חיים בצל הפחד לחלות
חיים בצל הפחד לחלות
אגב שתדעי בהריון הלב דופק יותר מהר ככה שאל תילחצי מזה.
עכשיו הזמזומים בגוף לא מפסיקים רק מתגברים. שלא לדבר על משהו נקודתי שיש לי בגב ולא נותן לי מנוחה. מה יהיה? אני בסרטים
עכשיו הזמזומים בגוף לא מפסיקים רק מתגברים. שלא לדבר על משהו נקודתי שיש לי בגב ולא נותן לי מנוחה. מה יהיה? אני בסרטים
חיים בצל הפחד לחלות
אנחנו חייבות למצוא את הדרך להיפטר מהחרדות הקשות האלה ולחיות את החיים בצורה מהנה ומלאה
היום הקאתי הלב שלי דפק חשבתי שאני עוברת אירוע לבבי
ככה כל יום כל היום חיה את ההיפוכונדריה
היום הקאתי הלב שלי דפק חשבתי שאני עוברת אירוע לבבי
ככה כל יום כל היום חיה את ההיפוכונדריה
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן את בהריון נכון?הגיוני שתקיאי...
חיים בצל הפחד לחלות
כן. אבל זה לא רק זה. אני בדיוק כמוך. כל יום יש לי סרט חדש שנוסף לחרדה הקבועה מפני מחלות לב. בדיוק כמוך אני מאמינה לזה. למשל כשאני במקלחת עם מים חמים יש לי נקודות אדומות על כל הגב. אני מיד חושבת על אלרגיה או מחלת עור קטלנית וסופנית ומאמינה לזה בכל ליבי. לא ישנה טוב. לא נהנת מדברים בצורה מלאה. נמנעת מדברים ולא מצליחה להיות אופטימית וחיובית.
חיים בצל הפחד לחלות
ממש מבינה אותך זה סיוט. אני אומרת לעצמי כמה פעמים כבר הספקתי למות מהסרטי אימה שלי וזה לא קרה? ממש מבזבזת את החיים
חיים בצל הפחד לחלות
פלונית
בדיוק. כבר עשור שאני מתה כל יום מחדש במקום לחיות חיים מלאים.
היום היה לי התקף קשה של חרדה, הייתי בסביבת אנשים, חום בחוץ, הרגשתי דופק לא סדיר, נכנסתי ללחץ ולהתקף קשה האמנתי שתכף יאספו אותי מעולפת באמבולנס ואחרי חצי שעה זה עבר. ההיפוכונדריה שלי היא גם מהפחד. שהפחד לא יפגע בבריאות שלי. בקיצור , כדור שלג שלא נגמר. מעיק על החיים. מיותר. הלוואי שלא היה חלק מחיי. יש אנשים שלא יודעים מה זה חרדות. מעולם לא חוו. מתפללת שזה יהיה זיכרון ישן אבל אני לא אופטימית לגביי העתיד .
בדיוק. כבר עשור שאני מתה כל יום מחדש במקום לחיות חיים מלאים.
היום היה לי התקף קשה של חרדה, הייתי בסביבת אנשים, חום בחוץ, הרגשתי דופק לא סדיר, נכנסתי ללחץ ולהתקף קשה האמנתי שתכף יאספו אותי מעולפת באמבולנס ואחרי חצי שעה זה עבר. ההיפוכונדריה שלי היא גם מהפחד. שהפחד לא יפגע בבריאות שלי. בקיצור , כדור שלג שלא נגמר. מעיק על החיים. מיותר. הלוואי שלא היה חלק מחיי. יש אנשים שלא יודעים מה זה חרדות. מעולם לא חוו. מתפללת שזה יהיה זיכרון ישן אבל אני לא אופטימית לגביי העתיד .
חיים בצל הפחד לחלות
לצערי אני חיה את זה כבר 35 פלוס שנה זה בא והולך בתקופות וזה לא כיף בכלל:(
חיים בצל הפחד לחלות
אצלך זה תקופות אצלי זה קבוע
מבוקר ועד ערב חרדה מפני מחלות לב ומיקוד בין
וחזה נוספות כל הזמן חרדות שונות ומגוונות
לוקח ממני את הכוחות אני מרגישה שונה ולא נורמלית
אני מסתכלת בקנאה על אנשים ואני תמיד חושבת שאצליח המצב הוא הכי גרוע ואף אחד לא סובל כמוני
הראייה שלי היא שלילית לגביי העתיד ולגביי בריאות
וכל מי שמכיר אותי לא חושד בכלל את הדברים האלה...
מבוקר ועד ערב חרדה מפני מחלות לב ומיקוד בין
וחזה נוספות כל הזמן חרדות שונות ומגוונות
לוקח ממני את הכוחות אני מרגישה שונה ולא נורמלית
אני מסתכלת בקנאה על אנשים ואני תמיד חושבת שאצליח המצב הוא הכי גרוע ואף אחד לא סובל כמוני
הראייה שלי היא שלילית לגביי העתיד ולגביי בריאות
וכל מי שמכיר אותי לא חושד בכלל את הדברים האלה...
חיים בצל הפחד לחלות
במיוחד קשה לי ההתעסקות עם התסמינים הגופניים
דפיקות הלב
שינויים בדופק....
בא לי לוותר על הפחד ולהגיד מה שיהיה יהיה לקבל הכל התעייפתי מלפחד
דפיקות הלב
שינויים בדופק....
בא לי לוותר על הפחד ולהגיד מה שיהיה יהיה לקבל הכל התעייפתי מלפחד
חיים בצל הפחד לחלות
זה מתיש.. אתמול הייתי בטוחה שיש לי שטף דם במוח. כאב לי מאוד הראש הייתי בטוחה שזהו. ומסתבר שזה עבר מה יהיה???
חיים בצל הפחד לחלות
אוייי
אני הזעתי בלילה
חשבתי שאני עוברת התקף לב
אני לא ישנה טוב
אני מותשת בגלל החרדות
אני הזעתי בלילה
חשבתי שאני עוברת התקף לב
אני לא ישנה טוב
אני מותשת בגלל החרדות
חיים בצל הפחד לחלות
אוי פלונית כמה שזה נורא כבר אין לי כוחות להתמודד עם זה עם המחשבות על הבריאות עם התסמינים של מחלות לב כל דבר קשה כל בדיקה פשוטה כל כדורים שאני צריכה לקחת החיים הופכים קשים ולא זורמים בגלל ההיפוכונדריה אין לי כוח לעשות דברים בבית אני פשוט מותשת התסמינים של הלב לא עוברים אין לי כבר כוחות ללכת לרופאים
חיים בצל הפחד לחלות
אני חוגגת בדף המבורך הזה כבר חצי שנה
אני מביטה לאחור ואני רואה כמה הדאגות שלנו חסרות בסיס אמיתי
כמה הדאגות שלנו מיותרות ומונעות מאיתנו לחיות חיים מלאים ובריאים כמה חרדות בריאות יומיומיות עברנו בחצי שנה הזו ואנחנו עדיין על הרגליים משדרות עסקים כרגיל. אף אחד לא מרגיש . הסבל הוא אישי שלנו .
ואני עדיין בתוך המחשבות מאמינה שאני חולה במחלת לב ולא רואה איך אני יוצאת מהייאוש הזה שום דבר לא משתנה . התסמינים רק מחמירים.
אולי לקבל את המחלות הדמיוניות
להגיד אני חולה . נו ו... מה יקרה אחרי שאקבל את המחלה? האם החרדות ייעלמו?
זה חזק ממני אני כל כך דואגת לעצמי ומפחדת על עצמי עד כדי כך שאני מפספסת את השנים הכי הכי יפות !! הלוואי שיכולתי לעשות משהו כמו בעלי או חמותי שלא מפחדים ולא נלחצים ופשוט חיים.
אני מביטה לאחור ואני רואה כמה הדאגות שלנו חסרות בסיס אמיתי
כמה הדאגות שלנו מיותרות ומונעות מאיתנו לחיות חיים מלאים ובריאים כמה חרדות בריאות יומיומיות עברנו בחצי שנה הזו ואנחנו עדיין על הרגליים משדרות עסקים כרגיל. אף אחד לא מרגיש . הסבל הוא אישי שלנו .
ואני עדיין בתוך המחשבות מאמינה שאני חולה במחלת לב ולא רואה איך אני יוצאת מהייאוש הזה שום דבר לא משתנה . התסמינים רק מחמירים.
אולי לקבל את המחלות הדמיוניות
להגיד אני חולה . נו ו... מה יקרה אחרי שאקבל את המחלה? האם החרדות ייעלמו?
זה חזק ממני אני כל כך דואגת לעצמי ומפחדת על עצמי עד כדי כך שאני מפספסת את השנים הכי הכי יפות !! הלוואי שיכולתי לעשות משהו כמו בעלי או חמותי שלא מפחדים ולא נלחצים ופשוט חיים.
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן ממש מזדהה איתך. לי יש רעשים בבליעה בגרון והכל עולה ולא יורד טוב בגרון ואני בטוחה שזה קשור לשרירים ומפחדת ולא מאמינה לנרולוג בכלל
חיים בצל הפחד לחלות
אני מרגישה שאת ממש כמוני... רק מתמקדת בפחד אחר
תספרי קצת על עצמך
תספרי קצת על עצמך
חיים בצל הפחד לחלות
אני מעל 35 עם מספר ילדים עובדת. כן מנהלת שגרת חיים רגילה אבל כשמגיע איזה כאב לא מוכר משהו מלחיץ אני מחווירה וחוטפת התקף חרדה.
חיים בצל הפחד לחלות
ולכולם נמאס לשמוע תשטויות שלי אף אחד לא מאמין לי. מעצבן כי לא כל דבר זה חרדה
חיים בצל הפחד לחלות
אצלי אף פעם לא היה בסיס אמיתי הכל אצלי זה חרדה והיפוכונדריה ... כבר שנים שאני סובלת יום יום מבוקר ועד לילה וגם מתוך שינה לפעמים בלי סיבה אמיתית כל הבדיקות שלי תקינות .... אבל כל פעם מחדש אני אומרת הפעם זה באמת הפעם יש לי משהו הפעם אני חולה יקרה לי משהו רע. זה עובר ... וחוזר חלילה
חיים בצל הפחד לחלות
אז תשמחי!!הכל בסדר אצלך. אצלי אני ממש לא בטוחה שהכל בסדר.
חיים בצל הפחד לחלות
זו בדיוק הבעיה
שאני בכלל לא שמחה
להפך שוקעת בדכדוך
כי יש לי תסמינים של חרדה
דפיקות לב קשיי נשימה
התסמינים האלה גורמים לי לחשוב שאני חולה
ואני חיה בתחושה שבתוכי יש מחלה מאוד קשה
ואני לא מצליחה להיות מאושרת מדברים ומהעולם בגלל ההיפוכונדריה
גם לך אמרו שהכל בסדר בבדיקה הנוירולוגית אם כך את עדיין לא בטוחה בדיוק כמוני מהסיבה של ההיפוכונדריה אנחנו חיות כמו מישהו שחולה במחלה כלשהי ואני אפילו נמנעת מדברים למשל אני חושבת שיש לי מחלת לב אז אני נמנעת מפעילות גופנית כמו מי שחולה במחלות לב
שאני בכלל לא שמחה
להפך שוקעת בדכדוך
כי יש לי תסמינים של חרדה
דפיקות לב קשיי נשימה
התסמינים האלה גורמים לי לחשוב שאני חולה
ואני חיה בתחושה שבתוכי יש מחלה מאוד קשה
ואני לא מצליחה להיות מאושרת מדברים ומהעולם בגלל ההיפוכונדריה
גם לך אמרו שהכל בסדר בבדיקה הנוירולוגית אם כך את עדיין לא בטוחה בדיוק כמוני מהסיבה של ההיפוכונדריה אנחנו חיות כמו מישהו שחולה במחלה כלשהי ואני אפילו נמנעת מדברים למשל אני חושבת שיש לי מחלת לב אז אני נמנעת מפעילות גופנית כמו מי שחולה במחלות לב
חיים בצל הפחד לחלות
בוקר טוב
לורן התחלת לקחת את הכדורים?
איך עבר החג?
לורן התחלת לקחת את הכדורים?
איך עבר החג?
חיים בצל הפחד לחלות
צהריים טובים חרדתית
מה איתך ??
מה איתך ??
חיים בצל הפחד לחלות
אצלי בסדר
פלונית רציתי לספר לך שלפני שנה וחצי היה לי הרגשה של עצם זר בגרון ממש כאילו משהו נתקע. כמובן שרצתי לאף אוזן גרון (למרות שהיתי בטוחה שמדובר במשהו פסיכולוגי) הוא הכניס מצלמה ובדק ובדק ושוב בדק ואמר שאין כלום. נרגעתי בדיוק לשניה. לאחר מכן פיתחתי כל מיני תופעות הרגשתי שהגרון ממש נפוח לי קיבלתי התקף חרדה מטורף כי חשבתי שאני אחנק. לקח לזה המון זמן לעבור ועד היום כשאני ממש נלחצת ההרגשה חוזרת.
וכל זה קרה כי מכרה סיפרה לי שלאחיינית שלה יש סרטן ובנוסף לאמא שלי כבר שנים יש תופעה פעם ב..שפתאום הגרון שלה מתנפח ומקבל בצקת והיא נזקקת לסטרואידים. הינו בטוחים שזה אלרגיה במשך שנים עד שמומחה אחד אמר שזה לא קשור לאלרגיה וזה משהו תורשתי. אז כשהיא סיפרה לי את זה ובשילוב ולמה שסיפרה לי מכרה ממש פיתחתי בעיה בגרון.
אז כפי שרשמו לך ירדן ולורן הגוף שלנו לפעמים מפתח תסמינים בעקבות החרדה וחייבים לעשות הפרדה בין חרדה לבין מציאות
הבעיה שזה הדבר הכי קשה לעשות
פלונית רציתי לספר לך שלפני שנה וחצי היה לי הרגשה של עצם זר בגרון ממש כאילו משהו נתקע. כמובן שרצתי לאף אוזן גרון (למרות שהיתי בטוחה שמדובר במשהו פסיכולוגי) הוא הכניס מצלמה ובדק ובדק ושוב בדק ואמר שאין כלום. נרגעתי בדיוק לשניה. לאחר מכן פיתחתי כל מיני תופעות הרגשתי שהגרון ממש נפוח לי קיבלתי התקף חרדה מטורף כי חשבתי שאני אחנק. לקח לזה המון זמן לעבור ועד היום כשאני ממש נלחצת ההרגשה חוזרת.
וכל זה קרה כי מכרה סיפרה לי שלאחיינית שלה יש סרטן ובנוסף לאמא שלי כבר שנים יש תופעה פעם ב..שפתאום הגרון שלה מתנפח ומקבל בצקת והיא נזקקת לסטרואידים. הינו בטוחים שזה אלרגיה במשך שנים עד שמומחה אחד אמר שזה לא קשור לאלרגיה וזה משהו תורשתי. אז כשהיא סיפרה לי את זה ובשילוב ולמה שסיפרה לי מכרה ממש פיתחתי בעיה בגרון.
אז כפי שרשמו לך ירדן ולורן הגוף שלנו לפעמים מפתח תסמינים בעקבות החרדה וחייבים לעשות הפרדה בין חרדה לבין מציאות
הבעיה שזה הדבר הכי קשה לעשות
חיים בצל הפחד לחלות
חרדתית נכון מאוד קשה לעשות את ההפרדה כי לפעמים התסמינים מתאימים לתסמינים של מחלות אמיתיות ועצם הקיום של תסמיני החרדה בעצם "מאשר" שאנחנו חולים במחלה שממנה אנחנו חוששים ובסוף הכל זה חרדות
חיים בצל הפחד לחלות
לא יודעת מה לומר... לדעתי בהחלט יש לי משהו בשרירעם ולכן השרירים עדיין קופצים והבליעה בגרון קשורה לזה זה חלק מהתסמינים וזה מאוד מטריד. אני רוצה להתחיל עם הכדורים.
הגעתי למצב אדיש שאם המצב שלי יחמיר פיזית ויגלו משהו אין לי מה לעשות. מצב מדכא
הגעתי למצב אדיש שאם המצב שלי יחמיר פיזית ויגלו משהו אין לי מה לעשות. מצב מדכא
חיים בצל הפחד לחלות
בוקר טוב
אני רוצה לשתף בסיוט שאני עוברת
הדופק המהיר באופן טבעי עולה בהריון
אבל אצלי זה מיד משויך לבעיות לב
אני מסתובבת כל היום בחרדות כל היום עם דפיקות לב מהירות בערך 110 דופק מורגש מאוד וחזק
בתוכה שאני חולה במחלת לב קשה ושבכל רגע יקרה ללב שלי משהו נורא אני מיואשת בוכה לא מתפקדת בעבודה לא נהנת משום רגע בחיים החרדות הן עיקר החיים שלי זועקת לעזרה אבל השיחות לא עוזרות זה טיפול שלנו עם עצמנו אבל זה קשה וזה חזק וזה חוזר וזה סבל מתמשך מה עושים איך חיים בלי חרדות איך מוותרים על השליטה איך מקבלים מחלות ופשוט חיים כי המטרה שלי היא להיות בריאה ושכחתי את המטרה העיקרית לחיות יש לי התקפי חרדה קשים כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום ואני בטוחה שזה יגמור אותי את נפשי ואת גופייי
אני רוצה לשתף בסיוט שאני עוברת
הדופק המהיר באופן טבעי עולה בהריון
אבל אצלי זה מיד משויך לבעיות לב
אני מסתובבת כל היום בחרדות כל היום עם דפיקות לב מהירות בערך 110 דופק מורגש מאוד וחזק
בתוכה שאני חולה במחלת לב קשה ושבכל רגע יקרה ללב שלי משהו נורא אני מיואשת בוכה לא מתפקדת בעבודה לא נהנת משום רגע בחיים החרדות הן עיקר החיים שלי זועקת לעזרה אבל השיחות לא עוזרות זה טיפול שלנו עם עצמנו אבל זה קשה וזה חזק וזה חוזר וזה סבל מתמשך מה עושים איך חיים בלי חרדות איך מוותרים על השליטה איך מקבלים מחלות ופשוט חיים כי המטרה שלי היא להיות בריאה ושכחתי את המטרה העיקרית לחיות יש לי התקפי חרדה קשים כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום ואני בטוחה שזה יגמור אותי את נפשי ואת גופייי
חיים בצל הפחד לחלות
בהריון הדופק עולה מאוד וגם בטרימסר האחרון יותר מתמיד. תדעי שזה טבעי ותהני מההריון.. חבל שאת סובלת. אני בהריון הכי נהנית אין לי חרדות בכלל ומשליכה הכל על ההריון
חיים בצל הפחד לחלות
איזה כיף לך אני הגעתי למצב שאני לא נהנת מהחיים
החיים חולפים ועוברים ואני רק מפחדת למות ומפחדת ממחלות. כולי מגויסת רק לזה. אין לי כוחות נפשיים וגם לא פיזיים והכל בגלל החרדות כמה שזה קשה אין לי מילים לתאר סבל מתמשך
החיים חולפים ועוברים ואני רק מפחדת למות ומפחדת ממחלות. כולי מגויסת רק לזה. אין לי כוחות נפשיים וגם לא פיזיים והכל בגלל החרדות כמה שזה קשה אין לי מילים לתאר סבל מתמשך
חיים בצל הפחד לחלות
אני ממש מפחדת בals הגוש בגרון החמיר ממש מציק בבליעה הקפיצות מחמירות. הרעידות והזמזומים וחולשות בגוף.. לא יודעת אולי לעשותemg? לבקש מהנרולוג? ממה יכולות להיות קפיצות שרירים וכאבים ברגלים וגוש בגרון??
חיים בצל הפחד לחלות
מבינה את הפחד שלך זה יכול להיות גם בחרדה
אני במצב נפשי ממש קריטי וקשה... הפעימות המוקדמות התגברו ואני בטוחה שאני חולה במחלת לב... לא הולכת לעבודה כבר כועסים עליי לא מתפקדת בבית הזוגיות. אני פשוט בטוחה שאני חולה אני לא חושבת שזה נחרדה ואין משמעות לחיי
אני במצב נפשי ממש קריטי וקשה... הפעימות המוקדמות התגברו ואני בטוחה שאני חולה במחלת לב... לא הולכת לעבודה כבר כועסים עליי לא מתפקדת בבית הזוגיות. אני פשוט בטוחה שאני חולה אני לא חושבת שזה נחרדה ואין משמעות לחיי
חיים בצל הפחד לחלות
היום יש לי חרדה עצומה במיוחד.
אני בטוחה שיש לי איזו מחלת לב !!!
ומחלות לב מסמנות אצלי את סוף החיים
לכן הפחד העז מהן
אז נכנעתי לחרדות
לא הלכתי לעבודה - כבר רואים אותי בעין לא יפה
חושבים שאני מפונקת שסתם עושה את עצמה
הם לא מודעים לסבל הרב שלי
הלכתי לרופא עשו לי אקג הייתי בלחץ מטורף הדופק שלי עלה לשמיים והיה מאוד גבוה
וביקשתי מהרופא לעשות את כל הבדיקות של הלב
למרות שעשיתי לפני שלושה חודשים
ולמרות שאני עוד לא בת שלושים והסיכויים למחלת לב מאוד נמוכים
אני עדיין הולכת לעבור שוב את הסדרה של הבדיקות של הלב כדי להרגיע את החרדה
איזה חיים
חרדות חרדות וחרדות
אין נחת ואין הנאות
ייאוש תסכול
אני באמת חושבת שהבעיה שלי היא הקשה בעולם ושאין כמוני עוד
אני בטוחה שיש לי איזו מחלת לב !!!
ומחלות לב מסמנות אצלי את סוף החיים
לכן הפחד העז מהן
אז נכנעתי לחרדות
לא הלכתי לעבודה - כבר רואים אותי בעין לא יפה
חושבים שאני מפונקת שסתם עושה את עצמה
הם לא מודעים לסבל הרב שלי
הלכתי לרופא עשו לי אקג הייתי בלחץ מטורף הדופק שלי עלה לשמיים והיה מאוד גבוה
וביקשתי מהרופא לעשות את כל הבדיקות של הלב
למרות שעשיתי לפני שלושה חודשים
ולמרות שאני עוד לא בת שלושים והסיכויים למחלת לב מאוד נמוכים
אני עדיין הולכת לעבור שוב את הסדרה של הבדיקות של הלב כדי להרגיע את החרדה
איזה חיים
חרדות חרדות וחרדות
אין נחת ואין הנאות
ייאוש תסכול
אני באמת חושבת שהבעיה שלי היא הקשה בעולם ושאין כמוני עוד
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן יש המון כמוך
רק תראי כמה בנות יש בדף הזה
רק תראי כמה בנות יש בדף הזה
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן אוף כמוני כמוך.. עוד חודשיים חוזרת לנרולוג והתחלתי לוסטרול אתמול מרוב יאוש
חיים בצל הפחד לחלות
היי בנות .
אני עדיין לא התחלתי עם הכדורים כל פעם דוחה ודוחה ונותנת תירוצים אחרי החופש הזה ואחרי האירוע הזה. לא יודעת למה יש לי פחד לקחת ( תופעות לואי, השמנה , להכנס אולי לבועה ולא אהיה יכולה להביע רגש). כל תקןפה קשה שאני עוברת מבטיחה לעצמי שאתחיל ומיד אחרי הבדיקות פתאום מתחילות הספקות.
זה עניין של זמן עד שתבוא שוב התקופה שאחשוב שיש לי משהו .
המשפחה לוחצת עלי יום יום להתחיל בכדורים.
הרעד עדיין נמצא הקפיצות שרירים פחתו ( ככזה זה שאני נרגעת) מה שכן אני סובלת מכאבים למעלה משנה בשכמות במיוחד בימין שמקרין לצוואר לסת וראש הרופאים אמרו שזה משרירים תפוסים, אבל כל פעם שהכאב הזה תופס אותי המחשבות מתחילות. זה גם הפך להיות כרוני כמעט על השבוע אני עם כאב ראש צוואר ולסת , אולי יומיים בשבוע אני ללא כאב.
אם אתן זוכרות לפני חודשיים בערך נוירולוג אמר לי שכנראה יש לי פיברומיאלגיה והפנה אותי לראומטולוג מומחה אין לי כוחות לקבוע תור אפילו. חוץ מזה שאין למחלה הזאת טיפול וזה רק משככי כאבים חזקים ותרופות נוגדות חרדה.
ירדן נדמע שאת ממש סובלת ואין לך תקופית של הפוגה מהחרדה, שולחת חיבוקים הלואי והיה לי עצה בשבילך.
איך מתקדם ההריון?
אני עדיין לא התחלתי עם הכדורים כל פעם דוחה ודוחה ונותנת תירוצים אחרי החופש הזה ואחרי האירוע הזה. לא יודעת למה יש לי פחד לקחת ( תופעות לואי, השמנה , להכנס אולי לבועה ולא אהיה יכולה להביע רגש). כל תקןפה קשה שאני עוברת מבטיחה לעצמי שאתחיל ומיד אחרי הבדיקות פתאום מתחילות הספקות.
זה עניין של זמן עד שתבוא שוב התקופה שאחשוב שיש לי משהו .
המשפחה לוחצת עלי יום יום להתחיל בכדורים.
הרעד עדיין נמצא הקפיצות שרירים פחתו ( ככזה זה שאני נרגעת) מה שכן אני סובלת מכאבים למעלה משנה בשכמות במיוחד בימין שמקרין לצוואר לסת וראש הרופאים אמרו שזה משרירים תפוסים, אבל כל פעם שהכאב הזה תופס אותי המחשבות מתחילות. זה גם הפך להיות כרוני כמעט על השבוע אני עם כאב ראש צוואר ולסת , אולי יומיים בשבוע אני ללא כאב.
אם אתן זוכרות לפני חודשיים בערך נוירולוג אמר לי שכנראה יש לי פיברומיאלגיה והפנה אותי לראומטולוג מומחה אין לי כוחות לקבוע תור אפילו. חוץ מזה שאין למחלה הזאת טיפול וזה רק משככי כאבים חזקים ותרופות נוגדות חרדה.
ירדן נדמע שאת ממש סובלת ואין לך תקופית של הפוגה מהחרדה, שולחת חיבוקים הלואי והיה לי עצה בשבילך.
איך מתקדם ההריון?
חיים בצל הפחד לחלות
פלונית אשמח אם תעדכני אם הלוסטרל עוזר לך, אחרי כמה זמן מתחיל להשפיע והאם יש לך תופעות לואי?
חיים בצל הפחד לחלות
לקחתי כבר בעבר לצערי זה משמין.. עושה עייפות וקצת בחילות בהתחלה. עשה לי זיעה בכפות רגליים בזמנו.
פעם שעברה נתנו לי מאה מג עכשיו אני על 25 ומקווה לשמור על עצמי במשקל.ושלא אצטרך להרבה זמן אמן!
פעם שעברה נתנו לי מאה מג עכשיו אני על 25 ומקווה לשמור על עצמי במשקל.ושלא אצטרך להרבה זמן אמן!
חיים בצל הפחד לחלות
ושכחתי משהו חשוב. בהתחלה החרדות מתגברות.
חיים בצל הפחד לחלות
לצערי הרב חוויתי היום את התופעה של חרדה מתגברת חטפתי התקף חרדה מטורף שקראתי לאמבולנס. הם אומרים שזה מהכדור. מייאש
חיים בצל הפחד לחלות
פלונית אויוי כשחרדה מגיעה לרמות כאלה של אמבולנס זה מאוד מאוד קשה... מאמינים במאה אחוז שמשהו לא בסדר איתנו זו חרדה מאוד קשה.
לורן לא מאמינה שעוד לא התחלת עם הכדורים... שמתי לב כל פעם שהחרדה קצת נרגעת את מוותרת על הכדורים...
לורן לא מאמינה שעוד לא התחלת עם הכדורים... שמתי לב כל פעם שהחרדה קצת נרגעת את מוותרת על הכדורים...
חיים בצל הפחד לחלות
הי בנות
איך אתן איך עבר סופ"ש - קצת סוער בדרום
אני עם כאבים ברגל ימין כבר יותר משבועיים ממש כואב לי בשוק. אני מאמינה שזה דלקת אבל הראש עובד שעות נוספות
כמן כן כל הגוף מגרד לי
אוף
איך אתן איך עבר סופ"ש - קצת סוער בדרום
אני עם כאבים ברגל ימין כבר יותר משבועיים ממש כואב לי בשוק. אני מאמינה שזה דלקת אבל הראש עובד שעות נוספות
כמן כן כל הגוף מגרד לי
אוף
חיים בצל הפחד לחלות
היי חרדתית
כן סופש לא פשוט בכלל באיזור הדרום
לגביי הכאבים אני תמיד ממליצה לפחות פעם אחת לבדוק אם אומרים שהכל בסדר להניח לדאגות
אני מאוד רוצה להיגמל מבדיקות הדופק אבל כמו שאתן יודעות אני מכורה לזה כמו שנרקומן מכור לסמים
היום ניסיתי להפסיק, אבל משום מה כשאני מפסיקה יש לי חרדות קשות, אני מרגישה שקשה לי לנשום, שהדופק שלי מהיר שהפעם הבעיה אמיתית והפעם אני צריכה לבדוק דופק ולעזור לעצמי.
וזה באמת מה שעשיתי... בדקתי את הדופק שלי וככה נרגעתי לא יודעת מה לעשות
אני יודעת שזו עבודה רק שלי ואני מאוד רוצה להפסיק לבדוק דופק ולחיות חיים נורמליים מבלי להתייחס לשינויים נורמליים הדופק מאוד קשה לי זה משבש ומחרפן אתמחיי יש לכן המלצה איך אתגבר איך רגיל מההתמכרות שלי
כן סופש לא פשוט בכלל באיזור הדרום
לגביי הכאבים אני תמיד ממליצה לפחות פעם אחת לבדוק אם אומרים שהכל בסדר להניח לדאגות
אני מאוד רוצה להיגמל מבדיקות הדופק אבל כמו שאתן יודעות אני מכורה לזה כמו שנרקומן מכור לסמים
היום ניסיתי להפסיק, אבל משום מה כשאני מפסיקה יש לי חרדות קשות, אני מרגישה שקשה לי לנשום, שהדופק שלי מהיר שהפעם הבעיה אמיתית והפעם אני צריכה לבדוק דופק ולעזור לעצמי.
וזה באמת מה שעשיתי... בדקתי את הדופק שלי וככה נרגעתי לא יודעת מה לעשות
אני יודעת שזו עבודה רק שלי ואני מאוד רוצה להפסיק לבדוק דופק ולחיות חיים נורמליים מבלי להתייחס לשינויים נורמליים הדופק מאוד קשה לי זה משבש ומחרפן אתמחיי יש לכן המלצה איך אתגבר איך רגיל מההתמכרות שלי
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן צריך להסיט מחשבה למשהו אחר
אני יודעת שזה קשה.
אבל זה הדרך היחידה לדעתי (חוץ מטיפול תרופתי)
אני יודעת שזה קשה.
אבל זה הדרך היחידה לדעתי (חוץ מטיפול תרופתי)
חיים בצל הפחד לחלות
אני עם הבליעה והרוק ללא הפסקה . סיוט . חוששת שזה קשור לניוןן . חוץ מכל שאר הדאגות הרגל והשרירים ומיליון פחדים.
חיים בצל הפחד לחלות
זה לא נגמר פלונית מבינה אותך
חיים בצל הפחד לחלות
הגוש בגרון מחמיר ממש מה אני עושה?
חיים בצל הפחד לחלות
רוב הסיכויים שזה בגלל החרדה... כבר בדקת את זה...
חיים בצל הפחד לחלות
תחושה די קבועה של לחץ וחרדה אצלי.... אי נוחות חוסר שקט
חיים בצל הפחד לחלות
היי מה שלומכן?
איך אתן מרגישות?
חיי אותו דבר, במהלך היום אני מתמודדת עם תחושת דופק שמקשה עליי את התפקוד. בבוקר אני קמה עם דופק מהיר למשך שעה, עד שהגוף שלי מתאזן. לאחר אוכל אני לא יכולה לעמוד בגלל הדופק המהיר אני לא יכולה לתפקד . וכל זה בגלל החרדות שאני סובלת מהן כל חיי. המערכת של הגוף שלי שאחראית על רגיעה כנראה קצת נדפקה אצלי כתוצאה מכל החרדות. ובגלל זה אני סובלת מהתסמינים קשים שקשורים ללב. וזה מתקשר לפחד ממחלות לב. בגלל התסמינים אני חושבת שאני באמת חולה במחלות לב עושה הרבה בדיקות וכל בדיקה בחרדה קשה מאוד וסבל רב אבל לא מוצאים כלום ואי אפשר לטפל. אני חיה את ההיפוכונדריה מבוקר ועד לילה הלוואי והיה לי טיפול
איך אתן מרגישות?
חיי אותו דבר, במהלך היום אני מתמודדת עם תחושת דופק שמקשה עליי את התפקוד. בבוקר אני קמה עם דופק מהיר למשך שעה, עד שהגוף שלי מתאזן. לאחר אוכל אני לא יכולה לעמוד בגלל הדופק המהיר אני לא יכולה לתפקד . וכל זה בגלל החרדות שאני סובלת מהן כל חיי. המערכת של הגוף שלי שאחראית על רגיעה כנראה קצת נדפקה אצלי כתוצאה מכל החרדות. ובגלל זה אני סובלת מהתסמינים קשים שקשורים ללב. וזה מתקשר לפחד ממחלות לב. בגלל התסמינים אני חושבת שאני באמת חולה במחלות לב עושה הרבה בדיקות וכל בדיקה בחרדה קשה מאוד וסבל רב אבל לא מוצאים כלום ואי אפשר לטפל. אני חיה את ההיפוכונדריה מבוקר ועד לילה הלוואי והיה לי טיפול
חיים בצל הפחד לחלות
אויש כל כך קשה לחיות ככה ..אני עשיתי תור לרופא בגלל הגרון יותר מידי מציק לי הגוש והרוק. רוצה לדעת שהכל בסדר
חיים בצל הפחד לחלות
גם אני קבעתי בדיקות של הלב זו הדרך שלנו להרגיע את החרדות שלנו אבל אנחנו לא מטפלות בבעיה אלא רק מזינות את החרדה עוד יותר
חיים בצל הפחד לחלות
אני על זולופט בינתיים לא ממש עוזר. עוד קצת סבלנות ומקווה שזה יפעל
חיים בצל הפחד לחלות
בהצלחה! גם אני צריכה עזרה של כדורים אבל אני לא מסוגלת... מפחדת
חיים בצל הפחד לחלות
בוקר טוב
היום יש לי בדיקות של הלב, שוב!
מאוד חוששת מהתוצאות, וגם מהבדיקות עצמן.
סיפרתי לכן שיש לי חרדה מרופאים ומבדיקות, כשאני רואה רופא זה בשבילי כמו לראות אריה - התקף חרדה.
אני מרגישה שאין לי כוחות נפשיים להתמודד עם החרדות הקשות שבאות בגלל הבדיקות הרפואיות.
בזמן הבדיקה הלב שלי דופק חזק מהפחד, והאמת אני לא יודעת כל כך ממה אני מפחדת? מתוצאות של בדיקה? שיקרה לי משהו רע במהלך הבדיקה? שהדופק המהיר מהחרדה יפגע בי? שהדופק לא ירגע? שאני אתעלף בבדיקה? ממה אני מפחדת? אני באמת לא יודעת. הריי התוצאות של הבדיקות לא ישתנו, עשיתי רק לפני כמה חודשים, והריי הדופק המהיר לא יפגע בי, הוא לא מסוכן, והוא נרגע לבד מבלי שאני אעשה שום דבר, וזה בסדר לפחד ולהילחץ מבדיקות כי כל הנושא של הלב מאוד מפחיד אותי וזה טבעי, אז לאן הולך ההיגיון שלי בזמן הבדיקה? למה אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ? למה אני לא מצליחה להירגע? החלום שלי הוא להיות רגועה בבדיקות ועם רופאים ולא לעבור התקפי חרדה בזמן בדיקות רפואיות , אני מתוסכלת מכך שאני מרגישה שאין לי שליטה על הגוף שלי, שהלב שלי דופק חזק ומהיר בבדיקה ואני לא מצליחה להרגיע את עצמי. אני גם מפחדת שבגלל הדופק המהיר יגידו לי שמשהו לא בסדר איתי, שהחרדה תטעה את הרופאים והם יגידו שמשהו לא בסדר איתי. אני חושבת שזה מה שמפחיד אותי.שיגידו לי את חולה במשהו. משהו לא בסדר אצלך. חושבת שלא אתמודד עם אפשרות כזאת שקיימת לכל אחד מאיתנו. אני לוקחת את החיים קשה ואת הבריאות במיוחד עוד יותר קשה. אני יודעת שיש אנשים שבעצם לא חושבים על המוות כל הזמן ולא חושבים על מחלות כל הזמן ואני מקנאה בהם. איך הם יכולים לעשות את ההדחקה הזאת.. אני לא מצליחה . יש רגעים שאני מרגישה בדיכאון. כי אני חושבת שאני חולה. אני רוצה לטפל הולכת לשיחות אבל בזמן בדיקות אני נלחצת וזה מתסכל אותי. ואני מסתכלת עליי לפני עשור כלום לא השתנה. אותם פחדים ולהפך יותר פחדים.
איך אתן ממליצות לי להתגבר על החרדה בזמן בדיקה או פגישה עם רופא? איך אוכל להיות נורמלית כמו כולם??
איך אתן מתמודדות עם זה?
היום יש לי בדיקות של הלב, שוב!
מאוד חוששת מהתוצאות, וגם מהבדיקות עצמן.
סיפרתי לכן שיש לי חרדה מרופאים ומבדיקות, כשאני רואה רופא זה בשבילי כמו לראות אריה - התקף חרדה.
אני מרגישה שאין לי כוחות נפשיים להתמודד עם החרדות הקשות שבאות בגלל הבדיקות הרפואיות.
בזמן הבדיקה הלב שלי דופק חזק מהפחד, והאמת אני לא יודעת כל כך ממה אני מפחדת? מתוצאות של בדיקה? שיקרה לי משהו רע במהלך הבדיקה? שהדופק המהיר מהחרדה יפגע בי? שהדופק לא ירגע? שאני אתעלף בבדיקה? ממה אני מפחדת? אני באמת לא יודעת. הריי התוצאות של הבדיקות לא ישתנו, עשיתי רק לפני כמה חודשים, והריי הדופק המהיר לא יפגע בי, הוא לא מסוכן, והוא נרגע לבד מבלי שאני אעשה שום דבר, וזה בסדר לפחד ולהילחץ מבדיקות כי כל הנושא של הלב מאוד מפחיד אותי וזה טבעי, אז לאן הולך ההיגיון שלי בזמן הבדיקה? למה אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ? למה אני לא מצליחה להירגע? החלום שלי הוא להיות רגועה בבדיקות ועם רופאים ולא לעבור התקפי חרדה בזמן בדיקות רפואיות , אני מתוסכלת מכך שאני מרגישה שאין לי שליטה על הגוף שלי, שהלב שלי דופק חזק ומהיר בבדיקה ואני לא מצליחה להרגיע את עצמי. אני גם מפחדת שבגלל הדופק המהיר יגידו לי שמשהו לא בסדר איתי, שהחרדה תטעה את הרופאים והם יגידו שמשהו לא בסדר איתי. אני חושבת שזה מה שמפחיד אותי.שיגידו לי את חולה במשהו. משהו לא בסדר אצלך. חושבת שלא אתמודד עם אפשרות כזאת שקיימת לכל אחד מאיתנו. אני לוקחת את החיים קשה ואת הבריאות במיוחד עוד יותר קשה. אני יודעת שיש אנשים שבעצם לא חושבים על המוות כל הזמן ולא חושבים על מחלות כל הזמן ואני מקנאה בהם. איך הם יכולים לעשות את ההדחקה הזאת.. אני לא מצליחה . יש רגעים שאני מרגישה בדיכאון. כי אני חושבת שאני חולה. אני רוצה לטפל הולכת לשיחות אבל בזמן בדיקות אני נלחצת וזה מתסכל אותי. ואני מסתכלת עליי לפני עשור כלום לא השתנה. אותם פחדים ולהפך יותר פחדים.
איך אתן ממליצות לי להתגבר על החרדה בזמן בדיקה או פגישה עם רופא? איך אוכל להיות נורמלית כמו כולם??
איך אתן מתמודדות עם זה?
חיים בצל הפחד לחלות
אני בהמתנה לבדיקה כרגע
מרגישה דפיקות לב ופחד
לא מבינה ממה, שיקרה לי משהו רע , שיגידו לי שמשהו לא בסדר
ואם כן, אז למה לפחד?
האם זה בידיים שלנו בכלל??? האם הפחד שלנו משנה את המציאות ? מזיק או מועיל ?
מעצבן אותי שאני מרגישה שזה לא בשליטה ללא קשר למחשבות כשאני נמצאת בבדיקה רפואית יש לי התקפי חרדה ואת כל התסמינים של החרדה... לא נשלט ומתסכל מאוד אומרים שיש שיטות להרגע כמו נשימות עמוקות אבל אני לא מרגישה שזה משפיע עליי
אני הכי צעירה והכי מפחדת בהמתנה לבדיקה שימו לב כמה הכל בראש שלנו ....
יש פה אנשים קשישים והם קוראים עיתון ונראים נינוחים
ואני צעירה מהם ובריאה אבל נמצאת החרדות קשות
איך מתמודדים ??
מרגישה דפיקות לב ופחד
לא מבינה ממה, שיקרה לי משהו רע , שיגידו לי שמשהו לא בסדר
ואם כן, אז למה לפחד?
האם זה בידיים שלנו בכלל??? האם הפחד שלנו משנה את המציאות ? מזיק או מועיל ?
מעצבן אותי שאני מרגישה שזה לא בשליטה ללא קשר למחשבות כשאני נמצאת בבדיקה רפואית יש לי התקפי חרדה ואת כל התסמינים של החרדה... לא נשלט ומתסכל מאוד אומרים שיש שיטות להרגע כמו נשימות עמוקות אבל אני לא מרגישה שזה משפיע עליי
אני הכי צעירה והכי מפחדת בהמתנה לבדיקה שימו לב כמה הכל בראש שלנו ....
יש פה אנשים קשישים והם קוראים עיתון ונראים נינוחים
ואני צעירה מהם ובריאה אבל נמצאת החרדות קשות
איך מתמודדים ??
חיים בצל הפחד לחלות
אז אני אחרי הבדיקות ואני בחיים
אבל בבדיקה הרופא שאל אותי אם אני מעשנת...
זה הלחיץ אותי כי גרם לי לחשוב שמשהו לא תקין בלב שלי
בסוף הבדיקה הוא אמר שהבדיקה תקינה
אבל שמתי לב שבמהלך הבדיקה הוא בדק יותר מתמיד
כאילו הוא שם לב למשהו שלא בסדר
מה אני אומר לכן מרגישה שעולמי חרב עליי
האם יכול להיות שאני באמת חולה.... איך אתמודד עם מצב כזה
אבל בבדיקה הרופא שאל אותי אם אני מעשנת...
זה הלחיץ אותי כי גרם לי לחשוב שמשהו לא תקין בלב שלי
בסוף הבדיקה הוא אמר שהבדיקה תקינה
אבל שמתי לב שבמהלך הבדיקה הוא בדק יותר מתמיד
כאילו הוא שם לב למשהו שלא בסדר
מה אני אומר לכן מרגישה שעולמי חרב עליי
האם יכול להיות שאני באמת חולה.... איך אתמודד עם מצב כזה
חיים בצל הפחד לחלות
הוא אמר לך שהכל תקין ירדן. את יכולה להירגע לגמרי. אצלי הרופא שלח לצילום וושט בריום עכשיו עד הבדיקה כולי בלחץ שימצאו משהו חמור .
חיים בצל הפחד לחלות
למה החליט לשלוח? את עדיין מרגישה חולה?
כמה ההיפוכונדריה מעסיקה אותך במהלך היום? איך זה משפיע על מצב הרוח שלך והתפקוד שלך?
כמה ההיפוכונדריה מעסיקה אותך במהלך היום? איך זה משפיע על מצב הרוח שלך והתפקוד שלך?
חיים בצל הפחד לחלות
כי יש לי גוש בגרון מרגיש כך. מלא ליחה ורוק קצת קושי בבליעה. כן הרבה פעמים מרגישה שמשהו לא בסדר בעיקר כשכואב משהו אני ישר נכנסת לסרטים שמשהו לא בסדר אבל בקיצוניות.אני מתפקדת כי צריך אבל כשכואב או אני בחרדה אז אני מפסיקה לתפקד. בורחת למיטה בדרך כלל ומבקשת עזרה מהילדים. לא כיף אבל יש גם רגעים רגועים אבל תמיד מנקר בפנים שאין דבר כזה שטוב וחייב חלילה שמשהו יפגום בטוב.
חיים בצל הפחד לחלות
ואו גם אני ככה תמיד אני חושבת על מחלות ודברים רעים גם באירועים משמחים
חיים בצל הפחד לחלות
אני מחכה לתוצאות של הבדיקות של הלב
ואני ממש ביחששות מרגישה ממש בדיכאון
ואני ממש ביחששות מרגישה ממש בדיכאון
חיים בצל הפחד לחלות
שלום לחברותיי להיפוכונדריה
אני רוצה לשתף בסוג קצת מוזר של היפוכונדריה
היום הרגשתי שנשמתי חרק מסוים
ואז התחילו לי מחשבות - אני אכחיל, אני אחנק ולא יוכלו לעזור לי, והיה לי התקף חרדה קשה.
קושי לנשום וכל התסמינים
אני עדיין דואגת שבגלל זה יתפתח לי קוצר נשימה וגם מרגישה תחושות מוזרות בגרון ובבית החזה
לדעתכן יש סיבה לדאגה?
אני רוצה לשתף בסוג קצת מוזר של היפוכונדריה
היום הרגשתי שנשמתי חרק מסוים
ואז התחילו לי מחשבות - אני אכחיל, אני אחנק ולא יוכלו לעזור לי, והיה לי התקף חרדה קשה.
קושי לנשום וכל התסמינים
אני עדיין דואגת שבגלל זה יתפתח לי קוצר נשימה וגם מרגישה תחושות מוזרות בגרון ובבית החזה
לדעתכן יש סיבה לדאגה?
חיים בצל הפחד לחלות
היי ירדן.. הגיעו תוצאות כבר? אם את נושמת עד כה כלום לא קרה לא יקרה לך כלום!!תזכרי מה שאמרת לי התחושות המוזרות כי את מתעמקת בזה ובטוחה שיש לך משהו. אין לך כלום!
חיים בצל הפחד לחלות
היי פלונית. תודה על החיזוק.
הגיעו תוצאות - כל הבדיקות של הלב, אקו, הולטר אקג תקינות לחלוטין. הכל זה החרדה כך אמר הרופא. ועכשיו עד הסבב הבא של הבדיקות שירגיעו אותי לתקופה קצרה. החרדה מתעתעת בנו כמו קסם. זה בלתי נתפס! כי כמו קסם כשהבדיקות מגיעות תקינות לתקופה של חודש גם התסמינים של הפעימות המוקמות הדופק המהיר פוחתים. מה שלומכן איך אתן?
הגיעו תוצאות - כל הבדיקות של הלב, אקו, הולטר אקג תקינות לחלוטין. הכל זה החרדה כך אמר הרופא. ועכשיו עד הסבב הבא של הבדיקות שירגיעו אותי לתקופה קצרה. החרדה מתעתעת בנו כמו קסם. זה בלתי נתפס! כי כמו קסם כשהבדיקות מגיעות תקינות לתקופה של חודש גם התסמינים של הפעימות המוקמות הדופק המהיר פוחתים. מה שלומכן איך אתן?
חיים בצל הפחד לחלות
אני על הפנים. התחילו צמרמורות בראש ובכל הגוף.
חיים בצל הפחד לחלות
אולי התקררות?
או משהו קבוע שלא עובר?
או משהו קבוע שלא עובר?
חיים בצל הפחד לחלות
לא התקררות. מידי פעם יש . יעבור והכי דפוק שהקפיצות שרירים חיות ובועטות
חיים בצל הפחד לחלות
למרות שאמרו לך שהכל בסדר?
תראי מה זה
כמה גוונים יש לחרדה!!! בלתי נסבל!!!
תראי מה זה
כמה גוונים יש לחרדה!!! בלתי נסבל!!!
חיים בצל הפחד לחלות
מיגרנות בהריון זה נורמלי? יש לי כאבי ראש קשים... מה לעשות?
חיים בצל הפחד לחלות
בנות יקרות אני צריכה את עזרתכן
אני בהריון ויש לי חרדת לידה קשה במיוחד
אני שומעת מקרים על נשים שהיו להם תסחיף מי שפיר ולא שרדו את הלידה ומאז אני כל הזמן בפורומים חורשת ונמצאת בחרדות מאוד מאוד קשות אני לא יודעת איך להתמודד עם זה כשאני יודעת שבלידה יש סיכונים כל כך קשים אני מרגישה שאני ממש לא מסוגלת ללדת קשה לי מאוד
אני בהריון ויש לי חרדת לידה קשה במיוחד
אני שומעת מקרים על נשים שהיו להם תסחיף מי שפיר ולא שרדו את הלידה ומאז אני כל הזמן בפורומים חורשת ונמצאת בחרדות מאוד מאוד קשות אני לא יודעת איך להתמודד עם זה כשאני יודעת שבלידה יש סיכונים כל כך קשים אני מרגישה שאני ממש לא מסוגלת ללדת קשה לי מאוד
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן נשמה .אם אני החרדתית עברתי לידות גם את תצליחי. ותראי שבסוף מחכה לך הפתעה גדולה וכל הפחד יעלם. את חייבת לטפל קשה לשרוד ככה. איזה שבוע את?
חיים בצל הפחד לחלות
אני שבוע 14
אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי
אני לא יודעת איך להתמודד עם הפחד למול הסיכונים והמקרים הטרגיים ששמעתי על לידות אני לא ישנה מהפחד מלידה אני אפילו מצטערת שאני בהריון בגלל זה למרות שתמיד חלמתי
אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי
אני לא יודעת איך להתמודד עם הפחד למול הסיכונים והמקרים הטרגיים ששמעתי על לידות אני לא ישנה מהפחד מלידה אני אפילו מצטערת שאני בהריון בגלל זה למרות שתמיד חלמתי
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן ממי
את חייבת טיפול!!
המחשבות האלה מטריפות אותך
אני יודעת כי היתי שם וגם עכשיו מדי פעם אני שם
את חייבת לשמור על עצמך
2גם לעבור כביש זה מסוכן
אני יודעת שקשה לשנות דפוס מחשבה. אבל את חייבת בשביל עצמך!!!
את חייבת טיפול!!
המחשבות האלה מטריפות אותך
אני יודעת כי היתי שם וגם עכשיו מדי פעם אני שם
את חייבת לשמור על עצמך
- לא להכנס לרשת ולחפש על לידות שלא נגמרו טוב
2גם לעבור כביש זה מסוכן
אני יודעת שקשה לשנות דפוס מחשבה. אבל את חייבת בשביל עצמך!!!
חיים בצל הפחד לחלות
חרדתית תודה רבה על ההמלצות והחיזוק!
בלידות את גם פחדת שיקרה הנורא מכל??
אני ממש מפחדת מלמדות טרגיות לא שולטת במחשבות הטיפול הפסיכולוגי לא עוזר..
את צודקת גם לנסוע ברכב זה מסוכן אבל לא יודעת למה ברכב אני לא חושבת על זה
כאילו ברכב זה נראה לי בשליטתי יותר
למרות שזה מטופש שום דבר לא בשליטתנו בחיים
הרבה זמן לא שמעתי ממך... מה איתך איך השגרה?
בלידות את גם פחדת שיקרה הנורא מכל??
אני ממש מפחדת מלמדות טרגיות לא שולטת במחשבות הטיפול הפסיכולוגי לא עוזר..
את צודקת גם לנסוע ברכב זה מסוכן אבל לא יודעת למה ברכב אני לא חושבת על זה
כאילו ברכב זה נראה לי בשליטתי יותר
למרות שזה מטופש שום דבר לא בשליטתנו בחיים
הרבה זמן לא שמעתי ממך... מה איתך איך השגרה?
חיים בצל הפחד לחלות
ירדן ברור שפחדתי!!!
אחרי כל לידה זה ברכת הגומל
תתחילי בזה שחוץ מלהתכת איתנו פה את לא נכנסת לשום פורום אחר! את לא בודקת על לידות שהשתבשו.
כלום.
יש אפליקציה מקסימה שאת יכולה לעקוב אחר התפתחות של עובר כל שבוע זה ממש נחמד
אני בסדר
מזמן לא שמענו מלורן
אחרי כל לידה זה ברכת הגומל
תתחילי בזה שחוץ מלהתכת איתנו פה את לא נכנסת לשום פורום אחר! את לא בודקת על לידות שהשתבשו.
כלום.
יש אפליקציה מקסימה שאת יכולה לעקוב אחר התפתחות של עובר כל שבוע זה ממש נחמד
אני בסדר
מזמן לא שמענו מלורן
חיים בצל הפחד לחלות
כן. אני חייבת להפסיק לחקור על לידות טראגיות.
אני משתמשת באפליקציה
נכון...לורן מה שלומך
אני משתמשת באפליקציה
נכון...לורן מה שלומך
חיים בצל הפחד לחלות
חייבת לשתף אתכן בפחד שלי מפני אלרגיות
אני מפחדת לאכול משהו ולהיות אלרגית אליו
אני נמנעת ממאכלים מסוימים בגלל הפחד הזה....
כשאני מנסה להילחם בפחד ובכל זאת לאכול את הדבר שאני חוששת להיות אלרגית אליו -
מופיעות מחשבות כמו -
קשה לי לנשום
הידיים מגרדות לי
העיניים מגרדות
האף
אני צריכה לבדוק את עצמי שלא מתפתחת לי אלרגיה חמורה ...
אולי אצטרך אמבולנס
אני מתחילה לדמיין שאנשים מסתכלים עליי בצורה מוזרה כי אולי התנפחתי מהאלרגייה
אני מאוד דואגת לאחר האוכל אבל אני מנסה להילחם בזה ובכל זאת לאכול מה דעתכן על הטיפול באמצעות חשיפה לפחד?
אני מפחדת לאכול משהו ולהיות אלרגית אליו
אני נמנעת ממאכלים מסוימים בגלל הפחד הזה....
כשאני מנסה להילחם בפחד ובכל זאת לאכול את הדבר שאני חוששת להיות אלרגית אליו -
מופיעות מחשבות כמו -
קשה לי לנשום
הידיים מגרדות לי
העיניים מגרדות
האף
אני צריכה לבדוק את עצמי שלא מתפתחת לי אלרגיה חמורה ...
אולי אצטרך אמבולנס
אני מתחילה לדמיין שאנשים מסתכלים עליי בצורה מוזרה כי אולי התנפחתי מהאלרגייה
אני מאוד דואגת לאחר האוכל אבל אני מנסה להילחם בזה ובכל זאת לאכול מה דעתכן על הטיפול באמצעות חשיפה לפחד?
חיים בצל הפחד לחלות
מה שלום כולם?
איך אתם מרגישים?
איך אתם מרגישים?
חיים בצל הפחד לחלות
היי בנות, קראתי הכל וממש מזדהה. שאלה.. התחלתי לוסטרל לפני כשבועיים ויש לי גירודים. כתבתי לפסיכיאטרית אבל לא ענתה עדיין.. כמובן שכבר בלחץ. קרה למישהי?
חיים בצל הפחד לחלות
גם לי יש גירודים ועוד קפיצות שריר נוראיות ליד השפתיים כבר כמה ימים ובכל הגוף ללא הפסקה
בכלל אין לי מנוחה.. כאבים דקירות בכל מקום . עומדת להשתגע
בכלל אין לי מנוחה.. כאבים דקירות בכל מקום . עומדת להשתגע
חיים בצל הפחד לחלות
אני לקחתי לוסטרל לתקופה קצרה
לדעתי זה נשמע כמו תופעה נורמלית
אבל בכל מקרה הייתי בודקת עם הרופא שזו לא אלרגיה או משהו כזה כי לפעמים הכדור לא מתאים
לדעתי זה נשמע כמו תופעה נורמלית
אבל בכל מקרה הייתי בודקת עם הרופא שזו לא אלרגיה או משהו כזה כי לפעמים הכדור לא מתאים
חיים בצל הפחד לחלות
כן מיכל.. הבעיה שאני משחקת עם המינונים..
חיים בצל הפחד לחלות
איך ההיפוכונדריה אצלכם?
יש חרדות נוספות חוץ מזה?
יש חרדות נוספות חוץ מזה?
חיים בצל הפחד לחלות
פלונית למה משחקת עם המינונים? שאלתי פסיכיאטרית ןאמרה שזו לא תופעה שכיחה אבל אין לי עוד תסמינים של אלרגיה.. אז לא יודעת כבר מה לעשות וקראתי באינטרנט על הגרוע מכל
חשבתי לקחת אלרגיקס ולראות אם משנה משהו
חשבתי לקחת אלרגיקס ולראות אם משנה משהו
חיים בצל הפחד לחלות
לא מכירה... אבל תבדקי אם זה מחמיר אולי זה קורה כי את שמה לב לזה יותר מדיי
זה האופי שלנו ההיפוכונדריות
תמיד חושבות על הגרוע
היום מדדתי לחץ דם סתם כי אני היפוכונדרית יצא סימן ליד הדופק שמעיד על הפרעת קצב מיד דמיינתי את עצמי במיון בסוף השבוע ואז מדדתי לבעלי וגם לו היה ואז התקשרתי לייעוץ רפואי בסוף הבנתי שזה בגלל סוללות וסתם חששתי
זה האופי שלנו ההיפוכונדריות
תמיד חושבות על הגרוע
היום מדדתי לחץ דם סתם כי אני היפוכונדרית יצא סימן ליד הדופק שמעיד על הפרעת קצב מיד דמיינתי את עצמי במיון בסוף השבוע ואז מדדתי לבעלי וגם לו היה ואז התקשרתי לייעוץ רפואי בסוף הבנתי שזה בגלל סוללות וסתם חששתי
חיים בצל הפחד לחלות
הכי טוב זה לצחוק על זה!!
אבל לפעמים אנחנו מאמינות לזה מדיי
אבל לפעמים אנחנו מאמינות לזה מדיי
חיים בצל הפחד לחלות
בוקר טוב
מזמן לא היתי כאן
חופש ילדים
מה שלומכן
אני קצת בחרדות
מה אתכן?
מזמן לא היתי כאן