איילת גרינברג
איילת גרינברג
שלום לכן
שמי איילת, אני מתגוררת בתל אביב, בת 39, נשואה ואם לפעוט אנרגטי, כמו כן אני בעלת עסק לארגון וסידור בתים.
מכיוון שבאופן טבעי לרוב האנשים יש קושי להכניס לביתם אנשים זרים אשר יעברו איתם על חפציהם האישיים ויכנסו ממש למגרות חייהם, (תרתי משמע) בניגוד לחברות אחרות, אני לא מעסיקה צוותים גדולים, ומאמינה בעבודה אינטימית ופרטנית מול בעלי הבית (נכון, לרוב זו בעלת הבית)
ארגון וסידור בתים היה מעין תחביב אצלי שהתפתח מתוך מתן עזרה שוב ושוב לחברים ובני המשפחה עד שלבסוף בחרתי להפכו לעיסוקי המרכזי.
מכיוון שאני מתבקשת כל הזמן לשאת עצות וראיתי שישנם דפים שונים באתר המבקשים עצות פרטניות בתחום, החלטתי לפתוח דף לטובת כל הגולשים וכך אני מקווה נוכל לרכז תחת "מטרייה" אחת את הנושא.
בדף זה אביא "טיפים" שונים כאשר את חלקם פיתחתי מתוך נסיוני האישי והמקצועי וחלקם אספתי סביבי. כמובן שלא הכל מתאים לכולם, כמובן שלא חייבים ליישם הכל מילה במילה. אבל מידי פעם רעיון קטן יכול להקל עלינו מאוד. אשמח כמובן לתגובות, הערות, הארות.
שלכן
איילת
www.nobalagan.com
דף בית אישי
שמי איילת, אני מתגוררת בתל אביב, בת 39, נשואה ואם לפעוט אנרגטי, כמו כן אני בעלת עסק לארגון וסידור בתים.
מכיוון שבאופן טבעי לרוב האנשים יש קושי להכניס לביתם אנשים זרים אשר יעברו איתם על חפציהם האישיים ויכנסו ממש למגרות חייהם, (תרתי משמע) בניגוד לחברות אחרות, אני לא מעסיקה צוותים גדולים, ומאמינה בעבודה אינטימית ופרטנית מול בעלי הבית (נכון, לרוב זו בעלת הבית)
ארגון וסידור בתים היה מעין תחביב אצלי שהתפתח מתוך מתן עזרה שוב ושוב לחברים ובני המשפחה עד שלבסוף בחרתי להפכו לעיסוקי המרכזי.
מכיוון שאני מתבקשת כל הזמן לשאת עצות וראיתי שישנם דפים שונים באתר המבקשים עצות פרטניות בתחום, החלטתי לפתוח דף לטובת כל הגולשים וכך אני מקווה נוכל לרכז תחת "מטרייה" אחת את הנושא.
בדף זה אביא "טיפים" שונים כאשר את חלקם פיתחתי מתוך נסיוני האישי והמקצועי וחלקם אספתי סביבי. כמובן שלא הכל מתאים לכולם, כמובן שלא חייבים ליישם הכל מילה במילה. אבל מידי פעם רעיון קטן יכול להקל עלינו מאוד. אשמח כמובן לתגובות, הערות, הארות.
שלכן
איילת
www.nobalagan.com
דף בית אישי
-
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
איילת גרינברג
איילת אנחנו באיזור גוש עציון, מכירה משהי שעושה סדר בבלגן באיזור הזה?
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
איילת גרינברג
תודה על פרטי המסגר@}
-
- הצטרפות: 24 יולי 2007, 14:00
איילת גרינברג
תודה אילת על ההפניה. רציתי לשאול, האם יש להם רקע ויישום פסיכולוגי בטיפול בזוגות?
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
איילת גרינברג
היי איילת,
אני זקוקה לעזרה בארגון וסידור הבית. מה העלויות של היעזרות בך ? איך יוצרים איתך קשר ?
אני זקוקה לעזרה בארגון וסידור הבית. מה העלויות של היעזרות בך ? איך יוצרים איתך קשר ?
איילת גרינברג
אני עושה "סידור בית" אצל חברות מדי פעם - אני אוהבת את זה מאוד.
ספרי קצת על התהליך - האם את רק מסדרת את הבית או שיש בזה גם צד נוסף ?התרוקנות, שינוי הרגלים, פרידה וכדומה?
ספרי קצת על התהליך - האם את רק מסדרת את הבית או שיש בזה גם צד נוסף ?התרוקנות, שינוי הרגלים, פרידה וכדומה?
-
- הצטרפות: 16 מרץ 2006, 09:44
- דף אישי: הדף האישי של איילת_גרינברג*
איילת גרינברג
היי שרון
היכן את מתגוררת? בוודאי שיש צד נוסף, והוא אולי החשוב מכל. וזה באמת, התהליך שאני מנסה להעביר את הלקוחות, לתת להם את הכלים שיוכלו להמשיך בעתיד לבד.
כל מה שכתבת נכון. קודם תהליך השחרור. לשחרר את הבית. לפנות מקום ולא רק פיסי. הצבירה הזאת של חפצים חוסמת אותנו ותוקעת. אנרגתית ופיסית כאחד.
אני מלמדת אותם להיפרד - על ידי עבודה איתם אני בודקת איתם מה באמת חשוב, ממה אפשר להיפרד יותר בקלות, למה קשה לנו להיפרד מדברים? דרך כל השאלות האלה, הם צריכים בעצם לתת תשובות לעצמם (לי הם לא חייבים כלום)
אני בהחלט גם עוברת איתם על כל ההרגלים שלהם, כי חלק מאוד חשוב מארגון וסידור זה בעצם כל נושא ההתנהלות שלהם בבית.
היכן את מתגוררת? בוודאי שיש צד נוסף, והוא אולי החשוב מכל. וזה באמת, התהליך שאני מנסה להעביר את הלקוחות, לתת להם את הכלים שיוכלו להמשיך בעתיד לבד.
כל מה שכתבת נכון. קודם תהליך השחרור. לשחרר את הבית. לפנות מקום ולא רק פיסי. הצבירה הזאת של חפצים חוסמת אותנו ותוקעת. אנרגתית ופיסית כאחד.
אני מלמדת אותם להיפרד - על ידי עבודה איתם אני בודקת איתם מה באמת חשוב, ממה אפשר להיפרד יותר בקלות, למה קשה לנו להיפרד מדברים? דרך כל השאלות האלה, הם צריכים בעצם לתת תשובות לעצמם (לי הם לא חייבים כלום)
אני בהחלט גם עוברת איתם על כל ההרגלים שלהם, כי חלק מאוד חשוב מארגון וסידור זה בעצם כל נושא ההתנהלות שלהם בבית.
-
איילת גרינברג
ייעוץ זוגי - בהחלט, הכשרה של טיפול זוגי ומשפחתי במכון ברקאי. בוגר תכנית "הנדריקס" וגשטלט... וגישור ועוד ועוד. בקיצור, מדובר פה על אדם משכמו ומעלה בנושא. פשוט תרימי טלפון בלי בושה, ותשאלי אותו הכל. את לא מחוייבת לכלום, ולא תצטרכי אפילו למסור פרטים. הוא אדם מאוד נעים.
חיים נבון 0506332159 026794617
חיים נבון 0506332159 026794617
איילת גרינברג
היי, לא הייתי פה כמה ימים אבל לא שכחתי.
יש לי אמא אובססיבית לחפצים, אני חושבת שיש המון במה שאת אומרת על היקשרות של אנשים לחפצים ומה הם מסמלים עבורם.לעיתים ההיקשרות הזו חוסמת את האנשים מלהתקדם, משמרת להם התנהגויות שהם בטוחים בתוכן ולא מוכנים לנסות דברים אחרים בחייהם.
אולי בהסבה הבאה שלי , אפתח עסק של סידור בתים.
שיהיה לך המון הצלחה.
אני גרה ברחובות.
יש לי אמא אובססיבית לחפצים, אני חושבת שיש המון במה שאת אומרת על היקשרות של אנשים לחפצים ומה הם מסמלים עבורם.לעיתים ההיקשרות הזו חוסמת את האנשים מלהתקדם, משמרת להם התנהגויות שהם בטוחים בתוכן ולא מוכנים לנסות דברים אחרים בחייהם.
אולי בהסבה הבאה שלי , אפתח עסק של סידור בתים.
שיהיה לך המון הצלחה.
אני גרה ברחובות.
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
איילת גרינברג
הי איילת- מודה לך שוב ההמלצות.
ולשם גילוי נאות אני שואלת - האם אלו אנשים שאת מכירה דרך IBC?
פשוט חיפשתי בגוגל עוד מידע על ראובן תורתי והגעתי לIBC (ואני יודעת במה מדובר דרך מכר שחבר בארגון)
חיפוש מהיר העלה שגם נחום שם (אותך לא מצאתי כי לא יודעת מה שם משפחתך).
אני אישית לא רואה פסול בהמלצה על קולגות משם, כי הרי זו מהות החברות בארגון, ואני מבינה שיש איזו אמנה של שירות הוגן וכו', אבל איכשהו נראה לי ראוי לתייג את ההמלצות ככאלה ולא להציגן כאילו זה מנסיון אישי (כי למרות שלא כותבים מנסיון אישי, זה משתמע ככה ברוב הפעמים, וזו המלצה מסוג אחר).
שיהיה יומנעים@}
ולשם גילוי נאות אני שואלת - האם אלו אנשים שאת מכירה דרך IBC?
פשוט חיפשתי בגוגל עוד מידע על ראובן תורתי והגעתי לIBC (ואני יודעת במה מדובר דרך מכר שחבר בארגון)
חיפוש מהיר העלה שגם נחום שם (אותך לא מצאתי כי לא יודעת מה שם משפחתך).
אני אישית לא רואה פסול בהמלצה על קולגות משם, כי הרי זו מהות החברות בארגון, ואני מבינה שיש איזו אמנה של שירות הוגן וכו', אבל איכשהו נראה לי ראוי לתייג את ההמלצות ככאלה ולא להציגן כאילו זה מנסיון אישי (כי למרות שלא כותבים מנסיון אישי, זה משתמע ככה ברוב הפעמים, וזו המלצה מסוג אחר).
שיהיה יומנעים@}
-
איילת גרינברג
שוב ושוב אני תוהה:
כיצד לעיתים קרובות אנשים אשר כל כך מבולגנים בתוך בתיהם, כל כך מסודרים במה שהם מציגים כלפי חוץ, כמו בעבודתם. האם זה מעיד במשהו על אופיים? האם אנו רואים אנשים שמה שהם מציגים כלפי חוץ אינו משקף את מה שבתוכם פנימה?
כיצד לעיתים קרובות אנשים אשר כל כך מבולגנים בתוך בתיהם, כל כך מסודרים במה שהם מציגים כלפי חוץ, כמו בעבודתם. האם זה מעיד במשהו על אופיים? האם אנו רואים אנשים שמה שהם מציגים כלפי חוץ אינו משקף את מה שבתוכם פנימה?
איילת גרינברג
אולי הם חשים שבחוץ צריך להציג חזות מושלמת אבל באמת בבית, הם מרשים לעצמם לצאת מהמסכות שבחרו לעטות על עצמם בחוץ.
פגשתי בחיי אנשים שנראים בחברה עליזים, חברותיים, שנונים, בעלי ביטחון עצמי ובעצם בפנים הם פחדנים, חוששים, מבולבלים.
פגשתי בחיי אנשים שנראים בחברה עליזים, חברותיים, שנונים, בעלי ביטחון עצמי ובעצם בפנים הם פחדנים, חוששים, מבולבלים.
-
איילת גרינברג
עוד דבר שתמיד מדהים אותי זה כמה אנחנו הנשים לוקחות על עצמנו את האחריות. אחד המשפטים שאני שומעת שאני תמיד שומעת : "אני אשמה"..."אני לא מסודרת..." "אני לא מנהלת את הבית" "אני לא מספיק אסרטיבית עם הילדים" ועוד ועוד
איילת גרינברג
זה נכון, למעט במקרה של אמא שלי - אמנם היא ה"אוגרת" הראשית אבל היא היתה מאשימה את כולנו - חוץ מעצמה באי סדר ובחוסר ניקיון בבית.
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2006, 14:58
- דף אישי: הדף האישי של עינת_גל*
איילת גרינברג
תראו, תראו, את מי אני מוצאת כאן!
-
- הצטרפות: 20 יולי 2007, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של חומוס_גרגירים*
איילת גרינברג
היי איילת!
שמחה להכיר...
איך זה להיות מסודרת בעולם של מבולגנים?
תודה על ההפנייה למכוון הפסנתרים.
קרה דבר מדהים- אתמול קיבלנו במתנה פסנתר!
רוני
שמחה להכיר...
איך זה להיות מסודרת בעולם של מבולגנים?
תודה על ההפנייה למכוון הפסנתרים.
קרה דבר מדהים- אתמול קיבלנו במתנה פסנתר!
רוני
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
איילת גרינברג
תודה על ההמלצה @}
-
- הצטרפות: 26 מאי 2005, 18:33
- דף אישי: הדף האישי של תמר_מתחילה*
איילת גרינברג
תודה על ההמלצות @}
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
איילת גרינברג
איילת - אני קוראת אותך בדיוק בזמן היום חתמתי חוזה על הדירה הבאה שלי. אני עוברת לדירה בעוד שבועיים. יש לי (בנוסף לריהוט) הרבה ביגוד, כלי מטבח, כמויות מטורפות של ניירת (כשאין לי כח להתעסק אני דוחפת לשקית וזהו), ביגוד, ועוד פיצ'פקעס. אני רוצה להיכנס מינימלית לדירה הבאה, אז רציתי לשאול:
א. איך ממיינים מיון גס ובסיסי של מה שייכנס לדירה ומה לא.
ב. אם יש לך טיפ, קו מנחה כללי אפילו, על איך מראש מסדרים את הדברים (הפיצ'פקעס למיניהם, ניירת וכו') בדירה כך שלא תיווצר שוב קטסטרופה מתהווה?
תודה, ג'ינג'ית
א. איך ממיינים מיון גס ובסיסי של מה שייכנס לדירה ומה לא.
ב. אם יש לך טיפ, קו מנחה כללי אפילו, על איך מראש מסדרים את הדברים (הפיצ'פקעס למיניהם, ניירת וכו') בדירה כך שלא תיווצר שוב קטסטרופה מתהווה?
תודה, ג'ינג'ית
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2006, 14:58
- דף אישי: הדף האישי של עינת_גל*
איילת גרינברג
אז ככה - מתברר שחברה טובה שלי עבדה אתך בירושלים והיא משום מה החליטה לספר לי עליך ובאותו ערב ראיתי את הכינוי שלך פה וניחשתי שזו את. עולם קטן מאד..
בכלל, נדמה לי שאת זו שסיפרת לי על באופן קצת אחרי שאיתי נולד. לקח לי קצת זמן אבל בסוף התמכרתי.
מזל טוב על העסק החדש!
אתקשר אליך לשמוע יותר.
נשיקות, עינת.
בכלל, נדמה לי שאת זו שסיפרת לי על באופן קצת אחרי שאיתי נולד. לקח לי קצת זמן אבל בסוף התמכרתי.
מזל טוב על העסק החדש!
אתקשר אליך לשמוע יותר.
נשיקות, עינת.
-
איילת גרינברג
מיון גס ובסיסי -
ניירת - לעולם!!! לא לדחוף סתם לשקיות מבלי לפתוח דואר או לעבור עליו בצורה כללית. לפחות 50% ילכו מיידית לפח! הפרסומות, החוברות שרק מאיצות בנו לקנות ולקנות עוד שטויות שאנחנו לא צריכים וכו'.
דברים נוספים - בלי לחץ, באם את אורזת לבד: קחי לדוגמא ארגז והתחילי להכניס לתוכו למשל כלי מטבח : אבל!!! לא בצורה עיוורת. מה שאת לא צריכה או לא עשית בו שימוש לא אורזים, ולחילופין מניחים בארגז ש"הכינותי מראש" ועליו כותבים למסירה.
כנ"ל: בגדים שזה הכי קל. תהיי קצת אסרטיבית עם עצמך. לבשתי? נארז. לא לובשים? ישר לשקית מסירה. אין חבל, אין אולי, אין אולי פעם אני אשתמש.
דברים ששוכבים בארון ימשיכו לשכב!
רק תחשבי איזו בעסה זה להגיע לדירה חדשה, התחלה חדשה, ולהתעסק עם כל ה"ג'אנק במרכאות הישן שלנו שלא שירת אותנו כבר קודם ורק מכביד ומעמיס עלינו.
זהו גם בגדול הטיפ הכי בסיסי שאני יכולה לתת בכדי שלא יווצרו קטסטרופות. לא לארוז בשום אופן מה שלא משרת אותנו כדי שלא ניקח איתנו את הקטסטרופה.
ניירת - לעולם!!! לא לדחוף סתם לשקיות מבלי לפתוח דואר או לעבור עליו בצורה כללית. לפחות 50% ילכו מיידית לפח! הפרסומות, החוברות שרק מאיצות בנו לקנות ולקנות עוד שטויות שאנחנו לא צריכים וכו'.
דברים נוספים - בלי לחץ, באם את אורזת לבד: קחי לדוגמא ארגז והתחילי להכניס לתוכו למשל כלי מטבח : אבל!!! לא בצורה עיוורת. מה שאת לא צריכה או לא עשית בו שימוש לא אורזים, ולחילופין מניחים בארגז ש"הכינותי מראש" ועליו כותבים למסירה.
כנ"ל: בגדים שזה הכי קל. תהיי קצת אסרטיבית עם עצמך. לבשתי? נארז. לא לובשים? ישר לשקית מסירה. אין חבל, אין אולי, אין אולי פעם אני אשתמש.
דברים ששוכבים בארון ימשיכו לשכב!
רק תחשבי איזו בעסה זה להגיע לדירה חדשה, התחלה חדשה, ולהתעסק עם כל ה"ג'אנק במרכאות הישן שלנו שלא שירת אותנו כבר קודם ורק מכביד ומעמיס עלינו.
זהו גם בגדול הטיפ הכי בסיסי שאני יכולה לתת בכדי שלא יווצרו קטסטרופות. לא לארוז בשום אופן מה שלא משרת אותנו כדי שלא ניקח איתנו את הקטסטרופה.
-
איילת גרינברג
תודה!
-
איילת גרינברג
עוד מחשבה לא פתורה:
מדוע אנשים נאחזים כל כך בחפצים?
הם לא עושים בהם שימוש. הם לא זוכרים שהם אצלם. הם קבורים באיזה ארגז מטונף בחדר מאובק, אבל ברגע שהם רואים אותם הם נאחזים בהם כאילו אלו קרנות המזבח.
לא, אל תתנו לי את התשובה על סנטימנטים - זה לא משכנע אותי. איזה סנטימנטים יכולים להיות לך למשהו שלא זכרת בכלל שהוא אצלך? ואם אכן יש לך סנטימנטים כלומר: אותו חפץ יקר ערך בעבורך, אם כן מדוע הוא קבור, מלוכלך ולא בשימוש?
הם לא עושים בהם שימוש. הם לא זוכרים שהם אצלם. הם קבורים באיזה ארגז מטונף בחדר מאובק, אבל ברגע שהם רואים אותם הם נאחזים בהם כאילו אלו קרנות המזבח.
לא, אל תתנו לי את התשובה על סנטימנטים - זה לא משכנע אותי. איזה סנטימנטים יכולים להיות לך למשהו שלא זכרת בכלל שהוא אצלך? ואם אכן יש לך סנטימנטים כלומר: אותו חפץ יקר ערך בעבורך, אם כן מדוע הוא קבור, מלוכלך ולא בשימוש?
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2005, 12:35
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_ליה*
איילת גרינברג
היי איילת.
נדמה לי שאני זקוקה לשירותייך, (סוג של אנדרסטייטמנט. אני האדם המבולגן בתבל)
אבל אני גרה אי שם ליד לטרון. זה יכול לקרות?
ועוד שאלות: אם אנחנו רוצים לשפץ פה קצת (למרות שזה בית שכור). כדאי לעשות סדר לפני או אחרי?
וגם - כמה עולים ימייך?
אני בדפבית או ROTEMKDR ב NETVISION נקודה NET נקודה IL
נדמה לי שאני זקוקה לשירותייך, (סוג של אנדרסטייטמנט. אני האדם המבולגן בתבל)
אבל אני גרה אי שם ליד לטרון. זה יכול לקרות?
ועוד שאלות: אם אנחנו רוצים לשפץ פה קצת (למרות שזה בית שכור). כדאי לעשות סדר לפני או אחרי?
וגם - כמה עולים ימייך?
אני בדפבית או ROTEMKDR ב NETVISION נקודה NET נקודה IL
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
איילת גרינברג
הי איילת,
אשמח לעזור לחברה שלך בקרית היובל.
יש קישור לכתובת המייל שלי בדפבית שלי.
אשמח לעזור לחברה שלך בקרית היובל.
יש קישור לכתובת המייל שלי בדפבית שלי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
איילת גרינברג
אהלן איילת,
קראתי אצל הפלא ופלא שחבר שלך הוא מהנדס בניין. אם הוא מאיזור כרכור ואת ממליצה עליו, תהיי מוכנה לכתוב כאן את פרטיו?
נעמי
קראתי אצל הפלא ופלא שחבר שלך הוא מהנדס בניין. אם הוא מאיזור כרכור ואת ממליצה עליו, תהיי מוכנה לכתוב כאן את פרטיו?
נעמי
-
איילת גרינברג
מצטערת, לא הובנתי נכונה. המלצתי להפלא ופלא על מישהו חביב שעוסק בשיפוצים באזורה - היא רוצה לפתוח חלון
אולם סייגתי את הנושא בכך שצריכים מאוד להיזהר גם בעבודה לכאורע קטנה. סיפרתי שחבר משפחה שלנו שהוא מהנדס בניין מנוסה הוריד אותי ואת בעלי מפתיחת חלון עקב בעייתיות אצלנו. (ללא קשר להפלא ופלא)
אולם סייגתי את הנושא בכך שצריכים מאוד להיזהר גם בעבודה לכאורע קטנה. סיפרתי שחבר משפחה שלנו שהוא מהנדס בניין מנוסה הוריד אותי ואת בעלי מפתיחת חלון עקב בעייתיות אצלנו. (ללא קשר להפלא ופלא)
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
איילת גרינברג
הי איילת,
בתחילת הדף שלי בדיוק אחרי השיר של הדג נחש יש קישור לכתובת המייל שלי.
בתחילת הדף שלי בדיוק אחרי השיר של הדג נחש יש קישור לכתובת המייל שלי.
-
איילת גרינברג
אז דווקא הובנת נכונה.
תוכלי לקשר אותי עם מהנדס הבניין, חבר המשפחה שלכם? אנחנו מחפשים מהנדס בנייה שיבדוק בית בכרכור. ולא כל-כך מוצאים...
נעמי
תוכלי לקשר אותי עם מהנדס הבניין, חבר המשפחה שלכם? אנחנו מחפשים מהנדס בנייה שיבדוק בית בכרכור. ולא כל-כך מוצאים...
נעמי
-
איילת גרינברג
מחפשת לך מישהו רציני, מבטיחה לחזור עם תשובה
-
- הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 23:24
- דף אישי: הדף האישי של אמאבא_של_רמה*
איילת גרינברג
איילת אילו ארגונים באים לאסוף תרומה מהבית (תכולת דירה מלאה)?
מקווה שתיהיה לך תשובה עבורי
מקווה שתיהיה לך תשובה עבורי
-
איילת גרינברג
בראשון לציון, תודה
-
איילת גרינברג
פלונית אלמונית - מקווה שתקראי כאן את ההודעה.
מהנדס בניין - לבדיקת ביתך
ספדי מאג'ד ? הוא עוסק בתכנון קונסטרוקציה, תיאום ופיקוח על בניה בהנדסה אזרחית. ממונה בטיחות.
טלפון: 04-6949296 נייד: 050-5211578
דואר אלקטרוני: [email protected]
אני לא מכירה אותו אישית אבל קיבלתי עליו המלצות חמות, והוא עושה רושם של אדם רציני ביותר.
שיהיה בהצלחה!
מהנדס בניין - לבדיקת ביתך
ספדי מאג'ד ? הוא עוסק בתכנון קונסטרוקציה, תיאום ופיקוח על בניה בהנדסה אזרחית. ממונה בטיחות.
טלפון: 04-6949296 נייד: 050-5211578
דואר אלקטרוני: [email protected]
אני לא מכירה אותו אישית אבל קיבלתי עליו המלצות חמות, והוא עושה רושם של אדם רציני ביותר.
שיהיה בהצלחה!
-
איילת גרינברג
אוקיי, אז חשבתי על זה:
<ולדחיינים מבינינו, שמתם לב איזו סיבה ראויה מצאתי על מנת לדחות עוד קצת את האריזה והמיון של החפצים לקראת מעבר הדירה? הרי יותר חשוב להתעמק בניתוח כבד ראש של הסיבות באינטרנט... (-8 >
אוקיי, אז חשבתי על זה:
- חינוך תרבותי לכך שחומר=בטחון=א/עושר גם אם זו שמלה שלבשת פעם אחת. בתת מודע- זה שלך, זה חומר, חומר בהפנמה תרבותית שגוייה (אבל חקוקה עמוק בתת מודע) וזה אושר, תוותרי עליו רק בגלל שאת לא מספיק יצירתית ללבוש אותה מתישהו בעתיד?!
- כי אם תזרקי חפץ כלשהו, שמיש לכאורה (ולא במעשה) בייחוד כשלא השתמשת בו קודם- משמע שעשית טעות מלכתחילה כשקנית אותו, ואת לא רוצה להרגיש שטעית. בטח לא באופן גורף לאורך זמן.
- כי יכול להיות שתצטרכי דווקא את הקופסא המוזרה הזו או את הבד היפה הזה בעתיד, וחפץ= כסף, אז תזרקי כסף? טיעון זהה לקודמו רק הפוך. מה שמשותף ברמה העמוקה יותר לשני הטיעונים הנ"ל זה הערך העמוק ביותר של כולנו- להיות יעילים, מחושבים, ממשי פוטנציאל. אם תזרקי חפץ שבעתיד תצטרכי אותו או שבעבר עשית טעות שקנית אותו- משמע שאת "בוגדת" בערך הזה, שלא לדבר על רגשי אשמה.
- חשש (מיותר לציין שלרוב לא מוצדק) מלהישאר ללא "הצלה" (החל מסיכת בטחון, תחבושת, עליונית חמימה שאף פעם לא לבשת כי היא לא מתאימה לכלום, וכלה בעוד אדנית, סדין מהוה לפיקניק... ).
- כן, גם סנטימנטים. יש חפצים מסוימים שלמרות שאת אל רואה אותם יום יום והם דחוקים היכנשהו- ברגע שאת רואה אותם בניקיון הגדול, הם מזכירים לך נשכחות מאירועים ואנשים אהובים.
- דחיינות. אי רצון עכשיו להתמודד עכשיו עם החלטה. לזרוק להעביר או להשאיר? יש מדף שאפשר לדחוף אליו.. אז למה להתעמק עכשיו? כל דחיין ממוצע ומעלה יודע שכל מה שאפשר לדחות- דוחים. בלי קשר לחפצים, חשבונות בבנק או בעיות קיומיות...
- יש אנשים שריבוי חפצים עושה להם טוב. אבל יש לא מעט אנשים שחפצים, הרבה מאוד צבעים במרחב שלהם, הרבה חפצי נוי עושים להם טוב ברמה האסתטית, ולכן גם ברמה הרגשית.
- יש אנשים שריבוי של חפצים ממלא אותם (במובחן מהקודם, לא ברמה של להנות אסטתית, אלא ברמה הרגשית). כמו שאוכל יכול למלא צרכים מסויימים וליצור תחושה של "כובד"/ שכבה מגוננת מפני העולם או שממלא חסרים כלשהם, כך גם ריבוי חפצים. גם אנשים בלגניסטים, מעבר לעניין של חינוך, לרוב מרגישים "בבית" כשהחדר מבולגן כי זה ממלא משהו, צורך לפרוק רסן, עול וכו'. אישית אני לא מזדהה עם צורך לריבוי חפצים בחדר- כי חדר עם יותר מתמונה וחצי (ועדיף בלי), ומינימום הכרחי של ריהוט עושה לי רע, מחנק. מה שכן, יש אנשים שיעידו על עצמם שחדר מאובזר באופן "ממוצע" מרגיש להם ריק. (עם הבלגן שנוצר משום מקום משום מה אני מזדהה ועוד איך... ).
- כי "בעתיד", כשיונות שלום תנחתנה על המרפסת הסגורה שלנו- נתקן את הכסא המפורק/השמלה "הלא יושבת טוב"/ ניצור יצירת אומנות מכל מיני שמעטס - אז לזרוק? צ'צ'צ'.
- עצלנות. להיפטר מחפצים באופן שוטף כך שלא ייאגרו מחייב גם משמעת ברזל ואופי לעבודה שיטתית. מכירים את האנשים שתמיד תמצא אצלם בקבוק ריק של שמפו באמבטיה או של בושם/ניירות שמיועדים לפח זרוקים גם שבועיים על איזה שולחן בחדר השינה? זה לא שהם רוצים את הבקבוק הריק של השמפו. פשוט קנו שמפו חדש, לא בכיוון שלהם כרגע לזרוק את הישן, אז בניקיון השבועי הוא יועף. במקרה הטוב. בנוגע לחפצים גדולים יותר או שלא ממש ברור מתי סיימו את ייעודם אם בכלל- העצלנות מתחזקת עוד יותר (ולא זו לא דחיינות, יש גבול לכמה שאפשר להפיל הכל על התופעה הזו מנסיוני האישי הדחיינות במובחן מהעצלנות נובעת מאי רצון להתמודד רגשית עם החלטה, גיוס כוחות, פרפקציוניזם וכו' , בעוד העצלנות ברובה נובעת מחינוך והרגלים של ויתור עצמי לנוכח פעולה מתבקשת שאין בה שום התמודדת רגשית). אנשים לא שיטתיים בהגדרה, יטפלו באגירה ובסילוק מה שלא צריך- כשתיפול עליהם ההשראה/ החשק/ או ביום התאריך של פינוי הדירה (אמרה ולא הוסיפה).
- סיבה שאופיינית לאלו שאכות הסביבה או המיחזור וכו' חשובים להם. למשל, קראתי לא מעט באתר אנשים שמחפשים רעיונות לשימוש שונה או מחודש לכל מיני אריזות מזון (קופסאות, צנצנות, שקיות) בגדים שיצאו משימוש (גרב בודדה או שמלה קטנה) וכו'- מתוך רצון למנוע את הפיכת החפץ לעוד פסולת. להבנתי לפעמים נוצרת אגירה כי הכמות הנכנסת עולה על השימוש (שקיות וכו' למשל). לפחות להם יש סיבה אידאית (אמרה הפולנייה שיושבת בחושך, לבד, בלי סיבה אידאית אחת לרפואה, על כסא רצוץ שיתוקן מחר, בטוח מחר).
<ולדחיינים מבינינו, שמתם לב איזו סיבה ראויה מצאתי על מנת לדחות עוד קצת את האריזה והמיון של החפצים לקראת מעבר הדירה? הרי יותר חשוב להתעמק בניתוח כבד ראש של הסיבות באינטרנט... (-8 >
-
איילת גרינברג
תודה
אחשוב מה לעשות
אחשוב מה לעשות
-
איילת גרינברג
איילת תודה על ההמלצה למהנדס בנייה ועל הזמן.
נעמי
נעמי
איילת גרינברג
איילת תודה רבה לעל תשובת הגרביים בככר השוק.
והיכן יש דלתא פלוס? (בסופרפארם אין וגם לא במשבירים למיניהם)
והיכן יש דלתא פלוס? (בסופרפארם אין וגם לא במשבירים למיניהם)
איילת גרינברג
הי איילת.
שוב תודה.
חוץ מזה..... אני חושבת שאנחנו מכירות ולכן עוד יותר נחמד שככה חשבת עלי כשחיפשת לך כותנה 100% במדפי הסופרפארם, בלי לדעת שזו אני.
אם אנחנו מכירות אז נפגשנו בהודו לפני מליון שנים (בערך 7 ) ושוב פעם באיכילוב לפני הלידות.
אם זו אכן את, אשמח אם תצרי קשר או בדף בית או בטלפון או שתאמרי לי ואני אתקשר אליך...
בברכה אפרת.
אם זו לא את אז פשוט תמחקי או משהו כזה...
שוב תודה.
חוץ מזה..... אני חושבת שאנחנו מכירות ולכן עוד יותר נחמד שככה חשבת עלי כשחיפשת לך כותנה 100% במדפי הסופרפארם, בלי לדעת שזו אני.
אם אנחנו מכירות אז נפגשנו בהודו לפני מליון שנים (בערך 7 ) ושוב פעם באיכילוב לפני הלידות.
אם זו אכן את, אשמח אם תצרי קשר או בדף בית או בטלפון או שתאמרי לי ואני אתקשר אליך...
בברכה אפרת.
אם זו לא את אז פשוט תמחקי או משהו כזה...
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2006, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של דינ_ור*
איילת גרינברג
רמת השרון זה אחלה כי גם ככה אני בטיפול קבוע ברמת השרון(אצל מטפלת מדהימה שאמליץ עליה בכל הזדמנות). העניין הוא שאני לא מחפשת פינוק אלא ממש עבודה טובה ויסודית על הפנים שלי,אם יש גם פינוק ,בכיף!
את היית אצלה?
תודה על ההתייחסות....ואשמח לקבל פרטים....שנה מופלאה!
את היית אצלה?
תודה על ההתייחסות....ואשמח לקבל פרטים....שנה מופלאה!
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
איילת גרינברג
מכונת תפירה - ניסית באתר "אגורה"?
כן ניסיתי....
לצערי לא מצאתי שם ...
עוד רעיונות יתקלו בברכה.
שנה טובה
כן ניסיתי....
לצערי לא מצאתי שם ...
עוד רעיונות יתקלו בברכה.
שנה טובה
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
איילת גרינברג
הפלא ופלא חזרה ללמד פסנתר. בכרכור.
-
איילת גרינברג
תודה כל התכולה נמסרה
תודה בכל אופן
@}
תודה בכל אופן
@}
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
איילת גרינברג
היי
חשבתי על אייפק דווקא בגלל האפשרות של אלרגיה
הילדה התחילה גן השנה (עד 1) אבל בפועל היא כמעט ולא הולכת לשם בגלל מצבה הבריאותי
חשוב לציין שמה שיש לה - החום והתסמינים- אינו מדבק, לכן חשבנו לכיוון האלרגיה
האייפק הבנתי שיכול מאוד לעזור
אני טועה?
חשבתי על אייפק דווקא בגלל האפשרות של אלרגיה
הילדה התחילה גן השנה (עד 1) אבל בפועל היא כמעט ולא הולכת לשם בגלל מצבה הבריאותי
חשוב לציין שמה שיש לה - החום והתסמינים- אינו מדבק, לכן חשבנו לכיוון האלרגיה
האייפק הבנתי שיכול מאוד לעזור
אני טועה?
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 07:17
איילת גרינברג
יש ארגון שנקרא מלב"י הם באים לקחת דברים מהבית למיטב ידיעתי.
יודעת שיש סניף בכפ"ס יכול להיות שבעוד מקומות
יודעת שיש סניף בכפ"ס יכול להיות שבעוד מקומות
איילת גרינברג
"הכח לתת" באים לקחת מהבית. עשיתי זאת מספר פעמים.
-
- הצטרפות: 14 מאי 2005, 23:13
- דף אישי: הדף האישי של נבט_חיטה*
איילת גרינברג
איילת תודה!
ובהזדמנות אזמין גם אותך (-:
ובהזדמנות אזמין גם אותך (-:
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
איילת גרינברג
ראיתי אותך בטלויזיה בשבת, צלצל לי השם והנה את כאן.
כל כך בא לי להיעזר בך, ואני יודעת שאף אחד מלבדי לא יכול לעשות זאת.
היום עצרתי הכל ואני מסדרת (אם כי, כפי שאת רואה - עושה הפסקת מחשב), בעזרת הבייביסיטר.
אם לא אצליח להתקדם משמעותית, אשקול זאת שוב.
אם כי אצלנו יש בעיה - כי לא רק שאני אוגרת בלאגנים, מחמת עיסוקי ונוסטלגיותי, יש לי בעל שרוחץ שקיות נילון (רק דוגמא קטנה מהפולניות. למרות שהוא יגוסלבי).
אז לא יודעת אם ניתן להתמודד עם כל הפנים שלנו.
אשמח לטיפים, אם יש לך, ואהיה בקשר אם אזדקק.
כל כך בא לי להיעזר בך, ואני יודעת שאף אחד מלבדי לא יכול לעשות זאת.
היום עצרתי הכל ואני מסדרת (אם כי, כפי שאת רואה - עושה הפסקת מחשב), בעזרת הבייביסיטר.
אם לא אצליח להתקדם משמעותית, אשקול זאת שוב.
אם כי אצלנו יש בעיה - כי לא רק שאני אוגרת בלאגנים, מחמת עיסוקי ונוסטלגיותי, יש לי בעל שרוחץ שקיות נילון (רק דוגמא קטנה מהפולניות. למרות שהוא יגוסלבי).
אז לא יודעת אם ניתן להתמודד עם כל הפנים שלנו.
אשמח לטיפים, אם יש לך, ואהיה בקשר אם אזדקק.
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2007, 06:44
איילת גרינברג
הי איילת
הסתכלתי באתר של הטאו שיאצו, אבל אין שם הרבה פרטים על הסדנה... בכל מקרה האתר הוא www.taoshiatsu.co.il
לתמר אין אתר פרטי משלה. אבל היא ממש נחמדה ואפשר באמת לדבר איתה בטלפון. את גם מוזמנת לדבר איתי אם את רוצה עוד פרטים... הטלפון שלי הוא 0548103085
הסתכלתי באתר של הטאו שיאצו, אבל אין שם הרבה פרטים על הסדנה... בכל מקרה האתר הוא www.taoshiatsu.co.il
לתמר אין אתר פרטי משלה. אבל היא ממש נחמדה ואפשר באמת לדבר איתה בטלפון. את גם מוזמנת לדבר איתי אם את רוצה עוד פרטים... הטלפון שלי הוא 0548103085
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2006, 14:54
- דף אישי: הדף האישי של מאיה_גרינברג*
איילת גרינברג
בוקר טוב
הוא יכול לפנות לבעל המקום - קוראים לו טל 3466446 052
שיגיד שהגיע דרך מאיה גורן
הוא יכול לפנות לבעל המקום - קוראים לו טל 3466446 052
שיגיד שהגיע דרך מאיה גורן
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2006, 13:23
- דף אישי: הדף האישי של רונית_נשר*
איילת גרינברג
הי איילת,
היא מזכרון יעקוב.
אם יש לך דרך לעזור- או לכוון אותי - זה יהיה נפלא, תודה!
היא מזכרון יעקוב.
אם יש לך דרך לעזור- או לכוון אותי - זה יהיה נפלא, תודה!
-
איילת גרינברג
חברה שלי היא בעלת חברה להשמת עובדים. שום דבר מיוחד עד כאן, העניין הוא שחברתי אלסי היא פיליפינית שעובדת בתחום קרוב ל-20 שנה, ונשואה לישראלי כבר 15 שנה, ואני מוצאת שהשרות שהיא נותנת ברמת האכפתיות נדיר. היא מבצעת את כל ההשמות לבד ודוברת כמובן עברית שוטפת. אני מוצאת שזה שהיא חיה את שני העולמות מהווה יתרון אדיר. היא באמת מסוגלת לגשר על פערים תרבותיים מאוד גדולים.
מעבר לכך, גם לנו קרה מקרה מאוד קשה ונאלצנו בעצמנו להעזר בשרותיה במציאת מטפל לחמי. והיא נותנת שרות מעולה לחמותי (שהיא לקוחה מאוד לא קלה) והנסיבות שם מאוד קשות. דברי איתה. אנחנו בתל אביב אבל זה לא עקרוני. תגידי לה שאני הפנתי אותך איילת - אימא של שניר.
אלסי: 0503331155
מעבר לכך, גם לנו קרה מקרה מאוד קשה ונאלצנו בעצמנו להעזר בשרותיה במציאת מטפל לחמי. והיא נותנת שרות מעולה לחמותי (שהיא לקוחה מאוד לא קלה) והנסיבות שם מאוד קשות. דברי איתה. אנחנו בתל אביב אבל זה לא עקרוני. תגידי לה שאני הפנתי אותך איילת - אימא של שניר.
אלסי: 0503331155
-
- הצטרפות: 11 ינואר 2007, 20:53
- דף אישי: הדף האישי של ת''ק_פרסה*
איילת גרינברג
איילת שלום,
שאלה לגבי מחירים: נדמה לי (אבל אולי אני טועה) שפעם פרסמת ב"ככר השוק" ואמרת שהמחיר שלך הוא 50 ש"ח לשעה, בעוד שבאתר שלך נאמר שמדובר דווקא ב- 100 ש"ח לשעה.
מאידך, יתכן ומדובר במישהי אחרת שפרסמה את עצמה, כי אני זוכרת בבירור את המחיר (היא אמרה אפילו שזה רק "קצת יותר יקר ממחיר של עוזרת בית") האם זו היית את?
שאלה לגבי מחירים: נדמה לי (אבל אולי אני טועה) שפעם פרסמת ב"ככר השוק" ואמרת שהמחיר שלך הוא 50 ש"ח לשעה, בעוד שבאתר שלך נאמר שמדובר דווקא ב- 100 ש"ח לשעה.
מאידך, יתכן ומדובר במישהי אחרת שפרסמה את עצמה, כי אני זוכרת בבירור את המחיר (היא אמרה אפילו שזה רק "קצת יותר יקר ממחיר של עוזרת בית") האם זו היית את?
איילת גרינברג
שלום לך איילת
אני נמצאת באזור בנימינה , מושב גבעת נילי
את מוזמנת ליצור קשר
שבת שלום
הדס
אני נמצאת באזור בנימינה , מושב גבעת נילי
את מוזמנת ליצור קשר
שבת שלום
הדס
איילת גרינברג
היי איילת, רציתי להגיד תודה על ההמלצה של המספרה, נראה מקסים !!! בדיוק בדיוק מה שחיפשתי.
ותלתליה של הבונבונה בתמונה כבר מזמן ארכו והסתעפו הרבה הרבה יותר (-:
יומקסים !!
דנה
ותלתליה של הבונבונה בתמונה כבר מזמן ארכו והסתעפו הרבה הרבה יותר (-:
יומקסים !!
דנה
-
- הצטרפות: 27 מאי 2007, 21:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_הדס*
איילת גרינברג
איילת שלום, כמה שאנחנו זקוקים לקצת סדר בבלאגן שלנו.... אולי ניפגש יום אחד, מי יודע?
הסבא האסףן וטוב הלב שלנו מתגורר בקרני שומרון ונמצא המון בתל אביב ובמרכז הארץ ולעיתים גם בירושלים ובאיזור הצפוני יותר של הארץ. בקיצור, תמיד שווה להתקשר ולבדוק...
בהצלחה ותמסרי דרישת שלום @} @} @} @}
הסבא האסףן וטוב הלב שלנו מתגורר בקרני שומרון ונמצא המון בתל אביב ובמרכז הארץ ולעיתים גם בירושלים ובאיזור הצפוני יותר של הארץ. בקיצור, תמיד שווה להתקשר ולבדוק...
בהצלחה ותמסרי דרישת שלום @} @} @} @}
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
איילת גרינברג
היי,
מודה לך שכתבת על הפליטים,
אני כבר מרגישה נודניקית ורוצה לקוות שפנייה כמו שלך תעודד אנשים לעשות משהו, כל דבר שיוכלו, לעזור.
אשמח להתארגנות של קבוצות אנשים לבישול עבורם.
אולי נדבר ונצליח לארגן משהו יותר קונקרטי, אם תרצי.
לילה טוב,
עדי.
מודה לך שכתבת על הפליטים,
אני כבר מרגישה נודניקית ורוצה לקוות שפנייה כמו שלך תעודד אנשים לעשות משהו, כל דבר שיוכלו, לעזור.
אשמח להתארגנות של קבוצות אנשים לבישול עבורם.
אולי נדבר ונצליח לארגן משהו יותר קונקרטי, אם תרצי.
לילה טוב,
עדי.
-
איילת גרינברג
את שקי מצרכי המזון, והגז והפלטות, מביאים מאירגוני המתנדבים.
הם עוקבים אחר מצבם ובד"כ מזהים חוסרים ודואגים לטפל בהם. נפלא שאתם שם ואיכפתיים כ"כ. זה יעזור להם, אפילו נפשית, לראות אנשים שבאים (וחוזרים שוב !) ומתעניינים בשלומם.
בן הזוג שלי היה יום, הביא אוכל, מזרן זוגי , בגדים חמים. סיפר שהתארגנו עם כבל מאריך ככה שיש חשמל גם למעלה.
קרעת אותי מצחוק עם עיניין הבלגן הם פליטים שמתגוררים בביניין נטוש לשבועיים הקרובים, לא בעינייני פאנג שוואי כרגע
הרעיון עם המקלחות בים - גדול !!!
הלואי והבינו.
אולי פשוט תעשו איתם צעידה לשם?
שבוע טוב,
עדי.
הם עוקבים אחר מצבם ובד"כ מזהים חוסרים ודואגים לטפל בהם. נפלא שאתם שם ואיכפתיים כ"כ. זה יעזור להם, אפילו נפשית, לראות אנשים שבאים (וחוזרים שוב !) ומתעניינים בשלומם.
בן הזוג שלי היה יום, הביא אוכל, מזרן זוגי , בגדים חמים. סיפר שהתארגנו עם כבל מאריך ככה שיש חשמל גם למעלה.
קרעת אותי מצחוק עם עיניין הבלגן הם פליטים שמתגוררים בביניין נטוש לשבועיים הקרובים, לא בעינייני פאנג שוואי כרגע
הרעיון עם המקלחות בים - גדול !!!
הלואי והבינו.
אולי פשוט תעשו איתם צעידה לשם?
שבוע טוב,
עדי.
-
איילת גרינברג
אהלן,
מבטיחה לחזור אלייך ברגע שאדע יותר פרטים.
המצב מורכב כרגע, יש בעיות וכנראה שיש ניסיון לסלקם, כולל כרגע רדיפה שלהם ומאסר של כ 200 פליטים (הפתיעו אותם במיקלטים) נכון לאתמול, בניגוד לחוקים הבינלאומיים.
מקווה שהלילה יהיה לי מידע, אני מצפה לו.
להשתמע,
עדי.
מבטיחה לחזור אלייך ברגע שאדע יותר פרטים.
המצב מורכב כרגע, יש בעיות וכנראה שיש ניסיון לסלקם, כולל כרגע רדיפה שלהם ומאסר של כ 200 פליטים (הפתיעו אותם במיקלטים) נכון לאתמול, בניגוד לחוקים הבינלאומיים.
מקווה שהלילה יהיה לי מידע, אני מצפה לו.
להשתמע,
עדי.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2008, 21:20
- דף אישי: הדף האישי של משי_עדין_וחזק*
איילת גרינברג
הי, לגבי תחפושת של כבאי, ראיתי במודעה של כפר השעשועים. אולי זה יכול לעזור? (סמי הכבאי...מגיע במהירות)
בהצלחה.
בהצלחה.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ריחות_של_יסמין*
איילת גרינברג
היי יש לי רעיון ממש מגניב איך להכין דווקא תחפושת של כבאית!! ואפשר אולי שילוב :כבאי בתוך כבאית...
אז ככה : לקחת קרטון גדול מאורך לצבוע באדום לצייר (או להוסיך מקרטון) גלגלים חלונות צינורות וכל היתר לחורר חור בגודל ילד בכוון מהגג אל הרצפה של ה"כבאית)
רגע, במחשבה שניה כדאי אולי קודם לחורר ואז לצבוע ולקשט...
בכל מקרה הילד עומד בתוך הכבאית כך שהקדימה של הכבאית בולט לו ממהבטן והאחורה מהגב, ההסבר ברור עד כאן?
אפשר להוסיף רצועות לכתפיים כדי לתלות את הקרטון-כבאית מהכתפיים שלו כדי שיהיה לו נוח ולא יצטרך להחזיק אותה.
ואותו עצמו להלביש במשהו שדומה למדים של כבאי (???) אין לי מושג איך זה נראה
עם כובע מתאים
וככה הוא מחופש לכבאי בתוך כבאית!
מה דעתך? נשמע לך מתאים?
הצלחתי להסביר את עצמי?
אז ככה : לקחת קרטון גדול מאורך לצבוע באדום לצייר (או להוסיך מקרטון) גלגלים חלונות צינורות וכל היתר לחורר חור בגודל ילד בכוון מהגג אל הרצפה של ה"כבאית)
רגע, במחשבה שניה כדאי אולי קודם לחורר ואז לצבוע ולקשט...
בכל מקרה הילד עומד בתוך הכבאית כך שהקדימה של הכבאית בולט לו ממהבטן והאחורה מהגב, ההסבר ברור עד כאן?
אפשר להוסיף רצועות לכתפיים כדי לתלות את הקרטון-כבאית מהכתפיים שלו כדי שיהיה לו נוח ולא יצטרך להחזיק אותה.
ואותו עצמו להלביש במשהו שדומה למדים של כבאי (???) אין לי מושג איך זה נראה
עם כובע מתאים
וככה הוא מחופש לכבאי בתוך כבאית!
מה דעתך? נשמע לך מתאים?
הצלחתי להסביר את עצמי?
-
איילת גרינברג
תתחדשו ותהנו! שיהיה שמח בחג , לפניו ואחריו.. (אנחנו פאוור רינג'רס....)
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
איילת גרינברג
תודה על העזרה!
יכול בהחלט לבוא בחשבון. אני מניחה שזה מקום סגור?
יכול בהחלט לבוא בחשבון. אני מניחה שזה מקום סגור?
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
איילת גרינברג
שמחה שעזרתי עם הצינור,
העברתי את ההמלצה שלך על חנות בגדים לחברתי המתחתנת,
ואני מחפשת משהו יותר שאנטי לעצמי, אבל עדיין חגיגי ומקושט.
אשמח להמלצות בת"א תודה
העברתי את ההמלצה שלך על חנות בגדים לחברתי המתחתנת,
ואני מחפשת משהו יותר שאנטי לעצמי, אבל עדיין חגיגי ומקושט.
אשמח להמלצות בת"א תודה
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
איילת גרינברג
הקטן שלי בן שלושה חודשים, המשחקיה זה לא ממש בשבילו... אני בעיקר מחפשת מקום שקט ונעים שאמא שלי תוכל לשבת בו בכיף כמה שעות וידידותי לתינוקות... את חושבת שהמתחם של שילב יתאים?
איילת גרינברג
הי איילת,
תוהה אם את מרגישה את המחשבות שלי עלייך... מאד עוזר לי להיזכר בביקור שלך ובכמה דברים שאמרת, במיוחד עכשיו.
אז תודה ושיהיה לך אביב פורח, ואם אראה שלא מתגברת על הכל בעצמי, אזמינך שוב
תוהה אם את מרגישה את המחשבות שלי עלייך... מאד עוזר לי להיזכר בביקור שלך ובכמה דברים שאמרת, במיוחד עכשיו.
אז תודה ושיהיה לך אביב פורח, ואם אראה שלא מתגברת על הכל בעצמי, אזמינך שוב
-
איילת גרינברג
היי,איזה מזל, כמה הרבה מזל נפל בחיקם של שוכני מוצקין..!
אני עוקבת ומתפעלת ומתרגשת.
מקווה שמשם הם יעברו למקום סביר יותר, למרות שהמיקום עזר להם לקבל אנשים כמוכם.
יש כתובת מסויימת ליצירת קשר בעינייני מקומות תעסוקה.
אחפש ואשלח לך מחר.
ליל מנוחה,
עדי.
אני עוקבת ומתפעלת ומתרגשת.
מקווה שמשם הם יעברו למקום סביר יותר, למרות שהמיקום עזר להם לקבל אנשים כמוכם.
יש כתובת מסויימת ליצירת קשר בעינייני מקומות תעסוקה.
אחפש ואשלח לך מחר.
ליל מנוחה,
עדי.
איילת גרינברג
שלום אילת
רציתי לשאול בעניין סידור או יותר נכון אירגון וניקוי הבית. מקוה שאפשר, הנה השאלה:
בארון הבגדים מתמלא לי אבק! בפנים !!! אנחנו גרים בעיר הכי מזוהמת שיש (רמז - גוש דן), החלונות סגורים וכמעט לא נפתחים, ובכל זאת הבית מתמלא אבק, אפילו בתוך הארונות.
בארון הבגדים התלויים אני מקבלת סימני אבק במקום הקיפול על הקולב, ממש מבאס. יש בגדים שלא לובשים כל יום.. נכון? ויש בגדים של עונות מעבר שבחורף למשל נחים..
מה עושים עם הבעיה הזו? יש לך פתרון?
הרבה תודה |פרח|
רציתי לשאול בעניין סידור או יותר נכון אירגון וניקוי הבית. מקוה שאפשר, הנה השאלה:
בארון הבגדים מתמלא לי אבק! בפנים !!! אנחנו גרים בעיר הכי מזוהמת שיש (רמז - גוש דן), החלונות סגורים וכמעט לא נפתחים, ובכל זאת הבית מתמלא אבק, אפילו בתוך הארונות.
בארון הבגדים התלויים אני מקבלת סימני אבק במקום הקיפול על הקולב, ממש מבאס. יש בגדים שלא לובשים כל יום.. נכון? ויש בגדים של עונות מעבר שבחורף למשל נחים..
מה עושים עם הבעיה הזו? יש לך פתרון?
הרבה תודה |פרח|
-
איילת גרינברג
היי עידית
מקווה שתראי את התשובה כן כי אין לי מייל שלך או דף בית.
קודם כל, היווצרות אבק אכן מעידה על כך שלא לובשים את הבגדים תקופה יחסית ממושכת. אני מזמינה אותך לבדוק באם אין לך בגדים שבאמת בלי שימוש וסתם שוכבים ומעמיסים את הארון ואכן תופסים אבק.
גם אני גרה בגוש דן ויש לי חדר ארונות פתוח!
בגדים לאחסנה לכל העונה, כדאי לכסות. למעילים ולז'קטים את יכולה לקנות בזול כיסויי פלסטיק (כמו התיקים לחליפות) בהום סנטר או איקאה למשל. את שאר הבגדים מקפלים ובאם את לא רוצה לדחוס אותם לשקיות את יכולה לרכוש קופסאות גדולות לאחסון, שוב, יש למשל באיקאה, אבל את יכולה לאלתר גם ארגזים אחרים. אין שום בעיה. רק שיהיו נקיים, תוסיפי בפנים דף ריחני ותכתבי מבחוץ מה יש בפנים.
את יכולה להיכנס לאתר שלי ומשם להיכנס לקישור לאתר שמוכר קופסאות לאחסון. (דרך האתר שלי את יכולה להנפיק קופון הנחה)
מקווה שעזרתי
איילת
מקווה שתראי את התשובה כן כי אין לי מייל שלך או דף בית.
קודם כל, היווצרות אבק אכן מעידה על כך שלא לובשים את הבגדים תקופה יחסית ממושכת. אני מזמינה אותך לבדוק באם אין לך בגדים שבאמת בלי שימוש וסתם שוכבים ומעמיסים את הארון ואכן תופסים אבק.
גם אני גרה בגוש דן ויש לי חדר ארונות פתוח!
בגדים לאחסנה לכל העונה, כדאי לכסות. למעילים ולז'קטים את יכולה לקנות בזול כיסויי פלסטיק (כמו התיקים לחליפות) בהום סנטר או איקאה למשל. את שאר הבגדים מקפלים ובאם את לא רוצה לדחוס אותם לשקיות את יכולה לרכוש קופסאות גדולות לאחסון, שוב, יש למשל באיקאה, אבל את יכולה לאלתר גם ארגזים אחרים. אין שום בעיה. רק שיהיו נקיים, תוסיפי בפנים דף ריחני ותכתבי מבחוץ מה יש בפנים.
את יכולה להיכנס לאתר שלי ומשם להיכנס לקישור לאתר שמוכר קופסאות לאחסון. (דרך האתר שלי את יכולה להנפיק קופון הנחה)
מקווה שעזרתי
איילת
-
איילת גרינברג
אהלן,
אני כ"כ מתנצלת ומצטערת שלא יוצא לי לשוחח איתך ולהכיר...
הכל כ"כ אינטנסיבי, אבל זה חבל ואני מקווה שבקרוב נצליח.
בקרוב מאוד, הולך לקרות איזה שינוי דרמטי אצל הפליטים, במובן זה שהעיריה הולכת לשכנם במאהל.
לא נאריך כעת על המשמעות והבעיות וכו'... רק שאם לא אכפת לך לשמור עליהן למשך שבועיים בערך, אשמח לאספן ולהעביר כשיהיה מקום ברור ונדע מי זקוק.
לחילופין- מתארגנת יוזמה של דיור לצעירים, ישוכנו בדירות ויקבלו תמיכה והדרכה.
יתכן ששם צריך.
את הכל אברר ומבטיחה לחזור אליך בהקדם.
תודה !
עדי.
אני כ"כ מתנצלת ומצטערת שלא יוצא לי לשוחח איתך ולהכיר...
הכל כ"כ אינטנסיבי, אבל זה חבל ואני מקווה שבקרוב נצליח.
בקרוב מאוד, הולך לקרות איזה שינוי דרמטי אצל הפליטים, במובן זה שהעיריה הולכת לשכנם במאהל.
לא נאריך כעת על המשמעות והבעיות וכו'... רק שאם לא אכפת לך לשמור עליהן למשך שבועיים בערך, אשמח לאספן ולהעביר כשיהיה מקום ברור ונדע מי זקוק.
לחילופין- מתארגנת יוזמה של דיור לצעירים, ישוכנו בדירות ויקבלו תמיכה והדרכה.
יתכן ששם צריך.
את הכל אברר ומבטיחה לחזור אליך בהקדם.
תודה !
עדי.
-
איילת גרינברג
יה!
איזה כיף לשמוע, מה גם שאני מזדהה לחלוטין עם שמחתך בשימחתו! זה שיא הסיפוק!
(ובקשר לכבאים ראיתי שהם עבדו קשה בחג הזה....)
הלוואי שתמיד תתגשמנה משאלותיו באופן שכזה. ומשאלותייך!
איזה כיף לשמוע, מה גם שאני מזדהה לחלוטין עם שמחתך בשימחתו! זה שיא הסיפוק!
(ובקשר לכבאים ראיתי שהם עבדו קשה בחג הזה....)
הלוואי שתמיד תתגשמנה משאלותיו באופן שכזה. ומשאלותייך!
איילת גרינברג
הי
ראיתי שחיפשת אותי,
לא מושכת הודעות ולא עונה לנייד כאן
את מוזמנת לכתוב לי דוא"ל או בדף הבית.
להתראות
ראיתי שחיפשת אותי,
לא מושכת הודעות ולא עונה לנייד כאן
את מוזמנת לכתוב לי דוא"ל או בדף הבית.
להתראות
-
איילת גרינברג
קישור לשרשור שבו התארחתי במעגל אימהות בתפוז.
http://www.tapuz.co.il/Communa/usercomm ... naId=11129\
http://www.tapuz.co.il/Communa/usercomm ... naId=11129\
איילת גרינברג
פעילות ליוםהולדת שכוללת מים:
בועות סבון (' אמה' +גליצרין מבית מרקחת. יוצר בועות יציבות. אפשר לטבול קולבים בדלי וליצור בועות ענקיות.
אקדחי מים.(קליעה למטרה, 'מלחמה',...)
בועות סבון (' אמה' +גליצרין מבית מרקחת. יוצר בועות יציבות. אפשר לטבול קולבים בדלי וליצור בועות ענקיות.
אקדחי מים.(קליעה למטרה, 'מלחמה',...)
איילת גרינברג
רוצה לשאול מאיתנו בריכה מתנפחת? היא מדליקה ולא פיצית, כמה זאטוטים יכולים לשחק בה יחדיו. צריך משאבה חשמלית או כזאת שנטענת ברכב כדי לנפח אותה.
השאלה היא אם יש גישה למים היכן שתהיו.
אם כן, התקשרי אליי.
השאלה היא אם יש גישה למים היכן שתהיו.
אם כן, התקשרי אליי.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*
איילת גרינברג
מצנח. אין אין אין על מצנח שמשמח עד עשרים דרדקים בדיוק בגיל הרלוונטי, רצוי עם שק של כדורי ספוג (מקפיצים את הכדורים על המצנח, כמה ילדים עומדים מבחוץ וזורקים פנימה, האפשרויות אינסופיות). פרקטית אין לי איך לעזור לך עקב מיקומי המצער בצד השני של העולם. אבל אני בטוחה שאפשר להשיג מצנח בלי הרבה מאמץ.
-
איילת גרינברג
איפור גוף ופנים - לאמץ איזה מישהו אחר להפעיל את ה"פינה" אם את לא בעניין - אמא אחרת או נער/נערה עם קצת חוש ציור - מביאים צבעי גוף זולים יחסית ועושים פינת איפור - מנסיוני הילדים מאד מבסוטים להצטבע ואפשר לחבר לזה נושאים שונים - אינדיאנים/חיות/טבע/דמויות דמיון וכו'
-
איילת גרינברג
עוד רעיון שעלה לי עכשיו (זאת אני מהאיפור) זה לפרוס גליונות נייר גדולים או סדינים ישנים (לפרוס או לתלות בין העצים) אפשר לצייר עליהם - מכחולים ידיים רגליים וכיוב וגם לכתוב ברכות לקטנצ'יק ואפילו נשארת מזכרת אח"כ אם רוצים
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
איילת גרינברג
ממליצה בחום להיכנס לאתר "הלול" www.halool.co.il יש שם איפושהו חלק על ימי הולדת עם המון רעיונות להפעלות שאפשר לעשות לבד.
אנחנו עשינו [לפי בקשת הילדה בת ה- 4] יומולדת דורה שהיה פשוט להכנה ומוצלח מאד לדעת הילדים...
ומזל טוב לכם...
אנחנו עשינו [לפי בקשת הילדה בת ה- 4] יומולדת דורה שהיה פשוט להכנה ומוצלח מאד לדעת הילדים...
ומזל טוב לכם...
-
איילת גרינברג
תודה על ההמלצה!
הבעיה היא שהדרך של "לכידת תיקנים באמצעות מלכודות ופתיונות" גורמת לי לצמרמורת בלתי רצונית... (ל-א רוצה להתעסק איתם יותר! הם כל כך דוחים!)
ומה לגבי ילדים המתעסקים עם המלכודות והפיונות של הג'וקים?
טוב, אני צריכה לחשוב על זה... תודה בכל מקרה.
הבעיה היא שהדרך של "לכידת תיקנים באמצעות מלכודות ופתיונות" גורמת לי לצמרמורת בלתי רצונית... (ל-א רוצה להתעסק איתם יותר! הם כל כך דוחים!)
ומה לגבי ילדים המתעסקים עם המלכודות והפיונות של הג'וקים?
טוב, אני צריכה לחשוב על זה... תודה בכל מקרה.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2006, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של שאק_טי*
איילת גרינברג
הי
ארני ש מוכרת מחצלות גדולות וזולות
ארני ש מוכרת מחצלות גדולות וזולות
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
איילת גרינברג
יש מחצלות בתחנות דלק סונול נדמה לי ב 70 ש"ח וגם בהום סנטר
-
איילת גרינברג
תודה על תגובתך.
כן, אשמח מאד לקבל שמות של מדבירים הפועלים באופן בטוח לאנשים (וליתר דיוק: וגם לילדים זוחלים, מתפלשים ומלקטים מהריצפה...)
כן, אשמח מאד לקבל שמות של מדבירים הפועלים באופן בטוח לאנשים (וליתר דיוק: וגם לילדים זוחלים, מתפלשים ומלקטים מהריצפה...)
-
איילת גרינברג
אנחנו גרים בתל אביב. יש לך המלצות?
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
איילת גרינברג
אכן רעיון יפה (הבועות סבון) לצערי איני יכולה לעזור לך אבל תהיתי למה הגליצרין?
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2005, 11:55
- דף אישי: הדף האישי של כרמל_האורחת*
איילת גרינברג
נסי את חנות הספרים של איתמר שמתחייב להשיג כל ספר תמורת 50 ש"ח כמדומני. יש לו גם אתר אינטרנט חביב. בהצלחה!!
איילת גרינברג
את מגיעה גם לדרום הרחוק, במידה ואצטרך את שרותייך?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
איילת גרינברג
מהככר:
פלוני אלמונית (15.06.2008 18:47):
מבקשת שוב:
מחפשת בנרות את הספר: ילדים של אחרים - מאת ג'ואנה טראמפ. בחנויות הספרים נאמר לי שלא מדפיסים יותר את הספר הזה.
באם למישהו יש להשאיל למסור, יבורך. רעיון איפה למצוא...
איילת, אני מציעה לך להיות בקשר עם מאתר הספרים ששמו איתמר, והנה הקישור אליו: http://www.itamar-books.co.il/
בהצלחה,
סיגלית
פלוני אלמונית (15.06.2008 18:47):
מבקשת שוב:
מחפשת בנרות את הספר: ילדים של אחרים - מאת ג'ואנה טראמפ. בחנויות הספרים נאמר לי שלא מדפיסים יותר את הספר הזה.
באם למישהו יש להשאיל למסור, יבורך. רעיון איפה למצוא...
איילת, אני מציעה לך להיות בקשר עם מאתר הספרים ששמו איתמר, והנה הקישור אליו: http://www.itamar-books.co.il/
בהצלחה,
סיגלית