משתפת מהניסיון שלנו:
אתחיל עם הקצר יותר - יש לנו 2 חיתולי כיס של swaddlebees - מכותנה אורגנית ומהמפ והרפידה מהמפ. בשימוש במעל שנה. מחזיקים מעמד יופי. רואים שהם לא חדשים אבל במצב מצוין.
כל השאר - בסביבות ה- 20 - של טוטס בוטס. בשימוש קרוב לשנה וחצי (אנחנו עדיין באותה המידה
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
וכנראה שלא נצטרך להחליף עד הסוף. אמן
). הרוב מבמבוק, חלק מכותנה (רגילה ואורגנית). נקנו בחלקים (הרוב דרך הרשת, או מ-ebay או מאתר אנגלי של חר"פ יד שניה).
יש לי 8 במבוזלים לבנים עם תיקתקים שקניתי יד שניה מאנגליה - הגיעו אלי במצב מעולה. ובמצב כזה הם עד היום! די מדהים
יש לי כמה במבוזלים צבעוניים עם סקוצ'ים - יש בלאי מינורי. בחלקים מסויימים בחיתול השערות של הבד המגבתי נשרו. אבל הם עדיין מתפקדים מצוין ויכולים להמשיך לעוד ילד. הצבע נשאר כמו חדש.
חיתולי כותנה - על חלקם בלאי קטן יותר ועל חלקם קטן פחות (הבלאי הוא בנשירה של השערות של הבד המגבתי). בחלק מהצבעוניים הצבע דהה (אבל ממש בהתחלה ואז נשאר באותו מצב).
פלקסיטוטס - יש לי 2 כאלה מלפני חודשיים בערך - אחד קניתי מ-
לובה ב והוא כמו חדש ועוד אחד (במידה קטנה יותר) קניתי ב-ebay ובו כבר יש נשירה מדאיגה של הסיבים בחלק המגבתי...
גם לדעתי ההבדלים בבלאי נובעים מפסי ייצור שונים (חלק יוצרו באנגליה וחלק בטורקיה). ישנם גם הבדלים קלים בגזרות.
את החיתולים המשומשים אני שמה בדלי, בלי השריה ובלי מכסה (את אלה עם קקי אני שוטפת וגם שמה בדלי).