מאיה חזרה ביחד עם הוריי.... אנחנו עסוקים מאד ביחד. מצד אחד זה כיף להיות יותר עם המשפחה המורחבת, ומצד שני יש דברים שמעיקים עליי ביותר.
למשל - נראה שאמא שלי לוקחת על עצמה להשתדל לא לעזור לי בכל מיני סיטואציות, כדי לייאש אותי מרעיון החנ"ב
![:9 :-9](./images/smilies/yummy.gif)
... כאילו שזה דברים שאני לא עושה גם ככה לבד ובעצמי יום יום, וביקור של 10 ימים שלה ישבור אותי
![:D :-D](./images/smilies/hilarious.gif)
אם היא רואה שהילדות רבות או צורחות, היא פשוט מתעלמת. גם (ובמיוחד!) אם אני באמצע האכלה של יותם, והיא רואה שלקח לי רבע שעה לארגן את עצמי עם ילד עצבני, חלב שצריך לחמם, ועכשיו התיישבתי ואני איתו ועם הבקבוק והצינורית כולי מסובכת, והילדים מתחילות לצרוח.... חלילה היא לא תקום, ותעזור. לא ולא. היא תתן להן לצרוח עד ש
אני אקום ואטפל בעניינים.
או למשל - היא עושה לי פרצופים שקטים אך לא מרוצים, לפי עדות פולניה, בכל פעם שאני מזכירה את הנושא שהילדות לא תלכנה לבית הספר. היא רצתה לקחת אותן לסרט והצעתי שיחכו עוד שבוע שיהיה שקט ורגוע.... הפרצוף הרועם שקיבלתי העיף אותי 3 מטר אחורה
אבל - בסה"כ היא בסדר. היא דווקא נהנית להיות עם הילדות וללמד אותן כל מיני דברים, ומתגאה בכך (למרות ההבטחה והאיום מלפני חודשיים: "
אני לא אלמד אותן שום דבר, אל תסמכי עליי, זה לא התפקיד שלי!!" (כאילו מי בכלל ביקש ממך....) ובסה"כ כיף להן עם סבא וסבתא וטוב לנו שהם פה
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)