רופאים מדהימים שפגשתי

אנונימי

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אנונימי »

הערה לקוראים ולכותבים: בעבר מחקתי את כל ההמלצות שנכתבו על ידי אלמונים
בעתיד מציעה למחוק מיידית כל המלצה שאינה ממשתמש מוכר.
מסתבר שיש אנשים שמסתובבים באינטרנט ומפזרים המלצות על עצמם והשמצות על מתחריהם, אפילו רופאים.
(יונת שרון)
נווה_מדבר*
הצטרפות: 29 יוני 2005, 21:19
דף אישי: הדף האישי של נווה_מדבר*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי נווה_מדבר* »

בעקבות דיון בנוגע למפגשים קשים עם כמה רופאים שהחל בדף מעצבן לראות מסביב עלתה התחושה שכדאי לחזק ולהרים שאפו לרופאים נעימים, אנושיים, קשובים - כאלה שלמרות הפעולה בתוך מערכת הבריאות - מערכת שוחקת ולא פשוטה - שומרים על הגחלת של הפגת סבל ועזרה של בני אדם לבני אדם.

מטרת הדף לעודד ולהאיר מקרים כאלה, בהם מפגש עם רופא היה מרומם, מקדם, מחמם לב - מפגש אנושי איכותי.

אולי איסוף הסיפורים הללו יחזק את ה"תדר" הזה בעולם.

הדף יכול גם לחזק כל אחד מאתנו - בבואנו לפגוש את בני האדם הפועלים בתוך המערכת הרפואית. הרי פעמים רבות הגישה שלנו תקבע אם אנו פוגשים אדם או את "המערכת"...

זוהי גם הזדמנות להודות לאנשים המיוחדים הללו שמתעלים מעל למינימום - ומביאים את עצמם למפגש האנושי המתרחש לעתים ברגעים קשים, מאתגרים ולא פשוטים בחיי כולנו.
קלמנ_טינה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 12:57
דף אישי: הדף האישי של קלמנ_טינה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי קלמנ_טינה* »

אני כבר סיפרתי על הרופאה הנפלאה שלי, שקיבלתי כרופאת משפחה בתקופה שהפסקתי מעקב הריון אצל גינקולוגים בלתי נסבלים, יהירים, גסי רוח וחצופים.
הרופאה שלי, רות גופן, תמכה בי בהחלטה ללדת בבית, פירגנה לי בבדיקות הדם שרציתי לעשות (ברזל, למשל) ומאז מגלה סבלנות אינסופית לביקורים הלא רבים שלי אצלה.
אני תמיד באה עם תינוקת עלי.
התינוקת לא מוכנה לראות את הרופא שלה (רופא ילדים סטנדרטי), אבל מבקשת ללכת לראות את הרופאה שלי (!)
היא המודל המושלם לרופאה. סבלנית, אנושית, אמפתית, חכמה, ידידותית לתינוקת שיונקת תוך כדי בדיקה וגם מקצועית.
בקיצור, מלאך.
כיף שיש לי הזדמנות להחמיא לה בציבור. מגיע לה.

(אני מניחה שהכוונה כאן היא לשפוך אור על רופאים שמצליחים לשמור על סבלנות ואנושיות בתוך המערכת הרפואית הרגילה. יש לי גם רופא נפלא לרפואה סינית מסורתית, שאליו אני הולכת כשבאמת יש לי בעיות. ראובן ברק. חפשו את הבלוג המחכים שלו בגוגל)
אנונאימא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2007, 22:14

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אנונאימא* »

מעתיקה לכאן את מה שכתבתי שם:

פרופ' מוטי חלק, מנהל מחלקת נשים ויולדות בהלל יפה. רופא נדיר באנושיותו. בעל כבוד אדיר לרצון היולדת
(גם רצון שהוא לא יכול למלא, ניכר שהוא מכבד מאוד).

ד"ר זהר שלו, רופאת ילדים בקופ"ח מכבי פרדס חנה. מיד נהיית חברה של כל ילד שבא אליה.
הבן שלי לפעמים מבקש ללכת להיבדק סתם ככה, מגעגוע.

ומסתבר ש{{}}ניצן אמ מסכימה אתי:
ניצן אמ (2010-03-15T17:40:41):
_פרופ' מוטי חלק, מנהל מחלקת נשים ויולדות בהלל יפה. רופא נדיר באנושיותו. בעל כבוד אדיר לרצון היולדת
(גם רצון שהוא לא יכול למלא, ניכר שהוא מכבד מאוד)._
חותמת. אחלה איש. כל מילה, כולל רצונות שלא יכול למלא ואכן מכבד מאד... :-) <המבין יבין>
(גם כן מועתק משם)
טדליק_נהנאנע*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

ד"ר זינגר ברחובות. רופא משפחה.
קשוב מאד, סבלני בצורה נדירה, אכפתי.
תמיד צריך לחכות אצלו שעות בתור מפני שהוא מקדיש לכל חולה שקצת זקוק הרבה מעבר לזמן המוקצב.
עובד שעות אורכות מאד, אך תמיד מתעניין. גם כשרואים את העייפות הבלתי ניתנת להסתרה.
רסיסים_של_אור*
הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי רסיסים_של_אור* »

ד"ר אמיר דריוול (פעם אחרונה שנתקלתי בו היתה ביולדות בקפלן) - היה עבורנו המלאך הגואל והשומר בהריון טעון מאד נפשית.

ד"ר טל אליעזר - רופא נשים אבל קודם כל בנאדם (רחובות ויבנה).
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

ד"ר ברגר, רופא ילדים מפלורידה המתמחה בבעיות התפתחות.
מבריק, אחראי ואמפתי מאוד, ובלי אגו בכלל.
ממליץ לנו על ספר ואומר "פציינטית המליצה לי עליו".
בסוף שיחה של שעה ורבע, גובה מאיתנו כסף על חצי שעה בלבד "כי ביתר הזמן אתם לימדתם אותי".
www.wholisticpeds.com
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מיכל* »

מצטערת אבל יש לי דעה הפוכה לגמרי על דר שמבה שמוזכר למעלה. אצלי הוא מהר לדחוף תרופות ואחרי שסירבתי הוא פשוט "פיטר" אותי מלהיות מטופלת שלו (וטוב שעשה כך כי עברתי לרופאה אחרת שהיתה מקסימה). לאחרונה הייתי אצלו בגלל שהיה רופא תורן עם דלקת באצבע של הרגל והוא הסתכל שניה ורשם לי אנטיביוטיקה. אולי אז נפל לי אסימון שהוא טוב בשבילי רק בשביל תעודת מחלה. את האנטיביוטיקה לא לקחתי ואחר 5 ימים עברה הדלקת. דרך אגב, הרבה פעמים הוא פנוי.
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

מצטערת אבל יש לי דעה הפוכה לגמרי
רוצה גם לשפוך אור על מידת האמינות של תגובות פלוני אלמונית בדפים כאלה, ברמת העיקרון, במיוחד בעידן בו יש הרבה שיווק-טוקבקים באינטרנט.
(ושוב, בלי לשפוט מראש, ויכול להיות ש פלוני אלמונית שכתבה על ד"ר שמבה היא בכלל חברת קהילה ותיקה שסתם לא רצתה להיחשף)
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי יעלי_לה »

ד"ר יצחק נוי, רופא נשים, חדרה.
עברתי לא מעט רופאי ורופאות נשים עד שהתבייתתי עליו. כל פעם שאני יוצאת ממנו אני מודה לאלוהים שמצאתי אותו.
מלא קשב וכבוד אלי, לגוף שלי, לבעלות שלי על הגוף שלי, לפרטיות שלי, לבחירות שלי. עדין, מסביר לפני כל דבר שהוא עושה. לא מלחיץ בענייני בדיקות. אין לי מושג מה הוא חושב על לידות בית, אבל באופן כללי הוא לא מהרופאים המפחידנים. נראה שחשוב לו שהמטופלת תרגיש טוב עם עצמה.
סירופ_מייפל*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי סירופ_מייפל* »

ד"ר פנסקי, אורטופד ילדים. הדסה עין כרם.
מלאך, מלאך שהגיע לעזור ולתמוך בילדים.
אחרי נדודים בין אורטופדים עם הבן שלי, כשהגענו לד"ר פנסקי, חשבתי בליבי שאפילו קצת מזל שהבן נולד עם הבעיה ברגל וכך זכינו להכיר את המלאך המדהים הזה.

דוגמא, הבן שלי עבר סידרת גיבוסים בגיל חמש. בין גבס לגבס מורידים את גבס הקודם עם מסור.
הבן פחד מהמסור פחד מוות, למרות שהראנו לו שהוא לא חותך את הגוף ואפילו לא נייר. הסברים לא עזרו.
אני חשבתי שנצטרך להחזיק את הבן במשך שלושים שניות ושממש אין ברירה. אבל ד"ר פנסקי אמר שאין סיכוי שזה מה שעושים מישום שהוא כרופא רוצה לזכות באמון של הילד ולנסוך בו ביטחון בקשר לטיפול ולתהליך שנוצר יחד.
לכן במשך 40 דקות הורדנו את הגבס עם מים ומספריים.
בסוף תקופת הגיבוסים הבן שלי קיבל מד"ר פנסקי מדליית זהב על כך שעבר את הטיפול כל כך יפה (לא הובטח לו קודם לכן שוב דבר אם יתנהג יפה או לא יפה...),
מדלייה שד"ר זכה בה בעצמו והעביר אותה לבן שלי.

אני פשוט רואה את הרופא הזה ויש לי דמעות בעיניים.
מאמאגולו*
הצטרפות: 21 אוקטובר 2009, 19:01

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מאמאגולו* »

ד"ר רול, רופא ילדים בירושלים.
זמין ונגיש ונוהג קירבה ואנושיות בתינוק ובהורים.
כל ביקור אצלו תמיד הסתיים בשאלה: "יש לך עוד שאלות?" ועל כל שאלה קטנה כגדולה היה עונה בסבלנות ורצינות.
לצערי עברנו דירה ונפרדנו ממנו.
מוכרת_ספרים_עם_אג'נדה*
הצטרפות: 07 מרץ 2010, 11:40

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מוכרת_ספרים_עם_אג'נדה* »

ד"ר אחינועם לב שגיא. רופאת נשים מדהימה, מומחית בתחומה, שרואה בעבודה שלה שליחות ממש.
אני מודה על היום שבו שמעתי עליה לראשונה.
אנונאימא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2007, 22:14

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אנונאימא* »

גניקולוג מהלל יפה השפיל מטופלת - ופוטר

ולמה אני מביאה את הידיעה הזאת כאן בדף על הרופאים המדהימים? כי אילו היו אומרים לי שאותה אשה התלוננה על הגניקולוג להנהלת הלל יפה, ולא היו מספרים לי את סוף הסיפור (שהוא פוטר), הייתי אומרת - ברור שיפטרו אותו.
כי ברור לי שפרופ' חלק (מנהל מחלקת נשים ויולדות שם, שהמלצתי עליו לעיל) לא ייתן לאיש כזה לעבוד במחלקה שלו.

ד"ר אחינועם לב שגיא.

וואללה, שמעתי עליה מחמאות מחברה.
גם_אני*
הצטרפות: 21 יולי 2003, 16:24

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי גם_אני* »

ד"ר אחינועם לב שגיא.

מלאך !! כל מילה מיותרת !
ג'ינ_ג'ית*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי ג'ינ_ג'ית* »

ד"ר לברטובסקי מאיכילוב - אדם ורופא מדהים, בתחום הראומטולוגיה, נשמה טובה, יסודי מ א ו ד.

ד"ר ברלינר מנהל פנימית באיכילוב - ניהל כבר כמה פנימיות אז אני לא עוקבת באיזו פנימית כרגע, אבל מי שנופל עליו מודה לאלוהים על השליח שנשלח לו ומתחיל לקיים מצוות רק מתוך ההבנה שאם אי פעם היה לך ספק בקיומו של אלוהים אז הוא כבר איננו.

ויש רופאים ווטרינרים חארות ואני אשמח לדף גם כזה, שמציין במשפט רופא גרוע עם יחס זוועה ובעיקר טיפול רשלני.
עדינה_ניפו*
הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי עדינה_ניפו* »

דר' בינוק רופא ילדים שמקבל בלאומית בבית שמש.
בן אדם נעים נעים נעים, שמח לענות על כל שאלה, נותן תשובות מפורטות ומוכן לחזור בסבלנות על הסברים אם הוא לא היה מובן.
מקבל בהבנה ואפילו באהדה את הרפואה ההוליסטית. אינו ממהר לדחוף תרופות בכלל.
פשוט בן אדם משכמו ומעלה, צנוע ומכבד כל אדם.
מה_איתי*
הצטרפות: 06 מרץ 2010, 21:48

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מה_איתי* »

ד"ר אמנון הדר - רופא נשים מהדרום
הכי מקסים בעולם! מאוד בעד לידות בית וטבעיות.

היום הייתי אצל ד"ר דניאל מלאך מירושלים עקב המלצות מהאתר והוא היה מאוד נחמד , מקווה שימשיך כך.
נווה_מדבר*

רופאים מדהימים שפגשתי

אני פשוט רואה את הרופא הזה ויש לי דמעות בעיניים.
(())
קן_לציפור*
הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי קן_לציפור* »

אפשר בהמלצות לכתוב לאיזה קופה שייכים ובאיזה אזור מקבלים?
(חלק כתבו וחלק לא)
תודה
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי גילית_ט* »

דר להד כללית ביג בית שמש וקיבוץ צרעה - רופא משפחה
דר יולי לוזרי הוד השרון רח חנקין וגם קרית אונו בכללית - רופאת נשים
דר דורה מילמן כללית רח ירושלים רחובות ונס ציונה - רופאת נשים
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מצטרפת לבקשה לגבי מיקומה של ד"ר אחינועם לב שגיא. תודה
נווה_מדבר*

רופאים מדהימים שפגשתי

לגבי ההמלצה לאחד את הדפים, וגם ההמלצות על הרופאים שנכתבו למעלה:
המחשבה בפתיחת הדף הזה היתה לתת מקום ודגש לסיפורים שנגעו וריגשו במפגש עם רופאים שהם גם אנשים מיוחדים.
בפתיחה בכלל לא עלתה המחשבה על המלצות רופאים (-: מה שקרה כמובן באופן טבעי.
המחשבה היתה שהסיפורים הללו יחזקו את הזרם של אנושיות ומפגש אמיתי בין בני אדם - אלה שבאים לבקש עזרה, ואלה שלקחו על עצמם להקטין את הסבל; שהסיפור יהיה כאן במרכז ופחות הפרטים הטכניים (מי, איזו קופה, איזו עיר).
כמובן שיש מקום לשניהם. לא יודעת אם מתאים שזה יבוא לביטוי באותו דף.
משאירה כסימן שאלה.
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

רעיון יפה. אולי בתור התחלה נאחה את המידע הקונקרטי ונזליג אותו לשם, ואז נעלה את מה שכתבת פה לראש הדף כדי שזה יהיה ברור לגמרי, ואז נתחיל מדף חדש, אבל עם איזה סיפור התחלתי שהתמונה תהיה יותר ברורה. מה אומרת?
מוכרת_ספרים_עם_אג'נדה*
הצטרפות: 07 מרץ 2010, 11:40

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מוכרת_ספרים_עם_אג'נדה* »

מצטרפת לבקשה לגבי מיקומה של ד"ר אחינועם לב שגיא. תודה

מקבלת במודיעין. תגגלי אותה, אפשר למצוא אצלה באתר את הפלאפון שלה.
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

ד"ר דוידזון רוני, רופא ילדים במכבי סניף חורב,חיפה. מקסימקסים, נעים לילדים ולתינוקות ושלם עם עורלות.
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

ד"ר אייל טרזי, רופא שיניים.
עלה על הפחדים שלי, הרגיע אותי, צחק עלי, המון הומור, המון רוח טובה, המון בעדינות. עודד אותי להביא דיסקים שאני אוהבת לטיפולים. לימד אותי לצחצח שיניים כמו שצריך (האמת, קצת פחות. הייתי צריכה ללכת לשיננית טובה להשלמת השכלה בנוגע לחו דנטלי), וגם עשה עבודה טובה על 14 החורים שלי.
כן ירבו.

(בזמנו עבד בירושלים, היום אני כבר לא בטוחה)
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

_וגם עשה עבודה טובה על 14 החורים שלי.
כן ירבו._
החורים???
:-0
:-D
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי או_רורה* »

רופאי נשים, ומיילדי בית -

ד"ר קרלוס רוזנברג, "הרחם" - זה האתר.

ד"ר אילן הלוי, "אקווה דולה" - זה האתר.

תל אביב, רעננה, קדימה.

אף פעם לא אתעייף מלדבר בשבחם, נראה לי.
מלאי כבוד לאישה, לגופה, לבחירותיה.
כל מילה מיותרת

אה, והסיפור בדרך...
נווה_מדבר*

רופאים מדהימים שפגשתי

ניצן, נשמע טוב מאד.
בימים הקרובים יקשה עלי לחקור כיצד לעשות את הדבר.
האם באפשרותך לקדם זאת?
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי או_רורה* »

אוי, נכון, גהרה דולה.....
קרן_שמש_ואור*
הצטרפות: 18 יולי 2010, 20:56

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי קרן_שמש_ואור* »

ד"ר טרזי רופא מדהים?
חסר סבלנות, לא אכפתי, מתנשא - לא ממליץ.

יש כל כך הרבה יותר טובים ממנו.
עדיין נמצא בירושלים ועובד שמה במחלקה לשיקום הפה.
ריחות_של_יסמין*
הצטרפות: 20 יולי 2006, 19:00
דף אישי: הדף האישי של ריחות_של_יסמין*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי ריחות_של_יסמין* »

מעניין שלכל אחת חוויות אחרות מאותם רופאים...בל נשכח שהם בני אדם, ויש להם ימים כאלה, וימים כאלה...
אני אישית לא מאד נהניתי מדר' קרלוס רוזנברג המוזכר למעלה (וזו לא פעם ראשונה שאני נתקלת בהמלצות חמות עליו-למען ההגינות)

סיפורים שלי על רופאים טובים לי :
  1. דר' ירדן גולדשטיין, רופא שיניים בגישה הביורפואית (ללא אמלגם וחומרים לא בריאים אחרים) עדין מתחשב, עושה הכל עם חוש הומור, אוהב להסביר, מקשיב באמת, אכפתי...נעים אם לא היה כל כך יקר היתי הולכת אליו לניקוי שלוש פעמים בשנה רק בשביל לפגוש אותו!
מקבל בת"א בבאזל.
  1. דר' קירסטין הלפרין, רופאת משפחה בעמישב בגבעתיים (קופ"ח מכבי). הגעתי בעקבות המלצה של חברה. דר קירסטין היא אשה מקסימה יסודית, אנושית. התקשרה אלי (!!) בעקבות בדיקת דם שהראתה חוסר ברזל אצל בני התינוק כדי לוודא שאני מודעת לעניין. נעימה ומתוקה,מקשיבה באמת.
סתם דוגמא, הגעתי אליה עם דלקת בשד מלווה בתינוקי ובאמא שלי, בעוד אני פותחת את פי להתחיל להסביר היא אומרת לי אני מבינה שאת מניקה...שאלתי איך היא יודעת והיא אמרה שעשיתי איזו תנועה עם היד על השד.
בנוסף המליצה להשתמש בכרוב ולשנות תנוחות בהנקה תוך כדי שהיא מתנצלת ומסבירה שהפעם איאלץ כנראה להשתמש בכל זאת באנטיביוטיקה (היתי עם חום גבוה ושד מודלק).
  1. לצערנו נפרדנו מקריסטין בשל המרחק (אוטובוס +הליכה של רבע שעה בחום הזה, קצת מוגזם לי)
ולשמחתנו גילינו את דר' דבורה וילקובסקי (אאל"ט מבלבל אותי קצת שם המשפחה) שמקבלת במכבי באורה בר"ג. גם היא מקסימה, מאד מאד יסודית (נכנסנו בשבל הפניה לרופא עור עבור תינוק בן שנה+4 והשאלה הראשונה היתה באיזה שבוע נולד ואיך היתה הלידה...)
לא הססה להמליץ על חיתולי בד, משחת קלנדולה ואף משחת רסקיו (אני דווקא לא כל כך התלהבתי מעניין הרסקיו, אני ופרחי באך לא הולכים ביחד אבל אני מניחה שיש לא מעט שיתלהבו מהגישה)
בו זמנית טרחה להסביר באופן מאד יסודי, לענות על כל השאלות לעומק והיתה כמובן מאד נחמדה גם אלי וגם לקטנטני.
לא_תמצאו_אותי*
הצטרפות: 18 יולי 2010, 17:38

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי לא_תמצאו_אותי* »

אני רוצה להמליץ על נתי רול, מנתניה, מאוחדת, רופא משפחה. הוא טבעוני אבל לא יטיף. הוא ציני ונחמד וכשהפכתי לטבעונית הרגיע את אמא שלי ובזכותו היא צמחונית :-)
כמו כן אני רוצה לספר על טוביה זקהם מרמת השרון, הוא פסיכיאטר . ממש הציל אותי ונפגש איתי גם בהתרעה של שעה כשהייתי זקוקה לו. פעם ביקשתי שיאשר לי לקחת את התרופות במינון יותר גדול לכמה ימים כי הרגשתי רע והוא הסכים. בקיצור איש מדהים
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

קודם כל אם כבר דף כזה אז רוצה להזכיר את ד"ר אביה שהיה רופא משפחה אנתרופוסופי בטבעון. כשהגעתי למרפאתו בפעם הראשונה הוא קם על רגליו, לחץ לי את היד ואמר את שמו הפרטי !
אני כמעט התעלפתי!
היה מאוד מאוד קשה להיכנס לרשימת המטופלים שלו...
הוא התנדב למען הקהילה ומרפאתו נראתה ממש כמו בית.
ד"ר אביה נפטר מסרטן וכתב על זה ספר לפני מותו - יהי זכרו ברוך.

ד"ר דני ירדני - כירורג ילדים - מנתח בקע בילדים בחיפה בבי"ח אסותא בלב המפרץ.
איש נדיר! מלא אור, חיוך, פשוט, מסביר הכל הכל הכל בסבלנות, בעדינות.
כשפגשתי בו לראשונה הייתי מוקסמת, לא חסכתי במילים ואמרתי לו שהוא אור נדיר בנוף הרופאים. הוא התפלא ושאל אם עד כדי כך המצב גרוע. הוא לא מכיר את התחושה הרווחת של האנושות מן הרופאים.
כמה הוא עזר לי כשהגדולה שלי (הייתה בת 4 בערך), הייתה על שולחן הניתוחים. אפשר להשיג אותו בנייד. הוא מתקשר אחרי הניתוח כמה פעמים לשאול מה שלומנו. (ת'אמת? אמרו לי שהוא נשוי אחרת הייתי מתחילה איתו (-:)
לא הייתה פעם אחת שהתקשרתי אליו אחרי הניתוח (והתקשרתי הרבה) שהוא לא ענה, או דיבר בגסות, או מיהר לסגור..
איש איש! וגם רופא מקצוען (איזו עבודה נוראית...!)
כשראיתי אותו לראשונה לאחר הניתוח, אמרתי לו שאני במצב מאוד קשה, מייד הוא שלח אותי לחדר התאוששות לראות את ביתי (גם כן מחזה...לראות אותה עם צינורות וכזה שעוקב אחרי פעימות הלב- אפשר לקרוא את הסיפור בנקודות ורודות בלוג 2).
בקיצור משו משו.
קרן_שמש_מאוחרת*
הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי קרן_שמש_מאוחרת* »

נכנסתי להמליץ על ד"ר אחינועם לב שגיא ואני רואה שאני לא היחידה.. המפגש איתה הוא חוויה מרפאת בתוך הריון רצוף פגישות עם רופאים קצרי סבלנות ואטומים (במקרה או שלא במקרה, כולם גברים). גם אני מרגישה ברת מזל על החיבור אליה.
אמא_נחה*
הצטרפות: 22 מרץ 2005, 14:55
דף אישי: הדף האישי של אמא_נחה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אמא_נחה* »

האם אחינועם לב שגיא מקבלת ממאוחדת? האם היא רופאת נשים רגילה או דווקא מומחית לבעיות מסויימות?

והאם יש רופא/ת נשים טוב/ה באיזור בקעת אונו רבתי??? (גבעתיים, בני ברק, קרית אונו והסביבה)
עולם_חדש_מופלא*
הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי עולם_חדש_מופלא* »

ממליצה על ד"ר עופר להבי.
רופא נשים עדין וסבלני.
קשוב לגישה של המטופלת, ועונה בסבלנות על כל השאלות (ויש לי המון כאלו).
מקבל באיכילוב, ובבני ברק דרך "לאומית".
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי יונת_שרון* »

מחקתי את כל ההמלצות מאלמונים, ובעתיד מציעה למחוק מיידית כל המלצה שאינה ממשתמש מוכר.
מסתבר שיש אנשים שמסתובבים באינטרנט ומפזרים המלצות על עצמם והשמצות על מתחריהם, אפילו רופאים.
נגב*
הצטרפות: 10 ינואר 2012, 09:36

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי נגב* »

לא מצליחה לפתוח קישור של נווה מדבר ומעוניינת בהמלצה על אורטופד למבוגרים עם גישה הוליסטית, תודה..
סמדר*
הצטרפות: 01 יולי 2002, 03:20

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי סמדר* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מצטרפת למחמאות על ד"ר לב שגיא. פשוט רופאה מצוינת לרפואת נשים. לרפואת משפחה- ד"ר רות גופן שגם מופיעה פה כבר... השמות חוזרים על עצמם וכנראה שלא בכדי
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

המלצה חמהעל ד"ר פולק במכבי נהריה. רופא ילדים מדהים.
אור_נע*
הצטרפות: 07 פברואר 2012, 17:18

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אור_נע* »

המלצה על ד"ר יחיאל ארקין בכללית בחיפה והקריות- רופא ילדים ולפני הכל בן אדם!
חוויה*
הצטרפות: 09 פברואר 2012, 01:33

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי חוויה* »

ממליצה בחום על ד"ר גבריאל נקי. רופא שיניים בירושלים.
אני מכירה אותו שנים רבות, והערכתי אותו כרופא שיניים איכותי ובעל אישיות מאוד נעימה וחביבה. אבל השבוע תוך כדי שעברתי אצלו טיפול שיניים - הרגשתי מאוד לא טוב (מסוג הדברים שאנשים רואים ובורחים/ לא מצליחים לתפקד) והוא פשוט התנהל בצורה כל כך מיוחדת מולי, הוא הבנאדם הראשון בחיים שלי שפגשתי בסיטואציה כזאת ושנתן לי להרגיש כל כך עטופה ומוגנת ומוכלת ובטוחה. הוא היה כל כך רגיש ואמפתי והיה לו את כל הסבלנות שבעולם עד שהיה בטוח שאני בסדר, למרות שבחדר ההמתנה שלו כבר המתין המטופל הבא. ובערב גם קיבלתי ממנו שיחת טלפון - הוא פשוט שאל לשלומי.
יצא לי להכיר הרבה מאוד רופאי שיניים, אבל כזה רופא עם כזאת הכלה לא פגשתי הרבה מאוד זמן, אם בכלל.
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי תמר_ס* »

ד"ר גבריאל נקי. רופא שיניים בירושלים.
אין אנשים כאלה!
הוא גם הרופא שלי (וגם הפסיכולוג. מאוד חסכוני).
מעלף לגמרי.
רונ_צ'ה*
הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי רונ_צ'ה* »

ד"ר סוזן וורצ'יזר - רופאת נשים, מקבלת במכבי בתל אביב. אישה נעימה, מקסימה, שלווה. לא לחוצה, מכבדת מאד, חייכנית, אמיתית, מקצועית בצורה הכי טובה ואמיתית של המילה.
ד"ר מריאן סוורין - רופאת משפחה, מקבלת במכבי קריית אונו. הגורו שלי, הפסיכולוגית, התרפיסטית, המרגיעה הלאומית. תמיד עם חיוך, תמיד קשובה לי ולרצונות שלי, תמיד מציעה פתרונות לא קונבנציונאליים, מעולם לא דחפה אותי לקחת תרופות או לבצע בדיקות, ובעיקר - תמיד מפגינה התעיינינות כנה ואמיתית במכלול החיים שלי, ולא רק במה שכרגע כואב, מציק ולא בסדר. היא האופטימיות בהתגלמותה.
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

_אין אנשים כאלה!
הוא גם הרופא שלי (וגם הפסיכולוג. מאוד חסכוני)._

אבל תמרס, איך את מדברת בזמן טיפול שיניים?
(גם לי היתה רופתשיניים מאמממת אבל חוץ מ אאאאאא לא יכולתי לומר לה כלום)
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי תמר_ס* »

מה את מדברת? יש לפני, יש אחרי, הוא מדבר תוככדי אחרי שפרטתי לו על מה צריך.

אני מדברת איתך על בנאדם שאפשר לבוא לבכות לו, לא חייבים להסביר למה והוא יבין שהיית צריכה לבכות בלי להציק.
לבנה_במילואה*
הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי לבנה_במילואה* »

תמרוש, הרופא שיניים דרך קופה??
(חושבת עלייך ועושה הפרשת חלה ...:-)- נשיקות)
עדי_דוש*
הצטרפות: 10 פברואר 2010, 14:06
דף אישי: הדף האישי של עדי_דוש*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי עדי_דוש* »

רוצה לספר על הרופא שטיפל בי בלידה האחרונה שלי: ד"ר בני שריג
הגעתי ללדת במאיר (לאחר לידה ראשונה מופלאה גם במאיר, בחדר הטבעי בליווי בן זוגי ודולה) בכוונה להכנס לחדר הטבעי שלהם
מהציר הראשון במוניטור בחדר הקבלה נרשמו האטות מרשימות בדופק העוברית, ולאחר מכן נרשמו גם מים מקוניאלים סמיכים
ד"ר שריג קיבל אותי בחדר הלידה, ובאופן מכבד ואנושי מאד הסביר לי שכנראה נצטרך לשנות תוכניות, כי עם האטות כאלו בדופק ייתכן ונאלץ להגיע לניתוח. ואח"כ התוספת של המים המקוניאלים הסמיכים הוסיפה עוד סיבה לדאגה
לאורך כל הלידה ניהלנו משא ומתן רגוע על אילו צעדים עוד אפשר לעשות לפני ניתוח.ומה עוד יכול לשפר את הדופק. כמה משפטים שזכורים לי שאמר:

"אנחנו לא עושים שום דבר בלי ההסכמה שלך" ואכן כך היה, לפני כל בדיקה ביקשו את רשותי. בכל החלטה קטנה כגדולה שאלו אותי והסכימו לדחות או לשנות על פי בקשתי
" גם אם היית בוחרת ללדת בבית, מיילדת אחראית הייתה מפנה אותך לבית חולים בשלב כזה" (המשפט הזה נאמר בנימה שלידת בית היא בחירה לגיטימית לחלוטין)
בסופו של דבר בשניה שרצו להעביר אותי לחדר ניתוח הרגשתי את הצורך הסוחף והמדהים הזה ללחוווווווווץ חזזזזזזק !!!!! ותוך 5 דקות הקטנטונת הייתה עליי עם אפגר "בין הטובים שהיו היום" כפי שאמר לי רופא היילודים.
לזכותם ייאמר שבלי התנגדויות רבות הם הסכימו להעביר אותי עם התינוקת עליי לתינוקייה עשו לה את הבדיקות ואת הטיפולים שאנחנו הסכמנו להם (רק ויטמין K) ותוך 20 דקות כבר היינו שלושתנו במחלקה.
לאחר שהגעתי הבייתה ישר ישבתי לכתוב לו ולמיילדת מכתב הערכה, כי חשוב מאד לדעתי לתגמל ולהעריך רפואה מכבדת ואנושית.
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

ד"ר משה גורני. רופא משפחה בטבעון שהוא גם רופא ילדים, כך שמאוד נוח להגיע אליו כל המשפחה ביחד. רופא מאוד "קהילתי" מתעניין, יחד עם זה ענייני, לא עושה יותר מידי עניין אך מצד שני לא מזלזל ולא מהסס לתת הפניה לבדיקות כדי לשלול חשדות כאלה ואחרות. עובד בקליניקה פרטית, כך שלא צריך לראות ולהריח את קופת חולים, עובד של קופח כללית
ניקי_ניים*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 23:04
דף אישי: הדף האישי של ניקי_ניים*

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי ניקי_ניים* »

אני ממליצה על ד"ר רחל כרמלי מטבעון.
מדובר ברופאת שיניים מקסימה !
ממצב שבו הילדים רבו מי יזכה להתחמק מבדיקה, הגענו למצב שהילדים רבו מי ייבדק ראשון...
מחכה*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2013, 16:30

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מחכה* »

נכנסתי לחפש מידע על רופא/ת משפחה טוב/ה בירושלים, לאחר שנפרדתי לצערי מדר' טניה קרדש המדהימה, עם המעבר שלה למודיעין. לא מצאתי - אז אם למישהי יש, אשמח.

אך מכיון שכבר הייתי פה, יש לי חוב לעולם - חייבת להמליץ על ד"ר נילי ינאי, רופאת נשים מדהימה, מהדסה עין כרם, שמקבלת גם במרפאה פרטית. הגעתי אליה ברגע קושי גדול, של הפלה לאחר טיפולי IVF (הקודם הסתים בהריון מחוץ לרחם וכריתת חצוצרה), לכן, מלבד הכאב הנפשי הבלתי נסבל, לא יכולתי לחשוב על חזרה לבית חולים, לסיום של עוד הריון.
בשיטוט ביאושי באינטרנט, מצאתי שהיא עושה שאיבות שק הריון ללא הרדמה - קבעתי תור. כשהגעתי, לאחר שהבינה שטרם ילדתי, חששה לקיים את ההליך (בייחוד לאחר ששמעה שלא לקחתי כל משכך כאבים). לאחר דיון קצר, החלטנו לנסות, בהסכמה להפסיק בכל שלב, במידת הצורך. לא היה צורך כזה - תוך רבע שעה הייתי אחרי הכל, כשאישי עומד לצידי, וד"ר ינאי פועלת במיומנות, ותוך תמיכה ועידוד.

אם מישהי תהיה במצב הזה - לפני ציטוטק, גרידה וכו', ממליצה בחום על ד"ר נילי ינאי
פלוני_אלמונית*

רופאים מדהימים שפגשתי

לשמחתי פגשתי את ד"ר נילי ינאי בנסיבות רפואיות אחרות, אך מצטרפת להמלצה. רופאה נעימה מקצועית ואנושית מאוד. בעין כרם עובדת גם ד"ר שגית ארבל אלון, שהיא רופאת נשים לא פחות ממופלאה. באה לבקר אותי בטיפול נמרץ לאחר קיסרי בסיכון גבוה וכמה ימים אח"כ במחלקה, יושבת על המיטה ומדברת איתי על שירה ומשוררים..בסיום הביקורת שאחרי חודשיים, הושיטה ידיים לחבק אותי כי אנחנו נפרדות.. וגם סיפרה שלאחר כל לידה של אחד מארבעת ילדיה, לקחה חופשה של שנה כדי להיות איתם..
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי נטע* »

רופאת הילדים ד"ר נילי סער גבאי בכללית בחצור הגלילית.רופאה צנועה, מקצועית ונחמדה ביותר. כשבתי היתה פעוטה ונזקקה לבדיקת דם, דר נילי כרעה ברך על הרצפה, כדי שההקטנה תשב עליי. היא נתנה לה לבחור באיזו יד היא מעדיפה וערכה את הבדיקה תוך כדי שהיא שרה לה שירים ומשבחת אותה על האומץ. לאחר שהפנתה אותנו לאשפוז, התקשרה אליי פעמיים לשאול לשלום הילדה. וגם שמעתי שהיא עורכת באופן פרטי ביקורי בית לבדיקת היילוד לאחר לידות בית
פלוני_אלמונית*

רופאים מדהימים שפגשתי

מבקשת דחוף המלצה לרופא/ת משפחה של הכללית באזור רחובות/נס ציונה מקסימה קשובה מקצועית יודעת לאבחן וחשוב אנושית ויודעת לחייך ועם ראש פתוח לטיפולים מתקדמים חדשים ולא ראש מקובע של פעם בשל מצבי הרפואי הכרוני והיחס הלא נחמד ולא קשוב שאני חווה.
פלוני_אלמוניתדורון*
הצטרפות: 01 מאי 2018, 23:34

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי פלוני_אלמוניתדורון* »

מחפשת רופא משפחה סבלני ואמין בחיפה קוח מכבי חיפה
מירית*
הצטרפות: 18 מאי 2004, 14:53

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי מירית* »

הי מחפשת המלצה לרופא/ ת משפחה מקצועי נעים וסבלני ממאוחדת איזור המרכז והשרון .תודה
אבנר_בן_נר*
הצטרפות: 28 אפריל 2023, 02:00

רופאים מדהימים שפגשתי

שליחה על ידי אבנר_בן_נר* »

מחפשים המלצה לקרדיולוגים מעולים באזור תל אביב אני במכבי ובת זוגי בכללית ושנינו מחפשים
שליחת תגובה

חזור אל “מחמאות ותגובות לאתר”