![|עוגה| |עוגה|](./images/smilies/cake.gif)
אהבת עולם
אהבת עולם
יום הולדת שמח!
|בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה||בלונים||מתנה||עוגה|
![|עוגה| |עוגה|](./images/smilies/cake.gif)
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אהבת עולם
קיבלתי את המיילים שלך! סתם היתה תקלה. אני קוראת עכשיו ותיכף תקבלי תשובה ממני.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
אהבת עולם
- _אני מזמינה אתכם ללמוד מהילדים:
להשתמש במלים ובצורות התקשורת שלהם, למדוד אותן על המשפטים שלכם ולראות איך הן עובדות.
להכנס לתרבות שלהם - לשמוע את השירים שהם שומעים, לקרוא את הספרים שהם קוראים, לצפות בתוכניות שהם אוהבים.
לשחק במשחקים שלהם, החל מרשרוש ברעשן, עבור במשחקי הדמיון האינסופיים, ועד למשחקי מחשב._
- לנער את האבק ממיתרי הקול ופשוט לשיר. מי שמזייף – שיזייף עם כל הלב!
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
אהבת עולם
אהבת מתוקה,
תודה על ההתעניינות והאיכפתיות![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
לא מצאו מה לקחת, אבל רוקנו את הכסף שהיה לילדים בקופות )-:
מבאס. מזעזע.
אנחנו מנסים להתאושש ולהחזיר לעצמנו את תחושת הבטחון.
תודה על ההתעניינות והאיכפתיות
![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
לא מצאו מה לקחת, אבל רוקנו את הכסף שהיה לילדים בקופות )-:
מבאס. מזעזע.
אנחנו מנסים להתאושש ולהחזיר לעצמנו את תחושת הבטחון.
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2010, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של י_פה*
אהבת עולם
היי אהבת, ![|Y| |Y|](./images/smilies/yes.gif)
![|Y| |Y|](./images/smilies/yes.gif)
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2007, 22:23
- דף אישי: הדף האישי של שריתה_ראני*
אהבת עולם
יכול להיות שזה קורמרנים? יש מהם לבנים ושחורים,(או אולי אני עושה סלט, בכל אופן עוף לא קטן עם צואר מתעקל שכזה) וכבר ראיתי באגם באיזור פ"ח שהם משתפים פעולה.
בכל אופן נשמע שהיה שם רגע של חסד. לא יודעת מה זה מסמל, אבל היה לך שם רגע...כבר שווה לא?
בכל אופן נשמע שהיה שם רגע של חסד. לא יודעת מה זה מסמל, אבל היה לך שם רגע...כבר שווה לא?
-
אהבת עולם
היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לי לי לי....
![|בלונים| |בלונים|](./images/smilies/balloons.gif)
איזה כיף, יש לי היום יומולדת.
אתמול עשיתי לעצמי מסיבה, פעם ראשונה בחיי. היה מדהים !
אנשים כלכך נהנו.
היה כזה חיבור טוב, אנרגיות נהדרות.
איזה כיף לי !
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
![|בלונים| |בלונים|](./images/smilies/balloons.gif)
איזה כיף, יש לי היום יומולדת.
אתמול עשיתי לעצמי מסיבה, פעם ראשונה בחיי. היה מדהים !
אנשים כלכך נהנו.
היה כזה חיבור טוב, אנרגיות נהדרות.
איזה כיף לי !
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
- דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*
אהבת עולם
אהבת, ברור שיש שם מסר בשבילך...
מכיוון שאני לא ממש מכירה אותך, אזרוק אלייך שאלות מכוונות:
שיהייה בכייף!
מכיוון שאני לא ממש מכירה אותך, אזרוק אלייך שאלות מכוונות:
- איזה דבר חדש בא לחיים שלך, ונראה לך,אולי, שאי אפשר לשלב אותו בחיים....או שיש קושי להכניס אותו, כי זה לא תפור בול (במחשבה שלך, לא תפור)
- משהו חדש בחיים שלך, זה בא לי חזק- הדבר הזה
- יכולת לעשות 2 דברים שונים במקביל...
שיהייה בכייף!
-
אהבת עולם
תודה לכל המברכים. לא היה לי אינטרנט בשבת, והיה כלכך משמח לראות את כל הברכות האלה כשנכנסתי לאתר סוף סוף .
הברכות לא בנאליות, כתובות מהלב, אישיות ונוגעות, ובאמת באמת משמחות אותי.
אני מאחלת לכם את כל הדברים הטובים בחזרה, וכפל כפליים.....
ושהמון דברים טובים יקרו בחיים שלכם...
אמן !![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
הברכות לא בנאליות, כתובות מהלב, אישיות ונוגעות, ובאמת באמת משמחות אותי.
אני מאחלת לכם את כל הדברים הטובים בחזרה, וכפל כפליים.....
ושהמון דברים טובים יקרו בחיים שלכם...
אמן !
-
אהבת עולם
עד מאה ועשרים שנים יפות ומאירות
אה, אני לא זוכרת אם אמרתי פעם, אבל בא לי עד חמשת אלפים. (שנים יפות, כן?
)
אז אם לא אכפת לכם אני משדרגת את הברכה.....
'שנים יפות ומאירות' - אהבתי ! תודה !
אה, אני לא זוכרת אם אמרתי פעם, אבל בא לי עד חמשת אלפים. (שנים יפות, כן?
אז אם לא אכפת לכם אני משדרגת את הברכה.....
'שנים יפות ומאירות' - אהבתי ! תודה !
-
אהבת עולם
I'v got a feeling that this year's gonna be a good year
-
אהבת עולם
חוזרת לומר תודה על כל האיחולים הנוספים ליום ההולדת !
תודה רבה !!!![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
<היום אמור להיות לי היומולדת העברי, אם היה השנה ל' בחשון, אבל אין
. אז אני ישר לתוך א' כסלו, שזה בכל מקרה ראש חודש של חג האור (גם ל' חשון וגם א' כסלו נחשבים ביהדות לראש חודש כסלו), שזה גם מאוד נחמד...>
תודה רבה !!!
<היום אמור להיות לי היומולדת העברי, אם היה השנה ל' בחשון, אבל אין
-
אהבת עולם
טובה, תודה על דברייך !
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
- דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*
אהבת עולם
באתי לכתוב לך שאהבתי את הדרך בה התנסחת בדף של [...] (וגם את התוכן, כמובן).
_עלית על תחושות שגם אני חווה אותן כשאני קוראת את דבריה.
לא הייתי מצליחה לנסח בצורה טובה יותר את תגובתך לתוכן הדברים שנכתבו._
_עלית על תחושות שגם אני חווה אותן כשאני קוראת את דבריה.
לא הייתי מצליחה לנסח בצורה טובה יותר את תגובתך לתוכן הדברים שנכתבו._
-
אהבת עולם
_חשוב שתביני שזהו שלב אחרי שלב ולא ניתן כאן היה לקצר את הדרך. את עושה את הדרך שלך ולכל תהליך יש את המקצב שלו בהתאם ליכולת ההכלה וההתפתחות.
ולמה אני כותבת את זה? שלא תרדי על עצמך ותחשבי "איך עד עכשיו לא ראיתי?"
כל רגע שאנו מטפסים גבוה יותר על ההר העין מסוגלת לראות עוד קצת יותר רחב, ולא רגע אחד קודם._
נועה ברוך בדף הגיע הזמן לחיות טוב (ההדגשה שלי)
ולמה אני כותבת את זה? שלא תרדי על עצמך ותחשבי "איך עד עכשיו לא ראיתי?"
כל רגע שאנו מטפסים גבוה יותר על ההר העין מסוגלת לראות עוד קצת יותר רחב, ולא רגע אחד קודם._
נועה ברוך בדף הגיע הזמן לחיות טוב (ההדגשה שלי)
-
-
אהבת עולם
את אמא שלו. נראה לך שאת לא יודעת מה נכון לו? שמישהי אחרת יודעת טוב ממך? גם הטעויות שלך נכונות לו. את אמא שלו.
דג חתול בדף מה להגיד לילד ללא אבא (ההדגשה שלי)
דג חתול בדף מה להגיד לילד ללא אבא (ההדגשה שלי)
-
אהבת עולם
[...], תסלחי לי אבל אני מרגישה שהניתוח שלך וההתערבות שלך בענייניי כלל אינם מכבדים אותי.
זה שאני משתפת במשהו, חלק כלשהו, חלקיק מחיי - לא אומר שאני מעוניינת לתת דריסת רגל לקוראים בכל החלקים האחרים.
את כתבת שביקשתי להיעזר ואז דחיתי את העזרה.
ובכן, כדי להעמיד דברים על דיוקם - האם אכן ביקשתי עזרה? בואי נבדוק בבקשה....
הדברים הם לא שחור לבן. לא, אני לא מרוצה מכ-ל דבר בחיי. אני כן מרוצה מהרבה דברים בחיי.
ואם אני משתפת במשהו שאני לא מרוצה ממנו - האם זה אומר שאני מבקשת עזרה או עצות?????
איך בכלל הגעת לרעיון המופרך הזה???????
גם במה שאני לא מרוצה - אני מטפלת בדרך שלי ובקצב שלי. וקצת חבל שאת לא מסוגלת לתת בי אמון שאני מסתדרת גם בלי כל העצות האלה, שהדרך שלי תמיד מובילה למעלה ושמעולם לא דרכתי במקום.
(אבל את לא חייבת לדעת את כל זה, כי את לא מכירה אותי. אם היית מכירה אותי, היית יודעת....)
גם אם אני מתארת קשיים ו'חולשה' שלכאורה - עדיין אין זה אומר שאני מבקשת עזרה מן החוץ.
את ההתמודדות אני עושה עם עצמי, המטרה היחידה שלי בכתיבה כאן היא לשתף, והתגובה היחידה שלקראתה אני שמחה היא הבנה, אמפתיה, חיזוק בדרכי.
זוהי העזרה היחידה שאני מבקשת, ומאז ומעולם הדגשתי את זה. מעבר לזה, אין לי צורך בשום 'עזרה' נוספת.
בדף ההוא על חינוך ביתי, אני בסה"כ שיתפתי את הכותבת במקרה מחיי מתוך מטרה להביע אמפתיה למצוקתה. לא באתי ממקום שזקוק לעזרה, אלא מתוך מקום של חוזק שרוצה לחזק, ואין לי שום מושג מדוע הגעת למסקנה שאני זקוקה לעזרה.
זה קצת מתנשא מצדך ואפילו חוצפה לחשוב שאם שיתפתי בחלק של חיי שמספר על קושי שיש לי - זה אומר שאני מחכה ומצפה לעזרתך - וגם לצפות ממני שאקבל את עצותייך בשמחה, בזמן שלא ביקשתי כאלה.
אני רואה אותך בכל מיני דיונים לאורך שנים מתווכחת. יש בזה משהו מעורר התפעלות. מהיכולת לעמוד על דעתך, להכיר בערכך, לאחוז באמונה בשלמות ונחרצות. יש בזה גם משהו שמבחוץ נראה תוקע אותך, נוקשה ומתבצר, ועקב כך אולי גורם לך לחוש בודדה ומרוחקת.
נכון, גם אני חושבת שיש בזה משהו מעורר התפעלות היכולת שלי לדבוק בדרכי מול אינספור דעות אחרות.
מי שמרגיש שאני נוקשה ומתבצרת, אל יהא חבר שלי.
תודה לאל יש לי חברים שיודעים להכיר בערכי, ואינם משיאים עצות שלא התבקשו.
ואם תסלחי לי, גם לי יש משהו להעיר לך: נדמה לי שלא כתבת הרבה בשנים האחרונות, אבל ממה שאני זוכרת שקראתי ממך בזמנו - לי הייתה הרגשה שאת מנסה לבוא ממקום של מורה רוחנית, גם כאשר לא בהכרח ביקשו זאת.
זה צרם לי גם כשזה לא הופנה כלפיי כלל. וזה הזיכרון העיקרי שנשאר לי מהדברים שקראתי.
אני הרגשתי שאת לא כותבת בגובה העיניים. אלא כאילו מישהו הכתיר אותך למורה. כאילו את 'בתפקיד'.
אני מחפשת ללמוד ממי שאני מכתירה אותם כמורים שלי, ולא ממי שחושבים את עצמם למורים.
אז גם אם כוונותייך טובות (ובכך איני מפקפקת), אני חושבת שגם לך יש עוד מה ללמוד על מה זה 'עזרה' ואיך 'עוזרים'.
זה שאני משתפת במשהו, חלק כלשהו, חלקיק מחיי - לא אומר שאני מעוניינת לתת דריסת רגל לקוראים בכל החלקים האחרים.
את כתבת שביקשתי להיעזר ואז דחיתי את העזרה.
ובכן, כדי להעמיד דברים על דיוקם - האם אכן ביקשתי עזרה? בואי נבדוק בבקשה....
- מהרופא ביקשתי להיעזר בתחום אחד בלבד - והוא מסמך מסוים שהייתי צריכה. כלל לא ביקשתי ממנו טיפול.
- ממך לעומת זאת, לא ביקשתי להיעזר בשום צורה שהיא. ולמה את מציעה לי עזרה?
- גם בדיונים קודמים לאורך השנים אליהם התייחסת - לא זכור לי שביקשתי עזרה, לא ממך ולא מאחרים (מלבד בפעמים נקודתיות שביקשתי אותה במפורש).
הדברים הם לא שחור לבן. לא, אני לא מרוצה מכ-ל דבר בחיי. אני כן מרוצה מהרבה דברים בחיי.
ואם אני משתפת במשהו שאני לא מרוצה ממנו - האם זה אומר שאני מבקשת עזרה או עצות?????
איך בכלל הגעת לרעיון המופרך הזה???????
גם במה שאני לא מרוצה - אני מטפלת בדרך שלי ובקצב שלי. וקצת חבל שאת לא מסוגלת לתת בי אמון שאני מסתדרת גם בלי כל העצות האלה, שהדרך שלי תמיד מובילה למעלה ושמעולם לא דרכתי במקום.
(אבל את לא חייבת לדעת את כל זה, כי את לא מכירה אותי. אם היית מכירה אותי, היית יודעת....)
גם אם אני מתארת קשיים ו'חולשה' שלכאורה - עדיין אין זה אומר שאני מבקשת עזרה מן החוץ.
את ההתמודדות אני עושה עם עצמי, המטרה היחידה שלי בכתיבה כאן היא לשתף, והתגובה היחידה שלקראתה אני שמחה היא הבנה, אמפתיה, חיזוק בדרכי.
זוהי העזרה היחידה שאני מבקשת, ומאז ומעולם הדגשתי את זה. מעבר לזה, אין לי צורך בשום 'עזרה' נוספת.
בדף ההוא על חינוך ביתי, אני בסה"כ שיתפתי את הכותבת במקרה מחיי מתוך מטרה להביע אמפתיה למצוקתה. לא באתי ממקום שזקוק לעזרה, אלא מתוך מקום של חוזק שרוצה לחזק, ואין לי שום מושג מדוע הגעת למסקנה שאני זקוקה לעזרה.
זה קצת מתנשא מצדך ואפילו חוצפה לחשוב שאם שיתפתי בחלק של חיי שמספר על קושי שיש לי - זה אומר שאני מחכה ומצפה לעזרתך - וגם לצפות ממני שאקבל את עצותייך בשמחה, בזמן שלא ביקשתי כאלה.
אני רואה אותך בכל מיני דיונים לאורך שנים מתווכחת. יש בזה משהו מעורר התפעלות. מהיכולת לעמוד על דעתך, להכיר בערכך, לאחוז באמונה בשלמות ונחרצות. יש בזה גם משהו שמבחוץ נראה תוקע אותך, נוקשה ומתבצר, ועקב כך אולי גורם לך לחוש בודדה ומרוחקת.
נכון, גם אני חושבת שיש בזה משהו מעורר התפעלות היכולת שלי לדבוק בדרכי מול אינספור דעות אחרות.
מי שמרגיש שאני נוקשה ומתבצרת, אל יהא חבר שלי.
תודה לאל יש לי חברים שיודעים להכיר בערכי, ואינם משיאים עצות שלא התבקשו.
ואם תסלחי לי, גם לי יש משהו להעיר לך: נדמה לי שלא כתבת הרבה בשנים האחרונות, אבל ממה שאני זוכרת שקראתי ממך בזמנו - לי הייתה הרגשה שאת מנסה לבוא ממקום של מורה רוחנית, גם כאשר לא בהכרח ביקשו זאת.
זה צרם לי גם כשזה לא הופנה כלפיי כלל. וזה הזיכרון העיקרי שנשאר לי מהדברים שקראתי.
אני הרגשתי שאת לא כותבת בגובה העיניים. אלא כאילו מישהו הכתיר אותך למורה. כאילו את 'בתפקיד'.
אני מחפשת ללמוד ממי שאני מכתירה אותם כמורים שלי, ולא ממי שחושבים את עצמם למורים.
אז גם אם כוונותייך טובות (ובכך איני מפקפקת), אני חושבת שגם לך יש עוד מה ללמוד על מה זה 'עזרה' ואיך 'עוזרים'.
-
אהבת עולם
לצורך מחקר קטן שאני עושה,
אני מחפשת סרטי/סרטוני לידה שבהם רואים/שומעים את הקולות שהאישה מוציאה בזמן הלידה (נשימות, אנחות, צעקות...).
קולות ונשימות שעוזרים להתמודד עם הכאב, שעוזרים להשתחרר, להרפות, שעוזרים לתינוק לצאת וכו'.
הדגש הוא בעיקר על השימוש בקול.
כמובן שהטוב יותר זה סרטי לידה טבעית, שאז יש לשער שהקולות הם יותר אותנטיים.
האם תוכלו להפנות אותי לקישורים מתאימים?
אני מחפשת סרטי/סרטוני לידה שבהם רואים/שומעים את הקולות שהאישה מוציאה בזמן הלידה (נשימות, אנחות, צעקות...).
קולות ונשימות שעוזרים להתמודד עם הכאב, שעוזרים להשתחרר, להרפות, שעוזרים לתינוק לצאת וכו'.
הדגש הוא בעיקר על השימוש בקול.
כמובן שהטוב יותר זה סרטי לידה טבעית, שאז יש לשער שהקולות הם יותר אותנטיים.
האם תוכלו להפנות אותי לקישורים מתאימים?
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
אהבת עולם
אהבת, ברוב סרטוני הלידה יש מוזיקת רקע, אני מניחה שהיולדות מבקשות לשמור בפרטיות את הקולות שהן מוציאות בלידה...
זה באמת קטע, שאלה שמעלות סרטונים לרשת לא מתביישות להראות למשל עירום, אבל אנחות וצעקות משאירות חסוי,
אני חושבת שזה מרגיש יותר חושפני בהרבה מובנים... אבל באמת חבל שאין לנו כמעט צ'אנס להיחשף לזה ולהגיע מוכנות ללידה גם מהבחינה הזו.
הסרטון היחיד שזכור לי בוודאות שיש בו קולות הוא player]לידה אורגזמית embedded[/po]&v=0lfdnL SdEs, אבל תעשי חיפוש יסודי בגוגל (סרטוני לידה או סרטי לידה, או באנגלית), אולי תמצאי עוד...
זה באמת קטע, שאלה שמעלות סרטונים לרשת לא מתביישות להראות למשל עירום, אבל אנחות וצעקות משאירות חסוי,
אני חושבת שזה מרגיש יותר חושפני בהרבה מובנים... אבל באמת חבל שאין לנו כמעט צ'אנס להיחשף לזה ולהגיע מוכנות ללידה גם מהבחינה הזו.
הסרטון היחיד שזכור לי בוודאות שיש בו קולות הוא player]לידה אורגזמית embedded[/po]&v=0lfdnL SdEs, אבל תעשי חיפוש יסודי בגוגל (סרטוני לידה או סרטי לידה, או באנגלית), אולי תמצאי עוד...
-
-
אהבת עולם
_למה היא לא הזמינה אותי להכנס? או לפחות נתנה לי צ'אנס להכנס, הייתי יכולה להכנס עם ילדוני ולהיות איתו קצת עד שיסתגל, ותוך כדי לפתח איזה שיחה...
חשבתי שהיא עשתה את זה כי היא לא רצתה אותי בפנים. שהיא רצתה לסלק אותי...לא במובן הקיצוני של המילה, ממש לסלק, אבל ככה...לחפף. כאילו - יאללה, אין לי כוח שהאמא הזאת (יעני אני) תכנס עכשיו...ואיזה מעליב...מה אני לא מספיק מעניינת אותך? אני לא מספיק אטרקטיבית בשבילך?
חשבתי על זה כל אותו אחה"צ...דיברתי על זה גם עם בעלי, והוא עזר לי קצת לעבד את המקרה...
לפתע נחתה עלי תובנה -
היא לא מכירה אותי.
היא התנהגה ככה בגלל שהיא לא מכירה אותי.
היא לא חושבת שאני משעממת
היא לא חושבת שאני לא אטרקטיבית
היא לא מכירה אותי
אם היא תכיר אותי אז יש סיכוי שהיא תחשוב אחרת! (או שלא, אבל לפחות יש לי את ההזדמנות להוכיח לעצמי את זה)
היום, אחרי אין ספור מפגשים בין ילדוני לבן שלה, אנחנו באמת חברות._
חילזון מנוקד בדף אתגרים במערכת יחסים חברית
חשבתי שהיא עשתה את זה כי היא לא רצתה אותי בפנים. שהיא רצתה לסלק אותי...לא במובן הקיצוני של המילה, ממש לסלק, אבל ככה...לחפף. כאילו - יאללה, אין לי כוח שהאמא הזאת (יעני אני) תכנס עכשיו...ואיזה מעליב...מה אני לא מספיק מעניינת אותך? אני לא מספיק אטרקטיבית בשבילך?
חשבתי על זה כל אותו אחה"צ...דיברתי על זה גם עם בעלי, והוא עזר לי קצת לעבד את המקרה...
לפתע נחתה עלי תובנה -
היא לא מכירה אותי.
היא התנהגה ככה בגלל שהיא לא מכירה אותי.
היא לא חושבת שאני משעממת
היא לא חושבת שאני לא אטרקטיבית
היא לא מכירה אותי
אם היא תכיר אותי אז יש סיכוי שהיא תחשוב אחרת! (או שלא, אבל לפחות יש לי את ההזדמנות להוכיח לעצמי את זה)
היום, אחרי אין ספור מפגשים בין ילדוני לבן שלה, אנחנו באמת חברות._
חילזון מנוקד בדף אתגרים במערכת יחסים חברית
אהבת עולם
היי אהבת עולם!
ראיתי מודעה בככר השוק מה-1.3 ב-20:30 בערך של פלוני אלמונית שמחפשים בייביסיטר בר"ג.
אם אני לא טועה, פעם פרסמת שאת שומרת על ילדים, במידה וזה עוד אקטואלי, ואם את לא רוצה "להמליץ" על עצמך, אני אשמח להמליץ עלייך, אך רציתי לבקש קודם את אישורך. אם את מאשרת שאמליץ עלייך את מוזמנת לענות לי בדף הבית. יום חורפי ונעים.
מיכל
ראיתי מודעה בככר השוק מה-1.3 ב-20:30 בערך של פלוני אלמונית שמחפשים בייביסיטר בר"ג.
אם אני לא טועה, פעם פרסמת שאת שומרת על ילדים, במידה וזה עוד אקטואלי, ואם את לא רוצה "להמליץ" על עצמך, אני אשמח להמליץ עלייך, אך רציתי לבקש קודם את אישורך. אם את מאשרת שאמליץ עלייך את מוזמנת לענות לי בדף הבית. יום חורפי ונעים.
מיכל
-
אהבת עולם
שנשים הן התגלמותה של הנקביות האלוהית. ונקביות אלוהית לא תסתפק בשום דבר שהוא פחות מזכריות אלוהית.
ציטוט מתוך כתבה על הספר 'דרך גבר' של דיוויד דיידה.
ציטוט מתוך כתבה על הספר 'דרך גבר' של דיוויד דיידה.
-
אהבת עולם
אני חייבת לומר שכפל וחילוק ארוך הם מאוד בעייתיים בעיני. כשלימדתי מתמטיקה בקורס הכנה לפסיכומטרי עשיתי ככל יכולתי לגמול את התלמידים משימוש בכלים האלה. יש בהם פשוט יותר מדי מקומות לטעות, ולטעויות הקטנות להצטבר לטעות גדולה עד שמתקבלת בסוף תוצאה אבסורדית. עדיף בהרבה לדעת להעריך, וזה גם מה שאני מלמדת את הילדים שלי: פחות חשוב כמה בדיוק יוצא 9.95 כפול 87, ויותר חשוב לדעת שזה קצת פחות מאשר 10 כפול 90.
יונת שרון ב-חינוך ביתי חופשי או
יונת שרון ב-חינוך ביתי חופשי או
-
אהבת עולם
יואו, תודה, איזה כיף. לא ידעתי שיש כ"כ הרבה אתרים על מזג אוויר ! ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
עכשיו רק צריך להחליט מי צודק וזהו...![|יש| |יש|](./images/smilies/hurray.gif)
עכשיו רק צריך להחליט מי צודק וזהו...
![|יש| |יש|](./images/smilies/hurray.gif)
-
אהבת עולם
ד"ש נשיקות ושמחה אמיתית שממלאת את כל הגוף ונשפכת מהאוזניים!
איזו ברכה יפה !
איזו ברכה יפה !
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
אהבת עולם
צחוק צחוק, שיהיה בהצלחה!
-
אהבת עולם
יש !!! שברתי את השיא העולמי בצחוק: 3:16 שעות צחוק ללא הפסקה!!!
אתמול, יום שלישי, על הטיילת בת"א.
השתתפו גם מנחי ומורי יוגה צחוק נוספים שעזרו מאוד, תמכו, צחקו יחד איתי בחלק מהזמן, צחקו עם העוברים ושבים, הסבירו לקהל מה קורה ומה זה יוגה צחוק, ולמה כ"כ חשוב לצחוק.
היו אנרגיות נהדרות. הרבה עוברים ושבים עצרו והתעניינו, וגם השתתפו וצחקו יחד איתנו.
גם מכמה ערוצים הגיעו כדי לסקר את האירוע. איזה כיף !!!
הנה כמה עדכונים מהאירוע (יש עוד שלא הספקתי להעלות):
אתמול, יום שלישי, על הטיילת בת"א.
השתתפו גם מנחי ומורי יוגה צחוק נוספים שעזרו מאוד, תמכו, צחקו יחד איתי בחלק מהזמן, צחקו עם העוברים ושבים, הסבירו לקהל מה קורה ומה זה יוגה צחוק, ולמה כ"כ חשוב לצחוק.
היו אנרגיות נהדרות. הרבה עוברים ושבים עצרו והתעניינו, וגם השתתפו וצחקו יחד איתנו.
גם מכמה ערוצים הגיעו כדי לסקר את האירוע. איזה כיף !!!
הנה כמה עדכונים מהאירוע (יש עוד שלא הספקתי להעלות):
- ]ראיון בחדשות אינטרנט של ערוץ 2
- סרטון קצר ביוטיוב (שצילמה מורה אחרת ליוגה צחוק - רותי חי)
- תמונות בפייסבוק (גם מאת רותי חי)
- קישור לדף האירוע בפייסבוק
אהבת עולם
שברתי את השיא העולמי בצחוק: 3:16 שעות צחוק ללא הפסקה!!!
מלכה!!!
איזה כיף לראות, לקרוא, לשמוע. תודה על השיתוף. את מעוררת השראה.
מלכה!!!
איזה כיף לראות, לקרוא, לשמוע. תודה על השיתוף. את מעוררת השראה.
אהבת עולם
שברתי את השיא העולמי בצחוק: 3:16 שעות צחוק ללא הפסקה!!!
מירב, ראיתי את הקישור ביוטיוב. את כזאת, אבל כזאת יפה!
מירב, ראיתי את הקישור ביוטיוב. את כזאת, אבל כזאת יפה!
-
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2009, 19:45
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ק*
אהבת עולם
מזל טוב! קראתי ששברת את השיא ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אהבת עולם
מקסים
מקסים
-
אהבת עולם
תודה רבה על הפרגונים !
-
אהבת עולם
(אתם רואים למה הייתי צריכה לדעת מה המזג אוויר? היה קצת חם, אבל לא נורא. מרוב צחוק לא הרגשתי כלום...
)
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
אהבת עולם
מזל טוב על שבירת השיא! דיברת מעולה בכתבה! וגם , נראה שכל כך התפתחת ופרחת מאז הפעם האחרונה שנפגשנו/דיברנו, מקסים לראות אותך ככה.
אהבת עולם
כל הכבוד לך! מעוררת השראה![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
כל הכבוד לך! מעוררת השראה
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
- דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*
אהבת עולם
האם יש מישהו שנוסע מתישהו בימים הקרובים מנתניה לאזור ת"א, ר"ג, פ"ת או הסביבה?
אני, גרה בפ"ת ועובדת בנתניה, אחרי חג, בימיים א'-ה' כמובן.
אני בדף הבית, אם זה עדיין רלוונטי.
אני, גרה בפ"ת ועובדת בנתניה, אחרי חג, בימיים א'-ה' כמובן.
אני בדף הבית, אם זה עדיין רלוונטי.
אהבת עולם
רציתי רק להגיד בפולניות לא אופיינית שאת נשמעת מקסימה, ואם את מטפלת בילדים אני מניחה שאת אוהבת ואולי רוצה?
אז אני אגיד משהו ששמחתי שלי אמרו בזמן, לאלפני שהתנגדתי ואמרתי "שטויות!" - אם את רוצה ילדים משלך זה הזמן. גם לבד. יש מיתוס שגורס שנשים יכולות להביא ילדים עד גילאי 40 פלוס. זה לא נכון. בין גילאי 40-41/2 כמות ההריונות שנקלטים מסכמת באחוזים בודדים כולל טיפולי הפרייה. מעל גיל 42 - זה בגדר נס. תמיד תבואנה נשמות טובות ותספרנה שהן נקלטו. יופי. זה החריג. אחרות עשו זאת ע"י שימוש בביציות מתרומה רק שאף אחד לא יודע.
חיפוש בגוגל לצד טלפון לכל מומחה פוריות לא משנ המטעם מה ומי - יבהיר את הסיפור. אם את רוצה ילד מחר בבוקר זה זמן טוב להתחיל ולצחוק גם![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
מצטערת על החדירה לפרטיות, יש דברים שצריך לצעוק כי מרוב רעש ומיתוסים לא שומעים.
אז אני אגיד משהו ששמחתי שלי אמרו בזמן, לאלפני שהתנגדתי ואמרתי "שטויות!" - אם את רוצה ילדים משלך זה הזמן. גם לבד. יש מיתוס שגורס שנשים יכולות להביא ילדים עד גילאי 40 פלוס. זה לא נכון. בין גילאי 40-41/2 כמות ההריונות שנקלטים מסכמת באחוזים בודדים כולל טיפולי הפרייה. מעל גיל 42 - זה בגדר נס. תמיד תבואנה נשמות טובות ותספרנה שהן נקלטו. יופי. זה החריג. אחרות עשו זאת ע"י שימוש בביציות מתרומה רק שאף אחד לא יודע.
חיפוש בגוגל לצד טלפון לכל מומחה פוריות לא משנ המטעם מה ומי - יבהיר את הסיפור. אם את רוצה ילד מחר בבוקר זה זמן טוב להתחיל ולצחוק גם
מצטערת על החדירה לפרטיות, יש דברים שצריך לצעוק כי מרוב רעש ומיתוסים לא שומעים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אהבת עולם
רציתי רק להגיד בפולניות לא אופיינית שאת נשמעת מקסימה, ואם את מטפלת בילדים אני מניחה שאת אוהבת ואולי רוצה?
לא במקום. לחלוטין.
אם אהבת הייתה מתלבטת - היא הייתה מעלה את ההתלבטות שלה לרשת. לא עשתה את זה - זכותה לשמור את זה לעצמה.
ויותר מזה - היא העלתה לכאן סיפור קשה שלה שנוגע בדיוק בנקודה הזו. כדאי לך לחפש.
לא במקום. לחלוטין.
אם אהבת הייתה מתלבטת - היא הייתה מעלה את ההתלבטות שלה לרשת. לא עשתה את זה - זכותה לשמור את זה לעצמה.
ויותר מזה - היא העלתה לכאן סיפור קשה שלה שנוגע בדיוק בנקודה הזו. כדאי לך לחפש.
-
אהבת עולם
'עיצה' -
אני מעדיפה כרגע לא לשתף בשיקולים לכאן או לכאן, אבל תודה על העצה, אני לוקחת אותה לתשומת הלב.
תודה גם לך פלוני אלמונית.
אני מעדיפה כרגע לא לשתף בשיקולים לכאן או לכאן, אבל תודה על העצה, אני לוקחת אותה לתשומת הלב.
תודה גם לך פלוני אלמונית.
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
- דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*
אהבת עולם
כתבתי לך למייל.
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 18:58
- דף אישי: הדף האישי של חלקיקה_בשלם*
אהבת עולם
כתבתי גם בכיכר השוק כדיי שכולם יראו....
כל הכבוד על שבירת שיאי הצחוק,
כן ירבו ימים כאלה בישראל ובעולם כולו!
כל הכבוד על שבירת שיאי הצחוק,
כן ירבו ימים כאלה בישראל ובעולם כולו!
-
אהבת עולם
תודה חלקיקה ! ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
אהבת עולם
הי אהבת,
קפצתי רק כדי לתת
ח"ח על ה חח![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
ץ
קפצתי רק כדי לתת
ח"ח על ה חח
ץ
אהבת עולם
הי אהבת,
גם לי יש כמה שקוראים לי 'צוויל' (-:
בRL , זה משעשע...
צוויל
גם לי יש כמה שקוראים לי 'צוויל' (-:
בRL , זה משעשע...
צוויל
אהבת עולם
חה חה חה!!
אני הולך לצחוק עכשיו 3 שעות ו-17 דקות!
D-:
לילה טוב... הולך לישון עם חיוך גדול...
צוויל
אני הולך לצחוק עכשיו 3 שעות ו-17 דקות!
D-:
לילה טוב... הולך לישון עם חיוך גדול...
צוויל
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
אהבת עולם
מותק, את מכירה מטפלת מסע מדהימה!
(בדיוק קיבלתי לאחרונה שלל מחמאות ממטופלים. במיוחד השבוע, ממישהי שהיא מטפלת מסע בעצמה, שמטפלת אחרת הכירה בינינו לא מזמן, והתחלנו להחליף טיפולים.
מה שממש כיף בטיפולים, זה שזהו תחום בחיי שבו כשאני מקבלת מחמאות, זה לא מנפח לי ת'אגו. אני כולי ענווה. מרגישה שאני בעיקר הסכמתי לשהות בחסד, ולתת למה שיבוא, שיבוא)
(בדיוק קיבלתי לאחרונה שלל מחמאות ממטופלים. במיוחד השבוע, ממישהי שהיא מטפלת מסע בעצמה, שמטפלת אחרת הכירה בינינו לא מזמן, והתחלנו להחליף טיפולים.
מה שממש כיף בטיפולים, זה שזהו תחום בחיי שבו כשאני מקבלת מחמאות, זה לא מנפח לי ת'אגו. אני כולי ענווה. מרגישה שאני בעיקר הסכמתי לשהות בחסד, ולתת למה שיבוא, שיבוא)
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2010, 23:15
אהבת עולם
לגבי שיטת המסע - אני מכירה מניסיון מטפלת מקסימה שקוראים לה אביבית דימור. היא גרה ברמת-גן.
אני יכולה למצוא לך טלפון אם זה מעניין אותך.
בהצלחה.
אני יכולה למצוא לך טלפון אם זה מעניין אותך.
בהצלחה.
אהבת עולם
היי אהבת,
תודה על ההמלצהעל המסאז'יסטית בכיכר השוק,
בינתיים מצאתי מישהי קרוב יותר אלי, בתל אביב.
תודה על ההמלצהעל המסאז'יסטית בכיכר השוק,
בינתיים מצאתי מישהי קרוב יותר אלי, בתל אביב.
-
אהבת עולם
'מקשיבה לעצמי', תודה.
מצאתי אותה
.
'מתעניינת', שמחה לשמוע.
בהצלחה.
מצאתי אותה
'מתעניינת', שמחה לשמוע.
בהצלחה.
אהבת עולם
מיהו איש שלום אמיתי?
הרב מנחם פרומן.
הרב מנחם פרומן.
אהבת עולם
_מיהו איש שלום אמיתי?
יש כאן אחד כזה?_
הרב מנחם פרומן. הוא כאן בבאופן טבעי?
יש כאן אחד כזה?_
הרב מנחם פרומן. הוא כאן בבאופן טבעי?
-
- הצטרפות: 20 אפריל 2012, 10:05
אהבת עולם
לגבי התכנית בנשיונל ג'אוגרפיק:
אם אני זוכרת נכון, זה פרק בסדרה "טאבו" (אולי מהעונה הקודמת) שעוסק בנטיות חריגות של אנשים בתחום האהבה. הוצגו שם אנשים ש{{}}מאוהבים בחפצים דוממים, ולא רק מחבקים אותם.
לא ראיתי את הפרק עצמו, רק את הקדימון.
אם אני זוכרת נכון, זה פרק בסדרה "טאבו" (אולי מהעונה הקודמת) שעוסק בנטיות חריגות של אנשים בתחום האהבה. הוצגו שם אנשים ש{{}}מאוהבים בחפצים דוממים, ולא רק מחבקים אותם.
לא ראיתי את הפרק עצמו, רק את הקדימון.
אהבת עולם
_ברוב הדיונים הפוליטיים שראיתי עד כה בארץ.
לא משנה אם ימין או שמאל - נלחמים נלחמים נלחמים. כועסים כועסים כועסים. אגרופים אגרופים אגרופים.
איפה ה'שלום' בכל זה?_
לזה הגבתי.
לא משנה אם ימין או שמאל - נלחמים נלחמים נלחמים. כועסים כועסים כועסים. אגרופים אגרופים אגרופים.
איפה ה'שלום' בכל זה?_
לזה הגבתי.
-
אהבת עולם
הוצגו שם אנשים שמאוהבים בחפצים דוממים, ולא רק מחבקים אותם.
אה, וואלה? מעניין. משערת שלא זה מה שהיה לי בראש. (אבל בכ"ז נשמע מסקרן
)
תודה 'אמא של'.![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
אה, וואלה? מעניין. משערת שלא זה מה שהיה לי בראש. (אבל בכ"ז נשמע מסקרן
תודה 'אמא של'.
-
אהבת עולם
בקשר לרב פרומן,
האמת שאני בזמנו ראיתי כמה סרטים איתו, ומאוד מאוד התרשמתי לטובה ואף התלהבתי ממנו.
לצערי, קראתי אח"כ וגם ראיתי סרטון שבו הוא אמר דברים בנושא הומואים שצרמו לי מאוד (למשל אמר לבחורה לסבית שהוריה צריכים לשבת עליה שבעה). זה די פגע בתדמית שכבר בניתי עליו (כמו שקורה הרבה פעמים בחיים
).
אז נשארתי מבולבלת בקשר אליו.
אולי זה פשוט אומר שאף אחד לא מושלם בסופו של דבר
.
האמת שאני בזמנו ראיתי כמה סרטים איתו, ומאוד מאוד התרשמתי לטובה ואף התלהבתי ממנו.
לצערי, קראתי אח"כ וגם ראיתי סרטון שבו הוא אמר דברים בנושא הומואים שצרמו לי מאוד (למשל אמר לבחורה לסבית שהוריה צריכים לשבת עליה שבעה). זה די פגע בתדמית שכבר בניתי עליו (כמו שקורה הרבה פעמים בחיים
![:P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
אז נשארתי מבולבלת בקשר אליו.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
אהבת עולם
או שאין שני אנשים שחושבים בדיוק אותו הדבר על כל הנושאים![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
או שאין שני אנשים שחושבים בדיוק אותו הדבר על כל הנושאים
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
אהבת עולם
או שאין שני אנשים שחושבים בדיוק אותו הדבר על כל הנושאים ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
לא, זה לא קשור, טליה.
בתור אדם כלכך אוהב שלום, אבל באמת, ומסוגל לראות את כל הצדדים ולהיות באהבה ובחמלה כלפי כולם, מכל הצדדים של המפה - זה מאוד מוזר ולא מתיישב שדווקא עם הומואים פתאום הוא לא מסוגל לעשות את אותו הדבר. וזה חבל.
אני משערת ומאמינה שהוא באמת איש שלום, אבל כאן (לדעתי) יש לו נקודת עיוורון.
(דרך אגב, אני לא זוכרת, האם הוא עדיין חי?)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
לא, זה לא קשור, טליה.
בתור אדם כלכך אוהב שלום, אבל באמת, ומסוגל לראות את כל הצדדים ולהיות באהבה ובחמלה כלפי כולם, מכל הצדדים של המפה - זה מאוד מוזר ולא מתיישב שדווקא עם הומואים פתאום הוא לא מסוגל לעשות את אותו הדבר. וזה חבל.
אני משערת ומאמינה שהוא באמת איש שלום, אבל כאן (לדעתי) יש לו נקודת עיוורון.
(דרך אגב, אני לא זוכרת, האם הוא עדיין חי?)
אהבת עולם
חי, אבל מצבו לא טוב. הוא חולה בסרטן.
-
אהבת עולם
מסכימה.
הי קראת כבר את הבלוג של השוודי ההומו שאוהב את ישראל?
מסכימה.
-
אהבת עולם
הקישור מוביל לדף פייסבוק. איפה הבלוג עצמו?
(שונאת את העיצוב החדש של הפייסבוק, לא מוצאת שם כלום
)
הקישור מוביל לדף פייסבוק. איפה הבלוג עצמו?
(שונאת את העיצוב החדש של הפייסבוק, לא מוצאת שם כלום
-
אהבת עולם
האם אפשר עדיין להשתמש בשמן קוקוס שתאריך התפוגה שלו לפני שנה?
(למאכל? לעור?)
(נ.ב. פתחתי אותו כבר אז, והיה בארון כל הזמן הזה)
(למאכל? לעור?)
(נ.ב. פתחתי אותו כבר אז, והיה בארון כל הזמן הזה)
-
אהבת עולם
שמן קוקוס מקולקל הוא מסריח. פשוט תריחי, לדעתי.
איפה הבלוג עצמו?
http://kimmilrell.com/
(לעולם לא אתרגל לתשובות בדפבית בו נשאלה השאלה - מתנצלת!)
שמן קוקוס מקולקל הוא מסריח. פשוט תריחי, לדעתי.
איפה הבלוג עצמו?
http://kimmilrell.com/
(לעולם לא אתרגל לתשובות בדפבית בו נשאלה השאלה - מתנצלת!)
-
אהבת עולם
טליה, תודה בקשר לשמן קוקוס.
לא יודעת, הריח שלו בסדר, אבל אכלתי ממנו כף (נזכרתי בקיומו, ואמרתי 'יאללה, ניקח איזה כף, זה בריא'), והייתה לי הרגשה שלא התיישב לי טוב בקיבה. אולי נהיה חומצי? יכול להיות?
נדמה לי שכשאכלתי בעבר זה לא השפיע ככה.
לא יודעת, הריח שלו בסדר, אבל אכלתי ממנו כף (נזכרתי בקיומו, ואמרתי 'יאללה, ניקח איזה כף, זה בריא'), והייתה לי הרגשה שלא התיישב לי טוב בקיבה. אולי נהיה חומצי? יכול להיות?
נדמה לי שכשאכלתי בעבר זה לא השפיע ככה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אהבת עולם
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
לעוא ולשיער את ודאי יכולה להשתמש.
לגבי מאכל, להבנתי אף אחד לא יכול לתת לך תשובה ודאית ואחראית (מבלי לבדוק דוגמית לפחות
).
לעוא ולשיער את ודאי יכולה להשתמש.
לגבי מאכל, להבנתי אף אחד לא יכול לתת לך תשובה ודאית ואחראית (מבלי לבדוק דוגמית לפחות
-
אהבת עולם
מילא אנגלית אבל שוודית!!!
לפעמים הוא כותב גם באנגלית, ובפייסבוק בעיקר באנגלית.
כן הוא תומך בישראל ולקח על עצמו להפיץ בשוודיה את האור![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
לא יודעת מה לומר על השמן, חוץ ממה שאני תמיד אומרת: תקשיבי לגוף שלך.
לפעמים הוא כותב גם באנגלית, ובפייסבוק בעיקר באנגלית.
כן הוא תומך בישראל ולקח על עצמו להפיץ בשוודיה את האור
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
לא יודעת מה לומר על השמן, חוץ ממה שאני תמיד אומרת: תקשיבי לגוף שלך.
-
אהבת עולם
_ואסיים בציטוט מ"האחים קרמזוב": (דוסטוייבסקי, תרגם צבי ארד)
"ברוב המקרים האנשים, אפילו הרשעים, תמימים וישרים יותר משאנו משערים. וגם אנו כך."_
צוויליך בדף כלשהו![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
"ברוב המקרים האנשים, אפילו הרשעים, תמימים וישרים יותר משאנו משערים. וגם אנו כך."_
צוויליך בדף כלשהו
-
- הצטרפות: 12 אפריל 2005, 19:07
- דף אישי: הדף האישי של לי_אורה*
אהבת עולם
_האם אפשר עדיין להשתמש בשמן קוקוס שתאריך התפוגה שלו לפני שנה?
(למאכל? לעור?)_
פעם היה לי שמן קוקוס שתאריך התפוגה שלו הסתיים 3-4 חודשים קודם לכן והתייעצתי ואמרו לי לא להשתמש: לא למאכל וגם לא למריחה על העור. גם למרוח על העור משהו מקולקל זה לא בריא. הריאה השלישית וכו'.
(למאכל? לעור?)_
פעם היה לי שמן קוקוס שתאריך התפוגה שלו הסתיים 3-4 חודשים קודם לכן והתייעצתי ואמרו לי לא להשתמש: לא למאכל וגם לא למריחה על העור. גם למרוח על העור משהו מקולקל זה לא בריא. הריאה השלישית וכו'.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
אהבת עולם
גם למרוח על העור משהו מקולקל זה לא בריא
רק שאף אחד לא אמר שזה מקולקל. תאריכי פג תוקף של מזונות מוגדרים כך שתהיה עוד תקופה ניכרת בה המוצר אינו מקולקל, לאחר סיום תאריך השיווק המומלץ.
כדי למנוע מצד בו אנשים מרעילים את עצמם, וכן למנוע תלונות, ולהבטיח שכל עוד התאריך בתוקף, הוא בוודאות בתוקף.
כך שמוצר עם זמן מדף ארוך כמו שמן, לא יתקלקל עוד תקופה ארוכה לאחר פג התוקף שלו.
מעבר לכך, יש שלל דברים שאינם מקולקלים, אלא שהקיבה שלנו רגישה מדי אליהם. שחיה יכולה לאכול אותם ללא בעיה, לדוג'. ולכן ההשוואה לעור, גם לדעתי אינה במקומה.
רק שאף אחד לא אמר שזה מקולקל. תאריכי פג תוקף של מזונות מוגדרים כך שתהיה עוד תקופה ניכרת בה המוצר אינו מקולקל, לאחר סיום תאריך השיווק המומלץ.
כדי למנוע מצד בו אנשים מרעילים את עצמם, וכן למנוע תלונות, ולהבטיח שכל עוד התאריך בתוקף, הוא בוודאות בתוקף.
כך שמוצר עם זמן מדף ארוך כמו שמן, לא יתקלקל עוד תקופה ארוכה לאחר פג התוקף שלו.
מעבר לכך, יש שלל דברים שאינם מקולקלים, אלא שהקיבה שלנו רגישה מדי אליהם. שחיה יכולה לאכול אותם ללא בעיה, לדוג'. ולכן ההשוואה לעור, גם לדעתי אינה במקומה.
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
אהבת עולם
שנה באמת נשמע הרבה אבל באופן כללי אפשר להריח אם מקולקל (במידה ומדובר בשמן איכותי אחרת זה לא מדד).
שנה באמת נשמע הרבה אבל באופן כללי אפשר להריח אם מקולקל (במידה ומדובר בשמן איכותי אחרת זה לא מדד).
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
- דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*
אהבת עולם
אהבת, באתי לבקש עזרה.
שמתי לב פתאום שמישהי פתחה, תחת השם שלי דף הדן המוסריות הבאת ילדים לעולם.
זו לא אני בכלל.
מה עושים?
שמתי לב פתאום שמישהי פתחה, תחת השם שלי דף הדן המוסריות הבאת ילדים לעולם.
זו לא אני בכלל.
מה עושים?
-
אהבת עולם
ו...באתי לבקש עזרה משום שאינני מצליחה לכתוב בדף ההוא.
תודה.
תודה.
-
אהבת עולם
תודה, כתבתי.
לא נראה לי שבצורה יותר מדי מנומסת, אבל ממש מתהפכת לי הבטן מול
הנושא שנפתח תחת הניק שלי.
לא נראה לי שבצורה יותר מדי מנומסת, אבל ממש מתהפכת לי הבטן מול
הנושא שנפתח תחת הניק שלי.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
אהבת עולם
אשמח לויטמין
מבקשת עוד רגע לוודא שזה מה שאני צריכה...תשמרי לי רגע?:-)
איזו חברה?
תודה
מבקשת עוד רגע לוודא שזה מה שאני צריכה...תשמרי לי רגע?:-)
איזו חברה?
תודה
-
אהבת עולם
אה...כתבת נוטרלייף.
מבררת אם זה מה שצריכה,תודה.
מבררת אם זה מה שצריכה,תודה.
-
אהבת עולם
כן, אשמח. עכשיו השאלה היא איך אקח ממך. אני חושבת שהכי בטוח זה להעביר את הויטמין למי מחברותי ביום העיון. אבקש ממישהי לדאוג לכך. בסדר?
-
אהבת עולם
מקוה שאזכור להזכיר...
נכון,היום יומולדת. כבר אתמול..לא היה זמן להתייחס ולחגוג בבלגן החיים הילדים והשיגועים:-) אבל עשיתי וי על עוד שנה.
נכון,היום יומולדת. כבר אתמול..לא היה זמן להתייחס ולחגוג בבלגן החיים הילדים והשיגועים:-) אבל עשיתי וי על עוד שנה.
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2011, 21:00
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_טוסיק_דבש*
אהבת עולם
הי עוקבת אחריך ואחרי פעלייך
איזה יופי ! יישר כוייח
@}
איזה יופי ! יישר כוייח
@}
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
- דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*
אהבת עולם
אני נוסעת ליומיון, וכנראה אעבור בבן-גוריון.
כתבי לי למייל שבראש הדפבית שלי, ונחליף מספרים.
כתבי לי למייל שבראש הדפבית שלי, ונחליף מספרים.
-
אהבת עולם
היי
תוכלי לצור איתי קשר בבקשה?
בעיניין קצת דחוף...
תודה
עדי 0544415934
תוכלי לצור איתי קשר בבקשה?
בעיניין קצת דחוף...
תודה
עדי 0544415934
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2006, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של אבישג_א*
אהבת עולם
קיבלתי
באמת מושקע (-:
יקח לי קצת זמן לענות אני חושבת, אולי בלילה אחרי שאחרוש כמו שצריך, נראה.
(זה פשוט מצריך התייחסות ארוכה)
באמת מושקע (-:
יקח לי קצת זמן לענות אני חושבת, אולי בלילה אחרי שאחרוש כמו שצריך, נראה.
(זה פשוט מצריך התייחסות ארוכה)
אהבת עולם
אהבת, תודה על הדברים שכתבת בדף של קואלה בתגובה לבשמת.
מאוד מזדהה.
יום טוב.
מאוד מזדהה.
יום טוב.
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
אהבת עולם
לינה לחברתך - הייתי מנסה לחפש גם באתר couch surfing
www.couchsurfing.org/
www.couchsurfing.org/
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
אהבת עולם
היא לגמרי מוזמנת לדבר איתנו, אם תנאי קומונה מדברים אליה
שמח כאן
שמח כאן
-
- הצטרפות: 09 אוגוסט 2010, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של דג_חתול*
אהבת עולם
היי, זוכרת שביקשת שאשלח מייל? אז שלחתי כבר, אז, והיום שוב. קיבלת?