
א. מבחינה תזונתית אני לא חושבת שזה מאד קריטי. אם הוא אוכל מוצקים היטב, והוא יינק בשעות שהוא איתך (ובטח גם ישלים הנקות בלילה, לפחות בתקופה הראשונית), והמוצקים יכולים להשביע אותו בשעות שהוא שם, אז זה לא הכרחי. אבל אם זה נורא חשוב לך (כמו שכתבת) אז גם את זה צריך לקחת בחשבון, ואם זה ייקל עלייך את המעבר הזה אז אולי זאת סיבה מספיק טובה בשביל להתחיל ולראות. מבחינת הגודש, זה תלוי למה תרגילי את הגוף שלך. הגוף יכול להתרגל בקלות שבשעות מסוימות מניקים הרבה ובשעות אחרות בכלל לא, ולהתאים את עצמו. יכול להיות שבהתחלה תצטרכי לסחוט או לשאוב קצת כדי למנוע גודש, אבל אם תשאבי בכמות של מנה אז כמובן שזה מעודד את הגוף להמשיך לייצר חלב גם בשעות האלה.
ב. מבחינת האחסון, נשמע לי שכל דבר שישמור על טמפרטורה של מקרר זה מספיק טוב. אם את יכולה לרכז את השאיבה לפעם אחת ביום עבודה זה יקל עלייך, כי לא תצטרכי לשטוף את המשאבה באמצע היום.
ג. תבקשי מהן לשים לב בימים הראשונים כמה הוא שותה. אם זאת כמות קטנה יחסית, תוכלי לחלק את המנה לשני בקבוקים ואז לא צריך לשפוך. בקבוק שכבר הותחל, נדמה לי ששעה-שעתיים זה הזמן שמותר עוד להשאיר, ולדעתי עדיף במקרר מאשר בחוץ (במיוחד אם הוא גם ככה אוהב את זה קריר). מכיוון שהוא כבר לא פצפון כל העסק פחות רגיש ומדויק, ואפשר גם להריח את החלב, כשהוא מתחיל להחמיץ מריחים את זה בבירור.
עוד דבר שלא הבנתי ממה שכתבת - האם הוא יהיה במעון כל יום או רק ביומיים שאת עובדת? אני אישית בשביל יומיים בשבוע בגיל הזה לא הייתי מלחיצה את עצמי עם שאיבות. (אבל אני גם שונאת לשאוב....).
בהצלחה.