שפת החיות

אמא_אדמה*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

שפת החיות

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

תשמעו מה קרה לי ב-24 שעות האחרונות.
אתמול נכנסתי למיטה וקראתי קצת ופתאום אני קולטת עכבישון חמוד יורד לו בסנפלינג להנאתו
מהתקרה ממש אליי.
אז שיחקתי איתו קצת ועשיתי לו "פוו" על הקורים עד שהוא התנדנד קצת והסתכלתי עליו כמה
דקות עד שלקחתי את הספר שלי על החיות והתחלתי לקרוא על עכביש.
עכשיו, זה לא שלא קראתי את זה בעבר אבל אף פעם לא הבנתי עד הסוף 'למה התכוון המשורר' ואתמול פשוט זה כל כך דיבר אליי שזה מדהים.
בעיקר התחברתי לקטע של הטווייה של רשת החיים שלך כמו העכביש.(בכלל המשפט הראשון שהיה כתוב שם היה שהעכבישה היתה עסוקה בטויית אותיות האלף-בית בשביל שלאדם יהיו
יותר אמצעים לתעד את מה שקורה לו, וזה אחרי שכל היום קראתי את באופן טבעי על קריאה וכתיבה..).
הבנתי שהנה הגיע הזמן שאני אטווה לעצמי את החיים בדיוק כפי שאני רוצה..וזה התלבש לי
בדיוק על נושא שבוער אצלי..

חוץ מזה, אתמול גם חשבתי המון על זה שכבר אני ממש רוצה להכנס להריון והנה , היום בבוקר הגיע גם המסר הזה..
ישבתי בחוץ בצהריים להנות מהשמש והאויר הקריר שפתאום עברו מעליי המון המון המון
חסידות נודדות בכל מיני גבהים בשמיים וזה היה פשוט מופע שמיימי...
אז תודה רבה לטבע שנותן לי תשובות ותודה בכלל על החיים הנפלאים האלה...
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

שפת החיות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

וואו!
אנונימי

שפת החיות

שליחה על ידי אנונימי »

אני סתם שמחה לשתף בזה שהיום לראשונה מאז ומעולם, בעת שביליתי עם הדר בנדנדות מתחת לבית, בשעת צהריים מוקדמת, מצאתי אותנו עסוקים בהאזנה לציוצי ציפורים. בהתחלה רק ענינו לעורבים (הדר יודע לחקות בדיוק שתי חיות: ברווזים ועורבים...), אבך אח"כ ממש הקשבנו, ולי זה היה ממש מרגש :-)
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

שפת החיות

שליחה על ידי חגית_פ* »

התחום אותו למדתי הוא בע"ח ואני גם עוסקת בחינוך וטיפול בעזרת בע"ח.
הדף הזה מקסים, אשמח לשמוע עוד סיפורים!
בשמת*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 14:17

שפת החיות

שליחה על ידי בשמת* »

אני יודעת מגיל צעיר לחקות את ציוצי גורי החתולים, ואת הקול שמשמיעה אמא חתולה.
הרגעתי הרבה גורים בחיקוי הקול של אמא. הם השתתקו והקשיבו, סקרנים ומצפים.
וגם חתולים בוגרים נעשים נינוחים לידי כשאני משמיעה את הקול של אמא חתולה. אני מפסיקה להיות "אדם מאיים".
הילדים שלי מאוד אוהבים שאני מספרת להם על אמא חתולה ועל גוריה ועושה את הקולות.

אני גם מאוד אוהבת לספר על הזאבים. כששבטי הזאבים בקנדה מתחברים כדי לצוד יחד בחורף בחבורה גדולה, אז בהתחלה הם מתקשים קצת בתקשורת ויש אי הבנות. במרוצת החורף הם מפתחים שפה משותפת והציד שלהם נעשה יעיל יותר, והיחסים החברתיים הדוקים יותר.

וגם אנחנו נהנים להקשיב לציפורים. ככה פתאום שמענו צפצוף חדש, וקפצנו מייד לחפש את הנקר הסורי על העץ מול חלוננו.
חגית_פ*

שפת החיות

שליחה על ידי חגית_פ* »

הבוקר אלה ואני שיחקנו בגינה ציבורית כשלפתע נפל משהו מהשמיים ממש לידנו!!
זה היה גוזל עורבני ואיתו נחתה עורבנית בוגרת (אני משערת שזאת אימו) בצרחות אימה ודאגה.
רצתי אליו והאמא ברחה (ראיתי אותה מתיישבת על ענף ומשקיפה). היה נראה שהוא קיבל מכה בראש.
לקחנו אותו הביתה כשאלה מחזיקה אותו בכיס שיצרה בשמלה. היא נורא דאגה לו. חשבתי שהוא גוסס אבל החלטתי לא לוותר.
בבית טיפטפנו לו מי סוכר לפה. לאט לאט הוא יישר את הראש ושיתף פעולה. אח"כ שכב בסלסילה קטנה ומרופדת שאלה הכינה לו.
לפני חצי שעה הלכתי לראות מה שלומו, על ריצפת המטבח. הגוזל צפצף אליי (יש להם קול חזק ומרתיע, כמו עורב) וכשהרמתי אותו מיד התיישר ואחז את האצבע שלי כאילו היתה ענף.
כל כך מרגש ומשמח!! אני מקווה שהוא יחזיק מעמד. אבל אין לי מושג אם יהיה אפשר אח"כ לשחרר אותו חזרה לטבע.
ענת_גיגר*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*

שפת החיות

שליחה על ידי ענת_גיגר* »

וואו!
יש בית חולים לחיות פצועות של החברה להגנת הטבע באבו כביר בת"א. הם בטח יוכלו לעזור בעצה ואולי ביותר מכך אם יהיה צורך. אם תרצו אוכל לחפש לכם את הפרטים שלהם. יש להם ניסיון במקרים של השבת חיות שנפצעו או נשבו.
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

שפת החיות

שליחה על ידי אביב_חדש* »

לפני 5 שנים מצאנו גוזל של בז שננטש. יצרנו קשר עם ד"ר אבי ארבל וקיבלנו "אישור" לגדל אותו עד שיוכל לעזוב. לצערנו, הוא מת כשעורבים תקפו אותו. הצלחנו לגדל אותו חודש.
חגית_פ*

שפת החיות

שליחה על ידי חגית_פ* »

שבוע מרגש של המלטות עברנו.
ביום אחד המליטו הארנבת שלנו ושתי השרקניות, אחת מהן חמישה צאצאים (שיא גינס לשרקנים).
אבל המרגש באמת יומיים מאוחר יותר- דידי, הקיפודה האהובה שלנו בת השנתיים.
ההמלטה הראשונה שלה לפני כחודשיים נגמרה לא טוב, בניתוח קיסרי וגור מת.
לפליאתי הרבה, היא נכנסה להריון מיד שוב וכאמור, גור פצפון ומתוק בצורה לא רגילה נולד ביום שלישי.
דידי אמא למופת, שומרת על יורש העצר בצורה קנאית ממש (מראה תוקפנות רבה כלפנו!! כשבימים אחרים היא אוכלת לנו מהיד ויושבת לאלה על הברכיים!!) ומסתירה אותו בתוך ביתן הפלסטיק שלה.
מקודם הצלחתי סוף סוף לראות אותו, ורוד וקטנטן ובעל שערות ארוכות לבנות (שייהפכו בהמשך לקוצים).
ממש ממש מרגש (לפחות עבורנו) :-)
גלי*
הצטרפות: 17 אפריל 2004, 22:06

שפת החיות

שליחה על ידי גלי* »

אתמול בערב אני שומעת את הכלבים נובחים על משהו בחוץ יצאתי והנה אני רואה ינשוף.
מיד השקטתי את הכלבים וקראתי לאיילה לחזות במראה המהפנט. הינשוף רצה לעבור לצד השני של השיח ולעוף ממנו.
זכינו לראות את החיה המדהימה הזאת. אח"כ שמענו אותו עף למרחבים בקריאות.
האם זה יכול לסמל משהו?
שליחת תגובה

חזור אל “בעלי חיים”