צעירים באופן טבעי
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2007, 16:28
- דף אישי: הדף האישי של סקאלד_מודרני*
צעירים באופן טבעי
הבעתי בדף האישי שלי את תמיהתי לגבי- היכן האוכלוסיה הצעירה יותר של האתר. סוסת פרא המליצה לי לפתוח דף הקורא לצעירים לבוא ולהתפקד, וכך עשיתי. עכשיו אמנם אנחנו לא שונים או נבדלים משאר אוכלוסיית האתר, אבל אנחנו כן במקום אחר בחיים, ללא ילדים, ואולי אפילו קצת 'ירוקים' בנושאים הירוקים. אני מזמין אתכן לבוא הנה, להציג את עצמכן ולספר דבר או שניים עליכן.
שמי הוא שי, אני בן 23 וגר כרגע בהרצליה.
הגעתי לאתר בעקבות טיולי הלקטות, נשארתי כמו רבים אחרים בגלל שהאתר ממכר.
שמי הוא שי, אני בן 23 וגר כרגע בהרצליה.
הגעתי לאתר בעקבות טיולי הלקטות, נשארתי כמו רבים אחרים בגלל שהאתר ממכר.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:10
צעירים באופן טבעי
הי שי ברכות על פתיחת הדף.
רציתי לשאול אם אתה סגור על השם שלו... כי לדעתי זה בעצם לא קשור לגיל. אני חושבת שבגיל אני בין הצעירות באתר אבל אני לא מתאימה ל אנחנו כן במקום אחר בחיים, ללא ילדים . ולהפך, יש באתר לא מעט רווקים רווקות או אנשים שפחות "סגורים על עצמם" ומבוגרים ממני בהרבה (בטח ובטח ממך) - כמו למשל סוסת פרא... .
רציתי לשאול אם אתה סגור על השם שלו... כי לדעתי זה בעצם לא קשור לגיל. אני חושבת שבגיל אני בין הצעירות באתר אבל אני לא מתאימה ל אנחנו כן במקום אחר בחיים, ללא ילדים . ולהפך, יש באתר לא מעט רווקים רווקות או אנשים שפחות "סגורים על עצמם" ומבוגרים ממני בהרבה (בטח ובטח ממך) - כמו למשל סוסת פרא... .
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של אליס_מיאו*
צעירים באופן טבעי
מתפקדת בין צעירי האתר.
בת 19 מרמת השרון .. כמעט טבעונית, קצת לקטית ומתחברת לאתר ברוב התפיסות והגישות לחיים, לטבע, ליקום...
דווקא קשר לחינוך ביתי אין לי בכלל . אבל כנראה שזה בגלל שזה כל כך לא רלוונטי אליי כרגע (:
טוב לדעת שאני לא הכי צעירה באתר הזה! הגעתי דרך סקאלד מודרני לדף של מישהי בת 17 מכאן (פרח מזכרוני השם... )
בת 19 מרמת השרון .. כמעט טבעונית, קצת לקטית ומתחברת לאתר ברוב התפיסות והגישות לחיים, לטבע, ליקום...
דווקא קשר לחינוך ביתי אין לי בכלל . אבל כנראה שזה בגלל שזה כל כך לא רלוונטי אליי כרגע (:
טוב לדעת שאני לא הכי צעירה באתר הזה! הגעתי דרך סקאלד מודרני לדף של מישהי בת 17 מכאן (פרח מזכרוני השם... )
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
צעירים באופן טבעי
וראו גם המיעוט הדומם. תעשו חיים!
-
צעירים באופן טבעי
כי לדעתי זה בעצם לא קשור לגיל
את מאוד צודקת. ייתכן שהייתי קצת יותר מדי קביעתי בהודעה הראשונה שלי, אך זה מה שנראה לי לנכון לכתוב באותו זמן בהקשר לאופי הדף.
אני חושבת שבגיל אני בין הצעירות באתר אבל אני לא מתאימה ל אנחנו כן במקום אחר בחיים, ללא ילדים
אני חושב שאני כן במקום אחר בחיים, בין אם יש לי ילדים או לא. נראה שכולם באתר הזה צעירים ולא משנה מה הגיל שלהם, אך אני מאמין שיש הבדל במקום שבו הם נמצאים בחיים. החוויות, התקוות והחלומות של זוג בגיל השלושים שמנסים לעבור לגור בטבע, לא לגמרי דומים לאלו של תלמידת תיכון אשר עדיין גרה עם ההורים באורח חיים 'קונבנציונלי' או מישהו שרק השתחרר מהצבא ופתאום מתמודד לראשונה עם הצורך לבחור בין 'להיות כמו כולם' לבין ללכת בדרך אחרת. כמובן שלא הכל שחור או לבן, ותמיד יש יוצאי דופן(במיוחד באתר הזה).
הלו אליס מיאו! אני אוהב את המיאו בשם שלך. כמה זמן את צמחונית\ טבעונית?
מה שעולה לי בכתיבה לאתר זה העניין של הגיל, האצבעות מכוונות אותי להקיש שאני בן 21 אבל אני לא(בדיוק) בגיל הזה. זה כמו בצבא, שלא משנה כמה זמן עבר נשארתי בראשי בן 18 כמעט עד השיחרור. אולי אני עדיין בראשי בן 21 שזה הזמן שבו פחות או יותר 'התגייסתי' לאורח חיים משמעותי יותר.
את מאוד צודקת. ייתכן שהייתי קצת יותר מדי קביעתי בהודעה הראשונה שלי, אך זה מה שנראה לי לנכון לכתוב באותו זמן בהקשר לאופי הדף.
אני חושבת שבגיל אני בין הצעירות באתר אבל אני לא מתאימה ל אנחנו כן במקום אחר בחיים, ללא ילדים
אני חושב שאני כן במקום אחר בחיים, בין אם יש לי ילדים או לא. נראה שכולם באתר הזה צעירים ולא משנה מה הגיל שלהם, אך אני מאמין שיש הבדל במקום שבו הם נמצאים בחיים. החוויות, התקוות והחלומות של זוג בגיל השלושים שמנסים לעבור לגור בטבע, לא לגמרי דומים לאלו של תלמידת תיכון אשר עדיין גרה עם ההורים באורח חיים 'קונבנציונלי' או מישהו שרק השתחרר מהצבא ופתאום מתמודד לראשונה עם הצורך לבחור בין 'להיות כמו כולם' לבין ללכת בדרך אחרת. כמובן שלא הכל שחור או לבן, ותמיד יש יוצאי דופן(במיוחד באתר הזה).
מה שעולה לי בכתיבה לאתר זה העניין של הגיל, האצבעות מכוונות אותי להקיש שאני בן 21 אבל אני לא(בדיוק) בגיל הזה. זה כמו בצבא, שלא משנה כמה זמן עבר נשארתי בראשי בן 18 כמעט עד השיחרור. אולי אני עדיין בראשי בן 21 שזה הזמן שבו פחות או יותר 'התגייסתי' לאורח חיים משמעותי יותר.
צעירים באופן טבעי
אני בת 23, אבל נשואה עם ילד...
אם אתה רוצה אני יכולה לשתף בחוויותיי וניסיונותיי לשכנע את המשפחה לאכול בריא לפני שנים רבות, כמו הפעם ההיא שעמדנו אני ואמא שלי מול דוכן ממתקי גומי בשוק, היא מנסה לשכנע אותי לקנות קילו ואני מנסה לשכנע אותה לקנות כמה שפחות, והמוכר ההמום מצהיר ש"כזה דבר הוא עוד לא ראה"...(הייתי בת 12)
אם אתה רוצה אני יכולה לשתף בחוויותיי וניסיונותיי לשכנע את המשפחה לאכול בריא לפני שנים רבות, כמו הפעם ההיא שעמדנו אני ואמא שלי מול דוכן ממתקי גומי בשוק, היא מנסה לשכנע אותי לקנות קילו ואני מנסה לשכנע אותה לקנות כמה שפחות, והמוכר ההמום מצהיר ש"כזה דבר הוא עוד לא ראה"...(הייתי בת 12)
-
צעירים באופן טבעי
אם אתה רוצה אני יכולה לשתף בחוויותיי וניסיונותיי
אני רוצה, אני רוצה!
ו..וואו, בת 23 נשואה עם ילד. לא שזה יוצא דופן(זה אפילו יותר 'נורמלי' ממה שקורה בחברה המודרנית) אבל... פשוט עכשיו אפשר לזרוק את כל הודעת הפתיחה שלי לפח.
אני רוצה, אני רוצה!
ו..וואו, בת 23 נשואה עם ילד. לא שזה יוצא דופן(זה אפילו יותר 'נורמלי' ממה שקורה בחברה המודרנית) אבל... פשוט עכשיו אפשר לזרוק את כל הודעת הפתיחה שלי לפח.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
צעירים באופן טבעי
אורי, בן 25, מדרום תל אביב.
מתחבר מאוד לחלק מהאתר הזה, ולחלקים אחרים לא - כמו בכל מקום, יש מגוון דעות וזרמים.
שמח לראות פה עוד צעירים וצעירות.
מתחבר מאוד לחלק מהאתר הזה, ולחלקים אחרים לא - כמו בכל מקום, יש מגוון דעות וזרמים.
שמח לראות פה עוד צעירים וצעירות.
צעירים באופן טבעי
מסביב לאש, בקשר להודעת הפתיחה - אני יכולה להבין מאיפה המחשבה שאנשים עם ילדים הם במקום אחר בחיים. אבל בעצם כמעט כל מי שפה הוא "במקום אחר בחיים", מקום שבו צריך לחשוב על מה עושים (כי זה ישפיע על הילדים, על הסביבה, על הגוף שלי), מה טבעי ומה לא טבעי, מהם העקרונות המנחים שלי בחיים בכלל...
גם אני חשבתי שאחרי הלידה אני מקבלת פק"ל סבתא כולל גב עקום ונטייה לדעת מה הכי טוב ומזדקנת ב-10 שנים, אבל למזלי זה לא קרה
דווקא העובדה שאני צעירה עוזרת לי לדעתי להסתגל לשינויים בחיים (כמו לידת ילד) באופן הרבה יותר טוב. לדוגמה אם הייתי בת 30+ ויולדת ילד, אולי היה לי קשה יותר לוותר על "הזמן שלי" או הייתי מרגישה איזה מרמור אחרי כל השנים שדאגתי רק לעצמי. מי יודע. זה בהחלט גם עניין של אופי...
מה אתה מרגיש ששונה באופן שאתה חווה את הניסיון לחיות באופן טבעי? פרט נמק והדגם
שהייתי בתיכון זה פשוט היה נראה לי יותר כמו המאמץ שלי להגדיר את עצמי - כמו שמישהו יכול להגדיר את עצמו כ"חיית מסיבות" ומישהי יכולה להגדיר את עצמה כ"פריקית", אני ניסיתי להגדיר את עצמי כיותר... לא יודעת. אח"כ גיליתי שהגדרות זה פיכסה D-:
ספר איזה חוויות אתה מעוניין לשמוע (על לנסות לאכול יותר בריא? איך הסביבה מגיבה ל"שונות"? אין לי עוד רעיונות...) ונראה אם יש לי משהו מעניין לתרום...
גם אני חשבתי שאחרי הלידה אני מקבלת פק"ל סבתא כולל גב עקום ונטייה לדעת מה הכי טוב ומזדקנת ב-10 שנים, אבל למזלי זה לא קרה
דווקא העובדה שאני צעירה עוזרת לי לדעתי להסתגל לשינויים בחיים (כמו לידת ילד) באופן הרבה יותר טוב. לדוגמה אם הייתי בת 30+ ויולדת ילד, אולי היה לי קשה יותר לוותר על "הזמן שלי" או הייתי מרגישה איזה מרמור אחרי כל השנים שדאגתי רק לעצמי. מי יודע. זה בהחלט גם עניין של אופי...
מה אתה מרגיש ששונה באופן שאתה חווה את הניסיון לחיות באופן טבעי? פרט נמק והדגם
שהייתי בתיכון זה פשוט היה נראה לי יותר כמו המאמץ שלי להגדיר את עצמי - כמו שמישהו יכול להגדיר את עצמו כ"חיית מסיבות" ומישהי יכולה להגדיר את עצמה כ"פריקית", אני ניסיתי להגדיר את עצמי כיותר... לא יודעת. אח"כ גיליתי שהגדרות זה פיכסה D-:
ספר איזה חוויות אתה מעוניין לשמוע (על לנסות לאכול יותר בריא? איך הסביבה מגיבה ל"שונות"? אין לי עוד רעיונות...) ונראה אם יש לי משהו מעניין לתרום...
-
צעירים באופן טבעי
פידג'ט, האמת היא שאצלי זה לא כל כך מוגדר ומסודר יפה השאיפות ותחומי העניין שלי בנושא האתר. הכל פשוט מתערבב ביחד ומבשיל בהדרגה כמו ערמה נחמדה של קומפוסט.
אני מאוד מקווה לגור בטבע יום אחד, בתוך טיפי או בית בוץ או שילוב של שניהם, להיות כמה שיותר self sufficient, ללקט ולטייל הרבה, לחנך את הילדים שלי בבית או במסגרת הרבה יותר טובה מהמסגרת הקונבנציונלית ולהיות חלק מקהילה המורכבת מאנשים בעלי תחומי עניין דומים(עדיף שגם כולה תהיה קרובה פיזית). אני רוצה לתפקד כקוסם והילר באותה קהילה ואף מחוץ לה, אני רוצה להגביר את האהבה והקרבה שלי לבריאה כולה דרך הטבע ודרך הדרך ה'טבעית' והנכונה יותר בשבילי.
כרגע במעשי אני חופר בורות קומפוסט, מאמן את עצמי להיות קוסם והילר וחותר אל עבר פעילות רוחנית קבוצתית הנוגעת בריפוי, אני מתקרב לכיוון הלקטות ולומד להנות כמה שיותר מהחיים ובמיוחד מחוץ לארבע קירות. והכי חשוב, אני מנסה לממש את החזון הרוחני האישי שלי.
ספר איזה חוויות אתה מעוניין לשמוע
בואי נתחיל עם מה שהעלת- ספרי לי על לנסות לאכול יותר בריא?_ ועל _איך הסביבה מגיבה ל"שונות"?
אני מאוד מקווה לגור בטבע יום אחד, בתוך טיפי או בית בוץ או שילוב של שניהם, להיות כמה שיותר self sufficient, ללקט ולטייל הרבה, לחנך את הילדים שלי בבית או במסגרת הרבה יותר טובה מהמסגרת הקונבנציונלית ולהיות חלק מקהילה המורכבת מאנשים בעלי תחומי עניין דומים(עדיף שגם כולה תהיה קרובה פיזית). אני רוצה לתפקד כקוסם והילר באותה קהילה ואף מחוץ לה, אני רוצה להגביר את האהבה והקרבה שלי לבריאה כולה דרך הטבע ודרך הדרך ה'טבעית' והנכונה יותר בשבילי.
כרגע במעשי אני חופר בורות קומפוסט, מאמן את עצמי להיות קוסם והילר וחותר אל עבר פעילות רוחנית קבוצתית הנוגעת בריפוי, אני מתקרב לכיוון הלקטות ולומד להנות כמה שיותר מהחיים ובמיוחד מחוץ לארבע קירות. והכי חשוב, אני מנסה לממש את החזון הרוחני האישי שלי.
ספר איזה חוויות אתה מעוניין לשמוע
בואי נתחיל עם מה שהעלת- ספרי לי על לנסות לאכול יותר בריא?_ ועל _איך הסביבה מגיבה ל"שונות"?
-
צעירים באופן טבעי
וגם על תהליך הבשלות שלך לקראת ההורות והנישואים. זה הכי מעניין אותי, אני רואה את עצמי כל כך כל כך רחוק מזה עכשיו, כעת איני בוחר לראות את עצמי מביא צאצא לעולם בשנים הקרובות ואפילו הקצת רחוקות.
צעירים באופן טבעי
מתפקדת גם אבל אכתוב אולי מאוחר יותר... פרדסחנאית, מגדלת כלב, קומפוסט ונבטים בשמחה רבה.
מתפקדת כמיעוט דומם באתר כבר איזה שלוש שנים... (בת 24)
מתפקדת כמיעוט דומם באתר כבר איזה שלוש שנים... (בת 24)
-
- הצטרפות: 20 אוקטובר 2007, 21:26
- דף אישי: הדף האישי של ניחוח אדמה אחרי הגשם
צעירים באופן טבעי
גם אני : ) בת 21
ירושלמית חדשה
חיה עם אהוב ליבי .
באתר כבר בערך שנה. או חצי שנה. אבל מבחינת ההשפעות שלו עליי זה נראה הרבה יותר.
יום כייפי נעים לכולם!
ירושלמית חדשה
חיה עם אהוב ליבי .
באתר כבר בערך שנה. או חצי שנה. אבל מבחינת ההשפעות שלו עליי זה נראה הרבה יותר.
יום כייפי נעים לכולם!
צעירים באופן טבעי
" ותשאר צעיר לנצח...ל..ל..ל..ל..."
<אל תפריעו לעצמכם,סתם רציתי להתפרץ לדף של הצעירים בגילם>
<אל תפריעו לעצמכם,סתם רציתי להתפרץ לדף של הצעירים בגילם>
-
- הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 12:29
- דף אישי: הדף האישי של מחפשת_שינוי*
צעירים באופן טבעי
חחח 27 זה צעיר?
-
צעירים באופן טבעי
חחח 27 זה צעיר?
שאלה טובה. מה דעתך?
שאלה טובה. מה דעתך?
צעירים באופן טבעי
צעירה אבל זקנה.. צעירה בגיל אבל זקנה ברוח - הרבה חוויות וכובד ראש ועומק.. אני צריכה ללמוד להיות צעירה! אשמח לשמוע עוד מכם ובהזדמנות אוסיף יותר על עצמי
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*
צעירים באופן טבעי
אני בן 24, צעיר רומנטי בשדה שיבולים ביום אביב סגרירי.
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*
צעירים באופן טבעי
אני מאוד שמח לראות את כולכם כאן!
אני כבר כמה שנים טובות באתר, אפילו בימים שהיו כאן רק נשים שמדברות על הנקה קפצתי לבקר
והנה הגיעה תקופה שיש גם גברים, וגם צעירות באזור ה-20, וכולם כאילו הגיעו בבת אחת, ועוד כולם בדף משותף... מה עוד אפשר לבקש...
|| ברוכים הבאים לכולכם ! ||
אני כבר כמה שנים טובות באתר, אפילו בימים שהיו כאן רק נשים שמדברות על הנקה קפצתי לבקר
והנה הגיעה תקופה שיש גם גברים, וגם צעירות באזור ה-20, וכולם כאילו הגיעו בבת אחת, ועוד כולם בדף משותף... מה עוד אפשר לבקש...
|| ברוכים הבאים לכולכם ! ||
צעירים באופן טבעי
נכון, שכחתי להגיד... ברוכים הבאים!
אני מודיעה מראש שאני מקצרת כי זמני על המחשב קצוב.
אותי מאז ומתמיד עצבן שאנשים ציפו ממני לאכול ג'אנק בגלל שאני צעירה. לקחו אותי למקדונלדס והייתי אוכלת סלט, אז היו מסתכלים עליי בתמיהה: "מה, זה מה שילדים אוכלים, לא? אז למה את לא אוכלת?"...
או שהיינו הולכים לאיזה אירוע משפחתי, פיקניק וכדומה, וכמעט תמיד היה אוכל מיוחד לילדים בצד. על טהרת הג'אנק כמובן.
אז בעצם לאכול בריא איכשהוא היה לי במערכת כבר מגיל מאוד קטן. אה נזכרתי - אני הייתי היחידה בגן שסירבה לאכול במבה! אז כנראה שמגיל ממש קטן...
הנישואין - לא תיכננתי, ולמעשה כיוון שההורים שלי נפרדו פרידה מאוד מכוערת זה הדבר שהכי פחות רציתי. אבל התאהבתי, והיה לנו ברור שאנחנו יחד לתמיד, אז אמרנו שנשמח את המשפחה בחתונה... אישית הייתי יכולה לחיות יחד גם בלי הרשמיות.
ההורות - לא ממש תיכננו, ואני מודה שבתחילת ההיריון היה לי קשה לקבל את השינוי, ולאט לאט, עם הרבה עבודה על עצמי, הגעתי ללידה מוכנה ומזומנה...
טוב פרטים והמשכים אח"כ. תפסו אותי.
אני מודיעה מראש שאני מקצרת כי זמני על המחשב קצוב.
אותי מאז ומתמיד עצבן שאנשים ציפו ממני לאכול ג'אנק בגלל שאני צעירה. לקחו אותי למקדונלדס והייתי אוכלת סלט, אז היו מסתכלים עליי בתמיהה: "מה, זה מה שילדים אוכלים, לא? אז למה את לא אוכלת?"...
או שהיינו הולכים לאיזה אירוע משפחתי, פיקניק וכדומה, וכמעט תמיד היה אוכל מיוחד לילדים בצד. על טהרת הג'אנק כמובן.
אז בעצם לאכול בריא איכשהוא היה לי במערכת כבר מגיל מאוד קטן. אה נזכרתי - אני הייתי היחידה בגן שסירבה לאכול במבה! אז כנראה שמגיל ממש קטן...
הנישואין - לא תיכננתי, ולמעשה כיוון שההורים שלי נפרדו פרידה מאוד מכוערת זה הדבר שהכי פחות רציתי. אבל התאהבתי, והיה לנו ברור שאנחנו יחד לתמיד, אז אמרנו שנשמח את המשפחה בחתונה... אישית הייתי יכולה לחיות יחד גם בלי הרשמיות.
ההורות - לא ממש תיכננו, ואני מודה שבתחילת ההיריון היה לי קשה לקבל את השינוי, ולאט לאט, עם הרבה עבודה על עצמי, הגעתי ללידה מוכנה ומזומנה...
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2007, 09:56
- דף אישי: הדף האישי של בובי_ואטסון*
צעירים באופן טבעי
זאת אני!
זאת אני!
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 21:24
- דף אישי: הדף האישי של אנה_בי*
צעירים באופן טבעי
שלום לכם!
אני גם צעירה. עד איזה גיל זה נחשב לצעירה?
אני גם צעירה. עד איזה גיל זה נחשב לצעירה?
-
צעירים באופן טבעי
פידג'ט,
זה נשמע כל כך כיף ונחמד שאהבת אוכל בריא עוד מההתחלה... וסיפור ההתאהבות שלך וסיפור ההגעה למוכנות שלך ללידה.
את מספרת קצת ומשאירה טעם לעוד.
מי תפס אותך? הבעל? התינוק?
זה נשמע כל כך כיף ונחמד שאהבת אוכל בריא עוד מההתחלה... וסיפור ההתאהבות שלך וסיפור ההגעה למוכנות שלך ללידה.
את מספרת קצת ומשאירה טעם לעוד.
מי תפס אותך? הבעל? התינוק?
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של אליס_מיאו*
צעירים באופן טבעי
תודה... האמת שהתחלתי הפוך, הצעד התזונתי הראשון שעשיתי היה לפני כמה שנים כאשר הפסקתי
עם מוצרים עם קמח לבן.. אח"כ הפסקתי עם מוצרי החלב (לפני כשנה וחצי שנתיים.) בשר אני לא אוכלת שנה,
ולגבי דגים אני בוויכוח אינסופי עם עצמי חח. לא אכלתי בחצי השנה האחרונה, אבל בזמן האחרון חוזרת לכך...
וזהו הסיפור התזונתי שלי (:
תודה... האמת שהתחלתי הפוך, הצעד התזונתי הראשון שעשיתי היה לפני כמה שנים כאשר הפסקתי
עם מוצרים עם קמח לבן.. אח"כ הפסקתי עם מוצרי החלב (לפני כשנה וחצי שנתיים.) בשר אני לא אוכלת שנה,
ולגבי דגים אני בוויכוח אינסופי עם עצמי חח. לא אכלתי בחצי השנה האחרונה, אבל בזמן האחרון חוזרת לכך...
וזהו הסיפור התזונתי שלי (:
-
- הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 12:29
- דף אישי: הדף האישי של מחפשת_שינוי*
צעירים באופן טבעי
_חחח 27 זה צעיר?
שאלה טובה. מה דעתך?_
לדעתי גיל 27 זה צעיר אבל אני מרגישה זקנה בנפש
שאלה טובה. מה דעתך?_
לדעתי גיל 27 זה צעיר אבל אני מרגישה זקנה בנפש
צעירים באופן טבעי
נראה לי שכמו שמסביב לאש אמר - כולם פה צעירים בנפש...
תפסו אותי גם וגם. האיש תפס את המחשב והעילאי תפס אותי
מסביב לאש, בתור פותח הדף אתה צריך להוביל אותנו הלאה! (אל המרחק!) אני לא רוצה להשתלט פה על הדף. בייחוד שאני לא ממש מדגם מייצג של הצעירים...
תפסו אותי גם וגם. האיש תפס את המחשב והעילאי תפס אותי
מסביב לאש, בתור פותח הדף אתה צריך להוביל אותנו הלאה! (אל המרחק!) אני לא רוצה להשתלט פה על הדף. בייחוד שאני לא ממש מדגם מייצג של הצעירים...
-
צעירים באופן טבעי
מסביב לאש, בתור פותח הדף אתה צריך להוביל אותנו הלאה! (אל המרחק!)
אל המקום בו אמא מחכה!
איך את בדיוק משתלטת על הדף? כתבת רק שתי הודעות.
לאן אני יכול להוביל את הדף? אולי למפגש ב'בודהה בורגר'?
מה הוא העילאי?
אל המקום בו אמא מחכה!
איך את בדיוק משתלטת על הדף? כתבת רק שתי הודעות.
לאן אני יכול להוביל את הדף? אולי למפגש ב'בודהה בורגר'?
מה הוא העילאי?
צעירים באופן טבעי
היי, מתפקדת גם כן יעל, בת 23, מבית יהושע (מה שאומר שאני גרה במטע אבוקדו!)
צעירים באופן טבעי
- D-: דוז פואה!
- העילאי הוא יצור מיסתורי אשר נוצר בדרך נס (כשאמא ואבא אוהבים מאוד וכו'). כיום אפשר למצוא אותו ואת בני מינו מתקיימים מנוזל מיסתורי עוד יותר שהם מצליחים להוציא משדיים תמימים.
- חשבתי שהבודהה בורגר עוד לא נפתח?
-
צעירים באופן טבעי
היי יעל! למה זה כל כך מובן מאליו שאת גרה במטע אבוקדואים?
שהם מצליחים להוציא משדיים תמימים
אני מניח שעצם תהליך יצירת הנס השאיר את השדיים כבר לא כל כך תמימים...
חשבתי שהבודהה בורגר עוד לא נפתח?
ת'אמת אין לי שמץ, לקח לי לא מעט זמן לשמוע שהוא בכלל נסגר.
שהם מצליחים להוציא משדיים תמימים
אני מניח שעצם תהליך יצירת הנס השאיר את השדיים כבר לא כל כך תמימים...
חשבתי שהבודהה בורגר עוד לא נפתח?
ת'אמת אין לי שמץ, לקח לי לא מעט זמן לשמוע שהוא בכלל נסגר.
-
צעירים באופן טבעי
וואו,
אז מה בעצם מבדיל 'צעירים' מבחינה פעלתנית מ'מבוגרים' יותר?
אפילו לא משחק פלונטר אני מניח.
אני חושב שכשיהיה לי קצת זמן פנוי אני ארכיב שאלון ארוך כזה כמו האלו שמסתובבים בתפוז, רק שמותאם במיוחד לרוח האתר, ואשים אותו פה.
אז מה בעצם מבדיל 'צעירים' מבחינה פעלתנית מ'מבוגרים' יותר?
אפילו לא משחק פלונטר אני מניח.
אני חושב שכשיהיה לי קצת זמן פנוי אני ארכיב שאלון ארוך כזה כמו האלו שמסתובבים בתפוז, רק שמותאם במיוחד לרוח האתר, ואשים אותו פה.
צעירים באופן טבעי
מתפקד.
אני יובל, כמעט בן 20, ירושלמי.
קורא כאן לא מעט, וכמעט שלא כותב.
עוד מנסה להבין איך בדיוק אני שייך לכאן.
בא מבית די "באופני".
אני יובל, כמעט בן 20, ירושלמי.
קורא כאן לא מעט, וכמעט שלא כותב.
עוד מנסה להבין איך בדיוק אני שייך לכאן.
בא מבית די "באופני".
צעירים באופן טבעי
טוב, גם אני מתפקדת. בת 28 בגיל , בת 8 ברוח. (למרות שבתקופה האחרונה אני מדקנת...)
-
צעירים באופן טבעי
אני סקרן לדעת- איך כל מי שהגיע לדף הזה בעצם הגיע אליו?
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
צעירים באופן טבעי
הגעתי לדף דרך מה חדש...
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
צעירים באופן טבעי
עד איזה גיל זה נחשב לצעירה?
מי אני שאקבע 'מה זה צעירים'.
אבל לצורך העניין הספציפי של הדף הזה, לי היה בראש משהו שיותר קרוב לשנות הצבא, שיותר קרוב לתחילת שנות ה-20 (גם מלמעלה וגם מלמטה) מאשר לסופם. נגיד משהו כמו בין 17 ל-25.
(דרך אגב, יש לך גם את סבטקסט כפול. צריכה להיות בת 20 נדמה לי...
מותר להלשין פה, נכון? )
מי אני שאקבע 'מה זה צעירים'.
אבל לצורך העניין הספציפי של הדף הזה, לי היה בראש משהו שיותר קרוב לשנות הצבא, שיותר קרוב לתחילת שנות ה-20 (גם מלמעלה וגם מלמטה) מאשר לסופם. נגיד משהו כמו בין 17 ל-25.
(דרך אגב, יש לך גם את סבטקסט כפול. צריכה להיות בת 20 נדמה לי...
מותר להלשין פה, נכון? )
-
צעירים באופן טבעי
אנחנו לא שונים או נבדלים משאר אוכלוסיית האתר, אבל אנחנו כן במקום אחר בחיים, ללא ילדים
לאט לאט מתברר לך כנראה, שהחתך של 'אוכלוסיה צעירה' ממש לא בהכרח חופף לחתך של 'אוכלוסיה ללא ילדים', מה?
אז מעניין אותי לְמה בעצם אתה מחפש יותר להתחבר: לאנשים שקרובים לגילך - גם אם במקום אחר ממך בחיים, או לאנשים שקרובים ל'מקום שלך בחיים' - גם אם הם מבוגרים יותר?
לאט לאט מתברר לך כנראה, שהחתך של 'אוכלוסיה צעירה' ממש לא בהכרח חופף לחתך של 'אוכלוסיה ללא ילדים', מה?
אז מעניין אותי לְמה בעצם אתה מחפש יותר להתחבר: לאנשים שקרובים לגילך - גם אם במקום אחר ממך בחיים, או לאנשים שקרובים ל'מקום שלך בחיים' - גם אם הם מבוגרים יותר?
-
צעירים באופן טבעי
אני חושב שזה מסעיר ומעניין אותך במיוחד להתחבר לאנשים שנמצאים במקום דומה לי בחיים. כשהייתי באירלנד שכנתי במקום שבו עברו הרבה בנות(כמעט רק בנות 'נמשכו' למקום ההוא) שהיו במקום דומה לזה שאני הייתי בו, מבחינה מקצועית ורוחנית, הן גם היו אחרי 'התעוררות' רוחנית משמעותית כמו שאני עברתי וחיפשו להחזיר את הקסם של זה לחייהן. לפגוש אותן היה פשוט נפלא! פתאום לא הייתי לבד, פתאום היו לי חיבורים שהרגישו הרבה יותר משמעותיים מאלו שהיו עד כה בחיי ושהשארתי מאחוריי בישראל. כמובן שמאז שחזרתי לארץ פגשתי אנשים כאלו על ימין ועל שמאל. הייתי מוכן ויכול להכיל אותם.
אני מתרגש מלפגוש את כל הקהילה הנפלאה הזאת של באופן טבעי, אך אני במיוחד מתרגש למצוא אנשים שנמצאים איפה שאני נמצא- קצת אחרי 'תחילת הדרך'. מצד אחד זה מתחבר אצלי לגיל אבל מצד שני הכל פתוח, נפלא ולא צפוי כמו שזה בקרב אנשים נפלאים שמתעוררים ל'דרך הטבעית'.
אני מתרגש מלפגוש את כל הקהילה הנפלאה הזאת של באופן טבעי, אך אני במיוחד מתרגש למצוא אנשים שנמצאים איפה שאני נמצא- קצת אחרי 'תחילת הדרך'. מצד אחד זה מתחבר אצלי לגיל אבל מצד שני הכל פתוח, נפלא ולא צפוי כמו שזה בקרב אנשים נפלאים שמתעוררים ל'דרך הטבעית'.
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
צעירים באופן טבעי
קופצת אומרת שלום
נעים להכיר, אני אלה, חייה בפ"ת עם יותר מידי חיות.
וממש שמחה - העננים בחוץ מרמזים על גשם קרב
וממש שמחה - העננים בחוץ מרמזים על גשם קרב
-
צעירים באופן טבעי
והופס, ירד גשם לפני שעתיים. מקווה שזה ירמוז לגדילנים בתל אביב להתחיל לצמוח...
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
צעירים באופן טבעי
בת 25, 2 ילדים...
-
צעירים באופן טבעי
טיף טיף טף
כמה נעים
כמה נעים
-
צעירים באופן טבעי
יש דבר כזה יותר מדי חיות?
וברוכות הבאות..
וברוכות הבאות..
צעירים באופן טבעי
שלום שלום !!
גמני מהקהל הדומם
קוראת מתפעלת ונפעמת מהאתר
למרות שאיני בטוחה היכן אני בדרך
נראה לי אפילו מעט לפני ה"התחלה"
אני בשלב של אני כבר הגעתי לאיזשהי הארה רוחנית - נפשית
בנוגע לאמת הפנימית שלי
אבל ליישם את זה ת'כלס בחיי היום יום עוד לא כ"כ קורה בפועל
כנראה שאני בשלב ההתלבטות המעשית בחיי
בכל מקרה , היה מאוד משמח לגלות את הדף הזה
ואיכשהו מרגיש לי שיש איזה נישה וירטואלית שאני יכולה להתחבר אליה ב"באופן"
בת 23 מהמרכז , רווקה
לומדת מחפשת ומתלבטת בעיקר
וכאמור מאוד נהנית מהאתר
והלוואי שיהיה שבוע גשום סוףסוף!!!
גמני מהקהל הדומם
קוראת מתפעלת ונפעמת מהאתר
למרות שאיני בטוחה היכן אני בדרך
נראה לי אפילו מעט לפני ה"התחלה"
אני בשלב של אני כבר הגעתי לאיזשהי הארה רוחנית - נפשית
בנוגע לאמת הפנימית שלי
אבל ליישם את זה ת'כלס בחיי היום יום עוד לא כ"כ קורה בפועל
כנראה שאני בשלב ההתלבטות המעשית בחיי
בכל מקרה , היה מאוד משמח לגלות את הדף הזה
ואיכשהו מרגיש לי שיש איזה נישה וירטואלית שאני יכולה להתחבר אליה ב"באופן"
בת 23 מהמרכז , רווקה
לומדת מחפשת ומתלבטת בעיקר
וכאמור מאוד נהנית מהאתר
-
צעירים באופן טבעי
בטח שיש, כשכמות החיות בדירה מתחילה להוות עומס כלכלי, או כשאינך יכולה לספק לחיות את כל הדרוש להן, נניח חופש...
חיות חופשיות בבית מעניקות שמחה וחיים, אבל חיות בכלובים...
בטח שיש, כשכמות החיות בדירה מתחילה להוות עומס כלכלי, או כשאינך יכולה לספק לחיות את כל הדרוש להן, נניח חופש...
חיות חופשיות בבית מעניקות שמחה וחיים, אבל חיות בכלובים...
-
צעירים באופן טבעי
ברוכה הבאה, ילנה !
הלוואי באמת!
הלוואי באמת!
-
צעירים באופן טבעי
ילנה, את מוזמנת להמשיך לספר על עצמך
למשל, מה את לומדת ואיפה?
וקצת על ההארה שלך, זה נשמע מעניין. מה זה מכיל ואיך הגעת אליה?
נכון גם לגבי שאר אנשי הדף הזה - אתם מוזמנים לספר עוד. ואם קשה לכם, אז אני אתחיל (או היום בערב או מחר כשיהיה לי זמן אני אספר בהרבה בפירוט)
למשל, מה את לומדת ואיפה?
וקצת על ההארה שלך, זה נשמע מעניין. מה זה מכיל ואיך הגעת אליה?
נכון גם לגבי שאר אנשי הדף הזה - אתם מוזמנים לספר עוד. ואם קשה לכם, אז אני אתחיל (או היום בערב או מחר כשיהיה לי זמן אני אספר בהרבה בפירוט)
צעירים באופן טבעי
הנה אחרי עוד יום של יותר מדי עיסוקים
ופחות מדי זמן בחוץ, בעיקר באותה חצי שעה שהיה גשם
התפנתי קצת לעצמי - וזה אומר ל"באופן"
הארות שאני חווה , דבר ראשון לא בטוח שהתיאור מתאים
אולי זה יותר בכיוון של הבנות לגבי החיים
שסדרה של הבנות קטנות של דבר מה פעוט/טריוויאלי (במבט לאחור... )
מסתכמת באיזשהי תמונה גדולה שמתחברת לי פתאום ולזה אני קוראת הארה.
למשל , אני אחרי שנתיים שבהן למדתי כימיה לתואר
פתאום התחילו יותר לחשוף אותנו למה קורה בעצם בשוק התרופות
מה זה החומרים המשמרים ,
וקלטתי עד כמה זה הכל פוגע בבריאות
וזה זיעזע אותי עד כדי כך שהשנה עברתי ללמוד אנגלית לתואר במקום כימיה.
כמובן זה היה שיאו של תהליך שהתחלתי לעבור קודם לכן.
[ אודות לבאופן ידעתי את זה אבל איכשהו הצלחתי להזדעזע מחדש... ]
או למשל בצבא -
בשלב מסוים , כשהגעתי לשלב בו אני נלחמת מול הכל וכולם סביבי,
והרגשתי באמצע הערב שלי בבסיס שאני מוכנה לצאת משם ולא להביט יותר לאחור
בגלל שהיו כל הזמן התנגשויות ביני לבין האחראים,
נתקלתי בספר מדהים ,
שעזר לי לשנות את השקפתי , את דרך התמודדות עם הסביבה
והפלא ופלא הכל נרגע.
פתאום לא התעצבנתי על טיפשותם של מפקדיי ,
פתאום הצלחתי להבדיל בין משהו שאין לי עליו שליטה ולכן לא יכולה לשנות (המפקדים)
לבין מה שיש לי עליו שליטה - אני עצמי- ואת זה כן הצלחתי לשנות.
כמו כן , למשל היום אני מתרגלת יותר את העניין של לא להתנות את האושר שלי באחרים ובסביבה
כפי שמישהו ניסח את זה "not to place my happiness in other people's hands"
וזה עדיין עבורי למידה יומיומית.
ועדיין מקווה שהגשם יהיה קצת יותר "רציני",
למרות שהיום היה ממש אפור וסגרירי כיאות. אז גם זה מספיק טוב בשבילי !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ופחות מדי זמן בחוץ, בעיקר באותה חצי שעה שהיה גשם
התפנתי קצת לעצמי - וזה אומר ל"באופן"
הארות שאני חווה , דבר ראשון לא בטוח שהתיאור מתאים
אולי זה יותר בכיוון של הבנות לגבי החיים
שסדרה של הבנות קטנות של דבר מה פעוט/טריוויאלי (במבט לאחור... )
מסתכמת באיזשהי תמונה גדולה שמתחברת לי פתאום ולזה אני קוראת הארה.
למשל , אני אחרי שנתיים שבהן למדתי כימיה לתואר
פתאום התחילו יותר לחשוף אותנו למה קורה בעצם בשוק התרופות
מה זה החומרים המשמרים ,
וקלטתי עד כמה זה הכל פוגע בבריאות
וזה זיעזע אותי עד כדי כך שהשנה עברתי ללמוד אנגלית לתואר במקום כימיה.
כמובן זה היה שיאו של תהליך שהתחלתי לעבור קודם לכן.
[ אודות לבאופן ידעתי את זה אבל איכשהו הצלחתי להזדעזע מחדש... ]
או למשל בצבא -
בשלב מסוים , כשהגעתי לשלב בו אני נלחמת מול הכל וכולם סביבי,
והרגשתי באמצע הערב שלי בבסיס שאני מוכנה לצאת משם ולא להביט יותר לאחור
בגלל שהיו כל הזמן התנגשויות ביני לבין האחראים,
נתקלתי בספר מדהים ,
שעזר לי לשנות את השקפתי , את דרך התמודדות עם הסביבה
והפלא ופלא הכל נרגע.
פתאום לא התעצבנתי על טיפשותם של מפקדיי ,
פתאום הצלחתי להבדיל בין משהו שאין לי עליו שליטה ולכן לא יכולה לשנות (המפקדים)
לבין מה שיש לי עליו שליטה - אני עצמי- ואת זה כן הצלחתי לשנות.
כמו כן , למשל היום אני מתרגלת יותר את העניין של לא להתנות את האושר שלי באחרים ובסביבה
כפי שמישהו ניסח את זה "not to place my happiness in other people's hands"
וזה עדיין עבורי למידה יומיומית.
ועדיין מקווה שהגשם יהיה קצת יותר "רציני",
למרות שהיום היה ממש אפור וסגרירי כיאות. אז גם זה מספיק טוב בשבילי !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
צעירים באופן טבעי
_נתקלתי בספר מדהים ,
שעזר לי לשנות את השקפתי , את דרך התמודדות עם הסביבה_
אשמח לשמוע איזה ספר זה, וקצת על תוכנו.
שעזר לי לשנות את השקפתי , את דרך התמודדות עם הסביבה_
אשמח לשמוע איזה ספר זה, וקצת על תוכנו.
צעירים באופן טבעי
בוקר טוב
הספר הוא ברוסית
טרם מצאתי גרסאות באנגלית
אבל הנה קישור רלוונטי http://en.wikipedia.org/wiki/[po]Mirzakarim Norbekov[/po]
והפואנטה היא שבעזרת מצב פנימי של אושר ושמחה של האדם
עוזרת להשיג את מטרותיו בין אם זה בנושא הבריאות - לגרום לגוף להחלים
ובין אם זה השגת כל מטרה אחרת כולל , כבלים לאוטו כשנתקעים.
פשוט כך אנו עוזרים ליקום לעזור לנו.
די דומה לאופטימיות קוסמת - האישה והגישה
הספר הוא ברוסית
טרם מצאתי גרסאות באנגלית
אבל הנה קישור רלוונטי http://en.wikipedia.org/wiki/[po]Mirzakarim Norbekov[/po]
והפואנטה היא שבעזרת מצב פנימי של אושר ושמחה של האדם
עוזרת להשיג את מטרותיו בין אם זה בנושא הבריאות - לגרום לגוף להחלים
ובין אם זה השגת כל מטרה אחרת כולל , כבלים לאוטו כשנתקעים.
פשוט כך אנו עוזרים ליקום לעזור לנו.
די דומה לאופטימיות קוסמת - האישה והגישה
-
צעירים באופן טבעי
נכון גם לגבי שאר אנשי הדף הזה - אתם מוזמנים לספר עוד
השבועות האחרונים היו מאוד אינטנסיביים מבחינה רוחנית עבורי ועדיין אני מרגיש כאילו אני לא עושה מספיק.
אולי הקיבולת שלי להכיל ולעשות דברים גדלה ואני צריך להגביר את הקצב.
מה שהכי מעסיק את מחשבותיי(שאני רוצה לתת להן קצת מנוחה) בימים האחרונים זה תכנון שלי של בת זוגי וכמה חברים לטוס לחו"ל לקראת הקיץ.
אנחנו מתכננים להגיע לאירלנד ללא כסף ו'להתפרנס' מנגינה ברחוב\ קריאה בקלפים\ הילינג\ מסאג'\ ציור פורטרייטים או הכל ביחד. מכיוון שרק התחלתי לפני מספר קטן של חודשים ללמוד לנגן על הדיג', אני משקיע זמן והנאה באימונים יומיים על הכלי שהולכים ומתארכים. אני מאוד מתרגש מהרעיון ומחכה מאוד לזמן שבו אגיע לרמה שתאפשר לי להתאמן בנגינה גם ברחובות ארצנו.
השבועות האחרונים היו מאוד אינטנסיביים מבחינה רוחנית עבורי ועדיין אני מרגיש כאילו אני לא עושה מספיק.
אולי הקיבולת שלי להכיל ולעשות דברים גדלה ואני צריך להגביר את הקצב.
מה שהכי מעסיק את מחשבותיי(שאני רוצה לתת להן קצת מנוחה) בימים האחרונים זה תכנון שלי של בת זוגי וכמה חברים לטוס לחו"ל לקראת הקיץ.
אנחנו מתכננים להגיע לאירלנד ללא כסף ו'להתפרנס' מנגינה ברחוב\ קריאה בקלפים\ הילינג\ מסאג'\ ציור פורטרייטים או הכל ביחד. מכיוון שרק התחלתי לפני מספר קטן של חודשים ללמוד לנגן על הדיג', אני משקיע זמן והנאה באימונים יומיים על הכלי שהולכים ומתארכים. אני מאוד מתרגש מהרעיון ומחכה מאוד לזמן שבו אגיע לרמה שתאפשר לי להתאמן בנגינה גם ברחובות ארצנו.
צעירים באופן טבעי
מסביב לאש-
אירלנד היא ה- מקום בשביל זה... ביליתי שם חודשיים, אין כמו אירלנד.
עם כסף, בלי כסף... תמיד מוצאים שם את מה שצריכים. זו ארץ שהקוסמיות שורה בה. שיהיה בהצלחה.
אירלנד היא ה- מקום בשביל זה... ביליתי שם חודשיים, אין כמו אירלנד.
עם כסף, בלי כסף... תמיד מוצאים שם את מה שצריכים. זו ארץ שהקוסמיות שורה בה. שיהיה בהצלחה.
-
צעירים באופן טבעי
את צודקת אמלי.
אירלנד הייתה מאוד נדיבה עבורי בחודשים שהייתי בה כמעט ללא ממון.
מתי היית? האם את רוצה לשוב לשם?
אירלנד הייתה מאוד נדיבה עבורי בחודשים שהייתי בה כמעט ללא ממון.
מתי היית? האם את רוצה לשוב לשם?
צעירים באופן טבעי
הייתי... בקיץ לפני ארבע שנים. כל כך הזוי לרשום את המספר הזה .
בטח שאני רוצה שוב... אבל לפעמים קצת מתפדחת, שאני תמיד רוצה לחזור למקומות שכבר הייתי בהם. חוץ מזה ששקועה עכשיו בעולם האמיתי... אבל כל כמה ימים, מפנטזת על לעזוב הכל ולנסוע. לאירלנד הכי קל. יש לה ניחוח של בית.
בטח שאני רוצה שוב... אבל לפעמים קצת מתפדחת, שאני תמיד רוצה לחזור למקומות שכבר הייתי בהם. חוץ מזה ששקועה עכשיו בעולם האמיתי... אבל כל כמה ימים, מפנטזת על לעזוב הכל ולנסוע. לאירלנד הכי קל. יש לה ניחוח של בית.
-
צעירים באופן טבעי
העולם האמיתי נמצא גם במקומות המענגים יותר ובאלו המענגים פחות.
מהו העולם האמיתי שלך כרגע?
מהו העולם האמיתי שלך כרגע?
-
-
צעירים באופן טבעי
מה זה להיות צעיר?
המון אנשים חולפים אל מולי- בעבודה, ברחוב, בטיולים ומפגשים- מה זה? מה זה? מה זה? כל מה שאני רואה מולי זה נשמות...
המון אנשים חולפים אל מולי- בעבודה, ברחוב, בטיולים ומפגשים- מה זה? מה זה? מה זה? כל מה שאני רואה מולי זה נשמות...
-
צעירים באופן טבעי
פידג'ט, מה קורה עם לימודי הרכיבה על אופניים?
צעירים באופן טבעי
תודה על ההתעניינות...
אני עדיין פוחדת ליפול. זו הבעיה היחידה. כבר הצלחתי בעבר לרכוב אבל הפחד הוא זה שמפיל אותי. מוזר ששאלת, זה מעסיק אותי הרבה בזמן האחרון... אולי בגלל שאני מרגישה איזשהיא שביעות רצון משאר תחומי החיים.
נחמד לראות שצעירי האתר רוחניים ביותר
בקרוב אצלי אני מקווה
אני עדיין פוחדת ליפול. זו הבעיה היחידה. כבר הצלחתי בעבר לרכוב אבל הפחד הוא זה שמפיל אותי. מוזר ששאלת, זה מעסיק אותי הרבה בזמן האחרון... אולי בגלל שאני מרגישה איזשהיא שביעות רצון משאר תחומי החיים.
נחמד לראות שצעירי האתר רוחניים ביותר
בקרוב אצלי אני מקווה
-
צעירים באופן טבעי
פידג'ט יקרה, אתן לך את העצה שנתן לי המרצה לאורטופדיה, הוא אמר שכדי ללמד ילד בן 7 לרכב על אופנים, מוטב לוותר על גלגלי העזר ולהביא לו במקום אופנים של ילד בן 5.
קני זוג נמוך ונוח, שממנו קל להוריד רגלים לריצפה, נסי, צברי ביטחון וטוסי לאן שרק תרצי
קני זוג נמוך ונוח, שממנו קל להוריד רגלים לריצפה, נסי, צברי ביטחון וטוסי לאן שרק תרצי
-
צעירים באופן טבעי
לטוס! לטוס!!!
וווויייייייי
מישהו מוכר זוג אופניים מתקפלות במקרה?
וווויייייייי
מישהו מוכר זוג אופניים מתקפלות במקרה?
-
צעירים באופן טבעי
חלום,
לדעתי אפשר למצוא באתר יד2
לדעתי אפשר למצוא באתר יד2
צעירים באופן טבעי
רעיון!... באמת פחות מפחיד. תודה!!
צעירים באופן טבעי
רוצה להחיות את הדף
מה הופך אתכם ל"באופנים"?
איך הגעתם לאתר?
אני באתר כבר כמה שנים. אני לא זוכרת ממש איך הגעתי, אולי דרך חינוך ביתי (לא יודעת למה חיפשתי את זה... )
אני בשנות ה-20 לחיי
מה הופך אתכם ל"באופנים"?
איך הגעתם לאתר?
אני באתר כבר כמה שנים. אני לא זוכרת ממש איך הגעתי, אולי דרך חינוך ביתי (לא יודעת למה חיפשתי את זה... )
אני בשנות ה-20 לחיי
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2006, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_מעז*
צעירים באופן טבעי
היי אנשים!
איזה דף נפלא!
בת 26, עברתי לא מזמן לתל אביב, מתחברת להרבה דברים באתר, מחפשת את הדרך...
איזה דף נפלא!
בת 26, עברתי לא מזמן לתל אביב, מתחברת להרבה דברים באתר, מחפשת את הדרך...
-
צעירים באופן טבעי
מה הופך אותי לבאופנית? תחושה פנימית, או כמו שאני קוראת לה - אני הייפית במסווה
לאתר הגעתי לפני שנים, הכל עסק אז בתינוקות והנקות, זה לא היה בשבילי אז עזבתי
חזרתי לא מזמן בזכות אלודאה בלבן שסיפרה לי על קואופרטיבים אורגנים שאוכל למצוא באתר
הגעתי ומצאתי את הלקטים ואוכלי המזון החי, התאהבתי ונשארתי.
מה עוד? מצאתי באתר המון הבנות על העתיד שתכננתי לי ככלל ועל נשיות מחוברת לטבע כפרט,
מצאתי גם קהילה מקסימה שנעים לי לבקר.
וגם כמה חברים טובים
אני מרוצה
לאתר הגעתי לפני שנים, הכל עסק אז בתינוקות והנקות, זה לא היה בשבילי אז עזבתי
חזרתי לא מזמן בזכות אלודאה בלבן שסיפרה לי על קואופרטיבים אורגנים שאוכל למצוא באתר
הגעתי ומצאתי את הלקטים ואוכלי המזון החי, התאהבתי ונשארתי.
מה עוד? מצאתי באתר המון הבנות על העתיד שתכננתי לי ככלל ועל נשיות מחוברת לטבע כפרט,
מצאתי גם קהילה מקסימה שנעים לי לבקר.
וגם כמה חברים טובים
אני מרוצה
צעירים באופן טבעי
אני הגעתי לפה כמה פעמים בעבר אבל לא מצאתי נושאים שהיו קשורים לגיל שלי.
עכשיו הגעתי לפה לחפש אנשים מעניינים לדבר איתם ומצאתי את העמוד הזה
יש פה עוד אנשים שמחפשים אנשים מעניינים לדבר איתם ?
עכשיו הגעתי לפה לחפש אנשים מעניינים לדבר איתם ומצאתי את העמוד הזה
יש פה עוד אנשים שמחפשים אנשים מעניינים לדבר איתם ?
-
צעירים באופן טבעי
בן כמה אתה?
ומה זה נושאים שקשורים לגיל שלך?
לדעתי, תזונה למשל זה נושא שיכול לעניין את כל הגילאים
וזו רק דוגמא אחת קטנה...
ומה זה נושאים שקשורים לגיל שלך?
לדעתי, תזונה למשל זה נושא שיכול לעניין את כל הגילאים
וזו רק דוגמא אחת קטנה...
צעירים באופן טבעי
אני בן 19.
פעם לא עניין אותי לקרוא על תזונה, אחרי זה שכחתי מהאתר, קיבלתי עליו תזכורת.
התכוונתי בנושאים שלא קשורים לגיל שלי זה שרוב מה שראיתי כשנכנסתי לפה היה מיועד להורים.
פעם לא עניין אותי לקרוא על תזונה, אחרי זה שכחתי מהאתר, קיבלתי עליו תזכורת.
התכוונתי בנושאים שלא קשורים לגיל שלי זה שרוב מה שראיתי כשנכנסתי לפה היה מיועד להורים.
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2003, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של נעמה_סלע*
צעירים באופן טבעי
בת 26+ילד, קוראת וכותבת באתר מאז גיל 17 בערך (אפשר לחפש את ההודעה הכי מוקדמת שלי אבל אין לי כוח). הייתי מנויה על העלון עוד בתיכון. פעם הייתי מההכי צעירים פה, היום אני כבר הרבה יותר קרובה לגיל הממוצע.
-
צעירים באופן טבעי
_היי אנשים!
איזה דף נפלא!
בת 26, עברתי לא מזמן לתל אביב, מתחברת להרבה דברים באתר, מחפשת את הדרך...:)_
איפה בתל אביב?
איזה דף נפלא!
בת 26, עברתי לא מזמן לתל אביב, מתחברת להרבה דברים באתר, מחפשת את הדרך...:)_
איפה בתל אביב?
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
צעירים באופן טבעי
רגע, מה תנאי הכניסה לדף? D-:
אני בת 24, אבל נשואה עם ילד ואוהבת דפים על הנקה
אני בת 24, אבל נשואה עם ילד ואוהבת דפים על הנקה
-
צעירים באופן טבעי
ענבל,
לא ידעתי שחוקי להתחתן עם ילד (אמא שלו הרשתה לך להתחתן איתו?)
תנאי הכניסה לדף - לדעתי באיזור גיל 30 עובר הגבול, אבל אני לא בטוח. זה גם הרבה עניין של אופי ונפש. גם אם קט קטית היתה בת 89 הייתי מזמין אותה לדף
תנאי הכניסה לדף - לדעתי באיזור גיל 30 עובר הגבול, אבל אני לא בטוח. זה גם הרבה עניין של אופי ונפש. גם אם קט קטית היתה בת 89 הייתי מזמין אותה לדף
-
צעירים באופן טבעי
תנאי הכניסה לדף? לא בבית סיפרנו.
מה הופך אתכם ל"באופנים"?
כל מיני דברים. קודם כל, הגישה שלי לחיים. אני דוגל בטבעיות ופשטות. בני אדם אמורים לאכול, לעשות אהבה(או סקס), לחרבן ולישון(לא בהכרח בסדר הזה). בין לבין אני חושב שמומלץ להם להנות כמה שיותר מהחיים. ההנאה שלי בחיים באה מחברתם של אחרים, מעצמי, ומלהיות קרוב לאדמה. הרבה דברים בחברה שבה אני חיי הונדסו כדי ליצור בני אדם יעילים אך לא בהכרח מאושרים. בדרכי הטבעית אני חותר אל עבר חזרה לטבע האמיתי שלי מתחת לכל השכבות שנדבקו עליי מהסביבה האנושית שבה אני חיי. תזונה נכונה מאפשרת לי לחיות ולהרגיש בצורה יותר מלאה ועמוקה. הכרות עצמית מקלה עליי להיות כנה ואמיתי, מה שהופך את מערכת היחיסים שלי עם עצמי ועם אחרים למענגת ונפלאה יותר... ועוד. קצרה היריעה מלהכיל.
חוצמזה, אני משרת בחסד של גאיה, מובטל וגר בבור באדמה.
אלה לי לה
אני הייפית במסווה
ההסוואה שלך לא משהו
איזה כיף שאני מכיר את הקול שלך ואני יכול לשמוע אותו מקריא את כל מה שאת כותבת.
מה הופך אתכם ל"באופנים"?
כל מיני דברים. קודם כל, הגישה שלי לחיים. אני דוגל בטבעיות ופשטות. בני אדם אמורים לאכול, לעשות אהבה(או סקס), לחרבן ולישון(לא בהכרח בסדר הזה). בין לבין אני חושב שמומלץ להם להנות כמה שיותר מהחיים. ההנאה שלי בחיים באה מחברתם של אחרים, מעצמי, ומלהיות קרוב לאדמה. הרבה דברים בחברה שבה אני חיי הונדסו כדי ליצור בני אדם יעילים אך לא בהכרח מאושרים. בדרכי הטבעית אני חותר אל עבר חזרה לטבע האמיתי שלי מתחת לכל השכבות שנדבקו עליי מהסביבה האנושית שבה אני חיי. תזונה נכונה מאפשרת לי לחיות ולהרגיש בצורה יותר מלאה ועמוקה. הכרות עצמית מקלה עליי להיות כנה ואמיתי, מה שהופך את מערכת היחיסים שלי עם עצמי ועם אחרים למענגת ונפלאה יותר... ועוד. קצרה היריעה מלהכיל.
חוצמזה, אני משרת בחסד של גאיה, מובטל וגר בבור באדמה.
אלה לי לה
אני הייפית במסווה
ההסוואה שלך לא משהו
איזה כיף שאני מכיר את הקול שלך ואני יכול לשמוע אותו מקריא את כל מה שאת כותבת.
-
צעירים באופן טבעי
וגר בבור באדמה
התוכל להרחיב?
התוכל להרחיב?
-
צעירים באופן טבעי
איזה כיף שאני מכיר את הקול שלך ואני יכול לשמוע אותו מקריא את כל מה שאת כותבת
מקסים!
מקסים!
-
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
צעירים באופן טבעי
(-;
נראה לי שאומרים נשואה פלוס ילד (אמרתי לכם שאני צעירה, אני עוד לא יודעת איך נהוג לומר את הדברים האלה (-:) חוצמזה שהוא בכלל תינוק פיצפון ולא ילד.
ואני שמחה לשמוע שיש עוד צעירים באתר, תמיד הרגשתי קצת לא קשורה בעניין הזה, ומסתבר שדווקא יש הרבה חבר'ה צעירים.
(-;
נראה לי שאומרים נשואה פלוס ילד (אמרתי לכם שאני צעירה, אני עוד לא יודעת איך נהוג לומר את הדברים האלה (-:) חוצמזה שהוא בכלל תינוק פיצפון ולא ילד.
ואני שמחה לשמוע שיש עוד צעירים באתר, תמיד הרגשתי קצת לא קשורה בעניין הזה, ומסתבר שדווקא יש הרבה חבר'ה צעירים.
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
צעירים באופן טבעי
מי רוצה לבוא לבומבמלה?
מתחם ה WALK ABOUT LOVE בפסטיבל מחפש מתנדבים/ות לשלל תפקידים.
מציעים: כניסה לפסטיבל וארוחות
ומבקשים בתמורה: שש שעות עבודה ביום במתחם עם הוייב הכי טוב בפסטיבל, כל אחד ע"פ כישוריו.
מי שרוצה לדעת יותר או לבוא, מוזמן להשאיר לי מספר טלפון בדפבית או במייל (כתובת מופיעה בראש הדף)
מתחם ה WALK ABOUT LOVE בפסטיבל מחפש מתנדבים/ות לשלל תפקידים.
מציעים: כניסה לפסטיבל וארוחות
ומבקשים בתמורה: שש שעות עבודה ביום במתחם עם הוייב הכי טוב בפסטיבל, כל אחד ע"פ כישוריו.
מי שרוצה לדעת יותר או לבוא, מוזמן להשאיר לי מספר טלפון בדפבית או במייל (כתובת מופיעה בראש הדף)
-
צעירים באופן טבעי
אני בכנס הג'אגלינג באותם ימים...
מה יש במתחם המדובר?
מה יש במתחם המדובר?
-
- הצטרפות: 28 אפריל 2008, 21:22
- דף אישי: הדף האישי של דנה_בנדנה*
צעירים באופן טבעי
שלום לכולם.......
לא ידעתי שיש פה דף כזה נראה לי מגניב!
לא ידעתי שיש פה דף כזה נראה לי מגניב!
-
צעירים באופן טבעי
לא הייתי באתר חודשים. מה שלום כולם?
-
- הצטרפות: 15 יולי 2008, 18:30
- דף אישי: הדף האישי של ביאנקה_מתחברת*
צעירים באופן טבעי
טוב, מחייה את הדף. כדי להתפקד ולתהות האם ב"אופניים" מתחברים בכלל לעניין הגיל. כרונולוגית אני בת 23,עוד חודשיים 24(אני אעדכן כדי שתחגגו איתי ) אבל תמיד מצאתי את עניין הגיל המספרי פשוט לא תואם לי. הרגשתי בוגרת מדי במקומות שהייתי אמורה להיות ילדה, הרגשתי ילדה במקומות שחשו לי מאוחר מדי...תמיד היו לי חברים מבוגרים,או יותר נכון הצלחתי למצוא נושאי שיחה עם אנשים עשור או שניים מעלי-הרבה יותר מעם בני גילי.. הגיל הכרונולוגי הרגיש לי כמעמסה,אמירתו הרגישה כמפחיתה ממני. לא מתיימרת להיות בעלת נסיון עשיר משיש לי אבל פשוט לא מתחברת עם המספרים האלה...מישהו מזדהה?
אבל דווקא כיף למצוא דף בו אנשים שקראתי עד עכשיו בדפים אחרים מזדהים בגיל. קשור גם לכך שכאשר אני מכירה אדם ומתרשמת ממנו(מדבריו,ממעשיו) תמיד עולה בי תחושה שהוא מבוגר ממני. וגם אם אני מגלה מאוחר יותר שהוא/היא צעירים ממני התחושה היא עדיין "וואו, האדם הזה פשוט גדול ממני,מלא יותר ממני" וזה מרשים אותי..
אבל דווקא כיף למצוא דף בו אנשים שקראתי עד עכשיו בדפים אחרים מזדהים בגיל. קשור גם לכך שכאשר אני מכירה אדם ומתרשמת ממנו(מדבריו,ממעשיו) תמיד עולה בי תחושה שהוא מבוגר ממני. וגם אם אני מגלה מאוחר יותר שהוא/היא צעירים ממני התחושה היא עדיין "וואו, האדם הזה פשוט גדול ממני,מלא יותר ממני" וזה מרשים אותי..
-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
צעירים באופן טבעי
ביאנקה, אני מזדהה מאוד
אצלי עוד יותר גרוע כי אני אמא לילד, ואמהות אחרות שמגלות שאני "צעירה" (24), איך לומר, לא ממש סופרות אותי בנושאי הטיפול/חינוך/תזונה וכו - כולל הערות מעליבות בסגנון "טוב, עוד כמה שנים תדברי אחרת..."
@}
אצלי עוד יותר גרוע כי אני אמא לילד, ואמהות אחרות שמגלות שאני "צעירה" (24), איך לומר, לא ממש סופרות אותי בנושאי הטיפול/חינוך/תזונה וכו - כולל הערות מעליבות בסגנון "טוב, עוד כמה שנים תדברי אחרת..."
@}
-
צעירים באופן טבעי
גם אני איתך, את חוסר החיבור הזה אני פותרת בהצהרה שיש בי כמה "גילאים"
אנשים מקבלים את המשפט המשונה בחיוך לרוב, ומה מאוד מגלים כמה הוא נכון...
אנשים מקבלים את המשפט המשונה בחיוך לרוב, ומה מאוד מגלים כמה הוא נכון...
-
צעירים באופן טבעי
שלא לדבר על זה שבעצם ביאנקה היא אולי אדם "גדול ומלא" אך קשה לה לראות את עצמה.
גילאים משחקים תפקיד מאוד לא חשוב לפי דעתי. האלוהות יודעת שיש מבוגרים בגיל שמתנהגים כמו שבני עשרה כביכול אמורים להתנהג וההפך.
גילאים משחקים תפקיד מאוד לא חשוב לפי דעתי. האלוהות יודעת שיש מבוגרים בגיל שמתנהגים כמו שבני עשרה כביכול אמורים להתנהג וההפך.
-
- הצטרפות: 13 יולי 2008, 18:22
- דף אישי: הדף האישי של רוני_נני*
צעירים באופן טבעי
בן 28 רווק שמרגיש ממש צעיר
מתפקד כבקשת הראשון בעמוד
וכי מעניין
מתפקד כבקשת הראשון בעמוד
וכי מעניין
-
- הצטרפות: 13 יולי 2008, 18:22
- דף אישי: הדף האישי של רוני_נני*