מבוגרים וטלוויזיה
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*
מבוגרים וטלוויזיה
באמת הירהרתי לי מי יתחיל לדבר ראשון על "כוכב נולד" בלי להתנצל.
העונה הנוכחית משעממת בעיני אבל אני מאוד מפרגנת לתוכניות ישראליות למרות אי מקוריותן בדר"כ.
ממש שמחתי שהעיפו אתמול את נטלי מרציאנו המעצבנת והזייפנית. מי? מי העיז להשוות אותה לג'ניס ג'ופלין ??!! באמת !!! חוץ מהדיכאון עלק ממש אין ביניהן דמיון.
ואכן, סשה מאוד חביבה (והיא עדיין בתחרות) ויש עוד כמה לא רעים.
האחים צנחני ממש חמודים. הם בטוח לא יקחו אבל החדווה שלהם ממש חמודה בעיני, שיר היודל שלהם באודישנים היה היסטרי !!
מסכימה עם בשמת, חנה גור צריכה ללכת. מיצינו את הסימפטיה לגבי תיקון הלסת שלה. עכשיו אנחנו סתם רואים שהיא לא ברמה של התחרות.
העונה הנוכחית משעממת בעיני אבל אני מאוד מפרגנת לתוכניות ישראליות למרות אי מקוריותן בדר"כ.
ממש שמחתי שהעיפו אתמול את נטלי מרציאנו המעצבנת והזייפנית. מי? מי העיז להשוות אותה לג'ניס ג'ופלין ??!! באמת !!! חוץ מהדיכאון עלק ממש אין ביניהן דמיון.
ואכן, סשה מאוד חביבה (והיא עדיין בתחרות) ויש עוד כמה לא רעים.
האחים צנחני ממש חמודים. הם בטוח לא יקחו אבל החדווה שלהם ממש חמודה בעיני, שיר היודל שלהם באודישנים היה היסטרי !!
מסכימה עם בשמת, חנה גור צריכה ללכת. מיצינו את הסימפטיה לגבי תיקון הלסת שלה. עכשיו אנחנו סתם רואים שהיא לא ברמה של התחרות.
מבוגרים וטלוויזיה
מסעדה, אני מתנצלת <שוב את מתנצלת???>. זה רק הכובע. שום דבר שכתבת...
בכלל לפני שהתחלתי לקרוא את הדפים הפוליטיים הייתי בטוחה שאני אהיה כאן במיעוט גם מבחינת העדפת הצד וגם מבחינת העדפת הדת.
ועדיין אני אוטומטית חושבת שמישהו הוא דוס until proven otherwise. דורש תיקון. אני יודעת.
לגבי מקום שנעים לצפות בו בטלויזיה...
מי שנחנק מפלצנות יתר - נא לא לקרוא את השורות הבאות
אני מעדיפה את BBC פריים.
ניסיתי לצפות ב"כוכב נולד" ונחנקתי. ממש לא ההעדפות שלי. אני אוהבת את האחים המיודללים, ועוד כמה, אבל השופטים ממש לא בדעה שלי. חוצמיזה שריקי גל חושבת את עצמה לזמרת דגולה (והיא לא. תשמעו פעם ביצועים ישנים שלה. הרבה שפשוף שינה את זה, אבל זמרת דגולה היא לא), וזה שיושב לשמאלה הוא פרצוף צנע שחבל על הזמן. ואת כל המסקנות האלה הסקתי מיום שישי הזה...
אבל הכי אני אוהבת את ריימונד.
מישהו (חוץ מאמא שלו) אוהב כאן את ריימונד?
<שרון מנסה בתוקף להסיט את מרכז העניינים מ"כוכב נולד" שהדבר שהכי שווה לראות שם זה את צביקה הדר>
בכלל לפני שהתחלתי לקרוא את הדפים הפוליטיים הייתי בטוחה שאני אהיה כאן במיעוט גם מבחינת העדפת הצד וגם מבחינת העדפת הדת.
ועדיין אני אוטומטית חושבת שמישהו הוא דוס until proven otherwise. דורש תיקון. אני יודעת.
לגבי מקום שנעים לצפות בו בטלויזיה...
מי שנחנק מפלצנות יתר - נא לא לקרוא את השורות הבאות
אני מעדיפה את BBC פריים.
ניסיתי לצפות ב"כוכב נולד" ונחנקתי. ממש לא ההעדפות שלי. אני אוהבת את האחים המיודללים, ועוד כמה, אבל השופטים ממש לא בדעה שלי. חוצמיזה שריקי גל חושבת את עצמה לזמרת דגולה (והיא לא. תשמעו פעם ביצועים ישנים שלה. הרבה שפשוף שינה את זה, אבל זמרת דגולה היא לא), וזה שיושב לשמאלה הוא פרצוף צנע שחבל על הזמן. ואת כל המסקנות האלה הסקתי מיום שישי הזה...
אבל הכי אני אוהבת את ריימונד.
מישהו (חוץ מאמא שלו) אוהב כאן את ריימונד?
<שרון מנסה בתוקף להסיט את מרכז העניינים מ"כוכב נולד" שהדבר שהכי שווה לראות שם זה את צביקה הדר>
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
מבוגרים וטלוויזיה
בצער רב אני נוטשת את הדף הזה. לאחר הרבה לבטים ומחשבות נפרדנו לשלום מהכבלים (ואין לנו אנטנה). מזל שהעונה של עמוק באדמה נגמרה. אולי נפתח דף מבוגרים וסרטים? כי נראה לי שנתמכר לוידיאו (לי אין בעיה למצוא בספריה סרטים משנת 2001 שלא ראיתי כך שיש לנו הרבה מה לראות)
-
- הצטרפות: 16 מאי 2004, 18:13
מבוגרים וטלוויזיה
אין לי מה להגיד בדף הזה, כולם רואים "כוכב נולד " 2 ואני לא.
<אז מה נכנסת לכאן בכלל?>
מאז שאני גולשת כאן אני לא רואה בכלל טלוויזיה, רק את התחזית בסוף החדשות, כדי לדעת
מה להלביש לילדים לגן/בית ספר.
<אה, ובמוצ"ש מתחיל "אסתי המכוערת" , מותר להגיד שאני רואה את זה בשקיקה, יחד עם בני הקט>
<אז מה נכנסת לכאן בכלל?>
מאז שאני גולשת כאן אני לא רואה בכלל טלוויזיה, רק את התחזית בסוף החדשות, כדי לדעת
מה להלביש לילדים לגן/בית ספר.
<אה, ובמוצ"ש מתחיל "אסתי המכוערת" , מותר להגיד שאני רואה את זה בשקיקה, יחד עם בני הקט>
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
מבוגרים וטלוויזיה
ובמוצ"ש מתחיל "אסתי המכוערת"
אוהו, אנחנו מחכים בכליון עיניים. דווקא לא ראיתי את כל התחלת הסדרה, רק את הפרקים האחרונים. "הכל בגלל בתי", מה שנקרא...
אני בעצם לא רואה טלביזיה, אבל התחתנתי עם אחד שזו אהבתו וזה מקצועו. והוא גם מנסה למכר את בתו בכל הזדמנות (-;
וככה יצא שתוך כדי הנקה והסתובבות עם הינוקא להרדימו כבר הצצתי בכמה דקות מ"אסתי המכוערת", ובגלל שראינו בזמנו את "בטי המכוערת" המופלא אז "הצצתי ונפגעתי" בסופו של דבר.
אז באמת ראיתי את "עמוק באדמה" ואת "אסתי המכוערת", ועכשיו את "כוכב נולד 2" ובקרוב שוב את "אסתי המכוערת".
אני כמובן סקרנית לראות מה יעשו ממנה שהיא תיראה "יפה", אבל הסדרה הזאת הורסת אותי - הטעם שלהם ב"חתיכים" כנראה מתאים לכאלה שצעירים ממני בעשרים שנה, כי זה לא הטעם שלי (האחד יפיוף אבל חלש אופי ותמים בצורה ילדותית, השני מאלה שחושבים את עצמם יפים אבל אין בהם טיפת יופי או סקסיות בעיני ויש לו גם אופי מגעיל בטירוף - מה, רק אני חושבת ככה וכל הבחורות מתעלפות מהם?) (ולא נדבר על הנשים, כן? טוב, בעצם אני מתה על שכחתי-פתאום-מה-שמה איקה, זוגתו של אבא של אסתי המכוערת).
דווקא בארמנדו מנדוסה הייתי יכולה להתאהב בקלות, אילולא הייתי נשואה (למרות חסרונותיו הרבים והעצומים).
אוהו, אנחנו מחכים בכליון עיניים. דווקא לא ראיתי את כל התחלת הסדרה, רק את הפרקים האחרונים. "הכל בגלל בתי", מה שנקרא...
אני בעצם לא רואה טלביזיה, אבל התחתנתי עם אחד שזו אהבתו וזה מקצועו. והוא גם מנסה למכר את בתו בכל הזדמנות (-;
וככה יצא שתוך כדי הנקה והסתובבות עם הינוקא להרדימו כבר הצצתי בכמה דקות מ"אסתי המכוערת", ובגלל שראינו בזמנו את "בטי המכוערת" המופלא אז "הצצתי ונפגעתי" בסופו של דבר.
אז באמת ראיתי את "עמוק באדמה" ואת "אסתי המכוערת", ועכשיו את "כוכב נולד 2" ובקרוב שוב את "אסתי המכוערת".
אני כמובן סקרנית לראות מה יעשו ממנה שהיא תיראה "יפה", אבל הסדרה הזאת הורסת אותי - הטעם שלהם ב"חתיכים" כנראה מתאים לכאלה שצעירים ממני בעשרים שנה, כי זה לא הטעם שלי (האחד יפיוף אבל חלש אופי ותמים בצורה ילדותית, השני מאלה שחושבים את עצמם יפים אבל אין בהם טיפת יופי או סקסיות בעיני ויש לו גם אופי מגעיל בטירוף - מה, רק אני חושבת ככה וכל הבחורות מתעלפות מהם?) (ולא נדבר על הנשים, כן? טוב, בעצם אני מתה על שכחתי-פתאום-מה-שמה איקה, זוגתו של אבא של אסתי המכוערת).
דווקא בארמנדו מנדוסה הייתי יכולה להתאהב בקלות, אילולא הייתי נשואה (למרות חסרונותיו הרבים והעצומים).
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 14:42
מבוגרים וטלוויזיה
אין לי מה להגיד בדף הזה, כולם רואים "כוכב נולד " 2 ואני לא.
גמני לא, אבל שזה יפריע לי לדבר? מה פתאום. אף אחת לא רואה House Invaders, Flog It וה- Antique Road Show? בעיני מדהים ומופלא מה שאנשים שולפים מהבוידעם שלהם, ועוד יותר מופלא ומתמיה אילו סכומי עתק מישהו מוכן לשלם בשביל המחוך של סבתא-רבתא שהיה לה רומן עם הנסיך מוויילס, או איזה ספל כעור להפליא . אני חולמת גם שיום אחד יפלשו ה-House Invaders גם אלי הביתה וישוו ציביון חינני מעוצב לקשקושי העיפרון על הקירות, לערימות הכביסה ולצעצועים.
גמני לא, אבל שזה יפריע לי לדבר? מה פתאום. אף אחת לא רואה House Invaders, Flog It וה- Antique Road Show? בעיני מדהים ומופלא מה שאנשים שולפים מהבוידעם שלהם, ועוד יותר מופלא ומתמיה אילו סכומי עתק מישהו מוכן לשלם בשביל המחוך של סבתא-רבתא שהיה לה רומן עם הנסיך מוויילס, או איזה ספל כעור להפליא . אני חולמת גם שיום אחד יפלשו ה-House Invaders גם אלי הביתה וישוו ציביון חינני מעוצב לקשקושי העיפרון על הקירות, לערימות הכביסה ולצעצועים.
-
מבוגרים וטלוויזיה
טוב, נגמרה התחזית אז אפשר שוב לגלוש באתר.
ואו, בשמת א, לכבוד הוא לי שמכל תושבי האתר דווקא את שותפתי לאהבת "אסתי המכוערת".
בהחלט מסכימה איתך שהחתיכים שם לא משהו. (תביאו את נייט, עכשיו ומייד!).
שמת לב מי בתפקיד ויקטור מרק, זה לא סוד, היה ב"פרומו", ולכן אחשוף זאת מייד - אסי דיין.
ובכל זאת - מי יותר עדיף: עומר (ליאון רוזנברג) או נועם (עומר ברנע)?
ואו, בשמת א, לכבוד הוא לי שמכל תושבי האתר דווקא את שותפתי לאהבת "אסתי המכוערת".
בהחלט מסכימה איתך שהחתיכים שם לא משהו. (תביאו את נייט, עכשיו ומייד!).
שמת לב מי בתפקיד ויקטור מרק, זה לא סוד, היה ב"פרומו", ולכן אחשוף זאת מייד - אסי דיין.
ובכל זאת - מי יותר עדיף: עומר (ליאון רוזנברג) או נועם (עומר ברנע)?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
מבוגרים וטלוויזיה
אף אחת לא רואה House Invaders, Flog It וה- Antique Road Show?
אני אני אני!!! מתה על זה. וצוות הגינון של צ'ארלי, ולפעמים בבוקר אנחנו רואים את תוכנית הילדים balamory - אני אוהבת את האקסנט הסקוטי של המנחים (תוכנית לילדים). ויש גם changing rooms, מעולה.
שמיכת, רוצה להתחלף איתי בבתים?
אני אני אני!!! מתה על זה. וצוות הגינון של צ'ארלי, ולפעמים בבוקר אנחנו רואים את תוכנית הילדים balamory - אני אוהבת את האקסנט הסקוטי של המנחים (תוכנית לילדים). ויש גם changing rooms, מעולה.
שמיכת, רוצה להתחלף איתי בבתים?
מבוגרים וטלוויזיה
שמיכת, אני נורא אוהבת את הסדרות האלה! דגול!
בשמת - קוראים לה גאולה נוני?
-
מבוגרים וטלוויזיה
חס וחלילה גאולה נוני - ניצה שאול. (איקה - כן?).
חס וחלילה גאולה נוני - ניצה שאול. (איקה - כן?).
מבוגרים וטלוויזיה
שתיהן שיחקו ב"סאלח שבתי" וגאולה נוני היתה אמא של ניצה שאול. (נדמה לי)
עד היום אני מתבלבלת בשמות...
עד היום אני מתבלבלת בשמות...
-
מבוגרים וטלוויזיה
גם אני מתה על תוכניות העיצוב והגינון ב-BBC PRIME .
יש עכשיו תוכנית חדשה בה צ'רלי והחבורה חוזרים שנה אחרי לגינה שעיצבו ומפתיעים את בעלי הבית בבדיקה האם הגינה עדיין מטופחת או שמא צמח שם ג'ונגל מוזנח בשנית.
אח, ממש משעמם שם בממלכה הבריטית.
יש עכשיו תוכנית חדשה בה צ'רלי והחבורה חוזרים שנה אחרי לגינה שעיצבו ומפתיעים את בעלי הבית בבדיקה האם הגינה עדיין מטופחת או שמא צמח שם ג'ונגל מוזנח בשנית.
אח, ממש משעמם שם בממלכה הבריטית.
-
מבוגרים וטלוויזיה
חחח, אני באמת אוהבת את תוכניות עיצוב הבית מחדש וגם הגינה, אצל הבריטים. והתוכנית שלהם על שינוי הלבוש של מישהי. אבל יוצא לי לראות מזה כמה דקות פעם בכמה חודשים...
כן, ניצה שאול. מקסימה גם בתפקיד.
ואם צריך להחליט בין "עומר" ל"נועם" אז כמובן שעומר יותר לטעמי, או יותר נכון, פחות לא לטעמי, אבל... נו...
טוב, למה לי להחליט. אני כבר בחרתי. בעלי הכי חתיך
ואם כבר טלביזיה, אני בדיוק רואה בפעם האלף את הפרקים האחרונים של "טופז" וזוממת להעביר את הקלטות לבית חם ואוהב אחר (די, אין פה מקום, ולא יקרה כלום אם לא אראה שוב אל גרסיה קולמנארס וקרלוס מה שמו, חורחה לואיס סנדובל, בפעם האלף ואחת). מישהו זוכר?
כן, ניצה שאול. מקסימה גם בתפקיד.
ואם צריך להחליט בין "עומר" ל"נועם" אז כמובן שעומר יותר לטעמי, או יותר נכון, פחות לא לטעמי, אבל... נו...
טוב, למה לי להחליט. אני כבר בחרתי. בעלי הכי חתיך
ואם כבר טלביזיה, אני בדיוק רואה בפעם האלף את הפרקים האחרונים של "טופז" וזוממת להעביר את הקלטות לבית חם ואוהב אחר (די, אין פה מקום, ולא יקרה כלום אם לא אראה שוב אל גרסיה קולמנארס וקרלוס מה שמו, חורחה לואיס סנדובל, בפעם האלף ואחת). מישהו זוכר?
מבוגרים וטלוויזיה
עומר זה ההוא שמשחק בפרסומות ונראה כמו שדון מרושע? (ברנע משהו?)
-
מבוגרים וטלוויזיה
שרון, לא, זה השני, "נועם".
אוף, קראתי את הגריין... אבל זה בכל זאת נכון. אני לא רואה, ואז באה איזו סדרה.
נגיד, כשהיה רק "עמוק באדמה" אז באמת ראינו מוקלט (או שנאלצנו להזדרז ולראות את הפרק של השבוע שעבר לפני שנקליט עליו את זה החדש, או שראינו שניים ברצף, מה שאומר ששבועיים לא ראיתי כלום בטלביזיה).
וזה משמעותי כאן, כי בעלי פותח אותה כל יום.
אוף, קראתי את הגריין... אבל זה בכל זאת נכון. אני לא רואה, ואז באה איזו סדרה.
נגיד, כשהיה רק "עמוק באדמה" אז באמת ראינו מוקלט (או שנאלצנו להזדרז ולראות את הפרק של השבוע שעבר לפני שנקליט עליו את זה החדש, או שראינו שניים ברצף, מה שאומר ששבועיים לא ראיתי כלום בטלביזיה).
וזה משמעותי כאן, כי בעלי פותח אותה כל יום.
-
- הצטרפות: 16 מאי 2004, 22:03
מבוגרים וטלוויזיה
כן, זה הוא. עומר ברנע השדון המרושע. <הוא דווקא פעיל באיזו אגודה השומרת על זכויות בעלי חיים,
וזה ייאמר לזכותו>
וזה ייאמר לזכותו>
-
מבוגרים וטלוויזיה
שיט, בשמת צודקת. נועם הוא השדון המרושע עומר ברנע.
<שיט, אמא של אנ"נ התבלבלה בניקים>
<בשמת, בסדר, אני תכף מורידה את הגריין>
<שיט, אמא של אנ"נ התבלבלה בניקים>
<בשמת, בסדר, אני תכף מורידה את הגריין>
מבוגרים וטלוויזיה
איחס.
אני רואה אותו בפרסומת ומיד משננת לעצמי את שם המותג כדי לא לקנות (ג'ינס דיזל או משהו בסגנון.)
יש פרסומות שבאופן אקטיבי מעודדות אותי לא לקנות את המוצר.
ובאופן מרגיז הצטרפתי לאחרונה לקופת החולים שיש לה פרסומת שחולה ב"עצבנת חריפה"
אני רואה אותו בפרסומת ומיד משננת לעצמי את שם המותג כדי לא לקנות (ג'ינס דיזל או משהו בסגנון.)
יש פרסומות שבאופן אקטיבי מעודדות אותי לא לקנות את המוצר.
ובאופן מרגיז הצטרפתי לאחרונה לקופת החולים שיש לה פרסומת שחולה ב"עצבנת חריפה"
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
מבוגרים וטלוויזיה
ווואי!
ואני חשבתי שאני אהבלה רשמית.איזה כיף למצוא שותפות. אחרי שספגתי מטים מזועזעים כשאני אומרת לחברות לא להפריע לי כשאני באמצע התוכנית האהובה עליי - מכירות פומביות של ענתיקות בביביסי כמובן.
שלא לדבר על בית חולים לחיות - בתוכנית הזו אני ממש מהופנטת.
וכל הסדרות האלה על עיצוב מחדש... ובכן, רק בגלל היכולת המדהימה של הביביסי לערוך סרטים ולהפיק אותם - שווה לראות, כי בתכלס הם הופכים בתים חמודים ויבשים לבתים מזעזעים.
נדיר שיוצא משהו סביר מכל הבלגן. חוץ מתוכניות שינוי הגנים - שזה שווה בהחלט.
ואחרי שמכבים את הערוץ המקסים הזה חוזרים לכל הרעש , והזעזוע של הערוצים הישראליים
ואני חשבתי שאני אהבלה רשמית.איזה כיף למצוא שותפות. אחרי שספגתי מטים מזועזעים כשאני אומרת לחברות לא להפריע לי כשאני באמצע התוכנית האהובה עליי - מכירות פומביות של ענתיקות בביביסי כמובן.
שלא לדבר על בית חולים לחיות - בתוכנית הזו אני ממש מהופנטת.
וכל הסדרות האלה על עיצוב מחדש... ובכן, רק בגלל היכולת המדהימה של הביביסי לערוך סרטים ולהפיק אותם - שווה לראות, כי בתכלס הם הופכים בתים חמודים ויבשים לבתים מזעזעים.
נדיר שיוצא משהו סביר מכל הבלגן. חוץ מתוכניות שינוי הגנים - שזה שווה בהחלט.
ואחרי שמכבים את הערוץ המקסים הזה חוזרים לכל הרעש , והזעזוע של הערוצים הישראליים
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
מבוגרים וטלוויזיה
שתיהן שיחקו ב"סאלח שבתי" וגאולה נוני היתה אמא של ניצה שאול. (נדמה לי)
בסרט הראשון גאולה נוני היתה בתו של סאלח שבתי (חיים טופול). בסרט השני היא היתה אשתו, וניצה שאול היתה הבת.
בסרט הראשון גאולה נוני היתה בתו של סאלח שבתי (חיים טופול). בסרט השני היא היתה אשתו, וניצה שאול היתה הבת.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
מבוגרים וטלוויזיה
ניצה שאול לנצח תהיה בשבילי "יעלי, יעלי!" או לחילופין "בולה בולה איפה את?" סרט ענק!
גם אני מהמכורות לביביסי פריים, ונדמה לי שכבר דיברנו פה על פרקינסון לא?
שמיכת טלאים נדמה לי שאת אחותי האובדת, מכירות פומביות ושאר ענתיקות עושות לי את זה
גם אני מהמכורות לביביסי פריים, ונדמה לי שכבר דיברנו פה על פרקינסון לא?
שמיכת טלאים נדמה לי שאת אחותי האובדת, מכירות פומביות ושאר ענתיקות עושות לי את זה
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 14:42
מבוגרים וטלוויזיה
ניצה שאול לנצח תהיה בשבילי "יעלי, יעלי!"
אחותי!!! (יש לנו את קלטת הפולחן בבית)
אחותי!!! (יש לנו את קלטת הפולחן בבית)
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 01:00
- דף אישי: הדף האישי של מנג_בין*
מבוגרים וטלוויזיה
גם אצלנו הבי.בי.סי הוא הערוץ הנבחר, טוב גם אין כל-כך ברירה
כי מר בין הוא בן הממלכה....
הכי כייף זה כל התוכניות DIY ומכירות פומביות, לא צריך להשקיע מחשבה,
וזה לא נורא אם מפסיקים באמצע (הנקה/ניגוב טוסיק וכו'..) כי במילא יש מלאן שידורים חוזרים.
<מנג בין הכי אוהבת באנגליה לראות UK STYLE ולהשוויץ שהיא מכירה את המעצבים>
כי מר בין הוא בן הממלכה....
הכי כייף זה כל התוכניות DIY ומכירות פומביות, לא צריך להשקיע מחשבה,
וזה לא נורא אם מפסיקים באמצע (הנקה/ניגוב טוסיק וכו'..) כי במילא יש מלאן שידורים חוזרים.
<מנג בין הכי אוהבת באנגליה לראות UK STYLE ולהשוויץ שהיא מכירה את המעצבים>
-
מבוגרים וטלוויזיה
משום מה האודישנים של הכוכב נולד הזה היו הרבה יותר מעניינים מהתוכנית.
כולם בתוכנית מאופרים בכבדות, רועדים מהתרגשות מהולה מחשש של גזר הדין. ימבה פירסומות.
ובכלל... קשקשת עצבנית.
אחח, איפה עמוק באדמה שהיה מחפה על כל הבלגניזציה שקדמה לו...
כולם בתוכנית מאופרים בכבדות, רועדים מהתרגשות מהולה מחשש של גזר הדין. ימבה פירסומות.
ובכלל... קשקשת עצבנית.
אחח, איפה עמוק באדמה שהיה מחפה על כל הבלגניזציה שקדמה לו...
מבוגרים וטלוויזיה
שהיה מחפר על כל הבלגניזציה...
-
מבוגרים וטלוויזיה
כן, העונה הזאת בהחלט מאכזבת.
אם כי היחידה ששרה היום מעולה ובלי זיופים אכן לקחה את הקופה, שזה מעודד.
מישהו ראה את ה fame academy האנגלי המשובח? רק בשביל פאנל השופטים היה שווה לעקוב. כמה חבל שאם כבר מעתיקים תוכנית לפורמט ישראלי, מפספסים חלק כזה חשוב.
אם כי היחידה ששרה היום מעולה ובלי זיופים אכן לקחה את הקופה, שזה מעודד.
מישהו ראה את ה fame academy האנגלי המשובח? רק בשביל פאנל השופטים היה שווה לעקוב. כמה חבל שאם כבר מעתיקים תוכנית לפורמט ישראלי, מפספסים חלק כזה חשוב.
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*
מבוגרים וטלוויזיה
הדבר היחיד שנחמד בתכנית הזו זה השירים. באמת כיף לי לשמוע שירים שאני אוהבת בעיבודים מעולים, ולשיר לי יחד עם הטלוויזיה.
כל הקטע של התחרות בכלל לא מעניין אותי.
כל הקטע של התחרות בכלל לא מעניין אותי.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
מבוגרים וטלוויזיה
מעצבן אותי שלטון הצֵירה ב"כוכב נולד". עד שהגעתי הביתה ולמחשב שכחתי את הדוגמאות שסימנתי לי, אבל דברים בסגנון הֵגעתי, הֵסברתי. וגם הטעות הצורמת ב"בלדה לשוטר", שאאל"ט החליטו לקרוא לו שם "השוטר אזולאי":
לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן
איזה עולם נפלא הוא היה בונה לוֹ
רק להשיב ניתן את שחלף מזמן
איך העולם אז היה משתנה.
זה לא "בונה לוֹ", אלא
איזה עולם נפלא הוא היה בונה.
לוּ רק להשיב ניתן את שחלף מזמן
איך העולם אז היה משתנה.
איזה עולם נפלא הוא היה בונה לוֹ
רק להשיב ניתן את שחלף מזמן
איך העולם אז היה משתנה.
זה לא "בונה לוֹ", אלא
איזה עולם נפלא הוא היה בונה.
איך העולם אז היה משתנה.
מבוגרים וטלוויזיה
גדול!
לא ראיתי את התכנית הערב, אבל בהחלט אפשר לתאר את הסיטואציה.
<שרון חשבה בהתחלה שאת כתבת שיר, ולקח לה שניה לזהות שהיא מכירה את המילים>
לא ראיתי את התכנית הערב, אבל בהחלט אפשר לתאר את הסיטואציה.
<שרון חשבה בהתחלה שאת כתבת שיר, ולקח לה שניה לזהות שהיא מכירה את המילים>
-
- הצטרפות: 22 מאי 2004, 09:07
מבוגרים וטלוויזיה
תזכורת: הערב מתחילה העונה החדשה של אסתי המכוערת.
<אסתי היפה מאוד אוהבת את השורה הזאת, במיוחד שמחר היא חוגגת יום הולדת>
<אסתי היפה מאוד אוהבת את השורה הזאת, במיוחד שמחר היא חוגגת יום הולדת>
-
מבוגרים וטלוויזיה
אחחח
החתיך הזה בשם חיים מ"רצים לדירה" המיס לי את הלב לגמרי שתוכנית החארונה
איזה חתיך וצנוע, וחם וחכם, ומה לא...
אח ואיזה חיבוק הוא דפק לשותפתו למסע...
החתיך הזה בשם חיים מ"רצים לדירה" המיס לי את הלב לגמרי שתוכנית החארונה
איזה חתיך וצנוע, וחם וחכם, ומה לא...
אח ואיזה חיבוק הוא דפק לשותפתו למסע...
-
מבוגרים וטלוויזיה
מה קורה עם הדיון של "כוכב נולד" ? אני מתגעגעת...
טובי, מי זה חיים? ראיתי את התוכנית הערב ולא זכור לי חיים.
נראה לי שהדף הזה יחזור מארץ המתים רק עם שובה של "עמוק" ...
טובי, מי זה חיים? ראיתי את התוכנית הערב ולא זכור לי חיים.
נראה לי שהדף הזה יחזור מארץ המתים רק עם שובה של "עמוק" ...
-
מבוגרים וטלוויזיה
בסדרה ב-בי.בי.סי פריים על גוף האדם, בפרק האחרון, שהיה על המוח, הראו את המנחה שותה בקבוק יין של גמלא , של יקבי רמת הגולן. התמלאתי בגאווה!
מבוגרים וטלוויזיה
של יקבי רמת הגולן. התמלאתי בגאווה!
זה לא יין מסוריה ?
זה לא יין מסוריה ?
מבוגרים וטלוויזיה
חגית א ש א,
אני חושבת שטובי התכוונה לחיים מהתוכנית "סוף הדרך", שהיא מזכירה את "רצים לדירה". בכל אופן, אני ממש לא מבינה איך הזוגות שם הסכימו לקבל על עצמם את הרדיפה הזאת אחר דירה, הרי הסיכוי שלהם הוא מאוד מאוד נמוך לזכות והמחיר יקר. מרוב לחץ להשיג את המקום הראשון וכך גם את הדירה, הם מעכרים את הזוגיות שלהם בגדול.
לגבי "כוכב נולד", לדעתי, בחירת הכוכב הפעם כמעט לא מתייחסת ליופי שבשירה ובכשרון, אלא הרבה יותר להופעה החיצונית (דוגמת סקעת ומויאל לעומת ועקנין בקולה הערב)
אני חושבת שטובי התכוונה לחיים מהתוכנית "סוף הדרך", שהיא מזכירה את "רצים לדירה". בכל אופן, אני ממש לא מבינה איך הזוגות שם הסכימו לקבל על עצמם את הרדיפה הזאת אחר דירה, הרי הסיכוי שלהם הוא מאוד מאוד נמוך לזכות והמחיר יקר. מרוב לחץ להשיג את המקום הראשון וכך גם את הדירה, הם מעכרים את הזוגיות שלהם בגדול.
לגבי "כוכב נולד", לדעתי, בחירת הכוכב הפעם כמעט לא מתייחסת ליופי שבשירה ובכשרון, אלא הרבה יותר להופעה החיצונית (דוגמת סקעת ומויאל לעומת ועקנין בקולה הערב)
-
מבוגרים וטלוויזיה
נכון, התכוונתי לתוכנית סוף הדרך ולא רצים לדירה.
ולגבי כוכב נולד. החרמתי את התוכנית. אחרי שקראתי בוואינט על כך שמשפחות המועמדים הרוסות מהתוכנית.
התוכנית מעודדת אותם לשלוח כמה שיותר אסאמאסים, ובמקום להגביל שליחה של אסאמאס אחד מכל קו הם מגבילים שליחה של 250! דבר שאומר שיעבוד של המשפחה לקווי הטלפון והתפחת כיסיהם של מנהלי התוכנית.
בנוסף התברר שכל הסיפור של חנה גור והשיניים היה מבויים לחלוטין. טמירה ירדני וצביקה הדר שלחו אותה במימון התוכנית לטיפול תיקון שיניים! וכל העניין של האודישן שלה היה מבויים, כי הם היו מקבלים אותה בכל זאת - רק בגלל הסיפור הדרמטי שזה מעורר.
אפילו יואב צפר מפיק התוכנית אמר שהתוכנית היא מניפולציה טלויזיונית שמצליחה. אז אשכרנ מרוב תחושה שמזלזלים באינטיליגנציה שלנו יותר מדי - אני כבר לא צופה בכוכב נולד.
אגב, אתי ועקנין, היא היתה המועמדת המובילה שלי. אהבתי אותה מההתחלה. מאחר והחרמתי, לא ברור לי אם היא עברה לשלב הבא. כנראה שלא (לפי מה שהבנתי מחלי), וזו עוד דוגמא לחגיגה נטולת הכישרון שמתקיימת בזכות המון מניפולציות.
ולגבי כוכב נולד. החרמתי את התוכנית. אחרי שקראתי בוואינט על כך שמשפחות המועמדים הרוסות מהתוכנית.
התוכנית מעודדת אותם לשלוח כמה שיותר אסאמאסים, ובמקום להגביל שליחה של אסאמאס אחד מכל קו הם מגבילים שליחה של 250! דבר שאומר שיעבוד של המשפחה לקווי הטלפון והתפחת כיסיהם של מנהלי התוכנית.
בנוסף התברר שכל הסיפור של חנה גור והשיניים היה מבויים לחלוטין. טמירה ירדני וצביקה הדר שלחו אותה במימון התוכנית לטיפול תיקון שיניים! וכל העניין של האודישן שלה היה מבויים, כי הם היו מקבלים אותה בכל זאת - רק בגלל הסיפור הדרמטי שזה מעורר.
אפילו יואב צפר מפיק התוכנית אמר שהתוכנית היא מניפולציה טלויזיונית שמצליחה. אז אשכרנ מרוב תחושה שמזלזלים באינטיליגנציה שלנו יותר מדי - אני כבר לא צופה בכוכב נולד.
אגב, אתי ועקנין, היא היתה המועמדת המובילה שלי. אהבתי אותה מההתחלה. מאחר והחרמתי, לא ברור לי אם היא עברה לשלב הבא. כנראה שלא (לפי מה שהבנתי מחלי), וזו עוד דוגמא לחגיגה נטולת הכישרון שמתקיימת בזכות המון מניפולציות.
-
מבוגרים וטלוויזיה
וואו, לא שמעתי על השערוריות שטובי תיארה (טוב, לא חוכמה, אני לא קוראת עיתונים ולא רואה טלביזיה (-; ).
אבל דווקא עוקבת אחרי "כוכב נולד".
הגיע הזמן, שהמשפחות יפסיקו לארגן אסאמאסים וכל זה.
שימו לב: זה שהמליצו להם - לא אומר שהם חייבים להשתתף בזה! בכלל לא!
אף אחד לא כיוון להם אקדח לרקה!
הילדים שלהם יזכו לחשיפה גם אם לא יגיעו לגמר, אז שיחסכו לעצמם את ההשתתפות בטירוף האס אמ אסים. שלא לדבר על ההגבלה של 250 שהיא באינטרנט - וזה לא עולה יותר כסף (למי שיש אינטרנט מהיר), רק יותר עבודה (להיכנס ולהקליד שוב ושוב ושוב ושוב, משוגע מי שעושה את זה).
לפי דעתי, למרות כל זה - נבחר מי שהכי טוב. למרבה ההפתעה.
אני הקשבתי טוב טוב לשירת הסולו של המועמדים - ואין מה לעשות. נגיד, אני העדפתי את טפטה, אבל שמעתי שהראל סקעת שר בעצם יותר יפה. והיה ברור לי שרוב האנשים יעדיפו את סגנון השירה של סקעת - לא בגלל איזו פרוטקציה אלא מפני שזה יותר לטעם הפופולארי.
ואתי ועקנין - אני דווקא הייתי משוחדת בעדה מראש. אבל לצערי הרב, היא שוב ושוב פספסה את הקצב של השירים. חנה גור היתה צריכה כבר ליפול מזמן מזמן, שיניים או לא, פשוט מפני שהיא מעולם לא היתה מספיק טובה. ובין השלושה האלה, הראל השני שר ממש יפה ובלי זיופים.
אם כי, הוא טוב רק יחסית לחנה גור ולאתי ועקנין.
אחת הבעיות היא החלוקה לשלישיות: נגיד, הפריע לי ששמו את טפטה ואת סקעת באותה שלישיה. זה מכריח לבחור דווקא בין שניים טובים, כשיש מספיק בינוניים ומטה. ככה יוצא שטפטה נופל, והראל מויאל - שהיה נופל מול טפטה - דווקא עולה.
>נו, החזרתי את כוכב נולד?<
וואו, לא שמעתי על השערוריות שטובי תיארה (טוב, לא חוכמה, אני לא קוראת עיתונים ולא רואה טלביזיה (-; ).
אבל דווקא עוקבת אחרי "כוכב נולד".
הגיע הזמן, שהמשפחות יפסיקו לארגן אסאמאסים וכל זה.
שימו לב: זה שהמליצו להם - לא אומר שהם חייבים להשתתף בזה! בכלל לא!
אף אחד לא כיוון להם אקדח לרקה!
הילדים שלהם יזכו לחשיפה גם אם לא יגיעו לגמר, אז שיחסכו לעצמם את ההשתתפות בטירוף האס אמ אסים. שלא לדבר על ההגבלה של 250 שהיא באינטרנט - וזה לא עולה יותר כסף (למי שיש אינטרנט מהיר), רק יותר עבודה (להיכנס ולהקליד שוב ושוב ושוב ושוב, משוגע מי שעושה את זה).
לפי דעתי, למרות כל זה - נבחר מי שהכי טוב. למרבה ההפתעה.
אני הקשבתי טוב טוב לשירת הסולו של המועמדים - ואין מה לעשות. נגיד, אני העדפתי את טפטה, אבל שמעתי שהראל סקעת שר בעצם יותר יפה. והיה ברור לי שרוב האנשים יעדיפו את סגנון השירה של סקעת - לא בגלל איזו פרוטקציה אלא מפני שזה יותר לטעם הפופולארי.
ואתי ועקנין - אני דווקא הייתי משוחדת בעדה מראש. אבל לצערי הרב, היא שוב ושוב פספסה את הקצב של השירים. חנה גור היתה צריכה כבר ליפול מזמן מזמן, שיניים או לא, פשוט מפני שהיא מעולם לא היתה מספיק טובה. ובין השלושה האלה, הראל השני שר ממש יפה ובלי זיופים.
אם כי, הוא טוב רק יחסית לחנה גור ולאתי ועקנין.
אחת הבעיות היא החלוקה לשלישיות: נגיד, הפריע לי ששמו את טפטה ואת סקעת באותה שלישיה. זה מכריח לבחור דווקא בין שניים טובים, כשיש מספיק בינוניים ומטה. ככה יוצא שטפטה נופל, והראל מויאל - שהיה נופל מול טפטה - דווקא עולה.
>נו, החזרתי את כוכב נולד?<
-
מבוגרים וטלוויזיה
אבל זה לא נכון לבוא ולומר המשפחות לא חייבות לשלוח אסאמאסים. היתה אמא שאמרה שבסוף שבוע אחד היא יצאה לטיול ורגשות האשמה הגו אותה שהיא לא מנג'סת לקרובים ולא יושבת על קו הטלפון.
לגבי האינטרנט, ג שם יש הגבלה לשליחה של 250. ככה שאין משם חיסכון כלכלי.
לגבי העניין שמי שטוב זוכה. אז כמובן שיש הרבה טובים ואין ספק שמי שיזכה בסוף יהיה גם טוב. אבל מאחר ולפעמים נופלים על מאות קולות - למשפחה ולחברים היגעים יש הרבה מאוד כח. ככה שמי שיזכה יהיה גם טוב ויהיה לו גם לובי של משפחה וחבים שמוציאים המון כסף על הזכייה שלו, אה וסביר להניח שיהיה לו סיפור חיים מאוד נוגע ללב (ראה ערך נינט) שהמערכת תטחן עד תום.
נקודה נוספת (קן השרצים על התכנית לא נגמר), המשתתפים לא מקבלים דבר בעבור השתתפותם. נכון מדובר בחשיפה גדולה. אבל זה לא אומר שלא מגיע להם שכר. והם לא מקבלים דבר! הם חתומים על חוזה שבו הם מתחייבים להתייצב כל אימת שהתוכנית זקוקה להם.וכך אומר מנהל בית צבי ששניים מתלמידיו משתתפים בתוכנית, הוא אומר שהם לא נמצאים בלימודים כמעט בכלל. תמיד צריך לארגן להם מחליפים. אחרים טוענים שהם לא עובדים כי אין להם זמן לזה.
מעניין אם זה חוקי. הרי כוכב נולד זו מערכת כלכלית ביסודה, ואנשים רבים משתכרים ממנה שלאלומר מתעשרים, ואילו הכוכבים עצמם לא מרוויחים שקל.
בקיצור, כוכב נולד? לא ממש.
ח
לגבי האינטרנט, ג שם יש הגבלה לשליחה של 250. ככה שאין משם חיסכון כלכלי.
לגבי העניין שמי שטוב זוכה. אז כמובן שיש הרבה טובים ואין ספק שמי שיזכה בסוף יהיה גם טוב. אבל מאחר ולפעמים נופלים על מאות קולות - למשפחה ולחברים היגעים יש הרבה מאוד כח. ככה שמי שיזכה יהיה גם טוב ויהיה לו גם לובי של משפחה וחבים שמוציאים המון כסף על הזכייה שלו, אה וסביר להניח שיהיה לו סיפור חיים מאוד נוגע ללב (ראה ערך נינט) שהמערכת תטחן עד תום.
נקודה נוספת (קן השרצים על התכנית לא נגמר), המשתתפים לא מקבלים דבר בעבור השתתפותם. נכון מדובר בחשיפה גדולה. אבל זה לא אומר שלא מגיע להם שכר. והם לא מקבלים דבר! הם חתומים על חוזה שבו הם מתחייבים להתייצב כל אימת שהתוכנית זקוקה להם.וכך אומר מנהל בית צבי ששניים מתלמידיו משתתפים בתוכנית, הוא אומר שהם לא נמצאים בלימודים כמעט בכלל. תמיד צריך לארגן להם מחליפים. אחרים טוענים שהם לא עובדים כי אין להם זמן לזה.
מעניין אם זה חוקי. הרי כוכב נולד זו מערכת כלכלית ביסודה, ואנשים רבים משתכרים ממנה שלאלומר מתעשרים, ואילו הכוכבים עצמם לא מרוויחים שקל.
בקיצור, כוכב נולד? לא ממש.
ח
-
מבוגרים וטלוויזיה
לפי דעתי העידוד למשפחה ולחברים לשלוח אס.אמ.אסים והרשות לשלוח עד 250 שחיתותי לגמרי. לא מוסרי בכל קנה מידה.
אני עדיין חושבת שאנשים לא צריכים להכנע ללחץ הפסיכולוגי לעשות את זה, אבל אני מבינה שאנשים לא עומדים בזה.
ולגבי השכר: תראו, זה כמו תחרות מלכת היופי. הן מקבלות סיכוי לזכות שייתן הרבה מאוד, ובשביל זה הן עושות את זה.
מי שרוצה להשתתף, ומדובר בעשרות אלפים שניסו - זו התחרות שלו. לא חושבת שהם צריכים לקבל שכר על זה.
הכוכבים מרוויחים ועוד איך - מי שלא מרויח הם אלה שלא נעשים כוכבים אלא נופלים בדרך.
אני עדיין חושבת שאנשים לא צריכים להכנע ללחץ הפסיכולוגי לעשות את זה, אבל אני מבינה שאנשים לא עומדים בזה.
ולגבי השכר: תראו, זה כמו תחרות מלכת היופי. הן מקבלות סיכוי לזכות שייתן הרבה מאוד, ובשביל זה הן עושות את זה.
מי שרוצה להשתתף, ומדובר בעשרות אלפים שניסו - זו התחרות שלו. לא חושבת שהם צריכים לקבל שכר על זה.
הכוכבים מרוויחים ועוד איך - מי שלא מרויח הם אלה שלא נעשים כוכבים אלא נופלים בדרך.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2004, 11:53
מבוגרים וטלוויזיה
אח, איזו סדרה נהדרת. [שרון ג על הסדרה זיווגים]
ראיתם את הפרק שבו מישהו שם מתחיל עם בחורה מישראל שלא יודעת אנגלית?
ראיתם את הפרק שבו מישהו שם מתחיל עם בחורה מישראל שלא יודעת אנגלית?
מבוגרים וטלוויזיה
נגמלת
נגמר האדולן?
מה קרה?
להמליץ לך על כירורג טוב לענין הפרדת האצבע מהעכבר?
חוצמיזה, באותו מקום כבר התבכיינתי על זה שהשעה של "זיווגים" לא סבירה בעליל. אני לא מצליחה לראות. אפשר תקציר של הפרק?
נגמר האדולן?
מה קרה?
חוצמיזה, באותו מקום כבר התבכיינתי על זה שהשעה של "זיווגים" לא סבירה בעליל. אני לא מצליחה לראות. אפשר תקציר של הפרק?
-
מבוגרים וטלוויזיה
< אי אפשר. למה לא תקליטי, אחותי? את האמת, ראיתי רק שלושה או ארבעה פרקים מהסדרה. וגם זה היה מזמן. >
אולי מישהו אחר יתנדב?
<ברגעים אלה אני עוברת ניתוח להפרדת הישבן מהכסא של המחשב. אחר כך נעבור הלאה>
ביי.
< אי אפשר. למה לא תקליטי, אחותי? את האמת, ראיתי רק שלושה או ארבעה פרקים מהסדרה. וגם זה היה מזמן. >
אולי מישהו אחר יתנדב?
<ברגעים אלה אני עוברת ניתוח להפרדת הישבן מהכסא של המחשב. אחר כך נעבור הלאה>
ביי.
-
מבוגרים וטלוויזיה
אני ראיתי את זיווגים עוד בביביסי פריים. עכשיו אני לא מצליחה לראות בשעת השיא של הארוחת-ערב-רחצה-סירופים-צווחות-הלבשה וכו'.
ההוא עם העברית - היה גדול! אם כי כמה דברים היו כמובן ממש לא סבירים...
נושא שמככב שם הוא חיבת הגברים (יותר אובססיה כפייתית) למין לסבי. אני עוד מחכה להסבר מרועי לתופעה המוזרה הזאת, בדף אחר.
ההוא עם העברית - היה גדול! אם כי כמה דברים היו כמובן ממש לא סבירים...
נושא שמככב שם הוא חיבת הגברים (יותר אובססיה כפייתית) למין לסבי. אני עוד מחכה להסבר מרועי לתופעה המוזרה הזאת, בדף אחר.
מבוגרים וטלוויזיה
כן, גם אני הייתי צופה נלהבת בביביסי פריים.
שמישו יגיד משו למופרעים האלה מרשות השידור.
שמונה וחצי בערב זו לא שעה לתכנית בריטית עסיסית על זיווגין וזיו***
שמישו יגיד משו למופרעים האלה מרשות השידור.
שמונה וחצי בערב זו לא שעה לתכנית בריטית עסיסית על זיווגין וזיו***
-
-
מבוגרים וטלוויזיה
ציטוט לדוגמא מהסדרה: (הציטוט לקוח מן האתר הנ"ל, ויש שם עוד המון כאלה).
Let me explain, Patrick. Here on earth there is a gap between seeing someone you like and having sex with them, that we like to call conversation.
ועוד אחד:
Sally: What do you call people you go out with but you don?t try to sleep with
Patrick: Men.
Let me explain, Patrick. Here on earth there is a gap between seeing someone you like and having sex with them, that we like to call conversation.
ועוד אחד:
Sally: What do you call people you go out with but you don?t try to sleep with
Patrick: Men.
-
מבוגרים וטלוויזיה
קראתי השבוע באיזו ביקורת שההימור לגבי גמר כוכב נולד: סשה ושני ההראלים.
כלומר, תחושה של משחק מכור מראש לגמרי.
גם אני הייתי בעד אתי ועקנין והופתעתי מהתוצאות (במיחד ההפרשים המדהימים במספר הנקודות).
המלצת השבוע: התוכנית הפנטסטית "לסדר את הבלגן" בBBC PRIME.
אנשים עם בתים מבולגנים במיוחד (ניירת עשר שנים, עומס של חפצים שאינם בשימוש או שנאגרים ללא סיבה וכו) קוראים לעזר צוות של שניים. הוא מומחה למציאת ענתיקות בתוך הבלגן ומכירתם, היא חצי פסיכולוגית (שכן האגירה קשורה קשר הדוק למצב נפשי כלשהו) וחצי נאצית שמכריחה אנשים להיפטר מהג'אנק באיומים.
התוצאה היא בית מחודש וריק מזבל וכמובן מזומנים ממכירת הזבל לאנשים אחרים שיקראו בקרוב בעצמם לצוות התוכנית
מומלץ.
גם אני הייתי בעד אתי ועקנין והופתעתי מהתוצאות (במיחד ההפרשים המדהימים במספר הנקודות).
אנשים עם בתים מבולגנים במיוחד (ניירת עשר שנים, עומס של חפצים שאינם בשימוש או שנאגרים ללא סיבה וכו) קוראים לעזר צוות של שניים. הוא מומחה למציאת ענתיקות בתוך הבלגן ומכירתם, היא חצי פסיכולוגית (שכן האגירה קשורה קשר הדוק למצב נפשי כלשהו) וחצי נאצית שמכריחה אנשים להיפטר מהג'אנק באיומים.
התוצאה היא בית מחודש וריק מזבל וכמובן מזומנים ממכירת הזבל לאנשים אחרים שיקראו בקרוב בעצמם לצוות התוכנית
מומלץ.
-
מבוגרים וטלוויזיה
למה מכור מראש?
תראי, כולם מקשיבים ושומעים אותם שרים.
לפי איך שהם שרים, אין שום ספק שסשה ולפחות הראל סקעת שרים מצויין, לפחות בדרגה אחת מעל האחרים. אם כי לא שמעתי את כולם, ואני לא בטוחה שאין עוד מישהו שם ששר ברמה של סשה וסקעת.
לגבי הראל השני - אני לא מסכימה. הוא שר יפה, ובתחרות שלו עם אתי ועקנין וחנה גור הן ללא ספק שרו פחות טוב, לעומתו, שלא זייף ולא "נתקע" ולא שר בקצב אחר מקצב הליווי (מה שכן קרה לאחרות, מה לעשות).
זה שיש כאלה שמההתחלה מתלבטים כטובים יותר - לא אומר שה"משחק מכור".
משחק מכור זה כשמישהו מלמעלה, שהוא הקובע, כבר קבע את תוצאות התחרות וגם יתן את הפרס לזוכה בלי קשר לקריטריון האמיתי של התחרות.
זה שונה מתחרות שבה הקריטריונים הם שניים - כשרון השירה (קול יפה, יכולת להביע רגש בשיר, יכולת להגיע לכל הטונים בשיר, לא לזייף, לשיר בהתאמה לקצב הליווי ועוד כהנה וכהנה צדדים של זמרה כמו שצריך), וכשרון ההופעה (ב"כוכב נולד" מחפשים את הכשרון שכולל עמידה, הגשת השיר, תנועות, ביטחון, וסוג של קסם שעובר אל הקהל).
מייד אפשר לראות למי יש יותר ולמי פחות.
ומי שקובע הוא הקהל. כולל את.
מה שמפתיע בתוכנית הזאת הוא, שדווקא הקהל יכול לאהוב מישהו שהוא פחות טוב בזכות משהו אחר שיש בו.
מה שמפריע בתוכנית כזאת למי שיש הערכה אמיתית לכשרון שירה - שהטעם הקובע הוא קודם כל פופוליסטי. זה יותר "מי שהקהל אוהב" ופחות "מי ששר הכי טוב". אבל זו בדיוק המטרה של התוכנית. זה בעצם ההגדרה של "כוכב" שהוא יידע להתחבב על הקהל.
למה מכור מראש?
תראי, כולם מקשיבים ושומעים אותם שרים.
לפי איך שהם שרים, אין שום ספק שסשה ולפחות הראל סקעת שרים מצויין, לפחות בדרגה אחת מעל האחרים. אם כי לא שמעתי את כולם, ואני לא בטוחה שאין עוד מישהו שם ששר ברמה של סשה וסקעת.
לגבי הראל השני - אני לא מסכימה. הוא שר יפה, ובתחרות שלו עם אתי ועקנין וחנה גור הן ללא ספק שרו פחות טוב, לעומתו, שלא זייף ולא "נתקע" ולא שר בקצב אחר מקצב הליווי (מה שכן קרה לאחרות, מה לעשות).
זה שיש כאלה שמההתחלה מתלבטים כטובים יותר - לא אומר שה"משחק מכור".
משחק מכור זה כשמישהו מלמעלה, שהוא הקובע, כבר קבע את תוצאות התחרות וגם יתן את הפרס לזוכה בלי קשר לקריטריון האמיתי של התחרות.
זה שונה מתחרות שבה הקריטריונים הם שניים - כשרון השירה (קול יפה, יכולת להביע רגש בשיר, יכולת להגיע לכל הטונים בשיר, לא לזייף, לשיר בהתאמה לקצב הליווי ועוד כהנה וכהנה צדדים של זמרה כמו שצריך), וכשרון ההופעה (ב"כוכב נולד" מחפשים את הכשרון שכולל עמידה, הגשת השיר, תנועות, ביטחון, וסוג של קסם שעובר אל הקהל).
מייד אפשר לראות למי יש יותר ולמי פחות.
ומי שקובע הוא הקהל. כולל את.
מה שמפתיע בתוכנית הזאת הוא, שדווקא הקהל יכול לאהוב מישהו שהוא פחות טוב בזכות משהו אחר שיש בו.
מה שמפריע בתוכנית כזאת למי שיש הערכה אמיתית לכשרון שירה - שהטעם הקובע הוא קודם כל פופוליסטי. זה יותר "מי שהקהל אוהב" ופחות "מי ששר הכי טוב". אבל זו בדיוק המטרה של התוכנית. זה בעצם ההגדרה של "כוכב" שהוא יידע להתחבב על הקהל.
-
מבוגרים וטלוויזיה
מומלץ במיוחד!
אשה ששמרה חיתול ח"פ (נקי) של התינוק הפג שלה (היום בן 20 בערך).
אשה ששמרה על פחיות שימורים בארון משנת 1988.
איש שעובד כמדריך טיולים ולא פורק את המזוודות שלו מפעם לפעם, אלא אורז מזוודה חדשה...
הורים שלא מסוגלים לוותר על חדרי העבודה שלהם (המבולגנים כמובן) ושני הילדים בני-העשרה ישנים בחדר אחד, עם הבגדים של הסבתא בארון.
חדר עבודה מלא ניירות על הרצפה.
מומלץ במיוחד!
אשה ששמרה חיתול ח"פ (נקי) של התינוק הפג שלה (היום בן 20 בערך).
אשה ששמרה על פחיות שימורים בארון משנת 1988.
איש שעובד כמדריך טיולים ולא פורק את המזוודות שלו מפעם לפעם, אלא אורז מזוודה חדשה...
הורים שלא מסוגלים לוותר על חדרי העבודה שלהם (המבולגנים כמובן) ושני הילדים בני-העשרה ישנים בחדר אחד, עם הבגדים של הסבתא בארון.
חדר עבודה מלא ניירות על הרצפה.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מ*
מבוגרים וטלוויזיה
בדיוק רציתי להמליץ על התוכנית הזו (לסדר את הבלגן).
מדובר כאן באוגרים ברמה שלא תיאמן. הרים של דברים.
השניים האלה באים ומוציאים להם את כל הבית לגינה ומפעילים לחץ פיזי מתון עד שלפחות חצי הולך (למכירה/תרומה/מעיכה).
ולראות את הפנים המבוהלות שלהם כשהיא מסבירה להם שהם חייבים לזרוק, כואב הלב.
והפנים ההמומות שלהם כשהם חוזרים אחרי כמה ימים ומגלים שאפשר לראות את הרצפה ואפשר לארח אנשים בסלון (כי אפשר להיכנס אליו עכשיו שיש רצפה).
בקיצור, אני מהופנטת.
מדובר כאן באוגרים ברמה שלא תיאמן. הרים של דברים.
השניים האלה באים ומוציאים להם את כל הבית לגינה ומפעילים לחץ פיזי מתון עד שלפחות חצי הולך (למכירה/תרומה/מעיכה).
ולראות את הפנים המבוהלות שלהם כשהיא מסבירה להם שהם חייבים לזרוק, כואב הלב.
והפנים ההמומות שלהם כשהם חוזרים אחרי כמה ימים ומגלים שאפשר לראות את הרצפה ואפשר לארח אנשים בסלון (כי אפשר להיכנס אליו עכשיו שיש רצפה).
בקיצור, אני מהופנטת.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
מבוגרים וטלוויזיה
רק הגורס אשפה האימתני הזה מכאיב לעיניים הירוקות שלי...
-
מבוגרים וטלוויזיה
בשמת, אני בהחלט מקבלת את הערתך וחושבת שהמונח "משחק מכור" הוא לא מה שמתאים פה. הכוונה היתה שכביכול יש תחושה למי יתקדם הלאה והקובע הוא הפופוליסטיות.
למרות שהערב ממש הופתעתי. הייתי בטוחה שהבחור ייקח ובטח לא חשבתי שהוא יגיע אחרון.
למרות שהערב ממש הופתעתי. הייתי בטוחה שהבחור ייקח ובטח לא חשבתי שהוא יגיע אחרון.
-
מבוגרים וטלוויזיה
רק שכחתי לומר שאת ההימור שכתבתי למעלה קראתי כבר בעיתון ובאיזה פורום וכיון שהקהל הוא הקובע ובני נוער יושבים ושולחים מאות sms והודעות אינטרנט ... לזה היתה הכוונה שהסוף קצת צפוי. אבל שוב, הערב הופתעתי.
-
מבוגרים וטלוויזיה
מה שמדהים אותי לגבי האנשים הללו בתוכנית "לסדר את הבלאגן" הוא איך האנשים חיו עד עכשיו. מה, אף אחד לא אמר להם שאי אפשר לחיות ככה? הם לא אירחו אנשים בבית? אולי זו תרבות שלא מארחים אנשים? אני פשוט לא מצליחה להבין.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מבוגרים וטלוויזיה
הם לא אירחו אנשים בבית? אולי זו תרבות שלא מארחים אנשים?
זאת תרבות שכדי להכנס לשכן לבקש כוס מיים שולחים מכתב בשלושה העתקים חודש מראש.
זאת תרבות שכדי להכנס לשכן לבקש כוס מיים שולחים מכתב בשלושה העתקים חודש מראש.
מבוגרים וטלוויזיה
אצלי בבית תמיד בלגן.
כשבאים אורחים אני מתנצלת על הבלגן ואח"כ אומרת "זה תמיד ככה"
שלא יחשבו שתפסו אותי בטעות בבלגן.
כשבאים אורחים אני מתנצלת על הבלגן ואח"כ אומרת "זה תמיד ככה"
שלא יחשבו שתפסו אותי בטעות בבלגן.
מבוגרים וטלוויזיה
שולחים מכתב בשלושה העתקים חודש מראש.
ואצלנו מספיק טלפון 5 דקות מראש. ויש כאלה שמוותרים גם על זה.
ואצלנו מספיק טלפון 5 דקות מראש. ויש כאלה שמוותרים גם על זה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מבוגרים וטלוויזיה
את מכירה את המושג
play day
play day
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מ*
מבוגרים וטלוויזיה
אוי שרון, לא מדובר בכזה בלגן (ואני יכולה להגיד את זה למרות שאני לא מכירה את הבית שלך).
מדובר באנשים ששומרים עיתונים מלפני 5 שנים, כרטיסי ברכה שקיבלו לחג המולד לפני 20 שנה, צילום של טיוטא של עבודה שהוגשה לפני 20 שנה, בגדים חדשים שנקנו ואף פעם לא הוצאו אפילו מהשקיות (וערמות של כאלה בגדים). והכול זרוק בערמות על גבי ערמות.
הבית הוא מין חור שחור כזה. כל מה שעובר לידו נשאב פנימה ומה שנכנס כבר לא יכול לצאת.
מדובר באנשים ששומרים עיתונים מלפני 5 שנים, כרטיסי ברכה שקיבלו לחג המולד לפני 20 שנה, צילום של טיוטא של עבודה שהוגשה לפני 20 שנה, בגדים חדשים שנקנו ואף פעם לא הוצאו אפילו מהשקיות (וערמות של כאלה בגדים). והכול זרוק בערמות על גבי ערמות.
הבית הוא מין חור שחור כזה. כל מה שעובר לידו נשאב פנימה ומה שנכנס כבר לא יכול לצאת.
-
מבוגרים וטלוויזיה
כשחיפשנו דירה הגענו פעם לבית של אדם כזה. אחד החדרים היה מלא לגמרי בערימות של עיתונים ישנים וכל מיני ארגזים, ובכלל בדירה היית צריך לעבור באלכסון במעברים צרים (והייתי אז רזה מאוד! (-: ) בין ארגזים וערימות מאובקים. זו הפרעה נפשית.
לגבי אתמול - היתה באמת בחירה קשה. הבת שלי (7) שומרת על מאה אחוז התאמה בין הבחירות שלה לבחירות הקהל. אני אתמול פספסתי בפעם הראשונה, הימרתי על מיקה, שנגעה מאוד ללבי בביצוע שלה. ציפי, לדעתי, פספסה באחד השירים (לא מאמינה שכבר היום אני לא זוכרת באיזה...).
לגבי אתמול - היתה באמת בחירה קשה. הבת שלי (7) שומרת על מאה אחוז התאמה בין הבחירות שלה לבחירות הקהל. אני אתמול פספסתי בפעם הראשונה, הימרתי על מיקה, שנגעה מאוד ללבי בביצוע שלה. ציפי, לדעתי, פספסה באחד השירים (לא מאמינה שכבר היום אני לא זוכרת באיזה...).
-
מבוגרים וטלוויזיה
ועוד משהו: "ניצוצות" (זה השיר כנראה שהרגשתי שציפי לא שרה טוב בו במיוחד) והשיר של שלמה ארצי - לא כ"כ מסתדרים לי עם חבר'ה צעירים כ"כ ששרים אותם.
-
מבוגרים וטלוויזיה
זהו, התנתקנו מהכבלים, רק רציתי שתדעו...
תחושת הרווחה היא מדהימה! איזה כיף! סופסוף אפשר לשמוע רדיו
מקווה לא להתגעגע יותר מדי לטלויזיה...
תחושת הרווחה היא מדהימה! איזה כיף! סופסוף אפשר לשמוע רדיו
מקווה לא להתגעגע יותר מדי לטלויזיה...
-
מבוגרים וטלוויזיה
אני אתמול ממש לא ידעתי במי לבחור. שלושתם היו מצויינים. אבל חשבתי שהבחור ייקח. לדעתי, את מיקה לא בחרו כי היא "צפונית", כי היא שרה נפלא. אבל באמת, היה צמוד וקשה במיוחד.
ונורא יפה בעיני ששרים את כל השירים העבריים האלה ומחזירים אותם להיות להיטים. זה בעצם המרכז של התכנית, כולל החידונים והכל.
ונורא יפה בעיני ששרים את כל השירים העבריים האלה ומחזירים אותם להיות להיטים. זה בעצם המרכז של התכנית, כולל החידונים והכל.
-
מבוגרים וטלוויזיה
לגבי "לסדר את הבלגן" אני מוכרחה לציין שצריך לראות את התכנית כדי להבין שלא מדובר בסתם בית מבולגן קלות, אלא בצבירת חפצים אובססיבית.
אוייש, מישהו ראה את התכנית עם הבחור ואלפי פסלי הפורצלן הקטנים שקיבל מסבתא ושורצים בכל מקום אפשרי בבית? היה גדול !!
אוייש, מישהו ראה את התכנית עם הבחור ואלפי פסלי הפורצלן הקטנים שקיבל מסבתא ושורצים בכל מקום אפשרי בבית? היה גדול !!
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
מבוגרים וטלוויזיה
ציפי הייתה ממש לא משהו. היחידה שלא הזיזה לי כלום אתמול. היא לא אמיתית בעייני. המון פאסון.
דווקא, להפתעתי, מיקה מאוד ריגשה וטוב שבחרה שיר רגוע . זה ריכך אותה בעיניי הקהל.
אני הימרתי על לירון . מסכן, איך הוא התאכזב. כמעט בכה...
מעניין מי שבוע הבא.... אני הולכת לראות...
> מתי כבר ננתק את הכבלים???<
דווקא, להפתעתי, מיקה מאוד ריגשה וטוב שבחרה שיר רגוע . זה ריכך אותה בעיניי הקהל.
אני הימרתי על לירון . מסכן, איך הוא התאכזב. כמעט בכה...
מעניין מי שבוע הבא.... אני הולכת לראות...
> מתי כבר ננתק את הכבלים???<
מבוגרים וטלוויזיה
מה אתם אומרים, השיער האסוף של מיקה באמת היכה קשות בגברברים במדינתנו וגרם לה להיות רק מקום שני ? (קראתי היום כתבה על זה והתפוצצתי מצחוק). מה שכן, אני חושבת שציפי משהיד לא היתה טובה יותר מהאחרים, וממש הופתעתי כשנבחרה. מיקה, על אף ייחוסה המשפחתי מחזיקה בכשרון ביד רמה ובהחלט קיבלה את רוב הנקודות מבחינתי.
-
מבוגרים וטלוויזיה
השבוע אני באמת במתח. סשה בין שלישית המתמודדים ... מסקרן בהחלט מה יהיה פה. עומדים מולה שניים לא רעים (אני לא זוכרת את השמות) , הבחור ממש חמוד בעיני.
נראה אם ההימורים לטובת סשה בגמר מבוססים.
נראה אם ההימורים לטובת סשה בגמר מבוססים.
-
מבוגרים וטלוויזיה
נשארתי האחרונה שעוד עוקבת כל שישי בערב ?!
-
מבוגרים וטלוויזיה
גם אנחנו. ובטח כשסשה מופיעה!
כולם שרו יפה מאוד בעיניי, דווקא הפייבוריטית טיפה אכזבה אותי בשיר שלה, ואם היו שומעים אותם ברדיו, בלי לראות אותם, לא הייתי מתפלאה אם התוצאות היו אחרות. אבל החיוך שלה, החיוך...
למה אף אחד לא עובד איתם על העברית, תגידו?
כולם שרו יפה מאוד בעיניי, דווקא הפייבוריטית טיפה אכזבה אותי בשיר שלה, ואם היו שומעים אותם ברדיו, בלי לראות אותם, לא הייתי מתפלאה אם התוצאות היו אחרות. אבל החיוך שלה, החיוך...
למה אף אחד לא עובד איתם על העברית, תגידו?
מבוגרים וטלוויזיה
כולם שרו יפה מאוד בעיניי
למה אף אחד לא עובד איתם על העברית, תגידו
???
למה אף אחד לא עובד איתם על העברית, תגידו
???
-
מבוגרים וטלוויזיה
חגי - לפעם הבאה אני אשתדל לשבת עם עט ונייר ולרשום, כי אני תכף שוכחת את הדוגמאות. נניח, לשיר "וְבִּכלל" במקום "וּבִכלל". אותי דברים כאלה מקפיצים, אבל בלי קשר, הם נתנו ביצועים טובים, לא זייפו, ויש להם קולות טובים.
-
מבוגרים וטלוויזיה
אה, עכשיו שמתי לב שהדגשת את "בעיניי", חגי. נו טוב. מבטיחה לך שכשאני אופיע בפריים טיים ביום שישי בערוץ 2, אני אקפיד יותר. הולך?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
מבוגרים וטלוויזיה
מישהו פה רואה 23]ישנן בנות 06[/po] ?
אצלנו בבית אני נאלצת לראות לבד (לפעמים הוא יושב לראות איתי ומיד מתחיל לנחור. בגלל זה אני גם תקועה בפרק 8). אין לי עם מי להחליף חוויות....
אצלנו בבית אני נאלצת לראות לבד (לפעמים הוא יושב לראות איתי ומיד מתחיל לנחור. בגלל זה אני גם תקועה בפרק 8). אין לי עם מי להחליף חוויות....
-
מבוגרים וטלוויזיה
דרך אגב נכנסתי לכאן אתמול כדי לספר לכם שיש rerun של עמוק באדמה ב HOT.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*
מבוגרים וטלוויזיה
ואני התמכרתי לתכנית ניקיתה, בערוץ 2 בשבת בבוקר, זו הסיבה שאני ערה כל כך מוקדם.
ממש מביש
ממש מביש
-
מבוגרים וטלוויזיה
התוכנית "דייט לסטרייט" מצחיקה אותי בזכות המנחה השנון והציני. בול ההומור האהוב עלי. והוא כל כך אוהב להסתלבט על עצמו בתור הומו.
ראיתי עד כה שני חצאי תוכניות והיה כייף, בניגוד לתוכניות שידוכים בדר"כ שהן כבדות ומתפלספות.
היה נורא מצחיק שהוא צפה בדייט משעמם במיוחד ושלח עם המלצר פתק לבחורה שפשוט תעזוב את השיעמום ותלך משם (תוך נטישת הדייט בשולחן ללא ידיעתו).
ראיתי עד כה שני חצאי תוכניות והיה כייף, בניגוד לתוכניות שידוכים בדר"כ שהן כבדות ומתפלספות.
היה נורא מצחיק שהוא צפה בדייט משעמם במיוחד ושלח עם המלצר פתק לבחורה שפשוט תעזוב את השיעמום ותלך משם (תוך נטישת הדייט בשולחן ללא ידיעתו).
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2004, 00:26
מבוגרים וטלוויזיה
וואו מותר פה לאהוב גם תוכניות כאלה ?!!
גם אני אוהבת !!!
גם אני אוהבת !!!
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*
מבוגרים וטלוויזיה
דרך אגב נכנסתי לכאן אתמול כדי לספר לכם שיש rerun של עמוק באדמה ב HOT.
איפה בדיוק?
איפה בדיוק?
-
מבוגרים וטלוויזיה
באחד מערוצי הסרטים, נתקלתי במקרה וזה היה פרק 2 צריך לברר לגבי זמנים ושעות מדוייקים.
-
מבוגרים וטלוויזיה
חגית- לא ידעתי שהוא הומו. אשכרה התאהבתי בו בגלל ההומור...
בשמת - לא ייאמן כמה את תמימה! בכל הנוגע לכוכב נולד, את רואה הכל כל כך ורוד...
בשמת - לא ייאמן כמה את תמימה! בכל הנוגע לכוכב נולד, את רואה הכל כל כך ורוד...
-
מבוגרים וטלוויזיה
אוקיי, ביררתי.
בהוט דרמה בימי שלישי וחמישי בשעה 21:00 יש שידורים חוזרים של עמוק באדמה .
איזה כיף לכל מי שרואה פעם ראשונה...
בהוט דרמה בימי שלישי וחמישי בשעה 21:00 יש שידורים חוזרים של עמוק באדמה .
איזה כיף לכל מי שרואה פעם ראשונה...
-
מבוגרים וטלוויזיה
טובי, לא ידעת שהוא הומו ??
כאילו, דדדאאאאאאא !!!!
כאילו, דדדאאאאאאא !!!!
-
מבוגרים וטלוויזיה
נו, חגית, יש לו את כל ההתחנחנויות האלו שמייחסים אותם להומואים, אבל אני אף פעם לא ממהרת להסיק מסקנות, בייחוד שהוא כזה חמוווד!
אח, איזה פיספוס לעולם הנשי!
אח, איזה פיספוס לעולם הנשי!
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
מבוגרים וטלוויזיה
נפרדתי מסאשה בצער רב מאד.
והיה משעשע (ומצער, מגעיל ומצחיק) לשמוע אותם שרים פה אחד את המילים "גבעת רון" בשיר שחיברו עבורם, שהזכירו בו את הגבעטרון..
והיה משעשע (ומצער, מגעיל ומצחיק) לשמוע אותם שרים פה אחד את המילים "גבעת רון" בשיר שחיברו עבורם, שהזכירו בו את הגבעטרון..
מבוגרים וטלוויזיה
אני יכולה לומר שנפרדתי מסשה בלי צער על כך שהיא לא נבחרה, פשוט מפני שהביצוע היה די סתמי ולא מעניין, אך הרגשתי צער כשראיתי את האכזבה שלה מעצמה, את העובדה שהיא לא סיפקה לקהל את הביצוע שהוא ציפה לו כל כך.
לעומת זאת, עדי כהן הפתיעה אותי בגדול עם כל כך הרבה עוצמה ורגש. שירלי לא הפתיעה אותי, הביצוע שלה היה מרגש, כרגיל, ואני חושבת, בניגוד לדעת השופטים, שהשיר שבחרה היה בחירה מצוינת.
לעומת זאת, עדי כהן הפתיעה אותי בגדול עם כל כך הרבה עוצמה ורגש. שירלי לא הפתיעה אותי, הביצוע שלה היה מרגש, כרגיל, ואני חושבת, בניגוד לדעת השופטים, שהשיר שבחרה היה בחירה מצוינת.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
מבוגרים וטלוויזיה
תגידו, לעוד מישהו נראה שסשה עשתה את זה בכוונה? נראה לי שנמאס לה מכל הרעש שמסביב והיא כבר לא כל כך רוצה להיות כוכבת, לפחות לא עכשיו. היא הנהנה בכזה מרץ רב כשאחד "השופטים" אמר שהיא צריכה עוד כמה שנים להתפתח. בכל אופן, הורדתי את הביצועים הקודמים שלה בקאזה, ככה שאני לא ממש נפרדת.
-
מבוגרים וטלוויזיה
תגידו, לעוד מישהו נראה שסשה עשתה את זה בכוונה?
בכאב רב נאלצתי להסכים עם כל מלה של ריקי גל לגביה, שהיא היתה הבטחה גדולה ומאז זה הלך ונעלם. היא שרה "בסדר" אתמול, לא יותר מזה, וכבר ראינו אותה בשיר מסוג זה. היא לא הציגה פן חדש, וכנראה באמת לא נתנה מעצמה. אני לא חושבת שעשתה את זה בכוונה - אולי להפך, היתה מלאת כוונה להצטיין ובדרך איבדה את התום והעוצמה האותנטיים. כן, הצבעתי בעדה, אבל עדי כהן היתה הכי טובה אתמול.
בכאב רב נאלצתי להסכים עם כל מלה של ריקי גל לגביה, שהיא היתה הבטחה גדולה ומאז זה הלך ונעלם. היא שרה "בסדר" אתמול, לא יותר מזה, וכבר ראינו אותה בשיר מסוג זה. היא לא הציגה פן חדש, וכנראה באמת לא נתנה מעצמה. אני לא חושבת שעשתה את זה בכוונה - אולי להפך, היתה מלאת כוונה להצטיין ובדרך איבדה את התום והעוצמה האותנטיים. כן, הצבעתי בעדה, אבל עדי כהן היתה הכי טובה אתמול.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
מבוגרים וטלוויזיה
לסשה יש קול מיוחד שאין לאף זמרת אחרת.
היא היתה טובה בהתחלה, כששרה חומר שהתאים לקולה ולאישיותה. כשניסתה להיות רבגונית ולשיר בסגנונות שאינם מתאימים לה -- וזה כנראה מה שנדרש בתחרות הזאת -- הפכה לסתמית ואיבדה מייחודה.
היא עדיין הבטחה גדולה, ואבי בטוחה שהיא תגשים את ההבטחה אם תדע להתמקד בנישה שלה ולא לנסות להיות ריקי גל.
היא היתה טובה בהתחלה, כששרה חומר שהתאים לקולה ולאישיותה. כשניסתה להיות רבגונית ולשיר בסגנונות שאינם מתאימים לה -- וזה כנראה מה שנדרש בתחרות הזאת -- הפכה לסתמית ואיבדה מייחודה.
היא עדיין הבטחה גדולה, ואבי בטוחה שהיא תגשים את ההבטחה אם תדע להתמקד בנישה שלה ולא לנסות להיות ריקי גל.
-
מבוגרים וטלוויזיה
הסולו הראשון שלה היה "סליחה", אאל"ט - ועבר מצוין לדעתי. כשהיא שרה אתמול את "עוד יום" זה נשמע בדיוק אותו דבר, ולא חידש כלום. את "חשמל זורם בכפות ידיך" ששרה אהבתי, אבל הרגשתי שהיא לא הלכה איתו עד הסוף, ושהמניירות החושניות שלה היו מאוד מחושבות מראש.
כל ההבעות שלה אתמול - ההנהונים, הפליאה על כך שהפער בין המקום הרביעי לראשון היה רק 9,000 קולות - פשוט נראו לי מנותקות לגמרי ממה שעובר לה בפנים.
היא לא צריכה להיות ריקי גל (שאני אוהבת מאוד). היא יותר מזכירה לי את נורית גלרון.
נו, ומבין השלושה של הגמר, במי אתם בוחרים? לצערי לא ראיתי את חצי הגמר הקודם, ולא זכור לי שהתחברתי במיוחד למישהו מההראלים - בכלל, כל מי שחיבבתי היו הבנות. חגית נדרי שלא זמרת גדולה, אבל איכויות הבמבי שלה שובות לב, מיקה שדה, ולא זוכרת כרגע מי עוד ובכלל צריכה ללכת לעבוד קצת...
כל ההבעות שלה אתמול - ההנהונים, הפליאה על כך שהפער בין המקום הרביעי לראשון היה רק 9,000 קולות - פשוט נראו לי מנותקות לגמרי ממה שעובר לה בפנים.
היא לא צריכה להיות ריקי גל (שאני אוהבת מאוד). היא יותר מזכירה לי את נורית גלרון.
נו, ומבין השלושה של הגמר, במי אתם בוחרים? לצערי לא ראיתי את חצי הגמר הקודם, ולא זכור לי שהתחברתי במיוחד למישהו מההראלים - בכלל, כל מי שחיבבתי היו הבנות. חגית נדרי שלא זמרת גדולה, אבל איכויות הבמבי שלה שובות לב, מיקה שדה, ולא זוכרת כרגע מי עוד ובכלל צריכה ללכת לעבוד קצת...