למזלי, לא ממש הייתי לחוצה שיתקשר, כי לא הייתי בטוחה במידת ההתאמה.
אבל כשראיתי ב-6:00 בערב שעדיין לא התקשר, התקשרתי אני אליו.
(*אני מצפה ממישהו שאני יוצאת איתו ושאני מוצאת חן בעיניו - שישלח לי איזה SMS חמוד מיד על הבוקר, או טלפון. נראה לי אלמנטרי.
וגם אם לא מצאתי חן בעיניו - שיואיל ליידע אותי כבר ביום שלמחרת הפגישה, ועדיף בהקדם, ולא ייתן לי לחכות יותר מדי.*
אפילו אם מורגש שגם אני לא הכי נלהבת, עדיין - חשוב לדעת איפה עומדים, משני הצדדים. ולכן חשוב לדבר. אי ודאות זה בד"כ לא דבר נעים.
ובכלל, אני לא בעד שאנשים סתם ככה מתפוגגים, גם אם ברור לשני הצדדים שזה לא זה.
סתם הערת ביניים....
לא בהכרח קשורה להיום)
אז התקשרתי אליו.
ולמרות שלא ציפיתי בכליון נפש שיתקשר אליי, בכל זאת לא הרגשתי נוח עם זה שלא התקשר עד הערב (מהסיבות שפירטתי בסוגריים. הגינות אלמנטרית).
על כל פנים, הוא היה בהחלט חמוד.
הוא אמר שהיה לו מאוד כיף אתמול, אבל.... ה'צרחות' שלי הפחידו אותו. (זאת הסיבה שלא התקשר עד עכשיו, כי היה צריך לחשוב על זה...)
מה לעשות, כשאני מרגישה נוח עם מישהו, ואני נמצאת במקום כמו חוף הים, אני מרשה לעצמי לשחרר צווחות של שמחה מדי פעם, או אפילו כמה צרחות כייפיות.
אז דיברנו על זה.
מי שמכיר אותי בבלוג בטח כבר יודע *שהקטע הזה חשוב אצלי.
להיות יכולה להתבטא. לבטא את עצמי בביטוי קולי חופשי. בביטוי תנועתי. *
שבילדות הייתה הרבה חסימה לביטוי הזה, גם לצורות ביטוי הרבה יותר מקובלות כפי שהן אצל ילדים, והיום מאוד קשה לי כשמנסים לחסום את זה. (התגובה האוטומטית לעצור ולהשתיק - תגובה אופיינית לחלק גדול מהאוכלוסייה).
אני צריכה מישהו שנהנה מהפראיות שלי. זה ברור.
לא נראה לי שזה יהיה הוא.
מה גם שהוא מדבר הרבה על 'משמעת' ו'גבולות' ו'עבודה קשה', איזושהי אמת חיצונית מוחלטת, אהבה ל'דידקטיקה' ול'חוקים' ולדברים מוּבְנים. שמעתי משפטים מסוג המשפטים האלה המוכרים לי עד זרא, כמו: 'ילד לא יכול לגדול בלי גבולות, נכון?'
יותר ויותר התברר לי היום שעם כל משפט שלו אני רוצה לצרוח - ולא משמחה. (לא משנה אם חלק מזה נכון, אבל תפיסות העולם שלנו כל-כך רחוקות....)
ובעניין הצרחות - נראה לי שזה לא הדבר היחיד שיהיה לו קשה איתי.
אמרתי לו שעל אף שאני רואה בו הרבה איכויות שאני אוהבת (כמו אכפתיות, רגישות, עדינות נפש, יכולת הקשבה, יכולת אהבה ונתינה ועוד) - אני לא בטוחה עד כמה הוא יוכל להכיל את כל המנעד ההתבטאותי והרגשי שלי.
לדעתי, הוא מאוד רחוק מזה.
פשוט לא רואה סיכוי שזה יילך.
ועדיין, בחור מקסים. באמת.
מישהי רוצה?

(בנוסף לכל התכונות הטובות שפירטתי, הוא גם גבוה, גברי ושרירי, חכם, רוחני ועמוק... אה, ואוהב אנתרופוסופיה, איכסה !!!)