מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
כשהפלתי, הרופא במיון אמר לי שעלי לחכות 3 מחזורים לפני שאני מנסה להרות שוב ושהמחזור הבא צריך להגיע תוך 4 עד 6 שבועות.
עברו 6 שבועות מההפלה ועדיין לא קיבלתי, הלכתי לרופא הנשים שלי וזה שלח אותי לעשות בדיקת הריון. לשאלתי, הוא גם אמר שאכן יש לחכות 3 מחזורים אחרת הפלה גוררת הפלה.
אני, שלא שמרתי כי חשבתי שיהיה זה אופטימי מידי מצידי לחשוב שאכנס שוב להריון כ"כ מהר ומיד אחרי הפלה, באמת הייתי בהריון, אך בזוכרי את דברי הרופא לא מיהרתי לשמוח ואכן תוך יומיים נפל לי בשנית.
ללמדכן שבאמת יש לחכות 3 מחזורים ולא כפי שטענו רבות מכן שדי אולי במחזור אחד.
הייתי רוצה לשמוע על מישהי שהרתה קודם שעברו 3 מחזורים וסיימה בלידה כי עכשיו רק סיימתי מחזור ראשון מאז ההפלה הראשונה וקשה לי לחכות עוד 2.
עברו 6 שבועות מההפלה ועדיין לא קיבלתי, הלכתי לרופא הנשים שלי וזה שלח אותי לעשות בדיקת הריון. לשאלתי, הוא גם אמר שאכן יש לחכות 3 מחזורים אחרת הפלה גוררת הפלה.
אני, שלא שמרתי כי חשבתי שיהיה זה אופטימי מידי מצידי לחשוב שאכנס שוב להריון כ"כ מהר ומיד אחרי הפלה, באמת הייתי בהריון, אך בזוכרי את דברי הרופא לא מיהרתי לשמוח ואכן תוך יומיים נפל לי בשנית.
ללמדכן שבאמת יש לחכות 3 מחזורים ולא כפי שטענו רבות מכן שדי אולי במחזור אחד.
הייתי רוצה לשמוע על מישהי שהרתה קודם שעברו 3 מחזורים וסיימה בלידה כי עכשיו רק סיימתי מחזור ראשון מאז ההפלה הראשונה וקשה לי לחכות עוד 2.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הייתי רוצה לשמוע על מישהי שהרתה קודם שעברו 3 מחזורים וסיימה בלידה כי עכשיו רק סיימתי מחזור ראשון מאז ההפלה הראשונה וקשה לי לחכות עוד 2
רק בדף הזה יש כמה סיפורים כאלה
אני חיכיתי 2 מחזורים ולקח עוד 2 להיכנס להריון, אני חושבת שזה כמו להמתין 4 לא? ואז היתה עוד הפלה... מאוד מהירה בשבוע חמישי.
אני לא חושבת שיש קשר בין זמן ההמתנה לעובדה שהיתה עוד הפלה, בכל מקרה אחרי הפעם ה-3 כדאי לפנות לברור יותר מעמיק. (בעיקר אם בעבר לא היה מעולם הריון תקין)
רק בדף הזה יש כמה סיפורים כאלה
אני חיכיתי 2 מחזורים ולקח עוד 2 להיכנס להריון, אני חושבת שזה כמו להמתין 4 לא? ואז היתה עוד הפלה... מאוד מהירה בשבוע חמישי.
אני לא חושבת שיש קשר בין זמן ההמתנה לעובדה שהיתה עוד הפלה, בכל מקרה אחרי הפעם ה-3 כדאי לפנות לברור יותר מעמיק. (בעיקר אם בעבר לא היה מעולם הריון תקין)
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני.
ההפלה היתה בלי שום התערבות בכלל.
אני.
ההפלה היתה בלי שום התערבות בכלל.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
גילה, לא הבנתי מה ניסית להגיד. ילדת לאחר הריון שהחל תוך פחות מ- 3 מחזורים מהפלה שעברת?
איזה הפלה היתה בלי התערבות?
איזה הפלה היתה בלי התערבות?
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
- דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
קראתי בעיתון מחקר (לא קראתי את המחקר עצמו) שמומלץ לחכות חצי שנה אחרי הפלה כדי למנוע הפלה נוספת.
יחד עם זאת, רופא הנשים שלי, שמתמחה בפוריות, אמר לי אחרי ההפלה שלי מיד אחרי המחזור הראשון לנסות להיכנס להריון. (אחרי הגרידא הוא נתן לי כדורים כדי לגרום למחזור).
יחד עם זאת, רופא הנשים שלי, שמתמחה בפוריות, אמר לי אחרי ההפלה שלי מיד אחרי המחזור הראשון לנסות להיכנס להריון. (אחרי הגרידא הוא נתן לי כדורים כדי לגרום למחזור).
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מירב אני מצטערת מאוד על החוויה שעברת, ואני מקווה שתתחזקי להריון הבא ושיהיה לך רק טוב.
אך בהתייחסות לזמן המתנה סביר לכניסה להריון לאחר הפלההוא שכל מקרה לגופו,רוב הרופאים אכן ממליצים להמתין מחזור אחד, אבל בתנאי שהגוף מוכן נפשית לזה.
אני מכירה נשים שהמתינו מחזור אחד וההריון עבר בהצלחה, אבל שום דבר אינו וודאי.
לפחות תתנחמי בעובדה שהגוף שלך פורה והצלחת להיכנס במהרה להריון, אני 4 חודשים אחרי הפלה ורק לפני 4 ימים עברתי הזרעה וכולי תקווה שיהיה הריון, ואני יצליח להגיע לסיום ההריון.
אני מקווה שהחודשיים הבאים יעברו לך במהרה , אל תלחיצי את עצמך זה לא עוזר, תאמיני לי......
אך בהתייחסות לזמן המתנה סביר לכניסה להריון לאחר הפלההוא שכל מקרה לגופו,רוב הרופאים אכן ממליצים להמתין מחזור אחד, אבל בתנאי שהגוף מוכן נפשית לזה.
אני מכירה נשים שהמתינו מחזור אחד וההריון עבר בהצלחה, אבל שום דבר אינו וודאי.
לפחות תתנחמי בעובדה שהגוף שלך פורה והצלחת להיכנס במהרה להריון, אני 4 חודשים אחרי הפלה ורק לפני 4 ימים עברתי הזרעה וכולי תקווה שיהיה הריון, ואני יצליח להגיע לסיום ההריון.
אני מקווה שהחודשיים הבאים יעברו לך במהרה , אל תלחיצי את עצמך זה לא עוזר, תאמיני לי......
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אור.
גם אני תקווה בשבילך (בבקשה תעדכני כישיהיו לך חדשות ) וגם בשבילי: רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקת דם לראות אם רמת ה- beta-hcg ירדה אל מתחת ל- 5 מכיוון ש 6 שבועות לאחר ההפלה הראשונה רמתו היתה גבוהה והוא לא יודע אם היה זה הריון נוסף שנפל (זה מה שאני חושבת) או שיש לי בעיה שמשאירה כמות גבוהה של ההורמון (יש מחלה כזאת). היום נבדקתי והתוצאה היא- 0 . לא חשבתי שפעם אשמח לקבל תוצאה כזאת ( הוא אמר שאם זה 0 אז אפשר להתחיל שוב) אבל אני שמחה כי כבר לפני כמה ימים (אזור הביוץ) עבדנו על הריון חדש לראשונה מאז ההפלה (לפני 3 חודשים) ועכשיו נותר לי לחכות למחזור שאני מקווה שלא יגיע.
אני מחזיקה אצבעות לשתינו.
גם אני תקווה בשבילך (בבקשה תעדכני כישיהיו לך חדשות ) וגם בשבילי: רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקת דם לראות אם רמת ה- beta-hcg ירדה אל מתחת ל- 5 מכיוון ש 6 שבועות לאחר ההפלה הראשונה רמתו היתה גבוהה והוא לא יודע אם היה זה הריון נוסף שנפל (זה מה שאני חושבת) או שיש לי בעיה שמשאירה כמות גבוהה של ההורמון (יש מחלה כזאת). היום נבדקתי והתוצאה היא- 0 . לא חשבתי שפעם אשמח לקבל תוצאה כזאת ( הוא אמר שאם זה 0 אז אפשר להתחיל שוב) אבל אני שמחה כי כבר לפני כמה ימים (אזור הביוץ) עבדנו על הריון חדש לראשונה מאז ההפלה (לפני 3 חודשים) ועכשיו נותר לי לחכות למחזור שאני מקווה שלא יגיע.
אני מחזיקה אצבעות לשתינו.
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אור ומירב, מקווה לתוצאות חיוביות לשתיכן. ובינתיים תשמרו על אופטימיות אך בלי להיות בלחץ (בלתי אפשרי כמעט, אני יודעת).
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מירב המון בהצלחה,אני יודעת שיש תקווה, אתמול ביום 27/9 עשיתי בדיקת דם ולשמחתי יצא חיובי
עד כמה שזה נשמע מוזר אני מפחדת לשמוח , ביום ו' אני צריכה לעשות בדיקת דם נוספת לבדיקת BETA
ואוליי אני יוכל לחייך ולקוות שהפעם יהיה טוב והכל יהיה בסדר
עד כמה שזה נשמע מוזר אני מפחדת לשמוח , ביום ו' אני צריכה לעשות בדיקת דם נוספת לבדיקת BETA
ואוליי אני יוכל לחייך ולקוות שהפעם יהיה טוב והכל יהיה בסדר
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הי אור, איזה יופי! ממש נפלא. אני זוכרת גם את הפחד לשמוח, ואת ההמתנה לבדיקה נוספת כעבור כמה ימים. אבל הנה היום יש לי תינוק מקסים, וכך גם לך יהיה
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
סוף סוף אני שומעת חוויה כמו שלי (לצערי לא חוויה נעימה).אני מנסה להרות כשנה וחצי.היתה בעיה וטיפלו בה.חודש שעבר איחר לי המחזור קניתי ערכה לבדיקת הריון והתשובה היתה חיובית לאחר כמה ימים התחיל לי דימום מה שניגמר כהפלה היה לי מאוד עצוב כי אני מחכה לזה הרבה זמן (אני בת 29 כבר ונשואה כ4 וחצי שני שנים) והשאלות של הסביבה ממש משגעות אותי.ככה ,היתי רוצה לדעת עם קרה למשהי מיקרה כזה ותכף ניסתה וניקלטה מיד כי לאחר בדיקה של רופא שהכל נקי ברחם החלטתי לא לחכות עם זה.תודה
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
דניאלה. קראי את מה שכתבתי ב 13.9.04 12:20 אך הרופא תיקן אותי שיש לחכות 3 חודשים ולא 3 מחזורים.
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הי דניאלה , גם לי הייתה הפלה דומה אז אני משתתפת בצערך . לצערי כולם אמרו לי שאחרי הפלה טבעית מיד נקלטים ולא כך היה, כל הלחץ שפיתחתי סביב זה רק עיקב .
אני מאחלת לך שתצליחי .
אני מאחלת לך שתצליחי .
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
דניאלה, האם עברת גם גרידה? אני שמעתי שאומרים לחכות מחזור אחד, וכך גם עשיתי בעבר.
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה!
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני! אומנם לידה מוקדמת אבל זה כבר סיפור אחר... אין צורך לחכות לפי ניסיוני.
אני! אומנם לידה מוקדמת אבל זה כבר סיפור אחר... אין צורך לחכות לפי ניסיוני.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום דניאלה, אל תתייאשי אני המתנתי כמעט שנתיים וניקלטתי , אך לצערי ההריון הסתיים בשבוע שישי אני לא יודעת אם התחלת טיפולים , אם לא תנסי, אני עברתי דרך רמת מרפא ברמת גן טיפול של הזרעה וכעת אני בתחילת הריון, הרבה בהצלחה
אך טיפ קטן אם אכן עברת הפלה תמתיני לפחות חודש שהגוף יהיה מוכן יותר לקליטת הריון.
אך טיפ קטן אם אכן עברת הפלה תמתיני לפחות חודש שהגוף יהיה מוכן יותר לקליטת הריון.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
לגבי מה שכתבתי קודם התכוונתי חודש שישי
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אור, כמה נפלא, מחזיקה לך אצבעות.
אני, לעומת זאת, בעיצומו של מחזור שלדאבוני הגיע לבסוף אך כבר חישבתי את מועד הביוץ הבא עלי לטובה ואני מוכנה ומזומנה לתקוף אותו חגיגית .
אני, לעומת זאת, בעיצומו של מחזור שלדאבוני הגיע לבסוף אך כבר חישבתי את מועד הביוץ הבא עלי לטובה ואני מוכנה ומזומנה לתקוף אותו חגיגית .
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מירב אל תתיאשי , בעזרת השם אני רוצה לראות בפורום זה בשורות טובות.
שיהיה הרבה בהצלחה
שיהיה הרבה בהצלחה
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מירב, האם בדקת ב תכנון הריון באופן טבעי ?
או ב כניסה להריון ? בכלל ב מדור הריון יש המון מידע
לפעמים לא מספיק לחשב את מועד הביוץ, צריך לחזות אותו בצורה יותר מדוייקת. בדף הזה מפורטת שיטה שאינה דורשת התערבות רפואית. מומלץ.
או ב כניסה להריון ? בכלל ב מדור הריון יש המון מידע
לפעמים לא מספיק לחשב את מועד הביוץ, צריך לחזות אותו בצורה יותר מדוייקת. בדף הזה מפורטת שיטה שאינה דורשת התערבות רפואית. מומלץ.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום, עברתי הריון כימי והפלה, נכנסתי ישר להריון ועברתי הפלה נוספת בשבוע 10 שהסתיימה בגרידה. אני 6 שבועות אחרי הגרידה ועדיין לא קיבלתי מחזור.
יש סיכוי שאני בהריון כי השתמשתי בנרות קוטלי זדע שאינם בטוחים לגמרי. אני מתה מפחד לבדוק אם אני בהריון. תכננתי לחכות קצת עם ההריון כי נפשית אני ממש מותשת. אין לי כח להיכנס שוב לפחדים לחששות לראות אם יש או אין דימום... יש או אין דופק... לספר? למי? מתי?....
חוץ מזה אני מרגישה קצת כאב בשדיים אבל אין לי בחילות. כך בדיוק הרגשתי בהפלות הקודמות.
אני ממש במילכוד! איזה בעסה!
יש סיכוי שאני בהריון כי השתמשתי בנרות קוטלי זדע שאינם בטוחים לגמרי. אני מתה מפחד לבדוק אם אני בהריון. תכננתי לחכות קצת עם ההריון כי נפשית אני ממש מותשת. אין לי כח להיכנס שוב לפחדים לחששות לראות אם יש או אין דימום... יש או אין דופק... לספר? למי? מתי?....
חוץ מזה אני מרגישה קצת כאב בשדיים אבל אין לי בחילות. כך בדיוק הרגשתי בהפלות הקודמות.
אני ממש במילכוד! איזה בעסה!
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אולי באמת כדאי לתת לגוף ולנפש לנוח כמה זמן, ולהשתמש באמצעי מניעה יותר בטוחים (יש מלא אופציות, גם פה באתר)?
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הבעיה היא שלא רציתי להשתמש בגלולות כי רציתי לעבור בדיקת דם לגילוי קרישים ואסור להשתמש בגלולות. ומהקונדום בעלי התבאס רצח.
חוץ מזה אם אני כן בהריון - זה אבוד...
חוץ מזה אם אני כן בהריון - זה אבוד...
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
ומהקונדום בעלי התבאס רצח
ישנן עוד דרכים יעילות לא פחות. לא מסוגלת כרגע להיזכר בשמות של הדפים הרלוונטיים (אולי כניסה להריון)
חוצמזה, שיתבאס! שילך! תסתדרי לבד. למה רק את צריכה לסבול? זו גם אחריות שלו
ישנן עוד דרכים יעילות לא פחות. לא מסוגלת כרגע להיזכר בשמות של הדפים הרלוונטיים (אולי כניסה להריון)
חוצמזה, שיתבאס! שילך! תסתדרי לבד. למה רק את צריכה לסבול? זו גם אחריות שלו
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מיכל. תודה על ההפניה לדפים. קראתי אותם בשקיקה, למדתי המון ועכשיו אני מיישמת.
אור. מזל טוב (באיחור מה). שיהיה לך הריון מושלם.
אור. מזל טוב (באיחור מה). שיהיה לך הריון מושלם.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום.
אני נמצאת במצב היסטרי, עברתי הפלה בשבוע 22+ לפני 10 חודשים, אחרי טיפולי פוריות.
וכעת אני בשבוע 29+, עם תפר צוואר הרחם. התחילו לי צירים לפני מ"ס ימים, ואושפזתי למעקב.
כרגע אני מקבלת תרופות להפסקת הצירים.
אני ממש מפחדת שההיסטוריה תחזור על עצמה, אני יודעת שהעובר גדול יותר 1570 , אך עדיין.
אני אשמח לשמוע מקרים שגם עם תהיה לי שוב לידה מוקדמת אני יחזור הבייתה עם ידיים מלאות.
תודה .
אני נמצאת במצב היסטרי, עברתי הפלה בשבוע 22+ לפני 10 חודשים, אחרי טיפולי פוריות.
וכעת אני בשבוע 29+, עם תפר צוואר הרחם. התחילו לי צירים לפני מ"ס ימים, ואושפזתי למעקב.
כרגע אני מקבלת תרופות להפסקת הצירים.
אני ממש מפחדת שההיסטוריה תחזור על עצמה, אני יודעת שהעובר גדול יותר 1570 , אך עדיין.
אני אשמח לשמוע מקרים שגם עם תהיה לי שוב לידה מוקדמת אני יחזור הבייתה עם ידיים מלאות.
תודה .
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
עברתי ארבע הפלות טבעיות לפני שמצאו את הבעיה כולן קרו בשבוע השמיני להיריון וכולן באותה שעה {12 בצהריים} הגעתי למצב שפחדתי להיכנס לשירותים באותו היום כדי לא להתאכזב. עברתי כל כך הרבה בדיקות, וצילום רחם שאני לא מאחלת לשונאים שלי. בסופו של דבר הבעיה היתה כלכך קטנה והפתרון עוד יותר קטן, פשוט ההורמון פרולקטין היה גבוה מדי, וכדור אחד ביום במשך חודש פתר את הבעיה לתמיד.
-
- הצטרפות: 09 מאי 2005, 16:44
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכן, כל כך שמחתי למצוא את הדף הזה- גם אני עכשיו בדיוק במהלך הפלה טבעית- אחרי שבשבוע השישי עשיתי בדיקת בטא וגיליתי שהרמה נמוכה מדי - 280, ואז במיון אמרו לי שבאולטראסאונד לא רואים כלום- לא עובר ולא שק הריון וכנראה שהכל יפול כבר טבעי. והנה זה קורה. היום כבר היום החמישי ש"זה נופל" ורציתי לדעת- האם זה נחשב מחזור? במיון אמר לי הרופא המקסים (ד"ר גלעד רטן) לא לחכות. מיד לנסות שוב. מה אתן אומרות- ברות ניסיון שכמותכן? מי כמוכן יודעת שאין לי סבלנות לחכות אפילו מחזור אחד!!!!
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
את ההמשך של הסיפור שלי אפשר למצוא ב לוג מתכננים . אבל אחרי ההפלה שמסופרת ב הפלה בכל אופן , חיכינו קצת, ואחרי 4 חודשים נקלטתי שוב, בשבוע 5 הוא כבר נפל (טבעי, ללא התערבות) אז כבר לא חיכינו (כמובן!) וחודש אחרי זה כבר הייתי בהריון, שנמשך 26 שבועות תקינים לחלוטין (אבל הנסיבות שבהן הסתיים כבר לא רלוונטיות בכלל לסיפור הזה).
בקיצור המלצתי לך - אל תחכי!!! אם הגוף שלך לא מוכן, במילא לא יקלט הריון, ואם כן, אז מה טוב! בהצלחה!
בקיצור המלצתי לך - אל תחכי!!! אם הגוף שלך לא מוכן, במילא לא יקלט הריון, ואם כן, אז מה טוב! בהצלחה!
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מנסיוני האישי אל תחכי כמו שמיכל אמרה אם הגוף לא מוכן במילא לא תיקלטי להיריון אז קחי את הכל בקלות ושיהיה לך בהצלחה.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכולם. גם אני עברתי הפלה טבעית בשבוע השישי להריון. רציתי את ההריון מאד אך הוא בחר ללכת. היה לי דימום במשך שלושה שבועות ועכשיו אני אחרי . מרגישה שלמה ומוכנה לנסות שוב. רציתי לשאול עם מישהי יודעת למה כל כך חשוב לחכות לאחר הפלה? נורא מוזר לי למנוע כניסה להריון כאשר אני כל כך רוצה בכך. ואם אני לא אחכה?
אשמח לתשובות רוני
אשמח לתשובות רוני
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
רציתי לשאול עם מישהי יודעת למה כל כך חשוב לחכות לאחר הפלה?
אין לזה תשובה "רפואית" או "מדעית" חד-משמעית.
זו סה"כ המלצה של רופאים. גם לא אחידה. יש כאלה שיגידו לחכות מחזור אחד, יש כאלה שיגידו לחכות שלושה...
למה ממליצים? אולי כדי שאם תנסי לפני שקיבלת מחזור בפעם הראשונה יש סיכוי טוב שתתאכזבי ורוצים למנוע ממך אכזבה? אולי כדי לתת לגוף זמן להתאושש? לא לגמרי ברור לי.
אני לא חיכיתי ונכנסתי להריון תקין. את צריכה להקשיב לגוף שלך ולהכין אותו להריון בלי קשר להפלה שהיתה.
אין לזה תשובה "רפואית" או "מדעית" חד-משמעית.
זו סה"כ המלצה של רופאים. גם לא אחידה. יש כאלה שיגידו לחכות מחזור אחד, יש כאלה שיגידו לחכות שלושה...
למה ממליצים? אולי כדי שאם תנסי לפני שקיבלת מחזור בפעם הראשונה יש סיכוי טוב שתתאכזבי ורוצים למנוע ממך אכזבה? אולי כדי לתת לגוף זמן להתאושש? לא לגמרי ברור לי.
אני לא חיכיתי ונכנסתי להריון תקין. את צריכה להקשיב לגוף שלך ולהכין אותו להריון בלי קשר להפלה שהיתה.
-
- הצטרפות: 27 יוני 2006, 14:13
- דף אישי: הדף האישי של גל_ים*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
למיטב ידיעתי הדיעות חלוקות לגבי זמן ההמתנה הרצוי, ואלו שמצדדים בהמתנה של שלושה חודשים לפחות מסתמכים על מחקרים מסויימים שמראים על סיכוי גבוה יותר להפלה כשלא ממתינים.
הסבר אחד לכך ששמעתי מסטודנט לרפואה, ולא בדקתי את זה, זה שאם ההפלה נובעת מבעיה בביצית, הרי שלביציות הצמודות לה יש סיכוי גבוה יחסית להיות פגומות גם כן. (זה היה מזמן ופתאום זה נשמע לי מופרך לגמרי).
הסבר אחד לכך ששמעתי מסטודנט לרפואה, ולא בדקתי את זה, זה שאם ההפלה נובעת מבעיה בביצית, הרי שלביציות הצמודות לה יש סיכוי גבוה יחסית להיות פגומות גם כן. (זה היה מזמן ופתאום זה נשמע לי מופרך לגמרי).
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני לאחר 2 הפלות ברצף ששניהם הופסקו לאחר שלא נצפה דופק בשבוע 9 כאשר בשבוע 8 הוא כן נצפה משהו ידע איזה בדיקה אפשר לגלות מהי הסיבה ואם כדי לנוסת שוב?
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
בקשי בדיקת קרישיות יתר. לא ממהרים לערוך אותה כי היא יקרה, אבל שווה להתעקש.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
בהמשך לקרוטונית - בירור אצל המטולוג, אם את באיזור הצפון אני יכולה להמליץ לך.
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מתי אמורים לקבל מחזור אחרי גרידה,, כי עברו כבר חמישה שבועות ועדיין לא קיבלתי,, האם זאת סיבה להריון?
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הייתה לי לידה הפלה מאוחרת שבוע 22+3,תאומים,קיבלתי מחזור אחרי 4 שבועות,אני לחוצה לגבי מתי להתחיל טיפולי פוריות מחדש,נפשית עדיין חייה בדמיון של עוברים שאיבדתי
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בדיוק יום אחרי הםלה טבעית בשבוע 7 גם רוצה מאוד להקלט ומתמודדת עם ההוראה לא להקלט 3 חודשים
מה עושים
בדיוק יום אחרי הםלה טבעית בשבוע 7 גם רוצה מאוד להקלט ומתמודדת עם ההוראה לא להקלט 3 חודשים
מה עושים
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היתה לי גם הפלה טבעית בסוף שבוע 7, ולא קיבלתי הוראה לא להקלט אחרי זה. לנו לקח עוד שנתיים ורבע עד להריון הנכסף.
מאחלת לך רק טוב
מאחלת לך רק טוב
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מאוד הפחיד אותי לשמוע על כול ההפלות הללו שיש לי 2 בנות ועברתי הזרעה בהצלחה נקלטתי להריון והוא נפל בשבוע 3 בערך לפי מה שהבנתי אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה ואם אני ינסה שוב זה לא ייפול בשלב כלשהו מאוד מדכא
מאוד הפחיד אותי לשמוע על כול ההפלות הללו שיש לי 2 בנות ועברתי הזרעה בהצלחה נקלטתי להריון והוא נפל בשבוע 3 בערך לפי מה שהבנתי אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה ואם אני ינסה שוב זה לא ייפול בשלב כלשהו מאוד מדכא
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הי בנות,
כיף להכנס לדף הזה ולגלות שעוד נשים חוות את הטראומה.
עברתי גרידה בשבוע 10 לאחר שיום קודם נצפה דופק יום לאחריו כבר לא היה.
לאחר שלושה שבועות של דימומים ועוד שבוע של כאבי תופת וזריקות וולטרן להרגעה.
כעת לאחר ההפלה בבית חולים פרטי.
עדיין מדממת נורא כבר ארבעה ימים ועם התכווצויות.
פוחדת שאני נכנסת לדכאון!!!
הי בנות,
כיף להכנס לדף הזה ולגלות שעוד נשים חוות את הטראומה.
עברתי גרידה בשבוע 10 לאחר שיום קודם נצפה דופק יום לאחריו כבר לא היה.
לאחר שלושה שבועות של דימומים ועוד שבוע של כאבי תופת וזריקות וולטרן להרגעה.
כעת לאחר ההפלה בבית חולים פרטי.
עדיין מדממת נורא כבר ארבעה ימים ועם התכווצויות.
פוחדת שאני נכנסת לדכאון!!!
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אם את מרגישה שאת צריכה עזרה, אל תהססי, פני לאיש מקצוע שיכול לעזור לך!
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי, אני כ 8 חודשים אחרי הנסיון להיכנס להריון נקלטתי והייתה לי הפלה טבעית בשבוע ה 9 עכשיו אני אחרי כבר 5 חודשים ואין שום דבר באופק האם כדאי להיבדק? או להיעזר בטיפול כלשהו? אני ממש בלחץ
היי, אני כ 8 חודשים אחרי הנסיון להיכנס להריון נקלטתי והייתה לי הפלה טבעית בשבוע ה 9 עכשיו אני אחרי כבר 5 חודשים ואין שום דבר באופק האם כדאי להיבדק? או להיעזר בטיפול כלשהו? אני ממש בלחץ
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי לכולכן קשה להגיד שמזל יש את הפורום הזה אבל זה מקל...אני בשלוש שנים האחרונות חוויתי 4 הפלות 3 טבעיות ו1 יזומה מאד מאד רוצה הריון חדש ותקין לעשות חוויה מתקנת לא יודעת מה הצעד הראשון שעליי לעשות ללכת לשיחות לצאת לנופש ולשכוח מהכל או להתחיל לעבוד על חדש שרק שלשום זהנפל בשבוע 5 +כמה ימים
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
עברתי גרידה ביולי מאז אני לא מפסיקה לאכול סרטים על זה נראה שכולם שכחו מזה ורק אני נתקעתי על זה . קיבלתי מאז מחוזרים סדירים אבל בחודשיים האחרונים המחזור. ממש מאחר לי ואני לא יודעת מה לעשות למישהי קרה שהמחזור נהיה לא סדיר מאז הגרידה? זה נורמלי???בבקשה תענו
-
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
לאא, ובנות יקרות. גם לי הייתה הפלה טבעית בשבוע 10 ... לאחר שנתיים של נסיונות... אני אופטימית כי זה סימן שאני יכולה סוף סוף להיכנס להריון וזה טוב מה שגרם לכך הוא דיקור סיני שעשיתי... כעת המחזור הראשון אחרי ההפלה, 3 ימים ראשונים עם דימום חזק מאוד ומאז 7 ימים נוספים עם טפטופים (שזה מאוד מוזר, אבל מחר יש לי אולטרסאונד ומקווה להבין מה המצב). אני מסוג הבנות שמבחינת הרפואה המערבית הכל בסדר ואין סיבה למה לא מצליחה להיכנס להריון. מבחינת הרפואה הסינית אמר לי המטפל שהגוף שלי כל כך חלש שהוא לא יכול לקלוט הריון. אז אחרי תקופה ממושכת של חיזוק הגוף באמצעות תזונה נכונה דיקור וצמחים , ועוד לפני שהתחיל לגעת בנושא הפריון כבר נכנסתי להריון. בגיל 42 ! ממליצה מאוד למצוא מדקר סיני טוב , וחשוב שיהיה מישהו עם המלצות כי לפני כן הייתי אצל מישהו שרק הרע את מצבי. כמו כן יש לרפואה הסינית אפשרות לעזור בהפלות חוזרות. מקווה להיכנס להריון בקרוב מאוד ... שיהיה בהצלחה לכולנו
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2012, 22:40
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אהלך בנות.. גם אני כמו כל נשואה טריה..מצפה בשקיקה לתינוק קטן ובריא.. לפני כחודש..עברתי הריון כימי..והבטא עדיין 20..או שהספיק קצת לרדת עשיתי לפני שבוע.. מזה אומר? תוך כמה זמן זה מגיע ל0?..
אני יכולה לנסות להיכנס להריון אם עדיין לא קיבלתי מחזור או שאני צריכה לחכות למחזור? למרות שזה הייתה הפלה טבעית בשלב מאוד מוקדם(שבוע 5) ולא התבצעה גרידא..המון תודות
אני יכולה לנסות להיכנס להריון אם עדיין לא קיבלתי מחזור או שאני צריכה לחכות למחזור? למרות שזה הייתה הפלה טבעית בשלב מאוד מוקדם(שבוע 5) ולא התבצעה גרידא..המון תודות
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי..האם אפשר להיכנס להריון במידה וראו אצלי ציסטות בגודל 2.7/ ו 2.9(קטנות יחסית) בשחלות?
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי אני עברתי טיפולי הפריה ועברתי הפלה בשבועה ה22 שגיליתי שיש לי בת
עברתי גרידה המחזור לא סדיר אני מנסה ליכנס להריון בלי הפריות מאחר לי בחודש יש סיכוי שאני בהריון אני ]וחדת שלא אני מפחדת לעשות בדיקה ולגלות שלא..
היי אני עברתי טיפולי הפריה ועברתי הפלה בשבועה ה22 שגיליתי שיש לי בת
עברתי גרידה המחזור לא סדיר אני מנסה ליכנס להריון בלי הפריות מאחר לי בחודש יש סיכוי שאני בהריון אני ]וחדת שלא אני מפחדת לעשות בדיקה ולגלות שלא..
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי בנות, אני כרגע בתהליך של הפלה טבעית הדימום התחיל לי לפני שבוע בשבוע ה7 ביום שלישי הדימום התגבר והרופא כבר לא ראה דופק והסביר לי שיהיו לי כמה ימים של דימום ואחרי זה נעשה בדיקה לראות שהכל יצא, היום יום שישי ועדיין יש לי דימום חזק מישהי יודעת אם זה נורמלי ששבוע שלם יש דימום חזק?
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
לפני כשלוש שבועת עברתי הפלה ,ועדיין לא קיבלתי מחזור האם עליי לפנות רופא נשים או לחכות
לפני כשלוש שבועת עברתי הפלה ,ועדיין לא קיבלתי מחזור האם עליי לפנות רופא נשים או לחכות
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אין צורך לפנות לרופא בשלב זה. הווסת אמורה להגיע 4 - 6 שבועות אחרי הפלה.
-
- הצטרפות: 18 ינואר 2012, 10:13
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכן. לפניי כ5 שבועות עברתי הפלה וגרידה בשבוע 15 להריון. הייתה לי ירידת מים פתאומית ואחכ״ העובר בשלמות נפלט לי מהגוף ואז עשו לי גרידא כדי להוציא את השחילה. מישהי יודעת אם זה נורמלי ותקין שעדיין לא קיבלתי מחזור???? חשוב לציין כי בבדיקת רופא שעשיתי לפניי חודשיים ראו שהרחם עדיין לא נקי ושהבטא שלי 12. אשמח מאוד לקבל תשובה דחופה. תודה
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הי הדס אני עברתי הפלה בשבוע 10 וקלח לי 6 שבועות עד שקיבלתי מחזור. את יכולה להיות רגועה כי זה מאוד טבעי.
בהצלחה בהמשך
הי הדס אני עברתי הפלה בשבוע 10 וקלח לי 6 שבועות עד שקיבלתי מחזור. את יכולה להיות רגועה כי זה מאוד טבעי.
בהצלחה בהמשך
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום, הייתה לי הפלה טבעית לפני כמה ימים. אני רוצה לשמוע לעצות בפורום ולרופא שלי - אז אתן לגןף לנוח ואמנע בחודשיים הקרובים.
הרופא הביא לי גלולות מסוג מינס.
האם זה יכול להוות בעיה להיקלט בעוד חודשיים? אני מתה מפחד........
מצד אחד, לא מסוגלת להרות בחודש הקרוב בגלל הטראומה של ההפלה ומצד שני מפחדת שהגלולות יקשו עליי להכנס להריון בעוד חודשיים.
האם יש לכם המלצה?
תודה רבה ובשורות טובות
שלום, הייתה לי הפלה טבעית לפני כמה ימים. אני רוצה לשמוע לעצות בפורום ולרופא שלי - אז אתן לגןף לנוח ואמנע בחודשיים הקרובים.
הרופא הביא לי גלולות מסוג מינס.
האם זה יכול להוות בעיה להיקלט בעוד חודשיים? אני מתה מפחד........
מצד אחד, לא מסוגלת להרות בחודש הקרוב בגלל הטראומה של ההפלה ומצד שני מפחדת שהגלולות יקשו עליי להכנס להריון בעוד חודשיים.
האם יש לכם המלצה?
תודה רבה ובשורות טובות
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי, הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 5 וקצת. זה היה מאוד מפחיד הבטא בהתחלה היתה 160 ואחרי מספר ימים ירדה ל72 . כבר אז הרופא אמר לי שכנראה שזאת הפלה טבעית. ובאמת התחיל דימום ממש כמו וסת.
אני לא מבינה למה זה קורה לי. יש לי ילדה בת שלוש וחצי וההריון היה תקין. (יש לציין שזה מנשואים קודמים). לפני שנה הייתי בהריון לא רצוי אז עשיתי הפלה ממש בהתחלה(שאיבה). אני מפחדת שזה בגלל ההפלה ואם אני יכנס להריון שוב אז שוב זה יגמר בהפלה. אני ממש לקחתי את זה קשה ממש. אני צעירה ולא מבינה למה דווקא עכשיו שאנחנו ממש רוצים אז ככה (בת24 עוד מעט) האם מישהי יודעת שיש קשר בין המקרים.??? אשמח לתשובה למה אני עוד שנייה פשוט נשברת.
היי, הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 5 וקצת. זה היה מאוד מפחיד הבטא בהתחלה היתה 160 ואחרי מספר ימים ירדה ל72 . כבר אז הרופא אמר לי שכנראה שזאת הפלה טבעית. ובאמת התחיל דימום ממש כמו וסת.
אני לא מבינה למה זה קורה לי. יש לי ילדה בת שלוש וחצי וההריון היה תקין. (יש לציין שזה מנשואים קודמים). לפני שנה הייתי בהריון לא רצוי אז עשיתי הפלה ממש בהתחלה(שאיבה). אני מפחדת שזה בגלל ההפלה ואם אני יכנס להריון שוב אז שוב זה יגמר בהפלה. אני ממש לקחתי את זה קשה ממש. אני צעירה ולא מבינה למה דווקא עכשיו שאנחנו ממש רוצים אז ככה (בת24 עוד מעט) האם מישהי יודעת שיש קשר בין המקרים.??? אשמח לתשובה למה אני עוד שנייה פשוט נשברת.
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
מבחינת סטטיסטיקה הפלות טבעיות קורות המון [לא זוכרת מספרים מדוייקים].
כל זמן שזה משהו חד פעמי לא מייחסים לזה משמעות.
אם יש הפךלוןת חוזרות מתחילים לבדוק.
אני אישית חוויתי יותר מהפלה אחת ונכנסתי להריון בקלות אלריהן [כל אחת הייתה לפני הריון אחר].
ולפלונית מעל - אין לי מושג למה נתנו לך גלולות אחרי הפלה טיבעית.
מעולם לא נתקלתי בהמלצה כזו של רופא [לא שאני אשת מקצוע או משהו..]
וגם אחרי גרידה הרופא שלי [או הצוות בבי"ח] לא המליץ על שום מתן גלולות ....
כל זמן שזה משהו חד פעמי לא מייחסים לזה משמעות.
אם יש הפךלוןת חוזרות מתחילים לבדוק.
אני אישית חוויתי יותר מהפלה אחת ונכנסתי להריון בקלות אלריהן [כל אחת הייתה לפני הריון אחר].
ולפלונית מעל - אין לי מושג למה נתנו לך גלולות אחרי הפלה טיבעית.
מעולם לא נתקלתי בהמלצה כזו של רופא [לא שאני אשת מקצוע או משהו..]
וגם אחרי גרידה הרופא שלי [או הצוות בבי"ח] לא המליץ על שום מתן גלולות ....
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני יודעת שהפלות קורות כול הזמן אבל הפחד שלי שזה קשור להפלה שפעם עשיתי האם הפלה (שאיבה + גרידה) יכולה לגרום להפלות טבעית בעתיד?
אני יודעת שהפלות קורות כול הזמן אבל הפחד שלי שזה קשור להפלה שפעם עשיתי האם הפלה (שאיבה + גרידה) יכולה לגרום להפלות טבעית בעתיד?
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הי בנות, עברתי הפלה לפני 10 ימים לאחר שהדופק פסק בשבוע ה- 10.
הדימומים אחרי ההפלה נמשכו יום-יומיים בסך הכל וללא כאב משמעותי. שבוע אחרי ההפלה הייתי בביקורת והרופא ציין שיש עדיין דימום ברחם שלא יצא והוא נתן לי כדורים שגורמים לכיווץ הרחם במטרה שמההתכווצויות יפלט הדם שעדיין נמצא ברחם. אני לוקחת את הכדורים (3 ביום) כבר ארבעה ימים וכלום לא קורה - אני לא מדממת!! מה זה אומר? כמה זה מסוכן, אם בכלל?
הי בנות, עברתי הפלה לפני 10 ימים לאחר שהדופק פסק בשבוע ה- 10.
הדימומים אחרי ההפלה נמשכו יום-יומיים בסך הכל וללא כאב משמעותי. שבוע אחרי ההפלה הייתי בביקורת והרופא ציין שיש עדיין דימום ברחם שלא יצא והוא נתן לי כדורים שגורמים לכיווץ הרחם במטרה שמההתכווצויות יפלט הדם שעדיין נמצא ברחם. אני לוקחת את הכדורים (3 ביום) כבר ארבעה ימים וכלום לא קורה - אני לא מדממת!! מה זה אומר? כמה זה מסוכן, אם בכלל?
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום שיר, לי היה משהו דומה אבל אצלי הייתה הפלה טבעית. הדימומים נמשכו רק 3 ימים וזהו. אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא על מנת שיבדוק את זה שוב. אם נשאר לך, וכתוצאה מהכדורים את עדין לא מדממת אולי תצטרכי מעורבות רפואית
אבל בכול זאת עדיף לעשות בדיקה נוספת.
אבל בכול זאת עדיף לעשות בדיקה נוספת.
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
עברתי הפלה (לצערי) בחודש דצמבר מאז קיבלתי 2 מחזורים, זה סביר???? כי אמרו לי שמייד במחזור הראשון זה נתפס??
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי בנות לי היה דימום חזק והרופא אמר לי לעשות גרידה התקשרתי לרב ינון יונה והוא אמר לי לא לעשות לחכות שיצא הכל לבד
שמעתי כמובן לרב וכעבור שבועיים הגעתי לבדיקה בבית החולים ושם נאמר לי שבבדיקת האולטרסאונד ניצפים 2 שקים
של הריון אחד עם דופק ואחד בלי
מזלי ששמעתי לרב הקדוש הזה שאמר לי לחכות ולא לעשות גרידה שבא הייתי מאבדת את התינוקת המדהימה שלי
שמעתי כמובן לרב וכעבור שבועיים הגעתי לבדיקה בבית החולים ושם נאמר לי שבבדיקת האולטרסאונד ניצפים 2 שקים
של הריון אחד עם דופק ואחד בלי
מזלי ששמעתי לרב הקדוש הזה שאמר לי לחכות ולא לעשות גרידה שבא הייתי מאבדת את התינוקת המדהימה שלי
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
עברתי גרידה לפני יומיים.
הדעות באינטרנט חלוקות .קראתי באינטרנט שצריך לחכות חודש לפני שמתחילים לנסות אבל גם קראתי שאפשר ישר לנסות כי הגוף הכי פורה אחרי הפלה.
מה דעתכן?
הדעות באינטרנט חלוקות .קראתי באינטרנט שצריך לחכות חודש לפני שמתחילים לנסות אבל גם קראתי שאפשר ישר לנסות כי הגוף הכי פורה אחרי הפלה.
מה דעתכן?
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני צריכה עזרה .. אני עד עכשיו לא הבנתי ממה נכנסים להריון כמה אמרו לי מטיפות אהבה וכמה אמרו לי מזרע של הגבר.!?
אני צריכה עזרה .. אני עד עכשיו לא הבנתי ממה נכנסים להריון כמה אמרו לי מטיפות אהבה וכמה אמרו לי מזרע של הגבר.!?
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכול הבנות המקסימות צער לי לשמוע את הספורים העצובים של כולם אז ככה אני אחרי הפריה מחזור שני להריון כול כך שמחתי שהיום אני ממש במצב נשפי רע לפני יומים עברתי גרידה בשבוע 9 פלוס עובר ללא דופק היא לי רק באותו היום דימום קצת וזהו ויום למחרת כלום הרגשתי טוב עכשיו יש לי כאבים חזקים כאילו כמו שאני צריכה לקבל מחזור העם זה בסדר אני אמורה ללכת לרופא שלי עוד שבוע ואני כול כך רוצה להמשיך בטיפולים כי זה מה שמחזק אותי אני בוכה כמעט כול לילה מה אלי לעשות אשמח לשמוע ממשי שעברה משהו דומה לשלי שהיא לכולנו רק בשרות טובות
שלום לכול הבנות המקסימות צער לי לשמוע את הספורים העצובים של כולם אז ככה אני אחרי הפריה מחזור שני להריון כול כך שמחתי שהיום אני ממש במצב נשפי רע לפני יומים עברתי גרידה בשבוע 9 פלוס עובר ללא דופק היא לי רק באותו היום דימום קצת וזהו ויום למחרת כלום הרגשתי טוב עכשיו יש לי כאבים חזקים כאילו כמו שאני צריכה לקבל מחזור העם זה בסדר אני אמורה ללכת לרופא שלי עוד שבוע ואני כול כך רוצה להמשיך בטיפולים כי זה מה שמחזק אותי אני בוכה כמעט כול לילה מה אלי לעשות אשמח לשמוע ממשי שעברה משהו דומה לשלי שהיא לכולנו רק בשרות טובות
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכולן.. אני לא מאמינה שאני עוברת את זה עכשיו אבל אני, היום בשבוע 8, באמצע הפלה טבעית בבית... הרופא אמר לי לחכות עד שהכל ייצא ועדיף באופן טבעי וללא התערבות..
כ"כ רצינו את ההריון הזה אנחנו נשואים 3 שנים ושימחנו כ"כ את המשפחות... שעכשיו אני לא מפסיקה לבכות!!!
המוזר הוא שהרגשתי שמשהו לא תקין ואמרתי לבעלי שאני מרגישה שמשהו לא מתפתח טוב והמצב סטטי... זה בדיוק מה שהרופא אמר שמהאולטרסאונד הראשון בשבוע 6 עד לאתמול עד שום התפתחות ולא שומעים דופק ואז התחילו הדימומים....
מה עושים? איך עוברים את זה?? איך עוברים אח"כ את התקופה הזאת???
ניראה לי שיקח לי זמן עד שארצה לנסות שוב אני פשוט לא מוכנה לסיוט הזה שוב!!
שלום לכולן.. אני לא מאמינה שאני עוברת את זה עכשיו אבל אני, היום בשבוע 8, באמצע הפלה טבעית בבית... הרופא אמר לי לחכות עד שהכל ייצא ועדיף באופן טבעי וללא התערבות..
כ"כ רצינו את ההריון הזה אנחנו נשואים 3 שנים ושימחנו כ"כ את המשפחות... שעכשיו אני לא מפסיקה לבכות!!!
המוזר הוא שהרגשתי שמשהו לא תקין ואמרתי לבעלי שאני מרגישה שמשהו לא מתפתח טוב והמצב סטטי... זה בדיוק מה שהרופא אמר שמהאולטרסאונד הראשון בשבוע 6 עד לאתמול עד שום התפתחות ולא שומעים דופק ואז התחילו הדימומים....
מה עושים? איך עוברים את זה?? איך עוברים אח"כ את התקופה הזאת???
ניראה לי שיקח לי זמן עד שארצה לנסות שוב אני פשוט לא מוכנה לסיוט הזה שוב!!
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני בדיכאון!!!!!
שבוע הבא אני עתידה לעבור הפלה שנייה רצופה בפחות מ 3 חודשים.
שאלתי את הרופא איך זה יכול להיות?? 2 הפלות רצופות?? ולמה זה קורה רק לי??????? הרופא אמר שזו תופעה שכיחה ולא האמנתי אבל בזכות הבלוג אני מבינה שזה באמת כך וזה לא קורה רק לי...... זה לא משכיח את הכאב, הדיכאון דומה לאבל, אני לא מפסיקה להאשים את עצמי את הרפואה את אלוקים ואת העולם!!!!! מבחינתי מדובר בילד לכל דבר ועניין!!! בתוך כל זה הבנתי שכדאי להמתין 3 חודשים מהפלה לניסיון להרות שוב בגלל הכאב והלחץ הנפשי, הרחם מסוגל לשאת עוד הריון, הנפש זקוקה להחלמה ארוכה יותר.
תודה לכולכן ששיתפתן בכאב הנוראי הזה.
אני בדיכאון!!!!!
שבוע הבא אני עתידה לעבור הפלה שנייה רצופה בפחות מ 3 חודשים.
שאלתי את הרופא איך זה יכול להיות?? 2 הפלות רצופות?? ולמה זה קורה רק לי??????? הרופא אמר שזו תופעה שכיחה ולא האמנתי אבל בזכות הבלוג אני מבינה שזה באמת כך וזה לא קורה רק לי...... זה לא משכיח את הכאב, הדיכאון דומה לאבל, אני לא מפסיקה להאשים את עצמי את הרפואה את אלוקים ואת העולם!!!!! מבחינתי מדובר בילד לכל דבר ועניין!!! בתוך כל זה הבנתי שכדאי להמתין 3 חודשים מהפלה לניסיון להרות שוב בגלל הכאב והלחץ הנפשי, הרחם מסוגל לשאת עוד הריון, הנפש זקוקה להחלמה ארוכה יותר.
תודה לכולכן ששיתפתן בכאב הנוראי הזה.
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום בנות,
אתמול עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 7, מאז רק מדממת ולא מפסיקה לחשוב על המצב, זה הריון ראשון וממש לא רציתי להיות בסטטיסטיקה של ההפלות.
אבל זה מה שאלוהים רצה ואני לא מפסיקה להאשים את כולם!!
בנות יקרות, התחושה היא תחושת אבל שאחרים שלא חוו לא יבינו. בואו ניקח נשימה אחת גדולה נתאפס על עצמנו ונתחיל שוב לנסות(כמובן להתייעץ עם רופאים אחרי כמה זמן מותר), זהו דרכו של עולם ולצורך הצלחה המצב הנפשי שלנו הוא הכי חשוב, לשקוע בדיכאונות ובבכי שפשוט לא בשליטה כבר לא יעזרו לנו..
מאחלת לכולנו החלמה מהירה מהמצב ושיבוא עלינו לטובה בע"ה הריון תקין!!
שלום בנות,
אתמול עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 7, מאז רק מדממת ולא מפסיקה לחשוב על המצב, זה הריון ראשון וממש לא רציתי להיות בסטטיסטיקה של ההפלות.
אבל זה מה שאלוהים רצה ואני לא מפסיקה להאשים את כולם!!
בנות יקרות, התחושה היא תחושת אבל שאחרים שלא חוו לא יבינו. בואו ניקח נשימה אחת גדולה נתאפס על עצמנו ונתחיל שוב לנסות(כמובן להתייעץ עם רופאים אחרי כמה זמן מותר), זהו דרכו של עולם ולצורך הצלחה המצב הנפשי שלנו הוא הכי חשוב, לשקוע בדיכאונות ובבכי שפשוט לא בשליטה כבר לא יעזרו לנו..
מאחלת לכולנו החלמה מהירה מהמצב ושיבוא עלינו לטובה בע"ה הריון תקין!!
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכול הבנות לפני יומיים עברתי גרידה אחרי שלוש הפלות טבעיות זה פעם ראשונה שפניתי לבית חולים משום שהרופא המליץ לקחת את העובר למכון גנטיקה. אחרי הגרידה שעה ראשונה היה דימום וניפסק היום יום השלישי ואין דימום האם זה נורמלי אוצריך לגשת לרופא
שלום לכול הבנות לפני יומיים עברתי גרידה אחרי שלוש הפלות טבעיות זה פעם ראשונה שפניתי לבית חולים משום שהרופא המליץ לקחת את העובר למכון גנטיקה. אחרי הגרידה שעה ראשונה היה דימום וניפסק היום יום השלישי ואין דימום האם זה נורמלי אוצריך לגשת לרופא
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום בנות , אני אחרי חמש הפלות טביעות כולם בשבועות 8-11 תעזרו לי לאיזה רופא ללכת ו מה לעשות
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
ר' תבדקי קרישיות יתר
ר' תבדקי קרישיות יתר
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכולן !!! אתמול הגעתי למיון עקב דימומים והרופא אבחן הפלה טבעית ... בעבר עברתי גרידה מישהי חושבת שיש קשר בין השניים? אני עכשיו כביכול אמורה כחכות שהדימום יפסק ואז לחכות 4-6 שבועות עד שהמחזור יגיע ולאחריו הביוץ ואז לנסות שוב אם הבנתי נכון?
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכולן,
לפני כ7 חודשים עברתי הפלה בעזרת ציטוטק לאחר שלא נצפתה התפתחות בתוך שק ההריון, לפני כ-6 שבועות עברתי הפלה טבעית בשבוע 9 לאחר שלא היה דופק.
מיואשת כל כך ומפחדת שנכנסתי להריון שוב, עוד לא קיבלתי מחזור לאחר ההפלה האחרונה, עשיתי בדיקת דם שבוע שעבר והתשובה הייתה שלילית..
מצד שני חיכיתי כמו שהרופא אמר ונמענו עד לאחר המחזור הראשון, מסתבר שזה לא עזר ובכל זאת עברתי הפלה.. כבר לא יודעת מה לחשוב!!!!!
שלום לכולן,
לפני כ7 חודשים עברתי הפלה בעזרת ציטוטק לאחר שלא נצפתה התפתחות בתוך שק ההריון, לפני כ-6 שבועות עברתי הפלה טבעית בשבוע 9 לאחר שלא היה דופק.
מיואשת כל כך ומפחדת שנכנסתי להריון שוב, עוד לא קיבלתי מחזור לאחר ההפלה האחרונה, עשיתי בדיקת דם שבוע שעבר והתשובה הייתה שלילית..
מצד שני חיכיתי כמו שהרופא אמר ונמענו עד לאחר המחזור הראשון, מסתבר שזה לא עזר ובכל זאת עברתי הפלה.. כבר לא יודעת מה לחשוב!!!!!
-
- הצטרפות: 23 מאי 2012, 01:49
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
הי לילה טוב עברתי בשעה ארבע הפלה בשבוע 8 בערך זה היה נורא הלכתי לרופאה והיא בדקה אותי באולטרסאונד ואמרה שהכל תקין וכנראה זה הפלה טבעית הייתי אצלה לפני שבועים והיה דופק אבל היו דימומים קלים שהפכו לדימומים יותר כבדים נסיתי לנוח אבל .... הכי נורא שזרקתי את ההפלה בפח האם זה נורמלי ?
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי, גם אני עברתי הפלה טבעית בערך לפני 3 חודשים ומאז קיבלתי פעם אחת מחזור עכשיו המחזור ממש מאחר והבחילות התחילו אני מקווה מאוד שהפעם זה בעז״ה יעבור בשלום ובידיים מלאות.! רק להאמין ולחשוב חיובי...
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי לכולם אני כאן בבית החולים אחרי הפלה עם ציטוטק בשבוע 23 היה קשה מאוד זואת הפלה ראשונה ללא גרדה אני נפשית מבינה את כולם שהם רוצות בהריון נוסף גם אני אבל אני חושבת שביגלל שהגוף והנפש עברו סוג של טראומה אז לא למהר ולחשוב על כך זה יבוא לבד אבל לתת לגוף לנוח ובטח אתן שואלות כמה זמן? לפחות שלושה חודשים .גוף בריא בנפש בריאה כך גברים באים על מקומם טוב בהצלחה לכולם.
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום אני מאוד רוצה לדעת משהו אני עברתי הפלה אחד בחיים במרפאה עברתי גרדא ואחרי זה יצא לי להכינס עוד פעמים ושני הפעמים האלה לצערי נפל לי לבד ועכשיו אני שוב בהריון ואני לא מרגישה בחילות ולא מרגישה כלום לבנתיים אני בשבוע ה-7 להריוני ואני רוצה לדעת מה קורה כי אני לא רגועה כל כך השמח עם תיהיה תשובה לשאלה מאחלת בהצלחה לכולם
שלום אני מאוד רוצה לדעת משהו אני עברתי הפלה אחד בחיים במרפאה עברתי גרדא ואחרי זה יצא לי להכינס עוד פעמים ושני הפעמים האלה לצערי נפל לי לבד ועכשיו אני שוב בהריון ואני לא מרגישה בחילות ולא מרגישה כלום לבנתיים אני בשבוע ה-7 להריוני ואני רוצה לדעת מה קורה כי אני לא רגועה כל כך השמח עם תיהיה תשובה לשאלה מאחלת בהצלחה לכולם
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי בנות,לפני חצי שנה עברתי לידה מוקדמת(הפלה מאוחרת) של תאומים בשבוע 22+ עם צירים מוקדמים, קיצור של צוואר הרחם וכ"ו,הכל בטבעיות ולצערי זה ניגמר בלידת עוברים ללא רוח חיים כי הם היו קטנים מדיי בישביל לשרוד. מסתבר אחרי ששוחררתי שהיה לי גם חיידק e-coli ןאשמח לדעת אם מישהי מכירה או שהיה לה.(זה חיידק שיכול לגרום לצירים מוקדמים) בכל אופן אחרי 3 חודשים כשזה לא קרה טיבעי פניתי שוב לטיפולים(הפעם זה היה טיפול של מוקפאים)והחזירו לי עובר אחד שנקלט...כמה ששמחתי אתן בטח מתארות לעצמכן...באולטרסאונד הראשון והשני נצפה רק שק הריון ללא עובר המתנתי עוד שבוע וחצי שאולי פתאום הוא יופיע וכלןם! הופנתי לביה"ח לסיום ההריון עם כדורי ציטוטק. למזלי אחרי ביקורת של 4 ימים הכל יצא ונשארו ממש שאריות קטנות שהרופא אמר שייצאו עם המחזור.(נורא פחדתי מגרידה אחרי מה שעברתי) עכשיו אני מחכה למחזור שאמור להגיע4-6 שבועות ואין לי מושג האם אפשר כבר במחזור הקרוב אפשר לנסות שוב או להתחיל שוב בטיפול...האם מישהי עברה טיפול בציטוטק? כמה זמן צריך להמתין? אני לא רוצה לבזבז זמן. ולגביי החיידק בהריון הזה עשיתי בדיקות וגילו שהוא ישנו אבל הוא עבר מהנרתיק לשתן ואני ממש בלחץ כי הבנתי שלפעמים לוקח שנים להיפתר ממנו. אם מישהי שמעה או מכירה פליז אני צריכה עזרה
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי קוראים לדנה אני עברתי הפלה בחודש שלישי כמה זמן לוקח לכנס להריון
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אני צעירה כבת 21 לא נשואה עברתי הפלה לפני 10 חודשים בכדורי מיפיג'ין,כיום נכנסתי שוב להריון...אני חוששת לעשות שוב הפלה,כי אני רוצה להביא ילדים בעתיד?האם אצליח להרות שוב,
אני צעירה כבת 21 לא נשואה עברתי הפלה לפני 10 חודשים בכדורי מיפיג'ין,כיום נכנסתי שוב להריון...אני חוששת לעשות שוב הפלה,כי אני רוצה להביא ילדים בעתיד?האם אצליח להרות שוב,
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום,
אתמול בשבוע 11 התעוררתי בבוקר וגיליתי דימום הלכתי לבית חולים ומסתבר שאין התפתחות משבוע 7
כרגע אני ממתינה לתור לגרידא
אשמח לדעת איך כל הסיפור הזה נגמר ומהר מה עושים ואיכן הכי טוב?
והכי חשוב מתי אפשר לנסות שוב.
בריאות לכולם!
שלום,
אתמול בשבוע 11 התעוררתי בבוקר וגיליתי דימום הלכתי לבית חולים ומסתבר שאין התפתחות משבוע 7
כרגע אני ממתינה לתור לגרידא
אשמח לדעת איך כל הסיפור הזה נגמר ומהר מה עושים ואיכן הכי טוב?
והכי חשוב מתי אפשר לנסות שוב.
בריאות לכולם!
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
לימימה- עברתי שתי הפלות בגרידה (לצערי) והריתי אחכ הריון תקין. אפשרי. כל סיטואציה כזו היא טראומטית לגוף ולנפש וצריך להימנע ע״י שימוש באמצעי מניעה. כל הפלה היא לא אירוע חיובי לרחם. המשמעות הטכנית היא שבהריון הרצוי לכשיהיה הרופא/ה המלווה יצטרך לדעת על כך ולשקול האם הדבר דורש תשומת לב.
אנא כתבי כאן שוב אם יש לך בעיה עם אמצעי מניעה ואנסה לענות לך במייל.
לפלונית- ליבי איתך. אם החלטת על גרידה אז כל בית חולים הוא סביר. לעיתים ניתן לחכות ולתת לגוף להפיל לבד (הפלה/גרידה היא ריקון תוכן הרחם, אותו מנגנון שפועל במחזור). תתייעצי עם עצמך, השותף, הרופא..
גרידה זה ניתוח בהרדמה שעורך 20 דקות בערך. אחריו יש עד חודש כאבים עמומים, ומניסיוני יש גם תקופה עצובה של אבל על אבדן ההריון ושל ירידה הורמונלית, כל אשה והזמן שלה. להרות שוב ניתן אחרי שבודקים שהרחם נקי באולטרה סאונד, ואחרי שהגוף התאושש. כדאי מניסיוני לחכות כמה חודשים ולקחת חומצה פולית וברזל אם חסר כדי שההריון הבא ייקלט ויתפתח באופן תקין
לימימה- עברתי שתי הפלות בגרידה (לצערי) והריתי אחכ הריון תקין. אפשרי. כל סיטואציה כזו היא טראומטית לגוף ולנפש וצריך להימנע ע״י שימוש באמצעי מניעה. כל הפלה היא לא אירוע חיובי לרחם. המשמעות הטכנית היא שבהריון הרצוי לכשיהיה הרופא/ה המלווה יצטרך לדעת על כך ולשקול האם הדבר דורש תשומת לב.
אנא כתבי כאן שוב אם יש לך בעיה עם אמצעי מניעה ואנסה לענות לך במייל.
לפלונית- ליבי איתך. אם החלטת על גרידה אז כל בית חולים הוא סביר. לעיתים ניתן לחכות ולתת לגוף להפיל לבד (הפלה/גרידה היא ריקון תוכן הרחם, אותו מנגנון שפועל במחזור). תתייעצי עם עצמך, השותף, הרופא..
גרידה זה ניתוח בהרדמה שעורך 20 דקות בערך. אחריו יש עד חודש כאבים עמומים, ומניסיוני יש גם תקופה עצובה של אבל על אבדן ההריון ושל ירידה הורמונלית, כל אשה והזמן שלה. להרות שוב ניתן אחרי שבודקים שהרחם נקי באולטרה סאונד, ואחרי שהגוף התאושש. כדאי מניסיוני לחכות כמה חודשים ולקחת חומצה פולית וברזל אם חסר כדי שההריון הבא ייקלט ויתפתח באופן תקין
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום לכולכן ביוני עברתי הפלה (לא היה דופק בשבוע 8) קיבלתי ציתותק. לפני שלוש שבועות הלכתי לרופא נשים כי לא קיבלתי מחזור הוא נתן כדורים למשך 5 ימים ובמשך שבועיים הקרובים הייתי אמורה לקבל בשבוע שעבר הייתי אצל הרופא שוב אחרי שלא קיבלתי מחזור עדיין והוא עשה אולטרסאונד וגילה לי שאני בשבוע 6.4 ויש דופק ובאמת בשבוע האחרון מרגישה נורא בחילות אייפות וכוי ואני מאוד מאוד מפחדת רציתי לחכות למחזור ובאמת מסכן בעלי לא נתתי לו להתקרב חוץ מפעם אחת עד שהבנתי שאני בלי אמצעי מניע וגם קניתי את המדבקות אבל הייתי צריכה לחכות למחזור כדי להתחיל אותן אני מאוד חוששת מאובדן נוסף מנסה לא להקשר אבל בלחץ נוראי....
שלום לכולכן ביוני עברתי הפלה (לא היה דופק בשבוע 8) קיבלתי ציתותק. לפני שלוש שבועות הלכתי לרופא נשים כי לא קיבלתי מחזור הוא נתן כדורים למשך 5 ימים ובמשך שבועיים הקרובים הייתי אמורה לקבל בשבוע שעבר הייתי אצל הרופא שוב אחרי שלא קיבלתי מחזור עדיין והוא עשה אולטרסאונד וגילה לי שאני בשבוע 6.4 ויש דופק ובאמת בשבוע האחרון מרגישה נורא בחילות אייפות וכוי ואני מאוד מאוד מפחדת רציתי לחכות למחזור ובאמת מסכן בעלי לא נתתי לו להתקרב חוץ מפעם אחת עד שהבנתי שאני בלי אמצעי מניע וגם קניתי את המדבקות אבל הייתי צריכה לחכות למחזור כדי להתחיל אותן אני מאוד חוששת מאובדן נוסף מנסה לא להקשר אבל בלחץ נוראי....
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
איבדתי תינוק ממש בסוף הריון. ונותחתי בקיסרי. בערך חודשיים אחר כך ניכנסתי להריון שהסתיים לפני כמעט חודשיים בשבוע 16. למרבה האירוניה התהליך היה כל כך "טוב" יחסית לקיסרי בסוף הריון. חוויתי צירים וראיתי את העובר שיצא. יש לי שתי בנות מהממות תודה לאל. נדמה לי שהוא אומר לי שזה נהדר ולשמוח עם מה שיש. אבל בכל זאת ניכנסתי לפה כי עוד לא קבלתי מחזור וקצת דאגתי שזה קשור לגרידה וקשה לי להרפות מניסיון אחרון למרות שבעלי לא רוצה. פיסית ונפשית מרגישה צורך לחכות להתנקות ודיקור נשמע לי מצויין. אין לי הרבה מה להגיד רק רציתי להכניס את הכוח העליון להתכתבות. להיזכר שהוא טוב ומטיב ולוקח אותנו לאהבה וככל שנודה ונשמח עם מה שיש נהיה מאושרות ונתקרב לאהבה. נשמע נדוש ודוסי ודוחה. אבל מה לעשות, אמיתי. מכל הלב לכול הנשים והאנשים שאיבדו או יאבדו דברים, "עולם הפוך ראיתי" אומרים המקובלים. האמת מסתתרת לפעמים...
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
היי קוראים לדנה ואני עברתי הפלה בחודש שלישי כמה זמן אחרי הפלה נכנסים להריון
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
אשמח לתשובה
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
שלום,
עברתי גרידה לאחר הפלה טבעית בשבוע 10 לפני שלושה שבועות לערך.
מתי מקבלים מחזור?
והאם כדי לחכות למחזור או כדי לנסות להיכנס להריון כבר עכשיו.
מחכה לתשובתך.
תודה.
עברתי גרידה לאחר הפלה טבעית בשבוע 10 לפני שלושה שבועות לערך.
מתי מקבלים מחזור?
והאם כדי לחכות למחזור או כדי לנסות להיכנס להריון כבר עכשיו.
מחכה לתשובתך.
תודה.
-
מתי הזמן להרות אחרי הפלה
האם זה הגיוני עברתי הפלה טבעית בתחילת חודש השלישי שלאחר ההפלה ביצעתי בדיקת דם ורמת ההורמון הייתה 1.6 זה אכן הגיוני שרמת ההורמון יורדת במהירות כזאת לאחר ההפלה?
האם זה הגיוני עברתי הפלה טבעית בתחילת חודש השלישי שלאחר ההפלה ביצעתי בדיקת דם ורמת ההורמון הייתה 1.6 זה אכן הגיוני שרמת ההורמון יורדת במהירות כזאת לאחר ההפלה?