היי בנות יקרות
נכנסתי עכשיו להתעדכן ולעדכן (-:
אז אני מעדכנת
שכמו שחשבתי כל הקילוגרמים שנשרו מיהרו לחזור אז מי שחושבת לצום כתחליף לדיאטה אז שתוריד לה את הרעיון מהראש כי זו לא המטרה ובטח שלא תשיג אותה
הצום שלי אומנם היה של ארבעה ימים אבל הוא נתן לי להאמין בעצמי ביכולות שלי ובכוח רצון שלי שזה כשלעצמו הישג
מה עוד שגיליתי בהמשך שאבוקדו למרות שהוא ממש בריא הוא לא עושה לי טוב ומגביר לי משמעותית את קוצר הנשימה
מאז הצום אני בקושי משתמשת במשאף ואני ממש מרוצה מזה
ולך
אמא צעירה
אתן פשוט מגניבות!!
איפה מוצאים כח רצון ומוטיבציה לכל אלו?
אני לא מצליחה אפילו לאכול אוכל נורמלי...
אז איפה מוצאים ? אצלך ורק בעצמך, יש כאלה שהתכונות האלה מעלות אצלהן אבק ויש כאלה שתמיד הם שם בשלוף, כל אחד עם המטענים והחוויות שצבר אבל לכל אחד יש את התכונות האלה ותמיד צריך לחזק ולעודד אותן לאמן את המוח להשיג להתקדם ולשבור את הגבולות שלנו
אני באופי שלי בן אדם של שחור ולבן נעה בין קיצוניות אחת לאחרת (מה שלא מפתיע שהגעתי לצום...חחחח)
אני לא מצליחה תמיד לאכול אוכל בריא ויותר מזה לא מצליחה לצאת מהקיצוניות של לאכול רק אוכל בריא או
של לאכול רק אוכל זבל , כשאני אוכלת אוכל בריא ומזין אני מרגישה חיות וחיוניות ומאידך הימים בהם אני "נופלת" (לפחות ככה אני מרגישה ) מרגישים לי כבדים ומאכזבים
אז נכון אני לא מצליחה לצאת מהבולמוסים האילו כבר שנים וזה לא קשור דווקא למשקל כי אני רזה ותמיד הייתי כזו אולי זה הצורך למלא את עצמנו במה שחסר לנו ...
הצום זו הפעולה ההפוכה זה מנקה את הנפש ונותן לנו לראות את הדברים מבעד לאוכל שאיתו אנו מתעסקים ברוב הזמן.
ושלא תחשבי -דברים מבחוץ נראים לרוב הרבה יותר קשים ורק כשאתה נכנס פנימה אתה מגלה שהשד לא כזה נורא , הרבה יותר קל לצום מספר ימים מאשר לאכול אוכל נורמלי ביומיום השוטף . הרצון והמוטויבציה הם הכלים הכי חשובים לנו להתמודדות עם החיים אל חתפשי אותם אצל אחרים תמצאי אותם בעצמך הם שם ,אני רושמת לך ואולי גם לעצמי ...