י פה
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
י פה
ברוכה הבאה @}
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
י פה
אהלן יקירתי.
איך את מרגישה?
איך את מרגישה?
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2010, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של י_פה*
-
- הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
- דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*
י פה
מזל טוב על הדף!
עניתי לך אצלי. שתודה וריגשת אותי.
עניתי לך אצלי. שתודה וריגשת אותי.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
י פה
תודה רבה על הברכה.
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2010, 19:45
י פה
אפשר לשלוח כאן נישוק?
מקווה שהגעתי למקום הנכון ולא יסקלוני....
מקווה שהגעתי למקום הנכון ולא יסקלוני....
-
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
י פה
וואיי וואיי
לא ידעתי שיש כאן דף!!
ועוד די ממזמן... אני בשוק
(())(())
לא ידעתי שיש כאן דף!!
ועוד די ממזמן... אני בשוק
(())(())
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
י פה
מסכימה מאוד עם מה שכתבת על מה חדש וכל השאר. גם אני מרגישה כך. רק שתדעי.
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2011, 09:03
י פה
יפה,
את באמת חושבת שהכול קם ונופל בגלל העורכות? למרות האלימות, הבוטות והדיכוי שהופנה כלפיהן בעיקר מכאלו שבחרו לא להביע את דעתן בזמן אמת וכמובן לא להשתתף במאמצים להפחית את כמות הדפים הכפולים והמיותרים באתר שחצו את העשרת אלפים וגרמו לקשיים טכניים רבים.
היה נסיון מוגבל ותחום לחודש בלבד שנפסק באמצע. זה הכול. אני באופן אישי ערכתי ומיזגתי עשרות דפים אם לא יותר בשעות רבות של עבודה וכמוני גם רבות נוספות. עריכה תכנית איכותית שמרבית הקוראים והקוראות כלל לא מודעים לה ולא זוכרים מה היה קודם.
ההתנפלות הזו והבחירה לראות בהן את נציגות הכפייה והדיכוי היא מאוד רגשית וסמלית ובדיעבד גם מובנת באתר הזה, אבל לא ממש קשורה למציאות. בעיני לפחות. הרי באידיאולוגיה כולנו אנשי חופש מתנגדים לממסד, נאמנים לעצמנו ולבחירות המיוחדות שלנו, אבל במציאות, ואני מכירה את מרבית התוקפות דאז היכרות אמיתית, כול אחת עושה את הויתורים שלה ומחליטה איזה עקרונות לאכוף ואיזה לא. אפשר היה לבחור לראות בעורכות שותפות מאותו צד ואפשר היה לבחור לראות בהן מתנגדות המייצגות את כול הרוע והדיכוי שבעולם. זו בחירה אישית.
כרגע ההשפעה של המעט שנעשה, מה שאת קוראת "צחיח" בהחלט פינתה מקום לדפי תוכן בנושא החינוך הביתי ונושאי ליבה אחרים.
אולי די? מרביתן כבר לא פה. גם אם נסכים על כך שהן שגו (ואנחנו לא) הרי שאני לא באמת חושבת שמשהי או מישהו כאן חושב שמי מהעורכות פעלה בכוונה רעה או ברצון לפגוע. הן עשו את מה שהן חשבו שטוב ואולי הן שגו ואולי לא. לא חבל להמשיך להאשים ולהכפיש ולפגוע.
את מוזמנת למלא את האתר בתכנים משמעותיים עבורך. בהצלחה @}
את באמת חושבת שהכול קם ונופל בגלל העורכות? למרות האלימות, הבוטות והדיכוי שהופנה כלפיהן בעיקר מכאלו שבחרו לא להביע את דעתן בזמן אמת וכמובן לא להשתתף במאמצים להפחית את כמות הדפים הכפולים והמיותרים באתר שחצו את העשרת אלפים וגרמו לקשיים טכניים רבים.
היה נסיון מוגבל ותחום לחודש בלבד שנפסק באמצע. זה הכול. אני באופן אישי ערכתי ומיזגתי עשרות דפים אם לא יותר בשעות רבות של עבודה וכמוני גם רבות נוספות. עריכה תכנית איכותית שמרבית הקוראים והקוראות כלל לא מודעים לה ולא זוכרים מה היה קודם.
ההתנפלות הזו והבחירה לראות בהן את נציגות הכפייה והדיכוי היא מאוד רגשית וסמלית ובדיעבד גם מובנת באתר הזה, אבל לא ממש קשורה למציאות. בעיני לפחות. הרי באידיאולוגיה כולנו אנשי חופש מתנגדים לממסד, נאמנים לעצמנו ולבחירות המיוחדות שלנו, אבל במציאות, ואני מכירה את מרבית התוקפות דאז היכרות אמיתית, כול אחת עושה את הויתורים שלה ומחליטה איזה עקרונות לאכוף ואיזה לא. אפשר היה לבחור לראות בעורכות שותפות מאותו צד ואפשר היה לבחור לראות בהן מתנגדות המייצגות את כול הרוע והדיכוי שבעולם. זו בחירה אישית.
כרגע ההשפעה של המעט שנעשה, מה שאת קוראת "צחיח" בהחלט פינתה מקום לדפי תוכן בנושא החינוך הביתי ונושאי ליבה אחרים.
אולי די? מרביתן כבר לא פה. גם אם נסכים על כך שהן שגו (ואנחנו לא) הרי שאני לא באמת חושבת שמשהי או מישהו כאן חושב שמי מהעורכות פעלה בכוונה רעה או ברצון לפגוע. הן עשו את מה שהן חשבו שטוב ואולי הן שגו ואולי לא. לא חבל להמשיך להאשים ולהכפיש ולפגוע.
את מוזמנת למלא את האתר בתכנים משמעותיים עבורך. בהצלחה @}
-
- הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
- דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*
י פה
תודה לך מאוד יפה.
חששתי שדבריי באים ממקום פרטי מידי ומשהו שלחץ לי על הכפתורים שלי לא בהכרח שייך לה.
אז זה מאוד עוזר לשמוע שזה עבר והגיע ממקום נכון. לפחות לך.
גם את כותבת דברים כלבבי.
חיבוק חוזר
חששתי שדבריי באים ממקום פרטי מידי ומשהו שלחץ לי על הכפתורים שלי לא בהכרח שייך לה.
אז זה מאוד עוזר לשמוע שזה עבר והגיע ממקום נכון. לפחות לך.
גם את כותבת דברים כלבבי.
חיבוק חוזר
-
- הצטרפות: 02 יוני 2005, 14:59
- דף אישי: הדף האישי של ורדי_תיק*
י פה
הי יפה
יש לי אוברול למבוגר גדול מגניב בצבע אפור (לא חום...) מקורדרוי
אם מעניין אותך תתקשרי
ורד0523672626
יש לי אוברול למבוגר גדול מגניב בצבע אפור (לא חום...) מקורדרוי
אם מעניין אותך תתקשרי
ורד0523672626
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
י פה
הפניתי את המתנדבת שלהם למייל שמופיע בראש הדף שלך.