קרן כרמלי
-
- הצטרפות: 05 יוני 2007, 18:58
- דף אישי: הדף האישי של קרן_כרמלי*
קרן כרמלי
שלום וברוכים הנמצאים.
שמי קרן ואני מדריכה בשיטת גרינברג בת"א.
אני מזמינה לאבחונים אישיים/מקצועיים בכפות הרגליים והתנסות במגע באזור ספציפי בגוף.
ניתן לפנות אליי בכל שאלה הקשורה לכאב פיזי בגוף שחוזר על עצמו, מחלה כרונית, דפוס התנהגותי קבוע שרוצים להפסיק, מצב רוח ירוד שנמשך יותר מדיי זמן, "תקיעות" מקצועית, בעיות ביחסים אישיים וכד'.
גם דרך הדף (החדש) וגם ישירות לנייד:
0528932990
המשך שבוע נעים ולהשתמע.
נ.ב.
מי אחראי על הסלוגן "קושי אינו בהכרח סבל"? - זה מדוייק!
שמי קרן ואני מדריכה בשיטת גרינברג בת"א.
אני מזמינה לאבחונים אישיים/מקצועיים בכפות הרגליים והתנסות במגע באזור ספציפי בגוף.
ניתן לפנות אליי בכל שאלה הקשורה לכאב פיזי בגוף שחוזר על עצמו, מחלה כרונית, דפוס התנהגותי קבוע שרוצים להפסיק, מצב רוח ירוד שנמשך יותר מדיי זמן, "תקיעות" מקצועית, בעיות ביחסים אישיים וכד'.
גם דרך הדף (החדש) וגם ישירות לנייד:
0528932990
המשך שבוע נעים ולהשתמע.
נ.ב.
מי אחראי על הסלוגן "קושי אינו בהכרח סבל"? - זה מדוייק!
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*
קרן כרמלי
יש לי חברה מהתיכון שקוראים לה קרן כרמלי... נכנסתי למען הסר ספק שזו היא... הרי אין לה צל של קשר לבאופן (או לגרינברג)...
כנראה שהייתי צריכה להיכנס הנה כדי לקבל תזכורת שאני רוצה ללכת לטיפול בגרינברג... קיבלתי כבר כמה תזכורות כאלו לאחרונה... אני גרה בטבעון אז זה בטח יהיה עם מישהי מהאיזור, אבל תודה לך על התזכורת ושיהיה לך בהצלחה
כנראה שהייתי צריכה להיכנס הנה כדי לקבל תזכורת שאני רוצה ללכת לטיפול בגרינברג... קיבלתי כבר כמה תזכורות כאלו לאחרונה... אני גרה בטבעון אז זה בטח יהיה עם מישהי מהאיזור, אבל תודה לך על התזכורת ושיהיה לך בהצלחה
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
קרן כרמלי
ואני דוקא כן מכירה אותך!
ובקשר לסלוגנים- יש פה גמדים שיודעים בדיוק אילו משפטים מתאימים לכותב ברגע זה ושמים לו אותם כשהוא כותב.
http://www.adiumxtras.com/images/thumbs/[po]adium garden gnome dock icons 1233 thumb[/po].png
ובקשר לסלוגנים- יש פה גמדים שיודעים בדיוק אילו משפטים מתאימים לכותב ברגע זה ושמים לו אותם כשהוא כותב.
http://www.adiumxtras.com/images/thumbs/[po]adium garden gnome dock icons 1233 thumb[/po].png
-
קרן כרמלי
השם שלי ממש מתבקש מהניק שלי..
הסבר פנים על פני הסתר פנים
אמרתי לך שהגמדים מדייקים?
יערה.
הסבר פנים על פני הסתר פנים
אמרתי לך שהגמדים מדייקים?
יערה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קרן כרמלי
אהלן קרן,
כמה עולה אצלך אבחון וטיפול?
כיצד מתבצע טיפול?
כמה עולה אצלך אבחון וטיפול?
כיצד מתבצע טיפול?
-
קרן כרמלי
יש לי טלפון של מטפלת אחרת יותר קרובה, אבל אני אשמח גם לטלפון של מיכל למקרה שלא יסתדר עם ההיא... או אולי אפילו לנסות כמה ולראות עם מי יש הכי קליק (אף פעם לא עשיתי את זה, אולי כדאי)... אני נוסעת לחו"ל לשבועיים, אז אני אדבר איתה כשאחזור.... תודה מראש
-
קרן כרמלי
כדי לפרט יותר על שיטת גרינברג, כי הרבה שמעו אבל לא התנסו
אספר איך הגעתי לשיטה אני מאמינה שסיפורי האישי וודאי יספק תשובות על כמה שאלות.
במשך שנים, מאז סביבות גיל 16 סבלתי מכאבי ראש חזקים, שעם הזמן התפתחו למיגרנות של ממש, כולל הקאות וכד'.
כשהגעתי לאבחון בכפות הרגליים גילינו שיש קשר ישיר בין הלחץ שאני נכנסת אליו (מכל סיבה שהיא: מבחנים, ארועים מסויימים, מפגשים עם אנשים שונים וכד') לבין הכאב ראש שמשתלט.
במהלך הסשנים, דרך תאור מדוייק של סיטואציות יומיומיות שמלחיצות אותי ודרך מגע הכרות עמוק ויסודי בקרקפת, הפנים והעורף למדתי איך אני מכווצת שרירים קבועים באזורים הנ"ל, באופן אוטומטי, כמעט ולא נושמת וע"י כך מייצרת את המיגרנה.
בזכות הלמידה, ההיכרות עם השרירים בגוף שלי והתרגול, למדתי לשלוט במיגרנה ולא לאפשר למיגרנה להשתלט עליי.
כמובן שדרך הלמידה והעבודה עם הגוף ה"לחץ" בחיי גם קיבל תפנית משמעותית מבחינה תפישתית ונפשית.
מה שמיוחד בשיטת גרינברג זה השילוב המנצח והברור בין גוף, נפש וראש.
לי, באופן אישי, לא הספיק להבין למה אני נלחצת ולמה כואב לי הראש. דרך השיטה, למדתי גם, איך אני נלחצת, מה קורה בגוף שלי ואיך אני מפסיקה את זה.
המטרה, לשלוט בגוף. גם להבין למה, אבל הדגש הוא על ללמוד איך זה קורה.
כי בסופו של דבר, כדי להמשיך להתנהל הלאה בחיים, חשוב להיות פרקטים, ופרקטיקה נרכשת ע"י הסתכלות קדימה ועשייה פיזית.
אם יש עוד שאלות, אשמח לענות.
ושיהיה סופ"ש רגוע...
אספר איך הגעתי לשיטה אני מאמינה שסיפורי האישי וודאי יספק תשובות על כמה שאלות.
במשך שנים, מאז סביבות גיל 16 סבלתי מכאבי ראש חזקים, שעם הזמן התפתחו למיגרנות של ממש, כולל הקאות וכד'.
כשהגעתי לאבחון בכפות הרגליים גילינו שיש קשר ישיר בין הלחץ שאני נכנסת אליו (מכל סיבה שהיא: מבחנים, ארועים מסויימים, מפגשים עם אנשים שונים וכד') לבין הכאב ראש שמשתלט.
במהלך הסשנים, דרך תאור מדוייק של סיטואציות יומיומיות שמלחיצות אותי ודרך מגע הכרות עמוק ויסודי בקרקפת, הפנים והעורף למדתי איך אני מכווצת שרירים קבועים באזורים הנ"ל, באופן אוטומטי, כמעט ולא נושמת וע"י כך מייצרת את המיגרנה.
בזכות הלמידה, ההיכרות עם השרירים בגוף שלי והתרגול, למדתי לשלוט במיגרנה ולא לאפשר למיגרנה להשתלט עליי.
כמובן שדרך הלמידה והעבודה עם הגוף ה"לחץ" בחיי גם קיבל תפנית משמעותית מבחינה תפישתית ונפשית.
מה שמיוחד בשיטת גרינברג זה השילוב המנצח והברור בין גוף, נפש וראש.
לי, באופן אישי, לא הספיק להבין למה אני נלחצת ולמה כואב לי הראש. דרך השיטה, למדתי גם, איך אני נלחצת, מה קורה בגוף שלי ואיך אני מפסיקה את זה.
המטרה, לשלוט בגוף. גם להבין למה, אבל הדגש הוא על ללמוד איך זה קורה.
כי בסופו של דבר, כדי להמשיך להתנהל הלאה בחיים, חשוב להיות פרקטים, ופרקטיקה נרכשת ע"י הסתכלות קדימה ועשייה פיזית.
אם יש עוד שאלות, אשמח לענות.
ושיהיה סופ"ש רגוע...
-
קרן כרמלי
הי פילה רעבה.
תודה שפנית אליי.
אני יכולה לענות, שבאופן כללי יש קשר בין כאבי ראש, הקאות ומחזור.
בזמן המחזור, הגוף מתנהל אחרת. ממליצה לך לקרוא על זה, מאוד מעניין ומלמד.
אצל כל אחת, כמובן, זה שונה.
יש קשר ישיר גם למבנה האישיות ולדפוסים רגשיים והתנהגותיים.
אם תרצי תשובה מדויקת לגבייך, אוכל לענות רק אחרי שאתבונן בכפות הרגליים שלך. דרך כפות הרגליים אני יכולה לאבחן חוסרי איזון בגוף, דפוסים התנהגותיים, רגשיים ופיזיים קבועים, הקשר להיסטוריה שלך והחזקת הגוף שלך. "איסוף נתונים" אלה יגלו את הקשר לתופעות שמופיעות בזמן המחזור.
את מוזמנת ליצור איתי קשר גם דרך הנייד:052-8932990
תודה שפנית אליי.
אני יכולה לענות, שבאופן כללי יש קשר בין כאבי ראש, הקאות ומחזור.
בזמן המחזור, הגוף מתנהל אחרת. ממליצה לך לקרוא על זה, מאוד מעניין ומלמד.
אצל כל אחת, כמובן, זה שונה.
יש קשר ישיר גם למבנה האישיות ולדפוסים רגשיים והתנהגותיים.
אם תרצי תשובה מדויקת לגבייך, אוכל לענות רק אחרי שאתבונן בכפות הרגליים שלך. דרך כפות הרגליים אני יכולה לאבחן חוסרי איזון בגוף, דפוסים התנהגותיים, רגשיים ופיזיים קבועים, הקשר להיסטוריה שלך והחזקת הגוף שלך. "איסוף נתונים" אלה יגלו את הקשר לתופעות שמופיעות בזמן המחזור.
את מוזמנת ליצור איתי קשר גם דרך הנייד:052-8932990
-
קרן כרמלי
(-:
-
קרן כרמלי
ממליצה בחום!!!
על מגזין לנשים מאוד מיוחד לנשים שמתעניינות בהקמת עסק עצמאי משלהן, שילוב בין הגשמת חלום ופרנסה.
www.golda.co.il
כמו כן, כדאי להציץ באתר של יוזמת העיתון חוה ניסנבוים
www.iknowledge.co.il
ההרשמה חינם, הפרסום שם חינם ומוצעות הרבה סדנאות והרצאות מאוד רלוונטיות ומעשירות.
שיהיה בהנאה.
על מגזין לנשים מאוד מיוחד לנשים שמתעניינות בהקמת עסק עצמאי משלהן, שילוב בין הגשמת חלום ופרנסה.
www.golda.co.il
כמו כן, כדאי להציץ באתר של יוזמת העיתון חוה ניסנבוים
www.iknowledge.co.il
ההרשמה חינם, הפרסום שם חינם ומוצעות הרבה סדנאות והרצאות מאוד רלוונטיות ומעשירות.
שיהיה בהנאה.
-
קרן כרמלי
היום הגיע אליי בחור צעיר
שלא מסוגל להזיז את הגב העליון שלו: "שיחקתי כדורגל....ופתאום מבלי שעשיתי תנועה מיוחדת, פשוט עמדתי...
הרגשתי איך כל השכם נתפס לי....פחדתי לזוז...פרקתי פעם את הכתף, אבל אף פעם לא נתפסתי ככה...יש קצת לחץ בעבודה...זה קשור(?!)..."
כשמגיע אליי מקרה כזה, אני ישר מתייחסת לאזור הכואב ומתחילה עם מגע היכרות באזור.
על האדם ללמוד לשים לב לשרירם בגוף שלו, אין שום סיבה להיתפס פתאום בצורה כזאת. להגיע לרמה כזאת של שכם תפוס זה חוסר תשומת לב, חוסר קשר עם הגוף. האדם רגיל עושה תנועות לא נכונות במצבים מסויימים (כגון: לחץ, מתח, עצבים וכד')
זה מרגיש לו נורמלי - עד...................... שהוא לא יכול לזוז "פתאום"
לאט לאט עבדנו באינטנסיביות על השכם, לימדתי אותו לכווץ ולהרפות את השריר עם תשומת לב, לנשום עמוק ומלא, עד שהוא הרגיש שהוא שולט בשריר, שהוא מחליט מתי לכווץ ומתי להרפות. עד שהוא בעצמו, תוך כדי תשומת לב ונשימה, שהוא מרפה את השריר ומניח לו.
וזאת המטרה שאליה אני שואפת עם כל אדם שמגיע אליי, גם אם הטריגר לתהליך הוא פיזי: שריר תפוס, אזור כואב בגוף, או אם הטריגיר רגשי, התנהגותי: דיכאון, מתח, עצבנות, תסכול:
להחזיר תשומת לב ושליטה על הגוף ועל החיים בכלל. "זה פתאום קרה לי..." יאבד מהכוח שלו.
המטרה שיקרה מה שאני בוחר שיקרה ומה שאני רוצה שיקרה באמת יקרה.
וזה מתחיל מעבודת גוף!, אלו הם השיעורים הראשוניים שאני מלמדת!!
בסוף הסשן, הוא כבר יכול היה לזוז
לנשום
לחייך
והוא גם קיבל שיעורי בית:
1) לנשום ולזוז עם הגוף (דגש על השכם)
2) לכווץ ולהרפות תוך כדי נשימה ותשומת לב אם הוא חש שזה חזר למצב הקודם.
ביום א' הקרוב 24-6-07 ניתן לתאם איתי פגישת אבחון בכפות הרגליים והתנסות במגע באזור ספציפי הגוף (אם רוצים)
בקליניקה במרכז ת"א. (יש עוד מקום בשעות הבוקר לגמישים שביננו...)
להתראות וסופש מלא שמחה, הנאה ותנועה.....
052-8932990
להתראות
.
שלא מסוגל להזיז את הגב העליון שלו: "שיחקתי כדורגל....ופתאום מבלי שעשיתי תנועה מיוחדת, פשוט עמדתי...
הרגשתי איך כל השכם נתפס לי....פחדתי לזוז...פרקתי פעם את הכתף, אבל אף פעם לא נתפסתי ככה...יש קצת לחץ בעבודה...זה קשור(?!)..."
כשמגיע אליי מקרה כזה, אני ישר מתייחסת לאזור הכואב ומתחילה עם מגע היכרות באזור.
על האדם ללמוד לשים לב לשרירם בגוף שלו, אין שום סיבה להיתפס פתאום בצורה כזאת. להגיע לרמה כזאת של שכם תפוס זה חוסר תשומת לב, חוסר קשר עם הגוף. האדם רגיל עושה תנועות לא נכונות במצבים מסויימים (כגון: לחץ, מתח, עצבים וכד')
זה מרגיש לו נורמלי - עד...................... שהוא לא יכול לזוז "פתאום"
לאט לאט עבדנו באינטנסיביות על השכם, לימדתי אותו לכווץ ולהרפות את השריר עם תשומת לב, לנשום עמוק ומלא, עד שהוא הרגיש שהוא שולט בשריר, שהוא מחליט מתי לכווץ ומתי להרפות. עד שהוא בעצמו, תוך כדי תשומת לב ונשימה, שהוא מרפה את השריר ומניח לו.
וזאת המטרה שאליה אני שואפת עם כל אדם שמגיע אליי, גם אם הטריגר לתהליך הוא פיזי: שריר תפוס, אזור כואב בגוף, או אם הטריגיר רגשי, התנהגותי: דיכאון, מתח, עצבנות, תסכול:
להחזיר תשומת לב ושליטה על הגוף ועל החיים בכלל. "זה פתאום קרה לי..." יאבד מהכוח שלו.
המטרה שיקרה מה שאני בוחר שיקרה ומה שאני רוצה שיקרה באמת יקרה.
וזה מתחיל מעבודת גוף!, אלו הם השיעורים הראשוניים שאני מלמדת!!
בסוף הסשן, הוא כבר יכול היה לזוז
לנשום
לחייך
והוא גם קיבל שיעורי בית:
1) לנשום ולזוז עם הגוף (דגש על השכם)
2) לכווץ ולהרפות תוך כדי נשימה ותשומת לב אם הוא חש שזה חזר למצב הקודם.
ביום א' הקרוב 24-6-07 ניתן לתאם איתי פגישת אבחון בכפות הרגליים והתנסות במגע באזור ספציפי הגוף (אם רוצים)
בקליניקה במרכז ת"א. (יש עוד מקום בשעות הבוקר לגמישים שביננו...)
להתראות וסופש מלא שמחה, הנאה ותנועה.....
052-8932990
להתראות
.
-
קרן כרמלי
איזה קטע, היום המליצו לי שוב על מיכל ציטרין... ונראה לי שגם בעוד מקום שמעתי עליה... אני אלך לבדוק את העניין...
-
קרן כרמלי
הי, מיכלונת פה
שיהיה בהצלחה, ספרי לי איך היה...
שיהיה בהצלחה, ספרי לי איך היה...
-
קרן כרמלי
הבוקר, חזרתי מקורס של אבי גרינברג בשוויץ.
היה מאוד אינטנסיבי, מעניין ומלמד.
מדהים היה לפגוש אנשים מכל אירופה עובדים עפ"י השיטה, מלאי אנרגיה חיוניות וויטאליות.
נותן מוטיבציה לקום בבוקר ולחייך אל העולם!
שיהיה שבוע מדליק
קרן.
היה מאוד אינטנסיבי, מעניין ומלמד.
מדהים היה לפגוש אנשים מכל אירופה עובדים עפ"י השיטה, מלאי אנרגיה חיוניות וויטאליות.
נותן מוטיבציה לקום בבוקר ולחייך אל העולם!
שיהיה שבוע מדליק
קרן.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
קרן כרמלי
הבוקר, חזרתי מקורס של אבי גרינברג בשוויץ.
כיף לך... ללמוד מאבי עצמו זו מתנה!
כיף לך... ללמוד מאבי עצמו זו מתנה!
-
קרן כרמלי
ההבדל בין שיטת גרינברג לשיטות טיפוליות אחרות:
(ציטוט)
"התחלתי את עבודתי כמטפל, בניסיון לרפא אנשים מהמצב בו הם הגיעו אליי.
שנים רבות של עבודה טיפולית הראו לי שוב ושוב את חוסר התועלת שבניסיון לרפא אנשים, ובשלב מסוים הבנתי וקיבלתי את העובדה שהמרפא היחיד לכל אדם - הוא האדם עצמו.
הבחנתי כי אנשים אינם יודעים מה לעשות על מנת להרגיש טוב יותר וחלקם כלל לא מעלים על דעתם שהיכולת לעזור לעצמם נמצאת בידם.
בנקודה זו, חל אצלי המעבר ממטפל למדריך, מדריך המלמד אנשים להשתמש בכוחותיהם במאבקי היומיום שלהם.
לגדול ולהגשים חלק גדול יותר של הפוטנציאל הטמון בהם." (אבי גרינברג)
אפשר לקרוא עוד על השיטה:
www.grinbergmethod.com
(ציטוט)
"התחלתי את עבודתי כמטפל, בניסיון לרפא אנשים מהמצב בו הם הגיעו אליי.
שנים רבות של עבודה טיפולית הראו לי שוב ושוב את חוסר התועלת שבניסיון לרפא אנשים, ובשלב מסוים הבנתי וקיבלתי את העובדה שהמרפא היחיד לכל אדם - הוא האדם עצמו.
הבחנתי כי אנשים אינם יודעים מה לעשות על מנת להרגיש טוב יותר וחלקם כלל לא מעלים על דעתם שהיכולת לעזור לעצמם נמצאת בידם.
בנקודה זו, חל אצלי המעבר ממטפל למדריך, מדריך המלמד אנשים להשתמש בכוחותיהם במאבקי היומיום שלהם.
לגדול ולהגשים חלק גדול יותר של הפוטנציאל הטמון בהם." (אבי גרינברג)
אפשר לקרוא עוד על השיטה:
www.grinbergmethod.com
-
קרן כרמלי
אני קוראת בפורומים של רופאים על מחלות ותרופות ויש הרבה מקרים שבליעת תרופות, כדורים ומיני שיקויים לא ממש עוזרת.
כמו עצירות למשל, כל המשלשלים למיניהם עלולים להזיק לגוף, או במקרה של כאבי ראש, שהגוף מתרגל לכדור ולא מגיב להשפעה שלו יותר ואז נאלצים לקחת כדור חזק יותר ואין לזה סוף...
ושלא לדבר על תרופות נגד חרדה ודיכאון וכדורי הרגעה וכדורי שינה עם כל התופעות לוואי שעלולות להופיע בעקבותיהם...
חשוב לזכור שיש לנו גוף אחד והוא איתנו עוד מלפני שיצאנו לאוויר העולם, הוא סופג וזוכר כל דבר שאנו עוברים וחשוב שהוא ימשיך להיות חזק ובריא ויישרת אותנו עד סוף ימיי חיינו, אז לפני שממהרים להרעיל, לסמם ולהחליש אותו בכל מיני גלולות וכדורים כדאי ומומלץ להתנסות קודם כל בריפוי דרך מגע, נשימה ותנועה.
לגוף יכולת לרפא את עצמו!!
מגע יכול לרפא.
תנועה היא יסוד החיים.
מצב של חלק מסויים בגוף יכול להשפיע על אזורים אחרים בגוף באמצעות מגע, תנועה, נשימה, זרימה של דם, וויסות הבלוטות בגוף
מגע יכול ללמד את הגוף שקט. דרך מגע ניתן ללמוד מה הגוף רוצה, מה הוא צריך ומה הגוף דוחה ולא מוכן לספוג יותר.
דרך מגע אפשר להפסיק עצירות, מיגרנות, נדודי שינה, התקפי חרדה, דיכאון, לחץ, בעיות פוריות.
הרבה מטופלים מגיעים אליי רגע לפני שמחליטים לקחת כדורים
מטופלים שכבר ניסו את כל התרופות ועשו את כל הבדיקות ונשארו עם העצירות, הדיכאון כאבים אחרים בגוף ובנפש
ומטופלים שנשלחו אליי ע"י רופאים ופסיכיאטריים לפני שחתמו על המרשם...
באמת ששווה וממומלץ לנסות.
לעוד פרטים:
0528932990
או דרך האתר:
www.karencarmeli.com
כמו עצירות למשל, כל המשלשלים למיניהם עלולים להזיק לגוף, או במקרה של כאבי ראש, שהגוף מתרגל לכדור ולא מגיב להשפעה שלו יותר ואז נאלצים לקחת כדור חזק יותר ואין לזה סוף...
ושלא לדבר על תרופות נגד חרדה ודיכאון וכדורי הרגעה וכדורי שינה עם כל התופעות לוואי שעלולות להופיע בעקבותיהם...
חשוב לזכור שיש לנו גוף אחד והוא איתנו עוד מלפני שיצאנו לאוויר העולם, הוא סופג וזוכר כל דבר שאנו עוברים וחשוב שהוא ימשיך להיות חזק ובריא ויישרת אותנו עד סוף ימיי חיינו, אז לפני שממהרים להרעיל, לסמם ולהחליש אותו בכל מיני גלולות וכדורים כדאי ומומלץ להתנסות קודם כל בריפוי דרך מגע, נשימה ותנועה.
לגוף יכולת לרפא את עצמו!!
מגע יכול לרפא.
תנועה היא יסוד החיים.
מצב של חלק מסויים בגוף יכול להשפיע על אזורים אחרים בגוף באמצעות מגע, תנועה, נשימה, זרימה של דם, וויסות הבלוטות בגוף
מגע יכול ללמד את הגוף שקט. דרך מגע ניתן ללמוד מה הגוף רוצה, מה הוא צריך ומה הגוף דוחה ולא מוכן לספוג יותר.
דרך מגע אפשר להפסיק עצירות, מיגרנות, נדודי שינה, התקפי חרדה, דיכאון, לחץ, בעיות פוריות.
הרבה מטופלים מגיעים אליי רגע לפני שמחליטים לקחת כדורים
מטופלים שכבר ניסו את כל התרופות ועשו את כל הבדיקות ונשארו עם העצירות, הדיכאון כאבים אחרים בגוף ובנפש
ומטופלים שנשלחו אליי ע"י רופאים ופסיכיאטריים לפני שחתמו על המרשם...
באמת ששווה וממומלץ לנסות.
לעוד פרטים:
0528932990
או דרך האתר:
www.karencarmeli.com
-
קרן כרמלי
ממליצה בחום על ההצגה "אבירות מתעלפות" - קומדיה טראגית פרועה על מיתוס האביר על הסוס הלבן. ההצגה מתקיימת בתאטרון "קרוב", בת"א ביום חמישי 31-1-08 ב21:00
כרטיסים במחיר 20 ש"ח בלבד במסגרת לילות לבנים של תאטרון הפרינג'. כדאי !!!כדאי!!!!כדאי!!!
כרטיסים במחיר 20 ש"ח בלבד במסגרת לילות לבנים של תאטרון הפרינג'. כדאי !!!כדאי!!!!כדאי!!!
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*
קרן כרמלי
שלום קרן,
אחי השאיר לך הודעה בעניין הדירה הבוקר.
ע ל פי התיאור זה בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו.
אשמח מאוד אם החיבור יצליח.
אני בדף הבית, ויש שם טלפון אם תרצי לשאול או לספר.
יום טוב ומשמח
אוריה
אחי השאיר לך הודעה בעניין הדירה הבוקר.
ע ל פי התיאור זה בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו.
אשמח מאוד אם החיבור יצליח.
אני בדף הבית, ויש שם טלפון אם תרצי לשאול או לספר.
יום טוב ומשמח
אוריה
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2008, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של דרקו_נית*
קרן כרמלי
היי קרן,
אם עניין הדירה עדיין אקטואלי, אשמח אם תצרי קשר בדפבית.
תודה
אם עניין הדירה עדיין אקטואלי, אשמח אם תצרי קשר בדפבית.
תודה