רופא או רופאת נשים

אנונימי

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי אנונימי »

בדף זה התחיל דיון על הבחירה בין רופא נשים לרופאת נשים.

ראו גם:
המלצות רופאי נשים - מהכרות אישית.
רופאי נשים- דיון כללי על רופאי נשים (מהיבטים מעשיים)
רופאים גניקולוגים החוצה
בדיקה וגינלית מה דעתכן

מדורים קשורים:
{@ מדור נשים וסת ופוריות
{@ מדור הריון
{@ מדור לידה
צפריר_שפרון*
הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי צפריר_שפרון* »

מדוע אתן מעדיפות רופאי נשים?
אין רופאות נשים?
אני לא שואל סתם כך על מנת לקנטר, נראה לי שבענייני בריאות האשה הקשורים באברי המין והרבייה, נכון יותר שאשה תטפל באשה, כמו מיילדת, או יועצת הנקה.
מעניין.
מיה_גל*
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי מיה_גל* »

האמת היא שבתאוריה אני מסכימה איתך, צפריר. העניין הוא שקודם כל יש הרבה יותר רופאי נשים מרופאות נשים. שנית, בלי להכליל, יש לי נסיון לא ממש נעים עם רופאות. משום מה יש להן (לפחות לאלה שאצלן הייתי) נטייה להיות פחות רגישות מאשר לגברים, גם מילולית וגם פיסית. לא ברור לי למה. אולי באמת זה סתם עניין מקרי (יש או אין מקריות???) או שאולי גברים, דוקא משום השוני הפיסי, נוטים להתייחס יותר בכבוד וברגישות אל מה שהם לא מכירים באופן אישי., כלומר - אין לי פות ואני לא יודע איך פות מרגיש, אז אתייחס אליו במקסימום כבוד ועדינות. משהו כזה.
ואגב - כשלמדתי רפואה סינית למד איתי בחור שבמקביל למד להיות דולה...
ציפור_דרור*
הצטרפות: 21 אוקטובר 2002, 00:15
דף אישי: הדף האישי של ציפור_דרור*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי ציפור_דרור* »

פעם הייתי אצל רופאת נשים.
זה היה כשהילדה שלי הייתה בת 3 וינקה עדיין.
ציינתי את זה כמידע אינפורמטיבי שקשור לבדיקה.
היא אמרה לי שכאישה היא יכולה להגיד לי כמה אני טועה. שההנקה היא בשבילי, לא באמת בשביל הילדה, שאני אפסיק ואכנס שוב להריון, כי זה לא טוב לפתוח פערים בין הילדים.
העובדה שהיא אמרה "כאישה אני יכולה להגיד..." תפסה אותי עם המכנסיים למטה (הא! הא!).

הסיפור הזה לא בא לייצג או לפסול מגדר כלשהוא.
כי כמו שיש אחלה רופאים יש גם אחלה רופאות.
פשוט, סיפר אישי לרשימה, וגם קצת כתגובה לצפריר.
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

אני חולמת על רופאת נשים, עם חיוך טוב וידיים חמות. קצת כמו פיה - שמנמנה וחביבה. אני רוצה שלפני שהיא צבדוק אותי היא תכיר אותי ותדבר איתי. אני רוצה שהיא תכבד את הגוף שלי ואת כל מה שהוא עבר עם השנים ושהיא תתייחס באהבה לכל ה"צלקות" ו"הסימנים" שנשארו עליו.
אני רוצה שהיא תדע איך להנחות אותי במבוכי הדילמות של נשיות, אימהות, פוריות - בהיגיון, בתבונה וברכות.
אני רוצה שבאמת יהיה לה אכפת ואני כבר מצטערת שהיא לא היתה לצידי כשילדתי או כשכאבתי.
אני מקווה שהיא קיימת. מגיע לי, מגיע לכולנו.
ענת*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 07:30

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי ענת* »

הרופאה האידיאלית בעיני הוא ד"ר כריסטיאן נורתופ' (מקווה שאייתתי נכון), הרופאה שכתבה את "גופה של אשה, תבונתה של אישה".איפה ישנן כאלו בארץ? עבור רופאה כזו הייתי מוכנה לנסוע גם מרחק של כמה שעות נסיעה.
רינת*
הצטרפות: 07 אוגוסט 2001, 15:14

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי רינת* »

אוי, נועה ברקת - תיארת את הרופאה שחלמתי עליה ואפילו לא ידעתי. ישר מתחייך לי כזה חיוך של "נעים" מעורב ב"חבל" (חבל, כי איכשהו מחפשת, מחפשת ומתקשה למצוא בני אדם במקצוע הזה).
וחוץ מזה: שלום! כבר איזה זמן שאני מציצה באתר שלכם, ועוד לא יצא לי לכתוב. כאן יצאתי מהארון כי העניין מאד רלוונטי לי - לפני שלושה שבועות החלטתי שלא אלך יותר לרופא שעושה לי מעקב הריון, אחרי שיצאתי ממנו בוכה מהשפלה ועלבון, ועכשיו מאד מאד צריכה מישהו אחר. מישהי אחרת עוד יותר טוב אפילו. ואם יש לפיה שלך שם, מיד אני נוסעת אליה.
תמר*
הצטרפות: 23 יולי 2001, 15:53

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי תמר* »

אני מעדיפה רופאה. ברור. אין שאלה בכלל. זה עולם כל כך נשי. מאז הלידה-רק אישה.
מזכיר לי שכשהייתי בהריון הרופא שלי עשה לי אולטרסאונד. היה חורף וכשהוא שם לי את הג'ל הקפוא על הבטן קצת קפצתי. לא ממש. לא שהפרעתי לו בבדיקה חס וחלילה. אז הוא אמר "מה את קופצת? מה כבר עשיתי לך?" והסתכל על עומר במבט שאומר "משוגעת זאתי". בחיים הוא לא יבין מה זה שפתאום באמצע הכפור מקפיאים אותך בבטן.ואת שוכבת כמו פסיכית רק רוצה שזה יגמר.

ולמה אין יותר רופאות נשים? כי ההתמחות איומה ונוראה. תובענית בצורה שאפשרית רק לרווקות. וגם זה בקושי.
אני מכירה שתיים שצריכות להחליט עכשיו על התמחות. שתיהן מתות להתמחות בגניקולוגיה. אבל יתמחו במשהו אחר. לשתיהן יש תינוק.
אמא_נוגי*
הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי אמא_נוגי* »

נתקלתי בעברי הרחוק ברופאות נשים שהיו יותר גרועות מגברים ביחס המזלזל שלהן כלפי האישה וגופה. חברה שלי שנכנסה להריון לא צפוי עם התקן תוך רחמי הלכה לרופאה כזו. הד"ר הנכבדה שאלה אותה אם היא מעוניינת בהריון, הבחורה לא ממש ידעה לענות (מה גם שבנזוגה לא היה שם כדי לעזור בהחלטה), אז הרופאה פשוט משכה לה את ההתקן מהרחם ואמרה לה, טוב עכשיו את גם לא יכולה לעשות הפלה. (מסתבר שצריך תמונת אלוטראסאונד עם ההתקן ברחם לוועדת הפלות...). כך שמין הרופא לא ממש משנה, מה שכן ימשנה זה אם הוא/היא בנאדם, וכאלה אין הרבה.
דרך אגב היום יש גפ אורולוגיות (אז גברים לא ילכו אליהן?)
גור_פרחים*
הצטרפות: 18 אפריל 2004, 17:41

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי גור_פרחים* »

מעדיפה רופאה אישה. א-ממממה, אין.
(אין רבות, ומתוכן למצוא אחת כמו זו שחולמת עליה נועה ברקת - נו, זה כמעט כמו לנסות לעשות שלום במזרח התיכון).
מעדיפה אישה כי... זה ענייני נשים באמת. אני חולמת על אינטימיות נעימה איתה. וזה באמת מגיע לנו.
בתחילת ההריון שלי היה לי רופא אחד - דרך הקופה, שכנראה ראה יותר מדי הריונות (30 שנה במקצוע - שחוק כמו צמיג ישן). כל פעם כשהייתי באה - והייתי בתחילת הדרך עם בטנונית קטנה שהולכת ומגיחה לה ואני כה גאה בה - הוא היה אומר: שלום, שמיינה (מלשון שמנה - היגוי אשכנזי עמוק).
הוא פשוט מן בהמה שכזו.

באמצע ההריון עברתי רופא.
לאחד צעיר, נמרץ ומקסים.
(מאוחדת - ת"א אם מישהי צריכה המלצה).
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

גם אני מעדיפה רופאה, למרות שעוד לא מצאתי את זו שנועה מדברת עליה, אבל אני חושבת שאני מתקרבת.

שבענייני בריאות האשה הקשורים באברי המין והרבייה, נכון יותר שאשה תטפל באשה
הגישה של צה"ל גורסת בדיוק את זה, חיילת לא יכולה לקבל הפנייה לרופא, רק לרופאה, אם היא רוצה לראות רופא זה יהיה דרך קופ"ח ולא דרך ו/או במימון צה"ל, כולל מרשמים, פרוצדורות וכו'. מעניין שדווקא המוסד הכי גברי בעולם, גילה גישה כ"כ מתקדמת לגבי רפואת נשים. (ואני הייתי שייכת למערכת הבריאות הצה"לית לפני יותר מ-10 שנים).

השאלה של צפריר גם הזכירה לי שאלה ששאל אותי הרופא שטיפל בי בהריון אחרי שהודיע לי שהוא לא מקבל יותר דרך הקופה, והתלוננתי על כך שהוא נוטש אותי. הוא לא הבין מה הסיפור שלנו, למה אנחנו נקשרות לרופא, ממה אנחנו עושות עניין, באותו רגע הבנתי שההפסד שלי, למרות הכל, לא כ"כ גדול.
שאלתי אותו אם הוא מוכן להחליף רופא שיניים כל סתימה... הוא לא הבין.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

אוח. לקרוא את תיאורי הרופאה האידאלית, בדיוק עכשיו - כשהחלטתי שבפעם הבאה אלך לרופאה (שאני מכירה) עם ידיים נפלאות, אבל שאיני יכולה לדבר אתה על כלום, משום שגישוינו כה שונות. /-:
אנדראה*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2004, 15:08

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי אנדראה* »

באמת התיאור של הרופאה האידאלית ממש קולע אבל כנראה שאין כזאת.
גם אני מעדיפה אישה אבל מנסיון הן לא כ"כ עדינות ובאופן מפתיע הגברים יותר רגישים לכן הרופא שלי הוא גבר ואני מרוצה ממנו.
אמא_אינקובטור*
הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי אמא_אינקובטור* »

מצאתי את הפיה שלי.
פגשתי אותה לפני קצת יותר משנה וחצי, כשהיתה מתמחה ב"ליס" - נדמה לי שהיא עדיין שם. כשהיא תתחיל לקבל חולים דרך קופ"ח, אני הראשונה שתתייצב בתור למרות שאני בגלל גרה בצד השני של העולם.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לדעתי עדיף רופא נשים,כי דווקא הרופאים חמים יותר ומבינים יותר את הנשים,ונותנים לנו תחושה שהם אוהבים אותנו,וזה עוזר.
שיר.נ*
הצטרפות: 21 ינואר 2006, 13:50

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי שיר.נ* »

מסכימה לחלוטין שזהו מקצוע של נשים לנשים והוא חלק מהשבטיות הנשית שלנו, זה המועדון שלנו וגם לכאן הגיעו גברים על מנת לכבוש.
צריך בהחלט לדחוף נשים למקצוע הזה וגם להחליף את גישת הטיפול מגברית לנשית. לי אישית יש רופאה נהדרת בקופח כללית, שנושמת איתי ומרככת אותי לפני כל פלישה חודרנית, בעבר נתקלתי ברופאים גברים מזעזעים, מה להם ולזה? בנות תתעקשו על נשים ועל עצמכן נקודה!
אנונימי

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי אנונימי »

שיר, אם כבר מצאת כזו רופאה, אז מאד אשמח אם תשתפי אותי (ואת כולם) בשמה ואיפה היא מקבלת.
גמני מעדיפה רופאה, אך רוצה אך ורק כזו העונה לתיאור של נועה ברקת. הרופאה שהיתה לי פעם - דר' רחל בכר, הפסיקה לקבל דרך הקופה שלי, וככל הידוע לי גם לא מקבלת באופן פרטי.
בינתיים, ממשיכה לגלגל את הרעיון של ליסוע עד ירושלים לדר' ברדה. איש, אבל איזה איש! :-)
מחשבות*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 13:49

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי מחשבות* »

ילדתי בארה"ב, שם יש הרבה יותר רופאות מאשר כאן. היתה מרפאה של "הבנים", שהיא הותיקה והגדולה בעיירה, ומרפאה של "הבנות", ארבע רופאות ומיילדת שהקימו ביחד קליניקה. התחלתי עם מרפאת הבנים, ובחודש שביעי, כששמעתי שיש גם בנות, עברתי אליהן. ולמה? בעיקר כי כל מי ששאלתי סיפר שהבנים חותכים והבנות לא.
בבירור קצר (תשאול בשתי המרפאות) הבנתי שזה נכון - הבנים טענו שחייב חתך (כלשונם: "אנחנו משתדלים שלא, אבל רק לעתים רחוקות מצליחים להמנע מכך") והבנות נופפו ברקורד של כמעט-אף-פעם. בלידה שלי נכחה רופאה מקסימה, שאכן עשתה הכל - בהצלחה משמחת - כדי להמנע מהחתך הארור.

< ובחדר יולדות גם הבנתי, לחרדתי, למי מתכוונים כשאומרים ה- butchers >
מחשבות*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 13:49

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי מחשבות* »

היו עוד המון הבדלים בין הגישות, כשהבנות איפשרו יותר בחירה ואחריות ושליטה על הנעשה, והבנים הרבה פחות. אבל זה לא הענין המרכזי. אני חושבת שההבדל העיקרי, מבחינתי, היה שהאמנתי לרופאה שהיא באמת אתי, ושיתפתי אתה פעולה בלב שלם. כשילדתי עם רופא, בפעם אחרת ובמקום אחר, נסגרתי לחלוטין ולא שיתפתי פעולה, והיו צריכים למשוך את התינוק בכח.
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

מדוע אתן מעדיפות רופאי נשים?
לתחושתי דווקא רב הנשים שסביבי מעדיפות רופאות על פני רופאים. הנשים שאני מכירה שמעדיפות רופא, מעדיפות רופא מסוים שלהן, ולא כל רופא גבר באשר הוא רופא על פני כל רופאה אשה. אבל לא ממש עשיתי מחקר שטח אמיתי. זה רק הרושם שלי.

נתקלתי בעברי הרחוק ברופאות נשים שהיו יותר גרועות מגברים ביחס המזלזל שלהן כלפי האישה וגופה.
בעברי היתה תקופה של מיון נשים אחת לשבוע. עברתי תחת כל הרופאים במרפאה מסויימת בת"א. היו עדינים יותר, עדינים פחות, אנטיפתיים יותר, אנטיפתיים פחות, נחמדים יותר ופחות. אבל היתה אחת, שאני לא אציין את שמה מחמת הצמרמורת שזה מעורר בי. שכאשר אמרתי לה שהכאבים מונעים ממני ומבן זוגי לקיים יחסים היא צעקה עליי "את לא מקיימת יחסים כי את לא רוצה, לא כי כואב לך!" וכאשר אמרתי לה שאני לא יכולה לפסק את רגליי יותר ממה שפיסקתי (אני לא אדם מאד גמיש והייתי אחרי ניתוח בעמוד השדרה) היא פשוט אחזה בכח בברכיי ופתחה אותן באלימות ותך גרימת כאבים עזים. נשמעו קנאקים איומים והיא נראתה נורא מבוהלת ממה שהיא עשתה. עד היום אני מצטערת שלא קמתי והלכתי או התלוננתי עליה. (היום אני מסתכלת על זה כעל התנהגות מאד קורבנית מצדי ומקווה שגדלתי מאז.)
אז כן, זה לא מהווה הוכחה כי אם רק דוגמא נגדית אחת לאמירה ש נכון יותר שאשה תטפל באשה. המסקנה שלי: לא כל אשה נכון יותר שתטפל בכל אשה, נשים רבות נכון להן יותר להיות מטופלות על ידי נשים מסויימות. :-)
בסופו של דבר הגעתי לרופא אחד, צעיר, רגיש, נחמד, משעשע ועדין. הוא הראשון שדיבר איתי במונחים קצת יותר "אלטרנטיביים" וכך זכה בהערכתי הראשונית. הוא פתר את הבעיה ומאז אני אצלו, ע"א שעברתי עיר. ההתייחסות שלי אליו היא כמו אל כל רופא: כבדהו וחשדהו. אני לוקחת את מה שיש לו לומר כעצות מלומדות ולא יותר ומקבלת החלטות. היום אני עושה (גם) אצלו מעקב הריון. אחרי שנים כרופא נשים, האיש מתרגש באמת כשהוא רואה עוברים בUS... אז כן, הייתי שמחה לפגוש את אותה שמאנית נשים מופלאה שתוארה לעיל. אבל בינתיים טוב לי עם הרופא שלי.

שיר, אם כבר מצאת כזו רופאה, אז מאד אשמח אם תשתפי אותי (ואת כולם) בשמה ואיפה היא מקבלת. :-)
רונ_צ'ה*
הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי רונ_צ'ה* »

אני אוהבת את הרופא שלי, לא כל רופא באשר הוא רופא, ואם הייתי מוצאת רופאת נשים נעימה ומקצועית אין ספק שהייתי בוחנת לעומק את שירותיה. הניסיון שלי עם רופאות נשים התחיל ונגמר בצבא, שם פגשתי בעוונותי את האמא של כל הקצביות, שאליה הגעתי עם פטריה איומה ונוראית, בלי שום הסטוריה של בדיקות גניקולוגיות, ולמרות שאמרתי לה שמעולם לא נבדקתי ושמעולם לא קיימתי יחסי מין, היא לא בדקה אותי בצורה גסה, אלימה ופולשנית הרבה מעבר לנדרש (משהו שהבנתי רק בדיעבד, אחרי שעברתי בדיקות אצל רופאים אחרים), וללא ספק - בלי שום התחשבות בכאבים שמהם סבלתי או בעובדה שהייתי מאד צעירה ומאד מאד מפוחדת. היחס שלה כלפי הביע זלזול נוראי, ובעיקר גרם לי להרגיש כאילו היא יוצאת לידי חובה בבדיקה הזאת, ובכלל לא מייחסת חשיבות לאדם שנמצא מגובה המותניים ומעלה.
Talila*
הצטרפות: 08 אפריל 2005, 21:34

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי Talila* »

אני בחיים לא אלך לרופא נשים זכר מתוך בחירה. בפעם האחרונה שהיה לי רופא זכר היתה לו זקפה במהלך הבדיקה והוא גם טרח ליידע אותי על כך ע"י לחיצת אגן ירכיו אל גופי. הייתי צעירה וטפשה ולא התלוננתי, אבל גם לא חזרתי לשם יותר.
אישה_אחת*
הצטרפות: 05 דצמבר 2002, 18:17

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי אישה_אחת* »

S-: אני ממש מכווצת מהסיפורים שלכן על רופאות ורופאי הנשים.
tאמא*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 16:22

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי tאמא* »

במהלך ההריונות שלי פגשתי רופאות נהדרות.
אחת מהן שאני זוכרת את שמה (אני מקווה שאני לא מעוותת אותו) דר ישכה לנסברג, עובדת ביחידה להריון בסיכון באיכילוב. גם מקצועית וגם אנושית.
היו עוד שתי רופאות שעובדות באיכילוב ופגשתי אותן במיון נשים של קופת חולים. ורופאה מתל השומר. בהזדמנות כשיהיה לי זמן אנבור במסמכים של ההריון האחרון (תיק עב כרס) ואולי אצליח למצוא את השמות..
גלגל*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2003, 13:38

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי גלגל* »

מה לרופאים גברים לעשות בתחום הגניקולוגיה? האם הם ילדו אי פעם או ילדו בעתיד?
רופאים גניקולוגים החוצה
החזירו את כוח הנשים למקומו הטבעי. הצטרפו לקריאתי והשמיעו קול!!!
שיר_נ*
הצטרפות: 17 פברואר 2006, 12:35
דף אישי: הדף האישי של שיר_נ*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי שיר_נ* »

הסיפורים כאן נורא מאיימים ומרתיעים ואני בדיוק בחיפוש אחר רופא/רופאת נשים שמשלבים רפואה טבעית, לא משנה לי זכר או נקבה - גם אני נפלתי באשליית השפיטה הסקסיסטית הזו, חשוב לי שיהיו סופר מקצועיים ויעילים- זה הכי חשוב לי והכי קשה למצוא מנסיוני., אבל סיפורי זוועות והטרדות מינייות או אתיות לא חסר והם סתם מפחידים, חשוב להיות זהירים, כדאי לקבל המלצה ולסמוך על תחושת הבטן בבחירת רופא/ה, לכן בוא נפאר את הטובים ונציין את שמם ונזהיר מהבעייתים גם בציון שמם- זו אינפורמציה יעילה, סתם להפחיד לא מקדם אותנו. :-)
נעמה*
הצטרפות: 29 ינואר 2002, 22:03

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי נעמה* »

הכללות תמיד אפשר לעשות, עדיף לבדוק לגופו כל רופא/רופאה
פלוני_אלמונית*

רופא או רופאת נשים

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני חושבת שאני אישית לא ילך לרופא גבר כי זה מביךך זה עיניינים פרטיים ואין בזה צניעות בכלל ללכת לרופא
פלוני_אלמונית*

רופא או רופאת נשים

רופאה.
הייתה לי אחת לא מקצועית ולא נעימה,עברתי לרופאה מדהימה,נעימה ועדינה,סופר מקצועית.
קליניקה נעימה מכובדת ומכבדת,פקידות נעימות ויעילות.
הראיה שלנו מאוד שונה,ובכל זאת היא מכבדת את כל ההחלטות שלי בלי להטיף לי מוסר,אלא רק להציע ולמסור אינפורמציה שדרושה לי כדי לקבל החלטה.
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי או_רורה* »

רופא.
תמיד אני נינוחה יותר, בטוחה יותר להגיד את דעתי.
ואיכשהו, זה יותר טבעי לי שזה גבר מאשר אישה.
פלוני_אלמונית*

רופא או רופאת נשים

נראה לי קצת סוטה שגבר יטפל בי, כדאי למצוא את הרופאה האנושית, די ברור לי למה גברים מסוגלים להיות יותר אנושיים בכזו סיטואציה....
שירה*
הצטרפות: 16 יולי 2001, 22:53

רופא או רופאת נשים

שליחה על ידי שירה* »

לא יכולה להימלט מהמחשבה שמעניין את הרופא עוד דברים מעבר לטיפול המקצועי.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”