לא רוצים להתחתן
לא רוצים להתחתן
ממליצה על עורך טקסים מוכשר במיוחד יוסי שלס.
http://www.tkasim.org.il/49949/%D7%99%D ... 7%9C%D7%A1
http://www.tkasim.org.il/49949/%D7%99%D ... 7%9C%D7%A1
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2010, 11:10
- דף אישי: הדף האישי של שומשומ_ית*
לא רוצים להתחתן
גם אנחנו לא נשואים. במס הכנסה את תחשבי רווקה ואפילו אם חד הורית ולכן תקבלי את הזכויות כמו הנ"ל.
בביטוח לאומי לעומת זאת את תחשבי ידועה בציבור ויהיו לך אותן זכויות וחובות כמו של נשואה. כן, סינכרון מדהים בין רשויות המדינה (-:
לגבי טקס - ממליצה לך פשוט לחפש קצת באינטרנט ולחשוב מה מתאים לכם, מה מדבר אליכם. יש כל מיני טקסים אלטרנטיביים שפזורים ברחבי הרשת.
אם את רוצה אני יכולה גם לשלוח לך את המבנה של הטקס שערכנו, היה ממש מרגש ומקסים ומשתף (לדעתי האובייקטיבית כמובן)
בביטוח לאומי לעומת זאת את תחשבי ידועה בציבור ויהיו לך אותן זכויות וחובות כמו של נשואה. כן, סינכרון מדהים בין רשויות המדינה (-:
לגבי טקס - ממליצה לך פשוט לחפש קצת באינטרנט ולחשוב מה מתאים לכם, מה מדבר אליכם. יש כל מיני טקסים אלטרנטיביים שפזורים ברחבי הרשת.
אם את רוצה אני יכולה גם לשלוח לך את המבנה של הטקס שערכנו, היה ממש מרגש ומקסים ומשתף (לדעתי האובייקטיבית כמובן)
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2007, 06:44
לא רוצים להתחתן
הי
אם אתם כן מתחברים לתכנים יהודיים, אך לא לרבנות - אני מציעה לך לקרוא קצת באתר של תומר פרסיקו, "לולאת האל"
הוא חוקר דתות ורוחניות, ואני יודעת שנישא לבת זוגתו בטקס שערכו בעצמם על פי כללים יהודיים, אך ללא רישום ברבנות. על פי הרישום הם עדיין רווקים.
בהצלחה, במה שלא תבחרו! (-:
אם אתם כן מתחברים לתכנים יהודיים, אך לא לרבנות - אני מציעה לך לקרוא קצת באתר של תומר פרסיקו, "לולאת האל"
הוא חוקר דתות ורוחניות, ואני יודעת שנישא לבת זוגתו בטקס שערכו בעצמם על פי כללים יהודיים, אך ללא רישום ברבנות. על פי הרישום הם עדיין רווקים.
בהצלחה, במה שלא תבחרו! (-:
לא רוצים להתחתן
גם אנחנו לא נשואים...
כדי להיות ידועים בציבור בביטוח לאומי אתם צריכים להגיש בקשה ולקבל אישור (זה לא אוטומטי) שבלעדיו אתם עדיין רווקים מבחינתם וגם במ"ה אתם נשארים רווקים. מברורים שאנחנו עשינו, כאשר יש ילדים, ניתן קצת "לשחק" עם הזכויות במ"ה- תבדקו לפי ההכנסות שלכם למי כדאי יותר להיות זה שרשום כ"חד-הורי".
שיהיה במזל ובהצלחה
כדי להיות ידועים בציבור בביטוח לאומי אתם צריכים להגיש בקשה ולקבל אישור (זה לא אוטומטי) שבלעדיו אתם עדיין רווקים מבחינתם וגם במ"ה אתם נשארים רווקים. מברורים שאנחנו עשינו, כאשר יש ילדים, ניתן קצת "לשחק" עם הזכויות במ"ה- תבדקו לפי ההכנסות שלכם למי כדאי יותר להיות זה שרשום כ"חד-הורי".
שיהיה במזל ובהצלחה
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
לא רוצים להתחתן
מס הכנסה זה לא משחק, זה חוקי, ומותר חוקית למקסם זכויות והטבות מס (זה מה שחברות עושות כל הזמן).
בבט"ל, יבדקו לגבי ההצהרה שלכם, אבל מצד שני, את יכולה לא להצהיר, אבל אם תדרשו זכויות (שלא מגיעות לכם, כי את לא חד הורית), אז כנראה שמתישהו יגיעו אליכם חוקרים מטעמם, ולא כדאי להסתבך.
אגב, במקרה שאינך עובדת, ואתם מצהירים שאת ידועים בציבור, את לא נדרשת לשלם בט"ל (כמו נשואה שנשחבת לעקרת בית). גם אם את סטודנטית שלא עובדת זה תופס.
אגב, ברגע שאתם גרים יחד, אתם יכולים להצהיר, וזה לא משנה אם עשיתם מסיבת נישואין או לא.
בבט"ל, יבדקו לגבי ההצהרה שלכם, אבל מצד שני, את יכולה לא להצהיר, אבל אם תדרשו זכויות (שלא מגיעות לכם, כי את לא חד הורית), אז כנראה שמתישהו יגיעו אליכם חוקרים מטעמם, ולא כדאי להסתבך.
אגב, במקרה שאינך עובדת, ואתם מצהירים שאת ידועים בציבור, את לא נדרשת לשלם בט"ל (כמו נשואה שנשחבת לעקרת בית). גם אם את סטודנטית שלא עובדת זה תופס.
אגב, ברגע שאתם גרים יחד, אתם יכולים להצהיר, וזה לא משנה אם עשיתם מסיבת נישואין או לא.
לא רוצים להתחתן
שווה לבדוק בארגון "משפחה חדשה". הם עמותה ללא מטרות רווח ויש להם את כל המידע המשפטי על האפשרויות השונות (חוזה נישואין למשל) ועל הזכויות.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*
לא רוצים להתחתן
שם הדף ממש מטעה.
צריך להחליף ל רוצים להתחתן אבל לא ברבנות או משהו כזה.
צריך להחליף ל רוצים להתחתן אבל לא ברבנות או משהו כזה.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
לא רוצים להתחתן
להתחתן זה כיף
ולהיות נשואה זה גם כיף 

לא רוצים להתחתן
יש דף בשם זוגיות ללא נישואים נדמה לי
לא רוצים להתחתן
גם מי שלא מתכנן/ת להתחתן שווה מאוד לעבור על ההסכם מאהבה טרום נישואין של צהר או משהו דומה