מחלת חזרת
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2004, 19:14
- דף אישי: הדף האישי של Manty_T*
מחלת חזרת
פתחת את הדף לקצת עצות (מקווה שאחר כך יודעי דבר יבואו וייתנו הקדמה מכובדת על המחלה...)
ובכן, אני מאד שמחתי לגלות שבני חלה בחזרת. הוא בן 7 ותכננתי לחסן אותו לפני גיל ההתבגרות.. נחסך ממנו!
הבנתי שאחת הבעיות עם מחלת החזרת היא התפתחות דלקת קרום המוח. האם יש דרך למנוע התפתחות זו או רק להחזיק אצבעות?
אני מקפידה שהוא ישתה המון (שתיית ספורט ומים), יאכל כשהוא רעב (מאכלים רכים כמו ג'לי, פודינג ומרק), וינוח כשהוא לא מרגיש טוב.
ניסיתי להמנע ממתן תרופות אך פעמיים נשברתי, אחרי שהוא מאד סבל ולא עזרו מגבות חמות/רכות. התרופה השפיע מיד ולטובה.
זהו, עכשיו אני רק מקווה שמצבו לא יסתבך ושאחיו הקטן גם יקבל
אחותו לפני שבוע התלוננה על כאב באזור הגרון ונראתה לי קצת נפוחה. לקחתי אותה לרופא לשאול אם זה אכן חזרת אך הוא טען שזה רק דלקת בגרון... היא חזרה לגן אחרי יומיים בבית. מקווה שתוך שבועיים שלוש אוכל לדעת עם אכן חלתה ע"פ המצב בגן P-:
אשמח לעצות
ובכן, אני מאד שמחתי לגלות שבני חלה בחזרת. הוא בן 7 ותכננתי לחסן אותו לפני גיל ההתבגרות.. נחסך ממנו!
הבנתי שאחת הבעיות עם מחלת החזרת היא התפתחות דלקת קרום המוח. האם יש דרך למנוע התפתחות זו או רק להחזיק אצבעות?
אני מקפידה שהוא ישתה המון (שתיית ספורט ומים), יאכל כשהוא רעב (מאכלים רכים כמו ג'לי, פודינג ומרק), וינוח כשהוא לא מרגיש טוב.
ניסיתי להמנע ממתן תרופות אך פעמיים נשברתי, אחרי שהוא מאד סבל ולא עזרו מגבות חמות/רכות. התרופה השפיע מיד ולטובה.
זהו, עכשיו אני רק מקווה שמצבו לא יסתבך ושאחיו הקטן גם יקבל
אחותו לפני שבוע התלוננה על כאב באזור הגרון ונראתה לי קצת נפוחה. לקחתי אותה לרופא לשאול אם זה אכן חזרת אך הוא טען שזה רק דלקת בגרון... היא חזרה לגן אחרי יומיים בבית. מקווה שתוך שבועיים שלוש אוכל לדעת עם אכן חלתה ע"פ המצב בגן P-:
אשמח לעצות
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
מחלת חזרת
מנטי הי,
מקווה שיעבור מהר ובקלות!!!
מקווה שיעבור מהר ובקלות!!!
-
מחלת חזרת
מוסיפה לקרקע
מחלת חזרת
מקווה שתוך שבועיים שלוש אוכל לדעת עם אכן חלתה ע"פ המצב בגן
חתיכת צלחת פטרי גדולה , מה?
שיהו כולם בריאים !!
שיהו כולם בריאים !!
-
- הצטרפות: 08 יוני 2007, 02:34
- דף אישי: הדף האישי של עורכת_עם_ערכים*
מחלת חזרת
מנטי, ספרי לנו איך נגמר, שנחכים!
-
מחלת חזרת
נגמר
טוב, האמת היא שהרבה ילדים בכיתתו חלו ועברו זאת בשלום. אך ילדה אחת איבדה את שמיעתה באוזן אחת לגמרי.
אני לא יודעת אם השמיעה חזרה או אם אי פעם תחזור, אך זה בהחלט עירער אצלי הרבה מהבטחון..
טוב, האמת היא שהרבה ילדים בכיתתו חלו ועברו זאת בשלום. אך ילדה אחת איבדה את שמיעתה באוזן אחת לגמרי.
אני לא יודעת אם השמיעה חזרה או אם אי פעם תחזור, אך זה בהחלט עירער אצלי הרבה מהבטחון..
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 18:13
- דף אישי: הדף האישי של אליס_בארץ_המראה*
מחלת חזרת
מקווה שתוך שבועיים שלוש אוכל לדעת עם אכן חלתה ע"פ המצב בגן
אך ילדה אחת איבדה את שמיעתה באוזן אחת לגמרי.
כשהייתי בת כשנתיים נדבקתי בחזרת ואבדתי את השמיעה באוזן אחת, לצמיתות. אני לא יודעת מי כאן חושב שזה משעשע או אחראי להעמיד בסכנת חזרת גן שלם, אבל אני יכולה להעיד ממקור ראשון שזה אכן מעט פחות משעשע ממה שנדמה לכם. אדם ששומע רק באוזן אחת לא מסוגל למקם צלילים שמקורם לא נראה במרחב, מה שלמשל אומר שאת המשאית שמגיעה מימין הוא עלול למקם בניחוש כמגיעה דווקא משמאל, ולנקוט אמצעי זהירות (קטלניים) בהתאם. גם הצורך ללמוד קריאת שפתיים על מנת לנהל שיחה בכל מקום שיש בו רעשי רקע הוא לא תענוג גדול במיוחד.
בקיצור, לא יזיק לקחת בחשבון גם סיבוכים אפשריים. לפעמים הם באמת קורים, גם לילדים שההורים שלהם דווקא היו שמחים לחסן, אבל לא הספיקו לפני שהורים אחרים שלחו צלחות פטרי גדולות לגן.
אך ילדה אחת איבדה את שמיעתה באוזן אחת לגמרי.
כשהייתי בת כשנתיים נדבקתי בחזרת ואבדתי את השמיעה באוזן אחת, לצמיתות. אני לא יודעת מי כאן חושב שזה משעשע או אחראי להעמיד בסכנת חזרת גן שלם, אבל אני יכולה להעיד ממקור ראשון שזה אכן מעט פחות משעשע ממה שנדמה לכם. אדם ששומע רק באוזן אחת לא מסוגל למקם צלילים שמקורם לא נראה במרחב, מה שלמשל אומר שאת המשאית שמגיעה מימין הוא עלול למקם בניחוש כמגיעה דווקא משמאל, ולנקוט אמצעי זהירות (קטלניים) בהתאם. גם הצורך ללמוד קריאת שפתיים על מנת לנהל שיחה בכל מקום שיש בו רעשי רקע הוא לא תענוג גדול במיוחד.
בקיצור, לא יזיק לקחת בחשבון גם סיבוכים אפשריים. לפעמים הם באמת קורים, גם לילדים שההורים שלהם דווקא היו שמחים לחסן, אבל לא הספיקו לפני שהורים אחרים שלחו צלחות פטרי גדולות לגן.
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
מחלת חזרת
אני לא יודעת אם השמיעה חזרה או אם אי פעם תחזור,
לא תחזור... מחלת החזרת גורמת לפגיעה עצבית חד-צדדית בשמיעה...
לא תחזור... מחלת החזרת גורמת לפגיעה עצבית חד-צדדית בשמיעה...
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2003, 14:46
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_מתנות*
מחלת חזרת
מחלת החזרת היא מחלה שבזמן הדגירה אפשר "לחטוף" סיבוכים של המחלה. (אפילו 21 יום לפני הסימנים החיצוניים) אחד הסיבוכים הוא פגיעה עצבית בקליפה החיצונית של המוח, שצורתו הקלה היא רעד בידיים... בנוסף לכך, שלא כמו מחלות ילדים אחרות, חזרת היא מחלה שאפשר לחלות בה מספר פעמים.
שנה טובה והרבה בריאות
שנה טובה והרבה בריאות
-
מחלת חזרת
הורים אחרים שלחו צלחות פטרי גדולות לגן.
יו, אני מרגישה נזופה..
אז רק בשביל "לצאת בסדר", אסביר שכששלחתי את הקטנה לגן, זה היה אחרי שהרופא שלל חזרת, ולפני שהגדול קיבל חזרת, כך שמבחינתי לא פעלתי בחוסר אחריות. שמחה להוסיף שאף אחד בגן לא חלה, אם כי מספר חברות הגיעו לפה לפגוש את הבן, במטרת הדבקות.
והילדה שאיבדה את שמיעתה היתה בכיתה ב'. לא נראה לי שבמקרה שלה לא הספיקו לחסן..
בכל מקרה, כפי שכתבתי, אותי המקרה מאד עירער ואני בטח ובטח לא מוצאת את הנושא משעשע.
יו, אני מרגישה נזופה..
אז רק בשביל "לצאת בסדר", אסביר שכששלחתי את הקטנה לגן, זה היה אחרי שהרופא שלל חזרת, ולפני שהגדול קיבל חזרת, כך שמבחינתי לא פעלתי בחוסר אחריות. שמחה להוסיף שאף אחד בגן לא חלה, אם כי מספר חברות הגיעו לפה לפגוש את הבן, במטרת הדבקות.
והילדה שאיבדה את שמיעתה היתה בכיתה ב'. לא נראה לי שבמקרה שלה לא הספיקו לחסן..
בכל מקרה, כפי שכתבתי, אותי המקרה מאד עירער ואני בטח ובטח לא מוצאת את הנושא משעשע.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2003, 14:46
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_מתנות*
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
מחלת חזרת
סבתא שלי סיפרה שהבן של העוזרת שלה מביטוח לאומי קיבל חזרת.
אז מה אומרים - לא להדביק, הא?
אז מה אומרים - לא להדביק, הא?
מחלת חזרת
לדעתי ממש לא להדביק,
יש לי חברה טובה שאבדה את השמיעה כשחלתה בגיל 7, זה ממש לא סיכון שהייתי לוקחת, ומסתבר לפי המדגם הלא מייצג בדף הזה שזה די נפוץ.
אפילו עלו בי הרהורים עם לחסן, אבל נשארתי בשלב ההרהורים..נדחה בנתיים לגיל 12.
יש לי חברה טובה שאבדה את השמיעה כשחלתה בגיל 7, זה ממש לא סיכון שהייתי לוקחת, ומסתבר לפי המדגם הלא מייצג בדף הזה שזה די נפוץ.
אפילו עלו בי הרהורים עם לחסן, אבל נשארתי בשלב ההרהורים..נדחה בנתיים לגיל 12.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
מחלת חזרת
טוב, תודה
-
- הצטרפות: 20 יוני 2006, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של רוזה_לי*
מחלת חזרת
מחייה את הדף הזה....
אני חולה בחזרת. פיזית, אני מרגישה די בסדר, בהתחשב בעובדה שאני חולה....
רק מה, הנפיחות בפנים כואבת מאוד-מאוד...... רטיות קרות מקילות, אבל רק לפרקי זמן קצרים.
יש אולי עו דרכים להקל עם הכאב הזה?
<ואם מישהו רוצה להדבק ממני... רק דברו. אבל אני לא ממליצה>
אני חולה בחזרת. פיזית, אני מרגישה די בסדר, בהתחשב בעובדה שאני חולה....
רק מה, הנפיחות בפנים כואבת מאוד-מאוד...... רטיות קרות מקילות, אבל רק לפרקי זמן קצרים.
יש אולי עו דרכים להקל עם הכאב הזה?
<ואם מישהו רוצה להדבק ממני... רק דברו. אבל אני לא ממליצה>
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מחלת חזרת
תרגישי טוב
מחלת חזרת
זהירות - החזרת חוזרת למדינת ישראל
זה הזמן לרוץ לקבל את חיסון ה-MMR.
נשאר רק לתזמן את זה עם החיסון נגד שפעת החזירים
על המחלה בוויקיפדיה: חזרת (מחלה)
זה הזמן לרוץ לקבל את חיסון ה-MMR.
נשאר רק לתזמן את זה עם החיסון נגד שפעת החזירים
על המחלה בוויקיפדיה: חזרת (מחלה)
מחלת חזרת
ז'ראר, הקישור שהבאת למחלה בויקיפדיה מביא גם כן לוואלה.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מחלת חזרת
איגזמת.
אנשים יקחו אותך ברצינות וירוצו לחסן.
אפילו ז'ראר, שמזהיר מפני כל איום סרק של השלטונות, אמר שצריך
אפילו ז'ראר, שמזהיר מפני כל איום סרק של השלטונות, אמר שצריך
מחלת חזרת
תודה על ההגהה, תיקנתי. @}
_איגזמת.
אפילו ז'ראר, שמזהיר מפני כל איום סרק של השלטונות, אמר שצריך_
תראי, אני צריך להזהר בדברי. אני לא מוסמך לא מבחינה רפואית או משפטית להמליץ לאנשים לא להתחסן. נהפוך הוא, אני עלול לספוג תקיפה חריפה ממר חנן "לא רלוונטי" כהן. אין לי שום קשר למקצוע הרפואה, לפרה-רפואה, גם לא לפרות באופן כללי, אני לא אח או אחות, אמנם יש לי אח אך לא אחות, כך שאני גם לא צריך להוכיח שהיא לא ז'... סליחה, נפקנית, כל מה שאני עושה זה לדפדף בקלילות בעיתונות המודפסת והאינטרנטית ולספוג באופן פסיבי לחלוטין מני סתירות (ולעיתים גם סטירות) בוטות, בעצם גם גסות, המביעות זלזול בתבונה הבסיסית שלנו כבני אדם. ואולי בעצם אותם מפרסמים צודקים, ואין בנו שום תבונה, לראייה, כל הדרעק שאנו סופגים בלי להניד עפעף, ואף מוכנים להלחם על זכותנו להמשיך ולבלוע ממנו במנות גדושות.
ואסיים באחת מאמרות הכנף שהתעופפה לנגד עיני לאחרונה:
Errare humanum est sed diabolicum preservare : הטעות הינה אנושית, אך לשמר אותה, זהו מעשה שטן.
<במידה והתרגום קלוקל, כל שיפור יתקבל בברכה. אני יודע שהלטינית שלי לא משהו>
_איגזמת.
אפילו ז'ראר, שמזהיר מפני כל איום סרק של השלטונות, אמר שצריך_
תראי, אני צריך להזהר בדברי. אני לא מוסמך לא מבחינה רפואית או משפטית להמליץ לאנשים לא להתחסן. נהפוך הוא, אני עלול לספוג תקיפה חריפה ממר חנן "לא רלוונטי" כהן. אין לי שום קשר למקצוע הרפואה, לפרה-רפואה, גם לא לפרות באופן כללי, אני לא אח או אחות, אמנם יש לי אח אך לא אחות, כך שאני גם לא צריך להוכיח שהיא לא ז'... סליחה, נפקנית, כל מה שאני עושה זה לדפדף בקלילות בעיתונות המודפסת והאינטרנטית ולספוג באופן פסיבי לחלוטין מני סתירות (ולעיתים גם סטירות) בוטות, בעצם גם גסות, המביעות זלזול בתבונה הבסיסית שלנו כבני אדם. ואולי בעצם אותם מפרסמים צודקים, ואין בנו שום תבונה, לראייה, כל הדרעק שאנו סופגים בלי להניד עפעף, ואף מוכנים להלחם על זכותנו להמשיך ולבלוע ממנו במנות גדושות.
ואסיים באחת מאמרות הכנף שהתעופפה לנגד עיני לאחרונה:
Errare humanum est sed diabolicum preservare : הטעות הינה אנושית, אך לשמר אותה, זהו מעשה שטן.
<במידה והתרגום קלוקל, כל שיפור יתקבל בברכה. אני יודע שהלטינית שלי לא משהו>
מחלת חזרת
מישהו מכיר ילד/ה שחולים עכשיו בחזרת ומסכים שנבוא לביקור?
מחלת חזרת
הנה המייל ליצירת קשר:
[email protected]
[email protected]
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2010, 07:41
מחלת חזרת
הילד של השכנה עם חזרת. שלה מחוסנים ושלי לא.
הילדים שלנו משחקים הרבה עם שלהם, כך שייתכן שהילדים שלי דוגרים, או ששלה דוגרים ואז שלי יתחילו לדגור בקרוב (אין לי עצבים לשים הסגר של שלושה שבועות עכשיו).
האם במצב כזה הייתם נותנים אזהרה לחברים? האם הייתם נמנעים ממפגש חינוך ביתי (שם הרבה תינוקות, הרבה לא מחוסנים)? האם הייתם שלוחים אזהרה לקבוצה לפני המפגש?
כאמור אין לי מושג כרגע אם דוגרים או לא.
הילדים שלנו משחקים הרבה עם שלהם, כך שייתכן שהילדים שלי דוגרים, או ששלה דוגרים ואז שלי יתחילו לדגור בקרוב (אין לי עצבים לשים הסגר של שלושה שבועות עכשיו).
האם במצב כזה הייתם נותנים אזהרה לחברים? האם הייתם נמנעים ממפגש חינוך ביתי (שם הרבה תינוקות, הרבה לא מחוסנים)? האם הייתם שלוחים אזהרה לקבוצה לפני המפגש?
-
- הצטרפות: 03 מרץ 2008, 22:44
מחלת חזרת
כן, בהחלט.
אני בעד לתת זכות בחירה לאנשים. גם אם אתם לא יודעים אם נדבקתם זה לא שולל את זכות הבחירה של ההורים האחרים ובעיקר את זכותם לדעת שיש את האפשרות הזו באויר.
מנסיוני חזרת זו מחלה מבעסת ביותר, חליתי בה בגיל די מבוגר וזה היה נוראי, הייתי מתה עכשיו אם הילדים שלי היו נדבקים בחזרת, זה הזמן הכי גרוע שאני יכולה לחשוב עליו, לעומת זאת בגדול הייתי מעדיפה שיחלו בגיל צעיר ולא יחוסנו (בעיקר הבן, כמובן) אבל אם ניתנת לי זכות הבחירה, לא הייתי מעזה להתקרב איתם עכשיו לילדים חולים או נשאים פוטנציאלים של המחלה.
אני בעד לתת זכות בחירה לאנשים. גם אם אתם לא יודעים אם נדבקתם זה לא שולל את זכות הבחירה של ההורים האחרים ובעיקר את זכותם לדעת שיש את האפשרות הזו באויר.
מנסיוני חזרת זו מחלה מבעסת ביותר, חליתי בה בגיל די מבוגר וזה היה נוראי, הייתי מתה עכשיו אם הילדים שלי היו נדבקים בחזרת, זה הזמן הכי גרוע שאני יכולה לחשוב עליו, לעומת זאת בגדול הייתי מעדיפה שיחלו בגיל צעיר ולא יחוסנו (בעיקר הבן, כמובן) אבל אם ניתנת לי זכות הבחירה, לא הייתי מעזה להתקרב איתם עכשיו לילדים חולים או נשאים פוטנציאלים של המחלה.
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
מחלת חזרת
מסכימה בהחלט
בתור אמא שהפגישה את ילדה עם ילדה חולת שעלת שהאמא לא סיפרה-" בגלל שאיננה עושה עניין ממחלות"- ציטוט
הייתי שמחה לדעת על האפשרות
ולהחליט בעצמי אם מתאים לי המפגש
מין אחריות מינימלית בין הורים להורים
גם הרגשה כזאת של שקיפות מלאה
בלי קשר לחיסונים או לא- לא תמיד חיסונים באמת מחסנים אה....
לא קשור בעיניי לאתיקה בלבד- גם לדיגנטי בסיסי
מסכימה בהחלט
בתור אמא שהפגישה את ילדה עם ילדה חולת שעלת שהאמא לא סיפרה-" בגלל שאיננה עושה עניין ממחלות"- ציטוט
הייתי שמחה לדעת על האפשרות
ולהחליט בעצמי אם מתאים לי המפגש
מין אחריות מינימלית בין הורים להורים
גם הרגשה כזאת של שקיפות מלאה
בלי קשר לחיסונים או לא- לא תמיד חיסונים באמת מחסנים אה....
לא קשור בעיניי לאתיקה בלבד- גם לדיגנטי בסיסי
מחלת חזרת
חזרת זה מחלה ויראלית שעוברת באויר ולא מהפרשה הזמן המדבק הוא בזמן הדגירה שלא יודעים בכלל שאת חולה.כן יש מקום להגיד אנחנו חולים מתאים לכם תבואו אבל זה לא מה שימנע את המחלה. מניסיון עם ותק אישי.
-
- הצטרפות: 12 מאי 2005, 22:58
- דף אישי: הדף האישי של חוה_בת_חיים*
מחלת חזרת
ילד של השכנה עם חזרת.
באיזה איזור אתם ?
באיזה איזור אתם ?
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
מחלת חזרת
השאלה היא לא איך אפשר למנוע מחלה
וירוס הוא וירוס הוא וירוס
השאלה היא האם להיות כנה ואחראי- ובעל אמון וליידע את הנפגשים עימכם
כדי באמת לאפשר להם לבחור ביודעין האם להחשף או לא
וירוס הוא וירוס הוא וירוס
השאלה היא האם להיות כנה ואחראי- ובעל אמון וליידע את הנפגשים עימכם
כדי באמת לאפשר להם לבחור ביודעין האם להחשף או לא
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2010, 07:41
מחלת חזרת
אז כן לידע - אוקי. זאת אומרת שסבבה שאנחנו מגיעים, וכל משפחה צריכה להחליט אם להגיע או לא, בהנחה שאנחנו מגיעים. כן?
איזה איזור אתם ?
דרום.
איזה איזור אתם ?
דרום.
-
- הצטרפות: 26 דצמבר 2005, 17:02
- דף אישי: הדף האישי של ענבל_ית*
מחלת חזרת
איזה תרופות נותנים למחלת החזרת? רגילות? אלטרנטיביות?
-
- הצטרפות: 06 ינואר 2005, 21:49
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ופיצקה*
מחלת חזרת
רוצה להחיות את הדף...אצלינו,זו ממש מגיפה עשיו. הגדולה שלי נדבקה,ונכנסתי לחפש עצות להקלה..0היא ממש נפוחה וסובלת...
אפילו סבתא שלי לא ידעה לתת לי שו עצה להקלה..למישהו יש איזו עצה?
גם נורא נבהלתי מכל אלו שסיפרו שאיבדו שמיעה (רובם היו בגיל 7-שזה בדיוק הגיל של בת שלי...)אתם יודעים לאמר למה צריך לשים לב?האם יש בכלל דרך למנוע פגיעה כזו?
חוץ מזה,מי שכתבה: חזרת זה מחלה ויראלית שעוברת באויר ולא מהפרשה הזמן המדבק הוא בזמן הדגירה שלא יודעים בכלל שאת חולה -זה בכלל לא נכון. זה בהחלט עובר ברוק,ושמור על הגיינה יכול בהחלט לעזור,והמחלה מדבקת ב-5 ימים מאז הועת התסמינים,ואח"כ,מרגע ההדבקות,זמן הדגירה של המחלה הוא 3 שבועות.
אפילו סבתא שלי לא ידעה לתת לי שו עצה להקלה..למישהו יש איזו עצה?
גם נורא נבהלתי מכל אלו שסיפרו שאיבדו שמיעה (רובם היו בגיל 7-שזה בדיוק הגיל של בת שלי...)אתם יודעים לאמר למה צריך לשים לב?האם יש בכלל דרך למנוע פגיעה כזו?
חוץ מזה,מי שכתבה: חזרת זה מחלה ויראלית שעוברת באויר ולא מהפרשה הזמן המדבק הוא בזמן הדגירה שלא יודעים בכלל שאת חולה -זה בכלל לא נכון. זה בהחלט עובר ברוק,ושמור על הגיינה יכול בהחלט לעזור,והמחלה מדבקת ב-5 ימים מאז הועת התסמינים,ואח"כ,מרגע ההדבקות,זמן הדגירה של המחלה הוא 3 שבועות.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*
מחלת חזרת
לא ידעתי שעדיין חולים בחזרת בימינו אנו.
בילדותי חליתי בחזרת, יצאתי בשלום ללא תופעות מבהילות. נרפאתי לגמרי.
לצערי אין לי עצות להקלה על הסבל.
בריאות שלמה @}
בילדותי חליתי בחזרת, יצאתי בשלום ללא תופעות מבהילות. נרפאתי לגמרי.
לצערי אין לי עצות להקלה על הסבל.
בריאות שלמה @}
-
- הצטרפות: 24 יוני 2009, 11:23
- דף אישי: הדף האישי של תק_וה*
מחלת חזרת
מחפשת מידע לגבי הסיכונים הקיימים במחלת החזרת
הבן שלי בן שנתיים וחצי לא מחוסן
היום נודע לי שחברה טובה שלו שנמצאת איתו בגן חולה בחזרת
קראתי פה בעמוד שיש הרבה אימהות שרוצות שהבן שלהן ידבק בגיל צעיר
האם יש פחות סיכונים בשלב זה?
האם כדאי לי שהוא ידבק?
...
הבן שלי בן שנתיים וחצי לא מחוסן
היום נודע לי שחברה טובה שלו שנמצאת איתו בגן חולה בחזרת
קראתי פה בעמוד שיש הרבה אימהות שרוצות שהבן שלהן ידבק בגיל צעיר
האם יש פחות סיכונים בשלב זה?
האם כדאי לי שהוא ידבק?
...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מחלת חזרת
האם אפשר לחלות בחזרת פעמיים בחיים
-
מחלת חזרת
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני חליתי בחזרת ואיבדתי את השמיעה באוזן שמאל בילדות. אתמול היא חזרה לי גיל 30 שוב. וירוס מסוים של חזרת. נמצא בהרצליה, ממליץ להתרחק.
אני חליתי בחזרת ואיבדתי את השמיעה באוזן שמאל בילדות. אתמול היא חזרה לי גיל 30 שוב. וירוס מסוים של חזרת. נמצא בהרצליה, ממליץ להתרחק.
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2013, 17:07
מחלת חזרת
היי הבן שלי עם חזרת יש לכן אולי טיפים להקלה ? הוא עם חום שלא יורד בלי משככי כאבים ומגיע תוך דקות ל 40
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
מחלת חזרת
יש חזרת בשלומי,
-
מחלת חזרת
אפשר לחלות בחזרת בלי חום??
-
מחלת חזרת
כי הרופא אמר חזרת!! מי שרוצה נהריה
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
מחלת חזרת
אני אשמח לדעת על חזרת בנהריה , מאז הגיל מומלץ ?
-
מחלת חזרת
מחפשת חזרת באזור פרדס חנה. גם אבעבןעות יתקבלו בברכה..
-
מחלת חזרת
הי מחפשת להידבק בחזרת גמישה עם מקום המגורים.
אשמח לשמוע אם אתם יודעים על משהו
תודה,
ליה 0545-326988
הי מחפשת להידבק בחזרת גמישה עם מקום המגורים.
אשמח לשמוע אם אתם יודעים על משהו
תודה,
ליה 0545-326988
-
מחלת חזרת
אני עדין מחפשת הדבקה לחזרת וגם אדמת... ליה 0545-326988
אני עדין מחפשת הדבקה לחזרת וגם אדמת... ליה 0545-326988