הפעם הראשונה שקיבלתן מחזור
היי אני בת 13 ושלושה חודשים ועדיין לא קיבחתי מחזור אמא שלי קיבלה בגיל 11 ואני ממש לחוצה שלא קיבלתי אני מרגישה שאני לא אקבל בחיים מישהו יכול להרגיע אותי?? גם כל החברות שלי קיבלו ואני דואגת
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום לחוצה,
לא הייתי דואגת. הייתה לי חברה טובה שקיבלה רק בגיל 15 את המחזור הראשון.
ובכל מקרה, אני ממליצה לך לדבר על זה עוד עם אמך או עם מבוגרת שאת סומכת עליה ולבקש את עצתה בנושא המחזור הראשון, ולא להלחץ מהסביבה.
שלום לחוצה,
לא הייתי דואגת. הייתה לי חברה טובה שקיבלה רק בגיל 15 את המחזור הראשון.
ובכל מקרה, אני ממליצה לך לדבר על זה עוד עם אמך או עם מבוגרת שאת סומכת עליה ולבקש את עצתה בנושא המחזור הראשון, ולא להלחץ מהסביבה.
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2023, 05:51
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
הי אני בת עוד מעט 13 קיבלתי מחזור בפעם הראשונה באמצע כיתה ו לא נבהלתי כי ידעתי שזה יקרה מתי שהו אז הסיפור הוא ככה ישנתי אצל חברה שלי ואז בבוקר הרגשתי משהו רטוב בתחתונים היה לי ברור שזה מחזור קיצר התארגנתי מהר חזרתי הביתה וסיפרתי לאמא שלי היא ממש שמחה איתי ובאותו יום נסעתי איתה לקנות פדים וחגגנו עם גלידה.
אגב אני בין הראשונות שקיבלה מחזור מהכיתה שלי,
היום אני שמחה שהפכתי לאישה ושאוכל בעתיד להביא ילדים
הי אני בת עוד מעט 13 קיבלתי מחזור בפעם הראשונה באמצע כיתה ו לא נבהלתי כי ידעתי שזה יקרה מתי שהו אז הסיפור הוא ככה ישנתי אצל חברה שלי ואז בבוקר הרגשתי משהו רטוב בתחתונים היה לי ברור שזה מחזור קיצר התארגנתי מהר חזרתי הביתה וסיפרתי לאמא שלי היא ממש שמחה איתי ובאותו יום נסעתי איתה לקנות פדים וחגגנו עם גלידה.
אגב אני בין הראשונות שקיבלה מחזור מהכיתה שלי,
היום אני שמחה שהפכתי לאישה ושאוכל בעתיד להביא ילדים
Re: הפעם הראשונה שקיבלתן מחזור
טוב אז אני חיכיתי בערך שלוש שנים לקבל את המחזור שלי ואוו זה היה כלכך מייאש!!! אני זוכרת שכל יום התפללתי לאלוקים מתי יגיע היום שלי וכלכך רציתי את זה וחקרתי על זה מלא ודווקא יום שבת אחד בגיל 13.4 כשלא צפיתי ולא הרגשתי כלום הלכתי לשירותים בערב וראיתי כתם דם!!! כלכך שמחתי!!!! ביידים רועדות הלכתי לאמא שלי וסיפרתי לה בבכי מאושר , היא ממש התרגשה ולא היה לי כלום להסביר לי כי באמת שידעתי הכל וכבר היה לי פדים כמה שנים לפני כי היא קיבלה בגיל מוקדם יותר, אז ישר נכנסתי להתקלח ואחכ שמתי פד, מאז עברו תשעה חודשים וכבר המחזור שלי סדיר וכבד(בהתחלה הוא היה קליל ממש) אבל אני כל פעם מחדש מתרגשת ומצפה כי בעיניי זה מוציא את כל מה שעבר עלי במהלך החודש ואני שמחה שיש את הימים האלו!! זהו ותודה למי שפתחה את הדף
מה אתן עושות בזמן הווסת?
אני ברוב הפעמים נכנסת לסוג של דיכאון.
במיוחד ביומיים שלושה הראשונים, אני במין התכנסות, נעטפת בבועה, לא רוצה לראות או לדבר עם אף אחד.
ישנה הרבה, בלי כוחות, לפעמים גם עם כאבים.
לרוב עולות סוגיות מול גברים, זיכרונות לא טובים וכו'.
אני יודעת שזה זמני אבל בכל חודש הזמן הזה קשה לי.
אני ברוב הפעמים נכנסת לסוג של דיכאון.
במיוחד ביומיים שלושה הראשונים, אני במין התכנסות, נעטפת בבועה, לא רוצה לראות או לדבר עם אף אחד.
ישנה הרבה, בלי כוחות, לפעמים גם עם כאבים.
לרוב עולות סוגיות מול גברים, זיכרונות לא טובים וכו'.
אני יודעת שזה זמני אבל בכל חודש הזמן הזה קשה לי.
אם יש לי עזרה (שני ילדים קטנים בבית) אז אני במיטה, ישנה, מרפה, קוראת קצת אם מתחשק שלי. מנסה לאכול מה שהגוף מבקש למרות ששם יש לי נקודה לא כל כך ברורה.
גם לי יש כבדות ודיכאון אבל כשאני מרפה לתוכה היא נעימה לי. אני לא במרדף אחרי כל מה שאני רוצה לייצר ולעשות ואני יותר נוכחת וחווה.
כשאין עזרה משתדלת להתנהל עם הילדים במינימום מאמץ, להעביר את היום כמה שיותר בקלות. אוכל מינימלי, יציאה לגינה או בבית, משתדלת לשכב בכל מקום שאפשר.
ראיתי את הקורס הדיגיטלי של מירב שרמן על התרוקנות ויש לי איזו השתדלות כללית לתרגל את זה. פחות קורה (ילדים) אבל נשארה הכוונה.
גם לי יש כבדות ודיכאון אבל כשאני מרפה לתוכה היא נעימה לי. אני לא במרדף אחרי כל מה שאני רוצה לייצר ולעשות ואני יותר נוכחת וחווה.
כשאין עזרה משתדלת להתנהל עם הילדים במינימום מאמץ, להעביר את היום כמה שיותר בקלות. אוכל מינימלי, יציאה לגינה או בבית, משתדלת לשכב בכל מקום שאפשר.
ראיתי את הקורס הדיגיטלי של מירב שרמן על התרוקנות ויש לי איזו השתדלות כללית לתרגל את זה. פחות קורה (ילדים) אבל נשארה הכוונה.
היי הפעם הראשונה שקיבלתי מחזור היה אתמול בבוקר אני סונת את כיתה ז אכשיו חמש וחצי בבוקר ואני לא יכולה לישון יש לי כאבים חזקים אתמול כיבלתי מחזור שיכבלתי אותו אתחלתי ליבכות בטרוף כי אני לא רוצה ליגדול. תודה אל המה שה זה לא היה שכולן משתפות כאן אבל זה ממש אזר לי תודה