צריכה רעיון למתנה

עדי_יותם*
הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

בהריון הראשון, לפני למעלה מחמש שנים, הצטרפתי לרשימת תפוצה בינלאומית של נשים שכולן היו אמורות ללדת באפריל 97. פעם בשנה, בדצמבר, אנחנו עושות חילופי מתנות לילדים בסגנון גמד ומגומד. השנה אני צריכה לשלוח מתנה לבת של אחת האימהות האהובות עליי ביותר משם, ואשמח לרעיונות. הם אמריקנים, הילדה בת 4.5, והמשפחה neo]ניאו-פגאנית paga[/po].htm, עוברים לבית חדש בעוד כמה שבועות. הייתי רוצה לשלוח משהו לחדר החדש של הילדה (כן, היא ישנה עם ההורים, אבל יש לה חדר (-: ). בהתחלה חשבתי על איזה קריסטל או משהו כזה מחנות ניו-אייג', אבל אני מניחה שכל הדברים שם מיוצרים במזרח ואפשר להשיג אותם גם בארה"ב. יש לכם אולי המלצות על משהו שיהיה ישראלי אבל גם ניו אייג', שלא ישקול יותר מדי, ובסכום של כארבעים שקל?
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

דיסק ניואייג'י ישראלי כמו למשל של ניקו לוי מהררית?
נרות עגולים שעושים בצפת ,שכשמדליקים אותם הנר הופך שקוף בחלקו עם צורות יפות, גם שמתאימות לילדים? אולי בצירוף משהו על חנוכה, חג האור,שמתקרב...?חנוכה נראה לי מתחבר יופי לניאו פגאניות.(ותודה על ההפנייה לאתר!)
אולי פעמוני רוח של "פעמוני ירושליים" ?
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

רעיונות טובים, תודה רבה!
(הייתי חולה כמה ימים, ופספסתי כשכתבתן).
ענת, משיגים את הפריטים שציינת בחנויות ניו-אייג'/מתנות? אני אתחיל לחפש כבר היום אחה"צ.
נאווה, אני לא יודעת אם הילדה הולכת עם קריסטלים או תכשיטים בכלל, אני יודעת שבתי לא מוכנה לשים עליה שום מחרוזת ליותר משתי דקות (כנראה עניין רגישות למגע שדסקסנו בעבר), אז לא הייתי מהמרת. אבל אל תמחקי את ההערה שלך - מקסימום אנשים (או אני בעתיד) ייצרו איתך קשר כדי לפנות לחברה. ואם יש לה אתר עם תמונות, אז בכל מקרה אשמח לראות.
אני מקווה שאצליח כבר למצוא סביבונים בחנויות - בשנים עברו באמת הייתי שלחתי איזה סביבון עם כל מתנה כזאת.
חגשמח...
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

רעיונות למתנות (קטנות יחסית) לימי הולדת לילדים, שיהיו בבית לשעת הצורך:
בטויז אר אס ומקומות נוספים יש פעמים רבות מבצעים של פאזל שני בחמישים אחוז - קונים את הראשון "כשצריך" ושומרים את השני לפעם הבא.
כוסות יפות לשתייה (עם נוצצים בפנים, קשים מיוחדים וכו').
דמויות עץ להרכבה עצמית (אני אחפש מחר את שם החברה אם אזכור). יפים מאוד, "חינוכיים" וזולים מאוד - עשרה שקלים לאחד.
חומרי יצירה מיוחדים.
חוברות עבודה ומדבקות - אני אוהבת את אלה של דורלינג קינדרסלי שכנרת מוציאה - מדבקות ללימוד קריאת שעון, צבעים, מספרים, כלי רכב וכו' - עשרה שקלים ב"צומת ספרים" וכד'.
ספרים ממבצעים.
אורזים בחנות באריזת מתנה, או מחזיקים אריזות מתנה בבית לשעת הצורך. מוסיפים פתק קטן לחבילה הארוזה, כדי לדעת לאיזה גיל מתאים הפאזל, אם המדבקות "לבנים" או "לבנות", וכו'.
אמא_של_רועי*
הצטרפות: 19 יולי 2002, 20:58

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אמא_של_רועי* »

עדי יותם, רעיונות יפים...אבל אי אפשר להוסיף פתק החלפה.......
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

נכון, אבל באופן עקרוני, חוץ מפאזלים וספרים, שיכולות להיות כפילויות, אני לא רואה בעיה בזה שאין פתק החלפה, מאחר שאלה מתנות מתכלות, בסופו של דבר, ואף פעם לא מזיק שתהיה עוד כוס או חוברת הדבקה, לא?
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי בשמת_א* »

אגב, מתנות מתכלות הן מתנות מצויינות, במיוחד להורים מסכנים שביתם מתפוצץ מצעצועים שקיבלו במתנה...
בת דוד שלי השביעה אותי עם בוא הילד השני להביא אך ורק מתנות מתכלות: בלונים, עפרונות, בועות סבון, ביצי קינדר, מה עוד?
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אני מאוד נהנית מהמתנות המתכלות של המסעדה. בלוני צורות עם משאבה. אחלה רעיון.
גם דברים שימושיים בבית מארון המתנות השימושיות של אמא של המסעדה הם אחלה דבר (מגבות ידיים לדוגמא)
ליאת*
הצטרפות: 14 אוקטובר 2001, 12:05

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ליאת* »

למסיבת יום ההולדת האחרונה ביקשנו מהחברים לא להביא מתנות אלא סכום כלשהו לתרומה (10-15 שקלים) אספנו ובשמה של כלת השמחה, תרמנו את הכסף לילדים במצוקה דרך הרוח הישראלית.
החוגגת בת שנתיים בלבד, הפנימה יפה מאוד את העניין, לתדהמתי!!!
וכך, לא הסתבכתי עם מטען צעצועים נוסף, הילדים קיבלו שיעור בעזרה לזולת
ולא לדאוג... היא קיבלה מתנות יום קודם מהמשפחה והאמת היא, שגם החברים לא יכלו להתאפק והביאו ציורים, זר פרחים לראש ועוד... ממעשה ידיהם.

אני חושבת לאמץ את הרעיון גם להבא.
רותי*
הצטרפות: 19 אוקטובר 2001, 10:15

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי רותי* »

להורים טריים אפשר להבטיח אספקת מזון מבושל לשבוע.
וזה לא חייב להיות הרבה בלאגן. שני מגשים של עוף בתנור וסיר אורז / פירה וגמרנו.
מוסיפים סלט חסה, עוגה או עוגיות וזה מושלם.
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

ליאת, רעיון מקסים. את יכולה לפרט לגבי ההפנמה של בת השנתיים? מאיפה לה הידיעה שאחרים מקבלים מתנות בימי הולדת (או שלא לזה הכוונה)?
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

חברה שלי ביקשה יחד עם בנה ליום הולדתו לפני שנה, מהמוזמנים, ציור עם ברכה.
זה עבד יפה.
לא לשכוח שרוב הילדים בימינו מוצפים במתנות...
השנה אני אבקש מתנות מתכלות, כגון: חוברות מדבקות (אהובות אצלנו במיוחד), חוברות ציור ועוד כאלו דומות.
בשמת_א*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי בשמת_א* »

איך שכחתי! מדבקות, פשוט מדבקות, בכל מיני צורות וצבעים. הילדים כל כך אוהבים אותן!
ליאת*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ליאת* »

מסעדה ניידת, תודה. הרעיון עלה בראשי לאחר שיצאתי מחדר הילדים "בקריז" על כמויות הצעצועים שמסתובבים בין הרגליים ומשוועים שאתפנה למיינם ולהשיבם למקום...
בתי בת השנתיים יודעת, גם יודעת שביומולדת מקבלים מתנות. השנה ערכנו שתי חגיגות, האחת למשפחה הקרובה, בה קיבלה מתנות לרוב וחגיגה נוספת לחברים.
העלתי את רעיון התרומה בפניה, הכנו קופה, היא הדריכה את האורחים לשלשל שמה את תרומתם ונידבה אף הסבר לגבי יעודו של הכסף...
היא שמחה מעצם החגיגה סביבה, מהעוגה, מהטקס, מהחברה... היא לא ציפתה למתנות (שוחחנו על כך קודם, כאמור) ונדמה לי שבכך,הוספנו ערך ליום ההולדת.
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

יש לי רעיון מדליק למתנה. זה בייחוד לתינוק שרק נולד (או להוריו בעצם), אבל יש גם אופציות לילדים גדולים יותר או למבוגרים (פחות מוצלחות לטעמי).
מדובר בספר אישי המותאם לילד עפ"י נתונים הקשורים לאסטרולוגיה (תאריך ומקום לידה, שמות ההורים והילד וכיוצ', לא משהו מסובך מדיי).
הספר לקטנטנים נקרא "הכוכב שלי" ויש לו פחות או יותר אותה צורה בשביל כל ילד, אבל התוכן משתנה בהתאם למפה האסטרולוגית האישית של כל אחד. זה ממש מקסים בעיניי ומאפשר להורים לקבל איזשהו מושג (אולי קלוש, אולי מופרך, אולי מוטעה ולא מדוייק, אבל אולי גם כן מתאים וקולע בכ"ז) לגבי הילד שלהם.
הזמנתי ספרים כאלו כבר לכמה ילדים אחרי שראיתי את זה אצל חברים. בשבילי זו המתנה האולטימטיבית, גם לכאלו שאינם "אלטרנטיביים", כי יש בזה משהו אישי ודיי מגניב.
ספר עולה 64 ש"ח אם אינני טועה כולל המשלוח לאן שרוצים (בארץ. בחו"ל זה בטח אחרת, עוד לא ניסיתי). הם יכולים לשלוח את הספר ישירות לבית היילוד ובפנים יש גם שורה שמציינת ממי הספר (ממש בעמוד הראשון, או השני, כך שהכל כתוב). הטלפון להזמנות הוא: 5277075-03 חברת רמז
תהנו
ענן*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2002, 08:21

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ענן* »

כבר מזמן אני חושבת שאם היתה למשהו היוזמה לפתוח עסק שדואג למתנות אני היייתי מהלקוחות הקבועים...
הרעיון הכללי הוא שהלקוח ייתן תאור כללי של הארוע, אופיו של המיועד לקבל מתנה וכו', ובעל העסק ידאג להציע מספר הצעות מהן יבחר הלקוח. אולי גם לתת אופציה לבעל העסק לרכוש את המתנה עבור הלקוח?
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

פעם ראיתי רעיון יפה מאוד למתנה.
מחפשים את פירוש השם במילון, או אפילו בתנ"ך, לפי איזכורים.
מגדילים במכונת צילום לגודל כזה שמתאים להיכנס למסגרת בינונית של תמונה (שקונים בכל חנות צילום, או בחנות אחרת), מקשטים מסביב בצבעים יפים ונותנים מתנה להולדת התינוק/ת.
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אגב, זה לא גניבת רעיון, אלא משהו שמישהי עשתה באופן פרטי וחד פעמי
לילך*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2001, 01:34

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי לילך* »

יש לכם רעיונות מעניינים ולא יקרים למתנות לחגים למשפחה מורחבת? (סבא-סבתא, דודים וכו')
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

לסבים בעיקר - לוח שנה עם תמונות משפחתיות. בערך 120 שקל. לדודים - עציצים.
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

בעניין העציצים, אם אין לכם התנגדות לקקטוסים, אז זה די זול.
ואם יש לכם ילדים, אפשר לקנות עציצים פשוטים מקרמיקה, לא מקושטים ולתת לילדים לצייר בצבעים (אקריליים, גואש).
גילה*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 06:17

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי גילה* »

אני יכולה לקשר אותך עם חברה שלי שעושה לוחות שנה משפחתיים.
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

דרושות ידיים ימניות עבור זה: להדביק תמונה יפה, בכל גודל, על דיקט בגודל זהה לתמונה.
מסמנים עם עפרון מאחור חלקי פאזל, ומנסרים במשורית דקה. מתנה נחמדה.
קרן_שמש*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2001, 16:23

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי קרן_שמש* »

שגית תגידי,
מה נהיה? את לא בצירים? איזה מתנות עכשיו?
אמא_של_מיה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אמא_של_מיה* »

מתנה שאני מכינה לתינוקות של חברים ומשפחה (הרעיון ממגזין כלשהו למשפחה, לפני כמה שנים) - אזהרה: צורך "קצת הרבה" זמן... קונים עיתונים מיום הלידה, ומגזינים מאותו שבוע וגוזרים את התאריך וכל מיני כתבות , מוסיפים בכתב יד /מחשב את הכותרת "מה קרה ביום שנולדתי". כדאי גם - אסטרולוגיה, מזג האויר, מחירים של מוצרים שונים מפרסומות, ואפילו הניחוש בטוטו/לוטו. לאחרונה הוספתי גם - פירוש השם - מכל מיני מנועי חיפוש של שמות לרך הנולד... מדביקים את הכל באלבום תמונות עם דפים מגנטיים, או סתם על שמיניות בריסטול, מחוררים וקושרים בסרט. רצוי גם להדביק בסוף תמונה של "איך נראנו כשנולדת..." ,וכל העולה על רוחכם. תמיד משמח לקבל. |מתנה|
יפעת_גת*
הצטרפות: 18 ספטמבר 2001, 12:42
דף אישי: הדף האישי של יפעת_גת*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי יפעת_גת* »

גם אני התלבטתי המון על מתנה לשתי אחיות בגילאי 2 ו 4
וזו המסקנה לאור תחביבי הבית בזמן האחרון:

גוש חימר גדול , כלומר הגוש שקונים בשקית לעטוף בנייר מתנה
וזה יוצא נחמד שזה מתכלה, יצירתי, כיף גם לאמא, ובעיקר גם לא יקר (אצלנו זה עולה 30 ש"ח)
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

לא להאמין שכבר עברה שנה מאז שפתחתי את הדף הזה!
ושוב הגיע הזמן לחילופי המתנות, והפעם עלו בגורלי אחיות תאומות, בנות חמש וחצי, פלוס משהו סמלי לאחות הגדולה בת השמונה. המשפחה חיה בארה"ב ומגדלת סוסים למחייתה. כל הבנות אוהבות בעלי חיים. הבכורה - בעיקר סוסים. צבעים אהובים: התאומות - כחול, צהוב; האחות הגדולה - סגול.
אם הייתי יכולה למצוא מתנה כלשהי שקשורה לחיות, בשני צבעים, לתאומות, הייתי שמחה מאוד...
עדיפות למשהו ישראלי או לפחות משהו שלא נמצא בכל טויז אר אס בארה"ב.
וגם שלא ישקול יותר מדי כי המשלוח יקר, ושהעלות תהיה בסביבות 20-40 שקל לפריט.
אשמח להצעות!
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אה, ועוד משהו: השנה הוספנו גם בקשה שמישהו במשפחה גם יכין מתנה עבודת יד. אני יכולה לבקש מהבכורה פשוט לצייר ציור, ומן הסתם גם אעשה זאת, אבל הייתי שמחה להכין משהו נוסף, קצת יצירתי יותר.
מה דעתכם על שרשראות עם חרוזים שיוצרים את השמות שלהן בעברית? בקי, אם את קוראת, האם רמת ההיסטריה כיום בארה"ב לא תהפוך את זה למתנה סרת טעם? (כאילו, שלא יחשבו שהן יהודיות ויירו בהן או משהו...)
ותוך חיפוש רעיונות ברשת נתקלתי בינתיים בלינק שמסביר איך להכין סבון מתנה בקלות, נראה לי אחלה:
http://w1.1594.telia.com/~u159400710/Gi ... po]oatmeal soap[/po].htm
aglaya*
הצטרפות: 04 דצמבר 2002, 11:33

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי aglaya* »

שלום, אני חדשה כאן, אבל יש לי רעיון... אני מקווה שלא מאוחר בשבילך

אמא שלי הייתה מכינה פזלים תוצרת בית, מאוסף של לוחות שנה של חיות או פרחים (או סתם טבע יפה). בדרך-כלל לוחות השנה מודפסים על נייר יקר, צבעוני ומבריק. מה שנותר זה להדביק את הלוח/פוסטר הרצוי על קרטון ביצוע או נייר קשיח אחר (אם יש זמן ואמצעים, לניילן כדי שהמשחק יהיה עוד יותר עמיד...), לגזור למספר החלקים הרצוי (לפי מידת הקושי והגיל של הילד), לארוז יפה עם הוראות. וזהו!

דרך אגב, זו סיבה מצויינת להאיר פנים לכל החברות והדודים שמביאים לוחות שנה שאין מה לעשות בהם.
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

איזה רעיון יפה! מבטיחה לאמץ לשנה הבאה. מצחיק - המתנה שקניתי בסופו של דבר הייתה פאזלים, של חיות (-: ובנוסף דפי צביעה/עבודה מיוחדים יחסית, מתוצרת הארץ, ועוד שני דברים קטנים. מבחינת "עבודת יד" בסופו של דבר הסתפקנו בכרטיס ברכה כזה...
ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

מחפשת מתנה לילדה בת 4. יש רעיונות?
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

בעניין מתנות מתכלות - סבונים ונרות. ניתן גם להכין לבד בבית, בתוספת בשמים או שמנים אתריים ופוטפורי.
תות_שדה*
הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי תות_שדה* »

ורד, אני לא יודעת אם מתאים לך, כי זו קצת השקעה, ותלוי מה מידת הקרבה שלך לילדה אבל אני אוהבת לתת לילדים קופסה ענקית שעטופה בניר מתנה עם סרט ובלון.
בפנים אפשר לשים כל מיני הפתעות קטנות (לא יקרות- כמו מחקים, עפרונות סוכריות) שאפשר גם לעטוף אותן וגם להחביא אותן בתוך גזרי עיתונים ישנים.
הילדים "מתים" על זה שיש להם כזו קופסת הפתעות גדולה ועוד הרבה הפתעות בפנים, שגם החיפוש שלהן משעשע.

אבל שוב, זה דורש השקעה לא קטנה.
ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

חשבתי על משהו יותר פשוט.... :-/
אמא_אדמה*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

יש לבעלי יומולדת ביום שישי ואני מחפשת רעיונות לערב מדליק בבית עם איזה רעיון מעניין.
אין לנו אמבטיה, דרך אגב..
אני מחפשת משהו יותר מקורי מאמבטיה/יין/מסאז'/סקס...
מישהו?
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

ורד: ילדות בנות ארבע בד"כ יאהבו מאוד חרוזים צבעוניים להכנת מחרוזות, תכשיטים מוכנים, איפור של ילדות (נוצצים, לק), ספרים (פליקס עכשיו אופנתי). כוסות שתייה מדליקות, פאזלים, בגדים לתחפושות...
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אמא אדמה, אפשר להזמין שף שיבוא לבשל בבית. לא בטוחה אם זה כלכלי לזוג אחד. אין לי טלפונים, אבל אולי חיפוש ברשת, או בעיתון דמוי עכבר העיר.
ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

גם כאן יש לי חבר שעושה את זה... בישול, כמובן
אפי*
הצטרפות: 14 פברואר 2002, 10:20

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אפי* »

רעיון שעשינו בווריאציה אחרת...לגיל 4 אולי מתאים הדבר הבא: לכתוב יפה (עם ציורים במקום המוצרים) 3-4 מתכונים נחמדים שילדים יכולים לעשות (בלי להפריד ביצים) ולעשות מזה מן "ספר המכונים של" ולקנות איזה סיר או תבנית קטנים ופשוטים.
לגיל יותר מבוגר- אפשר מתכונים יותר מסובכים (לא להגזים...) או לקנות ספר מתכונים - יש חדש לא זוכרת את שמו...
ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

היי אפי, זה נשמע נחמד לאללה. אולי אני אנסה את זה... cool!
אגלאיה*
הצטרפות: 08 ינואר 2003, 12:18

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אגלאיה* »

צריכה רעיון:
חברתי נמצאת בבית עם ילדה בת שנתיים ותינוקת בת שלושה חודשים, ומתחילה להשתגע (ומאד להשתעמם). מישהי יכולה להמליץ על ספר בעברית!!!! עם פעילויות לאם עם ילדה בת שנתיים? או לפעילויות משותפות לשתי הבנות?
עינת*
הצטרפות: 26 ינואר 2003, 12:56

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עינת* »

רעיון למתנה: ספר " ללמוד מהרגע הראשון " של דורותי אינון.
ספר הבוחן את מיומנותיו של התינוק בתחומים השונים כמו תנועה, שימוש בכפות ידיים, תקשורת, התפתחות רגשית ועוד.
כל נושא בפני עצמו מציג את שלבי ההתפתחות מיום היוולדו ועד גיל 5, נותן כלים להורים כיצד להכיר את השלב בו מצוי התינוק ומציע פעילויות ומשחקים לעודד מיומנויות אלו ( לדוגמא: בניה עצמית של משחקים ביתיים, בישול עם ההורה, הכנת בשמים ועוד).
ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

לחמי יש יומולדת 60 ממש בקרוב |בלונים|
אנחנו מנסים לחשוב על משהו מעניין ומקורי עבור אדם ש באמת יש לו הכל.
יש רעיון? הוא נכה ומסתובב עם מקלות, אז לא משהו פיזי...
יש לו איזושהי חיבה לנומרולוגיה וגימטריה. אולי משהו בכיוון הזה? מישהו מכיר ספר טוב? קורס טוב? משהו.
אבל גם רעיונות אחרים יתקבלו בשמחה!
{@
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

ליומולדת 80 של סבתא של בעלי, עשו לוח שנה ובו תמונות של כל המשפחה, אולי גם סימוני ימי הולדת.
אם תרצי, אוכל לקשר בינך ובין מישהי שעושה כאלה.
תיתי*
הצטרפות: 14 ינואר 2003, 18:35

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי תיתי* »

לא יודעת אם מתאים לכם, אבל אולי...
סופשבוע ביחד למשפחה המורחבת באיזשהם צימרים נחמדים, יכול להיות חוויה נעימה ומיוחדת שתישאר כזכרון של ביחד.
(אבל גם יכול להיות מזעזע ...)
לנו זה התאים, ניגררנו לצימרים ברמות, והחלטנו להפוך למסורת של פעם בשנה.
אפי*
הצטרפות: 14 פברואר 2002, 10:20

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אפי* »

אנחנו עשינו לאבא שלי קריקטורה שלו (עדינה ומחמיאה) ובה כל הדברים שמאפיינים אותו ושהוא עוסק בהם. את זה עשינו גם כתמונה (יש לי פרטים של הציירת המוכשרת, עולה חדשה שזקוקה לכסף) וגם כשער לאלבום עם תמונות שסרקנו מתקופות בחייו ובחיינו איתו. הקלטנו גם שיר באולפן שבו חיברנו מילים שקשורות אליו.
חברה עשתה אילן משפחתי עם קריקטורות, נשמע לי גם חמוד.
מזל טוב!
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אלמונית* »

ליום ההולדת ה-60 של חמותי דוד שלה הביא לה מפה אסטרולוגית כרוכה כספר.
מאד ריגש אותה. יכולה לברר פרטים נוספים אם את מעונינת.
ליאת*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ליאת* »

יש לי חבה טובה שמתחתנת חודש הבא והיא גם עושה חינה, אני צריכה רעיון מקורי למתנה לחינה במקום גם כסף- אשמח לרעיונות, תודה
עדי*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 22:19

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי* »

לאסוף תמונות מכל השנים, כולל תמונות עם הבעל לעתיד,לשלב את כל התמונות בצורה מעניינת בשילוב של שיר/סיפור. למסגר.
מזל טוב.
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אזהרות והמלצות לחיי הנישואים מכל החברות הנשואות שלה, מודפסות יפה?
רותי_קליין*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2002, 10:46
דף אישי: הדף האישי של רותי_קליין*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי רותי_קליין* »

גם כמתנה ליום הולדת שישים אלבום זה רעיון מצוין - של כל המשפחה, מכל מיני זמנים, ולהוסיף ברכות וציורים.

מתנה פשוטה שאנחנו הכנו לבעלי - הדבקתי תמונות של הבנות על קרטון/בריסטול (אני אף פעם לא מבדילה). מדביקים ככה שנשארת מסגרת מסביב. נעמה צבעה את המסגרת בגואש, חלק גם גלש על התמונה. יצא מקסים והוא תלה במשרד.
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

קרטון/בריסטול
קם יורש ל-טושים זה הדק? (-; קרטון זה העבה, החום, כמו ארגזי הקרטון מהסופר. בריסטול זה הדק שבא בצבעים שונים.
בשמת_א*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי בשמת_א* »

אח, אח. מה הייתי עושה בלי המסעדה. אצלי "קרטון" זה גם הדק. אבל אולי גליונות גדולים בצבעים, כמו לגן, הייתי קוראת להם "נייר בריסטול". בעצם, לא הייתי צריכה להגיד את שמם אף פעם... נדמה לי שעד עכשיו לא ממש ידעתי מה זה "נייר בריסטול". לא יכולתי לדמיין את זה.
תמונה_על_מגנט_משחקים*
הצטרפות: 21 אפריל 2003, 23:25

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי תמונה_על_מגנט_משחקים* »

תמונה על מגנט הוא צילום מודפס על משטח פלסטי דק המוצמד למגנט בתהליך מיוחד (בבית דפוס).
התמונה החדשה שנוצרה ניתנת ל"הדבקה" על גבי כל משטח מתכתי.

תמונות דיגיטליות ניתן לשלוח לי ב e-mail לכתובת : [email protected]
תמונות אחרות יגיעו אלי בדואר , או שנפגש באזור ת"א לצורך מסירת/קבלת המוצר .
אוכל גם לשלוח לכם את ההזמנה בדואר תמורת תוספת של 15 ₪ או שנשתמש בשרותי מוניות אביב.
ההזמנה שלכם תתבצע במהירות האפשרית , ובמקרים דחופים תוך יום עבודה 1.

מחירי המשחקים ותמונות נעים בין 6-30 ₪ לפריט (תלוי בגודל) והמחיר יורד ככל שמזמינים יותר.
לקבלת מחירון / הזמנות יש להתקשר ל 878844-054 או לפנות למייל [email protected] .
ענת_גיגר*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ענת_גיגר* »

ומאיפה בכלל הגיעה המילה בריסטול?
ניסיתי פעם להשתמש בזה באנגלית ועוררתי צחוק גדול. Bristol paper... (אומרים cardboard paper, אם זה חשוב למישהו)
ענת_שן_לוי*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ענת_שן_לוי* »

גיגר, אהבתי את שאלתך.
מתנה_למדען_הצעיר*
הצטרפות: 27 אפריל 2003, 15:35

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי מתנה_למדען_הצעיר* »

מישהו אולי יודע איפה קונים מיקרוסקופ ?
אשמח לקבל המלצה - סוג , גודל, מחיר, איפה קונים.
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

זה כנראה לא יעזור לך, אבל בכ"ז - מישהי סיפרה לי לפני זמן קצר שקנתה מיקרוסקופ בשמונים שקל בערך בטויז אר אס, אבל היא חשבה שתוכל לראות בעזרתו ממש תאי דם ועור, ואי אפשר.
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

בשביל זה צריך הגדלה של X100 לפחות.
אנחנו מתארגנים על מיקרוסקופ דיגיטלי שמתחבר למחשב כמתנת יומולדת לבכור. ניתן לצפות בדברים ולצלם ישר למחשב. מדובר בערך ב 800 ש"ח. אנחנו מארגנים את כל הסבים והדודים/דודות לתת סכום מסויים (כל אחד לפי יכולתו) כדי לקנות מתנה כזו גדולה.
שירי_בן_דב*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי שירי_בן_דב* »

אפשר לפנות ל ענת שן לוי בקשר לרכישת ספרים של הוצאת פראג , ששייכת למישהו שהיא מכירה מצויין...
יש להם ספרים מצוינים במיוחד בנושאי מודעות ורוחניות. לדוגמא- "ארבע ההסכמות" , "כוחו של הרגע הזה", ענת- הזכרת פעם באוזני מחיר מיוחד לגולשי האתר או שאני מתבלבלת? בין כך ובין כך, מומלץ כמתנות לאנשים חושבים.
ענת_שן_לוי*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ענת_שן_לוי* »

בשמחה.
אפשר לפנות לטלפון 1-800-773355 להשאיר הודעה - אם עונה מזכירה. יש לנו 25% - 20% הנחה על מכירה ישירה. ואם תגידו שאתם מבאופן אולי אפילו עוד קצת. על שני ספרים ומעלה גם לא משלמים דמי משלוח.
נייר_בריסטול*
הצטרפות: 29 אפריל 2003, 12:59

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי נייר_בריסטול* »

בתחילת המאה שעברה הוקם בבריסטול בית החרושת הראשון באנגליה, ליצור אריזות לסיגריות.
מאז, העיר בריסטול הפכה להיות אימפרית מפעלי נייר - ומכאן השם.
דרך אגב, באנגליה, מותר ורצוי להגיד bristol paper, bristol board.
עידית*
הצטרפות: 16 פברואר 2003, 21:20

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עידית* »

מחפשת מתנה לבן זוגי
משהו מקורי ומגניב....
עידית
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי חגית_פ* »

קצת פרטים שיעזרו??!
מה הוא אוהב? מה מדליק אותו? מה הוא אוהב לעשות??
עידית*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עידית* »

צודקת,
טבע בעיקר....
טיולים ים שקיעות דברים בסגנון,
גם טיפולים אלטרנטיבים אבל משהו באמת מיוחד
תודה,
עידית
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

יש איזה מקום שקוראים לו ספא על הים, שאפשר לשלוח אותו לשם לבד או לבוא בזוג. מול הים והשקיעה (לפחות לפי הפרסומת), ג'קוזי, מסאז' וכו'.
ברונית_ב*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 14:16
דף אישי: הדף האישי של ברונית_ב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ברונית_ב* »

עשיתי סדר בארון ומצאתי שם כמה טישרטים ארוכים שמזמן לא לבשתי. גזרתי להם את השרוולים כדי להגדיל את מאגר חולצות הג'יפה הקצרות. לאט לאט הצטברו לי שרוולים ארוכים בכל מיני צבעים יפים. גזרתי מהם צורות פשוטות (לב, פרח) ותפרתי על החולצות המקוצרות וגם על גופיות סבא לבנות קטנות של בני (7 ש"ח לאחת בקניון של אור עקיבא, למתגוררים בסביבה). מהון להון זה התגלגל, והיום זה הפך לרעיון נפלא למתנה: גופיות קטנות לבנות עם אפלקציות שונות ומשונות. את הדוגמאות אפשר לגזור מתבניות קטנות של עוגיות (דג, פרפר, דובי, סוסון), מחוברות צביעה ועוד.. המשפחה מעבירה לי את כל הטישרטים המוכתמים ומאגר הבדים הצבעוניים בסלסלה שלי הולך וגדל. אני משלבת בגופיות גם פונפונים מחוברים בסקוץ' (פונפון לא מתכבס טוב...) וכיד הדמיון הטובה. זה גם מאפשר התאמה אישית למקבל. מה שטוב בטריקו זה שהוא לא נפרם, אז לא צריך לתפור לו את הקצוות.

זול, אישי, צבעוני, קל להכנה, מומלץ מאוד!
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

עידית, במושב רמות בגולן, ממש קרוב לכנרת, יש כאילו צימרים, באוהלים. לא יודעת על זה כלום רק שמעתי שזה מאד מיוחד.בלי חשמל וכאלה.
בבני יהודה בדרום רמת הגולן יש מן ספא קטן עם טיפולים במים, ארוחות טבעוניות (או צמחוניות? או טבעיות? משהו כזה שמכינים שם מדברים בריאים) עם סדנאות אישיות, יוגה, דמיון מודרך, כל מיני מסאג'ים בזוגות ויחידים, ושמעתי שטיפול המים הזוגי שם הוא מדהים. "החוויה הטבעית" טל' 052-429375.
בורד הגליל יש ספא קטן שעושה טיפולי יומולדת עם אמבט, נרות פרחים ושוקולדים ואחר כך מסאג'. החדרים שם חמודים מאד.(יש יפים נורא עם נוף לכנרת וג'קוזי כיפי ויש בקתות קטנות ומכוערות, צריך להקפיד בהזמנה)
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי חגית_פ* »

עידית, מה עם איזה מנוי למגזין טבע , טיולים או חיים אלטרנטיביים.
יש את "חיים אחרים" ויש מנויים ממש לא יקרים למגזינים כמו "מסע עולמי" "תפוז" וכו'.
יעל_זלאיט*
הצטרפות: 07 מאי 2003, 16:21

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי יעל_זלאיט* »

רעיון למתנה לכאלה שיש להם הכל או שמתאים להם - נטיעת עצים על שמם דרך קרן קיימת (אין לי פרטים אבל לא נראה לי בעיה ).הם שולחים תעודה .
אני מאוד אוהבת -
מתנות שמתאימות גם למשלוח לחו"ל , גם צבעוני, זול, משמח - ואפשר בדואר, ספירלות בהמון צבעים (אפשר לפי הפנג שואי, מובייל לתינוק, לחצר- לקטנים וגדולים) ועוד דברים יפים עיצוב ותוצרת הארץ פלסטיק פלוס 046378220 אני אציע להם לפרסם בעיתון,יש להם אתר "פלסטיק פלוס"

צילומים "מטופלים" בציור, רקמה, וכיד הדמיון.

קופסת עץ שצובעים לבד (בחנויות תחביב או ציור), אם אין זמן - יוצרים "ערכה" מכניסים לקופסא בלתי צבועה שפופרות צבע קטנות, אביזרים קטנים להדבקה על.. כיד הדמיון. אפשר גם מהבית, כפתורים, גזירות מבדים, נירות, מי זוכר את ה"פרסים" - אחד כזה יוצר קופסא מתוקה ביותר, מנסיוני אלה מתנות שנשארות שנים.
עידית*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עידית* »

תודה רבה רבה
עידית
ברונית_ב*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 14:16
דף אישי: הדף האישי של ברונית_ב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ברונית_ב* »

ארגז תחפושות:
מקשטים ארגז בינוני עם מכסה. מכניסים פנימה כל מיני שאריות מפורים, כובעים, מטפחות, איפורים, גלימות, חרבות, צעיפים, שרביטים... הכי טוב לעשות את זה בסביבות פורים, שאז יש בכל החנויות טונה דברים ובזול.
עשיתי כזו מתנה לאחיין שלי ליומולדת שלוש. היום הוא בן עשר וחצי ועדיין שומר את הארגז!
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי מיכל* »

הצעתכם קודם להכין סבונים בבית? נשמע נחמד הבת שלי תאהב את זה יש לכם מתכון לסבונים?
נרות? משהו כזה....
אמא_אדמה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

אני רוצה לקנות לחברה כרית הנקה. הסתכלתי בשילב וראיתי שני סוגים. אחת עם קלקר בתוכה שעולה 149 ש"ח והאחרת כרית מתנפחת (?) שעולה 200 ש"ח.
למישהו יש המלצות??
מה זה כריתי? איפה קונים באיזור חיפה ומה מחירה?
בתודה מראש
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

כריתי היא כרית קלקר דומה לזו של שילב, אבל עדיפה עליה: יש לה שתי שכבות בד, שלשתיהן רוכסן. את העליונה אפשר להסיר ולכבס, ולתחתונה אפשר להוסיף קלקר אחרי שעובר זמן והיא נמעכת. חפשי ב-144 כריתי או תמר בשן, בר"ג. עושה גם משלוחים וגם תוכל להפנות אותך. נדמה לי שבזמנו מכרו אותה גם ברב-קט. בעבר עלתה 198 שקל, וזה היה גם המחיר בשילב - אולי בינתיים ירדו המחירים?
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

כריתי את יכולה להתקשר כדי לברר פרטים.אני חושבת שיש להם משלוחים (הם ממוקמים ברמת גן ליד הפארק). אני חושבת שזה עולה יותר מ149.
מתנפחת נשמע לי לא סימפטי (פלסטיק מזיע)
תבשיל_קדרה*

צריכה רעיון למתנה

אני רוצה לקנות לחברה כרית הנקה. למישהו יש המלצות??

בטח!
פגשתי כרית הנקה ממולאת בחומר-מילוי-של-כריות.
התקשרי לעדי (תופרת אותן בעצמה) - 051-855295.
יש לה גם אתר, אבל יקח לי זמן למצוא את הכתובת.

מניסיוני - מתנפחת זה מאוד רע, כי היא רגישה לתזוזות של התינוק (קניתי, ומיד איפסנתי). עם קלקר יש בעיה, כי היא לא שומרת על צורה: הקלקר זז מצד לצד (השתמשתי, אבל בגיבוי של ים כריות-שמיכות-מגבות אחרות).
עדי_יותם*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

גילה, הכריתי שלך היתה יד שנייה? בד"כ, כשהן חדשות, הבעיה היא הפוכה - יותר מדי נוקשות... (במקרה כזה אפשר לרוקן קצת מהקלקר, ולהחזיר אותו כשהנפח מתחיל לרדת). אני השתמשתי בכריתי ממש עד לאחרונה, גם כשכבר לא הנקתי בלילה אבל הקטנצ'יק עדיין רצה אותי לידו - לתמיכה בגב, ולתמיכה בספר שקראתי תוך כדי (-:
אמא_אדמה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

,תודה רבה לכולכן על האינפורמציה. ומענין לענין באותו בענין. אני נוסעת היום לקנות בד למנשא 6 מטר .
האם יש לבד שם מסוים, או רק "טריקו נמתח"? רוחב 80 ס"מ . נכון?
בתודה
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אמא אדמה - טריקו סטרץ'. 80 ס"מ זה מספיק.
ורד_לב*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי ורד_לב* »

יש בפרדס חנה את מילגה, שעושים את הפופים.
יש להם כרית הנקה מעולה! מחומר נוח ביותר.
אמא_אדמה*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

הכרית בשילב עם הקלקר ממש לא נחמדה.
היא קטנה מאוד.. פעם ראיתי בבדרך אם נדמה לי את הכריתי והיא היתה ענקית!
אני אברר גם עם עדי (הטלפון שגילה נתנה) במשך השבוע.
עד 200 ש"ח זה מחיר סביר הבנתי..
בקשר לבד, קניתי ממש בד מקסים ברוחב 180 ס"מ אז יהיה לי לעוד חברה...
רק מה? ה-6 מטר פתאום נראה לי ארוך נורא..
זה לא תלוי במידות גוף?
איפה יש באינטרנט דוגמאות לתנוחות לבישה של המנשא הזה?
תבשיל_קדרה*

צריכה רעיון למתנה

_בקשר לבד, קניתי ממש בד מקסים ברוחב 180 ס"מ אז יהיה לי לעוד חברה...
רק מה? ה-6 מטר פתאום נראה לי ארוך נורא.._
180 ס"מ יספיק לעוד שתי חברות. אני מוכנה להיות אחת מהן (תמורת השתתפות במחיר הבד, כמובן), אם הבד ימצא חן בעיני (עובי, גמישות וצבע).
המנשא שיש לי הוא באורך 5 מטר (אאל"ט). לי זה די והותר.

יש להם כרית הנקה מעולה! מחומר נוח ביותר.
איזה חומר? (איזה בד ואיזה מילוי?)
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אחד הילדים קיבל ליום ההולדת שלו מתנה מדליקה. טיסן עשוי מפלסטיק, בעל בוכנה. מחברים לו משאבה מיוחדת (שמגיעה יחד עם המטוס), מנפחים וזה דוחף את המדחף. משחררים מהמשאבה, דוחפים את המדחף וזה עף די יפה למרחק גדול (עד שנגמר האוויר כמובן).
צעצוע לגדולים וקטנים.
אלמונימית*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 17:49

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אלמונימית* »

יואו. נשמע מצוין. את יכולה בבקשה לכתוב את השם המדויק ואיפה קונים אם את יודעת (לשאול את נותן המתנה?). התלהבתי קשות...
שלי*
הצטרפות: 09 נובמבר 2001, 11:43

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי שלי* »

אצלנו נהוג בשנת בר/בת המצווה להעניק איזו שהיא מתנה בעלת משמעות /אפיון של הנער/ה
זקוקה לרעיונות עבור בת
אביב_חדש*

צריכה רעיון למתנה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אחי קנה את זה בטויס ר' אס. אני מניחה שתצטרכי לשאול בקופה ולתאר להם בדיוק על מה מדובר מכיוון שאין שם על המטוס ועל המשאבה.
שליחת תגובה

חזור אל “מה ללמד את ילדינו?”