סבטקסט כפול בלוג
-
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
סבטקסט כפול בלוג
לא הלכתי היום לעבודה אני מתלבטת אם להמשיך שם אני לא מרוויחה כסף(אני מקבלת בגדים)ומאוד קשה לי נפשית ללכת לעבודה אם כי שאני שמה אז יחסית מאוד כיף לי.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני לא מרגישה בנוח לכתוב כל כך הרבה כאילו אני מפריעה למישהו...
אני כל היום על המחשב..הילדים הופכים את הבית או ישנים(הגדול היה בגן).מרגיש לי חורף,התכבלות כזו.
אני לא יודעת איך להמשיך מפה.
אני רוצה עוד ילד/ה ובעלי אומר שעד שהילדים יהיו גדולים (עכשיו הם 2 ו3 )ויוכלו לתפקד לבד לא נראה לו.
בגלל שאני לא מדברת הרבה אז הילדים קצת בפיגור בעיקר הבן(כבר כתבתי על זה)
אני מרגישה קצת בדיכאון כאילו אני לא מגשימה את עצמי בגלל שאני חולה.
אני כל היום על המחשב..הילדים הופכים את הבית או ישנים(הגדול היה בגן).מרגיש לי חורף,התכבלות כזו.
אני לא יודעת איך להמשיך מפה.
אני רוצה עוד ילד/ה ובעלי אומר שעד שהילדים יהיו גדולים (עכשיו הם 2 ו3 )ויוכלו לתפקד לבד לא נראה לו.
בגלל שאני לא מדברת הרבה אז הילדים קצת בפיגור בעיקר הבן(כבר כתבתי על זה)
אני מרגישה קצת בדיכאון כאילו אני לא מגשימה את עצמי בגלל שאני חולה.
סבטקסט כפול בלוג
את לא מפריעה לאף אחד.
אני מאוד אוהבת את הפשטות ואת הכנות שלך.
רפואה שלימה. תהיי חזקה
אני מאוד אוהבת את הפשטות ואת הכנות שלך.
רפואה שלימה. תהיי חזקה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סבטקסט כפול בלוג
מציעה לך לבדוק B12
תיארת דיכאון נשירת שיער מצבי רוח ובילבול עייפות וכ'ו...
בעצם לא רק חוסר ב B12 יכול לגרום לתסמינים האלה אבל זה מה שעולה לי כרגע, בדיקת דם לא יכולה להזיק, לא?
שולחת לך חיבוק וחיזוק
תיארת דיכאון נשירת שיער מצבי רוח ובילבול עייפות וכ'ו...
בעצם לא רק חוסר ב B12 יכול לגרום לתסמינים האלה אבל זה מה שעולה לי כרגע, בדיקת דם לא יכולה להזיק, לא?
שולחת לך חיבוק וחיזוק
-
סבטקסט כפול בלוג
תודה נכנס לשומת לב.
בבקשה לא לכתוב בדף שלי בתור פלוני אלמוני זה מכניס אותי לחרדות (מי זה יכול להיות וכולי)
בבקשה לא לכתוב בדף שלי בתור פלוני אלמוני זה מכניס אותי לחרדות (מי זה יכול להיות וכולי)
-
סבטקסט כפול בלוג
חג שממח
-
סבטקסט כפול בלוג
חג שממח
-
-
סבטקסט כפול בלוג
היום אני מצוננת נורא,אני מרגישה שאני לא מתקדמת כאילו בחיים אני לא אבריא,אני רוצה להשתחרר לעשות טיפול הילינג או משהו.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני מרגישה עמומה כאילו הכל בהדים כאלה,הבן שלי רב איתי על בקבוק וזרק לי על הרגל ,אני מאוד כועסת עליו,בא לי לבכות,אני מרגישה כל כך חסרה אך מלאה.קשה לי אני עצובה.
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
סבטקסט כפול בלוג
זה יום כזה, אפילו ההורסקופ שלי אמר. גם לי הוא התחיל קשה והייתי עצובה ובכיתי קצת ואחר כך נהיה יותר קל. מאחלת לך שגם לך יהיה יותר קל.
הדלקנו שבעה נרות ושמש בשלוש חנוכיות , זה 24 נרות זה עושה אור גדול, ומחר יהיו יותר וגם נרות שבת, זה אור גדול מאוד . הרשי לו להיכנס, לאור.
הדלקנו שבעה נרות ושמש בשלוש חנוכיות , זה 24 נרות זה עושה אור גדול, ומחר יהיו יותר וגם נרות שבת, זה אור גדול מאוד . הרשי לו להיכנס, לאור.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
סבטקסט כפול בלוג
אני מאחלת לך שאור החג יאיר את נפשך. מחר נר שמיני!
-
סבטקסט כפול בלוג
לא ריפרשתי ולא ראיתי את מה ש מי מה כתבה לפני - דומה רק יפה יותר ממני!
-
סבטקסט כפול בלוג
חזרנו עכשיו מחופשה באילת 3 ימים היה כיף חזרנו מרוצים, היינו בצימר עם בריכה אבל מזה קרה.לא יצאנו לאטרקציות ולא ראינו את השונית שזה קצת חבל לי כי אני לא יודעת מתי יהיה פעם הבאה באילת,כי חזרתי רועדת משם(לא מקור)
-
סבטקסט כפול בלוג
נכנסתי לדיכאון,אין לי מושג למה,אני כמעט ולא מתפקדת גם בדברים שתיפקדתי בעבר(כביסה שמירה על הילדים),אני מרגישה צורך להתכבל מתחת לפוך ולא לצאת משם.
אני מלאת מתח,
אני מלאת מתח,
-
סבטקסט כפול בלוג
ס"כ יקרה, את נמצאת באיזשהו טיפול? כדאי לא להיות לבד בקשיים כמו אלה. .
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
סבטקסט כפול בלוג
תרגישי טוב!
תמצאי מישהו שירים אותך למעלה, כי בטח לך עצמך אין כח
תמצאי מישהו שירים אותך למעלה, כי בטח לך עצמך אין כח
-
סבטקסט כפול בלוג
אני נמצאת במעקב עם פסיכאטר,אני לא מטופלת בשום גישה חוץ מכדורים.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני חושבת שכדאי לך מאוד להיות בטיפול יותר מעמיק שכולל שיחות ותמיכה, פעם בשבוע לפחות. כדורים ופסיכיאטר זה יפה אבל לא מספיק. אשמח לקרוא פה מה את חושבת בעניין הזה. @}
-
סבטקסט כפול בלוג
בכיף אני מחפשת אפילו יותר אבל לא מצאתי משהי שתתן לי את התמיכה הרצויה
-
סבטקסט כפול בלוג
הנסיון שלי הוא רק כבת זוג, לא כמי שחווה את הטיפול בעצמה, אבל ממנו למדתי שחיוני לשלב את הטיפול הפסיכיאטרי בטיפול שיחתי כלשהו. המילכוד הנורא הוא שכשאת במצב הנזקק אין לך את הכוחות לחפש וכשאת לא- אין מוטיבציה. אם תמצאי בך כוח - אנא, המשיכי לחפש. מגיע לך להרגיש יותר טוב ומגיע לך לקבל עזרה, אבל רק את תוכלי למצוא את העזרה המתאימה (אפשר כמובן לבקש עזרה בחיפוש, מהסובבים ומאלוהים ומכל מי שאפשר).
שבוע טוב יקירה, חזקי ואימצי.
שבוע טוב יקירה, חזקי ואימצי.
-
סבטקסט כפול בלוג
קיבלתי 60% נכות (זמנית) סוף סוף
-
סבטקסט כפול בלוג
המרגיעון הוא "מה את רוצה?",אין לי מושג מה אני רוצה.וזה כואב לי שאני מרגישה שאני לא יכולה להגשים את עצמי בגלל שאני חולה,או שזה סתם מחשבה לא נכונה...
אין לי כוח, אני מרגישה תקועה במקום(לפחות הייתי מרגישה שיש לי שורשים אבל גם זה לא,סתם תקועה...),חסרת אנרגיה ומתוחה
אין לי כוח, אני מרגישה תקועה במקום(לפחות הייתי מרגישה שיש לי שורשים אבל גם זה לא,סתם תקועה...),חסרת אנרגיה ומתוחה
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
סבטקסט כפול בלוג
ממליצה מאוד לבדוק אם צריך תוספי תזונה או ויטמינים, יש לזה המון השפעה על מצב הרוח ורמת האנרגיה. גם אני לעיתים מרגישה שאין לי שום כוחות לזוז ותגבור של ברזל וb12 מאוד מועיל.
להפגש עם אשת מקצוע לטיפול שמהותו שיחה גם חשוב נורא ויכול לפרוק מעליך הרבה ומעצם זה להקל עליך ולגרום לך להרגיש יותר חיונית. מנסיוני המון דברים שאצלנו בראש נראים נורא גדולים וקשים ובלתי אפשריים ברגע שמוציאים את המלים מהפה מול מישהו שיכול למקד אותנו הרבה מהדברים האלה נראים פשוטים יותר.
ניסית טיפול הומאופטי? (בלי קשר לדברים האחרים)
להפגש עם אשת מקצוע לטיפול שמהותו שיחה גם חשוב נורא ויכול לפרוק מעליך הרבה ומעצם זה להקל עליך ולגרום לך להרגיש יותר חיונית. מנסיוני המון דברים שאצלנו בראש נראים נורא גדולים וקשים ובלתי אפשריים ברגע שמוציאים את המלים מהפה מול מישהו שיכול למקד אותנו הרבה מהדברים האלה נראים פשוטים יותר.
ניסית טיפול הומאופטי? (בלי קשר לדברים האחרים)
סבטקסט כפול בלוג
.וזה כואב לי שאני מרגישה שאני לא יכולה להגשים את עצמי בגלל שאני חולה,או שזה סתם מחשבה לא נכונה...
זה שלמרות הקושי את ממשיכה לרשום, לנסות, לחיות, לטפל בילדים כפי יכולתך, לא נראה לי כמו הגשמה עצמית פחותה ממשהי עם קריירה מי יודע מה. זה נראה לי ענק.
זה שלמרות הקושי את ממשיכה לרשום, לנסות, לחיות, לטפל בילדים כפי יכולתך, לא נראה לי כמו הגשמה עצמית פחותה ממשהי עם קריירה מי יודע מה. זה נראה לי ענק.
-
סבטקסט כפול בלוג
דיצה צודקת לגמרי.
את עושה הכי טוב שאת יכולה ואל תשכחי את זה. ומה שאת עושה , לחלוטין לא מובן מאליו. בעצם זה שאת כותבת ומנסה את כבר לא שוקעת. כל הכבוד לך, את שומעת? כל הכבוד!
את עושה הכי טוב שאת יכולה ואל תשכחי את זה. ומה שאת עושה , לחלוטין לא מובן מאליו. בעצם זה שאת כותבת ומנסה את כבר לא שוקעת. כל הכבוד לך, את שומעת? כל הכבוד!
-
סבטקסט כפול בלוג
ראיתי שאני לא מבדילה בין עייפות פיזית לנפשית.
וגם שאני דורשת מבעלי המון וזה מונע ממני לאהוב אותו.
וגם שאני דורשת מבעלי המון וזה מונע ממני לאהוב אותו.
-
סבטקסט כפול בלוג
בעקבות קריאה של הספר " וורוניקה מחליטה למות"-אני מרגישה שהרצונות שלי גדולים עלי בכמה מידות ואני לא יכולה להתמודד איתם אז אני מעדיפה לא לרצות.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני רוצה להיות אדריכלית וסופרת ורקדנית ולטייל הרבה ולנגן ולשיר ולשמוח,ולהיות מטפלת בהילינג ועיסוי ולפתח גינה ובית יפים ולגדל ילדים שמחים...
-
סבטקסט כפול בלוג
בעלי קונה לי ויטמנים ומצאתי פסיכולוגית(נראה לי אני צריכה לדבר איתה קודם)
-
סבטקסט כפול בלוג
שמחתי לקרוא את שני הקטעים האחרונים! כן, גם שבעלך קונה לך ויטמינים ושמצאת פסיכולוגית - ודברי איתה בהקדם (-: - וגם שאת כותבת את המלים "אני רוצה" ויש אחריהן רשימה. בעיני חשוב מאוד לדעת לרצות, להגיד שאת רוצה, גם דברים קטנים וגם גדולים. ואפילו אם חלק מהדברים תמיד יישארו רק פנטזיות, עדיין חשוב לרצות אותם! את צעירה, יש לך הרבה שנים להגשים חלומות @}.
-
סבטקסט כפול בלוג
אירחנו בשבת את גיסי ואישתו היה נחמד ולא מעיק אך גם לא כל כך מעניין(מי אמר שהחיים צריכים להיות מענינים)
סבטקסט כפול בלוג
מי אמר שהחיים צריכים להיות מענינים)
לא באנו להנות(-:
שבוע טוב!!
לא באנו להנות(-:
שבוע טוב!!
-
סבטקסט כפול בלוג
עוד פעם לא לקחתי את בני לגן אני כמעט עושה לו יום כן יום לא,קשה לי להתעורר בבוקר,ובגלל זה אני לא לוקחת אותו.וגם כי זה לא חשוב מספיק בעיני.
-
סבטקסט כפול בלוג
אתמול הרבצתי לכריות פעם ראשונה בחיי,זה עובד...
-
סבטקסט כפול בלוג
הייתי עכשיו בבת מצווה של אחותי,
היה כיף חוץ מאחת הדודות ש"עקבה" אחרי לראות מתי אני אומרת או עושה משהו לא לענין,נתתי לה את זה ואני כועסת קצת שנכנעתי.
היה כיף חוץ מאחת הדודות ש"עקבה" אחרי לראות מתי אני אומרת או עושה משהו לא לענין,נתתי לה את זה ואני כועסת קצת שנכנעתי.
-
סבטקסט כפול בלוג
היה ממש כיף לראות את כל המשפחה ולהיות האחות הגדולה והמוערכת
-
סבטקסט כפול בלוג
"חשוב למצוא זמן לזוגיות, להשקיע אפילו בצורה מינורית - להגיד מילה טובה, ללכת לישון עם ברכת לילה טוב ונשיקה/חיבוק, לדאוג לפחות פעמיים בשנה לצאת לסופ"ש ללא הילדים, לקבוע דייט (בבית או מחוץ לבית) רומנטי אחת ל-2-3 שבועות, לשוחח זה עם זו במהלך היום לפחות פעם-פעמים". השקעה, הקשבה, יצירתיות וטיפול זוגי במצבי משבר - כל אלה יעזרו לכם לבנות זוגיות בריאה, ולא להיות חלק מהסטטיסטיקה של אחוזי הגירושין בישראל.
- ציטוט מכתבה
-
סבטקסט כפול בלוג
אני רוצה למצוא את האיזון את השגרה את ההרמוניה
-
סבטקסט כפול בלוג
בשבת רבנו אני ובעלי והוא סגר עלי(על הגוף)את הדלת,החלטנו שהוא ילך לטיפול כדי להתמודד עם הכעס שלו.
הוא מרגיש שאני לוקחת אותו כמובן מאליו.
-
סבטקסט כפול בלוג
אשמח לתגובות
סבטקסט כפול בלוג
}
חוץ מזה אין לי מילים, אני נהנת לקרוא אותך מידי פעם, ולראות איך מתארת כאן את חייך... שנשמעים גם מיוחדים וגם עם הבעיות הרגילות של כולנו...
בהצלחה עם בעלך.. חיזקי ואמצי.
חוץ מזה אין לי מילים, אני נהנת לקרוא אותך מידי פעם, ולראות איך מתארת כאן את חייך... שנשמעים גם מיוחדים וגם עם הבעיות הרגילות של כולנו...
בהצלחה עם בעלך.. חיזקי ואמצי.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
סבטקסט כפול בלוג
בשבת רבנו אני ובעלי והוא סגר עלי(על הגוף)את הדלת,
נשמע מצב מזופת.
ומה את חושבת? לדעתך את לוקחת אותו כמובן מאליו?
נשמע מצב מזופת.
ומה את חושבת? לדעתך את לוקחת אותו כמובן מאליו?
סבטקסט כפול בלוג
בשבת רבנו אני ובעלי והוא סגר עלי(על הגוף)את הדלת
החלטנו שהוא ילך לטיפול כדי להתמודד עם הכעס שלו.
זאת החלטה משותפת שלכם? כלומר, הוא רוצה לעזור לעצמו להתמודד עם הכעס שלו?
אם כן, זה נפלא! נפלא נפלא נפלא.
החלטנו שהוא ילך לטיפול כדי להתמודד עם הכעס שלו.
זאת החלטה משותפת שלכם? כלומר, הוא רוצה לעזור לעצמו להתמודד עם הכעס שלו?
אם כן, זה נפלא! נפלא נפלא נפלא.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני לא חושבת שאני לוקחת אותו כמובן מאליו,אולי קצת לא יודעת
סבטקסט כפול בלוג
חשוב למצוא זמן לזוגיות, להשקיע אפילו בצורה מינורית - להגיד מילה טובה, ללכת לישון עם ברכת לילה טוב ונשיקה/חיבוק
מצטטת מהציטוט שהבאת..
לשוחח כל יום רק שניכם על כוס קפה/תה צמחים אחרי שהילדים נרדמים או לפני שהם מתעוררים..
ללכת יחד פעם בשבוע לסדנא על זוגיות או לטיפול זוגי.. או סתם לשיעור מעניין..
יש את הרב קוואס שמרצה על זוגיות עם הרבה הומור וצחוקים, אם הסגנון שלו מדבר אלייך אפשר ללכת יחד או לראות כמה שיעורים באינטרנט http://www.kavas.co.il/video.asp
חשוב לטפל באלימות - זה לא משהו שאת צריכה לקבל בשום מקרה, ויופי שהוא מודע לכך ומוכן, אבל במקביל גם להוסיף חוויות טובות של שניכם יחד.
הרבה הצלחה ושבוע נפלא @}
מצטטת מהציטוט שהבאת..
לשוחח כל יום רק שניכם על כוס קפה/תה צמחים אחרי שהילדים נרדמים או לפני שהם מתעוררים..
ללכת יחד פעם בשבוע לסדנא על זוגיות או לטיפול זוגי.. או סתם לשיעור מעניין..
יש את הרב קוואס שמרצה על זוגיות עם הרבה הומור וצחוקים, אם הסגנון שלו מדבר אלייך אפשר ללכת יחד או לראות כמה שיעורים באינטרנט http://www.kavas.co.il/video.asp
חשוב לטפל באלימות - זה לא משהו שאת צריכה לקבל בשום מקרה, ויופי שהוא מודע לכך ומוכן, אבל במקביל גם להוסיף חוויות טובות של שניכם יחד.
הרבה הצלחה ושבוע נפלא @}
-
סבטקסט כפול בלוג
אני דחיינית כרונית,וזה חוסם אותי מלהתקדם ולעשות דברים נוספים או אפילו מה שאני עושה בכל מקרה.
הבית נראה סביר, עוד מעט פורים ועדין לא התחלתי לנקות לפסח.
אני מרגישה מיואשת.
איך אוכל להתגבר על היאוש?
הבית נראה סביר, עוד מעט פורים ועדין לא התחלתי לנקות לפסח.
אני מרגישה מיואשת.
איך אוכל להתגבר על היאוש?
-
סבטקסט כפול בלוג
מה עם תמיכה כלשהי? איזה טיפול שבועי קבוע? כולנו צריכים את זה, האם יש לך? ועזרה בבית, יש לך?
שבוע טוב @}.
שבוע טוב @}.
-
סבטקסט כפול בלוג
מה עם תמיכה כלשהי? איזה טיפול שבועי קבוע? כולנו צריכים את זה, האם יש לך? ועזרה בבית, יש לך?
אין,אני מחפשת..
אין,אני מחפשת..
-
סבטקסט כפול בלוג
התעוררתי עכשיו,לא ישנתי בלילה,ובגלל זה לא לקחתי את בני לגן,וזה פוגע בו חברתית.
-
סבטקסט כפול בלוג
ובגלל זה לא לקחתי את בני לגן,וזה פוגע בו חברתית
אני בטוחה שהוא שמח לבלות עם אמא במקום ללכת לגן. את לא צריכה לנזוף בעצמך ולהאשים את עצמך.
אמא טובה זאת אמא שטוב לה, ומה שאת צריכה עכשיו בשביל שיהיה לך טוב יותר זה קודם כל לא לרדת על עצמך. יש לך קשיים, זה לגיטימי, למי אין? אם כבר קרה לך פנצ'ר כזה ולא לקחת את הילד לגן - לפחות תיהני מהזמן שלכם ביחד, מהמנוחה שלך, מזה שעשית משהו כמו שהתחשק לך ולא רק "כי ככה צריך".
ואני אומרת את זה בתור אחת שכל כך קשה לה לקום בבוקר עד שבחרתי לא לשלוח את הילדים לגן בכלל (-;.
@}
תמשיכי לחפש לעצמך עזרה. אולי אפשר להמשיך לדבר על זה פה: איזה סוג של עזרה או תמיכה היית רוצה?
תרשי לעצמך להתפרע, לא לחשוב רק על מה שאפשרי אלא גם על מה שבא לך מאוד, גם אם את יודעת שזה לא אפשרי.
אגב, אני מאמינה שמתוך בירור של הרצונות הכמוסים והפרועים ביותר אפשר גם להגיע למימוש שלהם, או לזיקוק שלהם עד שהם נעשים ברורים ומדויקים - ואפשריים.
@}
אני בטוחה שהוא שמח לבלות עם אמא במקום ללכת לגן. את לא צריכה לנזוף בעצמך ולהאשים את עצמך.
אמא טובה זאת אמא שטוב לה, ומה שאת צריכה עכשיו בשביל שיהיה לך טוב יותר זה קודם כל לא לרדת על עצמך. יש לך קשיים, זה לגיטימי, למי אין? אם כבר קרה לך פנצ'ר כזה ולא לקחת את הילד לגן - לפחות תיהני מהזמן שלכם ביחד, מהמנוחה שלך, מזה שעשית משהו כמו שהתחשק לך ולא רק "כי ככה צריך".
ואני אומרת את זה בתור אחת שכל כך קשה לה לקום בבוקר עד שבחרתי לא לשלוח את הילדים לגן בכלל (-;.
@}
תמשיכי לחפש לעצמך עזרה. אולי אפשר להמשיך לדבר על זה פה: איזה סוג של עזרה או תמיכה היית רוצה?
תרשי לעצמך להתפרע, לא לחשוב רק על מה שאפשרי אלא גם על מה שבא לך מאוד, גם אם את יודעת שזה לא אפשרי.
אגב, אני מאמינה שמתוך בירור של הרצונות הכמוסים והפרועים ביותר אפשר גם להגיע למימוש שלהם, או לזיקוק שלהם עד שהם נעשים ברורים ומדויקים - ואפשריים.
@}
-
סבטקסט כפול בלוג
אני מפחדת מעזרה,קודם כל כשבן אדם עוזר הוא פתאום מרגיש אפוטרופוס ויכול להתערב בכל דבר,
ב.אני חייתי בבית שיש בו מנקה ומשהי שמקפלת כביסה,זה לא עזר לי להיות יותר מתפקדת
ב.אני חייתי בבית שיש בו מנקה ומשהי שמקפלת כביסה,זה לא עזר לי להיות יותר מתפקדת
-
סבטקסט כפול בלוג
שיחקתי במשחק שנקרא גט א ליף,משחק שאומר תעשה מה שאתה רוצה ותראה תוצאות,שום דבר לא מפריע לך,
וראיתי שאני רוצה לבשל ולכתוב ספר וגם להרויח כסף מעיתונאות.לא יודעת כמה זה מדויק אבל זה כייף.
הילדה חולה יש לה שקד נפוח.הבית מבולגן,למה אני רואה רק שלילי?
מחר בגן מתחפשים ואח"כ פורים הצלחתי כמעט לצום היום(לקחתי 3 קוביות שוקולד באמצע).
וראיתי שאני רוצה לבשל ולכתוב ספר וגם להרויח כסף מעיתונאות.לא יודעת כמה זה מדויק אבל זה כייף.
הילדה חולה יש לה שקד נפוח.הבית מבולגן,למה אני רואה רק שלילי?
מחר בגן מתחפשים ואח"כ פורים הצלחתי כמעט לצום היום(לקחתי 3 קוביות שוקולד באמצע).
-
סבטקסט כפול בלוג
בפורים מתהפך הפור, את ודאי יודעת, זה באמת זמן טוב לשחק את מה שאת רוצה שיקרה.
מאחלת לך חג שמח מכל הלב
מאחלת לך חג שמח מכל הלב
-
-
סבטקסט כפול בלוג
ראיתי שאני רוצה לבשל ולכתוב ספר וגם להרויח כסף מעיתונאות.לא יודעת כמה זה מדויק אבל זה כייף
אני אומרת - תמשיכי לפנטז, זה גם כיף וגם חשוב לבריאות. ובסוף גם מממשים משהו מכל הפנטזיות.
בעצם מה שרציתי להגיד לך זה שכשכתבת בעבר עלייך ועל בעלך - אני חושבת שאולי זה היה כשהיית חולה - זה היה מסקרן ופרוע וכאילו מחובר לעולמות אחרים, כאלה שמהם מגיעים הדברים היצירתיים שלנו, בעיני. ואני מאמינה שיום אחד עוד תספרי את הסיפורים האלה ותכתבי אותם, וכולם - את והקוראים - ירוויחו. @}
פורים שמח!
אני אומרת - תמשיכי לפנטז, זה גם כיף וגם חשוב לבריאות. ובסוף גם מממשים משהו מכל הפנטזיות.
בעצם מה שרציתי להגיד לך זה שכשכתבת בעבר עלייך ועל בעלך - אני חושבת שאולי זה היה כשהיית חולה - זה היה מסקרן ופרוע וכאילו מחובר לעולמות אחרים, כאלה שמהם מגיעים הדברים היצירתיים שלנו, בעיני. ואני מאמינה שיום אחד עוד תספרי את הסיפורים האלה ותכתבי אותם, וכולם - את והקוראים - ירוויחו. @}
פורים שמח!
-
סבטקסט כפול בלוג
כואב לי הראש,אני לא יודעת מה לעשות כאבים מכאבים שונים כל הזמן ואני מרגישה חצי חולה.
בעלי אומר שאני מנסה לחיות לבד.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2006, 15:51
סבטקסט כפול בלוג
תודה על התמיכה בדף שלי
תבדקי את זה עם עצמך. לפעמים אנשים מבחוץ רואים עלינו דברים שאנחנו לא יודעים על עצמנו.
תבדקי את זה עם עצמך. לפעמים אנשים מבחוץ רואים עלינו דברים שאנחנו לא יודעים על עצמנו.
-
סבטקסט כפול בלוג
יכול להיות שאני מנסה לחיות לבד, אבל אני לא יודעת איך לחיות בצוותא
סבטקסט כפול בלוג
מה ז"א מנסה לחיות לבד? במה זה מתבטא?
את לא משתפת אותו בדברים?
את לא מטפלת בילדים?
ומה זה לא יודעת איך לחיות בצוותא, מה עשית עד עכשיו?
את לא משתפת אותו בדברים?
את לא מטפלת בילדים?
ומה זה לא יודעת איך לחיות בצוותא, מה עשית עד עכשיו?
-
סבטקסט כפול בלוג
אני כמעט ולא מדברת
-
סבטקסט כפול בלוג
אנחנו כל הזמן לומדים איך לחיות ביחד. אני מקווה שאמשיך ללמוד תמיד איך לחיות ביחד! יש כל כך הרבה ללמוד על הדבר הזה... וכל דבר שאני לומדת, לוקח לי לפעמים המון זמן והרבה נסיונות עד שאני מצליחה ליישם.
סבטקסט כפול בלוג
אני כמעט ולא מדברת
גם אני כזאת, אך אולי בעייתי יותר קשה כי אין לי אפילו בן זוג.
עובדה שהתחתנתם ויש לכם ילדים, יש לכם מה שצריך ולתקשר ולדבר לפעמים זה בזבוז אנרגיה, . אני מאמינה במינימום.
אפשר לבטא אהבה וחיוביות רק בחיוך, מבט, כוונה. ולפעמים כשלא מרגישים טוב זה גם קשה אז זה לא פייר שבעלך אומר לך כך כשאת חולה, איך את כשאת מרגישה מטוב? את נעימה?
שבת שלום
גם אני כזאת, אך אולי בעייתי יותר קשה כי אין לי אפילו בן זוג.
עובדה שהתחתנתם ויש לכם ילדים, יש לכם מה שצריך ולתקשר ולדבר לפעמים זה בזבוז אנרגיה, . אני מאמינה במינימום.
אפשר לבטא אהבה וחיוביות רק בחיוך, מבט, כוונה. ולפעמים כשלא מרגישים טוב זה גם קשה אז זה לא פייר שבעלך אומר לך כך כשאת חולה, איך את כשאת מרגישה מטוב? את נעימה?
שבת שלום
-
סבטקסט כפול בלוג
אני רוצה להיות בריאה.
-
סבטקסט כפול בלוג
את בריאה. בבפנים שלך את בריאה. יש שכבות שהן חולות ולפעמים יותר קל לטפל בהן ולפעמים פחות. אבל אני מזכירה לך שיש בך גרעין בריא. מאחלת לך שיתגלה יותר ויותר. עכשיו אביב וזה זמן מעולה לנקות את מה שמסביב.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני מרגישה כאילו העשייה זרה לי,למרות שהתחלתי לעשות יותר.
-
סבטקסט כפול בלוג
עייפות,ורעידות יחד עם עשייה מוגברת וחשיבה עמוקה יותר לא יודעת להגדיר את המצב "הספק מבורך"
-
סבטקסט כפול בלוג
איך אני יעבור את פסח?אני לא מצליחה לקום ולהתחיל לנקות ...
-
סבטקסט כפול בלוג
איך גומלים מחיתולים בלי להכנס לפאניקה?
סבטקסט כפול בלוג
איך גומלים מחיתולים בלי להכנס לפאניקה?
תגידי לעצמך: "זה בסך הכל פיפיקקי." מה כבר יכול לקרות? (-:
תגידי לעצמך: "זה בסך הכל פיפיקקי." מה כבר יכול לקרות? (-:
-
סבטקסט כפול בלוג
כשניסיתי לגמול אותו לפני חצי שנה חודשיים נקיתי אחריו..
-
סבטקסט כפול בלוג
אנחנו הולכים לשבת חברים,מקווה שאהנה ואלמד משהו.
-
סבטקסט כפול בלוג
אני מחפשת משהי שתעזור לי אם בשיחות או בטיפול פיזי,
אני שוב משתעממת בבית לא יודעת מה לעשות.
אני שוב משתעממת בבית לא יודעת מה לעשות.
-
סבטקסט כפול בלוג
הלכתי היום למדרשה לראות אם אוכל ללמוד שם שנה הבאה,(מדרשה זוהי המקבילה הנשית לישיבה)אין לי עדיין מסקנות.
-
סבטקסט כפול בלוג
הצלחתי היום לקום לקחת את בני לגן ולהחזיר אותו
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
סבטקסט כפול בלוג
הצלחתי היום לקום לקחת את בני לגן ולהחזיר אותו
אחלה!! @}
אחלה!! @}
-
סבטקסט כפול בלוג
אתמול בלילה של ל"ג בעומר היינו ליד הבית עם מדורה ענקית של חב"ד ועל האש,גיסתי באה עם בעלה והילד,היה נחמד.
-
סבטקסט כפול בלוג
מתאוששים בבית ממחלות,עוד פעם שלא הולכים לגן,שמתי לב שאני מפלה בן הילדים ומענישה (מרביצה) את הגדול פי 7 יותר מהקטנה.
אני רוצה להפסיק להרביץ.
היום הבן שלי ביקש שאעשה כביסה "כי זה כיף"
אני רוצה להפסיק להרביץ.
היום הבן שלי ביקש שאעשה כביסה "כי זה כיף"
-
סבטקסט כפול בלוג
היום התברר לי שהפסיכולוגית שמצאתי מבקשת 200 שקל לפגישה (לפני כן חשבתי שזה ממומן ע"י המדינה או משהו כזה)לא יודעת ,היא לא ממש פסיכולוגית
היא למדה עבודה סוציאלית בחו"ל וכמה שיטות טיפול בארץ,בנתיים לא ראיתי ממנה שום דבר שהועיל לי היתה לנו פגישה אחת,200 שקל בשבוע,אם אני אעשה שופינג בסכום הזה יש סיכוי שאצא מהדיכאון.מה אתן אומרות אני ממש לא יודעת מה לעשות.
היא למדה עבודה סוציאלית בחו"ל וכמה שיטות טיפול בארץ,בנתיים לא ראיתי ממנה שום דבר שהועיל לי היתה לנו פגישה אחת,200 שקל בשבוע,אם אני אעשה שופינג בסכום הזה יש סיכוי שאצא מהדיכאון.מה אתן אומרות אני ממש לא יודעת מה לעשות.
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2009, 21:39
- דף אישי: הדף האישי של ורד_דרור*
סבטקסט כפול בלוג
200 ש"ח זה סכום סביר למטפלת פרטית. ההשכלה שלה רלוונטית אבל חשוב יותר החיבור שלך אליה.
יש הרבה מקומות בהם ניתנים שירותים פסיכולוגיים חינם. אני יודעת על הדסה עין כרם בירושלים ובטוח יש בכל מועצה.
את יכולה לברר על זה אצלכם במועצה.
אפשר גם לקבל טיפול פסיכולוגי במחיר שפוי דרך קופת החולים, את יכולה לבדוק גם את זה
יש הרבה מקומות בהם ניתנים שירותים פסיכולוגיים חינם. אני יודעת על הדסה עין כרם בירושלים ובטוח יש בכל מועצה.
את יכולה לברר על זה אצלכם במועצה.
אפשר גם לקבל טיפול פסיכולוגי במחיר שפוי דרך קופת החולים, את יכולה לבדוק גם את זה
-
סבטקסט כפול בלוג
אנחנו באמצע גמילה מטיטולים, הולך די סביר.הקטנה יותר מפספסת מטבע הדברים.הייתי צריכה שיגידו לי "פשוט תקחי אותם לשירותים כל חצי שעה" כדי להבין איך לעשות את זה.
בעלי עשה לי חגיגות יום הולדת משולמותאני בת 23 (יצאנו פעמיים ,והוא קנה גלידה בטעם שאני אוהבת ונרות לבית וקנה לי מתנה).
יש לי גרפסים ושילשול מנקנקיות שאכלתי.
בעלי עשה לי חגיגות יום הולדת משולמותאני בת 23 (יצאנו פעמיים ,והוא קנה גלידה בטעם שאני אוהבת ונרות לבית וקנה לי מתנה).
יש לי גרפסים ושילשול מנקנקיות שאכלתי.
-
סבטקסט כפול בלוג
בסוף זה היה וירוס,הבן שלי נדבק ממני והוא מקיא הרבה והוא מאוד רזה,אני דואגת לו.
חוץ מזה קניתי לי בגדים חדשים ויפים.
חוץ מזה קניתי לי בגדים חדשים ויפים.
-
סבטקסט כפול בלוג
תתחדשי ויומולדת שמח! הרבה מזל בריאות ואהבה
-
סבטקסט כפול בלוג
תודה.
"ללא חולמים לעולם לא תהא מנוחה"
שנה הבאה אני אלמד במדרשה יהדות,לא כל כך מה שרציתי אבל זה מה שהיסתדר,כלומר זה מה שרציתי לעשות לפני החתונה ובגלל שהתחתנתי ויתרתי על זה,ועכשיו אני משלימה את זה-החלום הישן.
כואב למלא חלומות שכבר ויתרת עליהם,אין שמחה והתחדשות כמו עם חלום שלא ויתרת עליו.
לא נראה לי שזה יקדם אותי לאן שרציתי.זה כבר לא בחזון שלי.שיהיה
"ללא חולמים לעולם לא תהא מנוחה"
שנה הבאה אני אלמד במדרשה יהדות,לא כל כך מה שרציתי אבל זה מה שהיסתדר,כלומר זה מה שרציתי לעשות לפני החתונה ובגלל שהתחתנתי ויתרתי על זה,ועכשיו אני משלימה את זה-החלום הישן.
כואב למלא חלומות שכבר ויתרת עליהם,אין שמחה והתחדשות כמו עם חלום שלא ויתרת עליו.
לא נראה לי שזה יקדם אותי לאן שרציתי.זה כבר לא בחזון שלי.שיהיה
-
סבטקסט כפול בלוג
לא הבנתי למה ללכת לעשות משהו שאת לא רוצה ולא חייבת :-\
-
סבטקסט כפול בלוג
אני רוצה אבל הרצון נהיה קטן יותר עם הזמן
-
סבטקסט כפול בלוג
אני מרגישה כל כך עייפה ואני לא יכולה לישון כי בעלי לא בבית כדי לשמור עלי אני מפחדת ,הבית מלא בעבודה לעשות כביסה כלים ועוד כביסה וגם לנקות כבר הרבה זמן לא היה את העומס הזה והצלחנו "לשוט" בבטחה.ואן לי כוח לעשות כלום. החופש הגדול מתחיל ואני מפחדת שלא יהיה לי כוח להתמודד עם שניהם.אני צריכה ללמוד איך להלביש ולסדר לקטנה את השיער אני יודעת כמה זה חשוב חברתית,הדמעות זולגות תוך כדי כתיבה אני כל כך עייפה ועצובה ,אני מרגישה שאני אמא לא מספיק טובה ושאני מזניחה אותם,
חמותי באה וסידרה קצת את הבית הלבישה את הילדים יפה למסיבת הסיום גן ואז היא אמרה לי "תדאגי שפעם הבאה שאני באה הבית יהיה מטוטא",וגיסתי אמרה "תראי יש המון כביסה לעשות" "לא זיהו את הקטנה בגן שעשועים את חייבת לסדר אותה יש לה כל כך הרבה בגדים יפים"-זה גרם לי להרגיש כל כך אפס.
חמותי באה וסידרה קצת את הבית הלבישה את הילדים יפה למסיבת הסיום גן ואז היא אמרה לי "תדאגי שפעם הבאה שאני באה הבית יהיה מטוטא",וגיסתי אמרה "תראי יש המון כביסה לעשות" "לא זיהו את הקטנה בגן שעשועים את חייבת לסדר אותה יש לה כל כך הרבה בגדים יפים"-זה גרם לי להרגיש כל כך אפס.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
סבטקסט כפול בלוג
אני כל כך עייפה ועצובה
אני שולחת לך כוחות (המרגיעון אומר: קחו אוויר - זה בחינם!).
גם אני מרגישה עומס, ומזכירה לעצמי לעשות כל יום משהו קטן, שנראה באמת קטן לעומת הערמות וההרים שמצטברים לי כאן, ובכל זאת - זה מה שאני יכולה ומספיקה. ומשתדלת לחוש סיפוק לנוכח הצלחות קטנות, כמו להכניס מכונה (ולהצליח לקפל אותה אחרי 3 ימים).
מקוה שבעלך יגיע ותוכלי לישון, למלא מצברים וגם לנוח.
ולגבי האמירות - אולי את יכולה לכתוב כאן גם שני דברים "מוצלחים" לתחושתך שעשית היום? אני בטוחה שיש כאלה. נראה לי שאולי לכתוב כאן זה כבר אחד מהם - מקור לתמיכה ולנחמה, לאספקת אנרגיה ולשיתוף. אם תמצאי שניים (ובטח יש יותר), הם יוכלו להזיז מעט הצדה, אולי, את ההרגשה המבאסת שהשאירו האמירות.
שולחת לך @} ועידוד.
אני שולחת לך כוחות (המרגיעון אומר: קחו אוויר - זה בחינם!).
גם אני מרגישה עומס, ומזכירה לעצמי לעשות כל יום משהו קטן, שנראה באמת קטן לעומת הערמות וההרים שמצטברים לי כאן, ובכל זאת - זה מה שאני יכולה ומספיקה. ומשתדלת לחוש סיפוק לנוכח הצלחות קטנות, כמו להכניס מכונה (ולהצליח לקפל אותה אחרי 3 ימים).
מקוה שבעלך יגיע ותוכלי לישון, למלא מצברים וגם לנוח.
ולגבי האמירות - אולי את יכולה לכתוב כאן גם שני דברים "מוצלחים" לתחושתך שעשית היום? אני בטוחה שיש כאלה. נראה לי שאולי לכתוב כאן זה כבר אחד מהם - מקור לתמיכה ולנחמה, לאספקת אנרגיה ולשיתוף. אם תמצאי שניים (ובטח יש יותר), הם יוכלו להזיז מעט הצדה, אולי, את ההרגשה המבאסת שהשאירו האמירות.
שולחת לך @} ועידוד.