דף 3 מתוך 10
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 03:07
על ידי אורי_יורמן*
לי אמרו שהספק הוא חברה שיושבת בכפר תבור,
ויש פה הרבה חבר'ה באיזור שנותנים שירות. למעשה מי שמוכר שם (מוטי) גם נותן שירות,
וגם
רונה נותנים שירות
נראה לי גם כן רק שנה אחריות, אבל אפשר לבדוק.
הציר ממתכת.
סיכום ממצאיי לגבי JTC:
- הוא נראה בדיוק כמו הויטמיקס
- מבחינת העובדות היבשות, קצת יותר חזק ממנו (3 כוח סוס, לעומת 2 כוח סוס בויטמיקס)
- made in taiwan, שזה אולי אומר שיש שימוש רכיבים פושטים, אבל נראה כאילו לא.
- אף אחד פה מבאופן לא משתמש בבלנדר הזה, אז אין לנו עדות אישית. יכול להיות שהוא מתקלקל כרוני. אבל מצד שני, הוא נמכר בחנויות הכי מקצועיות שיש, ולא נראה לי שהם היו מוכרים זבל.
- בחנויות שמוכרים בהם גם המילטון ביץ' וגם JTC, ממליצים דווקא על ה- JTC.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 04:55
על ידי רסק_ירוק_בשבילי*
אנא בקרו
באתר הזה כדי להשוות בין בלנדרים. מתברר, שמה שחשוב בבלנדר זה לא רק צורת המיכל אלה גם צורת וגודל הלהבים. הקול של הקריין מרדים ביותר אבל המידע חשוב ועוזר. ויש מידע נוסף
באתר הזה (ללחוץ על תמונה של בלנדר וזה עובר לדף בלנדרים).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 08:59
על ידי עדי_ל*
העוגיה, הוא נותן שנה אחריות וגם שירות במקרה הצורך.
אמר שמתמודד עם קפואים (אנחנו חיים על זה... מקפיאים לאחרונה כל דבר שזז)
הציר ממתכת. יש ווסת. מיכל פלסטיק גדול - 2 ליטר. מנוע חזק (850 ואט) .
אם הוא טוב - למה מוכר לי חדש ב 1000 במקום ב 1700 - המחיר המקורי שאמר...?
כמו שהוא היה לארג', נראה לי שימכור שניים בפחות...
מי רוצה?

אני הולכת על עיסקה של 5 ב 4500, 10 ב 8000, אני בכלל הולכת לקנות את הסטוק שלו ולמכור ואז יהיה לי כסף לקנות מרצפת בתל אביב.
אורי, אתה פנוי לקפוץ לשם איתי? הכה את הממחה בעזרת המומחה (אתה בטח כבר יודע להקשיב להם כמו לאבטיח...)
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 09:10
על ידי ה_עוגיה*
עדי, התקשרי אלי בבקשה רגע לפני שאת שם. אם נגמור את המחקר שלנו עד אז ונחליט על גטס - נבקש ממך לקנות גם לנו (אם את אומרת שזה נותן עוד הטבה במחיר... למה לא).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 11:44
על ידי אורי_יורמן*
עדי,
אשמח ללכת איתך לשם באיזה יום
(שישי בבוקר, או יום ראשון הבא בבוקר)
אביא איתי פירות קפואים וכמה גזרים
אבל תבררי לי קודם אם מוטי מוכן שנעשה אצלו ניסוי.
(תשכנעי אותו - תגידי לו שכמה אנשים רוצים לבוא לקנות ולא סומכים על מותג טיוואני, ושאם אנחנו נראה כי-טוב, אז 3 אנשים יקנו).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 12:22
על ידי אורי_יורמן*
ויש מידע נוסף באתר הזה.
תודה!
master]זה הקישור המדוייק level blending[/po].html
האמת שהוא כתב שם נקודה שמבהירה קצת את הסיבה למה הבחור הסכים למכור לך יותר בזול כי את לא בית-עסק.
הוא מסביר שם על ההבדל בין אחריות לבית-עסק, לבין אחריות למכשיר ביתי. קראו את הפיסקה שמתחילה ב- "Commercial Blender Scams".
העניין הוא שאם ל- JTC יש אחריות של שנה לבית עסק, זה אומר שבבית עסק, כמו דוכן מיצים,
שמפעיל את הבלנדר כל היום, האחריות היא לשנה.
לפי הכותב באתר ההוא, לדעתו זה שווה ערך ל5-7 שנים של שימוש ביתי.
ולכן, מה שלי נראה, זה שפשוט מוטי הבין שאם הוא מוכר לשימוש ביתי, פשוט אין סיכוי שזה הולך להתקלקל, והוא לא הולך להיות מוטרד בתיקונים והחלפות, וזה שווה לו את ההנחה במחיר.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 12:29
על ידי ה_עוגיה*
גם בהתכתבות שלנו עם ויטמיקס זה מה שנאמר. היבואן בארץ מוכר לשוק המוסדי ולכן האחריות שלו היא לשנה. אם אנחנו קונים לשימוש ביתי (שאלו אותנו בפירוש מה השימוש) אז האחריות שהם נותנים (הם, בארה"ב, אם נקנה ישירות מהם) היא 5 שנים.
מה מבנה הסכינים של הגטס? אלה סכינים שצריך להשחיז או שכמו בויטמיקס זה עובד על מהירות ואין שם חדות?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 16:57
על ידי עדי_ל*
דברתי עם מוטי,
הוא מוכן שנבוא עם פירות קפואים וכו'... (היה צורך לשכנע...)
מחר ואם לא אז בשלישי.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 17:04
על ידי עדי_ל*
אה, עוד משהו.
כשהדגשתי שוב שאנחנו משתמשים מס' פעמים ביום ולרוב זה עם פירות קפואים או קרח - הוא אמר שיש לקחת בחשבון שחיקה של הסכין.
סכין חדשה עולה 250 שקלים.
אמר שזו בדיוק אותה סכין כמו של הויטמיקס, מנירוסטה, ושבכלל - זהו אותו מכשיר אחד לאחד, מה שנשמע לי משונה.
לטענתו הוא מוכר מזה הרבה לבתי עסק ושממש אין בעיות. אני אשאל את דוכן המיצים המיתולוגי בשינקין אם שמע על המכשיר.
שאלתי שוב על ההנחה המפתיעה, אמר שיש לו כרגע 40 מכשירים ושהוא עומד לקבל עוד 150 ולכן עושה מכירה "וגם אם ארויח עליהם 10% ולא 30 זה טוב"
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 17:13
על ידי with_passion*
אני הולך להיות בתל-אביב מחר בבוקר גם ככה - ואשמח גם כן לבוא ולבדוק..
אורי - אפשר ללכת על הבוקר? אני תיכף יוצא לכיוונך.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 19:31
על ידי ה_עוגיה*
אם יש בכוונתכם לקנות, אני רוצה גם (אם זה עולה 1000 ש' או פחות) בבקשה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 19:57
על ידי עדי_ל*
יופי,
אני אשמח שנלך ביחד, אני פנויה בבוקר.
אוטוטו יוצאת - אז תכתבו כאן מתי בערך תרצו להיפגש .
אפשר גם להתקשר אלי לנייד, או לסמס לי (אני לא אהיה זמינה בשעות הקרובות)
054-4415934
אורי - אתה מביא דברים קפואים ? מה עם חרובים?
אחחח...המחשבה שיהיה לי בלנדר טוב עוד לפני סוף השבוע משמחת אותי מאוד מאוד.
אינשאללה.
העוגי ה אם העיסקה תיראה טובה, אקנה גם לך.
היום בטלפון גיששתי על הנחה נוספת במקרה של קניה מרוכזת. הוא הבהיר שלא תינתן כזו.
ו
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יוני 2008, 20:27
על ידי ה_עוגיה*
גם 1000 זה בסדר. אם את קונה מחר אני יכולה לשלוח אליך את גיסי שיתן לך כסף ויקח מכשיר.
קחי בבקשה קבלה נפרדת שתהיה לי תעודת אחריות משלי.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 00:22
על ידי אורי_יורמן*
עדי
ניפגש בבוקר, מתי שייצא (אני אתקשר אליך בבוקר)
אופק פה וגם הוא נלהב לראות את זה בפעולה.
העוגייה - אם נראה שזה טוב, אני אקפוץ אליהם שוב ביום שישי בבוקר לקנות לך, ותחזירי לי כסף בהזדמנות, טוב?
(יותר נוח לי לקנות מחרתיים מאשר מחר)
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 07:57
על ידי מירב_ב*
לא יכולה להצטרף לקנייה המרוכזת היום, אבל אשמח לשמוע דיווחים מלאים על הממצאים.
תודה @}
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 09:12
על ידי ה_עוגיה*
אורי, עדי, העיקר שתקנו עבורי אחד (שלא תהיה כפילות).
המון תודה

בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 09:27
על ידי מירב_ב*
גם בהתכתבות שלנו עם ויטמיקס זה מה שנאמר...
ה עוגיה
אני מבינה שהחלטת ללכת על הJTC, אבל אשמח אם תוכלי לכתוב את הפרטים שביררת לגבי הויטמיקס מארה"ב.
תודה @}
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 10:04
על ידי ה_עוגיה*
הנה כל מה שענו לי בויטמיקס על שאלותי. היו לנו עוד כמה שאלות (למשל לגבי האפשרות לשלוח בדואר ארה"ב במקום מה שהציעו, לגבי מידות החבילה ומשקלה ואולי עוד כמה. אבל בחרתי גטס
Hello Naama,
The distributor you contacted in Israel is a commercial distributor and the commercial warranty is a one year warranty. At this time we do not have a household distributer in Israel. The machine would need to purchased direct from Vita-Mix headquarters and shipped to Israel. Our international household machines have a 5 year warranty. Here is a link that will explain the warranty:
http://www.vitamix.com/household/Intern ... ranty.html
The cost of a 220volt Vita-Mix 5000 machine is $609.00 plus shipping and handling. This includes one 64oz container with the wet blade, two cookbooks and instructional DVD. The cost of the Super Vita-Mix 5000 is $729.00 plus shipping and handling. This package includes the additional container with the dry blade. The dry blade container is used to grind whole grains, beans, and legumes into flour plus mix and knead bread dough. These prices do not include duty or taxes that may be added on when delivered.
Shipping cost to Israel is as follows:
Vita-Mix 5000 Vita-Mix Super 5000
FedEx Economy $178.00 $221.00
Please contact me if I can further assist you.
Best Regards,
Barbara Hezel
Sales Consultant
Vita-Mix Corporation
8615 Usher Rd.
Cleveland, OH 44130-2199
1-800-848-2649 Ext. 2310
1-440-235-3726 - Fax
[email protected]
www.vitamix.com/household
UK Customers - 0845 868 4566
CONFIDENTIALITY NOTE: This message is intended for use only by the individual or entity to which it is addressed and may contain information that is privileged, confidential, and protected from disclosure under applicable law. If the reader of this message is not the intended recipient, or the employee or agent responsible for delivering the message to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please immediately notify me by telephone and permanently delete the original and any copy of this e-mail and destroy any printout thereof.
-----Original Message-----
From: נעמה אברמזון - מנשאים [mailto:
[email protected]]
Sent: Tuesday, June 03, 2008 1:10 AM
To: Hezel, Barbara
Subject: Re: Vita-Mix Corporation
Dear Barbara,
It would be for household use.
Tnx,
Naama
On Monday 02 June 2008 23:20:04 you said:
> 6/2/08
>
> Dear Naama:
>
> Thank you for your email. to better assist you please tell me if the
> machine will be for commercial or household use.
>
> Best Regards,
>
> Barbara Hezel
> Sales Consultant
> Vita-Mix Corporation
> 8615 Usher Rd.
> Cleveland, OH 44130-2199
> 1-800-848-2649 Ext. 2310
> 1-440-235-3726 - Fax
>
[email protected]
>
www.vitamix.com/household
> UK Customers - 0845 868 4566
>
> CONFIDENTIALITY NOTE: This message is intended for use only by the
> individual or entity to which it is addressed and may contain information
> that is privileged, confidential, and protected from disclosure under
> applicable law. If the reader of this message is not the intended
> recipient, or the employee or agent responsible for delivering the message
> to the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination,
> distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If
> you have received this communication in error, please immediately notify me
> by telephone and permanently delete the original and any copy of this
> e-mail and destroy any printout thereof.
>
>
> -----Original Message-----
> From: נעמה אברמזון - מנשאים [mailto:
[email protected]]
> Posted At: Monday, June 02, 2008 5:24 AM
> Posted To: Household CS
> Conversation: Warranty for products outside the US
> Subject: Warranty for products outside the US
>
> Hello,
>
> I am looking to purchase the vita-mix 5000.
> In my country (Israel), the local dealer gives only 1 year warranty. This
> is appalling, and I would like to use the 7 year warranty by vita-mix
> coroporation directly.
>
> I want to buy the product via the web and send it to Israel, but am not
> sure how to fulfil the warranty in case of need. Does the warranty apply
> in this case? Can I force the 7 year warranty on the local dealer somehow?
>
> Please advise,
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 15:04
על ידי אורי_יורמן*
אני רואה שיש הרבה מה לערוך בדף הזה....

ח"ח למי שהתחילה במלאכה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 15:11
על ידי אורי_יורמן*
היינו מקודם בשוק הפשפשים,
עדי, אופק ואני.
הבאנו שומשום ותמרים וקרענו לבלנדר את הצורה.
המסקנות:
- הבלנדר נראה חזק כמו הויטמיקס. לא שמתי לב להבדל לטובה או לרעה, מבחינת עוצמת המכשיר, כשהוא טחן את הדברים שנתנו לו לטחון.
- כשהוא התאמץ (ותאמינו לי שאימצנו אותו), הבלנדר הוציא ריח של פלסטיק שרוף, כמו כמעט כל מכשיר אלקטרוני חדש. אפילו הויטמיקס עשה לי את זה, למיטב זכרוני. מכיוון שהמוצר סיני/טיוואני, אז כל סימן כזה קצת מחשיד אותנו, אבל באמת שהגיוני שזה ריח שהוא מוציא כשהוא עוד חדש וזה יעבור לו, כמו כל בלנדר אחר, כמו כמעט כל מכשיר חשמלי חדש שקונים היום.
- המנוע לא התחמם בכלל. זה סימן טוב מאוד.
- יש לו מנגנון כיבוי-עצמי אוטומאטי כשהוא מתחמם, כמו לויטמיקס. היה חשוב לנו לוודא שיש לו מנגנון כזה, כי חשדנו שאולי, מכיוון שהמוצר סיני/טייוואני, הם יחפפו בחלק הזה.
- מצד שני, מכיוון שהוא לא התחמם כלכך, לא הצלחנו לבחון אם המנגנון הזה עובד. ת'כלס גם לא נעים לי מבעל החנות לקרוע לבלנדר את הצורה כלכך, מספיק בשביל לחמם אותו ושהטרמוסטט יקפיץ את המתג של הכיבוי האוטומאטי.
יצאנו משום עם מסקנות לא ברורות.
מצד אחד הבלנדר נראה מעולה ועובד מעולה.
מצד שני, מכיוון שהוא מיוצר במזרח, אי אפשר לדעת. אולי הוא מתקלקל כרוני.
באופן אישי (לא בהכרח המסקנה של עדי או של אופק), נראה לי אחלה בלנדר והייתי קונה. לא נראה לי שהוא מתקלקל כרוני.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 15:11
על ידי אורי_יורמן*
(ההודעה האחרונה לגבי הJTC כמובן)
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 15:17
על ידי ה_עוגיה*
יופי יופי!
מתי קונים?

בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 15:26
על ידי אורי_יורמן*
מחר הוא סגור
יום ראשון-שלישי אני בטיול לקטים.
אני יכול לקפוץ אליו ברביעי
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 15:43
על ידי עדי_ל*
לאורי ולאופק אין אלוהים, אין

הם התחילו לאמץ שם לבלנדר את האמ'אמא של הצורה, עם מסת סומסום שלא תבייש הכנת חלווה לכמות נאה של אנשים, ובעל החנות נלחץ ולא הבין מה רוצים ממנו ומהבלנדר שלו וגם אמר שאני דיברתי על מיצים וגלידות , אז מה אלו מכינים חלווה?...
כל מה שאורי כתב, ככה היה.
אני לא נשארתי בדקות האחרונות כשאורי שטף את הבלנדר (בעל החנות כעס שניסינו ואני לא קונה "הבטחת שאם יהיה טוב תקני...")
אורי, אני מקווה שהעיניין הסתיים ברוח טובה.
מסקנות?
מישהו צריך ללכת על כל הקופה, לקנות ולבחון את עיניין הריח לטווח ארוך ולקוות לטוב. אולי זה סתם, כמו שאורי חושב, ויעבור עם השימוש. מה שכן, אם אכן יש בעיה מהכיוון הזה, היא תתגלה די מהר, ויש אחריות.
אני צריכה לחשוב על זה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 16:56
על ידי עדי_ל*
ה עוגיה
בקשת את פרטי החנות:
"כל ציוד מוטי" רח' בית אשל 38
טל. 052-2594835
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יוני 2008, 17:05
על ידי מירב_ב*
תודה לעוגיה, לעדי ולאורי על המידע החדש.
גם אני לוקחת את הסופ"ש למחשבות על הויטמיקס מול ה- JTC.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יוני 2008, 15:19
על ידי with_passion*
ה עוגיה - תודה רבה על השיתוף בתכתובת - הוידוי של אשת המכירות לגבי זה שאין אחריות מספקת מכיוון שהם מוכרים רק לעסקים כאן בארץ - צריכה למנוע בעיות עם היבואנים כאן בארץ..
בכל מקרה - לפי המחירים האלו - והמחירים כאן בארץ - ותקופת האחריות, בפרוש
ממש לא שווה לקנות ויטמיקס חדש בארץ - אפילו משומש לא ממש משתלם ביותר מ-1000 שקל, כי אין אחריות בכלל..
לפי שער המרה של 3.38
המחיר של ויטמיקס 220v ו-5 שנים אחריות, עם דחפן ווסת ישירות מהחברה: 2058 ש"ח.
דמי משלוח לארץ: 602 ש"ח.
בפירוש עדיף למצוא מישהו עם מקום שיוכל להביא לכם את זה לארץ בחינם. אבל אם מצאת מישהו.. אז הייתי פשוט קונה ויטמיקס 110V משומש, עם שנאי, ב-300$.
המחיר האחרון ששמעתי על בלנדר כזה ישירות בארץ עם ווסת ודחפן ושנה אחריות - זה 4000 שקל.
לגבי ה-JTC. זה תואם ויטמיקס בצורה די טובה מרושם ראשוני - אבל בהחלט מישהו צריך לקנות אחד פשוט ולנסות שנה-שנתיים - ככה נלמד גם על טיב השירות והאחריות וגם על הביצועים. כשמישהו יקנה אחד - אני מוכן לבוא אליו עם ויטמיקס ולעשות השוואת ביצועים ישירה..
כל טוב.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יוני 2008, 17:55
על ידי אמא_אדמה*
ההורים נוסעים לארהב הברית באוקטובר.. (וגם יש לי יומולדת באותה תקופה

), אז אני מבינה ששווה לבקש מהם שיביאו ויטמיקס..
מה שאני יכולה לעשות זה להזמין מפה ולשלוח את זה שם לקרוב משפחה שגר שם ואז הם מביאים את זה איתם במטוס?
לא עדיף לקנות ישר את ה-220V? לא יכול לעשות בעיות השנאי? ומה ההבדל בינו לבין ה-110V? הוא פחות ביצועיסט?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יוני 2008, 18:25
על ידי with_passion*
אין הבדל בביצועים - מדובר במתח, לא בהספק - ההספק נשאר 850W.
דודה שלי משתמשת בויטמיקס שהביאו איתם מארה"ב עם שנאי - אין שום בעייה.
אני מלשין על אורי ש... טוב, אורי יספר.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יוני 2008, 18:55
על ידי אמא_אדמה*
איפה אפשר לחפש משומש? (תביא לינק..

)
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יוני 2008, 19:12
על ידי with_passion*
באיביי - צריך ללמוד קצת איך זה עובד.
http://tinyurl.com/3m5jkv
אם את רוצה את סוף הדרך - את תראי שם או ישירות מהחברה את ה-5200 עם מיכל שהוא ללא BPA.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 13 יוני 2008, 19:51
על ידי with_passion*
במכתב מויקטוריה בוטנקו היא כותבת:
My friend Ron has new Vitamixes for $310
This is a wonderful opportunity to purchase this high-speed blender at
an unheard of price.
Vitamix Turboblend 4500 (2 horsepower) with a new toxin-free container
available at a special discounted price of $310 with free shipping!
Stock is limited. To order please contact Ron Strauss at 707-928-4170
or email:
[email protected] to order.
זה המודל ללא הווסת - אבל מצוין שם שזה בא עם המיכל החדש ללא BPA והמחיר מצוין.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 13 יוני 2008, 22:38
על ידי אלה_לי_לה*
???
עיפה מידי להתעסקות עם אנגלית ודולרים, כשהדף הזה מלא באנגלית.
אך עדין, מספיק משועשעת כדי להחליט שמתנת המומולדת שלי השנה תהיה בלנדר, בלנדר מצויין!
מעדיפה לקנות בארץ, פשוט כדי שיהיה למי לחזור, אבל ההודעה הזו קורצת, יש ביטוח?
אז נכון להיום, בטווח מחירים של עד 2000 ש"ח (וכמובן שרצוי פחות), איזה ממחה מומלץ?
JTC? משהוא אחר? יש לי היסטוריה של רוצחת בלנדרים, אני רוצה אחד ולעתיד...
ומה בקשר לקניה הקיבוצית, עוד יש מעונינות?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 14 יוני 2008, 18:02
על ידי ה_עוגיה*
אני לא מספרת לכם על הjtc החדש שלי כי אני עסוקה בבכי מאושר ובהכנת שייקים מכל מה שזז (כמו שאמר פה מישהו - אני מניח שבימים הקרובים נקבל שייקים של אגוזים, עם הקליפה...).
אולי כשאצא מההלם.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 14 יוני 2008, 22:28
על ידי אלה_לי_לה*

אחלה תשובה
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 15 יוני 2008, 00:22
על ידי ה_עוגיה*
טוב. אז ככה.
לא באמת טחנתי אבני בזלת לחצץ אבל כן התחלתי את היום באתגר השומשום.
בד"כ בשביל חלב שומשום אני טוחנת שומשום במטחנת תבלינים (עד 4 כפות בסיבוב) ואז בבלנדר מכינה חלב (עם תמרים ומים)
הפעם שמתי 6 כפות שומשום בגטסי (שם חיבה זמני), טחנתי בקלות, הוספתי מים קרח ותמרים בלנדרתי ואז שוב עם עוד מים וקרח.
זה היה חלק כמו חלב. הכי חלק אי פעם.
אח"כ עשיתי כלמיני שייקים מפירות והיה מעולה. רבע זמן ותוצאה טובה יותר מהרגיל.
ולקינוח, ממש לפני כמה דקות, היה חסר לי קצת קמח אז טחנתי קינואה. לא נגיד שיצא לי דק כמו קמח החיטה שלי אבל לא ידעתי לאן זה יכול להגיע אז עצרתי מתישהו, כשהיה קמחי מספיק.
זהו.
מחר יום חדש והפריזר כבר מלא בכלמיני פירות שחתכתי והתחלתי ליצר גם הרבה קרח , שיהיה.
בקרוב נבדוק איך הוא טוחן קפה.
אגב, לא היה שום ריח שרוף.
(לילה, סידרתי לעוג מקום לישון על מדף מוצרי החשמל).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 15 יוני 2008, 15:05
על ידי רסק_ירוק_בשבילי*
אהלן, הבאתי ארצה את הבלנד-א-טק מארצות הברית, ואם מישהו רוצה לבוא לכאן (יפו) עם הויטמיקס שלו כדי לעשות השוואה, הוא (או היא) מוזמנים. אגב, קניתי את דגם ה-220 וולט (עלה לי $25 יותר מהדגם הרגיל) ולא רציתי להסתבך עם שנאי (1. הוא עולה לא מעט, 2. צריכת החשמל, מסבירים לי, גבוהה יותר, וזה גם כסף).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 15 יוני 2008, 15:08
על ידי with_passion*
תתחדשו
ה עוגיה ורסק!
ה עוגיה.. עוד דיווחים בבקשה.. כיף לקרוא אותך חוץ מזה.
רסק - כמה וואטים הבלנדר?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 15 יוני 2008, 20:27
על ידי רסק_ירוק_בשבילי*
Passion, הבלנדר שלי הוא 1500 וואט. יש להם גם מודל תעשייתי שהוא 20 כ"ס.
מתוך סקרנות, כמה עולה שנאי שמתאים למכשיר כזה?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 15 יוני 2008, 20:56
על ידי with_passion*
השנאי יעלה יותר מ-25$
50 עד 150 דולר..
המודל התעשייתי הוא 20 אמפרים - 3 כ"ס וקצת.
1500W זה כמעט פי שתיים מהויטמיקסים המדוברים כאן כך שבהחלט יש לך יופי של כוח.
מי שרוצה לטחון חרובים לאבקה יותר אבקתית - או להשתמש קצת פחות בדחפן.. יכול לבוא אלייך!
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 03:10
על ידי אורי_יורמן*
אהלן, הבאתי ארצה את הבלנד-א-טק מארצות הברית, ואם מישהו רוצה לבוא לכאן (יפו) עם הויטמיקס שלו כדי לעשות השוואה, הוא (או היא) מוזמנים
אשמח לבוא בלי הויטמיקס רק בשביל להתפעל, להתרשם, להזיל ריר, להחמיא ולפרגן, וסתם להינות.
מהסרטונים ביוטיוב המכשיר נראה מדהים מדהים.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 11:34
על ידי רסק_ירוק_בשבילי*
בשמחה, אורי. איך יוצרים איתך קשר?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:16
על ידי אורי_יורמן*
בדף הבית שלי (
אורי יורמן) כתוב איך יוצרים איתי קשר. אם אתה רוצה אני יכול לרשום לך שם גם את מס' הטלפון שלי
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:19
על ידי ה_עוגיה*
יש קצת ריח שרוף לפעמים. לא משהו מטורף.
הצלחתי כבר לפגום קצת בסכינים (גלידה עם מלא קפואים ואגוזים. אתגרתי אותו מאוד) אבל זה פגם באזור הדק/חד. חוצמזה הסכינים בסדר.
הכי כיף זה להכין שייקים מעלים של גזר. פעם לא היה אפשר אבל עכשיו זה נטחן טוב וזה סופר סמוזי.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:22
על ידי with_passion*
רגע רגע.. מה זאת אומרת לפגום.. תראי תמונה. קפואים ואגוזים לא אמורים לפגום במתכת.. רק אם במקרה הייתה שם גם כפית או חוט ברזל שהיה מלופף סביב העלי גזר..
בכל מקרה - אין צורך להיות עדינים עם הבלנדר - הוא אמור לכבות את עצמו אם הוא מתחמם יותר מדי (יש מפסק מאחורה כדי לאתחל אותו) - אשמח לדעת כשזה קרה לך בפעם הראשונה (כדי לדעת שאכן המנגנון עובד).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:30
על ידי ה_עוגיה*
לא היתה מתכת מעורבת בסיפור.
אשלח את האיש עם המצלמה המצ'וכללת להביא עדויות...

בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:32
על ידי with_passion*
הלהב ב-JTC אכן שונה מהויטמיקס - לפי מה שראיתי זה לא רק להב צלב, אלא מתחתיו יש עוד להב עם שני שפיצים שפונים כלפי מטה. לא היה ברור לי אם זה מוסיף או מחסיר מהמכשיר.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:40
על ידי אורי_יורמן*
רגע רגע.. מה זאת אומרת לפגום.. תראי תמונה. קפואים ואגוזים לא אמורים לפגום במתכת.. רק אם במקרה הייתה שם גם כפית או חוט ברזל שהיה מלופף סביב העלי גזר..
לא נכון
גם קליפות של אגוזים, או זרעים של תמר... דברים כאלה שאנחנו שוכחים בטעות.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 14:43
על ידי אורי_יורמן*
הלהב ב-JTC אכן שונה מהויטמיקס - לפי מה שראיתי זה לא רק להב צלב, אלא מתחתיו יש עוד להב עם שני שפיצים שפונים כלפי מטה. לא היה ברור לי אם זה מוסיף או מחסיר מהמכשיר.
לפי דעתי זה מוסיף
קרה לי פה ושם שדברים הצליחו איכשהו להישאר מתחת לסכינים ולא נטחנו. הלהב הנוסף הזה היה פותר את הבעיה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 15:20
על ידי ה_עוגיה*
גם קליפות של אגוזים, או זרעים של תמר... דברים כאלה שאנחנו שוכחים בטעות.
לא היו כאלה.
בכל פעם בהתחלה של החלבשומשום היו כאלה רעשים שעצרתי הכל ודחפתי פנימה יד לחפש גלעיני תמר. ולא היו.
גם קליפות אגוזים לו.
התמונות כאן
http://naama.avramzon.net/jtc/
אפשר לעשות זום ולראות היטה את הפגיעות בכמה מקומות. עוג אומר גם לשים לב לעקמומיות מסוימת, שלא נראית "מהבית" באחד הלהבים.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 15:34
על ידי with_passion*
קליפות של אגוזים וגריעיני תמרים פגעו לך בלהב?? כי אצלי לא.. לפחות לא נראה.
הלהב הנוסף הזה היה פותר את הבעיה
אני בהחלט מקווה - כי יש גם נטייה לכל חלק שזז נוסף להוסיף בעיות משלו..
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 15:54
על ידי אורי_יורמן*
בכל פעם בהתחלה של החלבשומשום היו כאלה רעשים שעצרתי הכל ודחפתי פנימה יד לחפש גלעיני תמר. ולא היו.
האמת שזה היה מפחיד אותי פעם..
הרעשים האלה זה פשוט הרעש של התמרים עצמם בבלנדר. במיוחד אם את מפעילה את זה קר (עם קרח), אז התמרים ממש מתקשים בתוך הבלנדר והוא נותן להם מכות שעושות הרבה רעש (ואז אחרי איזה 20 שניות הכל רך כמו חמאה, סוף טוב הכל טוב).
קליפות של אגוזים וגריעיני תמרים פגעו לך בלהב?? כי אצלי לא.. לפחות לא נראה.
הסתכלתי עכשיו - נראה שגם אצלי הלהבים נראים מושלמים. מצד שני כבר ראיתי להבי ויטמיקס עם "מכות", ולא נראה לי שזה רק מחתיכות מתכת.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 15:57
על ידי ה_עוגיה*
ומה אתם אומרים על הפגיעות בלהבים שלי?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 16:09
על ידי אורי_יורמן*
הם נראים פגועים,
לדעתי זה לא ממש ישפיע על הביצועים, אבל אכן נקודה לרעת ה- JTC
(אגב, עם כל ההתעללות שעשינו למכשיר אצל מוטי, לא קרה לו דבר כזה)
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 יוני 2008, 16:21
על ידי with_passion*
+
+
טוב אלו הלהבים שלי (אחד יבש, אחד רטוב).. בשניהם התעללתי חבל"ז (כפי שאמרו - אין אלוהים) - פעם כפית, ופעם חוט ברזל...
אכן אני לא סטרילי, במיוחד לא עם המיכל היבש אותו אני שוטף פעם בשנה.
האם את 100% בטוחה שלא היה משהו אחר.. נראה לי בויטמיקס זה היה יכול לקרות מאבנים או מתכות אחרות - אבל משומשום נשמע ממש ממש לא סביר.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 17 יוני 2008, 22:10
על ידי עדי_ל*
אהלן, הבאתי ארצה את הבלנד-א-טק מארצות הברית
אפשר לקבל קישור עם תמונה ומידע עליו?
תודה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 18 יוני 2008, 16:23
על ידי רסק_ירוק_בשבילי*
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 19 יוני 2008, 00:42
על ידי אבישלום*
אני רואה שהדף התעורר
אז אני מקפיץ
יש לי קיטצ'נאייד עם מיכל זכוכית, כזה שעולה בד"כ 1100 ksb5e
בהוראות כתוב איך לפרק את הסכין מהמיכל
במציאיות לא הצלחתי ,
למישהו יש נסיון עם זה?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 24 יוני 2008, 21:09
על ידי אנונימי
היי אופק, מה נשמע? רציתי לשאול האם אתה מרוצה מה-magimix שלך. אני צריכה לקנות מעבד מזון / בלנדר חדש ומתלבטת. הכי נראה לי כרגע magimix. ניתן להכין שייקים וגלידות טובות בו? למה עוד אתה משתמש בו?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 24 יוני 2008, 21:56
על ידי with_passion*
אם את צריכה לבחור או בלנדר או מעבד מזון - אני בפירוש ממליץ על בלנדר טוב כמו הויטמיקס - לפני שקונים מעבד מזון.
המכשיר יותר ורסטילי - ויש לו שימושים רבים יותר.. יש יותר דברים שהמג'ימיקס לא יכול לעשות או לא עושה בצורה מיטבית לעומת הויטמיקס לעומת ההיפך.
אחרי זה אם רוצים לשדרג את המיטפח - אז מעבד מזון מג'ימיקס או cuisinart או מעבד מזון מסחרי (טרקטורי כזה) מוסיף בהחלט.
אני בהחלט מבסוט מהמג'ימיקס 4000 שלי - בעיקר לאור העובדה שהוא עלה לי רק 300 שקל והיה יד2. הייתי שמח עם הפלסטיק של המיכל היה עבה יותר (אבל אולי הגמישות דווקא טובה..). הפלסטיק של ה-5200 שראיתי ממש לעניין! כלומר אם יש לך כסף לזרוק - אז לכי על 5000 לפחות - זה גם מיכל גדול יותר.
המג'ימיקס מעולה במיוחד בשביל בסיס של קלתית, וכל מיני תערובות של אגוזים ופירות יבשים לממתקים.. הוא גם מעולה בשביל חומוס וממרחים כמו סלט טונא ובשביל לגרד ירקות. היתרון שמשדרג את המיטפח הוא היכולת של המעבד מזון לעבד יותר מזון ללא נוזלים ולמרקם גס יותר (אם זה רצוי).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 24 יוני 2008, 22:44
על ידי אנונימי
TXX
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 27 יוני 2008, 16:13
על ידי יעלפו_מהמושב*
זהו- נשברתי. זאת אומרת- בפעם השנייה נשברו שיני הבלנדר המהולל הקיטשנאיידי שלי. אני רוצה ויטה מיקס. איך ואיפה משיגים?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 27 יוני 2008, 21:21
על ידי סירופ_מייפל*
רציתי לחדד כי הבלנדר שקניתי יד 2 ב45 ש"ח הוא OSTERIZER ולא OSTER יש הבדל? אולי זה חיכוי? טוב אנסה לבדוק.
בכל מקרה יש לו 7 מהירויות.
והכי כיף שאני טוחנת איתו פשתן! -ושוב תודה גדולה ל
with passion על הטיפ הזה- וככה אני יכולה לטחון את הפשתן, להוסיף פרי וחלב שהכנתי קודם ולברבב.
החדש ענתיקה שלי עושה עבודה מדהימה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 27 יוני 2008, 21:36
על ידי סירופ_מייפל*
OSTERIZER ולא OSTER יש הבדל? אולי זה חיכוי
טוב בדקתי,זה אותה חברה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 28 יוני 2008, 01:57
על ידי אורי_יורמן*
גם אני בדקתי את זה פעם... על האוסטרייזר כתוב משהו כמו sunbeam או משהו כזה, שאחרי בירורים בגוגל מסתבר שזאת אותה חברה.
אחלה בלנדר. חבל שאין כאלה כיום (בלנדר במחיר זול שלא מתקלקל).
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 28 יוני 2008, 07:33
על ידי יעלפו_מהמושב*
מנסה לשאול שוב:
זהו- נשברתי. זאת אומרת- בפעם השנייה נשברו שיני הבלנדר המהולל הקיטשנאיידי שלי. אני רוצה ויטה מיקס. איך ואיפה משיגים?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 28 יוני 2008, 11:23
על ידי אורי_יורמן*
יעלפו, קראת את המידע בראש הדף? כתוב שם אצל מי קונים חדש.
אפשר כמובן לחכות להזדמנות ולחפש יד שניה, עם הרבה סבלנות. זה עולה בד"כ 1500-2000 ש"ח
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 02 יולי 2008, 22:51
על ידי סירופ_מייפל*
איך קרה שהצטרפתי לאלו שאם היו להם 2000 ש"ח ביד, היו רצים לקנות ויטה מיקס? איך?
אז נכון שהאוסטר סבבה. אבל אחרי שראיתי את הביצועים של הויט אצל
ליאת טאוב , אני לא מפסיקה לחלום.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 02 יולי 2008, 23:28
על ידי חני_תה*
גם אנחנו עומדים לרכוש בלנדר.
כנראה מebay יד שניה.
אם קניה קיבוצית תוזיל את העניין, אולי נתאגד סירופ ואלה?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 03:05
על ידי פלונית*
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 09:30
על ידי with_passion*
הייטחן?
גדול! גם החיקוי וגם ההתחכמות הלשונית... בסרטון הוא אומר חברת "סטארטאפ סיד" היא היבואנית וזה מה שכתוב ברקע - אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר על החברה הזו.. מעניין של מי האינטרס.. ומיהי הפלונית המפרסמת את הסרטון.. והאם מפיקי הסרטון גילו את המקורי דווקא בדף זה..
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 11:32
על ידי פלונית*
שמתי את הקישור לסרטון כי אני קוראת בדף הזה לפעמים, וכשראיתי את הסרטון מייד חשבתי על הדף, וחשבתי שישעשע -
בייחוד ההתחכמות הלשונית, התוכן הוא כמובן חיקוי של סדרת Will It Blend?
http://www.youtube.com/watch?v=B8H29jU8Wrs .
אין לי כל קשר ליוצרי הסרטון, או לאינטרסים שלו, וכמובן שאפשר לטחון את הלינק הזה החוצה מהדף בכל שלב שהוא

בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 11:55
על ידי with_passion*
תודה לך פלונית - אולי במקרה את יודעת מיהם סטארטאפ סיד? מי הפיק את הסרטון? איך מצאת אותו?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 12:06
על ידי פלונית*
אין לי מושג מיהם סטארטאפ סיד או מי הפיק את הסרטון.
מצאתי את הסרטון בפוסט הזה
http://www.room404.net/?p=12647 (דרך
גרייפס האגרגטור החביב עלי:)
אולי עידו קינן יודע יותר על הסרטון, אפשר לשאול אותו...

בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 12:10
על ידי פלונית*
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 13:06
על ידי ה_עוגיה*
מי יודע מי היבואן של הגטס?
שמועה (שהופצה כאן במעלה הדף) אומרת שהוא מכפר תבור.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 22:21
על ידי יעל*
מנסה לאתגר את הגדרת הבלנדר הטוב.
יש לי בלנדר במכשיר משולב של קנווד. רסק ירוק הוא עושה מעולה.
שומשום, כשאני ממלאה עד גובה הסכינים, כפי שאופק הציע, טוחן גס למדיי.
גלידת בננות, לא מתמודד עם המשימה - את זה אני עושה במעבד מזון.
אז מה? בלנדר טוב משתלט על כל הפעולות כולן?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 03 יולי 2008, 23:33
על ידי סירופ_מייפל*
הייטחן? טוב השאלה אם 'יטחן' בננות קפואות (-: 0-:
גדול.
בלנדר טוב משתלט על כל הפעולות כולן?
O YHHHH אכן כך
מצטרפת לקניה מרוכזת? (-;
רעיון טוב לקנות יחד. אולי באמת יוזיל משמעותית.
מי בעיניין?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יולי 2008, 18:04
על ידי פלוני_אלמונית*
אני רוצה בלנדר טוב
לגלידות, שייקים ירוקים וטחינות
שאפשר להתאים לשקעים בארץ
שאפשר לקנות לו חלפים
שתהיה לו אחריות גם כאן
ושלא יעלה כמו שלושה חודשים של שכ"ד במרכז
יש לי קרוב משפחה שטס לארה"ב בעוד חודש, אבל אני לא בטוחה שלקנות בלנדר שם יתאים לי כאן
אשמח להמלצות סופיות...
הבלנדר "חיקוי" חדש - הולך?
מה מומלץ?
האחריות חשובה לי מאוד בסכומים הללו...
יום מקסים
אלה לי לה
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 04 יולי 2008, 18:49
על ידי with_passion*
אלה שלום - הבלנדר JTC (החיקוי) כרגע בנסיון אצל
ה עוגיה שבנתיים מבסוטה - אבל לא נהיה בטוחים עד עוד שנה.. את מוזמנת לקחת חלק בניסוי (1000 שקל).
כפי שאת יכולה לראות באימייל באנגלית למעלה - אפשר לרכוש ישירות מהחברה ויטמיקס 5000 ב-609$ - וזה בא עם 5 שנים אחריות. המשלוח לארץ יקר - לכן טוב שיש לך מישהו שבא.
עכשיו אם מתחשק לך לחסוך עוד יותר - אז זה קצת יותר כאב ראש ועם פחות או בלי אחריות - פשוט לקנות משומש (ואז לקבל נקודות אקולוגיות) ebay) ב-300$ ואז גם צריך לרכוש שנאי לשקע מקומי בעוד כ-$50.
זהו סיכום האופציות שלך כרגע - בהצלחה.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 05 יולי 2008, 18:54
על ידי מיה*
אני אשמח להצטרף לקניה המרוכזת
[email protected]
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יולי 2008, 01:54
על ידי אורי_יורמן*
_מי יודע מי היבואן של הגטס?
שמועה (שהופצה כאן במעלה הדף) אומרת שהוא מכפר תבור._
אם היה לי יותר זמן פנוי הייתי מברר לך מי היבואן. אדם מהימן מאוד אמר לי שהיבואן נמצא בכפר תבור, אבל בימים הקרובים אני לא פנוי בשעות היום בשביל ללכת אליו ולברר את כל הפרטים.
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 06 יולי 2008, 10:57
על ידי ה_עוגיה*
אז כשיזדמן לך. תודה

בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 22 יולי 2008, 20:33
על ידי rythmic_sun*
ההורים שלי נוסעים ללונדון עוד מעט
האם כדאי לקנות שם וויטה מיקס, או מטחנת פרג [שהם שני דברים שהייתי רוצה]?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 23 יולי 2008, 00:15
על ידי with_passion*
ריטמיק - אין יתרון ברכישת ויטמיקס שם - בפעם האחרונה שבדקתי זה היה יקר יותר מהרכישה הישירה של מודל 220V - אלא אם את משיגה שם משומש במחיר טוב. גם מטחנת פרג ידנית לא ראיתי שם - אבל אולי אפשר לקנות על הרשת איפשהו ולשלוח לשם.. ואיכשהו זה יצא יותר זול מלשלוח לארץ?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 09 אוגוסט 2008, 20:22
על ידי הילה_ב*
http://www.walmart.com/catalog/product.do?[po]product id[/po]=6498732
מה דעתכם על הבלנדר הזה?
אני יודעת שהוא לא ברמה של הויטמיקס ודומיו אך נראה שהוא חזק (800 וואט
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 15 אוגוסט 2008, 17:01
על ידי אמא_אדמה*
אני לא מצליחה למצוא את הקישור ל-220V של הויטמיקס באתר שלהם.. מישהו יכול לעזור?
זה היה דף עם תמונות של 3 צורות של תקעים, נדמה לי...
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 אוגוסט 2008, 17:29
על ידי תמרוש_רוש
להורים שלי יש, בנוסף לבלנדר הרגיל ה"עומד", מין מכשיר כזה יותר קטן עם כלי עגול ונמוך, שבתחתית שלו יש חור עגול שדרכו עובר הסכין. הסכין עצמו בצורת שני חרמשים, אבל החרמשים מאוד רחבים בבסיסם והלהבים חדים, הוא שימש את אבא שלי לטחינת דייסת חיטה (חיטה מושרית וחתיכות תפוח) והיה יעיל עד כדי כך שהיה צריך להיזהר ולא לטחון את הדייסה יותר מדי, כדי שהמרקם ייצא דייסתי נעים ולא בצקי-קמחי מדי.
<מי שיודע על מה אני מדברת ויכול להביא תמונה - יבורך. אני לא יכולה. זה אחלה מכשיר, ואולי הוא יותר זול מבלנדר מקצועי יקר>
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 אוגוסט 2008, 22:20
על ידי מיצי_החתולה*
תמרוש רוש, האם לא מדובר פשוט במעבד מזון?
בלנדרים ומעבדי מזון
נשלח: 16 אוגוסט 2008, 22:57
על ידי מירב_ב*
תמרוש רוש,
האם מדובר במכשיר ידני או חשמלי?