אום אל קיצקיצ
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
אום אל קיצקיצ
הייתי בהריון, לא עם ילדים. אבל פגשתי שם שתי בחורות ישראליות שונות שילדו שם ומגדלות את בנותיהן. באורוויל, טמיל-נדו פגשנו הרבה משפחות מערביות שמגדלות שם ילדים. לאחת המשפחות, הולנדית, יש ילדה בכלל לא מחוסנת. אני יכולה לנסות לקשר אותכם עם חברה שלי שהייתה בהודו עם ילד בגיל דומה לגיל של הילד שלכם (אבל בצפון.הם היו בדרמסלה) וגם לא מחוסן בכלל.
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
אום אל קיצקיצ
אני לא יודעת למה נכנסת לסרט שהיא ברוגז איתך.
כי כתבתי משהו, ואחרי שהיא היתה בערך כל יום בבלוג, היא פשוט נעלמה....
(קראת מה כתבתי?)
וגם מהבלוג שלה, וגם מהדף בית...
אני לא בסרטים, יושבת כוססת ציפורניים, פשוט חששתי שפגעתי בה, למרות שחשבתי שמה שכתבתי לא היה כ"כ נורא, אבל את יודעת, אי אפשר לדעת מה מישהו אחר מבין...
וגם מוזר לי- שפתאום היא לא כותבת בבלוג, לא עונה לדפבית, ועוד אחרי שדווקא "היינו בקשר" כאן, (את מבינה?) ו"דיברנו" וכו'....
סתם, היה לי פתאום נורא מוזר איך בנאדם נעלם.
או מתעלם...
@}
כי כתבתי משהו, ואחרי שהיא היתה בערך כל יום בבלוג, היא פשוט נעלמה....
(קראת מה כתבתי?)
וגם מהבלוג שלה, וגם מהדף בית...
אני לא בסרטים, יושבת כוססת ציפורניים, פשוט חששתי שפגעתי בה, למרות שחשבתי שמה שכתבתי לא היה כ"כ נורא, אבל את יודעת, אי אפשר לדעת מה מישהו אחר מבין...
וגם מוזר לי- שפתאום היא לא כותבת בבלוג, לא עונה לדפבית, ועוד אחרי שדווקא "היינו בקשר" כאן, (את מבינה?) ו"דיברנו" וכו'....
סתם, היה לי פתאום נורא מוזר איך בנאדם נעלם.
או מתעלם...
@}
-
אום אל קיצקיצ
איך עם הבעל..
באמת, ב"ה!
הוא נורא השתנה-
מדבר על כמה הוא אוהב, ומבין שמשפחה זה דבר ראשון....
הוא הולך ביום א' לטיפול אצל יועצת לבד (אני אגיע ביום אחר)- מיוזמתו! היית מאמינה? אני לא!
הוא מדבר על כמה הוא מרגיש קשר אליי, ורוצה לעזור לי, ולהיות איתי, ולשבת ביחד לדבר, ולהיות מחוץ לחדר הלידה...
(אנחנו עדיין לא נפגשים- סיפור ארוך ופרטי)
מדבר על איך שרק עכשיו הוא מבין כמה אני חשובה, וכמה הוא רוצה שנהיה משפחה, וכמה הוא רוצה להשקיע כמה שצריך, ומוכן להקשיב כשאני אומרת משהו שמציק, ומתנצל אם הוא מתפרץ (הוא עוד לא מושלם, את יודעת ) ומסביר שיש לו לחצים, או שקשה לו כשהוא לא מרוכז...
אני עוברת לדירה לבד (בע"ה!!!! אני אצל ההורים- פשוט זוועה!) , ונראה, אולי בהמשך הוא יצטרף...
אני נורא סקפטית, מתרגשת קצת מאיך שהוא מדבר אליי, אבל אני נורא בדיסטאנס (מבפנים) לא נפתחת, לא מרשה לעצמי להרגיש או להתרגש- מתרגשת בעיקר מהשינוי,....
במיוחד לאור העובדה, שהוא כמוני רצה להתגרש, והוא מעצמו התקשר כי הוא הבין שהוא לא רוצה לאבד אותי (והוא היה מאווווד קרוב לאבד אותנו....) ולא רוצה להיות בלעדינו, ושהוא רוצה לתת הכל כדי שנהיה יחד....
אבל איך כתבו כאן איפשהו "רוצה, תוכיח..."
נראה.
מצד אחד- זה רק מילים. (לא הוגן, זה גם מעשים, הוא הולך לטיפול....)
מצד אחר- זה מילים שאפפעם לא נאמרו, והוא לא בנאדם שמסוגל לזייף. אם הוא לא מרגיש הוא לא אומר. ואם הוא לא רוצה הוא לא עושה. אז יש פתח לתקווה שהוא לא "סתם מדבר באוויר" כמו שחברה שלי גורסת. כי הוא לא היה מדבר על הדברים האלה- הוא פשוט היה חותך. וזהו. והוא לא טיפוס מתחנף... אז בכלל!
באמת, ב"ה!
הוא נורא השתנה-
מדבר על כמה הוא אוהב, ומבין שמשפחה זה דבר ראשון....
הוא הולך ביום א' לטיפול אצל יועצת לבד (אני אגיע ביום אחר)- מיוזמתו! היית מאמינה? אני לא!
הוא מדבר על כמה הוא מרגיש קשר אליי, ורוצה לעזור לי, ולהיות איתי, ולשבת ביחד לדבר, ולהיות מחוץ לחדר הלידה...
(אנחנו עדיין לא נפגשים- סיפור ארוך ופרטי)
מדבר על איך שרק עכשיו הוא מבין כמה אני חשובה, וכמה הוא רוצה שנהיה משפחה, וכמה הוא רוצה להשקיע כמה שצריך, ומוכן להקשיב כשאני אומרת משהו שמציק, ומתנצל אם הוא מתפרץ (הוא עוד לא מושלם, את יודעת ) ומסביר שיש לו לחצים, או שקשה לו כשהוא לא מרוכז...
אני עוברת לדירה לבד (בע"ה!!!! אני אצל ההורים- פשוט זוועה!) , ונראה, אולי בהמשך הוא יצטרף...
אני נורא סקפטית, מתרגשת קצת מאיך שהוא מדבר אליי, אבל אני נורא בדיסטאנס (מבפנים) לא נפתחת, לא מרשה לעצמי להרגיש או להתרגש- מתרגשת בעיקר מהשינוי,....
במיוחד לאור העובדה, שהוא כמוני רצה להתגרש, והוא מעצמו התקשר כי הוא הבין שהוא לא רוצה לאבד אותי (והוא היה מאווווד קרוב לאבד אותנו....) ולא רוצה להיות בלעדינו, ושהוא רוצה לתת הכל כדי שנהיה יחד....
אבל איך כתבו כאן איפשהו "רוצה, תוכיח..."
נראה.
מצד אחד- זה רק מילים. (לא הוגן, זה גם מעשים, הוא הולך לטיפול....)
מצד אחר- זה מילים שאפפעם לא נאמרו, והוא לא בנאדם שמסוגל לזייף. אם הוא לא מרגיש הוא לא אומר. ואם הוא לא רוצה הוא לא עושה. אז יש פתח לתקווה שהוא לא "סתם מדבר באוויר" כמו שחברה שלי גורסת. כי הוא לא היה מדבר על הדברים האלה- הוא פשוט היה חותך. וזהו. והוא לא טיפוס מתחנף... אז בכלל!
-
אום אל קיצקיצ
לא נדחפת ולא באטיח....
אני שמחה לדבר על זה וירטואלית, זה עושה לי טוב....
אני רוצה לכתוב קצת עליו, על מה שעבר בילדות (מיטה לבד מגיל יום זה פינוק לעומת מה שעבר...) ואין לי ספק שהוא עם חסכים היסטריים.... אבל ידעתי את זה, והוא לא היה מודע לזה, וסירב להבין והיה תקוע ב"אני עושה מה שאני יודע" בלי להתייעץ או לשמוע מה שמייעצים לו או אומרים לו (רב שלנו) וזה בעיה. הוא היה תקוע. פשוט תקוע.
בתוך הרגלים, בתוך המחשבות שלו, בתוך ה"אני יודע" , בתוך ה"אני עושה מה אני חושב וזה הכי נכון", בתוך עצמו.
וזאת בעיה.
היתה בעיה.
עכשיו זה אחרת. רק העובדה שהוא מדבר כמו שהוא מדבר זה ענק.
(צריכה ללכת, נדבר אח"כ....)
@}
אני שמחה לדבר על זה וירטואלית, זה עושה לי טוב....
אני רוצה לכתוב קצת עליו, על מה שעבר בילדות (מיטה לבד מגיל יום זה פינוק לעומת מה שעבר...) ואין לי ספק שהוא עם חסכים היסטריים.... אבל ידעתי את זה, והוא לא היה מודע לזה, וסירב להבין והיה תקוע ב"אני עושה מה שאני יודע" בלי להתייעץ או לשמוע מה שמייעצים לו או אומרים לו (רב שלנו) וזה בעיה. הוא היה תקוע. פשוט תקוע.
בתוך הרגלים, בתוך המחשבות שלו, בתוך ה"אני יודע" , בתוך ה"אני עושה מה אני חושב וזה הכי נכון", בתוך עצמו.
וזאת בעיה.
היתה בעיה.
עכשיו זה אחרת. רק העובדה שהוא מדבר כמו שהוא מדבר זה ענק.
(צריכה ללכת, נדבר אח"כ....)
@}
-
- הצטרפות: 28 ינואר 2008, 22:27
אום אל קיצקיצ
אום אל קיצקיצ
אשמח לכל מידע ודברי עידוד. אם תוכלי לקשר אותי לחברתך זה יהיה נפלא. אפשר דרך [email protected] תודה
אשמח לכל מידע ודברי עידוד. אם תוכלי לקשר אותי לחברתך זה יהיה נפלא. אפשר דרך [email protected] תודה
-
אום אל קיצקיצ
בדרך להודו, שולחת לכם מייל
-
אום אל קיצקיצ
YU!!
אום אל קיצקיצ, איזה שביתה יש לי!
את לא מבינה.
ומה שיותר קשה לי זה שאני כועסת!
אני מציעה, הוא מסרב, ושניה אח"כ, מתיישב עליי.... ועושה! עלי!! (זה היה היום בבוקר)
אני יודעת שהכעס שלי משפיע.
אני יודעת שהתסכול שלי מכביסה כל יום (יש לי איזה 20 מכנסיים בשבילו, שתביני) משפיע עליו.
אני יודעת שכל מה שאני עוברת, כל מה שאנחנו עוברים, משפיע.
(כאילו, בסופו של דבר אני לא לגמרי עאמה..)
אבל אני לא מצליחה להתמודד עם זה!
אני לא מצליחה!
ודי, די, די!
הוא מודיע לי אחרי שעשה גדולים (חוץ מהיום, שממש הודיע כשהתחיל, שזה לגמרי מציאה, ועשה גם וגם בסיר.... ו10 ד' אח"כ שוב הרטיב)
ואחרי שעשה קטנים, אם בכלל מודיע (לרוב זה הכתם שמודיע...)
אני מחליפה לו מכנס ממש כל 30 דקות, ובלילה הוא מרטיב לפחות 3 פעמים את המיטה.
די, איך אני עושה את זה?
אולי אני אקנה עוד איזה 10 זוגות? (למרות שבאמת שיש לי המון) כדי להוריד את הלחץ מהכביסה...
אולי לשים ח,פ, וזהו?
די, אום, מה אני עושה?
!!!
אום אל קיצקיצ, איזה שביתה יש לי!
את לא מבינה.
ומה שיותר קשה לי זה שאני כועסת!
אני מציעה, הוא מסרב, ושניה אח"כ, מתיישב עליי.... ועושה! עלי!! (זה היה היום בבוקר)
אני יודעת שהכעס שלי משפיע.
אני יודעת שהתסכול שלי מכביסה כל יום (יש לי איזה 20 מכנסיים בשבילו, שתביני) משפיע עליו.
אני יודעת שכל מה שאני עוברת, כל מה שאנחנו עוברים, משפיע.
(כאילו, בסופו של דבר אני לא לגמרי עאמה..)
אבל אני לא מצליחה להתמודד עם זה!
אני לא מצליחה!
ודי, די, די!
הוא מודיע לי אחרי שעשה גדולים (חוץ מהיום, שממש הודיע כשהתחיל, שזה לגמרי מציאה, ועשה גם וגם בסיר.... ו10 ד' אח"כ שוב הרטיב)
ואחרי שעשה קטנים, אם בכלל מודיע (לרוב זה הכתם שמודיע...)
אני מחליפה לו מכנס ממש כל 30 דקות, ובלילה הוא מרטיב לפחות 3 פעמים את המיטה.
די, איך אני עושה את זה?
אולי אני אקנה עוד איזה 10 זוגות? (למרות שבאמת שיש לי המון) כדי להוריד את הלחץ מהכביסה...
אולי לשים ח,פ, וזהו?
די, אום, מה אני עושה?
!!!
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 02:54
אום אל קיצקיצ
רציתי לדעת על גן הורים, יש לי ילד בן שנתים וארבע ועוד מספר חברות עם ילדים בגיל דומה. אם מדובר ברחובות זה יכול להיות מאוד אקטואלי אבל באר יעקוב או נסציונה כנראה לא מתאים. האם את יכולה לענות בדף שלך?
-
אום אל קיצקיצ
בנוגע לגן הורים:
אנחנו שלוש חברות עם ילדות בנות שנה וכמה חודשים בבית. אני גרה בנצר סרני, עוד חברה בבאר יעקוב ועוד אחת ברחובות. החברה הרחובותית כרגע לא מעוניינת, אבל עוברת איתנו את תהליך הגיבוש למקרה שתתחרט. יש עוד משפחה, שהאמא היא קולגה של בן הזוג שלי, עם ילד בן קצת יותר משנה וחצי, גם המשפחה הזו רחובותית והם מאוד בעניין. האמא במשפחה האחרונה החליטה לקחת חצי שנת חופש ולהיות עם הילד בבית החל מהיום, כך שהיא היתה שמחה להתחיל גן הורים כבר מחר, אבל מבחינתנו זה לא בא בחשבון כרגע, רק החל משנה הבאה. אם אתן מעוניינות להתחיל בקרוב אני יכולה לקשר אתכן איתה.
אנחנו שלוש חברות עם ילדות בנות שנה וכמה חודשים בבית. אני גרה בנצר סרני, עוד חברה בבאר יעקוב ועוד אחת ברחובות. החברה הרחובותית כרגע לא מעוניינת, אבל עוברת איתנו את תהליך הגיבוש למקרה שתתחרט. יש עוד משפחה, שהאמא היא קולגה של בן הזוג שלי, עם ילד בן קצת יותר משנה וחצי, גם המשפחה הזו רחובותית והם מאוד בעניין. האמא במשפחה האחרונה החליטה לקחת חצי שנת חופש ולהיות עם הילד בבית החל מהיום, כך שהיא היתה שמחה להתחיל גן הורים כבר מחר, אבל מבחינתנו זה לא בא בחשבון כרגע, רק החל משנה הבאה. אם אתן מעוניינות להתחיל בקרוב אני יכולה לקשר אתכן איתה.
-
אום אל קיצקיצ
אם הבנתי נכון בנך בן שנתיים וארבע כיום?
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 02:54
אום אל קיצקיצ
הבן שלי בן שנתיים וארבע כרגע ושאר הילדים בני גילו ומעלה, האם אתן מדברות על גן שיופעל רק ע"י הורים? אני חושבת שכמה מהאמאות שאני בקשר איתן וילדהן יהיו בסיבבות גיל שלוש פלוס מעונינות בגן אפילו לחלק מהשבוע ולא לגן הורים. כולנו אמאות עם הילדים כרגע בבית ואחת עם מטפלת.
-
אום אל קיצקיצ
אני חושבת שכמה מהאמאות שאני בקשר איתן וילדהן יהיו בסיבבות גיל שלוש פלוס מעונינות בגן אפילו לחלק מהשבוע ולא לגן הורים.
אז לא הבנתי למה פנית אליי. אני מחפשת פרטנרים לגן הורים.
אז לא הבנתי למה פנית אליי. אני מחפשת פרטנרים לגן הורים.
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2007, 20:14
- דף אישי: הדף האישי של ער_אציל*
אום אל קיצקיצ
התנצלות לכל מי שכתבה לי בבלוג או בדף בית ולא עניתי לה- פשוט ירדתי למחתרת אחרי שעברנו דירה והילדון נכנס למשפחתון. אין תירוצים בקיצור- בשום אופן לא כעסתי על אף אחת להיפך אני מתנצלת שנעלמתי כך. ההודעה הזו גם לך אום וגם לפפרי שראיתי שנכנסת לכאן.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
אום אל קיצקיצ
שלום,
נעים מאוד, עדי
רציתי לשאול על התארגנותכם לגן הורים : קראתי, ממש בריפרוף, אבל אם הבנתי נכון ישנה התארגנות, ולפניה "גיבוש" שכזה.
יש לנו מחשבות דומות, לקבוצת הורים מקומית.
היינו שמחים לשמוע על הדרך בה אתם מתחילים את ההיכרות, לקראת פרוייקט שכזה.
אם יתאפשר, אשמח להמשיך במייל,
שבת טובה,
עדי.
נעים מאוד, עדי
רציתי לשאול על התארגנותכם לגן הורים : קראתי, ממש בריפרוף, אבל אם הבנתי נכון ישנה התארגנות, ולפניה "גיבוש" שכזה.
יש לנו מחשבות דומות, לקבוצת הורים מקומית.
היינו שמחים לשמוע על הדרך בה אתם מתחילים את ההיכרות, לקראת פרוייקט שכזה.
אם יתאפשר, אשמח להמשיך במייל,
שבת טובה,
עדי.
-
אום אל קיצקיצ
לא... זתומרת עוד לא.
פשוט היה לי מומולדת ביום ג' (נגמר לפני שעות מספר...) אז יתרון מאחלת לי שנה טובה... [-:
אל תדאגי, אני אודיע....
בעזרת ה'.
בעקרון אני אמורה ללדת בפסח.
סתם, לידע כללי.
(מניקה צמד? כן. האמת, שכבר 9 חודשים כשחושבים על זה, לא?)
פשוט היה לי מומולדת ביום ג' (נגמר לפני שעות מספר...) אז יתרון מאחלת לי שנה טובה... [-:
אל תדאגי, אני אודיע....
בעזרת ה'.
בעקרון אני אמורה ללדת בפסח.
סתם, לידע כללי.
(מניקה צמד? כן. האמת, שכבר 9 חודשים כשחושבים על זה, לא?)
-
אום אל קיצקיצ
הי
אני כאן, עושה "סידורים אחרונים" לפני שאני עוברת לאיזור אחר לגמרי בארץ.... וכנראה שלא יהיה לי אינט' זמין.
בודקת בככר השוק, ובדפי יד 2, אם יש דברים שצריכה, כי אח"כ הגישה יותר קשה...
בכל מקרה-
כיסויים של לואיזה- רובם נהרסו לי, הניילון נקרע, והם הפכו לנזילים, וקצת התאכזבתי מהם, ואני אנסה להשיג איזה 2-3 כיסויים של קושיז (אאל"ט) -אלה שהם רק ניילון/פלסטיק עם גומי וסקוטש, בלי "כיס", השאלתי אחד כזה לאיזה שבועיים, והוא היה מאוד נוח.... ופרקטי- כי הוא לא מתלכלך, ולא צריך לכבס אותו, גם אם הוא כן.... (קראתי שוב מה שכתבת) אני רואה שדיברת על קושיז- את לא צריכה אותו? וזה מה שהתכוונתי? אם כן, אשמח לקנות אותו ממך, או שתפני אותי לאן אפשר להשיג עוד אחד או שניים כאלה בארץ.....? או שאם את לא צריכה אותו יותר (יש מצב בכלל?????)....... לפחות כרגע?
בכל מקרה, למה תחושה כבדה? אני אמנם בלחץ, אבל אל תהיה בכבדות ממני. זה עושה לי רע לחשוב שאת עצובה (או משהו כזה??) בגללי....
הכלבה (הזאתי גם כן, היחידה בערך שאני שונאת בעולם... היא נורא מעצבנת אותי!) של אח שלי אכלה לי את התליני.... ודווקא מה-זה בניתי עליו לאחרי הלידה- מערסל, נוח, חתיכי (טורקיז עם פסים במליון צבעים)....
אולי אצליח לשכנע את ההורים שלי לקנות לי תליני או מאי'ה ראפ או סלינג(מה יותר טוב? מה נראה לך יותר נוח? נראה לי המאיה ראפ, לא?? מה זה מתלבטת)
ואולי לא, ואצטרך להסתדר כרגע רק עם המנשא בד ארוך (אוהבת לגוון בתנוחות ומנשאים)...
בכל מקרה, מנסה לנשום, נורא קשה לי, מנסה לארגן, מרגישה כמו מחברת ענקית- מלאה ברשימות- מה לעשות, מה להספיק, מה להשיג, איפה לחפש- מוצפת נורא, מנסה לזכור כל מה שצריך כדי לא לפספס.....
אני כאן עדיין, בפרופיל נורא נמוך (בעיקר לדפי המוצרים, כמו שכתבתי) ולא מסוגלת להוציא ולעבד יותר ממה שכתבתי, ולא לכולם אני מגיבה, יקח לי יום יומיים, ואגיב להן.... מקווה לעבור לדירה משלי בעוד יומיים שלושה....
>פפרי לא איבדה את שפיותה, רק שכחה איפה שמה אותה...<
אני כאן, עושה "סידורים אחרונים" לפני שאני עוברת לאיזור אחר לגמרי בארץ.... וכנראה שלא יהיה לי אינט' זמין.
בודקת בככר השוק, ובדפי יד 2, אם יש דברים שצריכה, כי אח"כ הגישה יותר קשה...
בכל מקרה-
כיסויים של לואיזה- רובם נהרסו לי, הניילון נקרע, והם הפכו לנזילים, וקצת התאכזבתי מהם, ואני אנסה להשיג איזה 2-3 כיסויים של קושיז (אאל"ט) -אלה שהם רק ניילון/פלסטיק עם גומי וסקוטש, בלי "כיס", השאלתי אחד כזה לאיזה שבועיים, והוא היה מאוד נוח.... ופרקטי- כי הוא לא מתלכלך, ולא צריך לכבס אותו, גם אם הוא כן.... (קראתי שוב מה שכתבת) אני רואה שדיברת על קושיז- את לא צריכה אותו? וזה מה שהתכוונתי? אם כן, אשמח לקנות אותו ממך, או שתפני אותי לאן אפשר להשיג עוד אחד או שניים כאלה בארץ.....? או שאם את לא צריכה אותו יותר (יש מצב בכלל?????)....... לפחות כרגע?
בכל מקרה, למה תחושה כבדה? אני אמנם בלחץ, אבל אל תהיה בכבדות ממני. זה עושה לי רע לחשוב שאת עצובה (או משהו כזה??) בגללי....
הכלבה (הזאתי גם כן, היחידה בערך שאני שונאת בעולם... היא נורא מעצבנת אותי!) של אח שלי אכלה לי את התליני.... ודווקא מה-זה בניתי עליו לאחרי הלידה- מערסל, נוח, חתיכי (טורקיז עם פסים במליון צבעים)....
אולי אצליח לשכנע את ההורים שלי לקנות לי תליני או מאי'ה ראפ או סלינג(מה יותר טוב? מה נראה לך יותר נוח? נראה לי המאיה ראפ, לא?? מה זה מתלבטת)
ואולי לא, ואצטרך להסתדר כרגע רק עם המנשא בד ארוך (אוהבת לגוון בתנוחות ומנשאים)...
בכל מקרה, מנסה לנשום, נורא קשה לי, מנסה לארגן, מרגישה כמו מחברת ענקית- מלאה ברשימות- מה לעשות, מה להספיק, מה להשיג, איפה לחפש- מוצפת נורא, מנסה לזכור כל מה שצריך כדי לא לפספס.....
אני כאן עדיין, בפרופיל נורא נמוך (בעיקר לדפי המוצרים, כמו שכתבתי) ולא מסוגלת להוציא ולעבד יותר ממה שכתבתי, ולא לכולם אני מגיבה, יקח לי יום יומיים, ואגיב להן.... מקווה לעבור לדירה משלי בעוד יומיים שלושה....
>פפרי לא איבדה את שפיותה, רק שכחה איפה שמה אותה...<
-
אום אל קיצקיצ
כתבתי לך את הכתובת?
או לא?....
המרגיעון: לפעמים הדרך לנצח היא להכנע.
אויש המשפט הזה......
איף יו קאנט ביט ט'ם ג'וין ט'ם .... ?
P-:
או לא?....
המרגיעון: לפעמים הדרך לנצח היא להכנע.
אויש המשפט הזה......
איף יו קאנט ביט ט'ם ג'וין ט'ם .... ?
P-:
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
אום אל קיצקיצ
אה, חשבתי שלך עניתי
אסתכל שוב
אסתכל שוב
-
אום אל קיצקיצ
הסתכלתי ואין לי תשובה שונה ממה שעדי כתבה לך שם (בהשערה שלשאלה זו התכוונת...)
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:34
- דף אישי: הדף האישי של ענ_בר*
אום אל קיצקיצ
אום, חשוב להגיד: האחות ההיא הייתה משועשעת לגמרי מהסיטואציה, כמונו. בנוסף, אמא שלי היא אחות (בבי"ח, יעני), ובעלי שיחי' לומד עכשיו סיעוד. היא התייחסה אליהם כמו קולגות, ונתנה לנו את כל המרחב שאנחנו צריכים. בקיצור, הטון היה משועשע, ולא מזלזל.
המרגיעון: גישתך לעולם, היא הביטוי המדויק לגישתך אל עצמך. אחרי שויתרתי ושיחררתי, הייתי פנויה לצחוק עם ועל כל מה שקרה. ההערה ההיא שיקפה בדיוק ובמיצוי את הלידה, מהזוית המשועשעת.
המרגיעון: גישתך לעולם, היא הביטוי המדויק לגישתך אל עצמך. אחרי שויתרתי ושיחררתי, הייתי פנויה לצחוק עם ועל כל מה שקרה. ההערה ההיא שיקפה בדיוק ובמיצוי את הלידה, מהזוית המשועשעת.
-
אום אל קיצקיצ
>קפצתי ל-5 דקות, אחד אצל סבא, אחד אצל סבתא...<
תודה על ה"הדחפות"...
אתקשר בקרוב (יש לי המס')
אם תוכלי לערוך ולמחוק את המס' שלי, כשתוכלי... @}
מתגעגעת לכאן, ולבלוג, וגם לביקור.... @} (בלי לחץ)
כותבת על הלידה ב רק שלא יכאב
נשתמע
תודה על ה"הדחפות"...
אתקשר בקרוב (יש לי המס')
אם תוכלי לערוך ולמחוק את המס' שלי, כשתוכלי... @}
מתגעגעת לכאן, ולבלוג, וגם לביקור.... @} (בלי לחץ)
כותבת על הלידה ב רק שלא יכאב
נשתמע
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2003, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של נעמה_סלע*
אום אל קיצקיצ
הי אילת, נחמד להכיר.
אשתדל לענות בפרוט.
לא הייתי הולכת לקורסים אחרים מלבד שני אלה.
זה תלוי מאוד גם באופי של הפעוטה שלך וכמה תשומת לב היא דורשת.
בקשר לאחד/ת שבדרך. אין בעיה לבוא עם התינוק לקורס אבל -
לפני שהם נולדים אנחנו אף פעם לא יודעים אם הם יהיו מאלה שיונקים פעם בשלוש שעות ובשאר הזמן ישנים או משעשעים את עצמם או מאלה שיונקים כל שעה וחצי, צריכים להיות על הידיים כל הזמן וסובלים מגזים ולכן קשה לדעת האם יתאים לבוא איתו/ה לקורס והאם תצליחי ללמוד בבית או לא.
אם יש לך תואר ראשון אז זה 2500 שעות ואם אין לך תואר ראשון אז זה 4000 שעות. בקיצור - להיות יועצת הנקה זה לא משהו שעושים להשלמת פרנסה אלא אם כן את אחות במקצועך ואז אולי מכירים לך בדיעבד בשעות שעבדת בהן.
אולי את יכולה להתחיל לצבור ידע בקורס העשרה שטל מגד מעבירה אבל זה לא מספיק אם את רוצה את זה כמקצוע.
מקווה שעזרתי. נראה לי שבעיקר זה מבאס מה שאמרתי אבל נראה לי עדיף לדעת את זה קודם ולא לשלם על כל הקורס ורק אז להבין מה זה אומר (זה מה שקרה לי באופן חלקי - שהבנתי רק בדיעבד כמה זה מקצוע גדול וכמה זה לא פשוט להתפרנס מזה אבל אני לא מצטערת כי זה משהו שבאמת חשוב לי).
אם יהיו לך עוד שאלות אענה בשמחה.
אשתדל לענות בפרוט.
- הקורס של בתיה דיוויס הוא מאוד מקצועי, אני הייתי מאוד מרוצה אבל בנות שעשו אותו השנה בחיפה התאכזבו ממנה ונראה שלא ממש היתה בתוך זה עם כל הלב.
לא הייתי הולכת לקורסים אחרים מלבד שני אלה.
- הקורס בעצמו לא אינטנסיבי אבל הוא דורש רמת למידה גבוהה. הקורס הוא יום אחד פעם בשבועיים (שמונה וחצי עד שתיים בערך) אבל לי לקח על כל יום לימודים בקורס לפחות עוד יום לימודים בפועל כדי לקרוא את החומר כי כל השעורים מבוססים על זה שקראת פרקים מהספר בבית. הספר הוא ספר עבה מאוד באנגלית עם פרקים שמגיעים גם לעשרה עמודים ויותר. חוץ מזה בשביל לצבור 60 שעות קחי בחשבון שזה 20 פעמים של 3 שעות שזה אומר חצי יום פעם בשבועיים אם פורסים את זה על כל השנה (אני פשוט נשארתי אחרי הלימודים בד"כ).
זה תלוי מאוד גם באופי של הפעוטה שלך וכמה תשומת לב היא דורשת.
בקשר לאחד/ת שבדרך. אין בעיה לבוא עם התינוק לקורס אבל -
לפני שהם נולדים אנחנו אף פעם לא יודעים אם הם יהיו מאלה שיונקים פעם בשלוש שעות ובשאר הזמן ישנים או משעשעים את עצמם או מאלה שיונקים כל שעה וחצי, צריכים להיות על הידיים כל הזמן וסובלים מגזים ולכן קשה לדעת האם יתאים לבוא איתו/ה לקורס והאם תצליחי ללמוד בבית או לא.
- 60 שעות זה ממש מעט ואני מרגישה שחסר לי המון נסיון של לפגוש מקרים בפועל ולראות איך מיישמים את מה שלמדת והלוואי והיו לי יותר שעות עם יועצת שמנחה ומלווה אותי ושאני יכולה ללמוד ממנה.
אם יש לך תואר ראשון אז זה 2500 שעות ואם אין לך תואר ראשון אז זה 4000 שעות. בקיצור - להיות יועצת הנקה זה לא משהו שעושים להשלמת פרנסה אלא אם כן את אחות במקצועך ואז אולי מכירים לך בדיעבד בשעות שעבדת בהן.
- אני ממש נהנית למשמש לנשים את הציצי - הוא כל כך נעים . טוב, קצת יותר ברצינות. מבחינתי זה פשוט משהו די טכני שעושים ואין לי שום בעיה עם זה. בהתחלה הרגשתי לא בטוחה פשוט להשתלט לאשה אחרת על החזה אבל ממש מהר זה נהפך למשהו בסיסי.
אולי את יכולה להתחיל לצבור ידע בקורס העשרה שטל מגד מעבירה אבל זה לא מספיק אם את רוצה את זה כמקצוע.
מקווה שעזרתי. נראה לי שבעיקר זה מבאס מה שאמרתי אבל נראה לי עדיף לדעת את זה קודם ולא לשלם על כל הקורס ורק אז להבין מה זה אומר (זה מה שקרה לי באופן חלקי - שהבנתי רק בדיעבד כמה זה מקצוע גדול וכמה זה לא פשוט להתפרנס מזה אבל אני לא מצטערת כי זה משהו שבאמת חשוב לי).
אם יהיו לך עוד שאלות אענה בשמחה.
-
אום אל קיצקיצ
שמחה לשמוע שנראה שמתאים לך.
אני רוצה בכל זאת להסביר קצת על הקשיים המיוחדים בעסק מהסוג הזה:
בהצלחה במה שתבחרי.
אני רוצה בכל זאת להסביר קצת על הקשיים המיוחדים בעסק מהסוג הזה:
- קהל היעד מצומצם יחסית, כלומר, את לא מוכרת מוצר שמתאים לכולם כמו רפלקסולוגיה או בגדים אלא משהו שמיועד רק לנשים רק בתקופה מאוד מסוימת של החיים שלהן ולכן יש קהל יעד מצומצם יחסית שגם קשה להגיע אליו כי נשים בהריון ראשון עוד לא חושבות על זה כמעט בכלל ואחרי שילדו ועד שימצאו אותך לפעמים כבר מאוחר מדי.
- כל קליינטית היא חד פעמית או כמעט כזו. אשה שפנתה אלייך לעזרה לרוב לא תצטרך יותר ממפגש אחד והפעם הבאה שאולי תזדקק לך היא אחרי הלידה הבאה שמי יודע מתי תהיה. שוב נחזור לדוגמאות הקודמות: לרפלקסולוגית נהוג להגיע לסדרה של מפגשים או כל פעם שיש איזשהי בעיה, אם הלקוח מרוצה הוא חוזר אלייך שוב. אם מישהו קנה אצלך בגד והיה מרוצה אז הוא יקנה אצלך שוב בגדים.
- בד"כ את עושה את היעוצים בבית הלקוחה מה שאומר שאת מוציאה זמן וכסף על הנסיעות.
בהצלחה במה שתבחרי.
-
- הצטרפות: 29 מאי 2008, 09:22
- דף אישי: הדף האישי של אם_לסבתא_היו_גלגלים*
אום אל קיצקיצ
פתחתי דף בית בעקבות דבריך שנגעו לי מאוד .
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
אום אל קיצקיצ
הרבה זמן שאלתי את עצמי מאיפה בכלל נהייתי סוכן ביטוח.
היום, אני מברך על התקופה הזו, שכן מה שלמדתי שם, לא יסולא בפז, ובמיוחד, שאין לכל אלה שום קשר לחיים עצמם.
וזאת מתוקף כך שעסקתי רק בביטוח חיים.
תודות.
צפריר
היום, אני מברך על התקופה הזו, שכן מה שלמדתי שם, לא יסולא בפז, ובמיוחד, שאין לכל אלה שום קשר לחיים עצמם.
וזאת מתוקף כך שעסקתי רק בביטוח חיים.
תודות.
צפריר
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של קלמנ_טינה*
אום אל קיצקיצ
התבלבלתי בהודעה על המונקאפ: הוא לנשים לפני לידה, ונועד למחזור החודשי.
ממש לא נראה לי שנעים להכניס אותו אחרי לידה - זה נראה לי כואב ולא נעים וגם לא בטוחה שכדאי.
פשוט יש גדלים שונים לנשים לפני ואחרי לידה, בגלל כיווץ השרירים השונה.
ולנועזות - כן, כי הוא משומש.
<רצה לתקן את העמוד שלי>
ממש לא נראה לי שנעים להכניס אותו אחרי לידה - זה נראה לי כואב ולא נעים וגם לא בטוחה שכדאי.
פשוט יש גדלים שונים לנשים לפני ואחרי לידה, בגלל כיווץ השרירים השונה.
ולנועזות - כן, כי הוא משומש.
<רצה לתקן את העמוד שלי>
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*
אום אל קיצקיצ
בקשר לכיסוי קושיז, לא אקטואלי
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אום אל קיצקיצ
עניתי אצלי. מוזמנת. @}
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
אום אל קיצקיצ
D-:
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
אום אל קיצקיצ
אני מצטערת, הוא נמכר.
אבל לחברה שלי יש אחד שכבר לא בשימוש.. לשאול עבורך?
אבל לחברה שלי יש אחד שכבר לא בשימוש.. לשאול עבורך?
-
אום אל קיצקיצ
תיראי, הוא לא חדש
אבל בסה"כ עבר ילדה אחת... שזה אומר לו יותר מכמה חודשים
אבדוק ואגיד לך
אבל בסה"כ עבר ילדה אחת... שזה אומר לו יותר מכמה חודשים
אבדוק ואגיד לך
-
אום אל קיצקיצ
יש .
עד סוף השבוע הוא יהיה אצלי ואומר לך מצבו ומחירו
עד סוף השבוע הוא יהיה אצלי ואומר לך מצבו ומחירו
-
-
אום אל קיצקיצ
כן הוא מתכבס.
אני הערב יודיע לך מה מצבו
אני הערב יודיע לך מה מצבו
-
אום אל קיצקיצ
היי
הוא במצב סבבה
משומש במצב מצוןין
היא רק צריכה להגיד כמה היא רוצה עליו.
ואין לו את התיק
הוא במצב סבבה
משומש במצב מצוןין
היא רק צריכה להגיד כמה היא רוצה עליו.
ואין לו את התיק
-
אום אל קיצקיצ
אני מכרתי את שלי ב150 (והוא דנדש לגמרי.. אולי השתמשתי בו פעמיים)
אמרתי לה שזה סדר הגודל.
לא נראה לי שהיא חשבה על יותר, סביר שעל פחות.
היא עם קטנה בבית חולה.
מחר אני אתן לך תשובה.
אמרתי לה שזה סדר הגודל.
לא נראה לי שהיא חשבה על יותר, סביר שעל פחות.
היא עם קטנה בבית חולה.
מחר אני אתן לך תשובה.
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
אום אל קיצקיצ
חיפשתי וחיפשתי, ובסוף מצאתי: ילדים ואוכל בריא . כדאי באמת לתת קישור בדף על הטטנוס (או להעתיק).
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
אום אל קיצקיצ
התפתח שם דיון על אלרגיות והגורמים המשוערים לעלייה בשיעורן, וזה הובא במסגרת אותו דיון. זה באמת לא שייך ישירות לנושא הדף.
-
אום אל קיצקיצ
מצטערת... סביב ה30 לפטירתו של אבא שלי.
המון בלאגן.
אחה"צ זה נגמר ואני לגמרי איתך.. מבטיחה....
המון בלאגן.
אחה"צ זה נגמר ואני לגמרי איתך.. מבטיחה....
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
אום אל קיצקיצ
היי
נשמח להצטרף אליכם ללינה בחוף באילת
תתקשרו כשאתם מגיעים (או לפני,אם בא לכם לבוא לבקר...) 077-7575848
נשמח להצטרף אליכם ללינה בחוף באילת
תתקשרו כשאתם מגיעים (או לפני,אם בא לכם לבוא לבקר...) 077-7575848
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אום אל קיצקיצ
יש..
היא רוצה 120 ש"ח והוא במצב סביר.
אני מנסה להוריד תמונה .
שלחי לי מייל
היא רוצה 120 ש"ח והוא במצב סביר.
אני מנסה להוריד תמונה .
שלחי לי מייל
-
אום אל קיצקיצ
חכי שתקבלי תמונות
ותראי שהוא מתאים לך
אח"כ כבר נראה לי שזה לא משנה.
אני סומכת עליך שיגיע הכסף..
נראה לי שאף אחד לא "מסתבך" בשביל סכומים מהסוג הזה (או בכלל בשביל כסף, אם תשאלי אותי)
ותראי שהוא מתאים לך
אח"כ כבר נראה לי שזה לא משנה.
אני סומכת עליך שיגיע הכסף..
נראה לי שאף אחד לא "מסתבך" בשביל סכומים מהסוג הזה (או בכלל בשביל כסף, אם תשאלי אותי)
-
אום אל קיצקיצ
מה שכן.. עלי להזהיר... שיש לנו איזו בעיה עם הדואר..
זה לוקח אצלינו משום מה מלא זמן.
זאת שמעליך למשל (שרכשה את הסלגוזל שלי) חיכתה כמעט שבועיים וחצי למנשא....
ואח"כ עוד שלחתי לה מנשא (מתנה אמנם) שתפרתי ואנלא משתמשת בו יותר.. והוא למשל עדיין לא הגיע.
מצד שני יכול להיות שהבעיה היא אולי גם עם זה שהיא גרה בישוב קטנטן במדבר .
בכל מקרה... זה מגיע בסוף.
זה לוקח אצלינו משום מה מלא זמן.
זאת שמעליך למשל (שרכשה את הסלגוזל שלי) חיכתה כמעט שבועיים וחצי למנשא....
ואח"כ עוד שלחתי לה מנשא (מתנה אמנם) שתפרתי ואנלא משתמשת בו יותר.. והוא למשל עדיין לא הגיע.
מצד שני יכול להיות שהבעיה היא אולי גם עם זה שהיא גרה בישוב קטנטן במדבר .
בכל מקרה... זה מגיע בסוף.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
אום אל קיצקיצ
לא יודעת אם זה מעניין אותה אבל המייל היה לא ממש ברור, שם משתמש דוט קום ללא אתר. נדמה לי שהיא אמרה שזה גיל גבולי מבחינתה.
-
אום אל קיצקיצ
הי, תודה. גם אני שמעתי. אבל כשבדקתי עכשיו גיליתי שהם מחפשים אנשים שיכולים לעבוד גם אחה"צ וערב.
@}
@}
-
אום אל קיצקיצ
שלחתי.
לא הגיע?
אנסה שוב....
לא הגיע?
אנסה שוב....
-
אום אל קיצקיצ
לא מצליחה.. אולי אני עפה לספאם? תנסי את לשלוח אליי ואני אנסה REPLAY
אני בayural בגימייל קום
אני בayural בגימייל קום
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
אום אל קיצקיצ
תודה על החיבור
אורלי מוסרת נגן DVD.
לי יש קלטות וידאו ונגן DVD אז אני צריכה דיסקים / מכשיר וידאו
נראה שמצאתי מכשיר
אורלי מוסרת נגן DVD.
לי יש קלטות וידאו ונגן DVD אז אני צריכה דיסקים / מכשיר וידאו
נראה שמצאתי מכשיר
-
- הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10
אום אל קיצקיצ
עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שאת היא mise, נכון? כי אם כן, היו לי כמה שאלות שתמיד רציתי לשאול אותך, אני רק צריכה להיזכר מהן...
רק עכשיו נזכרתי להכנס לדפבית שלי. אז את מוזמנת..
רק עכשיו נזכרתי להכנס לדפבית שלי. אז את מוזמנת..
-
אום אל קיצקיצ
לא.
טוב זה כבר מוגזם. אולי פשוט נשלח צלך אותו.
אם יהיה טוב תעבירי כסף, אם לא, תחזירי בדואר.
מקסימום יעלה לכל אחת מאיתנו כמה שקלים המשלוחה.
טוב זה כבר מוגזם. אולי פשוט נשלח צלך אותו.
אם יהיה טוב תעבירי כסף, אם לא, תחזירי בדואר.
מקסימום יעלה לכל אחת מאיתנו כמה שקלים המשלוחה.
-
אום אל קיצקיצ
קראתי, היות והאתר יצא לחופשה לא יכולתי לענות. אני מקוה שאוכל להשיב בימים הקרובים. רק לגבי הברזל (כי זה מטריד אותך, ואני לא רוצה שתהיי מוטרדת בזמן כזה, כשכל מועקה שלך היא מועקה של עוד אדם) - ודאי קראת בספרו של יצחק שירידת ברזל בזמן הריון היא פיזיולוגית. תלוי כמה ואיך ההרגשה שלך.
אם את ניזונה בצורה נכונה, אין סיבה שהברזל ירד באופן פתלוגי, אלא אם קיימת בעיה אחרת, שקשורה בספיגת הברזל. יש מזונות שמונעים ספיגת ברזל, יש שילובים במזון שעושים אותו דבר, יש מזונות שהריאקציה שנוצרת עקב תהליך העיכול מאלצת את הגוף להשתמש במאגרים חיוניים כדי להתמודד עם אותה ריאקציה חריפה, ומכאן לאיבוד ברזל. אני מציעה לך לקרוא שוב את ספרו של בן אורי - "אמהות בדרך הטבע", יש גם את הספר "תזונת האדם ובריאותו" ואת הספר החדש והמאוד מפורט שלו "הבריאות שלך" ואם לא תרגישי בנוח לכוון בעצמך את התזונה שלך, לפנות לייעוץ מקצועי.
אם את ניזונה בצורה נכונה, אין סיבה שהברזל ירד באופן פתלוגי, אלא אם קיימת בעיה אחרת, שקשורה בספיגת הברזל. יש מזונות שמונעים ספיגת ברזל, יש שילובים במזון שעושים אותו דבר, יש מזונות שהריאקציה שנוצרת עקב תהליך העיכול מאלצת את הגוף להשתמש במאגרים חיוניים כדי להתמודד עם אותה ריאקציה חריפה, ומכאן לאיבוד ברזל. אני מציעה לך לקרוא שוב את ספרו של בן אורי - "אמהות בדרך הטבע", יש גם את הספר "תזונת האדם ובריאותו" ואת הספר החדש והמאוד מפורט שלו "הבריאות שלך" ואם לא תרגישי בנוח לכוון בעצמך את התזונה שלך, לפנות לייעוץ מקצועי.
-
אום אל קיצקיצ
היה בדרך אליך..
חשבתי שכבר הגיע.
מייד בודקת מה מצבו בדואר
חשבתי שכבר הגיע.
מייד בודקת מה מצבו בדואר
-
אום אל קיצקיצ
היי אום!
המון זמן לא דיברנו... בדיוק ראיתי את השאלה שלך לגבי חלופה בריאה לגבנ"צ בדף שאלות ותשובות לגבי תזונת פעוטות.
אולי גבינה שוויצרית אמיתית או גבינת צ'דר?
למזלנו עילאי לא אוהב גבינה ומוצרי חלב, אבל האיש אוהב מאוד להכין לעצמו טוסטים, ועילאי אוהב לגנוב לו אותם, ככה שהוא אוכל בכל זאת.
גבינה שוויצרית אמיתית, בלי חומרי טעם וריח וצבע מאכל, מצאנו רק בטיב טעם. בכל שאר המקומות התברר שהרוב היו עשויות בכלל מחלב סויה ואז כמובן שכן היה צורך בכל מיני חומרים נוספים.
המחיר לא נורא כ"כ - 10 שקלים ל-100 גרם.
הכל בסדר איתכם? גן ההורים יצא לפועל בסוף?
שתהיה שבת שלום ורוגע,
שירי (פידג'ט) (אני במחשב אחר).
המון זמן לא דיברנו... בדיוק ראיתי את השאלה שלך לגבי חלופה בריאה לגבנ"צ בדף שאלות ותשובות לגבי תזונת פעוטות.
אולי גבינה שוויצרית אמיתית או גבינת צ'דר?
למזלנו עילאי לא אוהב גבינה ומוצרי חלב, אבל האיש אוהב מאוד להכין לעצמו טוסטים, ועילאי אוהב לגנוב לו אותם, ככה שהוא אוכל בכל זאת.
גבינה שוויצרית אמיתית, בלי חומרי טעם וריח וצבע מאכל, מצאנו רק בטיב טעם. בכל שאר המקומות התברר שהרוב היו עשויות בכלל מחלב סויה ואז כמובן שכן היה צורך בכל מיני חומרים נוספים.
המחיר לא נורא כ"כ - 10 שקלים ל-100 גרם.
הכל בסדר איתכם? גן ההורים יצא לפועל בסוף?
שתהיה שבת שלום ורוגע,
שירי (פידג'ט) (אני במחשב אחר).
-
אום אל קיצקיצ
הי פידג'ט,
קודם כל שנה טובה. דבר שני, אולי תפתחי דף בית?
בעניין הגבינה, יום אחד קנינו גבינת עזים צהובה אורגנית ב"עדן טבע מקרט" ומה מתברר? שהם משתמשים בדיוק באותו צבע מאכל שמשתמשים בגבנ"צ רגילה. המסקנה שלי היא שכנראה שברגילה יש צבע מאכל טבעי. פיר אינף. נרגעתי. אנחנו לא קונים גבינה, הבעיה היתה בבית של ההורים שלי. אם אנחנו קונים אז זה בחוות עיזים אבל האמת שאנחנו מתנגדים אידאולוגית לגזילה של כל חלב מכל חיה ולכן ממעיטים מאוד גם בזה. מסתבר שגם בחוות עיזים מפרידים את הגדיים מהאמהות מיד לאחר הלידה כדי שתהיה שליטה על החלב וזה בעיני שיא האכזריות. אין לנו בבית מוצרי חלב והילדה בעצם לא מכירה בכלל חוץ מגבינ"צ, גלידה ביום ששי אצל סבתא ושוקלדים מזדמנים בבתים אחרים, אם זה נחשב. מאוד מאוד קשה "להגן עליה תזונתית" בעולמינו, במיוחד היות ואנחנו חיים בקהילה. זו סוגיה שמאוד מעסיקה אותי בשבועות האחרונים.
גן ההורים לא נפתח. למעשה בסופו של דבר לא היינו מעוניינות. אנחנו שלוש אמהות (נורית, אני ועוד אחת - איה. קטי ומשפחתה חזרו לאוסטריה) שנפגשות פעמיים בשבוע בערך בבקרים והסידור הזה מספיק לנו בינתיים). מה עוד ששלושתינו בהריון שני ואמורות ללדת בהפרשים של חודש וחצי זו מזו ושושתינו נהיה עם שני ילדים בבית, כך שאם נצליח לקיים את המפגשים גם אחרי שייולד הסיבוב הבא זו תהיה עזרה הדדית אדירה.
זהו. מה איתכם? עברתם בסוף לרחובות או נשארתם בחולון? את מתחילה ללמוד? מה התכניות להמשך?
שבת שלום.
קודם כל שנה טובה. דבר שני, אולי תפתחי דף בית?
בעניין הגבינה, יום אחד קנינו גבינת עזים צהובה אורגנית ב"עדן טבע מקרט" ומה מתברר? שהם משתמשים בדיוק באותו צבע מאכל שמשתמשים בגבנ"צ רגילה. המסקנה שלי היא שכנראה שברגילה יש צבע מאכל טבעי. פיר אינף. נרגעתי. אנחנו לא קונים גבינה, הבעיה היתה בבית של ההורים שלי. אם אנחנו קונים אז זה בחוות עיזים אבל האמת שאנחנו מתנגדים אידאולוגית לגזילה של כל חלב מכל חיה ולכן ממעיטים מאוד גם בזה. מסתבר שגם בחוות עיזים מפרידים את הגדיים מהאמהות מיד לאחר הלידה כדי שתהיה שליטה על החלב וזה בעיני שיא האכזריות. אין לנו בבית מוצרי חלב והילדה בעצם לא מכירה בכלל חוץ מגבינ"צ, גלידה ביום ששי אצל סבתא ושוקלדים מזדמנים בבתים אחרים, אם זה נחשב. מאוד מאוד קשה "להגן עליה תזונתית" בעולמינו, במיוחד היות ואנחנו חיים בקהילה. זו סוגיה שמאוד מעסיקה אותי בשבועות האחרונים.
גן ההורים לא נפתח. למעשה בסופו של דבר לא היינו מעוניינות. אנחנו שלוש אמהות (נורית, אני ועוד אחת - איה. קטי ומשפחתה חזרו לאוסטריה) שנפגשות פעמיים בשבוע בערך בבקרים והסידור הזה מספיק לנו בינתיים). מה עוד ששלושתינו בהריון שני ואמורות ללדת בהפרשים של חודש וחצי זו מזו ושושתינו נהיה עם שני ילדים בבית, כך שאם נצליח לקיים את המפגשים גם אחרי שייולד הסיבוב הבא זו תהיה עזרה הדדית אדירה.
זהו. מה איתכם? עברתם בסוף לרחובות או נשארתם בחולון? את מתחילה ללמוד? מה התכניות להמשך?
שבת שלום.
-
אום אל קיצקיצ
האמת שיש לי דף בית - ש י ר י . אני פשוט אצל החמים שלי עכשיו.
איזה כיף לשמוע! קודם כל בשעה טובה לך ולנורית ולאיה!
את יודעת, זה מצחיק שאני חושבת על זה - רוב האמהות שאני מכירה שילדו בערך בתקופה שאני ילדתי כבר ילדו ילד שני או שהן בהיריון, ואני לא מסוגלת לחשוב על ילד שני... אני תוהה ממה זה נובע. דווקא נהנתי בהיריון ואני נהנית להיות אמא, אז מה קורה פה?..
נושא התזונה מעסיק מאוד גם אותנו. אני חושבת שגם את השתתפת בדיון של האם להגביל ממתקים, לא? זה ככה גם אצלנו, רק שנראה לי שאנחנו לאט לאט נשברים תחת הלחץ. ממתקים וחטיפים ממש הוא עוד לא אוכל, גם שוקולד אנחנו מצליחים בינתיים למנוע (למרות שכבר טעם), אבל ברור לי שהצורך לאכול מה שכולם אוכלים יהווה בעיה בעתיד הקרוב. מזל שהוא לא הולך לגן...
תוכניות הלימודים נדחו קצת, בעיקר כי קיבלתי קביעות בעבודה ואנחנו צריכים להחזיר את האיזון העדין של השגרה בחזרה. זה גם גורם לנו להישאר בחולון לעוד שנתיים לפחות, מה שמעסיק אותי עוד יותר - אין לי בעיה עם העיר חוץ מהזיהום אויר אני כ"כ רוצה שהוא יגדל בטבע.
זהו בערך. צריכים פה את המחשב אז אני זזה. @}
איזה כיף לשמוע! קודם כל בשעה טובה לך ולנורית ולאיה!
את יודעת, זה מצחיק שאני חושבת על זה - רוב האמהות שאני מכירה שילדו בערך בתקופה שאני ילדתי כבר ילדו ילד שני או שהן בהיריון, ואני לא מסוגלת לחשוב על ילד שני... אני תוהה ממה זה נובע. דווקא נהנתי בהיריון ואני נהנית להיות אמא, אז מה קורה פה?..
נושא התזונה מעסיק מאוד גם אותנו. אני חושבת שגם את השתתפת בדיון של האם להגביל ממתקים, לא? זה ככה גם אצלנו, רק שנראה לי שאנחנו לאט לאט נשברים תחת הלחץ. ממתקים וחטיפים ממש הוא עוד לא אוכל, גם שוקולד אנחנו מצליחים בינתיים למנוע (למרות שכבר טעם), אבל ברור לי שהצורך לאכול מה שכולם אוכלים יהווה בעיה בעתיד הקרוב. מזל שהוא לא הולך לגן...
תוכניות הלימודים נדחו קצת, בעיקר כי קיבלתי קביעות בעבודה ואנחנו צריכים להחזיר את האיזון העדין של השגרה בחזרה. זה גם גורם לנו להישאר בחולון לעוד שנתיים לפחות, מה שמעסיק אותי עוד יותר - אין לי בעיה עם העיר חוץ מהזיהום אויר אני כ"כ רוצה שהוא יגדל בטבע.
זהו בערך. צריכים פה את המחשב אז אני זזה. @}
-
- הצטרפות: 20 אוקטובר 2006, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של גם_למבי*
אום אל קיצקיצ
סליחה סליחה - לא ראיתי את ההודעה שלך. ברור שאפשר לקבל. קחי את הזמן. היה כייף לפגוש אותך ולדבר על ה"בלי".
שנה טובה והמשך הריון קל וכייפי!
שנה טובה והמשך הריון קל וכייפי!
-
אום אל קיצקיצ
וואלה. ההנחה שלך נשמעת לי נכונה מאוד. אפילו אני בעצמי לא הנחתי אותה עד עכשיו! לפעמים צריך שיגידו לך מה את מרגישה, אם את לא מעיזה להגיד את זה לעצמך... @}
נשיקות לך ולקטנה!
נשיקות לך ולקטנה!
-
אום אל קיצקיצ
אופס.. זו אני ש י ר י . או פידג'ט, עד שתתרגלי...
-
אום אל קיצקיצ
אה! נזכרתי עכשיו במשהו שרציתי לשאול אותך מזמן - אמרת באיזה דף שיצא לך להכיר אנשים שינקו וישנו במיטה משפחתית ויצאו אנשים בעייתיים. מדי פעם אני חושבת על המשפט הזה ותמיד אני שוכחת לשאול אותך. יש לך מושג מה קרה שם? אני תמיד מניחה (כנראה טעות גדולה מצידי) שאנשים שמניקים וכדו' שמים יותר דגש על עידוד הילד בכיוונים יותר... חיוביים הייתי אומרת.
ש י ר י
ש י ר י
-
אום אל קיצקיצ
אני בכלל לא מודאגת בגלל ההנקה והמיטה המשפחתית! פשוט מעניין אותי לדעת איך בכל זאת אפשר "לקלקל" את הניסיון לחיות חיים יותר טבעיים.זה נובע מכך שאני תמיד מנסה להשתפר ביחס שלי לעילאי ובכלל. לדוגמא אני עדיין כועסת עליו יותר ממה שהייתי רוצה, אומרת לו יותר "לא" ממה שהייתי רוצה...
-
אום אל קיצקיצ
אשמח לשמוע עוד, במיוחד על הלידה המיוחדת ההיא.
אני מקוה שאצליח להגיע לזה לפני גיל בר/ת מצוה של הילדים.. יש לנו עכשיו סיפור רציני עם רופאה מאוד "קשובה" ו"מכבדת" ו"שומרת חוק" שהתעללה באחותי אחרי לידת הבית שלה (נפשית, נפשית.. בירוקרטית, בירוקרטית.. לא פיזית, למרות שהיא מאוד רצתה!) ואני עסוקה במחשבות, מיסמכולוגיה משפטית וכו' ומתכננת לפתוח על זה גם דף, כאן, בבאופן. מקוה שבקרוב.
"נכשלתי" במבחן העמסת סוכר
יש בפורום לידה פעילה וביתית בתפוז מאמר שתרגמה זהר על המבחן הזה, שלא עומד בשום קנה מידה מדעי. שווה לקרוא.
דיאטה של סוכר כוללת הורדה משמעותית בכמות הפירות
הנסיון שלי מראה אחרת. גם עם אנשים שהגיעו לקצה מבחינת יכולת הגוף שלהם לפרק סוכר וגם עם נשים בהריון. לשיטת הרפואה הטבעית "דיאטה של סוכר" כוללת בעיקר הורדה משמעותית בכמות חלבון, עמילן ושומן, עד כמעט הורדה מוחלטת במצבים קשים. כמובן שבהריון המצב שונה, ובכלל - תלוי באדם ובכל האספקטים הבריאותיים שלו ולא רק מבחינת תפקוד הלבלב.
אני אומרת שההגיון שלך בריא
בהריון מצבה של האשה, מכל הבחינות (רוחני, נפגשי, רגשי, פיזי), הוא מצב זמני. הגישה הטבעית גורסת כי אין להשוות פרמטרים של אשה הרה לאלו של אשה שאינה הרה. מכל הבחינות (לא רק תזונתית). איך אפשר להשוות ביניהם? ואיך אפשר לשאוף לכך שאשה בהריון תהיה עם מדדים/התנהגות/מצב כמו אשה שאינה בהריון? זה לא הגיוני.
אני מקוה שאצליח להגיע לזה לפני גיל בר/ת מצוה של הילדים.. יש לנו עכשיו סיפור רציני עם רופאה מאוד "קשובה" ו"מכבדת" ו"שומרת חוק" שהתעללה באחותי אחרי לידת הבית שלה (נפשית, נפשית.. בירוקרטית, בירוקרטית.. לא פיזית, למרות שהיא מאוד רצתה!) ואני עסוקה במחשבות, מיסמכולוגיה משפטית וכו' ומתכננת לפתוח על זה גם דף, כאן, בבאופן. מקוה שבקרוב.
"נכשלתי" במבחן העמסת סוכר
יש בפורום לידה פעילה וביתית בתפוז מאמר שתרגמה זהר על המבחן הזה, שלא עומד בשום קנה מידה מדעי. שווה לקרוא.
דיאטה של סוכר כוללת הורדה משמעותית בכמות הפירות
הנסיון שלי מראה אחרת. גם עם אנשים שהגיעו לקצה מבחינת יכולת הגוף שלהם לפרק סוכר וגם עם נשים בהריון. לשיטת הרפואה הטבעית "דיאטה של סוכר" כוללת בעיקר הורדה משמעותית בכמות חלבון, עמילן ושומן, עד כמעט הורדה מוחלטת במצבים קשים. כמובן שבהריון המצב שונה, ובכלל - תלוי באדם ובכל האספקטים הבריאותיים שלו ולא רק מבחינת תפקוד הלבלב.
אני אומרת שההגיון שלך בריא
בהריון מצבה של האשה, מכל הבחינות (רוחני, נפגשי, רגשי, פיזי), הוא מצב זמני. הגישה הטבעית גורסת כי אין להשוות פרמטרים של אשה הרה לאלו של אשה שאינה הרה. מכל הבחינות (לא רק תזונתית). איך אפשר להשוות ביניהם? ואיך אפשר לשאוף לכך שאשה בהריון תהיה עם מדדים/התנהגות/מצב כמו אשה שאינה בהריון? זה לא הגיוני.
-
אום אל קיצקיצ
הג'ינסים נדדו לפרדס חנה ומחר יוצגו (כנראה חלקם) בשוק ההחלפות בחצר ביתה של ורד לב.
בהצלחה!
תודה שהזכרת לי להוריד ת'מודע! D-:
בהצלחה!
תודה שהזכרת לי להוריד ת'מודע! D-:
-
-
אום אל קיצקיצ
רציתי להציע לך להגיע למפגש היום ולפשפש בבגדיה של ה קט קטית באמת...לא יודעת מהיכן את...
אם יישארו, אומר לך, אם כי אני דיי בטוחה שתהיה פה לפחות עוד הריונית שתשמח לקבלם
אם יישארו, אומר לך, אם כי אני דיי בטוחה שתהיה פה לפחות עוד הריונית שתשמח לקבלם
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
אום אל קיצקיצ
אני עברתי על מכנסי ההריון היום אצל ורד והם היו קטנים עליי. בטח יתאימו לך. יש שם לפי דעתי 3 זוגות ממש טובים.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
אום אל קיצקיצ
יש לי לפחות שני זוגות של מכנסי הריון במידה שלך למסור, אני רק צריכה לסיים את ההריון שלי קודם (תוך כשבוע) ולבדוק עם אחותי וגיסותיי אם הן רוצות אותם. אני בפתח תקווה ומגיעה גם להוד השרון, תל אביב וגדרה. אם מתאים לך, תזכירי לי לבדוק עבורך מה בדיוק יש לי לתת.
-
אום אל קיצקיצ
יודעת. בדיוק הבוקר קיבלתי פתק מהדואר- חזר ללא דרישה.
-
אום אל קיצקיצ
כן.. יש לי איזה סרט עם הדואר.. לא ברור לי מהו.
אבל כבר כמה וכמה פעמים שקורים לי איתו דברים מוזרים.
אני מנסה להעביר לך את המנשא החדש שמכרתי לחגית פ. היא לא הסתדרה איתו ומוכרת.(והוא חדש!!!)
אולי דרכה יהיה יותר קל.
את יכולה ליצור קשר ישירות איתה (היא פרסמה בדף מנשאים יד שניה)
אני את זה שיש אצלי אעביר הלאה פיסית למישהו שאין ידו משגת לקנות. הדואר הזה עוד יוציא אותי מדעתי.
אבל כבר כמה וכמה פעמים שקורים לי איתו דברים מוזרים.
אני מנסה להעביר לך את המנשא החדש שמכרתי לחגית פ. היא לא הסתדרה איתו ומוכרת.(והוא חדש!!!)
אולי דרכה יהיה יותר קל.
את יכולה ליצור קשר ישירות איתה (היא פרסמה בדף מנשאים יד שניה)
אני את זה שיש אצלי אעביר הלאה פיסית למישהו שאין ידו משגת לקנות. הדואר הזה עוד יוציא אותי מדעתי.
-
אום אל קיצקיצ
נחטף.
אחרי החג אנסה שוב את המנשא שאצלי- הפעם אם מישהו שאולי יגיע לאיזור...
הדואר פשוט מוציא ממני את כל האנרגיה
אחרי החג אנסה שוב את המנשא שאצלי- הפעם אם מישהו שאולי יגיע לאיזור...
הדואר פשוט מוציא ממני את כל האנרגיה
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
אום אל קיצקיצ
תודה על העיצה עם הגומי @}
-
אום אל קיצקיצ
הי! מה נשמע?
רציתי לבקש ממך לעבור על הבלוג שלי - שאלתי שם שתי שאלות אולי תוכלי לחוות דיעה?
רק אם יש לך זמן ובא לך -
תודה - דנה
בלי חיתולים גם למבי דף בלוג
רציתי לבקש ממך לעבור על הבלוג שלי - שאלתי שם שתי שאלות אולי תוכלי לחוות דיעה?
רק אם יש לך זמן ובא לך -
תודה - דנה
בלי חיתולים גם למבי דף בלוג
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
אום אל קיצקיצ
כשהיינו בהודו לפני שנתיים הפלגנו בBACKWATER בקרלה
הי קראתי שהייתם אז באתי לשאול
אם זה שווה? בכלל קרלה ?
אנחנו עם 2 ילדים קטנים שנה וחצי ,ושלוש וחצי.
מתכננים לנחות בטריוונטרום ולעלות צפונה עד גואה
טיפים? הארות? הערות?
תודה
הי קראתי שהייתם אז באתי לשאול
אם זה שווה? בכלל קרלה ?
אנחנו עם 2 ילדים קטנים שנה וחצי ,ושלוש וחצי.
מתכננים לנחות בטריוונטרום ולעלות צפונה עד גואה
טיפים? הארות? הערות?
תודה
אום אל קיצקיצ
ראיתי שחיפשת:
מוכרת מנשא סלגוזל,
הוא בן 3 ונמכר ב175 (כולל משלוח בדואר, אין אפשרות להגיע ולאסוף).
מידה 1, הבטנה צהובה עם נקודות.
למעוניינות: kukla.il בג'ימייל.
מוכרת מנשא סלגוזל,
הוא בן 3 ונמכר ב175 (כולל משלוח בדואר, אין אפשרות להגיע ולאסוף).
מידה 1, הבטנה צהובה עם נקודות.
למעוניינות: kukla.il בג'ימייל.
-
אום אל קיצקיצ
תודה, באמת מחפשת כבר הרבה זמן, אבל זה יותר יקר ממה שהתכוונתי לשלם...
אום אל קיצקיצ
הסלגוזלים האחרים שהסתובבו כאן יד שנייה נמכרו ב-150 ...
אז כולו עוד 25 ש"ח, מנשא שנראה שאת מאוד מאוד רוצה ??!!
אז כולו עוד 25 ש"ח, מנשא שנראה שאת מאוד מאוד רוצה ??!!
-
אום אל קיצקיצ
יש לי סלגוזל, אני צריכה אחד מתנה לחברה. התכוונתי להשקיע 120ש (שזה המחיר של רוב הסלגוזלים שהסתובבו פה) וגם שלפחות יהיה במצב כחדש. אז אם לא כחדש ולא במחיר שרציתי אני מוותרת. אבל אני בטוחה שתמכרי בקלות. נראה לי שהוא מאוד מבוקש.
-
אום אל קיצקיצ
הי! רק עכשיו ראיתי את ההודעה. מצטערת!
רוצה להתקשר אלי ודבר איתך על זה?
להילה יש את הטלפון.
בי!
רוצה להתקשר אלי ודבר איתך על זה?
להילה יש את הטלפון.
בי!
-
אום אל קיצקיצ
הנה הסיפור: בירוקרטיה חלמאית לאחר לידת בית
-
- הצטרפות: 02 יוני 2005, 14:59
- דף אישי: הדף האישי של ורדי_תיק*
אום אל קיצקיצ
גם אצלי יש כיסויים כאלה מברזיל שפעם מכרתי. לא בטוחה במידות שלהם. תקשרי 052-5660303 ורד
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
אום אל קיצקיצ
מזל טוב! עכשיו ראיתי שילדת
-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
אום אל קיצקיצ
מזל טוב!! מקווה שהלידה הייתה חוויה נעימה ומעצימה כמו של הגדולה! @}
שיהיה לכן פוסט פרטום קל וחלק! @} @}
שיהיה לכן פוסט פרטום קל וחלק! @} @}
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
אום אל קיצקיצ
מזל טוב אנחנו עם בן כמעש שנה ושלוש בבית, באזורכם , נשמח להפגש
-
אום אל קיצקיצ
לי היה פג כמעט לפני שנה במשקל 1876, אל תדאגי הם גודלים מהר, את מניקה???
יש לי בבית פורמולה של פגים אם של סימלאק ומטרנה חדשים לגמרי וגם אם את צריכה פורטיפייר, אבקה להעשרת חלב אם,
תשמרי בבית כמה שיותר לפחות עד 3 קג... במיוחד בחורף
מזלללללללללל טובבבבבבבבבב
יש לי בבית פורמולה של פגים אם של סימלאק ומטרנה חדשים לגמרי וגם אם את צריכה פורטיפייר, אבקה להעשרת חלב אם,
תשמרי בבית כמה שיותר לפחות עד 3 קג... במיוחד בחורף
מזלללללללללל טובבבבבבבבבב
-
אום אל קיצקיצ
שההצעה הכי טובה היא לחדש מפגשים שבועיים במכון ויצמן._
נראה לי שכרגע מגיעים גדולים אך שמעתי שזה אחלה... מחר ביער אשתאול אברר עוד פרטים
נראה לי שכרגע מגיעים גדולים אך שמעתי שזה אחלה... מחר ביער אשתאול אברר עוד פרטים
-
אום אל קיצקיצ
וכן עברנו מנווה ירק
-
אום אל קיצקיצ
איך את מסתדרת???
-
אום אל קיצקיצ
יופי, תנוחי תשתי תניקי ותתחזקי, נתראה בקרוב...
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2008, 13:47
- דף אישי: הדף האישי של HILLA_KR*
אום אל קיצקיצ
איפה נעלם העמוד של סיפור הלידה?
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2008, 13:47
- דף אישי: הדף האישי של HILLA_KR*
אום אל קיצקיצ
אולי תפני לצוות, כי הוא עדיין לא עולה. ואני במתח....
-
אום אל קיצקיצ
מבינה אותך לגמרי...
אני עכשיו בסבב הנקת צמד השני שלי ובהחלט עם הגדול (3) זה קצת יותר מסובך.
מה שאני רוא זה שהוא מרוקן שד הרבה יותר מהר מהקטנה (הגיוני, לא?) וכשהשד מרוקן יותר, זה פחות נעים.
לא יודעת בת כמה בתך, אולם אני מדברת עם בני ואומרת לו כשכבר נמאס לי שאני לא יכולה יותר/ כואב לי/ נמאס לי או כל ביטוי אחר שמתאים באותו הזמן. כמובן שבלי כעס וכו'. הוא בד"כ עובר להחזיק את ציצי לזמן מה ואח"כ סוגרים.
אני גם הרבה פעמים סופרת אתו עד 5 או 10 (תלוי בסבלנות שלי) ואז סוגרים- נותנת לו 2 אפשרויות בחירה: או שאני סוגרת או שהוא סוגר, כך שזו בכלל לא שאלה אם משאירים פתוח או לא.
יש לו גם מעט הנקות יחסית. בד"כ לפני ואחרי שינה ולא תמיד ישן צהריים ולפעמים גם נרדם באוטו או במקום אחר.
כבר הודעתי לו שעוד כמה זמן הוא יפסיק לינוק בכלל, מתכננת אחרי החורף לגמול אותו. אני מרגישה שזה כבר נכון לנו ולא בא לי שיהיו מצבים שהוא בא לינוק ולא בא לי על זה.
אני עכשיו בסבב הנקת צמד השני שלי ובהחלט עם הגדול (3) זה קצת יותר מסובך.
מה שאני רוא זה שהוא מרוקן שד הרבה יותר מהר מהקטנה (הגיוני, לא?) וכשהשד מרוקן יותר, זה פחות נעים.
לא יודעת בת כמה בתך, אולם אני מדברת עם בני ואומרת לו כשכבר נמאס לי שאני לא יכולה יותר/ כואב לי/ נמאס לי או כל ביטוי אחר שמתאים באותו הזמן. כמובן שבלי כעס וכו'. הוא בד"כ עובר להחזיק את ציצי לזמן מה ואח"כ סוגרים.
אני גם הרבה פעמים סופרת אתו עד 5 או 10 (תלוי בסבלנות שלי) ואז סוגרים- נותנת לו 2 אפשרויות בחירה: או שאני סוגרת או שהוא סוגר, כך שזו בכלל לא שאלה אם משאירים פתוח או לא.
יש לו גם מעט הנקות יחסית. בד"כ לפני ואחרי שינה ולא תמיד ישן צהריים ולפעמים גם נרדם באוטו או במקום אחר.
כבר הודעתי לו שעוד כמה זמן הוא יפסיק לינוק בכלל, מתכננת אחרי החורף לגמול אותו. אני מרגישה שזה כבר נכון לנו ולא בא לי שיהיו מצבים שהוא בא לינוק ולא בא לי על זה.