ידי ל_אלמונית* »

היי:)
לפני שבוע וחצי יצא לי הרפס בשפה בעליונה היא עכשיו בשלבי החלמה והיום בבוקר יצא עוד אחד קטן בקצה השני של השפה העליונה. שה בחיים לא היה לי ככה יש דברים שיכולים לקצר את ההתקף? חייבת לציין שניסיתי זובירקס, חיטוי באלכוהול פנילפס ושמן עץ התה ותמיד שטפתי ידיים אחרי וש רתי על הגיינה. הדבר היחיד שעבד זה פנילפס ושמן עץ התה רק החמיר את המצב!! בקיצור אשמח לעזרה איך אפשר להעלים אותו הכי מהר..
חמדה*
הצטרפות: 31 אוגוסט 2004, 05:04

הרפס בשפתיים

שליחה על ידי חמדה* »

שלום לכל המשרשרים
חייבת לציין לטובה שני מוצרים טבעיים שמאוד עזרו לי לטפל בהרפס ענק שיצא לי ב-4 נקודות באזור השפתיים: משחת סיליציאה, רכשתי בחנות טבע, אך היא זמינה גם בסופר-פארם. היא מייבשת את כל האזור הדלוק.
ומשחה נגד הרפס של חוה לוי שהיא קוסמטיקאית שמייצרת מוצרים טבעיים מרמת גן. יש לה אתר בשם 'בראשית' וזו משחה נפלאה, עדינה שעושה פלאים.
ממליצה על שני המוצרים הללו. בהצלחה לכולם ובריאות איתנה ⁦✌️
הרפס*
הצטרפות: 07 אוגוסט 2020, 19:54

הרפס בשפתיים

שליחה על ידי הרפס* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

חברים עברו 17 שנה מהפוסט הראשון ולא הצלחתם להילחם בי..
שליחת תגובה

חזור אל “טיפוח באופן טבעי”