שלום סורגות יקרות וכמובן ניצן המאסטרית!
אני חייבת לשתף ולהוריד קצת מהלב.
אני סורגת כבר כמה שנים, בעיקר 2 מסרגות כי אני לא כל כך אוהבת מסרגה אחת. עשיתי יותר צעיפים מאשר שיש לי או לחברי, משפחתי, בנזוגי (וכו'...) צוואר לקלוט אותם... ולכן החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג לסוודרים. התחלתי סוודר אחד לפני 3 שנים בערך, לפי הוראות של האישה הנחמדה בחנות סריגה. נחמדה, נחמדה, אבל להוראות שלה לא היה קשר למציאות. אבל כשכבר גיליתי שזה הולך להיות גדול ועקום עלי, כאב לי לפרק ולכן התעקשתי ועשיתי אילתורים. שנראו כמו אילתורים. והמשימה מעולם לא הושלמה. בחורף שעבר (תמיד אני סורגת רק בחורף, רק אז יש לי חשק) החלטתי לתת לצמר הזה עוד הזדמנות, וכמה שכאב הלב, אני והבנזוג עשינו פרויקט פרימת-סוודר חוצה גבולות, ויצאתי למשימה מחדש... הסוודר יצא מאוד יפה, ואני מאוד גאה בו. עשיתי אותו בסגנון אורז ויצא לי מאוד מדויק, ואני גם מקבלת הרבה מחמאות. אבל זה היה די בניסוי וטעיה, ולכן כמות הפעמים שסרגתי-ופרמתי-וסרגתי-ופרמתי כדי להבין איך לפתוח לצוואר (בצורת
), או איך להשאיר מקום לשרוולים היתה רבה. אחר כך, גאה בעצמי המשכתי (חורף אח"כ, כלומר עכשיו) לעשות לבנזוג אפודה. טוב נו, זה היה אמור להיות לי אבל התחלתי את הגב עם יותר מידי עיניים אז אמרתי שזה כבר יהיה לו. ובגלל טפשותי הרבה לא כתבתי את המסקנות הסופיות מהניסוי וטעייה שלי משנה שעברה. כלומר- שוב, פירקתי-סרגתי וחוזר חלילה. אז בסדר, הפעם יצא לי דווקא יותר מהר, סיימתי תוך חודשיים בערך, אבל אם רק היה לי את ההוראות משנה שעברה- כל התסכול הזה של שוב לפרק לא היה צריך להיות... טוב נו.
אז עכשיו כמובן שאת המסקנות מהאפודה כתבתי, אבל אני רוצה לשבת לעשות לעצמי סוודר חדש, ואין לי אנרגיות לזה. כי אני לא יודעת כמה עיניים לעשות לעצמי (לא כתבתי, וקשה לי לספור כי זה אורז), איזה גובה, מתי להתחיל לפתוח לצוואר/כתפיים, וגם איך לעשות את השרוולים- כי באפודה שעשיתי לו לא עשיתי שרוולים כמובן. בקיצור: אוף!!
כל פעם שאני מתחילה לעשות מהוראות באינטרנט, זה לא באמת יוצא נכון, זה תמיד יותר מידי עיניים, ליותר מידי גובה. ואני יכולה לנסות למדוד על סוודרים שיש לי כבר ולעבוד לפיהם, אבל זה לא ממש מדויק ושוב: ניסוי וטעייה...
אז בקיצור, מה שאני אומרת זה שאין לי כח יותר, ונמאס לי. או שאני זורקת את המסרגות לכל הרוחות, או שאולי יש למישהי הוראות
מדויקות איך ומה לעשות? כלומר: בדיוק איך לצמצם את השרוולים, כמה עיניים להוריד כל פעם וכו'. לעזרה אשמח.
טוב יצא לי "וידוי" ארוך, והאמת שרמת התסכול שלי מהעניין מצחיקה אותי, זה כולה סריגה, אבל פשוט... טוב, הבנתן, אני לא אחזור.
שבוע מקסים לכולן.