איך הפכנו לזוג

ארץ_נהדרת*
הצטרפות: 12 יולי 2004, 14:59
דף אישי: הדף האישי של ארץ_נהדרת*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ארץ_נהדרת* »

בס"ד
(הצד הדוסי) פעם ראשונה נפגשנו בסעודת שבת אצל חברים באופן מקרי. חשבתי לעצמי מה זה הדוס הזה. אני מקווה שהם לא תכננו להכיר בינינו - הייתי עוד לגמרי חילונית (לפחות ככה חשבתי). אבל קול קטן בתוכי רצה שהוא ישים לב אלי (באותו זמן לא עבר לידי גבר שלא הוכנס לתוך הקופסא של החתן הפוטנציאלי) חשבתי שהוא בחור נאה, גבוה, שחרחר. עשיתי קצת עיניים לא צנועות שהושפלו מייד. הלכתי בלי שהחלפנו אף מילה.
המשכתי במסעי בינתים קיבלתי כמה מסרים באוב על שינוי שאני צריכה לעשות בחיים שלי של משהו ספציפי אם אני רוצה להתחתן(אפשר להגיד שעיקר עיסוקי היה בזה ואם אפשר היה גם להתפרנס מזה הייתי בטח עושה הרבה כסף)
עברו כמה חודשים אני כבר התחלתי קצת להתקרב באופן מינורי ליהדות. בפורים האחרון הזמינו אותי לקריאת המגילה באיזה בית כנסת. היה יום שישי בבוקר ממש לא היה בראש שלי. נסעתי למקום אחר, ואז איזה שהוא קול בתוכי אמר לי לפנות לאחור וללכת לשם. הוא היה שם. אני ישבתי בצד של הנשים והוא כל הזמן עשה רונדלים מסביב. בסוף לקחתי בקבוק של יין באתי אליו ואמרתי לו בוא נשתה לחיים (עוד לא ידעתי את הכללים :-]). (כנראה שגם הוא :-)) הוא גמגם ואמר כל הזמן התורה זו האמת. אני חשבתי לעצמי טוב עם אחד כזה אני לא יוצאת, אחר כך הוא שאל אם הוא יוכל להתקשר אלי ואמרתי כן. למחרת הוא התקשר. נפגשנו שבועיים כל יום. כמעט ולא דיברנו בפגישות. הייתי מאוהבת. אחרי שבועיים הוא שאל אותי מה אני רוצה: האם אני רוצה טיולים אפלטונים לאורך זמן או...אמרתי לו שאני רוצה תכלס. למחרת הוא בא אלי וגמגם חצי שעה בלי להגיד כלום, אמר שהוא יודע והוא לא יודע ושהרבנים אמרו לו שזה מסוכן להתחתן עם חילוניה וכו וכו אז שאלתי אותו למה הוא לא מציע לי פשוט נישואים. הוא הציע אני אמרתי כן. (היום אני כבר יותר דתיה ממנו (למרות ששנינו במסע והמסע מתון אבל נשים הולכות מהר) אחר כך עברתי חודשיים של פאניקה שכל יומיים החלטתי לבטל את הכל, עשיתי לו את המוות. והוא התעקש, לא ויתר לי אפילו שניה. היתה לנו חתונה מדהימה. חתונה שמחה. היה לי יום מלא כוונות, כל היום ידעתי שאני אבנה בית טוב ב"ה. והשאר הסטוריה. איזה כייף שגם לי יש סיפור חיכיתי המון שנים.
עלי_מרווה*
הצטרפות: 27 פברואר 2004, 02:21
דף אישי: הדף האישי של עלי_מרווה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עלי_מרווה* »

משהו שידידה אחת, משוררת קשישה סיפרה לי היום
שנים היא לא הצליחה להוציא גט מבעלה, איתו חיתנו אותה בילדות ללא לשאול לדעתה... מה לעשות, כך נהגו באותם הימים באזור מגוריה, ובכך הסבו לה שנות סבל שלא כאן המקום לפרטן. עד שבשלב מסויים החליטה להרפות... שבועות ספורים לאחר מכן האיש נסע בעקבות עסקיו לעיר אחרת, התאהב שם במישהי אחרת והחל להפוך עולמות כדי לסיים את הנשואין.
בתום ההליכים העצובים/משמחים, הלכה ידידתי לחגוג עם חבריה בערב של שירה ופרוזה. בכניסה אל האולם מלא האנשים נתקע מבטה על זוג עיניים זוהרות להפליא, שהיו שייכות למשורר אחד כשרוני במיוחד. מחשבה ראשונה שעברה במוחה: מי מסוגל להתאהב בעז שכזה? ורגע אחרי, נזכרה לפתע, כי סבא שלה נהג לקרוא לה בילדותה : "עיזתי הקטנטנה". מאותו רגע ציפו לה עשרות שנים של אהבה סוערת וממשית...
נמש_בהריון*
הצטרפות: 03 ינואר 2006, 11:55

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי נמש_בהריון* »

טיילתי בהודו עם החבר לשעבר ויחסינו היו כבר די עצובים בעיני את אהובי פגשתי בתחנת רכבת בדרך לנפאל מצויד בבת זוג מזדמנת טיילנו יחד איתם ושני הבחורים נעשו חברים אני נהנתי מהשקט שלי ובתוך זה התחיל להתבהר שאני וההוא זה נגמר על אף שחיינו יותר מחמש שנים ביחד,בעוד אני מתארגנת ומתבהרת באה עלי תקופה קשה כשהבנתי שאני צריכה לעזוב אותו ושיהיה לו מאד קשה ,בלילות ארוכים ורוויים דמעות בחום המדורה היה זה אהובי ששאל ושמע מה שעובר עלי אבל עוד לא ידעתי אז שנפשי נקשרה בנפשו,בת זוגו הזדמנה למקומות אחרים ונשארנו שלושתנו בכפר קטן יצאנו לטיול אופניים כדי לרכוש עלים ירוקים כשהלשעבר נכנס לבדוק את ההצעה ישבנו במרפסת עץ קסומה שנינו וחלקנו בקלמנטינה כשמבטינו נפגשו הרגשתי שהזמן עמד מלכת שקעתי כמו במערבולת אל תוך עיניו וגלגולים עתיקים חלפו בראשי כמו מן סרט,רק בכח הצלחנו להשתחרר וידעתי שהוא האיש בשבילי
למחרת עם קצת אלכוהול בדם הצלחתי לספר ללשעבר שעלי ללכת ממנו ושנינו בכינו,כשנרגענו קצת הוא אמר שהוא לא רגוע שאסע לבד את כל הדרך להודו ושאם רק אסכים לחכות עוד יום אוכל לסוע עם חברנו המשותף וכך היה
מרגע שיצאנו לדרך האהבה פרחה בתוך שנייה והטעם היה מתוק ועטוף בכל החופש שבעולם,בהודו חיכה לנו אופנוע כחול ויחד חצינו את תת היבשת אל עבר השמש השוקעת כמו אגדה
היום 4 שנים אחרי האהבה מנצחת כל בוקר מחדש ובתוך הבטן מתפתח להפליא האפרוח הראשון לבימ משפחת שלם
איילת_א*
הצטרפות: 22 נובמבר 2005, 00:26
דף אישי: הדף האישי של איילת_א*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי איילת_א* »

איזה יופי [-: מרגש |H|
נמש_בהריון*
הצטרפות: 03 ינואר 2006, 11:55

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי נמש_בהריון* »

ני לא יודעת מה עם השאר אצלי בכל אופן באמת חשבתי על זה שבמבט ראשון הוא יראה לי ממש שתלטן וחסר סבלנות למחרת כבר ראיתי בו דברים אחרים ,אחרי שבוע רק לא רציתי שהוא יעלם מחיי וכשסוף סוף יכולנו להיות ביחד לבד התאהבתי בו הכי חזק נקשרתי בשנייה אש,עד היום אגב
אלונ_צ'יק*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2003, 22:48
דף אישי: הדף האישי של אלונ_צ'יק*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אלונ_צ'יק* »

אני יכולה להעיד על עצמי, שהתלקחות מטורפת לא היתה שם, אבל היתה הרגשה עדינה של בטחון, של שלמות, שהרגישה נכון. ומתוך החברות האמיתית הזאת צמחה אהבה גדולה מכל מה שהרגשתי אי פעם לפני...

אם מעניין ביחד, וטוב ביחד, ומתפתחת חברות, בעיני לא חייבת להיות התאהבות מטורפת ממבט ראשון.
רונ_צ'ה*
הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי רונ_צ'ה* »

נפגשנו באינטרנט. אני יצאתי ממערכת יחסים ארוכה וכאובה, ורציתי לבדוק האם יתכן שישנם עוד בנים נורמליים בעולם. באינטרנט לא ממש היו... עד שנתקלתי בתמונה שלו. שלחתי לו הודעה. הוא החזיר - מספר טלפון. דיברנו, דיברנו עוד, דיברנו המון ואז עוד קצת, ועוד כמה שיחות ועוד דיבורים. החלטנו להיפגש.
הפגישה נמשכה כמעט 12 שעות עם המון אושר ופחד ועוד אושר ונשיקה מאד מהוססת אבל מקסימה, כמו של שני ילדים בני 15 שלא יודעים מה הם עושים בדיוק.
ואז התחלנו חודשים של נסיעות. הוא בעיר אחת, אני באחרת, שנינו לומדים ועובדים, לאף אחד אין זמן, אבל נוסעים, הלוך ושוב, שוב והלוך. אחרי חודש וחצי הודעתי לו שאני לא יכולה. לא מסוגלת להכנס לעוד מערכת יחסים מיד אחרי הקטסטרופה הקודמת. המון בכי, כאב לב ענקי, ניסיון להתנתק אבל ללא הצלחה.
את השנה שלאחר מכן בילינו בהעמדת פנים - הוא מעמיד פנים שהוא חבר טוב שלי, ואני מעמידה פנים שאני לא אוהבת אותו, משתוקקת אליו, ורוצה רק אותו. עד היום שבו הוא התקשר ואמר "די, אני לא יכול להיות רק חבר טוב. אני רוצה אותך לעצמי, אני רוצה להיות איתך, אני אוהב אותך ואני לא רוצה שנהיה בקשר עד שתחליטי מה את רוצה". הקשר נותק, ולי נשאר חור ענקי בלב.
שלושה חודשים של נתק עברו בייסורים, כשאני מנסה להתנחם בזרועותיו של אחר. אנחנו (אני והאחר) נוסעים למסיבה, נכנסים, ופתאום "הוא" עומד מולי. כמה ייסורים היו במבט הזה, שנמשך אולי שתי שניות. ואז הוא מסתובב והולך. שוב הלב נשבר. אני הולכת לאוטו ובוכה. בדרך הביתה אני נפרדת מהאחר. לא יכולה לחשוב עליו נוגע בי יותר, לא יכולה לחשוב בכלל.
מבלה את הלילה בכתיבת מכתב ארוך ומלא השתפכויות, ושולחת אותו לפני שאתחרט.
עובר יום, עוברים יומיים ושלושה ושבוע, ושבועיים וחודש ואני מסתובבת כמו זומבי בעבודה ובלימודים ואז מגיע מייל.
"הבטחתי לעצמי שאני לא אקפוץ כשתגידי לי "בוא", אני לא יכול להסתכן איתך, את שוברת לי את הלב. יש מישהי וטוב לי, אני מצטער".
שיברון לב.
בכי
דמעות
דמעות
דמעות
וכך עובר עוד חודש. ופתאום, יום אחד, אני חוזרת הביתה והוא מחכה לי ליד הדלת. "לא יכול יותר, בואי נהיה ביחד".
אנחנו ביחד, עוברים לגור ביחד חודשיים לאחר מכן. חודש אחר כך הוא מציע לי נישואים, ואני מאושרת עד הגג ומסכימה.
בעוד חודש נחגוג את יום הנישואים הראשון שלנו.
אלונ_צ'יק*

איך הפכנו לזוג

בעוד חודש נחגוג את יום הנישואים הראשון שלנו.

מזל טוב!

גם אנחנו חוגגים יום נישואין ראשון ב- 09.02

@}
רונ_צ'ה*
הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי רונ_צ'ה* »

תודה רבה:-) אנחנו ב - 17. ה - 9 הוא יום הנישואים של ההורים. יופי של תאריך:-)
אמא_בהלם*
הצטרפות: 08 אוקטובר 2005, 17:35
דף אישי: הדף האישי של אמא_בהלם*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אמא_בהלם* »

אני יכולה להעיד על עצמי, שהתלקחות מטורפת לא היתה שם, אבל היתה הרגשה עדינה של בטחון, של שלמות, שהרגישה נכון.

עד היום לא נתקלתי בדף הזה - אבל המשפט הזה של אמא חדשה הוא בדיוק מה שהרגשתי כשפגשתי את בעלי
ואנחנו באנו משני מקומות שונים לחלוטין הוא מאלה שכפית הזהב שנולדו איתה גם מלאה בקצפת ואני יותר מאלה שהכינו את הקצפת כדי שיהיה במה למלא את הכפית שלו...
הייתי מלצרית במסעדה והוא היה בא לאכול - בחור רזה בצורה יוצאת דופן שאכל כמו אשה בסוף ההריון - לא יכולתי שלא לשים לב והוא היה גם קצת יפה בעיני - חשבתי שהוא סטודנט בערך בגילי אולי למשפטים...
ערב אחד אני ממלצרת והוא מגיע עם ידידה שלו בדיוק נפרדתי מחבר שהיה לי באותה תקופה והיה לי סוף שבוע של שברון לב להעביר בעיר הגדולה לבדי ... אז חשבתי למה לא נשתעשע קצת? שאלתי חברה שעבדה איתי אם כדי לי להתחיל אם ההוא משולחן 13 ? (שלוש עשרה בגימיטריה שווה וגם אהבה וכפול שתיים זה גם השם המפורש...לא ידעתי את זה אז) לא זוכרת מה היא ענתה לי
בכל אופן חיכיתי שהבחורה שהוא היה איתה תלך לשרותים ואמרתי לו "אתה רוצה לצאת איתי?"
הלסת שלו נשמטה מרוב הלם אבל הוא הצליח איכשהו להנהן - רשמתי את מס הטלפון שלי על כרטיס ביקור של המסעדה והלכתי
הוא התקשר בתחום עשרים וארבע השעות הראויות דיברנו בטלפון יותר ממה שחשבתי שנדבר והוא בא לאסוף אותי ולקח אותי לאיזה בית קפה חור בקיר שלא הבנתי מה הוא מתלהב ממנו בכלל ואיך הוא מקווה להרשים אותי בזה?
התברר שהבחור לא בגילי אלה מבוגר ממני בכמעט שבע שנים גרוש עם שני ילדים ועבר לא מעט בחייו
בבית הקפה שניה לפני שהתישבתי הסתכלתי עליו ובאופן נדיר הקשבתי ללב - וההרגשה הזו היתה שם - הרגשה שהרגשתי רק פעם אחת בחיים קודם לכן והייתי צעירה וטיפשה מידי בשביל לדבוק בה הרגשה עדינה של בטחון, של שלמות, שהרגישה נכון. (ותודה לאמא חדשה כמובן) אחר כך הכל התחרבש - הזמנתי תה קר - הוא לא התעקש לשלם בסוף הפגישה וגם חשב שזה מתאים לשכנע אותי לצאת איתו לאיזה מסיבה רעשנית (אין לי מושג למה הלכתי) לא היה לי כסף ונאלצתי להגיד לו את זה אז הוא אמר לא נורא אני אזמין אותך - ואז עצר ליד כספומט הוציא כסף ונתן לי שטר של חמישים שקל ואמר לי תחזירי לי בהזמנות - הסתכלתי עליו מזועזעת עד עמקי נשמתי - זה לא מה שהיה לי בדימיון כשהוא אמר אני אזמין אותך... בהמשך הוא לא יכול היה להשאר לישון אצלי במשך חצי השנה הראשונה ליחסים בגלל שהגרושים עוד לא הסתיימו
בין שאר הדברים הוא אמר לי פעם, כשהוא מסתכל ישר לתוך עיניי - "אף פעם לא יצאתי עם בחורה כמוך" ואני בשעמום אמרתי לו "מה זאת אומרת?" מחכה למחמאה כשהוא עונה לי "בחורה שיש לה שערות על הידיים"

התחתנו בנויו יורק בחתונה שחמשת המוזמנים אליה הצליחו בקושי להגיע - בינהם אמא שלי עם ההינומה והטבעת
אני הפסדתי את התור למספרה בגלל שהייתי צריכה לסדר את האולם וחפפתי ראש בחדר בבית מלון עם השמפו של המלון ובלי מרכך שער אחרי החתונה רחצנו את הכלים והרצפה בעצמנו

עכשיו אנחנו הולכים לרחוץ את הבן שלנו (שכפרה עליו) ביחד
אלונ_צ'יק*

איך הפכנו לזוג

:-D , כמה צחקתי...

גם אצלנו, אם אני חושבת על כל הטעיות שבעלי עשה בהתחלה אני לא מבינה איך היום גם אנחנו
הולכים לרחוץ את הבן שלנו (שכפרה עליו) ביחד

לדוגמא: לדייט הראשון הביא לי פרח נבול ,כששאלתי על פשר הפרח הנבול(לא יודעת לסתום את הפה) , לא התבייש וסיפר שזה פרח מהזר ששלחה לו האקסית שלו ליום הולדת שחל לפני שבועיים.
אח"כ הגדיל לעשות במסעדה שלקח אותי אליה, והזמין קערת מרק אחת לשנינו והכריח להתחלק בטענה שזה גם ככה גדול מספיק.

והיו עוד, אבל היום יש על מה לצחוק...

וזה רק מחזק את ההרגשה שהיתה פה מעורבות של יד עליונה, כי איו סיכוי שהייתי מקבלת את זה באהבה ממישהו אחר...
אורי_ה*
הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אורי_ה* »

קראתי לאישי והקראתי לו בקול. מאוד השתעשענו (על חשבון הברון..)
ואני מאמינה גדולה במקום של השקט. והידיעה.
והנקיון שבלב שיודע כי האיש הזה לצידי. ואיתי. ובתוך הלב שלי.
והוא יהיה כאן גם כשתקשה הדרך והערפל יסמיך, הוא יאחוז בידי ולא ירפה.
גם אם הוא קצת פחות רומנטיקן ממה שהייתי חולמת, ומוציא כסף מהכספומט בחוסר אבירות..
טובאז_אצלנו*
הצטרפות: 19 פברואר 2006, 17:58

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי טובאז_אצלנו* »

הכרנו בשידוך. הוא היה חמוד. היחיד שלא חקר אותי, אלה סיפר דברים משעשעים על עצמו, על עבודתו.. יצאנו עוד שלוש - ארבע פעמים ונרשמנו ברבנות. אחרי חודשיים התחתנו. הוא אומר שמהרגע הראשון ידע שהוא רוצה להתחתן איתי, וכמה שיותר מהר יותר טוב. אני ידעתי שאיתו יהיה לי טוב, יהיה לי בטחון. הוא העוגן שלי. הוא והילדים זה הבסיס. אחר כך בא כל השאר. (ועד היום הוא משעשע אותי בסיפורים).
עיר_ואם*
הצטרפות: 12 פברואר 2006, 14:22

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עיר_ואם* »

אנחנו הנענו לאט... אבל בעוצמה.
נסעתי עם חבר-לעבודה לחו"ל (לענייני עבודה כמובן). במטוס היה הרבה זמן לדבר. הוא סיפר לי שהוא מתחתן ב XXXX אמרתי וואי, זה יום לפני היומולדת שלי. הוא אומר - איזה קטע, יש לי חבר מהלימודים שנולד באותו יום. בא לך שאכיר בניכם? טוב, מה יש לי להפסיד.
הכרנו. יצאנו 4 פעמים. ההבדל בינו לבין בליינד דייטים אחרים שהיו לי (חוץ מזה שנפגשתי איתו שוב...) היה שפשוט הרגשתי בנוח בחברתו. לא צריך להעמיד פנים, להתאמץ, וכו'. אפשר להיות. בנתיים אמא שלי נפטרה. אמרתי לו תשמע, אני לא במצב כרגע לפתח משהו, dont call us, we call you.
נפרדנו ל-9 חדשים בערך. כמובן שבמשך אותם 9 חודשים חשבתי עליו ואפילו עלתה במוחי השאלה האם הוא האחד וכו', אבל לא העזתי לעשות כלום, שלא תתפוגג גם ההבטחה הזו...
אחרי תשעה חודשים אותו עמית לעבודה שואל אותי <בפולנית מדוברת> מה קורה עם משה, את לא רוצה להתקשר אליו שוב? אמרתי לו כן, אבל לא נעים לי אחרי שחתכתי באכזריות לפני כמה חודשים. הוא אומר לי תתקשרי, נראה לי שהוא ישמח.
התקשרתי. נפגשנו. וזהו.
אחרי חדשיים הכרזנו על עצמנו כזוג. בפועל עברנו לגור ביחד (הוא עוד החזיק בדירה השכורה שלו, ליתר בטחון....). אחרי חצי שנה (מפגישתנו השניה) החלטנו להתחתן, ואחרי עוד חצי שנה התחתנו.
אנחנו נשואים 8 שנים (לא יאמן איך הזמן רץ).
עיר_ואם*
הצטרפות: 12 פברואר 2006, 14:22

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עיר_ואם* »

למה למחוק? סיפור מקסים...
גם_אני_רוצה*
הצטרפות: 24 פברואר 2005, 17:47

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי גם_אני_רוצה* »

דף מקסים וגם אני אוסיף את שלי..
למדתי באוניברסיטה רחוקה ולא יצאתי עם אף אחד והייתי הכי מסכנה בעולם. היו לי כבר מלא חברות נשואות חלקן עם ילדים (הייתי כולה בת 23.5 ) וכול שאר האנשים שהכרתי היו בזוגיות כול שהיא. לי עד אז היה ברזומה חבר אחד לתקופה של חודשים בודדים ושני דייטים שהסתיימו בערב בו התחילו.. ואז יום אחד בעודי מטיילת בכרמל צלצלה חברה ושאלה אם אני רוצה להכיר מישו , לא שאלתי עליו שום פרט אפילו לא את שמו ורק אמרתי כן, כן!!! ואז :"אני הרי נורא רחוקה הוא מודה לזה? הרי אין בזה כ"כ טעם" היא השיבה שהוא כבר הסכים. ואז שאלתי לשמו ומאיפה הוא צץ.. וזהו לא ידעתי עליו עוד כלום וחיכיתי לטלפון. הוא צלצל די מהר,ואני אמרתי שתכלס רק בעוד שבוע אגיע למרכז אז סיכמנו שנצא ביום ה'. ביום ה' אני הייתי מאוד עייפה אז צילצתי לדחות ודחינו למוצ"ש. במוצ"ש יצאתי מבית הורי ( הוא בא לאסוף אותי הגנטלמן) ובשבי בדרך למכונית נשאתי בליבי תפילה " שלפחות יהיה ערב נורמאלי!!!" ובתוך המכונית חיכה בחור שחרחר עם חיוך של ציפיה ובליבי היתה כבר אנחת רווחה. ואז נסענו במרחבי הארץ כדי לשבת איפה שהוא, בסוף זה הסתכם באיזה פארק ירוק ובשתיית שוקו בתחנה מרכזית אחת..כשאני כולי חיוכים ושמחה והתרגשות. אבל מנסה לשמור על חזות שלווה.. בדרך הביתה שאלתי אותו בן כמה הוא בדיוק והאו אמר לי את החודש בו נולד ,עניתי "גם אני" ואז" באיזה תאריך?" והוא אמר את שלי, לא האמנתי וביקשתי את ת"ז וכך הסתבר כי נולדנו באותו יום ובאותה השנה ואני גדולה ממנו בשעה!
אמרתי שזה ממש מגניב הוא אמר שלא וכך נגמרה הפגישה הראשונה. חיכיתי לטלפון איזה נצח עד שהוא צלצל אלי (הוא טוען שזה קרה תוך פחות מ24 שעות) וקבענו שוב לפעם הבאה שאהיה במרכז..ואז אמרתי שבעצם אגיע רק בעוד שבועיים (בדיעבד מסתבר שהוא חשב שאני משחקת איתו ,אבל זו הייתה אמת צרופה לא יכולתי לפני) ואז אני התעשתתי כעבור יום וצלצלתי לקבוע איתו משהו באמצע (הוא היה בקצה אחר של המדינה..)
וכך יצאנו לעוד פגישה שדיברתי בא שטויות ללא סוף בדיעבד הסתבר שפשוט הייתי מאוד חולה- קמתי בבוקר עם חום מאוד גבוה, כך שגם הפגישה השנייה היתה הזויה אך מאז היינו ביחד כשנפגשים כמעט רק בשבתות עקב הלו"ז. כעבור 3 חודשים הוא נסע למזרח לתקופה כשאני מנסה לשכנע את עצמי (והסביבה) שזה לא כ"כ רציני הרי היינו ביחד רק תק' קצרה ולא לכתוב מיילים משתפכים מידי (לא עבד..) כי הוא הרי רחוק ורגשות משתנים ואולי הוא פגש לו שם מישהי.
אחרית דבר: הוא חזר לארץ מהר מהצפוי- כעבור חודשיים וחצי, נישאנו כשנה מאז הדייט הראשון ויש לנו בן מקסים!!
עוד דבר: הוא צדק, זה בכלל לא כיף שהיומולדת של שנינו באותו היום, אבל היה יכול להיות גרוע יותר.
ג'ינ_ג'ית*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ג'ינ_ג'ית* »

עוד דבר: הוא צדק, זה בכלל לא כיף שהיומולדת של שנינו באותו היום, אבל היה יכול להיות גרוע יותר
:-D
גם_אמא*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2001, 14:27

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי גם_אמא* »

מצרפת את הסיפור שלנו לדף המקסים הזה:
תחילת שנות השמונים: בן זוגי מתנדב באיזשהו קיבוץ כ3 שנים, עוזב את הארץ ומטייל בעולם. נשאר בקשר עם חבר'ה מהקיבוץ, מגיע לחתונות שלהם וכאלו.
תחילת שנות התשעים: זוג חברים מתחתן, אני בג'מעה של החתן, בן זוגי מגיע מצד הכלה (אני לא הייתי בחתונה), קצת אח"כ היא מכירה אותי ובליבה כבר הבשיל הרעיון שאני והמתנדב מתאימים...
עוברות להן 10 שנים, אני בנתיים חוזרת לשכור דירה בקיבוץ שלי. היא מרימה טלפון ושואלת אם אפשר לסדר לחבר אחד להיות מתנדב אצלנו? אני מבררת לה בכל מיני קיבוצים ושוכחת מהעניין.
שנה אחרי זה מגיע איזהשהו סוף שבוע אביבי אני מנקה את הבית בתחושה שהשבת הזאת יקרה משהו.
בשבת היא מרימה טלפון: "זוכרת את האנגלי שדיברנו עליו לפני שנה? הגיע אלי אתמול על אופנוע, רוצה שיבוא?
אז הוא בא.. דיברנו מלא שעות היה חשמל באוויר, מרוב התרגשות לעס את הפלסטיק של הנובלס.
קם ואמר שצריך ללכת (אח"כ סיפר שפחד להישאר ולהרוס את הקסם בסתם עוד זיון).
למחרת חזר עם התיק...
היינו קצת פה ואז עברנו לערבה, אמרתי אם עוברים אז זה לבדוק אם אנחנו מקימים בית.
היינו שנה מדהימה ביחד, הוא בא לארץ כי חיכה ללימודים שנדחו בשנה. נסע ללימודים. אחרי שבוע הבוסית שלי אמרה לי לקחת חופש ולנסוע, לא יכולה לראות אותי ככה. נסעתי. טיילנו כמה ימים ואז הוא החליט לוותר על הלימודים ושנתחתן. חזר לארץ והתחתנו בקפריסין ואח"כ עשינו מסיבה מדהימה שהרגשנו שכל היקום בכבודו ובעצמו הפיק לנו את המסיבה הזאת.
אח"כ עזבנו את הערבה, לא כל כך ידענו מה השלב הבא, היינו על הקו אנגליה- ישראל, הגיש בקשה לחזור ללימודים ובמעשה קסמים התקבל שוב. ככה שנתיים וחצי הוא באירופה לומד ומתראים פעם פה ופעם שם.
בחופשת חורף האחרונה לפני הסוף נכנסים להריון, נפגשים בחודש 4, הוא מגיע לקראת חודש7 ועכשיו תינוקי המלאך המתוק שלנו כבר בן 9 חודשים!!!!!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

איזה דף מקסים :) אפילו שאני לא ממש חלק מ"הקהילה" אני אספר. פעם ראשונה נפגשנו בטיול באוסטרליה. יצאתי להליכה ברחובות ביירון ביי. פתאום עוצר אותי ישראלי שחרחר ושואל באנגלית קלוקלת אם אני רוצה תפוז ומקלף לי אחד במהירות. אני עונה לו בעברית כן, מתיישבת ומעבירה עם הבחור יום מדהים שנגמר כל כך מהר. הבאתי לו מספר בבית ועליתי על האוטובוס לסידני עוד באותו ערב (הטיסה הביתה הייתה קרובה..קרובה מידי). כמה חודשים אחרי של ניתוק מוחלט הוא התקשר אליי הביתה. הייתה שיחה קצת קרה אבל אמרנו שניפגש. אני הייתי הרבה יותר עסוקה אז קבענו שאני אתקשר. שכחתי שאין לי באמת את המספר שלו (איזו טיפשה אני?!!). שלא במפתיע הוא לא חזר אליי.
שנתיים אחרי. אני סטודנטית נואשת לכסף ולראשונה בחיי מתחילה לעבוד במלצרות. בערב הראשון שלי במקום אני רואה למול עיניי אותו..הבחור שלא הניח למחשבה שלי. חייכתי וגם הוא. חיכה לי שאסיים את הערב ומאז..לא נפרדנו...רעם אני אוהבת אותך.
דודה_דו*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 17:11
דף אישי: הדף האישי של דודה_דו*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי דודה_דו* »

הדף הזה כל כך עושה חשק להצטרף....
אז עכשיו אני:

חברה משותפת הציעה לשדך בינינו בתקופה בה אני קצת מאסתי בשידוכים.
משום מה הפגנתי התלהבות יתרה מהצעתה, בלי לדעת עליו כמעט כלום,
וגם אחרי שהתחילה היא להביע הרהורי חרטה לגבי טיב השידוך, לחצתי עליה לתת לי את הטלפון.
התקשרתי והוא נשמע לי מסטול
"מה את משדכת לי מסטולים??"
"את התעקשת!"
:-S
פורים, אני מגיעה אליו לקיבוץ בג'יפ של אבא שלי, גשם... הוא הולך לקראתי להראות לי איפה לחנות, והוא נראה ממש שונה ממה שדמיינתי.
חושבים ללכת יחד למסיבת פורים, אבל בסוף
מדברים, מדברים, מדברים... עד איזה 6 בבוקר אצלו בחדר
הוא מלווה אותי לג'יפ וסוףסוף מנשק אותי במטע הזיתים.
אני חוזרת הביתה עם חיוך מאוזן לאוזן :-] מאוהבת עד מעל הראש,
הוא חוזר הביתה וכותב לשדכנית שלנו "תודה" ב- sms.
בשבועיים-שלושה הבאים מלא אי הבנות בינינו, מתווכחים על כל דבר קטן,
אני גרה בצפון הרחוק (מנרה), הוא בעמק יזרעאל
קשה מדי, מסובך מדי
ברגע של חולשה, מיד אחרי פסח, אני מוותרת - ונפרדים.
תחושת החמצה מטורפת
אני לא ישנה בלילות,
ביום העצמאות אוזרת אומץ ומתקשרת אליו
מבקשת לבוא לדבר.
הוא אומר לי לא לפתח ציפיות - הוא לא נוהג לחזור למישהי שזרקה אותו.
אני מפתחת ציפיות
מגיעה אליו, בטוחה בעצמי ובמה שאני הולכת להגיד לו, הוא מתבלבל... מבקש זמן לחשוב
מתקשר כעבור שבוע, ואומר שהחליט
שלא.
אני שבורה,
מעבירה שבועות וחודשים בנסיון להתגבר עליו,
מנסה לפגוש אחרים, אבל לאף אחד אין סיכוי, הוא בלב שלי כל הזמן
כעבור חודשִים, יומשישי, מסיבה בפאב של מנרה, אני קצת משתכרת
חוזרת הביתה לפנות בוקר, לא עומדת בפיתוי וכותבת לו sms מתגעגע
הוא חוזר אלי למחרת, תענוג לדבר
אני לא מוכנה לאבד אותו, "בוא נשאר ידידים, נחמד לדבר ככה, מדי פעם"
הוא מסכים, בתנאי שזה לא יהיה לי קשה מדי
(אבירי מצידו...)
עוד באותו שבוע הוא מתקשר
"מצאתי עבודה... עכשיו אני רק צריך אוטו וחברה"
  1. 9.03 אני מגיעה אליו,
והשאר הסטוריה

בעוד חודשיים החתונה
|L|
יער_ה*
הצטרפות: 12 מאי 2006, 11:47

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי יער_ה* »

מזל טוב דודה דו!!
עדינה_ניפו*
הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עדינה_ניפו* »

דודה דו, סיפור מקסים ומזל טוב גם ממני!
אני לא אמשיך להאריך בסיפור שלי (לא יודעת לכתוב סיפורים קצרים לצערי).
עברנו לגור יחד ואז הכל הסתבך והאידיליה התנפצה אבל החזקנו מעמד איכשהו.
היה באמת קשה אבל הפעם לא רצינו לוותר ותוך 5 חודשים כבר נכנסתי להריון (במכוון).
היו לי הרבה ספקות לגבי ההריון הזה ובילבול גדול מאד.
היום בדיעבד אני אומרת שאם לא הייתי נכנסת להריון לא היינו נשארים ביחד, אני בטוחה בזה.
היה כל כך קשה והיינו צריכים את הדבק הזה בשביל לעזור להעביר אותנו את זמני השפל העמוקים.
היום אחרי 5 שנים יש לנו 3 ילדים (צריכים הרבה דבק!!!) ולא קל.
יש עליות וירידות ומשוכות כל הזמן ו.......לא הייתי מוותרת על אף צעד בדרך.
דנה_שלזינגר*
הצטרפות: 18 יולי 2006, 12:44

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי דנה_שלזינגר* »

איזה כיף של דף, תודה למי ששם אותו ב"המלצת השבוע"!

עמית "שלה" אותי מים האינטרנט. כמו דייג.
טוב, אני אתן קודם הסבר.
לפני שהכרתי את עמית הייתי בתקופה לא כל כך טובה ולא חיפשתי קשר (יותר בכיוון של לנוח מכמה קשרים קודמים) וסירבתי לכל הצעה.
באותו זמן, חברה טובה שלי החליטה להרשם לאתר דייטינג (ספידי-נט) וביקשה שאעזור לה בניסוחים, וישבנו לנו בכיף וצחקנו וכתבנו שטויות ומחקנו והתבדחנו על חשבון... ואז היא ביקשה ממני להרשם גם. לא ממש רציתי (כאמור, לא חיפשתי) אבל אמרתי "יאללה, למה לא" מתוך אותה אווירה של התבדחות.
כתבתי שם בעיקר שטויות והתענגתי בעיקר על התוכנה האווילית שקובעת מידת התאמה. במיוחד זכור לי שסימנתי שאני לא רוצה בני מזל קשת. בעיקר בגלל שהקשר הקודם היה קשת... התחלתי לקבל כל מיני מיילים מהאתר שגרמו לי לתהות מה סימנתי ומה כתבתי שגרם דווקא לאנשים האלה להגיע אלי, אז התחלתי לעשות נסיונות ולשנות קריטריונים.. זכור לי שאפילו נרשמתי לאתר כגבר וניסיתי לראות איזה קריטריונים גורמים להם לקבל אותי במידת התאמה גבוהה..

אוקי - אני אגיע לעיקר.. מתוך סקרנות גם בדקתי את מי התוכנה התאימה לי במידה מועטה, ומצאתי את המודעה הבאה:

"מחפש צ'לנית לנגן איתה סונטה של שניטקה
מישהי לפתור איתה חידות
ולטפס ביחד על הר האימגה-צ'ה"

כמה צ'לניות אתם מכירים שאוהבות לפתור חידות ולטפס על הרים???
אני מכירה לפחות אחת כזאת - אני...

שלחתי אליו מייל, ולא נעניתי.. אז שיניתי את מה שכתבתי על עצמי (מחקתי את כל השטויות) וכתבתי ברצינות ושלחתי שוב מייל (איזה עקשנית..) והפעם נעניתי...
בהתכתבויות גיליתי עוד כל מיני דברים מדהימים - שנינו למדנו במסלולים דומים באותה אוניברסיטה (מסלולים לא קונבנציונלים), ואפילו עשינו תואר שני באותו תחום אצל אותה מנחה (כמה אנשים עושים תואר שני בקוגניציה מוסיקלית?? אני בסוף פרשתי אחרי כמה חודשים בזמן שהוא היה בלונדון, ולכן לא נפגשנו שם..)
אבל גילינו שנקודות המפגש ביננו כל כך קרובות שזה פלא שלא נפגשנו עד עכשיו.

נפגשנו סוף סוף, אבל דווקא הפגישה הראשונה לא "המריאה". עמית עמד לנסוע לחודש לנפאל (לטפס על איזה הר, אלא מה..) ולא רציתי לבלבל (אותו ואותי) וסיכמנו שמשהו רומנטי לא יצא מזה, אבל אולי ידידות טובה... כשעמית חזר הוא התקשר (תודה לאל..) והתחלנו לנגן ביחד עם חלילן מבית זית. הנסיעות המשותפות לבית זית היו קסומות ופשוט התאהבתי בו. הפעם מהבטן ולא רק מהראש..

אחרי שלושה חודשים עברנו לגור ביחד ואחרי שנתיים וחצי התחתנו.

הקשר ביננו הוא טלפתי ממש. אין צורך כמעט במילים. סוג של הבנה בלתי אמצעית.
לפעמים אני תוהה, האם היינו מוצאים זה את זו גם בדרכים אחרות??

<עוד כמה דברים מופלאים - שנינו התאמנו בילדות על אותם תרגילי ניצוח, ושנינו מתרגשים למראה מספרים מיוחדים של לוחיות רישוי...>
(אה כן, וסתם משהו פיקנטי, גם עמית ממשתתפי אותם מפגשי נוער שוחר מדע המוזכרים לעיל..)
עמית_גל*
הצטרפות: 29 מרץ 2005, 13:34
דף אישי: הדף האישי של עמית_גל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עמית_גל* »

רק כדי להעמיד דברים על דיוקם... דנה היא זו שהתקשרה אלי כשחזרתי מנפאל ולא להיפך - לי לא היה אומץ. כך שאני בר המזל איך שלא מסתכלים על זה :)
אמא_של_יונת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אמא_של_יונת* »

דנה,
איזה כיף שעמית ניסח כך את מה שהוא מחפש.
הוא לא הוסיף שהיא צריכה להיות חמודה. את זה הוא קיבל כצ'ופר.
(())
עמית_גל*
הצטרפות: 29 מרץ 2005, 13:34
דף אישי: הדף האישי של עמית_גל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עמית_גל* »

ואני לתומי חשבתי שזה נובע לוגית ממה שניסחתי :-)
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

אנחנו תמיד היינו זוג.

לקח לנו עשרים שנה של המתנה עד שנפגשנו, ועוד שנתיים-שלוש עד שהבנו שאבוד לנו - אנחנו ביחד, ולא יעזור כלום.

(דרך אגב, זה לא מתכון הכרחי לזוגיות טובה. ללא ספק היתה לנו זוגיות, אבל היא היתה יכולה להישאר מחורבנת. מה שעשה אותה טובה היה הרבה הרבה עבודה סבלנית, ואמונה ביכולת שלנו להשתפר)
לוונדר_סגול*
הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי לוונדר_סגול* »

תמרוש,
מה נראה לך, זה אוכל? התמצות הזה?
סיפור בבקשה...
בלה_שנדמה_לה*
הצטרפות: 20 דצמבר 2005, 05:55
דף אישי: הדף האישי של בלה_שנדמה_לה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי בלה_שנדמה_לה* »

_מה נראה לך, זה אוכל? התמצות הזה?
סיפור בבקשה..._

<כבר הרבה זמן צופה מהצד בדף הזה, בבוא הזמן אספר את שלי....>
גם_אני*
הצטרפות: 21 יולי 2003, 16:24

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי גם_אני* »

מותר גם - למרות שאני לא מפה?
לא מחכה לתשובה כי הסיפור מצחיק:

הגעתי לבסיס אחרי הקורס ומיד שלחו אותי לחודש למקום אחר. בחודש הזה היה טיול של האגף בבסיס האם וביקשתי לצאת איתם. מישהו מהמחלקה שלו שהכרתי צירף אותי אליהם (לא הכרתי אף אחד), הזוגי דאג לי ואפילו שחינו בים ב-2 בבוקר. בדרך חזרה הורידו אותנו בדרך והוא ביקש ממישהו שגר בעיר שלי ללוות אותי בטרמפים הביתה. ה'מישהו' הזה היה חבר שלי 3 שנים, לזוגי היתה חברה חצי מהזמן הזה. באחד הימים באותו חודש הגעתי לבסיס האם ובדיוק היתה שתיית שחרור של הזוגי והוא הזמין אותי למסיבה אצלו בבית. הוא לא ענין אותי אבל ראיתי בזה הזדמנות להכיר אחרים. המשכנו לשמור על קשר כשבא למילואים (והתנדנדתי בהפסקות בינו לבין ה'מישהו':-P) וגם יצאנו יחד לטיולים כי ה'מישהו' לא אהב לטייל. גם לימי סטודנט שלו הוזמנתי עוד בתקופה שהיתה לו חברה אחרת.
הוא היה ה'ידיד' שלי ואיתו התייעצתי על ה'מישהו' ומה ואיך לעשות ... שישקף לי את הצד השני. לו רק ידעתי|אוף|.
אחרי שניפרדתי מה'מישהו', הזוגי הודיע לי שהוא נוסע לרמה"ג ואם אני רוצה להצטרף אני צריכה להגיע עד 16:00 לטבריה לאוטובוס האחרון. ה'מישהו' היה במילואים, ביקשתי שיסיע אותי הביתה שאספיק להתארגן ולנסוע לטבריה והגעתי 10 לפני שעת ה-ש'. בילינו סוף שבוע מדהים שבו, אל מול שקיעה מעבר לארבל, אמר לי: "שלוש וחצי שנים אני מחכה לרגע הזה". טוב שהיה חושך ולא ראו את הצבעים שהחלפתי:-].
התברר שמהיום הראשון, באותו טיול ראשון, הוא ידע שהוא רוצה אותי ואפילו אמר לאביו שמצא את ה"אישה שאיתו" - 3 וחצי שנים לפני שהתחלנו לצאת! מאוחר יותר הוא התוודה שכשאמר לי להגיע לטבריה עד 16 זה היה בבחינת "אם היא לא מגיעה - אני מוותר". מזל שהיגעתי:-)
כששאלתי אותו למה שתק 3 וחצי שנים הוא ענה כי חשב שאני מאושרת. גם אני חשבתי ככה ... עד שהכרתי אותו באמת ולמדתי מהו אושר אמיתי!
מיד נעשינו חברים, שבועיים אח"כ הוא ישן אצלי בבית ההורים, תוך 5 חודשים היו לנו כרטיסים לשנה בחו"ל וחשבון משותף. שנה אחרי שחזרנו נישאנו ובקרוב נחגוג 16 שנים ו-3 ילדים.

איזה יופי של דף ותודה למי ששם אותו ב"המלצות דפים".
השונמי_ת_במרכז*
הצטרפות: 24 יולי 2006, 08:12

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי השונמי_ת_במרכז* »

ח', אישי האהוב ואנוכי, הכרנו לפני כמעט שלוש שנים. אני באתי לעזור לחברה לשפץ בית, כשעברה לגור עם בן זוג חדש, הם בדיוק גילו שהם בהריון. בנזוגה הזמין חבר שלו לעזור, הרי הוא ח', וכך יצא שפחות עזרנו ויותר ... איך לומר... היינו עסוקים בלהכיר אחד את השניה. כעת שתינו כבר בהריון שני! מוסר השכל: א. משתלם לעזור ב. הפוריות מדבקת
יער_ה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי יער_ה* »

משתלם לעזור
חולצה_לקטית*
הצטרפות: 06 יוני 2006, 00:21
דף אישי: הדף האישי של חולצה_לקטית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי חולצה_לקטית* »

דף מקסים. אני תמיד שמחה לספר את הסיפור שלנו (אולי שלי, הוא בטח זוכר את זה אחרת).
אז ככה. בינואר אלפיים שבתי מחופשה באמסטרדם, שבה חשתי שבפעם הראשונה בחיי שאינני מתגעגעת לאיש. הרגשתי משוחררת ממועקות הלב. באותו יום חמישי הייתי מצוננת ועייפה מעודף עבודה. ידיד שלי הצליח לשכנע אותי לבוא בכל זאת להשתתף במשחק תפקידים (Roll Playing Game) בביתו של בחור אחד, שעליו שמעתי שהוא שחקן מהולל. לילה לפני המשחק חלמתי שחודש לאחר מכן אני והשחקן ההוא מגיעים לבית שלא הכרתי, המון נרות דלוקים ואנחנו מתנצלים כמו כל זוג טרי על שאיחרנו. ייחסתי את החלום לחום שנבע מהצינון.

באותו ערב, הגעתי לביתו של הבחור, אמרתי שלום וישבתי לייבש את עקבות הגשם מול התנור. מאוחר יותר נרדמתי על מיטתו. לא השתתפתי במשחק. כשהתעוררתי, מצאתי אותו יושב על הרצפה מולי ומתבונן בי. מלמלתי "איפה היית" או משהו כזה. במקום לחוש מבוכה, הרגשתי כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם שהוא יישב ויתבונן בי ישנה. הוא שאל אם אני רוצה להמשיך לישון שם, וסירבתי בעיקר כי הסדין השחור היה מלא בשערות של חתולים. למחרת הוא השאיר הודעה בתא הקולי שלי. לאחר יום נוסף הוא בא לבקר. דיברנו עד שלוש וחצי בבוקר, ואז הלכנו לישון. לאחר מפגש נוסף שאלתי אותו בלי הכנה מראש "מה אתה רוצה ממני". כלומר, שיחת "יחסינו לאן" בפגישה שלישית. אם מישהו היה עושה את זה לי, הייתי בורחת כל עוד נפשי בי. אבל הוא עמד בזה. מאז אנחנו ביחד.

אה, ולגבי החלום עם הנרות - הוא קרה באמת. חודש לאחר מכן הגענו למפגש חברים באיחור רב, מתנצלים בחיוכים מובנים-לכל. הדירה היתה דומה מאוד לזו מהחלום, עם הנרות מסביב. מעולם לא "יצאנו". התחלנו לגור יחד באותו לילה (עוד שמרתי על דירתי השכורה כמה חודשים, ליתר ביטחון, אבל לא היה בזה צורך).

הגרסה שלו לסיפור:
היה שבוע קשה, שתיתי המון באותו ערב. לא היה לי מושג מה אני אומר.
את נכנסת בשמלה שחורה ארוכה ושיער רטוב מהגשם. שוחחנו קצת, ונשמעת לי מעניינת.
התקשרתי. יצאנו. התאהבנו.
כרמל_האורחת*
הצטרפות: 07 נובמבר 2005, 11:55
דף אישי: הדף האישי של כרמל_האורחת*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי כרמל_האורחת* »

נפגשנו במחנה קיץ של תנועת הנוער, נתקלנו אחד בשניה והוא שאל: "אפשר לשאול אותך משהו?" (אני התכוננתי לשאלה ברומו של עולם. אבל..) "איך קוראים לך?" עניתי. בזה פחות או יותר זה נגמר באותו קיץ..
אח"כ הקפדתי לצאת לכל הפעילויות של התנועה וגם הוא.. תמיד נפגשנו לשיחה קצרצרה, כאילו מקרית אבל איפשהו שנינו ידענו למה אנחנו שם.
כעבור שנתיים (אנחנו כבר בכיתה י"א) אני עוד פעילה נמרצת בתנועה, מפגש סופ"ש, רואה אותו והוא לא עושה שום צעד לעברי, לא שלום ולא בטיח. לא צריך, יש הרבה דגים מסביב...
בערב, הקרנה של סרט ופתאום משהו צועק את שמי וקורא לי לבוא למזכירות. הוא יוצא בעקבותי,
"וואאאו, לא זיהתי אותך, עד שצעקו בשמך לא שמתי לב שאת כאן" שוב שיחה קצרה, שוב הוא לא מבקש את הטלפון. נגמר.
חולפות עוד שנתיים אני לקראת סוף השירות. טלפון. "מדבר x את בטח לא זוכרת אותי, אבל נפגשנו ב..." זוכרת, זוכרת! בטח שזוכרת!!
נפגשים, יוצאים קצת. אני בעננים.
יומחד הוא מתקשר "למה את לא מתקשרת אלי, את צריכה שאני אקנה לך טלכרד?" סליחה, אני חושבת לעצמי מה הוא צועק? נעלבתי מאוד. אפחד לא יפתח איתי ככה שיחה, הוא לא מתאים להיות בעלי או אבא של ילדי... שלום!
השנים חולפות אני רווקה מזדקנת ומתגעגעת. מרגישה החמצה גדולה. אין לי מושג מה קורה איתו.
שופכת את ליבי לפני ידיד קרוב, והוא הופך עולמות כדי לאתר אתx. וגם מצליח....
פגישה נוספת. הנוסטלגיה חזקה מהכל ואני מאוד רוצה שזה יצליח.. (סיפור יפה לספר לילדים, לא?).
מתעלמת מהשינויים שהוא עבר וגם אני...
יוצאים מספר פעמים אני מרגישה מאוהבת. הוא לא רוצה קשר רציני. נפרדים בפעם האחרונה.
נשואה היום ל y. חברה משותפת הכירה ביננו, אין סיפור. יש משפחה.
לוונדר_סגול*
הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי לוונדר_סגול* »

אוי.. איזה תפנית מאכזבת..

< הציפיות רק לכריות >
בלה_שנדמה_לה*
הצטרפות: 20 דצמבר 2005, 05:55
דף אישי: הדף האישי של בלה_שנדמה_לה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי בלה_שנדמה_לה* »

אוי.. איזה תפנית מאכזבת..
מסכימה. כל כך נכנסתי לסיפור, שכבר הרחתי את ריח האורנים במחנה הקיץ של התנועה....
שפע_טל*
הצטרפות: 19 יוני 2005, 14:36
דף אישי: הדף האישי של שפע_טל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי שפע_טל* »

גם הסיפור שלנו הוא קוסמי משהו...
יום אחד מתקשרת אלי אחותי הגדולה ומבשרת לי "מצאתי את בעלך!" 9-:
ההכרזה הפתיעה אותי משהו גם כי היה לי באותה תקופה בן זוג (אם כי בקשר שסיומו המתקרב היה ברור לעין כל חוצמלעיני שלי)
וגם כי אחותי דוסית מתנחלת ואני סטודנטית פריקית למחצה.
בהמשך היא ירתה לעברי צרור פרטים על בן זוגי העתידי שבשלם היא הגיעה להחלטה החד משמעית-
מסתבר שהיא ואחותו גרות על אותה גבעה ובהריון באותו השלב (זה אומר?)
והן דיברו עלינו מלא ומצאו כל הזמן נקודות דמיון
וגם היא קראה סיפור שהוא כתב, והבינה שזה זה!
אז ניתקתי לה בפרצוף (כי כזכור היה לי חבר) ולא הבנתי מה היא מתערבת לי בחיים וזהו!
שפע_טל*
הצטרפות: 19 יוני 2005, 14:36
דף אישי: הדף האישי של שפע_טל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי שפע_טל* »

אחרי חודש נפרדתי מהבנזוג והתקשרתי אליה לבכות ולמרר
מצויין ! היא ענתה, עכשיו אני אכיר לך את בעלך!!
אז ניתקתי לה בפרצוף וזהו!
אחרי עוד חודש חזרתי מ"טיול ריפוי" שעשיתי לעצמי בארץ , וחיכתה לי הודעה בתא קולי.
מסתבר שאחותי התקשרה אליו ונתנה לו את הטלפון שלי .
הפעם לא ניתקתי לאפ'חד בפרצוף, אלא פתחתי את הדלת, ואני לא יודעת עם רק חשבתי או אמרתי בקול רם "ואללה." |יש|

זהו , אחר כך הסתבר שאף אחד מהפרטים שאחותי ידעה עליו לא היו נכונים אבל התחושה היתה נכונה מאוד.
אחרי חצי שנה התארסנו, אחרי שנה התחתנו, ועכשיו (אחרי עוד שנתיים) יש לנו שתי בנות-
ממש כמו דוסים מתנחלים על גבעה... (-;
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

מצויין ! היא ענתה, עכשיו אני אכיר לך את בעלך!!
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

טוב, אז זה הסיפור שלנו.

הצד שלי:
הגעתי לבסיס אחרי הקורס, וניסיתי להשתלב שם. אחרי כמה חודשים הבנתי שיש לי בעיה מסוימת: אני לא מצליחה לזכור שמות. הזכרון שלי לשמות על-הפנים, וכיוון שכל התקשורת מתנהלת בצעקות מקצה אזור המשרדים ועד קצהו - אני בברוך... איך אני אקרא לאנשים? הי-אתה-שם...נו... איךקוראיםלך...??

טוב. מה שהיה היה, כי ממש לא היה לי אומץ להתחיל לבוא לאנשים שעבדתי אתם כבר חודשיים ולשאול אותם איך קוראים להם, אבל החלטתי שמעכשיו, כל אדם חדש שמגיע לבסיס - ישר אני לומדת את שמו, משננת אותו, ומכיוון שהתחלופה נורא גבוהה, אנשים באים ועוזבים כל הזמן, תוך חודשיים-שלושה זה פשוט יסתדר מעצמו.

ואז הגיע קצין חדש לבסיס.
עוד לפני שראיתי אותו בפעם הראשונה, ידעתי שהוא עומד להגיע. השם שלו ריחף די הרבה באויר, כי כל פעם סינג'רו אותו לכל מיני דברים - שבוע שמירה על יישובים, עוד יומיים באיזה מקום אחר, וכאלה.
אז שיננתי את שמו, דקלמתי אותו בלב, כתבתי אותו על השולחן...
ואז הבחור הגיע. ערב ראשון שלו, וכבר נתנו לו להיות קצין תורן.
רחמנות על הבחור.
אבל בלי קשר, איך שהוא מופיע לי בדלת, אני אומרת לעצמי "הנה בחור שאפשר לדבר אתו". הושבתי אותו מולי, נתתי לו כוס תה, ו... בניגוד לכל הרקורד שלי כביישנית שלא מתקשרת עם זרים, השיחה פשוט קלחה וקלחה ושנינו לא סתמנו את הפה לרגע.
ומאותו רגע, חברים וחברות, הפסקתי לשנן שמות, ולא היה אכפת לי כהוא זה שאני בכלל לא זוכרת אותם.

הצד שלו:
הוא היה מורעל, אז הוא התגייס לצבא.
הוא המשיך להיות מורעל, אז הלך לקורס הזה ולקורס ההוא, ובסוף מצא את עצמו בקורס קצינים.
לקראת אמצע הקורס הוא הבין שהוא לא בדיוק מתאים לתפקיד, מבחינת המזג והנטיות האישיות. איכשהו הוא המשיך עד הסוף (כי לנשור בשלב הזה זה כבר מגוחך), וכשחילקו הצבות התברר לו שהוא נשאר בבסיס ההדרכה, בצוות פיתוח הדרכה. מין תפקיד ג'ובניקי נינוח שכזה, רק באיזה חור בשטחים.
ערב לאחר מכן, הוא עושה - בפעם האחרונה בקורס - תורנות שמירה בסיסית. יושב בעמדת המאג, ליד הש.ג., משקיף על הנוף האפלולי ומנסה להבין אם התפקיד הזה טוב בשבילו או רע בשבילו. מבחינת "יוקרה" זה ללא ספק מאכזב.
אבל, הוא חושב לעצמו, אם אני נשאר בבסיס, ומתחיל לשרת עם בנות סוף סוף, אז אולי, אולי, אני אפגוש פה איזו בחורה נחמדה ויהיה לי נחמד דווקא...?
איך שהוא לא גומר את המשפט, הוא מבחין על הכביש ב"דבר קטן ובלונדיני מקפצץ לו בדרך לש.ג."

ועכשיו שוב מהזוית שלי:
אני יורדת לש.ג., פותחת את השער, מקשקשת דקה עם החייל שם, נותנת למכונית לעבור, סוגרת את השער, ומתחילה לעלות עם המפתח בחזרה למעלה.
החייל שקשקשתי אתו, לאות פרידה, קורא לי "אני אוהב אותך". זה ממש לא ברצינות, ואני מחייכת.
ולפתע מהצד השני של הכביש, מהעמדה למעלה, מגיח קול באפלה: "גם אני אוהב אותך!!"
עוד לא-רציני אחד...
ושכחתי מכל העניין.

אז זהו, שכן. הוא בהחלט בהחלט בהחלט היה רציני. הוא רק לא הבין עד כמה....
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

וואו... טוב אז ככה.
לפני חמש שנים עם כרטיס טיסה לגרמניה ביד התכלבתי אצל אחי המאמץ בקיבוץ על מזרון בסלון כדי לא לשלם שכר דירה. אחי, בעל ההומור המעוות ביותר שאני מכירה, החליט שזה מאוד מאוד מצחיק לפתוח לי כרטיס באתר הכרויות. לילה אחת נדדה שנתי ונדדתי לי ברחבי הנט עד שנגמרו לי הנדודים ונכנסתי לאותו אתר הכרויות, סתם מתוך סקרנות. האיש הרבעי שראיתי היה הוא מישהו שנראה לי אדם מקסים להכיר. הוצאתי את הדוא"ל שלו וחשבתי לעצמי שחבר לעת זה דבר נחמד, לא בניתי בכלל על היכרות ברמה הרומנטית. התכתבנו מעט ואז התחילו קצת בעיות בקיבוץ ומשהו אמר לי שאני צריכה להתאורר קצת. פתאום קיבלתי מסר מהאיש שיש לו הצעה מפתה בשבילי, התקשרתי אליו והוא הציע לי לבוא לעשות בייביסיטר לחתולים של חבר שלו בתמורה למגורים בדירה של החבר. בדיוק בזמן. נשמע לי מתאים בדיוק בשבילי. זהו, מעבר לזה לא דיברנו בכלל.
קבענו ליום שישי בערב, הוא (המופרע) השאיר לי מפתח לדירה שלו מתחת למחצלת בכניסה ואני (חסרת האחריות) לקחתי אוטובוס אחרון לעיר הגדולה בלי שום אפשרות לברוח ובלי להכיר אף אחד.
לילה לפני שנסעתי ראיתי כוכב נופל, ראיתי המוני כוכבים נופלים (סיני) אבל מעולם לא ראיתי מחזה כזה, הוא היה ענקי וברור והשאיר אחריו שובל נהדר. ביקשתי משאלה מוזרה שבכלל לא הייתי מודעת להיותה משאלה שלי, ביקשתי למצוא מחר את האחד והיחידי.
ארבע שעות חיכיתי לו בדירה שלו עם שני החתולים שלו עד שהוא חזר מהעבודה, שתינו בירה והלכנו לדירה של החבר, אותה דירה שהיתה אמורה להיות המקלט שלי לימים הקרובים. הגענו דיברנו עוד קצת ואז הוא הלך והשאיר אותי עם שני חתולים פושעים ולא ידידותיים בעליל. אחרי שעתיים שלא הצלחתי להרדם (כי חתול אחד שחור כל הזמן לעס לי את הידיים והרגליים) פתאום צלצל הטלפון-גם הוא לא הצליח להרדם. המשכנו לדבר עוד המון בטלפון באותו לילה וקבענו למחרת טיול בים.
כעבור שלושה ימים זמן השהות שלי בעיר עמד להסתיים. ישבנו על הגג בזריחה והדבר היחדי שיכולתי לחשוב עליו הוא שאין לי מה לחפש בגרמניה לעזעזל, המשאלה שלי התגשמה. שאלתי אותו אם ימצא חן בעיניו שאני אעבור לגור בעיר, לו היה ברור שאני עוברת לגור איתו. נסעתי חזרה לקיבוץ להביא את הדברים שלי וחזרתי כעבור יום וחצי ומאז אנחנו יחד. אני האישון והחתולים. מאז התחתנו בטקס צנוע מאוד, עזבנו את העיר, קנינו בית בכפר ולפני שנה התוספה החיפושעת הקטנה. אוף עכשיו אני מתגעגעת אליו, הוא בברזיל... עבודה...
אור_הירח*
הצטרפות: 27 דצמבר 2004, 00:47
דף אישי: הדף האישי של אור_הירח*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אור_הירח* »

גם אני רוצה:
הסיפור שלי: אני בת 15, מרגישה על גג העולם, עסוקה מאוד: בתנועה, בחוגים (פסנתר, מקהלת ביה"ס וריקוד), חברים, חברות, לימודים, ספרים, בולעת את העולם. בתחילת השנה מגיע תלמיד חדש מהצפון. כל הבנות נרגשות- הוא נראה טוב, וגם מנגן על גיטרה. לי הוא נראה נחמד, לא יותר מזה. הוא מקים להקה- איזה שרמנטי מצידו- ובוחן נערות לשירה. אני ניגשת כמובן: אני אוהבת ויודעת לשיר, ואני מחפשת תמיד עוד עיסוקים. אני מתקבלת בקלות. הוא מודיע לי, ולשאר חברי הלהקה על חזרות פעמיים בשבוע. בשבוע הראשון אני מגיעה כנדרש, גם בשבוע השני. בשבוע השלישי אני מודיעה לו ברגע האחרון על ביטול בגלל התחייבות אחרת בתנועה. בשבוע לאחריו אני מבטלת שוב פעם אחת בגלל פגישה עם חברות. אני מתחילה להגיע באופן לא סדיר, לא תמיד מודיעה, אבל ההופעות שלנו מאוד מוצלחות. אני מרוצה מאוד. אחרי חצי שנה הוא מזמין אותי לשיחה, אני לא מבינה מאיפה הוא נפל עלי. הוא מסביר לי ברצינות רבה, תהומית, שהוא מאוד מאוד מרוצה ממני, אני שרה טוב ויודעת להופיע, אבל הוא לא יוכל להמשיך איתי בלהקה שלו אם אני מזלזלת בחזרות. אני מסבירה לו שיש לי עוד 1001 עיסוקים והוא צריך להבין אותי. הוא אומר שהוא מבין שהלהקה לא חשובה לי כמו שהיא חשובה לו. אני נבהלת פתאום ומתחילה לבכות משום מה, הוא מחבק אותי, אני מחבקת בחזרה, אנחנו מתנשקים נשיקה גמלונית ומוזרה (טוב, לשנינו זו הפעם הראשונה). כמובן שאחר כך אני לא מחמיצה אף חזרה... אחרי 9 שנים אנחנו מתחתנים בחתונה שמחה שבה אנחנו גם מופיעים עם הלהקה, אחרי עוד 7 שנים הגדולה נולדת ואנחנו הופכים למשפחה.
הסיפור שלו (כמו שהוא אוהב לספר): הגעתי לעיר חדשה והקמתי להקה. הייתה זמרת ממש טובה, אבל לא אחראית, חשבתי להעיף אותה, אבל היא נבהלה ולא עזבה אותי, עד היום היא לא עוזבת רק מהפחד שאני אעיף אותה מהלהקה.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אילה_א* »

הוא כתב לי מכתב ארוך ומצחיק מאוד באתר שהייתי רשומה אליו . עניתי לו מאוד לא בנימוס הוא כתב לי תתקללי שזה תהי יותר קלילה עניתי לו כבר יותר נחמד ואז שאלתי אם אני יכולה לראות תמונה שלו והוא שלח אחת וכתב למטה תמונה של אליהו כוס חלב . הוא נראה לי חתיך אבל הפרצוף שלו נראה לי עקום אז ביקשתי עוד תמונה והוא שלח עוד אחת שהיה כתוב שהיא של הבן של הבת דודה של השכנה . חשבתי שהוא חתיך אבל הייתי קצת מודאגת מהפרצוף העקום.
הוא שלח לי מספר טלפון ואז ראיתי שהוא און ליין ב6 בבוקר אז שאלתי למה הוא קם בשעה כזאת והוא ענה שלפעמים הוא מתעורר מוקדם וחוזר לישון .
חזרתי גם לישון וכשקמתי התקשרתי אליו הייתה שיחה נחמדה לא קבענו כלום . אחרי כמה שיחות טלפון נחמדות הייתה אחת ב9 בערב אני הייתי בפארק עם הכלבה ולא היה לי כוח לצאת אז אמרתי לו שיבוא אלי הבייתה לבלינד דייט . הוא הסכים . התקלחתי ולבשתי גלביה הוא הגיע לבוש בטרנינג גזור . הוא היה נחמד וגם נורא יפה וחתיך עם פרצוף לא עקום אבל בכלל לא פוטוגני.אמר לי שיש לו תחביב לפתוח לאנשים את המקררים ופתח את המקרר למזלו הוא לא נשאב פנימה מהואקום . בנתיים הוא שתה את כל הבחרובסקה שהוא מצא והיה די שיכור וגם ביקש אוכל הכנתי לו פופ קורן והוא ישב על השיש במטבח וחיכה . היה כבר די מאוחר והוא היה די שיכור ואני לא שמחתי שהוא ינהג למושב שבו הוא גר אבל הוא התעקש. נפגשנו עוד איזה שלוש פעמים וכולן היו נחמדות ונעימות ובינהן היו שיחות טלפון ארוכות ונעימות. ואז הוא לא ענה לי יום שלם לטלפון ואני הייתי ממש מתוסכלת ומבוהלת . הוא התקשר אלי ואמר שהוא חשב על זה ושאין לזה סיכוי למרות שאני הבחורה הכי מצחיקה שהוא פגש ואני מקסימה והוא ישמח להשאר חבר שלי. אמרתי לו שהוא טועה שיש לזה את כל הסיכוי בעולם ושכמה שזה לא נוח כרגע אני יודעת שנועדנו להיות ביחד. הוא אמר שאולי זאת האמת שלי אבל בטוח לא האמת שלו . ואחרי שיחה ארוכה אך מייאשת נפרדנו.
הייתי עצובה ומבואסת כמו שלא ידעתי שאני יכולה להיות .בכל זאת זה היה רק שבוע ניסיתי לומר לעצמי ,אבל עדיין הרגשתי ממש ממש רע ועצוב.
חברים וחברות שלי לקחו אותי לכל מיני מקומות שאני לא איהיה בבית בדיכאון . יום או יומיים אחרי ישבתי עם חבר שלי בחומוסיה וכשיצאנו ממנה היה שלט ענק SALE לחנות מנורות שלידה אמרתי לו בוא נכנס ונכנסנו. הייתה שם מנורה שמצאה חן בעיני אבל הייתה יקרה מיד הם אמרו שהם סוגרים את החנות ביום שישי זה היה יום שני .לקחתי כרטיס ביקור וכל יום התקשרתי לשאול אם המחיר ירד ביום רביעי חזרנו אני והחבר וקניתי את המנורה כלומר החבר קנה חצי וחבר אחר שהיה מאוד מודאג קנה את החצי השני (כלומר הבטיח לשלם אותו)
בערב של אותו יום התקשרתי לב"ז ואמרתי לו שהתקשרתי להיות חברה שלו הוא צחק ואמר שהוא שמח ושהוא קיוה שזה מה שיהיה. שאלתי אותו עם החברות כוללת סקס והוא אמר if the opportunity will rise אמרתי לו i can rise it .
קבענו שיבוא אלי הוא בא בצהריים של למחרת דיברנו ומאותו יום הוא בעצם לא הלך. מעט זמן אחרי זה הוא תלה את המנורה החדשה עבורי - והמון אור חדש נכנס לחיי
אחרי כמה שבועות נסענו לדירה הישנה שלו להביא את הדברים שלו ( באותה הזדמנות ההורים נפגשו)
מאז אנחנו ביחד .
מיכלונת_פה*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי מיכלונת_פה* »

איזה כיף, סוף סוף סיפור חדש פה... :-)
אילה, נשמע שיש לך חברים טובים....
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ענ_בל* »

כתבתי כאן המון בעבר. עכשיו נכנסת, כותבת פחות, אבל הדף הזה מדגדג לי.

התגרשתי לפני שנתיים בערך ושיתפתי כאן במסלול הלא פשוט של לצאת מעולם הזוגיות לעולם של לבד.
עברתי שנים לא פשוטות, מבגרות עם המון תמיכה, גם כאן באתר.

הייתי רשומה בכמה אתרי אינטרנט. לפני יותר משנה, התעורר בן זוגי היום, אז הוא היה כבר גרוש...
הוא התעורר וחש בצורך אדיר להרשם לאתר הכירות. נכנס, שילם והחל לגלוש.
הוא שלח הודעה לי ולעוד כמה.
אני הייתי בסוף שבוע מדהים עם חברה טובה שעודדה אותי לצאת מעוד קשר לא בריא שהייתי בו.
בסוף אותה שבת כתבנו יחד בקשה ברורה לזוגיות שיש בה חברות אהבה אינטימיות, תשוקה, מחוייבות. ביקשתי גם שיסתדר טוב עם ילדי.

וזה קרה, החיבור הזה ביננו.
דיברנו בטלפון כמה שבועות עד שנפגשנו. הוא מצא חן בעיני מאוד. סוף סוף פגשתי בן אדם עם לב זהב עם רגישות גדולה.
יש ביננו קשר מופלא, באמת כל מה שביקשתי...
מנה_מנה*
הצטרפות: 30 ספטמבר 2006, 18:32
דף אישי: הדף האישי של מנה_מנה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי מנה_מנה* »

דף מקסים.
הסיפור שלנו:
בגיל 16 חברה שלי הציעה לי להצטרף אליה ואל ה"לשעבר" שלה לשבוע בכינרת. אני הבאתי עוד ידיד שהכרתי במחנה קיץ. הלשעבר שלה הביא שני חברים טובים ועוד מישהי שאני לא זוכרת איך היתה קשורה ולמי.
מכל העניין נורא מצאו חן בעיני שניים אותו "לשעבר" ואחד החברים שלו. גיששתי בשני הכוונים היתה היענות מרשימה מצד הלשעבר. הפכנו לחברים און אנד אוף לתקופה ארוכה (יחסית לגיל 16).
בינתיים הכרתי יותר טוב את החברים שלו, גם זה שהצטרף אלינו לכנרת. הוא באמת היה חמוד.
עם הזמן נהייתי חברה טובה מאוד של אותו חבר. אפילו שידכתי לו אחת מהחברות שלי. נשבענו שלא יהיה ביננו משהו כדי לא להרוס את מה שיש.
בצבא הקשר התהדק. רני שירתתי בנתניה והוא בחיפה. הרבה פעמים הוא הגיע ללילה לבקר בדירה שלי ונשאר לישון, אבל עוד לא קרה כלום. בשלב מסוים אחת השותפות שלי צעקה עלי "תחליטו כבר מה אתם! אתם חברים או לא?" אז החלטנו. שכן.
זהו. 14 שנים מהפגישה הראשונה שלנו אנחנו נשואים עם קטנטונת אחת מתוקה להפליא.

הגרסא שלו (פחות או יותר): פגשתי בכנרת חברה של חברה של חבר. בהתחלה לא מצאה חן בעיני. אח"כ ראיתי אותה בביקיני הסגול ואז התחלתי לרדוף אחריה. שלוש שנים לקח לי ובסוף הצלחתי.
פלוני_אלמונית*

איך הפכנו לזוג

:-D מקסים. אהבתי את הבדלי הגרסאות
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אילה_א* »

הרבה דפים עם אנרגיות קשות במה חדש אז החלטתי להקפיץ כמה נחמדים ונעימים (אם יבוא אורח הבית יהיה מסודר לכבודו)
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי או_רורה* »

אינטרנט. קופידון.!!!! הסיפור המלא: בפעם אחרת.
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אלמונית* »

אז החלטתי להקפיץ
או_רורה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי או_רורה* »

משתפת פעולה.
הכרנו בקופידון לפני חמש שנים. אני ראיתי תמונה, התלהבתי נורא ויצרתי קשר. לי לא הייתה תמונה, מה שקצת הפריע לבעלי היקר.....
בסופו של דבר הוא "הסכים".. ואז נפגשנו.

כשראיתי אותו לא האמנתי. יותר מוצלח מהתמונה, אין מילים.. רק אחרי שנרגעתי מכמה שהתלהבתי מהחזות החיצונית שלו ראיתי את האדם המדהים שהוא.

אחרי שבועיים התאהבתי בו לגמריי. זהו. שבועיים.
או_רורה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי או_רורה* »

המשכתי.

אחרי שנתיים וחצי התחתנו.
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

דף מקסים... נעים לקרוא, ונעים להיזכר איך היה אצלנו.
פעם היה לי בלוג באחד מהאתרים המארחים בלוגים. פתחתי אותו למטרות תרפויטיות, בתקופה שהייתי בהריון ונפרדתי מבעלי. זה היה בלוג אינטימי וחושפני מבחינה רגשית. חוץ מזה כתבתי גם קצת על פוליטיקה, תרבות, מוסיקולוגיה, ספרות וכל מיני הרהורים. מפה לשם, התקדמתי בהליכים, ילדתי בליוויה של ניצן אמ חברתי המשובחת, היו זמנים קשים אבל התמודדתי והתחיל להיות יותר טוב, והבלוג הפך לתחביב. נוצר לי איזה מין בסיס קוראים בגודל בינוני שאהבו לקרוא אותי ואני אהבתי שהם קוראים.
יום אחד נדדתי במקרה לבלוג אחר באותו אתר שלא הכרתי, אבל הייתי כמעט היחידה שלא הכירה: זה היה בלוג פופולרי מאד, ומהר מאד הבנתי למה. מצחיק - לעיתים עד דמעות, רהוט, חכם. השארתי תגובה מתפעלת, והוא הפתיע אותי בהכרות די אינטימית עם הבלוג שלי. מסתבר שהוא היה קורא אותי בסתר!
בעקבות האינצידנט הוא שלח לי מייל מקסים והחמיא לכתיבה שלי. אני בינתיים קראתי את הבלוג שלו אחורה, הוא לא כתב הרבה על עצמו אבל הוזכרו צאצאים, חשבתי שהוא בטח נשוי (טעות - גרוש) ולא חשבתי עליו באופן רומנטי. כן חשבתי עליו בתור איש נחמד מאד וכותב מוכשר. עניתי למייל שלו, החמאתי בחזרה, והיתה חליפת מיילים קצרה, בין יאהו לואללה (זה רלוונטי לסיפור, כפי שתיוכחו). בשלב מסויים הוא הציע, בבישנות מקסימה, שניפגש. כתבתי לו שהוא יודע עלי הרבה (כאמור, בלוג חושפני) ואני עליו - כלום, ואולי שיספר לי קצת על עצמו.
המייל הזה לא הגיע לתעודתו.

אחרי כמה ימים של ציפיה לתגובה, הוא כתב לי שוב שהוא מתנצל אם עבר את הגבול. עניתי לו שאוי ואבוי, לא קיבלת את התשובה שלי? כתבתי שאני לא יודעת עליך כלום ושתספר לי קצת על עצמך.
המייל הזה הגיע אליו בג'יבריש, יו-טי-אף על גבי יו-טי-אף או להיפך או מה, בלתי ניתן לפענוח.

עברנו לאנגלית. חזרתי על הבקשה בשלישית והוא שלח לי מסמך וורד.
שלא נפתח.

כתבתי לו: זה כנראה סימן שאנחנו צריכים לעבור למדיום אחר, וצירפתי את מספר הטלפון שלי...
בינתיים הצלחתי איכשהו לפתוח את המסמך, והוא היה... מקסים כבר כתבתי איפשהו?
דיברנו, קבענו להיפגש, החלפנו תמונות של הילדים שבהם אנחנו במקרה גם מופיעים ובמקרה התמונה גם מחמיאה לנו במיוחד, ונפגשנו.
זיקוקים, כינורות, אושר (יחסי) ועושר (רוחני).
אילת_מ*
הצטרפות: 27 מאי 2005, 12:17
דף אישי: הדף האישי של אילת_מ*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אילת_מ* »

איזה סיפור מעולה,
איפה, איפה מוצאים כאלה ברשת, תגלי...
אח , אחד הדפים האהובים חוזר ל מה חדש , יחי!
או_רורה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי או_רורה* »

מוצאים כאלה ברשת כמו שמוצאים אותם בכל מקום.
הנסיון שלי עם חברות רווקות באמצע שנות ה30 שלהן, לא אומר שאין גברים כאלה.
מה שאני רואה, אצל חברה טובה לדוגמא, הוא קושי עצום להתפשר, ותחושה שכל מערכת יחסים חדשה היא שדה קרב עם פוטנצייאל לפגיעה.

ואני לא אומרת שלא. אבל הן מצפות רק לזה, לא לטוב.

ושוב, אני מסתמכת רק על הנסיון שלי, עם החברות והגיסות שלי. לא רוצה להעליב אף אחד.
גם_למבי*
הצטרפות: 20 אוקטובר 2006, 23:50
דף אישי: הדף האישי של גם_למבי*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי גם_למבי* »

במשך כל בה"ס יסודי וחלק מהתיכון הייתי מאוהבת בילד אחד. פעם הוא סיפר לי שהוא פגש ילד אחד מקסים, שמו עמית, ושהעמית הזה הוא בחור נורא חכם ומקסים.
כשהגעתי לבה"ס תיכון הגעתי בחופש לראות את רשימות השיבוץ למגמות וראיתי שעמית איתי (ביולוגית). הפכנו חברים מאוד טובים כשאני מאוהבת במישהו אחר. אז טיולים יחד, בגרויות, מפגשים, שיחות ארוכות על החיים ומשמעותם, ויכוחים לוהטים של בני עשרה על אידאולוגיות - הוא מתכונן להגשים בקיבוץ, אני בתקופה הראנדיסטית - כייף. המישהו האחר שהייתי מאוהבת בו ואני היינו זוג כ - 7 שנים שבתקופתן עברנו את הצבא, טיילנו בעולם (חלק מהזמן עם עמית) התחלנו ללמוד ועמית החבר הכי טוב שלי. שני הזוגות היו חברים. נפרדתי מבן הזוג בתקופת הטכניון, עמית נפרד מזוגתו ועמית היה זה שניחם אותי וליווה אותי בפרידה. ניחם עלאק מפני שמתישהו הוא הצליח להכניס אותי למיטה. זה היה ממש לא בתכנון שלי וההסבר היחידי להצלחה שלו נעוץ בג'וינט הראשון שלי, אותו סיפק עמית כמובן. אז הוא גם דירדר אותי לסמים..
טוב, הייתה תקופה של יזיזות במהלכה עמית הבהיר לי שהוא מעוניין רק בזה. הרי הוא יצא מזוגיות של 6 שנם ויש כ"כ הרבה נשים שחיכו להנות ממנו.. באיזשהו שלב נמאס לי והתאהבתי בחבר לעבודה. יצאנו כשנה ביחד והייתי מאוד מאוהבת. בינתיים עמית טייל בעולם והיינו כל הזמן בקשר טלפוני, מכתבים, מיילים. עם החבר הייתי רבה ומתפייסת ובביקור של עמית בארץ, בין טיול לטיול, הוא הצליח לשכנע אותי שאנחנו לא מתאימים ונפרדנו סופית. עמית עדיין לא הציע שום דבר ואני אהבתי אותו - כחבר, כמו תמיד. עמית ליווה אותי במערכות היחסים הקצרות שהיו לי אח"כ במה שאני מכנה תקופת הרווקות העליזה. מלווה זה אומר שהוא יורד על הגברים בחיי ואני מסבירה לו שהוא קנאי בהכחשה.
כשעמית נסע לעשות את התואר השני בבוסטון באתי להיפרד וביליתי איתו את כל היום שלפני. בסוף היום הוא הוריד אותי בתחנת הרכבת לחיפה ואמר לי" אל תדאגי, אני אמשיך לשמור עלייך גם משם". הוא היה נורא עצוב וגם אני. התחבקנו וחזרתי הביתה. בבוקר התעוררתי והבנתי שאני באמת אוהבת אותו כמו תמיד. באמת. אוהבת. כנראה בגלל זה תמיד היה לי הכי כייף לבלות איתו. חיכיתי שינחת ויתקשר מבוסטון וכשהתקשר אמרתי לו. הוא לא התלהב ואמר שלא מתאים לו להרוס את החברות הארוכה והעמוקה שלנו. אני הרגשתי שהוא אוהב אותי אבל מה לעשות, המשכתי בחיי ויצאתי עם בחורים ואפילו התאהבתי באחד שהתנהג אלי ממש לא יפה. מערכת יחסים מאוד לא בריאה ואז החלטתי לסוע לבקר את עמית בבוסטון. אגב, עמית גר בבוסטון עם אותו אקס שלי של ה - 7 שנים. הרי כולנו היינו חברים טובים מהתיכון ואני והאקס נשארנו חברים טובים. הגעתי לבוסטון, עמית אסף אותי משדה התעופה, הסתכלתי לו בעיניים וראיתי כמה שהוא התגעגע וראיתי כמה שהוא אוהב. זהו - מאז אנחנו יחד. חזרתי לארץ, אחרי כמה חודשים ארזתי את חיי, כולל שתי הכלבות ונסעתי לשם. האקס כבר חזר לארץ. גרנו שם שנתיים מדהימות וכייפיות, חזרנו לארץ, גיליתי שאני בהריון. השתלם להיות חברים טובים כ"כ הרבה זמן היינו מתואמים בגישות לחיים - לא נישאנו, החלטנו יחד שלא נחתוך בולבולים, לא נחסן, נלד בבית, צמחונות בקיצור - נחיה באופן ולא הייתי צריחה לשכנע אפילו.
מאז אנו חיים באושר עם שני ילדים חמודים ,תינוקת אחת טרייה, שתי כלבות (אחת מהן חזרה איתי מבוסטון השנייה שהגיעה לשם נפטרה בגיל 20) ושלושה חתולים. יש לנו המון זכרונות וחוויות משותפות אבל לפעמים זה גם לרעתי שהבחור מכיר אותי כ"כ טוב..

אז לפי הסיפורים פה אנחנו הזוג השני עם השמות עמית ודנה (שם המשפחה של הזוג הראשון גל? לבן שלנו קוראים גל)

האקס עדיין החבר הכי טוב שלנו, חי לו עם אשתו המקסימה בעיר הגדולה.
הילד שהייתי מאוהבת בו כל היסודי, ושסיפר לי לראשונה על עמית, גם הוא מהחברים הטובים ביותר שלנו, חי באוסטרליה עם אשתו המקסימה וילדיהם והם חיים באושר ובאופן. מאוד באופן.

עדיין הכי כייף לי עם עמית, אנחנו עדיין מנהלים שיחות ארוכות על החיים, באוטו, כשהילדים נרדמים ואפשר לכבות את ה"פים פם פם", עדיין מטיילים יחד בעולם והוא עדיין החבר הכי טוב שלי.
אה, אנחנו גם עדיין יזיזים, אבל עם הג'ויינטים הפסקתי - הריונות, הנקות והילה קר שמפחידה אותי.
אמא_של_שפן*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2006, 12:19
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שפן*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אמא_של_שפן* »

שנינו למדנו באותה אוניברסיטה, באותם שני חוגים, מה שהיה נדיר מאד. יצא שנפגשנו המון פעמים. הוא שם לב אלי ואני לא.
ויום אחד הוא הסיע אותי הביתה מפעילות של החוג בערב, ופטפטנו בכיף. יצאתי אז עם מישהו אחר והוא ידע את זה, אבל התידדנו ממש בקלות והחלטנו ללכת לראות איזה סרט ביחד, מתוך ההבהרה שזה אפלטוני לחלוטין. הלכנו לסרט, ויום יומיים אחרי כן התעוררתי לפנות בוקר בדירה של הבחור שיצאתי איתו אז והסתכלתי עליו ישן, ופתאום הבנתי שאני מתפשרת על מישהו לא נחמד, לא נבון, שלא משמח אותי ושאני לא ממש מחבבת או נמשכת אליו. פשוט פתאום בהשוואה לידיד המקסים החדש שלי הוא נראה כמו שהוא באמת. וקמתי בשקט ואספתי את הדברים שלי והלכתי.
והמשכתי להתראות עם ידידי החדש, אבל לא חשבתי עליו כ"מועמד". הייתי מאד נסערת מהראיה החדשה של הדברים שנפתחה לפני, שמגיע לי יותר טוב מהחיים, ושאני לא צריכה להתפשר על פחות מאושר, שלא הייתי מוכנה בכלל לישם אותה.
אבל המשכנו לבלות זמן ביחד, ויום אחד הוא אמר לי שהוא מבין שאני לא רוצה להתחייב וכולי, אבל שהוא ממש אוהב אותי ורוצה להיות איתי, ולראשונה בחיי לא חשבתי יותר מדי ואמרתי "גם אני".
ובערך שבוע אחר כך השותף המגעיל שלי לדירה עלה לי על העצבים בצורה מוחלטת ואמרתי לו לעוף משם, ובאותה נשימה שאלתי אותו אם הוא רוצה לעבור לגור איתי. הוא אמר שכן. שנה אחרי זה היינו נשואים. ושבוע שעבר חגגנו את יום הנישואים העשירי.
כשמישהו שלמד איתנו שאל מה היה כל כך דחוף לנו להתחתן כל כך מהר וכל כך צעירים, אהובי אמר לו בפשטות:"מצאתי את אהבת חיי, מה הייתי אמור לעשות, להגיד לה לחזור אחר כך?"
ג'ינ_ג'ית*

איך הפכנו לזוג

:"מצאתי את אהבת חיי, מה הייתי אמור לעשות, להגיד לה לחזור אחר כך?"
:-)
שבע_יהלום*
הצטרפות: 22 נובמבר 2006, 20:55
דף אישי: הדף האישי של שבע_יהלום*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי שבע_יהלום* »

שעת לילה מאוחרת, ניו יורק סיטי, הגבר שלי נושם נשימות של ישנים לא רחוק ממני, ועלי מרחפת רוח כתיבה, רוח שיתוף, רוח סיגריה עם וויסקי קטן ליד.
הכרנו לפני שבעה חודשים שמרגישים כמו שנים רבות טובות ועמוקות, במנילה, בירת הפיליפינים, בנסיבות קשות שהולידו קסם.
אני הגעתי לשם לתמוך בבעלה של אחותי (שנשארה בארץ עם שני ילדים קטנים ונפלאים) בניתוח השתלת כלייה.
אהובי הגיע לשם לתמוך בבת שלו (גרוש+2) בניתוח השתלת כלייה.
כחודש קודם לכן ראיתי תוכנית טלוויזיה בה ראיינו את אהובי (הוא צייר), ומצאתי עצמי מרותקת. לא הכרתי כ"כ טוב את עבודותיו, את דמותו, ובכ"ז לקראת סוף הריאיון הרגשתי שאם היינו מכירים במציאות היינו מתחברים בקלות. לא חשבתי בכלל בכיוון הזוגי שכן הוא מבוגר ממני בדי הרבה שנים, והוא גם בטלוויזיה בעוד אני סך הכל על הכורסא מול הטלוויזיה :)
ואז אחותי ובעלה הציעו לי לנסוע, והסכמתי מיד לעזור, וכששאלתי מי עוד יהיה שם, אם יהיו עוד ישראלים, הם סיפרו לי שיהיה זה ויהיה זה, ויהיה הצייר הזה והזה אם שמעתי עליו, הבת שלו עושה עם בעלה של אחותי דיאליזות והם מכירים אותה כבר 4 שנים.
הופתעתי מצירוף המקרים.
טסתי.
בלילה שהגעתי, גיסי, שכבר היה שם, הכיר לי את אהובי ואת חבר שלו ואת חברה של הבת שלו שהיו איתו (הבת כבר הייתה מאושפזת) כך שכשהוא עצמו יאושפז לא אשאר לבד בעיר הגדולה.
ומנילה היא עיר גדולה. היא עיר קשה. היא עיר מזוהמת. אבל היא העיר בה מצאתי את אהבת חיי ואהבת חיי מצא את אהבת חייו.
הייתי שם שבועיים סך הכל. אהובי היה שם חודש- הגיע שבוע לפני וחזר שבוע אחרי.
אלה היו שבועיים קשים, מותחים, מעייפים, מפחידים, מרתקים.
הימים עברו בעיקר בבית החולים, הלילות עברו על ספסל, אני והוא ועולם שלם רק שלנו.
למרות שכל התנאים איפשרו (בדידות, חדר במלון, אלכוהול, שעות לילה מאוחרות, ובעיקר משיכה אדירה מכל הבחינות) כלום פיזי לא קרה ביננו שם. זה לא הרגיש ראוי, לא לו ולא לי, ולשנינו היה ברור שכך יהיה גם בלי שדיברנו על זה.
בלילה האחרון שלי שם נשארנו ערים עד שעה מאוחרת במיוחד. יושבים על ספסל, מדברים, כל אחד עם נשמתו הגועשת בתוכו, ולראשונה מזה שבועיים הרמנו ראש ובשמיים האפלים היו גם כוכבים.
למרות שניסיתי להכחיש ביני לביני ולהילחם בהרגשה (מפאת גילו בעיקר) ידעתי שאני מאוהבת.
ביום האחרון שלי שם הסתובבנו כל היום יחד עם חבר שלו עד הרגע בו נסעתי לאסוף את גיסי מבית החולים אל שדה התעופה. הפרידה הייתה קשה בעיקר כי טרם אמרנו במילים את הדברים, טרם נגענו ולא ידענו מה יהיה, אם יהיה, בארץ.
שבוע שלם חיכיתי בארץ שהוא יחזור. שבוע שלי הרגיש כמו נצח, ולו, שם במנילה, הרגיש כמו שבעה נצחים.
ואז הוא חזר. והתקשר. ונפגשנו. התחבקנו ברחוב חיבוק שלעולם יישאר על זרועותי. דיברנו. שתינו. שכבנו. חגגנו את החופש.
הוא רוצה להתחתן רק אם זה איתי והוא רוצה עוד ילדים רק אם הם שלנו.
אחרי חודשיים עברתי לגור איתו.
הכל קרה בטבעיות, בפשטות, בבהירות.
עכשיו אנחנו יחד בחופשה.
הניתוחים, תודה לאל, עברו בהצלחה, ולמרות כל הדרמות המאיימות שרחשו וגעשו אינסוף סביב גיסי וסביב הבת של אהובי, הם בסדר עכשיו, חזרו ארצה בריאים, ומתחזקים מיום ליום.
בימים בהם חזרנו לארץ, מנילה נסגרה לניתוחי השתלה לזרים.
חשבתי לכתוב את הסיפור בדף הסיפורים הקוסמיים, כי כך אני מרגישה, אבל כנראה שכך מרגישים כל האוהבים בקשר לסיפור שלהם.
והנה הוא קורא לי למיטה.
שני_צו*
הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
דף אישי: הדף האישי של שני_צו*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי שני_צו* »

{@
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי קט_קטית* »

סיפור יפה {@
פשוט_יעל*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 17:01
דף אישי: הדף האישי של פשוט_יעל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

איזה כיף לחזור לרגע הזה....הרגשתי את אהובי מגיע אליי עוד בטרם סובבתי את הראש, סיפור כייפי ומקסים...אז ככה:
יום אחד חבר טוב עבר לגור בבית חדש עם שותף חדש והזמין אותי לקפה ולראות את המקום, ישבתי איתו בסלון ולפתע הרגשתי הרגשה מוזרה בכל הגוף וקול קטן שאמר לי שברגע שאני אסובב את הראש חיי לא יהיו אותו דבר...וכך היה....הסתובבתי וראיתי איש מ-ד-ה-י-ם, גבוה, בלונדיני עם עיניים כחולות וגדולות מה שנקרא חתיך על!!! ואמרתי אולי אפילו בקול רם וואו!..(פדיחה...) מיד התחלתי לגמגם וקצת לדבר שטויות ובדיעבד הוא סיפר לי שהוא חשב שזה חמוד מצידי..ההתרגשות שראו עליי...למזלי נדלקנו אחד על השני ומצאנו תירוץ נהדר לסוע לים ולהישאר שם באוהל עד למחרת....וזהו בערך משם כבר הכל היסטוריה, היום 6 שנים אחרי אנחנו גרים בבית קטן וחמוד עם שני ילדים מתוקים ואהבה עדיין פורחת...:-]
יער_ה*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי יער_ה* »

איזה כיף שהדף הזה חזר לחיים.. תמשיכו @}
מקווה_לטוב*
הצטרפות: 31 ינואר 2006, 12:20

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי מקווה_לטוב* »

דף מקסים ומעודד.
אני בת 33 ועדיין רווקה. כול כך הייתי רוצה למצוא כבר את האחד, או שהוא כבר ימצא אותי...מקווה שיש עוד סיכוי,
אשמח לשמוע על סיפורים מדהימים שהתחילו מגיל 33 לערך...
מקווה שביום מן הימים (מקווה בקרוב) אספר כאן גם אני על סיפור האהבה שלי שהתחיל וממשיך באושר ועושר..@}|L|@}
שבע_יהלום*
הצטרפות: 22 נובמבר 2006, 20:55
דף אישי: הדף האישי של שבע_יהלום*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי שבע_יהלום* »

מקווה לטוב - עצם השם שבחרת לעצמך אומר הכל לדעתי.
הכרתי את הדף הזה כשהייתי לבד. התרגשתי מהסיפורים וחיכיתי לכתוב את שלי.
חיכיתי וקיוויתי.
זה קרה. זה קורה. גם לך.
בהצלחה ובתקווה |*|
נור_ג'יהאן*
הצטרפות: 04 ינואר 2009, 12:41
דף אישי: הדף האישי של נור_ג'יהאן*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי נור_ג'יהאן* »

אוי, איזה דף מגניב!

אנחנו הכרנו לפני 12 שנה, ברשת פורומים טרום עידן האינטרנט. שנינו היינו גיקים רציניים. הוא בן 14, אני בת 17. קישקשנו קצת בפורומים (בהם, אגב, היתה חובה להזדהות בשם המלא, ללא ניקים! בראייה לאחור זה די מוזר), דיברנו מעט בIRC (בעיקר על מוסיקה גותית אפלה), ואז הפורומים נסגרו.

כמה שנים לאחר מכן, חברתו של ידיד אחר מרשת הפורומים ההיא התקבלה לאותו חוג באוניברסיטה אליו אני התקבלתי. הפכנו לחברות. אז גרתי בדירת שותפים מצחינה ומזעזעת, ואילו היא גרה עם אותו גיק גותי מאז, שלמד בכלל בחוג אחר. מכיוון שאני רציתי לברוח מדירתי המבאסת, והם רצו לברוח מבעלת הבית שלהם, החלטנו שלושתנו לשכור דירה ביחד. במהלך שלוש השנים בהם התגוררנו יחד, כשותפים, הפכנו לידידים קרובים. את האוניברסיטה סיימנו כ"חברים הכי טובים", עם אופציה לעוד שריחפה באוויר אבל לא עשינו איתה יותר מדי (למעט נסיונות פה ושם שכשלו באותה מהירות בה הם צצו). אני חזרתי לעיר הולדתי, הוא עזב לדירה אחרת. שמרנו על קשר. אף אחד מאיתנו לא הצליח למצוא בן זוג - בדיעבד היה לנו קשה לוותר זה על זו...

שנה לאחר מכן נסעתי לחו"ל לכמה חודשים. ואז הבנתי. התקשרתי אליו. החלטנו. שמרנו אמונים בכל הזמן שהייתי בקצה השני של העולם. ארבעה חודשים לאחר חזרתי לארץ עברנו לגור ביחד (לא שזה חידוש במקרה שלנו :-)) ושנה אחרי זה התחתנו.

מסקנה: יש דברים טובים שצומחים מדירות שותפים :) במקרה שלי, אני ידעתי שהוא לא עושה כלים עוד לפני שידעתי איך הוא במיטה...
ג'ינ_ג'ית*

איך הפכנו לזוג

שותפים שהופכים לבני זוג זו בכלל סאגה אחרת.. מנסיון :-)
ש_חף*
הצטרפות: 25 פברואר 2009, 15:50

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ש_חף* »

איזה כיף להקפיץ את הדף הזה..
היה לי חבר במשך שנה, שכל הזמן אמר שאני הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים. הוא היה בחור טוב, ובאמת אהב אותי, אבל לא הרגשתי אותו דבר. ואז אחי התחתן, וראיתי איך הוא מסתכל על אשתו, ואיך אני מסתכלת על ההוא, וחתכתי.
בדיוק אחרי זה התחלתי עבודה חדשה, בחנות ספרים הומה אדם, אבל בלי קשר משמעותי עם אף אחד (ואחת). היו משמרות משעממות, ובחור שהעביר את זמנו בלהתקשקש עם כל הבנות. הוא ציטט לי את הספר של אושרת קוטלר בנגל (סיפור שמתחיל בדמעות, מומלץ בחום) אבל לא קרה הרבה מעבר. ואז חודש עבדתי במשרדים אחרים, ולא ראיתי אותו. היה איזה כנס של החברה, ובסוף אמרתי לו שאפשר לדבר גם מחוץ לשעות העבודה :-)
הכנס היה ביום שישי. יום ראשון הוא התקשר, דברנו קצת, יום שלישי היה הדייט הראשון שלנו, הוא הקריא לי שיר שכתב.. ביום שישי היה הדייט השני, ושנינו ידענו שזהו זה. אחרי חודשיים עברתי לדירה אחרת, עם קצת יותר שותפים אבל יותר מקום, והוא התנחל אצלי בכזו רמה שכבר שילם חלק מהשכר דירה. עכשיו, שנתיים וחצי אחרי, עדיין ביחד, ואוהבים יותר מתמיד.
ניקי_ניים*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 23:04
דף אישי: הדף האישי של ניקי_ניים*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ניקי_ניים* »

כשהייתי רווקה וכאובה הייתי ממש מתעקשת שאנשים יספרו לי איך הם הכירו. ואם אפשר בצבעים מלהיבים.
זה נתן לי המון כוח. זה הפך את המיוחל לאפשרי.

אז, גם שלנו יסופר אבל בהזדמנות...
רומי*
הצטרפות: 08 מאי 2007, 11:53

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי רומי* »

נורומי נפגשו באוטובוס, כמה נפלא, נשמע כמו התחלה של סיפור כזה ששואלים אותך "מה?! באמת?! יואו איזה קטע..." אבל אתם יכולים לחשוב בראש משהו יותר מקורי לפי איך שכולן כותבים פה...
בסה"כ הסיפור שלנו נהיה מעניין כשנכנסים לפרטים ואם תתמידו תגלו בסוף למה.., אני במקור מקיבוץ קטן בדרום דרום הארץ צמוד לאילת ונור אהובי במקור ממושבה קטנה בצפון צפון הארץ-ראש פינה..
נור החליט לעזוב את הבית חצי שנה לפני, יככה קרה שהוא נסע לאילת לשנות גורלות וכשהיה בדרך חזרה לאחר גישוש חפוץ בדרום אני הייתי בדרך לגישוש חדש לקראת הצבא ומבחני התאמה וכו'. נפגשנו באוטובוס שיצא בבוקר יום חורפי מכיוון אילת לכיוון תל אביב קו 394. נור עלה לפני כי אני עליתי בתחנה של הקיבוץ, כשעליתי לאוטובוס (כצפוי) ישבו זוג במקום ובמקום שלידי (כצפוי) ושאלו אם איכפת לי לשבת במקום אחר פנוי.. ואני (כצפוי) הזעפתי פנים כי לא היה נראה שיש מקום פנוי אחר.. זה לקח בדיוק רגע או רגעיים עד שהמבט שלי קלט מקום פנוי באמצע המושב האחורי של האוטובוס..בסמוך לחמוד המתוק הזה עם הזקנקן הג'ינג'י (אני שונאת ג'ינג'ים). דילגתי לי אל המקום הפנוי (זה היה יום עליז במיוחד בשבילי) והתיישבתי לי ליד נור. הוא עם "קייס" גדול של דומבק (תוף) ואני עם אזניות מחוברות למפ3. נראה לי שאני מפרטת יותר מידי..(?).. בכל אופן שבוע אח"כ הוא עבר לגור איתי בקיבוץ עד שסיימתי יב' וכל החרא הזה והתגייסתי לחרא הבא , עד שנגמר לי והתחתנו. היום אנחנו ביחד , שוב, מאושרים מתמיד ובחודש הבא חוגגים שנה לנישואינו! ואני אוהבת אותו מאוד מאוד מאוד הכי מאוד שבעולם והוא אותי ונורומי לנצח יחגגו אינשללה הרבה ימי הולדת .................אח איזה כיף
רומי*
הצטרפות: 08 מאי 2007, 11:53

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי רומי* »

ושכחתי שכל הפואנטה היא שהמספרים של המקומות שלנו באוטובוס בכלל היינו אמורים לשבת ביחד מלכתחילה1! גם ממנו ביקשו לשבת במקום אחר כדי שהם יוכלו לשבת ביחד...בסוף יצא שבזכותם (שאני לא זוכרת לצערי מי הם היו בכלל) בזכותם ישבנו ביחד ונשארנו ביחד ואנחנו ביחד :-)
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פלונית* »

איזה מתיקות!

אחח...אני קולטת שביליתי את הלילה בלקרוא את הסיפורים המתוקים האלה.
וכמו שאמרה קודמתי -
_כשהייתי רווקה וכאובה הייתי ממש מתעקשת שאנשים יספרו לי איך הם הכירו. ואם אפשר בצבעים מלהיבים.
זה נתן לי המון כוח. זה הפך את המיוחל לאפשרי._
אז זה נכון...זה נותן כוח :)

אז הנה סיפור קטן משלי ,ללא סוף טוב...עדיין....
גרתי בצפון ובדיוק החלטתי שעם בחורים חילוניים אני מפסיקה לצאת ,מעכשיו רוצה רק דתי ודתי כי רוצה להיות חוזרת בתשובה.
והתקשרה אלי ערב אחד חברהמדוסדסת ביותר (מהשורש דו"ס) ובהתרגשות סיפרה כי היא רוצה להכיר לי חבר טוב של בעלה.
האמת שמזה זמן רב היא מעונינת להכיר לי אותו אך מכיון שהיה חילוייני והיא יודעת את שאיפותיי הדוייסיות אז נמנעה.
ובכן, חידוש. בעלה פגש אותו והבחור בתשובה. איזו התרגשות ויאללה -חאפלה.
אמרתי לה - יעלה, את בטוחה שמדובר בדוייסי כי לי נמאס להתבלבל!
בטח,בטח -היא עונה- הוא אמר ליובל (בעלה) שאם הוא מוצא את אשתו ,תוך שלושה חודשים הוא מתחתן !! (שזו בהחלט ,כנראה, תעודת זהות של דוסים)
אז דברנו בטלפון ,אני וההוא. וכבר מהשיחה הראשונה ידעתי שיהיה משהו מאוד מעניין.
ונדברנו להפגש בעיר הקודש.
מרוגשת כולי הגעתי לבושה כפריקית דוסית מתפללת שהכול יהיה כרצונו יתברך ,ואז הוא נכנס למכוניתי :)
בחור חמוד חמוד ,לבוש כמו תל אביבי חילוני,מחייך ושואל - אמרו לך שאני בלי כיפה נכון?
אני מחייכת ועונה- אמרו לך שאני עם חצאית?

זהו.פגישה קצרה ,אך ממצה. חזרתי לביתה של אחותי מרוגשת כולי.
כולם ישנו בבית ואני גששתי אחר כלי כתיבה ודף, משרבטת בהתרגשות -
פגשתי את האיש שלי :)

היתה לי ודאות מתוקה שכזאת.

מממ....הודאות לא התממשה למציאות.
אולי אנחנו מגילגול אחר.
הוא עוד היה בתחילת תשובתו, אני הייתי יותר בעומקו של עניין.
הוא חשב שאנחנו מתאימים להיות ידידים ואני הייתי כבר מאוהבת.
אני חשבתי שאני כ"כ דוסית ובפשטות, היום אני יודעת שהמקום שלי יותר קרוב להיכן שהוא היה.
היום אני מתביישת לשוב וליצור קשר ,במיוחד אחרי שגיליתי שאולי הקסם שהוא הילך עלי נבע מכך שהוא יודע לדבר ולגעת בבחורות ( שרמנטי זו המילה המדויקת נדמה לי) ולי יש משיכה מיוחדת לקשרים עם הסוג הזה...:)

אני אעדכן כשיגיע הסוף הטוב :))
פלונית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פלונית* »

אה, ושכחתי לציין שבערך בפגישה השלישית התווכחנו אם הילדים יהיו ב- הום סקולינג או אנסקולינג... מושלם ,לא? :)
האישה_והגבר*
הצטרפות: 26 נובמבר 2009, 01:23

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי האישה_והגבר* »

בשעה טובה אני יושבת לכתוב איך הפכנו לזוג . אנחנו נשארים אנונימים, מי שמכיר מכיר :-)
אני ישראלית, מתרגלת מדיטציה, כבר הרבה שנים זה חיה בכל מיני מקומות בעולם, זה חיי. בספטמבר 2008 היה כנס בינלאומי למתרגלי מדיטציה ובודהיזם. הכנס נערך פעם ב-3 שנים ונקרא "העולם כולו הוא פרח יחיד", כל פעם הוא נערך במקום אחר בעולם, ובאותה שנה הוא היה במרכז מדיטציה בוורשה פולין. זה היה כמה חודשים אחרי שחזרתי לישראל מארה"ב, וניסיתי בשעה טובה להשתקע. שכרתי בית קטן ןבכפר, עבדתי, ורציתי למצוא בן זוג ולהקים משפחה. בינתים חברים שונים וגם מורים שאני מכירה מהעולם כתבו לי, מקווים לפגוש אותך בוורשה, ואני בכלל לא חשבתי ליסוע ממניעים כלכליים, וגם מספיק הסתובבתי בעולם, אני מנסה להשתקע! בהחלטה די אימפולסיבית של רגע הזמנתי כרטיס במבצע לוורשה. זה היה בסופשבוע כך שאני כמעט לא אפסיד עבודה, השהות הייתה מאד זולה כי ישנים במרכז מדיטציה ומשלמים מעט, אז רק כרטיס טיסה. אני מפרטת את כל זה, כי אחרי כמה ימים פתאום אמרתי לעצמי, מה? מה פתאום וורשה עכשיו, אין לך כסף לזה מה עובר לך בראש? אבל ההחלטה נעשתה וכרטיס מבצע אי אפשר לבטל!!!! איזה מזל!
באותו זמן יצאתי עם מישהו, ישראלי, מקסים, הכרנו הרבה שנים, גם הוא מתרגל מדיטציה באותו מרכז בתל אביב, וממש כחודש לפני הטיסה התחלנו לצאת כזוג, והיה כיף איתו. באמת נעים והרגשה מבטיחה.
נסענו לפולין, אני ועוד 3 ח'ברה שמתרגלים באותה קבוצה בישראל. בוורשה הגענו למרכז מדיטציה. היה לי נפלא לפגוש אנשים שתרגלתי איתם בעולם, היה לי כיף לפגוש אנשים חדשים שמתרגלים באותו בי"ס ולעולם עוד לא נפגשנו. חשבתי לעצמי שהאירופאים האלו מגניבים לאללה. יש להם סטייל. באחד המפגשים הלא פורמלים, בשביל ליד המרכז מדיטציה נתקלתי בחבורת אירופאים חביבים. התקרבתי והצגתי את עצמי, והם את עצמם. הוא היה אחד מהם. בחור גבוה ויפה, עם מעיל חום והמראה הכללי נעים. לא חיפשתי בן זוג! לפחות לא במודע. יותר מזה, חבריי מישראל כבר החליטו שהם משדכים לי חבר שמתרגל טאי צ'י והוא יתאים לי בול, ואני אומרת להם, תודה, אבל אני בקשר עם ההוא שאתם מכירים ובינתים זה הולך יפה אז לא תודה. בכל מקרה, הפגישה הראשונה עם הגבר של חיי הייתה אגבית, שלום שלום, יש לו לחיצת יד ברורה, נוכחות חזקה, אבל הוא שקט. נסענו באוטובוסים למקום הכנס. שם נפגשנו אקראי, ממש לא משהו מיוחד, התייחסתי למפגש איתו כמפגש עם כל שאר האנשים הנעימים שהיו שם. זה תמיד כיף להיות בחברת אנשים שמתרגלים מדיטציה, בשבילי בכל אופן.
עבר לילה ויום. אני פורחת ונהנית, באמת. בישראל הייתי די מדוכאת, היה לי קשה להתמקם שוב בישראל, הצ'נטינג (שירת סוטרות) המשותף של יותר ממאה איש מעיף אותי לשמים, אני מאושרת, ככה סתם, בלי שום סיבה, חבר או לא חבר בכלל לא חושבת על הדברים האלה עכשיו. אחרי השירה, אני מציצה מהחלון, בחוץ קר לעונה, אפילו בשביל פולין. והנה הוא, האיש, עומד בשביל, מעשן.
הוא מניד בראשו כמסמן: בואי, או בואי החוצה, או בואי לטיול.
ואני, בלי לחשוב וזה חשוב להדגיש כי בכלל לא חשבתי ולא ראיתי בכל ההתרחשות הזאת משהו מיוחד, כי היה לי חבר בישראל, ובפולין פשוט נחתי ורווחתי לי בנחת. אז בלי לחשוב, עליתי לקומה שניה, לקחתי מעיל, ירדתי לכניסה שהוא עמד מולה, עשיתי לו "רגע" עם היד וחיפשתי את המגפיים שלי בין שלל הנעלים שהיו שם. יצאנו לטיול. המרכז ממוקם בקצה וורשה, בתוך היער. יצאנו לטיול ביער. הוא מעשן בנחת, אני עם מעיל גשם, מן השמים מגיע טפטוף זרזיפי כזה עדין. האדמה רטובה ובדרך יש הרבה שלוליות. אנחנו הולכים. מקשקשים. הוא במקור מצ'כיה. יש לנו מכר משותף אנחנו מדברים עליו ועל בת זוגתו. אני מכירה היטב את שניהם, הוא מכיר היטב את המכר ומעט את החברה שלו. הם חיים ביחד ושניהם מתרגלים, אבל הם אומרים שהם לא רוצים ילדים.זה נושא משותף אז זה נהיה נושא חם, באופן הכי מפתיע בעולם הוא (!) אומר, אני לא מבין איך גבר ואישה שאוהבים וחיים ביחד חיים משותפים לא רוצים ילדים, מבחינתי זה הדבר הכי טבעי, ובלי זה אני לא רואה ממש סיבה לחיבור בין גבר לאישה. אני ה מ ו מ ה פשוט מהנושא הזה שעלה ומהדיעה שלו בנושא. לא שמעתי את זה אף פעם מגבר ונאמר בכנות ובפשטות. אהבתי. אבל בכלל לא חשבתי עליו כבן זוגי עדיין. אני עדיין מטיילת בשביל מאד מבוצבץ עם איש אחד מצ'כיה. אחר כך דיברנו על ישראל. יש לו חוויות לא טובות מישראלים מטיילים שהוא פגש. אני צוחקת ומסכימה איתו בהרבה מהתלונות שלו D-: וזה באמת מצחיק אותי. הוא מעשן, ומפתיע שזה בכלל לא מזיז לי. הוא מרגיש לי אדם מלא. הסיגריה אפילו הולמת אותו, קשה להסביר למה, מין פילוסוף כזה, וזה יפה לו. אני לא מעשנת ולא אוהבת סיגריות.
באיזהשהוא שלב השביל נהיה בוצי מדי ואני עם המגפים התל אביבים, אומרת, אוקי, אחורה פנה, והוא צוחק, ואומר שהוא שוכח שלרוב האנשים זה לא טבעי ללכת בבוץ. מסתבר שהוא עזב את צ'כיה לפני כשנתיים ועבר לגור במרכז מדיטציה חדש שרק נבנה בהונגריה, והכל שם בתולי ומבוצבץ... שמעתי על המרכז אוני נורא שמחה בשבילו! איזה יופי, ומחליטה שבהחלט בחורף הקרוב אמצא שבוע או שבועיים לבוא לשם ולשבת ריטריט. כן, המקום מתחיל למשוך אותי, עד עכשיו חיכיתי שהוא ייבנה, זה היה בתולי מדי ואני חושבת, אולי עכשיו הגיע הזמן לבקר שם.
אנחנו חוזרים למרכז מדיטציה. ארוחת צהרים מוגשת. על השביל אנחנו עומדים. הוא גבוה, מאד. גם אני למעשה גבוהה למדי. המורה מהמרכז בהונגריה עובר על ידינו ומחייך אלינו. סוף השיחה, הוא אומר: טוב, שתי שאלות בלתי נמנעות, בת כמה את ומה את עושה?
אני-34 הוא- 30
שנינו מופתעים. הוא נראה לי מבוגר יותר לא בפנים אלא בבגרות של השיחה והנעימות והג'נטלמניות האירופאית שלו. אני נראית לו הרבה יותר צעירה (מאז שאני מתרגלת מדיטציה חושבים שאני הרבה יותר צעירה, משעשע)
אני- הילרית, מטפלת באנרגיה, אבל עובדת כמטפלת בתינוק.
הוא- איש מחשבים
אני בליבי חושבת איזה מגניב, תמיד נמשכתי לאנשי מחשבים שהם גם רוחנים... הלב מתחיל להיפתח כלפיו, נעים...
הוא מה זה מתלהב - באמת? את מרפאה אנשים בהילינג? יווו, איזה מגניב! ממש מתלהב, ואומר לי, יוו, איזה יופי, יש לך את הדבר שלך שאת באמת אוהבת לעשות, קדימה, תעבדי בזה, תלמדי את זה, תרפאי אנשים. אני מופתעת, רוב האנשים מבטלים את זה והוא בשיא הכנות נלהב. שוב... הלב נפתח ונהיה חם וקרוב. יאללה, בוא נלך לאכול.

בעצם זה הסיפור והשיחת סיום על השביל מתארת מאד יפה את הזוגיות שלנו היום. הוא מאד תומך בדרכי המקצועית, אני דואגת שיאכל :-)
חזרתי לישראל. עדין, אמנם הייתה פגישה נעימה, אבל חוץ ממנו פגשתי כל מיני אנשים ולא ייחסתי לזה חשיבות. חשבתי שכשאגיע למקום בהונגריה אפגוש אותו וזה יהיה נחמד ומוכר. מפוצצת באנרגיה חזרתי לבן זוג בישראל. כל כך נלהבת אמרתי לו שאולי נעבור לגור ביחד בצפון!!!!!!!!
באותו יום פיטרו אותו מהעבודה. הוא היה מאד עצבני על זה והתנהג כמו מטורף, בעיני, הייתי בשוק מהתגובה האובר רגשית שלו, והיה ביננו פיצוץ. חשבתי לעצמי, אם הוא מגיב ככה לעבודה שבא עבד זמן קצר, איך הוא יתנהג עם כל מיני מכשולים שהחיים מביאים??? זה הטריד אותי מאד. אני לא ילדה ואני רוצה משפחה, ובליבי ביקשתי מילדיי העתידיים למצוא להם את אבא שלהם. היה ביננו ריב חזק ואני נטשתי, לגמרי. חברות שלי היום בשוק ממני, ואף מאוכזבות ממני, ואמרו לי, זוגיות זה לעמוד אחד לצד השני גם כשמחורבן, ואני אמרתי, בנות, סורי, לא, אין מצב. עדיף להיות לבד.
הייתי נחושה, והוא גם לא הבין מה קרה, ונולד כל כך הרבה סבל ועצב ביננו, זה היה מאד מבאס. אמרתי לחברותי בערב בנות נדיר באותו שבוע, אין לי כוח יותר לבחורים, באמת. אני מתמקדת בתרגול שלי ובלקדם את עצמי מקצועית, חליק, אין לי כוח יותר לדרמות האלה.

האיש הצ'כי היקר כתב לי מייל. לא עניתי מיד כי לא ייחסתי הרבה חשיבות והייתי עסוקה עם הדרמה עם הפרידה הזאת, חשבתי לענות עוד כמה ימים כשאתפנה רגשית. ואז הוא כתב לי עוד מייל: האם קיבלת את המייל שלי? ואז כבר עברו כמה ימים, והתחלנו להתכתב, ברגע קריטי עברנו לסקייפ, ובעוד רגע קריטי חיברנו את הוידאו, וזה היה הדייטים הראשונים שלנו, וזה הפך ליומיומי, וכל רגע פנוי, שלי, שלו. וזה היה זה. ידעתי לא דרך השכל, פשוט מין ברור כזה.
בלי לחץ אבל כאילו הכל קורה לכיוון הזה, כמו התברגות כזאת לתוך המקום שלך. אני מחפשת את ה בן זוג שלי כבר כמה שנים, אני מחפשת את המשלים האנרגטי שלי, אני קוראת לו ומטפלת בי עם הבן זוג הפוטנציאלי שלי בביו אורגונומי, אפשר לומר אובססיבית כי אני רוצה אהבה וילדים ומשפחה, אבל לא יוצאת הרבה עם אנשים, שום בליינד דייט, מחכה. ואז הוא בא.
האיש שלי המקסים, זאת אהבה מדהימה. והיא גדלה כל יום. זה ממש אבל ממש ממש ממש לא מה שרואים בסרטים ובאגדות. זה אחר, זה אמיתי, לא היה לי קשר כזה אף פעם, הוא איש מאד אמיתי, מאד ישיר, לוגי, אני צוחקת עליו בסקייפ שצריך לדבר איתו ב"מחשבית" על מנת להסביר רגשות :-)
זה נהיה קשה לשאת, הקשר בשלט רחוק, והוא מחליט לבוא לבקר בישראל. אני חושבת שזה נורא רומנטי. הוא מציע שאולי בעצם אני כבר אבוא לגור (!) בהונגריה כי בסופו של דבר זה מה שיהיה, ואני, שאף פעם לא ביקשתי לי רומנטיקה אומרת לו שזה יהיה הרבה יותר רומנטי שהוא יבוא לפה קודם, והוא מסכים, אני מאוהבת |L|
השאר הוא הסטוריה, הוא בא מהר, בסוכות, ברור לי שזה זה, אבל יחד עם זאת אני מתפלצת. קופצים ביננו ריבים קטנים, שנינו אנשים חזקים, לא קל! אני רוצה לברוח, ממש, אמיתי. הרבה שנים כבר לבד, מתרגלת, מלאה בפני עצמי, מפחדת מהעימותים. בקלפים יוצא לי - trust - שוב ושוב! אז אני מחליטה לסמוך לגמרי על כל מה שקורה פה ונותנת לו לקחת אותי, מופתעת מהויתור.
הוא חוזר להונגריה, ועוזר לי מרחוק להתארגן, למכור את כל חפציי, לארוז מעט ולשלוח להונגריה, למצוא שוכר לדירה שלי, למצוא קונה לטוסטוס, להיפרד מהמשפחה ההמומה שלי.
ההורים שלי אומרים, איתך שום דבר כבר לא מפתיע אותנו... נו, אני חושבת, חינוך טוב של שנים! רק עכשיו הפרידה הזאת מהמשפחה יכול להתרחש. ההורים מאד מאד שמחים עבורי, האחים יותר שיפוטיים, חלק מהחברות דואגות, את לא מכירה אותו כמעט בשם אלוהים! אני לא מודאגת. רק קצת עצובה, אני אוהבת את החברות שלי, אבל שמחה להיפרד לעת עתה מישראל.
התחתנו באפריל 2009, היה צנוע וכיף, אחר כך שוב עם המשפחה הקרובה שלו ושלי ביוני, בטקס בודהיטסי, והנה אנחנו בבית עכשיו, הוא עובד על המחשב, אני משתפת אתכם בסיפור שלנו.
יש אהבה בעולם |L| והיא עוזרת לנו, כי אותם קצרים של כמעט ריבים שהיו לנו כשהוא בא לבקר אותי בישראל, חזרו וחוזרים ויחזרו במימדים גדולים יותר, אבל אנחנו ביחד, וזה כזה ביחד שמוכן לעבור קשיים ושנינו מציאותיים, ומעריכים את השיקוף שאנו מהווים האחד לשניה ולהיפך. וזה, זה הדבר שישאיר אותי איתו לעולמים.
פנויה_ומצפה*
הצטרפות: 26 נובמבר 2009, 16:29

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פנויה_ומצפה* »

סיפור מקסים!
אני קוראת לו ומטפלת בי עם הבן זוג הפוטנציאלי שלי בביו אורגונומי,
אפשר פירוט?

המרגיעון שלי שואל +מה את רוצה?+ איזה בדרן מה זאת אומרת מה את רוצה? רוצה גם כן כזאת אהבה משמיים
אישה_וגבר*
הצטרפות: 26 נובמבר 2009, 01:59

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי אישה_וגבר* »

פנויה ומצפה - מה את רוצה? גדול!
שמחה שנהנית לקרוא
בביואורגונומי לכל אדם או יצור חי יש משלים/משלימה אנרגטית והרצון העמוק ביותר שלנו הוא לחבור עם המשלים שלנו ולהתאחד איתו. כשפוגשים את המשלים אז מתאפשרת עבודה רוחנית עמוקה, שזה אומר לזהות את ההרגלים שלנו ולחיות במלאות את המהות והיעוד שלנו. בקיצור אחת התוצאות הן שכשפוגשים דווקא את המשלים, זה לא קל, ונתקלים בעוצמה בכל מה שקשה לנו איתו בעצמנו.
אתר של תלמידה של רפי רוזן על הביואורגונומי
והסבר מתוכו מה זה ביורגונומי
ויש טיפול של התאמת תדרים בין אדם לבן זוג הפוטנציאלי שלו, בשאיפה המשלים אבל לא בהכרח. מטפלים שוב ושוב ושוב, ואז נפגשים:-)
כמו כן, מה את רוצה זו שאלה טובה, את יכולה לרשום לך מה את רוצה, בך בבן זוג, ביצירה המשותפת בינכם.
אוקי, נגיד עכשיו טיפלתי בך עם הבן זוג הפוטנציאלי, ואכן יש אחד כזה. יש בינכם חיבור, ועכשיו כשתיפגשו, תזהו אחד את השני, אני מקווה.
תמשיכי ללכת למקומות שבא לך ללכת אליהם, סתם, מה שבא לך, לא צריך לעשות מאמץ מיוחד
בהצלחה! ובכיף!
יערה*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2003, 19:37

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי יערה* »

למישהו יש עוד איזה סיפור אהבה קטן?
פלוני_אלמונית*

איך הפכנו לזוג

שלום לכולם! זהו דף שגיליתי במשך השנה האחרונה וחוזרת אליו בחיפושים מקריים וכל פעם נשאבת מחדש לסיפורים המדהימים בכל קנה מידה. הסיפור שלי עדיין ללא סוף טוב, אבל רק אגיד בקיצור שאני חוזרת בתשובה, ושבשנתיים האחרונות מאוהבת עד מעל לראש בבחור דתי וצעיר ממני אבל נכון לכרגע הוא לא בעניין. זה פשוט לא שייך, הוא אומר ואני מבינה. כי באמת יש פער גילאים. בכל אופן, אתמול חלמתי חלום שבקרוב אכיר מישהו חדש שיהיה בעלי. טוב, זהו בערך לבינתיים, רק רציתי להגיד שלבחור הצעיר שאני אוהבת יש עיניים כחולות כמו ים אינסופי ולב כמו מאגר מים תת קרקעי נסתר ואני מודה לה' ולעולם שזכיתי לראות זאת...
הדס_מצוי*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי הדס_מצוי* »

פעם, לא כל כך מזמן, הייתי נכנסת לדף הזה, קוראת וחשה געגוע גדול למשהו שהייתי בטוחה שלא יהיה חלק מחיי.
חברה אמרה לי שאין אפשרות שאשאר לבד, אבל אני לא האמנתי. הוותיקות אולי אפילו זוכרות שקראתי לדפבית שלי "החיים בבודדת".
ועברו שנים ובאיזה שלב הרפיתי מהחיפושים אחרי האחד. ואז, ראיתי אותו, באיזה אתר בו כתבתי בלוג. הגומות שלו והחיוך היו מקסימים.
כלום לא היה זמן רב. סתם חילופי תגובות בפוסטים, ידידות וירטואלית שנבנית לאט, בלי מילים רומנטיות ובלי חארטות של הכרויות.
לו הייתה חברה ולי היה מישהו שהגדרתי כ"יחסי בינתיים".
יום אחד יצא שהייתי איפשהו וגם הוא היה בסביבה ונפשנו בספונטניות ידידותית וטיילנו בצהרי היום בחוף הים.
על החול מישהו צייר לבבות גדולים ואנחנו צילמנו בלי לדעת שיש כאן נבואה לעתיד.
עברו שבועות, שוחחנו בטלפון מדי פעם, אבל לא יצא להיפגש. סתם כזה.
אבל בלב ידעתי שנהיה החברים הכי טובים. היקום שלח לי ידיעה ברורה ושקטה כזו. תוסיפו את העובדה שהוא צעיר ממני בשש שנים ותבינו שלא חשבתי שנהיה יותר מחברים.
אני אפילו לא זוכרת איך ולמה, הוא נפרד ממנה ואני מההוא ואחר צהריים אחד יצאנו לטיול בים עם הכלבה שלי, והטיול התארך והערב הפך ללילה ולבוקר
ומאותו היום לא נפרדנו. הייתה מין כניסה טבעית ללא שאלות מיותרות אל משהו אמיתי כזה, עמוק וברור ישר מההתחלה.
לא נטול קשיים ומהמורות, בכל זאת מדובר בשניים שסוחבים שנות רווקות רבות, אבל הכי טבעי.
את ההורים שלו פגשתי אחרי שבוע, אחרי שבועיים חגגנו חג שני של פסח עם משפחתי.
עכשיו הוא חיבק אותי ונזכרתי בחיבוק הראשון שגרם לי לחוש כל כך מוגנת ובטוחה.
התחתנו אצל עורך דין לפני חצי שנה ועם המשפחה ומסיבה לפני חודש.
הנה, גם בגיל 39 זה יכול לקרות, וההמתנה השתלמה.

שבת שלום @}
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ענ_בל* »

משמח לקרוא.
נטע_ש*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי נטע_ש* »

הדס מרגש לקרוא !
עכשיו הוא חיבק אותי ונזכרתי בחיבוק הראשון שגרם לי לחוש כל כך מוגנת ובטוחה.
|L|
על החול מישהו צייר לבבות גדולים ואנחנו צילמנו בלי לדעת שיש כאן נבואה לעתיד.
|L| |L|
עפרה_שחר*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי עפרה_שחר* »

תודה על הסיפורים היפים.
נמלה*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2006, 14:07

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי נמלה* »

קראתי וקראתי וקראתי, אני לא מאמינה שנגמר הדף.
איזה דף מקסים!
בהזדמנות אני אוסיף את שלנו...
ריקה_קיקה*
הצטרפות: 09 נובמבר 2010, 15:21

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי ריקה_קיקה* »

איזה דף מרגש, תודה לכל מי ששיתף. אני ממש אשמח לקרוא עוד סיפורים. זה דף נצחי!

אין לי (עדיין?) סיפור משלי, אז אני אצרף את הסיפור של ההורים שלי:
לפני הכל רוצה לספר תכונה ייחודית של אבא: זיכרון מטורף למספרים, בייחוד למספרי טלפון. הוא ממש ספר טלפונים מהלך.
אבא שלי היה חייל שהתבשר שהוא קיבל רגילה. הוא עמד להתקשר להורים שלו כדי לבשר להם את הבשורה המשמחת.
רצה הגורל ואבא התבלבל, וכאמור, זה משהו שממש לא מתאים לו (אולי זה החום?) - ובמקום להקיש 56 הוא הקיש 67 (אני לא מדייקת, אבל זה בערך ככה הלך). במקום להתקשר לסבא ולסבתא שלי מהצד שלו, הוא התקשר לסבא ולסבתא שלי מהצד של אמא (מצחיק איך כיום זה נשמע טבעי ובמקור זה היה "סתם" מספר זר ולא מוכר)
על הקו השני ענתה לו עלמה צעירה, מנומסת אך מופתעת מאוד. איך שאבא שמע את הקול של אמא הוא ידע שהם יהיו יחד. היא לא הכי זרמה איתו בשיחה ואפילו ניתקה לו מיד (הוא נשמע לה בחור מאוד שובב). הוא לא ויתר והתקשר בשנית. הוא הציע לה להיפגש והיא נורא פחדה ממנו... לבסוף אבא שלי הקסים אותה והיא פשוט לא יכלה לסרב לו. אני לא יודעת אם זו אהבה אמת (מי אני שאדע?) אבל ברור שזה קרה מסיבה מסוימת. אני לא הייתי מסוגלת לדמיין את אבא שלי מתקשר למספר שגוי אחר מלבד זה של אמא שלי :)

אני מקווה שכל מי שקרא והתרגש ועוד לא עידכן פה ישוב ויעדכן בסיפור מרגש משלו. ואלו שיש להם אהבה - המשיכו להנות ממנה!

נ.ב
סתם למקרה ויקרה משהו: בעודי קוראת את הסיפורים שלכם קיבלתי שיחת טלפון די מרגשת מבחור שעוד לא ראיתי... הרגשתי תחושת הרגשה עדינה של בטחון, של שלמות, שהרגישה נכון (ותודה לאמא חדשה? כמובן). ...
מולי_הנמלה*
הצטרפות: 29 יוני 2011, 16:25

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי מולי_הנמלה* »

איזה כיף היה לקרוא את כל הסיפורים כאן, אני פגשתי את אשתי במטריקס (לא הסרט מטריקס, חברת מטריקס), אפשר לומר שקצת חרגתי מהנורמות המקובלות מפני שהיא עבדה בצוות שלי, אבל היום היא כבר לא עובדת חברה, מה שקרה זה שביקשתי עובד חדש לצוות שלי, הייתי מאוד לחוץ בזמן, הייתי חייב לסיים את הפרוייקט בזמן, ולאחר שהתעקשתי מספיק הביאו לי עובדת חדשה לצוות( אשתי) מסתבר שהיא היתה די טובה והצלחנו להספיק את הפרוייקט בזמן, בגלל שבזכותה הצלחנו לסיים את הפרוייקט בזמן הזמנתי אותה לכוסית בפאב בדבלין הרצליה, היה ממש כיף, לאחר מכן יצאנו חצי שנה והתחתנו,
יוחננית כתבת שאביאם סלע הפגיש בינך לבעלך, אביאם סלע הוא מנהל חטיבת הייעוץ האסטרטגי ומנהל חטיבת הבטחון בחברת מטריקס, החברה שאני עובד בה
איזה עולם קטן :) מסתבר שיש לו גם תחביבים אחרים כגון מבשלת בירה, קראתי עליו באתר שלו http://xn--4dbac6aqf2aj.co.il/ שהוא גם גנן, אפשר לומר שהוא סוג של ג'יימס בונד ישראלי, :) וגם שדכן
להתראות
מולי
פלונית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פלונית* »

סיפור לא שלי, אבל קראתי אותו לפנייומיים והוא כל כך מקסים שאי אפשר להשאיר אותו רק אי שם במרחבי הפייסבוק...

מישהי סיפרה,שלפני כשלושים שנה כשהיתה בתיכון, החליטה למתוח את אחד הנערים השקטים והביישנים בכיתה, ושלחה לו מכתבי אהבה.
את המכתבים חתמה תחת שם אחר, של מישהי שזכרה שלמדה איתה ביסודי.
אחרי כמה זמן נפלו עליה יסורי מצפון והיא הלכה והתוודתה בםפניו שהכל פיקטיבי שהיא שלחה את המכתבים תחת שם של אחרת. הנער המאוכזב ביקש להכיר את המישהי תחתיה היא חתמה את המכתבים. ההסברים שלה שמדובר רק בחתימה תחת השם הבדוי ולא בנערה עצמה לא הועילו והוא דרש להיפגש עם ההיא.
אחרי ששניהם נפגשו, תחת ההבהרה של הסיפור לכל הצדדים.. הם התחילו לצאת.

עכשיו, בפגישת מחזור אם אני לא טועה כאמור 30 שנה אחרי - מסתבר שהם נשואים עם ילדים.. :-)) !

אם זה נשמע הזוי מופרך ולא מין העולם הרי שאת הסיפור המקורי העלתה אותה נערה שובבה ומצוינים שם השמות והכל (לא מוצאת את הקישור).

כמה קסם יש לפעמים במעשי שובבות... :)
פלונית*

איך הפכנו לזוג

שליחה על ידי פלונית* »

יש לי חברה שבכיתה ו הייתה מאוהבת בילד מהכיתה השניה. והיום הם נשואים עם שני ילדים...
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”