רמי אל

בריג'י_נומושי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

רמי אל

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

הי שלומי (?),אני מזמינה אותך לבדוק אפשרות הצטרפות לבנק הזמן,לפרטים אתה מוזמן לפנות אלי לדף
  • בית או להרים טלפון :0544841106
כל טוף וסופשבוע נעים !
מבריג'י
רמי_אל*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2008, 18:16
דף אישי: הדף האישי של רמי_אל*

רמי אל

שליחה על ידי רמי_אל* »

בריג'י, אם כבר פתחת לי דף בית אישי אנצל את ההזדמנות ואשתמש בו.
ותודה על ההזמנה לבנק הזמן, רק שאני רשום בסניף של ק. מנחם ולמעשה לא השתלבתי בו.

רמי זה שם עט לצורך הכתיבה באתר.
אני גר בירושלים, לא נשוי, ("רווק" קוראים למצב זה במחוזותינו) וגילי הוא כמה שנים אחרי חמישים.
מאוד הייתי רוצה להכיר עוד אנשים טובים חביבים וחייכנים כדי לעזור לי להיות יותר בחברה ופחות בבדידות.
אחד הקשיים הגדולים שלי מבחינה אישית/חברתית זה ביום השבת.
ואם למישהו יש רעיון מעשי איך להעביר את יום השבת בכמה שפחות בדידות, וכמה שיותר להיות עם אנשים ובפעילות כייפית מאוד אשמח.
ולא, איני רוצה בפעילויות "של מודעות" (הוואו השניה בחולם) אלא "להזמין" אותי הזמנה אישית לקחת חלק בפעילות שמי שמציע משתתף בה והוא/היא ממליצים עליה מנסיון אישי.

אמרו לי שמעניין לשוחח אתי ושלא משעמם אתי, ומעניינים אותי נושאים ותחומים רבים ומגוונים.
מי שרוצה ליצור אתי קשר יכול לכתוב לי ל [email protected]
איילת_א*
הצטרפות: 22 נובמבר 2005, 00:26
דף אישי: הדף האישי של איילת_א*

רמי אל

שליחה על ידי איילת_א* »

_כמה הייתי רוצה איזה מחנה של לפחות חודש בתוך הטבע, חי ונושם טבע, אוכל ושותה טבע.
יש באיזה מקום מחנה כזה?_

נראה לי שכדאי לך לדבר עם אופק הטבעונאי, with passion,
המארגן טיולי ליקוטים בטבע. ראה לקטים מטיילים.

<לפי הדף, נראה שהיה שם מעניין...>
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

רמי אל

שליחה על ידי פלונית* »

יש אתר הנקרא שומרי הגן, יש שם מגוון דברים שאולי יענינו אותך
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

רמי אל

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

לא הבנתי למה את רוצה שיוציאו לך את הפחד ממתקשרים.שאלת מה זה תיקשור:
מתקשרים נמצאים בקשר עם ישויות רוחניות שחיות במימד אחר משלנו, ישויות רוחניות שתפקידן להדריך אותנו. מתקשר טוב בדרך כלל לא רק ימסור לך מידע אלא גם יעזור לך לגבי מה לעשות עם המידע הזה. מתקשר טוב יעזור לך למצוא את הדרך לצמוח והדרך להתגבר על מכשולים שעומדים כרגע בפניך.
יותר מזה, תקשור טוב לא רק יתמוך בך לזהות את נקודות החוזק שלך כרגע (ואם אתה חלש כרגע אז איך להתחזק) אלא גם יחלחל לאורך זמן מעבר לפגישה אחת או שתיים.
נכון, המידע הזה מגיע ממקום לא ידוע לחלקנו אבל לא הבנתי מה הפחד ממנו. אם זה לא נראה לך אל תלך למתקשרים ותשתמש בשיטות שפחות מפחידות אותך. אם אתה כל כך לא סומך על עצמך ועל היציבות שלך אז פשוט אל תתנסה.
מניסיוני בשני הכיוונים (אני יכולה להעיד על מה קורה כשאני מקבלת תקשור ולא על מה קורה כשאני מוסרת מידע לאחרים) בדרך כלל קיבלתי ממתקשרים מידע מדוייק לגבי עצמי. אני לא באה כדי שיגידו לי איך קוראים לבת שלי ואיפה אני גרה (למרות שגם זה כבר קרה לי פעם עם מישהו שלא ידע עלי כלום לפני כן) כי את זה אני כבר יודעת בעצמי, אלא כדי שיעזרו לי לחדד סוגיות שבהן אני צריכה לצמוח או זקוקה לתמיכה.
נועה_ב_עצמון*
הצטרפות: 27 ינואר 2008, 13:19
דף אישי: הדף האישי של נועה_ב_עצמון*

רמי אל

שליחה על ידי נועה_ב_עצמון* »

כדאי לך לנסות טיפול של עוצמת הרכות, הרעיון הוא טיפול במגע של ניענוע הגוף בקצב פעימות ליבו של עובר,התנועה מעוררת תהליכים של ריפוי בגוף מעוררת את הצלקות הכי קמאיות שחרוטות אי שם ומפיגה אותן,יש גם שיחהעל התחושות על מה זה מעורר מה אני מבין \ לומד מזה וכ'ד זה מאד אישי מה שצומח וקורה שם ושונה מאחד לשני.
מנסיון אישי זה טיפול ניפלא לא מאיים ומשחרר מאד. יש רשימת מטפלים באתר של עוצמת הרכות לפי דרגת ניסיון וכן עלויות.
עוצמת הרכות
קצה_הקרחון*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*

רמי אל

שליחה על ידי קצה_הקרחון* »

שלום רמי אל
אני מציעה לך לבדוק את האופצייה של קליניקת הסטאז' בבי"ס 'מגע' לשיאצו בו אני לומדת,
אם עלות הטיפול היא דבר משמעותי עבורך, כמו עבורי ועבור הרבה אנשים, תמצא שהטיפולים זולים מאוד ובכל זאת טובים ואיכותיים לדעתי.
פרטים כאן: http://maga.org.il/clinic-01.asp

בהצלחה
מטלית_לחה*
הצטרפות: 05 דצמבר 2006, 21:06

רמי אל

שליחה על ידי מטלית_לחה* »

אולי זה מה שחיפשת?

הגשמת משאלות

מצטטת מתוך הכתבה: "מומחי המוקד יגשימו משאלות ויממשו בקשות עבור מחזיק הכרטיס החל ממשלוח סחלבים מיפן, שריון כרטיס כניסה להקרנת בכורה עולמית של סרט, תצוגה פרטית טרום-בכורה של מעצב בינלאומי והזמנת מטוס פרטי."
לי_רז*
הצטרפות: 02 מאי 2009, 22:02
דף אישי: הדף האישי של לי_רז*

רמי אל

שליחה על ידי לי_רז* »

רחלי היא מעסה מדהימה שמקבלת פרטי במוצא עלית, למדה שלוש שנים ברידמן לפני כמה שנים ומאז מטפלת.
אם תרצה את המספר אשמח לתת לך בדף הבית.
עיני צדה את ההזמנה להפיג את הבדידות ואני חשבתי שלו היו לי שבתות פנויים הייתי הולכת על סדנאות הבודהיזם שמוצעות לאחרונה.
לי זה עזר להבין הרבה,גם בדידות.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”