עור של עקרת בית

אנונימי

עור של עקרת בית

שליחה על ידי אנונימי »

ראו גם: בעיות עור.
במבה*
הצטרפות: 09 פברואר 2003, 00:46

עור של עקרת בית

שליחה על ידי במבה* »

האם מישהי/ו יודע על פתרון פלאים (את כל הקונבנציונאלים כבר ניסינו- כולל סטרואידים ואנטיביוטיקה) לבעיה הנקראת , (בפי רופאי העור אפילו ) "עור של עקרת-בית" - חתכים יובש ואודם בידיים .כנראה רגישות לחומר כלשהו , אולי אפילו מים או שמפו , שלא ממש אפשר לותר עליהם...אשמח לכל רעיון- תודה. :-]
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי יונת_שרון* »

בתור התחלה, להמנע מהחומרים האלה ש"אי אפשר לותר עליהם" -- רק מים, אפילו בלי סבון. רוב הלכלוכים יורדים גם במים בלי סבון או נספגים ללא נזק. והסבון מוריד מהעור גם את החומרים שהגוף עצמו מפריש כדי להתגונן מזיהומים.
אחרי שהעור מתאושש, אפשר לחזור ולבדוק מה בדיוק הציק לו.
אמא_של_יונת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי אמא_של_יונת* »

במבה,
שמן גליצרין יעיל לריפוי החתכים והיובש שכבר קיימים. (באנטיביוטיקה משתמשים רק אם החתכים הזדהמו ויש דלקת.
היא אינה מונעת יובש).
ענת_שן_לוי*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי ענת_שן_לוי* »

בעניין הידיים - קודם כל לעבור לאקוור ECOVER בכל הנוגע לרחיצת כלים, אקולוגי ולא הורס את העור. כל הנשים האלרגיות לסבון כלים שאני מכירה, משתמשות בו ללא כפפות ואין שום בעיה.
קרם מדהים נגד יובש בעור הוא ווזלין אינטנסיב קר ADVENCED HEALING - בעל הפעולה המשולשת
טוב גם לתפרחת חיתולים ופטריות בעור לתינוק בן שנתיים ומעלה (על פחות מזה אני לא יודעת), גם לעור הפנים, ולכל מיני פתולוגיות של עור יבש. הוא מאד נעים למגע וגם הריח שלו עדין ונסבל. (זה הקרם היחידי שהבן שלי מוכן שאמרח עליו, ובשבילי זו אינדיקציה למשהו).
עדי_רן*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי עדי_רן* »

במבה -- את כנראה רגישה לחומר כלשהו. עד שתגלי מה הוא - שום טיפול לא יעזור, למעט סטרואידים שכאמור יפיגו את הסימפטום בלבד. אם בטא קורטן לא עזר לך, בקשי מהרופא סטרואיד חזק יותר (אני קיבלתי משחה בשם דֶרמוֹבַט שעשתה פלאים באופן מיידי) כדי שתוכלי לתפקד. ובמקביל נסי לשנות הרגלים -- להחליף סבונים ולהפסיק להשתמש במסירי שומן ומלבינים למיניהם כפי שכתבתי למעלה. ברגע שהחומר אליו את רגישה ייעלם מהסביבה, הצורך בסטרואיד ייעלם גם הוא.
אנונימי

עור של עקרת בית

שליחה על ידי אנונימי »

כפפות גומי.ןלפני ששמים את הכפפות למרוח וזלין
ענת_גיגר*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי ענת_גיגר* »

אני מצטרפת להמלצה, לעבור לחומרי ניקיון אקולוגיים. אצלי זה עשה הבדל עצום.
עפרה_עדין*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי עפרה_עדין* »

חמתי סובלת מזה והיא תמיד משתמשת בכפפות ברחצת הכלים. מתחת לכפפות הגומי היא תמיד חובשת כפפות בד מבד טריקו שאותן היא מכבסת בתכיפות, כיוון שההזעה בתוך הגומי גם מחמירה את מצבה.
לא מציעה לך למרוח שום תכשיר לחות קונבנציונלי מכיוון שכולם מכילים ממסים וחמרים פעילי שטח שגם הם תורמים להרס שומנים וחלבונים של העור.
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי מיכל_ע* »

חשוב: בתוך הכפפות בד"כ יש אבקה דומה לטלק שנועדה לשמור על יובש. החומר הזה עלול לעורר רגישות רבה ואני משערת שהוא לא בריא. כדאי לחפש דווקא כפפות ללא חומר.
חיותא*
הצטרפות: 14 אוקטובר 2008, 22:52

עור של עקרת בית

שליחה על ידי חיותא* »

כשקר מתחיל אצלי בגב כף היד גם יובש שמלווה באודם ואם לא מטופל מהר הופך לחתכים קטנים(לא ידעתי שיש לזה שם: ))
שני דברים שמאוד מאוד עוזרים-לייבש ידיים טוב טוב אחרי כל מגע עם מים,וחמאת שיאה חוללה אצלי פלאים,מה ששום קרם לחות או שמנים לא עשו בכמה ימים חמאת השיאה עשתה תוך יום יומיים!
ועוד דבר כמו שאמרו להמנע ממגע ישיר בחומרי ניקוי עד כמה שאפשר.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

עור של עקרת בית

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ביד ימין באחד מהפרקים של אצבע האמה הופיע לו יום אחד כתם חום.
העור שם גם טיפה יותר מחוספס (קצת כמו חיספוס של יבלת).
גודל של בערך 1 סמ" על 1 ס"מ.
זה ככה כבר המון זמן.
מישהו יודע מה זה ומה יעזור להעלים אותו?
שרה*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2002, 21:53

עור של עקרת בית

שליחה על ידי שרה* »

לפלונית למה לא לגשת לרופא עור ? תשללי דברים. בריאות שלמה.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”