עכשיו אני הרגלים חדשים
עכשיו אני הרגלים חדשים
עם השנים, הילדים שנולדו, העומס בחיים, הכאב, והלחץ התקבעו אצלי לצד מנהגים נהדרים שאני אוהבת, אי אלו הרגלים גרועים שאני לא כ"כ אוהבת ושלא עושים לי טוב, נותנים בי את אותותיהם.
המון זמן אני חולמת להתחיל לאסוף/לאמץ לי כמה דברים טובים.
ובהשראת רבות וטובות פה בבאופן אני מקווה שהתחייבות פומבית כזו תסייע בעדי, ואוכל להנות פה גם מהשותפות.
חשבתי שכל יום במשך 41 יום (יום לכל אחת משנותי ) אני אאמץ לי הרגל חדש, חלקם כאלו שעושים כל יום (חמישה ימים בשבוע ) וחלקם שבועיים ואולי אפילו כאלו שפעם בחודש.
אני אשמח להזכר גם בהרגלים טובים שאני רוצה לשמר בחיי.
אשמח לשמוע על ההרגלים שאתן אוהבות בשגרה שלכן או רוצות לאמץ ובכלל
המון זמן אני חולמת להתחיל לאסוף/לאמץ לי כמה דברים טובים.
ובהשראת רבות וטובות פה בבאופן אני מקווה שהתחייבות פומבית כזו תסייע בעדי, ואוכל להנות פה גם מהשותפות.
חשבתי שכל יום במשך 41 יום (יום לכל אחת משנותי ) אני אאמץ לי הרגל חדש, חלקם כאלו שעושים כל יום (חמישה ימים בשבוע ) וחלקם שבועיים ואולי אפילו כאלו שפעם בחודש.
אני אשמח להזכר גם בהרגלים טובים שאני רוצה לשמר בחיי.
אשמח לשמוע על ההרגלים שאתן אוהבות בשגרה שלכן או רוצות לאמץ ובכלל
עכשיו אני הרגלים חדשים
אז ההרגל הראשון הוא לצאת להליכת ערב,
בכל בוקר אני יוצאת להליכה של כ40 דקות בקצב די איטי.
אני מאוד אוהבת ללכת, ניקוי ראש, לראות קצת את הבחוץ, לנשום, להתנתק מהבית ומטלותיו.
עוד הליכה יכולה להוסיף לי המון לאיכות החיים וגם זמן איכות עם הנוער שמצטרפים.
בכל בוקר אני יוצאת להליכה של כ40 דקות בקצב די איטי.
אני מאוד אוהבת ללכת, ניקוי ראש, לראות קצת את הבחוץ, לנשום, להתנתק מהבית ומטלותיו.
עוד הליכה יכולה להוסיף לי המון לאיכות החיים וגם זמן איכות עם הנוער שמצטרפים.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עכשיו אני הרגלים חדשים
כמה הרגלים חדשים שלי:
- ברגע שאני נכנסת למטבח בבוקר אני מתחילה לפנות את מייבש הכלים. פעם שנאתי את זה, והיום זה ממש אוטומטי, ואפילו כיפי, זה מסדר לי את הראש (-:
- כל יום תירגול צ'י קונג, ביום לחוץ רבע שעה, ביום טוב יכול להיות הרבה יותר. תנועה, נשימה (וכוונה). צ'י קונג מכסה גם מדיטציה כי אחד הכינויים שלו הוא "מדיטציה בתנועה".
- כל יום לצאת החוצה לשמש.
עכשיו אני הרגלים חדשים
תודה בשמת! הרגלים נהדרים!
אני עדיין לא אוהבת לפנות את המייבש כלים, אני עושה את זה רק כשאין ברירה, וזה לא נכנס לי לשגרת הבוקר. רעיון טוב להוסיף את זה להרגלים.
צ'י קונג נשמע נפלא! אני שואפת להוסיף כמה דקות של פאולה בסיסית לשגרה שלי.
לשמש אני יוצאת בבוקר. אבל בכלל לבלות יותר בחוץ זו גם שאיפה ואהבה שלי.
אני עדיין לא אוהבת לפנות את המייבש כלים, אני עושה את זה רק כשאין ברירה, וזה לא נכנס לי לשגרת הבוקר. רעיון טוב להוסיף את זה להרגלים.
צ'י קונג נשמע נפלא! אני שואפת להוסיף כמה דקות של פאולה בסיסית לשגרה שלי.
לשמש אני יוצאת בבוקר. אבל בכלל לבלות יותר בחוץ זו גם שאיפה ואהבה שלי.
עכשיו אני הרגלים חדשים
אין כמו הליכה, גורמת לי להרגיש שהכל יהיה בסדר.
היום אני רוצה להתחיל לאכול מאכלים נטולי סוכר מעובד.
סוכר אצלי הוא אחד התמכרויות הקשות (אם כי לא היחידה ), גם בקפה וגם בממתקים. אמא שלי הייתה מספר"ת שכשהייתי קטנה הייתי צורחת עד שקיבלתי חבילת סוכריות, הייתי יושב איתה בעגלה ואוכלת אחת,אחת אני עדיין יכולה לעשות את זה
גם חלק מהילדים שלי מאוד אוהבים סוכריות .
בקיצור- לבחור לאכול את הסוכר בפירות הנהדרים שיש לי בבית, ואפילו קצת מהחצר .
הולכת להכין ביצים לילדים
היום אני רוצה להתחיל לאכול מאכלים נטולי סוכר מעובד.
סוכר אצלי הוא אחד התמכרויות הקשות (אם כי לא היחידה ), גם בקפה וגם בממתקים. אמא שלי הייתה מספר"ת שכשהייתי קטנה הייתי צורחת עד שקיבלתי חבילת סוכריות, הייתי יושב איתה בעגלה ואוכלת אחת,אחת אני עדיין יכולה לעשות את זה
גם חלק מהילדים שלי מאוד אוהבים סוכריות .
בקיצור- לבחור לאכול את הסוכר בפירות הנהדרים שיש לי בבית, ואפילו קצת מהחצר .
הולכת להכין ביצים לילדים
עכשיו אני הרגלים חדשים
הדף הזה בא לי בזמן, אשמח להצטרף למסע איטי ומדויק של שינוי הרגלים.
ההרגלים הטובים שלי
תמיד מוצאת זמן לעצמי
לומדת דברים מעניינים כל הזמן
עושה את עבודות הבית במהירות ויעילות ובדרך כלל על זה
שיהיה לנו בהצלחה והשינוי יתבצע ממקום אוהב ומכיל
הייתי רוצה להיות יותר מאורגנת על נושא האוכל בשבילי ובשביל המשפחה שלי
זה יצריך ממני יום בישולים אחד מרוכז ולהקפיא לימים שאין לי חשק לבשל ויש כאלה כל שבוע
או להתרגל לבשל כל יום משהו מזין
ההרגלים הטובים שלי
תמיד מוצאת זמן לעצמי
לומדת דברים מעניינים כל הזמן
עושה את עבודות הבית במהירות ויעילות ובדרך כלל על זה
שיהיה לנו בהצלחה והשינוי יתבצע ממקום אוהב ומכיל
הייתי רוצה להיות יותר מאורגנת על נושא האוכל בשבילי ובשביל המשפחה שלי
זה יצריך ממני יום בישולים אחד מרוכז ולהקפיא לימים שאין לי חשק לבשל ויש כאלה כל שבוע
או להתרגל לבשל כל יום משהו מזין
עכשיו אני הרגלים חדשים
ברוכה הבאה שמיים!
אני שמה לי תזכורת לחתוך ירקות, מגישה לילדים על השטיח כשמשחקים וזה די נחטף, הרבה יותר מאשר בארוחות, אפשר להוסיף ליד שקדים ואגוזים.
עוד דבר זה שאחרי שנים רבות של קמצנות קניתי בלנדר טוב, שאפשר להכין בו מלא דברים נהדרים, כמו שייק פירות עם זרעי צ'יה כל בוקר (עוד הרגל טוב ) וכל מני.
ממחר אני מתכוונת להתחיל לעשות כמה דקות של נשימות ותרגילי פאולה בערב במיטה.
בחרתי מכל האתגרים הרגל ממש מפנק וקל יחסית, כי אני רוצה שהקצב של אימוץ ההרגלים יהיה לי נעים, והתועלת שלו יחסית למאמץ ממש גדולה, למרות שיש עוד המון רעיונות שרצים לי בראש.
אני שמה לי תזכורת לחתוך ירקות, מגישה לילדים על השטיח כשמשחקים וזה די נחטף, הרבה יותר מאשר בארוחות, אפשר להוסיף ליד שקדים ואגוזים.
עוד דבר זה שאחרי שנים רבות של קמצנות קניתי בלנדר טוב, שאפשר להכין בו מלא דברים נהדרים, כמו שייק פירות עם זרעי צ'יה כל בוקר (עוד הרגל טוב ) וכל מני.
ממחר אני מתכוונת להתחיל לעשות כמה דקות של נשימות ותרגילי פאולה בערב במיטה.
בחרתי מכל האתגרים הרגל ממש מפנק וקל יחסית, כי אני רוצה שהקצב של אימוץ ההרגלים יהיה לי נעים, והתועלת שלו יחסית למאמץ ממש גדולה, למרות שיש עוד המון רעיונות שרצים לי בראש.
-
עכשיו אני הרגלים חדשים
מסכימה איתך לגבי אימוץ הרגל ממש מפנק וקל. זו הדרך הנכונה להנהיג הרגל אם רוצים שהוא יגדל ויתקבע (-:
-
- הצטרפות: 15 מאי 2016, 13:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_צהובה*
עכשיו אני הרגלים חדשים
שמיים ובוחרת
כיף לקרוא אתכם
מאחלת לכולנו הרבה הצלחה
בהרגלים ובכלל
משפט יפה ששמעתי פעם והוא מאו מדבר אלי, בהרבה מובנים:
האדם נמצא איפה שההרגלים שלו.
יש כל מיני אמירות נפוצות לגבי מיקומו של אדם: בחלומותיו, בשאיפותיו, ברצונותיו, בדמיונותיו ושמעתי עוד וריאציות שונות.
אבל את זו אהבתי במיוחד, דווקא כי היא ממש ממש פשוטה. מקורקעת, ארצית. נכוחה.
אנחנו נמצאות יום יום יום בהרגלים שלנו
פשוט וחלק.
לכן אני חושבת שממש ממש שווה להשקיע בהם, בתשומת לב, כדי לוודא שהם אכן המקום שאנו רוצים להיות בו.
והרעיון שלך, כפי שתארת אותו בחרתי מכל האתגרים הרגל ממש מפנק וקל יחסית הוא ממש כיוון מעולה.
מקשיבה @}
כיף לקרוא אתכם
מאחלת לכולנו הרבה הצלחה
בהרגלים ובכלל
משפט יפה ששמעתי פעם והוא מאו מדבר אלי, בהרבה מובנים:
יש כל מיני אמירות נפוצות לגבי מיקומו של אדם: בחלומותיו, בשאיפותיו, ברצונותיו, בדמיונותיו ושמעתי עוד וריאציות שונות.
אבל את זו אהבתי במיוחד, דווקא כי היא ממש ממש פשוטה. מקורקעת, ארצית. נכוחה.
אנחנו נמצאות יום יום יום בהרגלים שלנו
פשוט וחלק.
לכן אני חושבת שממש ממש שווה להשקיע בהם, בתשומת לב, כדי לוודא שהם אכן המקום שאנו רוצים להיות בו.
והרעיון שלך, כפי שתארת אותו בחרתי מכל האתגרים הרגל ממש מפנק וקל יחסית הוא ממש כיוון מעולה.
מקשיבה @}
-
- הצטרפות: 12 יוני 2018, 08:46
עכשיו אני הרגלים חדשים
מעולה, תודה @}
בוחרת תודה שפתחת את הדף.
מעולה, תודה @}
בוחרת תודה שפתחת את הדף.
-
- הצטרפות: 12 יוני 2018, 08:46
עכשיו אני הרגלים חדשים
אני קוראת שוב, ומגלה שהפכתי את המשמעות העיניים שלי קראו
האדם נמצא איפה שהרגליים שלו
וזה כל כך מתאים לי עכשיו
גם כי התחבר לי למשפט הבא
ממש ממש פשוטה. מקורקעת, ארצית. נכוחה.
מה יותר מקורקע מרגליים?
האדם נמצא איפה שהרגליים שלו
וזה כל כך מתאים לי עכשיו
גם כי התחבר לי למשפט הבא
ממש ממש פשוטה. מקורקעת, ארצית. נכוחה.
מה יותר מקורקע מרגליים?
עכשיו אני הרגלים חדשים
תודה למצטרפות |l|
"האדם נמצא איפה שההרגלים שלו."
מתחברת. לפעמים בבוקר כשאני יוצאת לסיבוב (עם הכלבה ), אני מרגישה ממש את זה, שהגבורה נמצאת בשגרה ובאפרוריות, בלקום בבוקר ולעשות את מה שצריך, לא זוהר, לא מבריק ו"אין משאית עם מדליות בסוף".
סתם לעשות את מה שצריך, שנוכל אולי להגיע למחר ולעשות אותו הדבר ממש
"האדם נמצא איפה שההרגלים שלו."
מתחברת. לפעמים בבוקר כשאני יוצאת לסיבוב (עם הכלבה ), אני מרגישה ממש את זה, שהגבורה נמצאת בשגרה ובאפרוריות, בלקום בבוקר ולעשות את מה שצריך, לא זוהר, לא מבריק ו"אין משאית עם מדליות בסוף".
סתם לעשות את מה שצריך, שנוכל אולי להגיע למחר ולעשות אותו הדבר ממש
עכשיו אני הרגלים חדשים
ברוכות הנמצאות
אתמול חזרתי הבייתה אחרי העבודה מעולפת ולפני התנדבות שהייתה לי בערב
ולא ויתרתי הכנתי ארוחת צהריים וישבנו כוווווולם לאכול
זה היה ממש כיף כי בדרך כלל בשעות כאלה כל אחד בענייניו
בערב חזרתי ממש ללא הכרה והרגשתי כח חדש של שינוי הרגל אחד
תיקתקי ארוחה וכולם הלכו לישון אחרי ארוחת ערב משותפת ושיתוף מה שלומם ומה עבר עליהם במשך היום
משהו שלפעמים אני עושה כשקשה לי כי המטבח קצת רחוק מפינת האוכל, מושיבה כל פעם שני ילדים ב"מסעדה של אמא" במטבח ומאכילה ציק צק
גדלתי בבית עם הרגלי אכילה ויחס לא ממש בריא לאוכל
ואני תוהה מה אני מעבירה לילדים שלי
היום אני רוצה מעבר לארוחות המזינות להיות במוד נעים מכיל ומקבל ולהשאיר את העייפות שלי בהולד
יום נפלא
אתמול חזרתי הבייתה אחרי העבודה מעולפת ולפני התנדבות שהייתה לי בערב
ולא ויתרתי הכנתי ארוחת צהריים וישבנו כוווווולם לאכול
זה היה ממש כיף כי בדרך כלל בשעות כאלה כל אחד בענייניו
בערב חזרתי ממש ללא הכרה והרגשתי כח חדש של שינוי הרגל אחד
תיקתקי ארוחה וכולם הלכו לישון אחרי ארוחת ערב משותפת ושיתוף מה שלומם ומה עבר עליהם במשך היום
משהו שלפעמים אני עושה כשקשה לי כי המטבח קצת רחוק מפינת האוכל, מושיבה כל פעם שני ילדים ב"מסעדה של אמא" במטבח ומאכילה ציק צק
גדלתי בבית עם הרגלי אכילה ויחס לא ממש בריא לאוכל
ואני תוהה מה אני מעבירה לילדים שלי
היום אני רוצה מעבר לארוחות המזינות להיות במוד נעים מכיל ומקבל ולהשאיר את העייפות שלי בהולד
יום נפלא
עכשיו אני הרגלים חדשים
אני לפעמים בגישה של "איסוף חוויות" , הצלחת לארגן ארוחה משפחתית ונעימה ? מעולה! קיבלתם חוויה נעימה שתי זכר לטוב, אפילו אם זה קורה אחת לשבוע או לחודש, או אפילו רק בחגים, זה משמעותי.
עכשיו אני הרגלים חדשים
בוקר טוב!
אז מה היה לנו עד עכשיו?
הליכת ערב- מצליח מעל המצופה, השותפה שלי להליכה , שחלק מהעניין היה בשביל לגרום לה קצת לצאת, משתפת פעולה והיום אני רוצה להוסיף לזה כמה דקות של מתיחות ותרגילים על מזרון, בשבלי שתינו
תרגילי הפאולה הסמליים באמת עושים לי טוב וגם ממש דרושים לי בשביל לתחזק איכשהו גוף של אחרי הריונות ולידות.
הסוכר, ובכן לא פשוט... כל פעם שקשה אני נמשכת, מנסה להחזיק מעמד.
שיהיה יום טוב
אז מה היה לנו עד עכשיו?
הליכת ערב- מצליח מעל המצופה, השותפה שלי להליכה , שחלק מהעניין היה בשביל לגרום לה קצת לצאת, משתפת פעולה והיום אני רוצה להוסיף לזה כמה דקות של מתיחות ותרגילים על מזרון, בשבלי שתינו
תרגילי הפאולה הסמליים באמת עושים לי טוב וגם ממש דרושים לי בשביל לתחזק איכשהו גוף של אחרי הריונות ולידות.
הסוכר, ובכן לא פשוט... כל פעם שקשה אני נמשכת, מנסה להחזיק מעמד.
שיהיה יום טוב
עכשיו אני הרגלים חדשים
האמת, מרגישה שהחיים מושכים אותי, דוחפים אותי, מעיפים אותי, עומסים על גבי ודוחקים אותי לפינה...לא ממש "בוחרת".
ובכל זאת, הנה אני, שסך הכל בעצמי ובעיניים חצי פקוחות נכנסתי לתוך מסכת החיים הזאת, של משפחה ועוד מחויבויות טובות,
ויש הרבה על מה להודות ,
מבקשת לעצמי קצת יותר בחירה, במקומות שאני מרגישה שבוחרת עבור עצמי את מה שאני לא רוצה.
דבר ראשון: התזונה, אני נעה בין קיצוניות אחת לשנייה מגיל מאוד צעיר.
המשיכה לחיים רומנטים של תזונה טבעית שמתקשרת אצלי לחיבור עם הטבע, לתום ואהבה ובין תזונה בבולמוסים של מזון מעובד וחסר ערך.
אני יודעת שיושבים המון עניינים על הנקודה הזו, הייתי מבקשת מהם להתעופף , מאחלת לעצמי להיות יותר קלה עם העניין הזה, ומצד שני לקחת את עצמי ברצינות.
רוצה לבחור בכל רגע בתזונה שפויה וטובה שמשרתת את הגוף והנפש שלי, ומהווה גם מודל ובסיס טוב למשפחה, בכייף ובשמחה. רוצה להאמין שזה אפשרי ובר השגה.
שבוע טוב!
ובכל זאת, הנה אני, שסך הכל בעצמי ובעיניים חצי פקוחות נכנסתי לתוך מסכת החיים הזאת, של משפחה ועוד מחויבויות טובות,
ויש הרבה על מה להודות ,
מבקשת לעצמי קצת יותר בחירה, במקומות שאני מרגישה שבוחרת עבור עצמי את מה שאני לא רוצה.
דבר ראשון: התזונה, אני נעה בין קיצוניות אחת לשנייה מגיל מאוד צעיר.
המשיכה לחיים רומנטים של תזונה טבעית שמתקשרת אצלי לחיבור עם הטבע, לתום ואהבה ובין תזונה בבולמוסים של מזון מעובד וחסר ערך.
אני יודעת שיושבים המון עניינים על הנקודה הזו, הייתי מבקשת מהם להתעופף , מאחלת לעצמי להיות יותר קלה עם העניין הזה, ומצד שני לקחת את עצמי ברצינות.
רוצה לבחור בכל רגע בתזונה שפויה וטובה שמשרתת את הגוף והנפש שלי, ומהווה גם מודל ובסיס טוב למשפחה, בכייף ובשמחה. רוצה להאמין שזה אפשרי ובר השגה.
שבוע טוב!
-
עכשיו אני הרגלים חדשים
לגמרי אפשרי ובר השגה!
וגם ממש שווה, לבחור באוכל אמיתי, טעים ומזין על פני ג'אנק. הג'אנק הוא הרבה פעמים תוצאה פשוט של עייפות תהומית. את עייפה ואין לך כוח לבשל אוכל טוב, ואז את חוטפת משהו כי אין לך כוח. לזה צריך פתרונות פרקטיים.
וגם ממש שווה, לבחור באוכל אמיתי, טעים ומזין על פני ג'אנק. הג'אנק הוא הרבה פעמים תוצאה פשוט של עייפות תהומית. את עייפה ואין לך כוח לבשל אוכל טוב, ואז את חוטפת משהו כי אין לך כוח. לזה צריך פתרונות פרקטיים.
-
- הצטרפות: 16 יולי 2014, 06:54
- דף אישי: הדף האישי של דגן_בגן*
עכשיו אני הרגלים חדשים
https://www.youtube.com/watch?v=-moW9jvvMr4 איך לשנות הרגלים, בעזרת סקרנות ותשומת לב
[כמובן שזה יותר מורכב , אבל זו דרך טובה]
[כמובן שזה יותר מורכב , אבל זו דרך טובה]