אופה לחם חשמלי

קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הודעות: 8400
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

נראה לי שהבנתי - בפעם הראשונה השתמשתי בשמרים יבשים ובפעמים שאח"כ - בשמרית. יכול להיות שזה הגורם להבדל.
ג'יין_דו*
הודעות: 6
הצטרפות: 11 אפריל 2010, 13:00

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ג'יין_דו* »

ההמרה של שמרים יבשים לטריים, היא כפול בדרך כלל (כלומר, כפית שמרים יבשים שווה לשתי כפיות שמרים טריים), ושמרית זה שמרים טריים. מצד שני, את כותבת שהכפלת ואף שילשת כמויות. אולי השמרית היתה קצת עייפה? ישנה?
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

האם אפשר לקבל מרשם של לחם מקמח מלא בלבד באופה לחם , שלא נופל אחרי ההתפחה ונשאר רך באפיה.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הכוונה לאופה לחם של מרפי ריצרד דגם 48290 . תודה.
לידיה*
הודעות: 3
הצטרפות: 14 יוני 2010, 17:55

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי לידיה* »

רציתי לדעת עם אפשר לשים בלחם של מיה משהו אחר במקום היוגרמה - שהלחם לא יהיה חלבי. תודה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום לכולם ולפלוני אלמונית.
גם לי יש את מורפי ריצ'רדס 48290 ואתמול אפיתי בו לראשונה לחם
בחרתי בלחם במשקל 680 גרם, תכנית 3 חיטה ומלאה וגוון בהיר ( יש גוון בהיר, בינוני וכהה).
הבנתי שלא כדאי לשים 100 אחוז חיטה מלאה או שיפון כי הלחם ייצא דחוס, אז בקמח שמתי שישית מהכמות קמח לבן.
למרות שזו הפעם הראשונה שלי עם המכשיר, שיניתי קצת את המתכון שהיה בחוברת: הלחם באמת יירד טיפה, אבל אי אפשר להגיש שייצא דחוס. המרקם שלו היה רך מבפנים וקריספי מבחוץ ! פשוט נפלא ! שבוע הבא אני אכין עוד לחם - אולי של 907 גרם ואשים פה תמונה.
אז המתכון שלי:
3/4 כוס מים מינרלים
1/4 כוס חלב
2 כפות שמן
2 כוסות קמח חיטה מלאה
1/2 קמח לבן
1/2 כוס קמח שיפון
  1. 5 כפות סוכר חום
  2. 25 כפיות מלח
1 כפית סובין חיטה
1 כפית סובין שיבולת שועל

ייצא מדהים!! ובריא - רק שישית מהכמות קמח לבן, ככה שאפשר להגיד שזה בריא

ושי לי שאלה לגבי השמן - האם אפשר להחליף את השמן בחמאה? - אמור לצאת יותר טעים, לא? וכמה חמאה לדים במקום 2 כפות שמן.
ועוד משהו - אשמח לקבל מתכונים לאפיית לחם מקמחים בריאים - חיטה מלאה, שיפון , וכל מיני קמחים מוזרים אחרים - רק שיהיהו בריאים ושילובים שלהם

בתאבון לכולם
רוני*
הודעות: 302
הצטרפות: 25 ספטמבר 2002, 23:19

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי רוני* »

היי, מה זה קמח כוסמין? והאם אפשר לשלב בקמחים הסטנדרטייים של הלחמים גם קמחים מיוחדים - קמח תירס ולכ מיני והאם זה בריא

תגיבו!

רוני
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הודעות: 8400
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

רציתי לדעת עם אפשר לשים בלחם של מיה משהו אחר במקום היוגרמה - שהלחם לא יהיה חלבי. תודה
אולי מיץ תפוזים? צריך משהו שיהיה חומצי קצת.
מה_איתי*
הודעות: 141
הצטרפות: 06 מרץ 2010, 21:48

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מה_איתי* »

שלום , קוראים לי עינת ואני מכורה לאופה לחם...
רק שהוא התקלקל אחרי כמעט שנה ( Morphy Richards 48290 ) , שמנו אותו בתיקון (יש אחראיות בתוקף) אבל אני לא בטוחה שזה יעזור כי לפי דעתי זו התבנית שהלכה פייפן.
זה כבר המכשיר השני שלנו שהולך טרם זמנו ככה שהתחלתי לחשוב על דגם אחר או חברה אחרת.
רעיונות , המלצות?
תודה
<עינת שלא אוהבת ללוש>
ציל_צול*
הודעות: 4588
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ציל_צול* »

עינת, גם אני הייתי מכורה שנים לאופה לחם וגם אצלי הלכו פייפן שניים כאלה בדיוק שנה וחצי אחרי שקניתי אותם.
מה עשיתי? עברתי לאפייה בתנור. נשמע כמו דברי כפירה, אני יודעת, אבל הסתבר שאין קל מזה.
כלומר, אם כל מה שאת רוצה זה לחם בסיסי ליומיום, אין קל מזה (אפילו יש לי מתכון לתת לך שלוקח בדיוק חמש דקות עבודה).
וגם נשאר הרבה יותר מקום על השיש.
ש_חף*
הודעות: 226
הצטרפות: 25 פברואר 2009, 15:50

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ש_חף* »

שאלה בקשר לשמרים: אני עושה לחם פעם בשבוע בערך, ויוצא שחצי מהשמרים מתקלקלים. אפשר להקפיא חצי ולהפשיר לפי הצורך? אפשר לעשות לחם באופה בלי שמרים?
תודה!
מה_איתי*
הודעות: 141
הצטרפות: 06 מרץ 2010, 21:48

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מה_איתי* »

תודה ציל צול
אני אופה כך , כל יום , כבר תקופה וזה מעצבן...ואין כמעט עיסוק ובכל זאת , הקלות הזו שבה את שמה כמה דברים בתבנית , מפעילה ולמחרת בבוקר יש לחם טרי וחמים...
יש לי מליון דברים לעשות כל בוקר והלחם הזה לוקח לי זמן יקר.
נו... מכורה :-P

ש חף
לי יש שמרים יבשים שנשמרים בהקפאה וכך הם לא נהרסים בכלל. אני לא מפשירה כי זה לא קופא רק נהיה קריר והלחם תןפח נפלא בכל זאת.
את יכולה לעשות לחם בלי שמרים רק שזה יהיה לחם פיתה.
אמא_מא*
הודעות: 75
הצטרפות: 10 אוגוסט 2009, 22:43
דף אישי: הדף האישי של אמא_מא*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אמא_מא* »

מנסיונכן, איזה אופה לחם כדאי לקנות?
בדפבית
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

קנינו אופה 700 ו 900 גרם של מרפי
אנחנו מכינים רק לחם מקמח מלא
במתכון בחוברת כתוב 500 גרם ,כוס המדידה היא מ"ג, מה ההבדל?
הלחם מתפורר כשחותכים אותו ,מה עושים?
מה_איתי*
הודעות: 141
הצטרפות: 06 מרץ 2010, 21:48

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מה_איתי* »

יוסי ,
המתכון כתוב לך בגרמים או בכמויות של כוס , כפית וכף?
לי יש את האופה הבסיסי והכמויות לא מצויינות בגרמים אז אשמח לתת לך את המתכונים הבסיסיים אם יש לך צורך.
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

הקמח בגרמים והשאר בכפיות או בכפות
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

יוסי:
  • אתה יכול לקנות משקל קטן שיכול לשקול גרמים, יש משקלים מאוד נוחים קומפקטים
  • אתה יכול לנסות וללמוד מטעויות של עצמך וכשיוצא לך טוב תרשום לעצמך מה יצא לך טוב ואז תשתמש בזה קבוע (תוסיף\תפחית מים\קמח)
  • אתה יכול לנסות מתכונים של אחרים
בגדול אתה יכול להסתכל איך הוא לש את הבצק (לפתוח את המכסה), אם הבצק יבש מדי תוסיף מים אם הוא מימי מדי תוסיף קמח, עם הניסיון תהיה מקצוען.
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

האמת חשבתי שככה זה בלחם המלא, אבל הבצק נראה כמו ביצה ולא כדור בצק נורמלי
השאלה אם כתוב במתכון 500 גרם זה באמת גרם ולא מיליגרם
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

זה גרם לא מיליגרם, הבצק עובר הרבה תהליכים מתישהו הוא גם נראה כמו ביצה זה נורמלי לגמרי,
תסתכל יותר על הרטיבות שלו והספיגה שלו של המים לא על הצורה שלו, הוא צריך לא רטוב מדי ולא יבש מדי.
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

עכשיו יש בעיה חדשה שהלחם קמח מלא תופח עד מעבר לתבנית וברגע שמתחילה האפייה נופל חופשי ונוצר חור באמצע.
הלכנו לבדוק בחוברת וראינו שיש השוואה בין כמות של שמרים יבשים כמה היא שווה בכמות של שמרים אקטיביים.
הבעייה שיש 3 השוואות ונראה שיש בלבול בין כף לכפית במידות, יש רעיון (המתכונים הם לשמרים יבשים ולנו יש שמרים אקטיביים).
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

תופח יותר מדי כן זה אומר ששמתם יותר מדי חומרים או יותר מדי שמרים :)
שמרים אקטיביים בד"כ באים בחפיסות קטנות שכל חפיסה מתאימה ללחם או 2 לחמים, תנסו לשים חצי מכמות השמרים ששמתם בפעם האחרונה.
ענבל_נתן_בר*
הודעות: 362
הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ענבל_נתן_בר* »

תופח יותר מדי כן זה אומר ששמתם יותר מדי חומרים או יותר מדי שמרים :) נכון מאוד.
כמויות של שמרים הן :
כף שמרים יבשים/ חצי שקית שמרית/ חצי קובייה של שמרים טריים- לחצי קילו קמח.
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

"כמויות של שמרים הן :
כף שמרים יבשים/ חצי שקית שמרית/ חצי קובייה של שמרים טריים- לחצי קילו קמח. "

כמה שמרים אקטיביים זה כפית שמרים יבשים?
יש לנו שקית גדולה של שמרים אקיביים בפרורים...
guest*
הודעות: 4
הצטרפות: 31 דצמבר 2010, 15:13

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי guest* »

ליוסי,
לגבי הלחם המתפורר, נסה להשתמש בסוכר שונה ממה שהשתמשת עד עכשיו. זה עוזר קצת.
באופן כללי אין הרבה מה לעשות בעניין התפוררות הלחם, ככה הם הלחמים שמייצר אופה הלחם.
אם רוצים לחם שלא מתפורר, כדאי לשים לסיבוב לישה אחד בלבד, ולאפות אותו בתנור.

אחרי שתנסה אפייה בתנור, כבר לא תרצה להשתמש באופה לחם.
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

אוף
כל הזמן נופל לי הלחם
למישהו יש מתכון מנצח ללחם חיטה מלאה 100 אחוז ? ואני תקוע עם שמרים אינסטנט
אז אין שמרים יבשים בנתיים. ומדובר על לחם 900 גרם...
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

זהו זהו!!!

יצא לי לחם קמח מלא 100 אחוז ממושלם, איזה כיף
נועה*
הודעות: 1437
הצטרפות: 04 ספטמבר 2001, 13:21

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי נועה* »

יוסי אפשר מתכון?
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

בשמחה
אופה לחם מרפי morphy richards דגם 48239 נראה לי אופה ממוצע של מרפי.
כל המידות מתייחסות לכוסות ולכפית שמגיעה עם האופה.
לפי סדר ההכנסה:
  1. כוס מלאה של מיים מהברז
  2. 3 כפות סוכר חום
  3. כפית מלח
  4. 2 כפות דבש דבש
  5. 2 כפיות שמן זית
  6. 2 בייצים
  7. 4 כוסות מלאות קמח מלא 100%
  8. כפית וקצת שמרים אינסטנט מההקפאה
תוכנית 3 (קמח מלא 3 שעות ו 40 דקות)
ציפוי בינוני
משקל לחם 900 גרם

אחרי הסיום לעטוף במגבת 3 שעות ולפרוס

לי יצא מושלם ואפילו המרבל נשאר בחוץ.
פלונית*
הודעות: 5019
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלונית* »

איבדתי את כוס המדידה של האופה ואני לא יודעת כמה היא מכילה.
אופה של מורפי ריצ'רדס 48290.
מישהו שיש לו את הכוס יכול אולי לשקול כוס מלאה ולהגיד לי כמה זה?
ציל_צול*
הודעות: 4588
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ציל_צול* »

היא 200 מ"ל בנפח.
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

אופה לחם קמח מלא 900 גרם ומאז שעברתי משמרים אינסטנט לשמרים יבשים של שמרית הבצק צונח עד שלא נשאר ממנו זכר
המתכון שמגיע עם האופה מבוסס על כוס מים 220 מ"ל ,500 גרם קמח מלא 100 אחוז ו 4 כפיות מדידה של שמרים יבשים.

3 פעמים רצוף הכל צונח ומה שנשאר זה לחם כבד בניגוד ללחם הענק והוורירי שהיה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

_איבדתי את כוס המדידה של האופה ואני לא יודעת כמה היא מכילה.
אופה של מורפי ריצ'רדס 48290._
כאן פרטי אופה הלחם
וכאן הכתובת והטלפון של שריג אלקטריק
אפשר לטלפן ולברר איתם
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

יוסי, לחם צונח מנסיוני הוא תוצאה של עודף שמרים / נוזלים (זה הולך ביחד. בצק רטוב עולה מהר יותר עם אותה כמות שמרים).
נסה להפחית כמות שמרים.
השף_הרעב*
הודעות: 1
הצטרפות: 12 מאי 2011, 13:51

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי השף_הרעב* »

אני מחפש הוראות הפעלה לאופה לחם קנווד bm 190 קיבלתי אותו בלי חוברת ולא יודע איך מפעילים אותו הצילו
יוכבד*
הודעות: 4
הצטרפות: 04 מאי 2005, 08:43

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוכבד* »

האם יש מתכונים לעוגות שמרים לאופה לחם מורפי ריצ'רד 48239 - יש שם תוכנה שנקראת CAKE אבל אין שום מתכון בדף המצורף לתוכנה הזאת. אם מישהו ניסה אשמח לקבל מידע.
יניב*
הודעות: 18
הצטרפות: 17 ספטמבר 2004, 11:05

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יניב* »

תיקונים למורפי ריצ'ארדס 48290 (ודומיו):
אם נפלה לכם הרצועה (הכל עובד רק להב הלישה לא מסתובבת) יש פתרון שדורש ידיים די מיומנות אך הוא פשוט יחסית.
ראו סרטון (מחילה על השימוש בשפה הבינלאומית):
http://www.youtube.com/watch?v=[po]63 TLcJc1ro[/po]
זו תקלה נפוצה במכשיר הנפוץ ביותר בארץ ואפשר לפתור אותה במקום לקנות עוד מכונה.
אתם מוזמנים להשתמש בתגובות שם בשביל שאלות נוספות לגבי תיקונים- יש לי ניסיון בזה.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני מחפשת מתכונים לאופה לחם של מרפי ללא סוכר וללא גלוטן
רותם_סנדק*
הודעות: 230
הצטרפות: 27 יולי 2010, 15:17
דף אישי: הדף האישי של רותם_סנדק*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי רותם_סנדק* »

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewent ... Id=1498056

אמנם יש במתכונים סוכר חום ובאחד מהם חלבה, ואני לא בטוחה שמיועד לאופה לחם הספציפי, אבל הבלוג הזה והעומדת בראשו פשוט מדהימים, ואני בטוחה שאם יהיו לך שאלות, תמי תשמח לענות לך. בהצלחה.
בונבון*
הודעות: 7
הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 17:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בונבון* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

לאחרונה מצאתי הרבה מכונות נהדרות באתר שנקרא "בונדיגו" - ניתן למצוא מבחר של מכונות לחם - כולל מכונה שאופה מתכונים ללא גלוטן. שווה לנסות!
נאוה*
הודעות: 141
הצטרפות: 15 פברואר 2002, 23:31

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי נאוה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ניתן לעשות עוגת שמרים באופה לחם?
נאוה*
הודעות: 141
הצטרפות: 15 פברואר 2002, 23:31

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי נאוה* »

או אולי מישהוא יודע מתכון לבצק לעוגת שמרים באופה לחם?
מוניקה*
הודעות: 3
הצטרפות: 04 יוני 2006, 18:54

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מוניקה* »

שלום,
יש לי אופה לחם מעולה מחברת ITT אך המיכל בו אופים הלחם כבר לא טוב.
לא מוצאת למי לפנות כדי לברר אם ניתן לרכוש מיכל כזה.
הקשתי ITT לא נתן כלום, ןבשום דרך לא מצאתי.
אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד כי רוצה להמשיך ולאפות לחם, ולא ניתן ללא מיכל חדש.
דנה_ה*
הודעות: 1160
הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי דנה_ה* »

נסי לחפש באתרים של יד שניה. גיליתי גם שיש מכשירים מחברות שונות עם אותם חלפים בדיוק (יש לי תיאוריה שאת כל האופים מייצר אותו מפעל בסין). פעם אבדה לי הכף לישה וחיפשתי בכל מקום אפשרי כף לישה של אותה חברה ולא מצאתי. לבסוף קיבלתי במקרה אופה אחר והכף לישה שלו התאימה בדיוק.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אודה לכם באם תוכלו להמליץ על הדגם שנראה לכם הטוב ולציין גם מה טוב לדעתכם.
חגית*
הודעות: 212
הצטרפות: 24 יולי 2001, 13:02

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חגית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

קניתי אופה לחם קטן בשביל כף הלישה והיא באמת התאימה לי לאופה הלחם שלי.
באופה שקניתי קיימת התבנית,
מוניקה אם את רוצה לבדוק אם זה מתאים לך צרי עמי קשר
[email protected]
חגית_א_א*
הודעות: 102
הצטרפות: 02 מאי 2010, 09:56

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חגית_א_א* »

למי שמחפשת תבנית. אולי תלכי ליצרנים/חרט עם התבנית ולבקש שיכינו לך כזו. יש יצרנים של תבניות בבת ים לא זוכרת את שמם. חפשי תבניות ובת ים אם לא תצליחי כתבי לי אנסה לפשפש בזכרוני..
חגית*
הודעות: 212
הצטרפות: 24 יולי 2001, 13:02

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חגית* »

קניתי אופה לחם קטן בשביל כף הלישה

כמובן קניתי בחנות יד שניה למי שתהה...
גלית*
הודעות: 275
הצטרפות: 01 אוגוסט 2001, 00:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי גלית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ברצוני לאפות לחם זיתים או כל לחם אחר שדורש תוספות (אגוזים, צימוקים וכיו"ב) בתוכנית השהייה. האם זה אפשרי לשים את כל החומרים יחד כולל החומרים שצריכים להיות מוספים אחרי הלישה השנייה? ומה לגבי שמרית אפשרית בהשהייה?
מנחם*
הודעות: 6
הצטרפות: 02 אוגוסט 2009, 09:59

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מנחם* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום.אני חייב לאכול ללא גלוטן.איזה קמח מומלץ.יש במכשיר תכנית ללא גלוטן.מה המרכיבים?תודה מראש
ח*
הודעות: 16
הצטרפות: 11 פברואר 2005, 15:09

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ח* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

יש כאן למישהו מתכונים מוצלחים לאופי לחם גדולים כמו מולינקקס או רסל הבס? ובככל המלצה על אופה לחם גדול? של קילו 400 או קילו וחצי
יוסי*
הודעות: 49
הצטרפות: 25 אוגוסט 2002, 21:34

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוסי* »

אחרי תקופה ארוכה של אפייה מוצלחת באופה שלי
הלחם הגיע פשוט עד המכסה ומדובר על כוסמין 100 אחוז.
פתאום לאחרונה הוא נופל ולא עוזר מה שאני עושה.
למה???
ביאטה*
הודעות: 1
הצטרפות: 12 מרץ 2012, 14:33

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ביאטה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הי אני ממש אובדת עצות אולי מישהו יכול לעזור. אבדה לי כוס מדידה של אופה לחם גרץ. מישהו יודע כמה מיליטר מים נכנס לשם.? ניסיתי עם כל מיני כמויות פשוט לא עובד . תודה מראשב
חבקנית_עצים*
הודעות: 135
הצטרפות: 13 מאי 2011, 08:51
דף אישי: הדף האישי של חבקנית_עצים*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חבקנית_עצים* »

יוסי, אם אתה עדיין מחפש תשובה אז ככה, במים שאתה מוסיף תשרה צימוקים. לא חייבים לשים את הצימוקים בלחם רק להשרות קודם נגיד שעה שעה וחצי ואז לסנן. זה מרים את הלחם באופן מדהים.
חלקיקה_בשלם*
הודעות: 210
הצטרפות: 18 יולי 2010, 18:58
דף אישי: הדף האישי של חלקיקה_בשלם*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חלקיקה_בשלם* »

למישהו יש מתכון לאופה של מורפי ריצ'רדס עם קמח כוסמין?
לקראת היום בערב, מתגעגעים ללחם.....
חלקיקה_בשלם*
הודעות: 210
הצטרפות: 18 יולי 2010, 18:58
דף אישי: הדף האישי של חלקיקה_בשלם*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חלקיקה_בשלם* »

עזרה עזרה עזרה,
אני מנסה כבר שבוע להכין לחם באופה של מורפי ריצ'רדס, לפי המתכונים כאן
בתוכנית מס 3- לקמח מלא ( ניסיתי גם קמח מלא וגם כוסמין),
אבל הלחם לא תופח, ויוצא ממש לא טעים , עם טעם לוואי מגעיל.
מה זה יכול להיות? שמרים לא טובים? תוכנית לא נכונה?
הצילו.....
ולריה_י*
הודעות: 192
הצטרפות: 24 מאי 2009, 11:08
דף אישי: הדף האישי של ולריה_י*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ולריה_י* »

לא יודעת למה לא הולך לך, השווי למתכון שאני עושה כבר 3 שנים:
2 כוסות מים
שמן-כף-שתיים
כפית וחצי מלח
3 כפיות סוכר
2 כוסות קמח לבן (280 ג')
כוס קמח שיפון (140 ג')
כוס קמח מלא (140 ג')
2 כפיות שמרים יבשים
(אפשר לשחק עם הכמויות של הקמחים איך שרוצים, העיקר להגיע ל-4 כוסות. ככל שיש יותר קמח לבן הנפח של הלחם יוצא גדול יותר).
כדאי מאוד להוסיף כמה כפיות של פשתן טחון, גם טעים וגם עושה את הלחם לכיד יותר וקל לפריסה.
חלקיקה_בשלם*
הודעות: 210
הצטרפות: 18 יולי 2010, 18:58
דף אישי: הדף האישי של חלקיקה_בשלם*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חלקיקה_בשלם* »

אני לא רוצה קמח לבן בכלל ושיפון אנחנו גם לא אוכלים.
משתמשים בכוסמין ומלא.
מה הסדר של הכנסת החומרים ועל איזו תוכנית להשתמש? ( במורפי ריצ'רדס?)

ותודה רבה, ולריה.....
מיה_גל*
הודעות: 1113
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מיה_גל* »

סדר הכנסת החומרים הוא בדיוק לפי המתכון של ולריה י
קודם הנוזלים, המלח והסוכר, אחר כך הקמחים ובסוף השמרים
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ולריה י,
את יכולה בבקשה לפרט את התוכנית והזמנים לאפיית המתכון שצירפת?
תודה רבה, מירי
אמא_ותיקה*
הודעות: 75
הצטרפות: 10 אפריל 2006, 23:47

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אמא_ותיקה* »

רכשנו אופה לחם חשמלי של מורפי ריצ'רדס לפני כמה שבועות, אחרי המון זמן שחשבנו על זה וכל פעם דחינו.
אנחנו מאד מאד מרוצים. הפסקנו לגמרי לקנות לחם. כל ערב שמים חומרים ללחם גדול שמוכן בבוקר. משמש לאכילה בבית ולסנדויצ'ים. כולם מאד מרוצים - הורים וילדים. ממליצה!
אתי*
הודעות: 293
הצטרפות: 15 פברואר 2004, 01:37

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אתי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אמא ותיקה אשמח לקבל מתכונים לאופה לחם של מורפי ריצ'רדס , גם אנחנו קנינו לפני שבוע בערך וממש מאוכזבים, אם אפשר לקבל מתכונים וגם להבין בדיוק את המדידה, למשל בכוס מדידה מצוין CAP האם לפי זה למדוד, או לפי הכוס מדידה עצמה, ואם אפשר מתכונים לפי משקל אז אשמח מאוד. בנוסף יש לי בבית קמח לחם וקמח רגיל לבן וגם קמח מלא . תודה רבה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לאמא ותיקה, איזה סוג של מכשיר קנית?
גילי*
הודעות: 184
הצטרפות: 25 יוני 2003, 23:25

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי גילי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

בחוברת המתכונים כשרוצה להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר אחר כתוב להוסיף 1/4 כוס, אם אני רוצה להוסיף יותר מ-1/4 כוס אני צריכה להוריד מכמות הקמחים
מיכל*
הודעות: 1270
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מיכל* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מי ניסה להכין עוגת שוקולד במכשיר של מורפי ריצרד?
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום.
קיבלתי אופה לחם (לא חדש ולא כתוב עליו מספר דגם כלשהוא) תוצרת kenwood ואין לי מושג מה עושים איתו.
אפשר בבקשה שתפנו אותי לאתר שיש הדרכה על המכשיר/ מתכונים מתאימים למכשיר?.
תודה רבה מראש...
יורם*
הודעות: 22
הצטרפות: 10 אוגוסט 2004, 21:32

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יורם* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

האם אפשר לאפות לחם מקמח כוסמין באופה לחם חשמלי ? כנ"ל לגבי חלת כוסמין ? תודה מראש ...
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ניתן לאפות לחם ללא שמרים. אפשר להשתמש במקום באבקת אפיה אך טעים ובריא יותר להכין לחם שעור. העקרון המנחה באפייה בעזרת שאור אומר, שבכל פעם שאופים לחם, ישל השאיר מעט מן הבצק ולאחסנו בצנצנת סגורה היטב במקרר. הבצק שנותר יחזיק מעמד שבוע ימים וישמש להתחלת התסיסה בבצק חדש, וחוזר חלילה. הכנת לחם המותפח על ידי שאור מבוססת על ידע רב ודורשת זמן ארוך. גם למי שאין בעיה בריאותית, יכול לשפר את התפיחה של לחם המכיל קמח שיפון או קמח כוסמין ע"י הוספת שאור בנוסף לשמרים.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני לא יודעת איך מתפעלים את האופה של קנווד דגם 90/bm2001 יש למישהו מושג? אין לי חוברת....תודה:)
בריג'י_נומושי*
הודעות: 432
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

היי אני מחפשת אחד שאופה טוב
מיד שניה במצב טוב . בריג'י 0584022403
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

הנה אחד שאופה טוב - ממש טוב .
ניראה במצב טוב, בנוסף.

צוויל
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

עשית לי את היום צוויל! אני יכולה לצפות בזה שעות...
הפנים שלו שלוות כמו במדיטציה. אוהבת במיוחד את המבט שיש לו כשהוא בודק בתנור.
האופה שלי התקלקל סופית אחרי שנים וכבר כמה שבועות אנחנו קונים לחם...- עשית לי חשק לקנות חדש!
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אחלה... אחפש וידאו נוסף שראיתי פעם, על בחור נחמד אחר שאופה קרואסונים ושחיתויות במגוון צורות.

צוויל
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

מקיים

צוויל
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

המאוכזבת? קניתי אופה לחם עשיתי בדיוק כמו הוראות היצרן אך לצערי אין ריח של לחם בבית וגם הלחם לפי מתכון החוברת לא מוצלח אשמח לקבל עזרה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

למסירה אופה לחם של ברוויל ללא התבנית. היה בשימוש קרוב לשלוש שנים עד שהתבנית נשברה. חדשה בארץ עולה 330 אצל היבואן או שאפשר להזמין מחו"ל בחצי מחיר. אנחנו פשוט חזרנו לשיטות המסורתיות... נמצאים בעמק חפר 0542445506
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מחפש מתכונים לאופה לחם של קנדי, דגם kn727
מישהו יכול לעזור?
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

זה לא סטנדרטי? חוברת מתכונים מדגם אחר לא תתאים לשלך?

צוויל
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

צוויליך תודה על הוידאו- מושלם. כמו ריקוד.
בסוף ממש מריחים את המאפים מרוב שזה מפתה...
אותי זה ממכר (גם לראות את הוידאו וגם לאכול)
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

בסוף ממש מריחים את המאפים מרוב שזה מפתה...
אז צפינו שוב בסרט הזה, והוא קבע: "איזה תאבון הוא עושה! טונות של תאבון, טונות! "
(-: מה שנכון

צוויל
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

הוא = הטכנאי הצעיר (כמעט 5)

צוויל
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אין ספק שבגיל 5 ההגדרות מדוייקות ביותר. בטח אם אתה טכנאי...
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

הנה וינסנט שאופה טוב מלמעלה, מראה איך לאפות לחם מושלם בבית, קל, פשוט ונעים.
לצערנו, בנות, אם תצפו מיד תרצו להיפטר מבני זוגכן שאינם ולא יהיו לעולם צעירים, נאים, מקסימים, קלילים, רוקדים, מלאי חוש הומור ושמחת חיים, בעלי חיוך שובה ובטחון טבעי כמו וינסנט ,
אבל אל תעשו כן, יש לו כבר חברה והיא יפהפיה והם עושים וידאואים רומנטיים מהצילומים בטיולים שלהם עם שירים עליזים מהניינטיז.
ג'סט דונט באזר.

צוויל
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אופה
קיבלתי אופה לחם של חברת קנדי,אני זקוקה לחוברת הדרכה, ולמתכונים.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

יש לי אופה לחם קטן של לה שף, אין בו תכניות פעולה אלא רק טיימר. מישהו יודע איך מתפעלים אותו ומתכונים?? אשמח לעזרה!! תודה רבה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

העצות שלי לאפיית לחם באופה-אני מערבבת בקערה גדולה קילו קמח שיפון מלא עם קילו קמא מלא.
מכינה ב-6 קופסאות פלסטיק גדולות (קופסאות חד פעמיות בהן אני קונה את החומרים ל-6 לחמים: מתחילה בשמרים, סוכר, גרעיניי חמניות,
3 כוסות מתערובת הקמח, כוס קמח לבן ובסוף מלח.
כל פעם שאני רוצה להכין לחם אני שמה שמן, מים, תערובת (השמרים לא נוגעים במים ששמתי אותם ראשונים
בכלי. יוצא שאני מתעסקת עם התערובת פעם אחת בשבוע.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

למי יש מתכון ללחם מקמח שמרים של אוסם להכנה באופה לחם של מורפי ריצ'רדס?
יוני*
הודעות: 7
הצטרפות: 03 אוגוסט 2005, 05:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוני* »

היי
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של אופה לחם... אני פשוט לא יודע מה לקנות!
תודה
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”