דיוני עריכה הארכיון חלק ב
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2014, 17:19
- דף אישי: הדף האישי של לב_שומע*
טלי, אהבתי מאוד את ההודעה שהשארת.
שקופה וקצרה ובהירה. (-:
שאלה של כאלה שעדיין לא הבינו איך זה עובד: אם משתמשים בדפים שהועברו ירצו להגיע אליהם - מאיפה הם נכנסים לשם?
יהיה אפשר עדיין להגיע אליהם דרך הפונקציה של חיפוש דף על פי שם שנמצאת במה חדש?
יונת, תודה כרגיל. (-:
שקופה וקצרה ובהירה. (-:
שאלה של כאלה שעדיין לא הבינו איך זה עובד: אם משתמשים בדפים שהועברו ירצו להגיע אליהם - מאיפה הם נכנסים לשם?
יהיה אפשר עדיין להגיע אליהם דרך הפונקציה של חיפוש דף על פי שם שנמצאת במה חדש?
יונת, תודה כרגיל. (-:
שלום לכל הטובים והחרוצים, אני רק שאלה -
יש כאן דפים שפתחתי מזמן, ושממש אין לי ענין שיישארו. בטח שלא רוצה שיטרחו עליהם במציאת פתרונות
למרות שבדפים משתתפים רבים, מכיוון שאני פתחתי מרגישה שיש לי מילה גם בלסגור
בקיצור, אם ממילא כבד כאן, האם זו בעיה ואם לא - איך מסירים.
תודה ושבוע טוב!
יש כאן דפים שפתחתי מזמן, ושממש אין לי ענין שיישארו. בטח שלא רוצה שיטרחו עליהם במציאת פתרונות
למרות שבדפים משתתפים רבים, מכיוון שאני פתחתי מרגישה שיש לי מילה גם בלסגור

בקיצור, אם ממילא כבד כאן, האם זו בעיה ואם לא - איך מסירים.
תודה ושבוע טוב!
מה דעתכם על אתר נפרד ברוח זו גם לדפים פוליטים?
אני מאוד מתנגדת לזה. השתתפו בהם כותבים קבועים מאוד מאוד באתר וחברי קהילה מאוד מסורים. הם גם לא מציפים את מה חדש, ולא מושכים לפה כותבים.
אני מאוד מתנגדת לזה. השתתפו בהם כותבים קבועים מאוד מאוד באתר וחברי קהילה מאוד מסורים. הם גם לא מציפים את מה חדש, ולא מושכים לפה כותבים.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
מצדיעה בזאת לכל מי שלוקחת חלק בעריכות בסיבוב הזה, במחשבה או בעשייה או בכל דבר אחר.
זה דבר גדול שקורה כאן והוא משמח לאללה.
זה דבר גדול שקורה כאן והוא משמח לאללה.
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
אני רוצה את הסקריפט הזה! בתקווה שהוא יעבוד ואני אצליח סוף סוף לשנות שמות של דפים.
<גם לך וגם ליונת יש את המייל הבאופני שלי, אז הנה אני פונה>
<גם לך וגם ליונת יש את המייל הבאופני שלי, אז הנה אני פונה>
אישה במסע - שלחתי לך...
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
וואו, איזו חדוות עשייה. כל הכבוד לכל העושות במלאכה 

נוודית, כל הכבוד לך!!!
מבקשת גם כאן, ממי שהבינה, הסבר מפורט עם כל השלבים איך לעשות העברה אוטומטית לדפים שאמורים להיות בתת-האתר החדש כך שיישמרו על שמם ולא אחרבש שום דבר.
מבקשת גם כאן, ממי שהבינה, הסבר מפורט עם כל השלבים איך לעשות העברה אוטומטית לדפים שאמורים להיות בתת-האתר החדש כך שיישמרו על שמם ולא אחרבש שום דבר.
צילי, כתבתי בדף השני: דפי שיתוף ותמיכה (2015-11-29T19:59:30)
אם יש ביקוש ורצון, אני אוסיף גם כפתור שעושה את ההעברה לתת-אתר
אם יש ביקוש ורצון, אני אוסיף גם כפתור שעושה את ההעברה לתת-אתר

יש ביקוש ויש רצון ותודה מראש, גם אם יתברר שזה רק בשביל מאותגרות כמוני 
<יו, כמה עבודה של עריכה את יכולה לחסוך ככה... שלא לדבר על מה שכבר חסכת עם הדברים שיצרת>

<יו, כמה עבודה של עריכה את יכולה לחסוך ככה... שלא לדבר על מה שכבר חסכת עם הדברים שיצרת>
יש ביקוש ויש רצון
אני אנסה בימים הקרובים...
אני אנסה בימים הקרובים...

-
נוודית, תודה!
את מוזמנת להפיץ אותו לפי שיקול דעתך.
בעצם הייתי צריכה להכניס את זה כחלק מהאתר, ונדמה לי שאפילו התחלתי להכין פעם איזשהו מנגנון שמתחשב בוותק, אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה לזה בקרוב.
אז תודה!
את מוזמנת להפיץ אותו לפי שיקול דעתך.
בעצם הייתי צריכה להכניס את זה כחלק מהאתר, ונדמה לי שאפילו התחלתי להכין פעם איזשהו מנגנון שמתחשב בוותק, אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה לזה בקרוב.
אז תודה!
דחייה וחשש מיחסים וילדים זה דף שאני אישית הייתי מעבירה לאתר החדש. בעיניי זה בול לשם כי אין בו שום דבר שקשור לתכנים של האתר באופן ישיר.
בודקת מה דעתכן כדי שיהיה לי כיוון בהמשך מה לעשות בדפים דומים.
בודקת מה דעתכן כדי שיהיה לי כיוון בהמשך מה לעשות בדפים דומים.
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*
נוודית, תודה!
גם אני אשמח לקבל את התוסף. יש לך עדיין את המייל שלי?
גם אני אשמח לקבל את התוסף. יש לך עדיין את המייל שלי?
גם אני אשמח לקבל את התוסף
אני אשדרג את התוסף שידע גם להעביר דפים לקבוצת התמיכה, ואז אשים פה לינק להורדה, לשימוש כל העורכות שירצו. בקרוב
אני אשדרג את התוסף שידע גם להעביר דפים לקבוצת התמיכה, ואז אשים פה לינק להורדה, לשימוש כל העורכות שירצו. בקרוב

-
-
מישהי יודעת למה העברה אוטומטית לאתר השיתוף לא עובדת?
כי זה אתר שמאלני והוא לא מוכן לקחת חלק בפעולות טרנספר?
נוודית, אין עליך. אדווח יותר מאוחר איך זה עובד לי
<בטוחה שמעולה>
כי זה אתר שמאלני והוא לא מוכן לקחת חלק בפעולות טרנספר?

נוודית, אין עליך. אדווח יותר מאוחר איך זה עובד לי
<בטוחה שמעולה>
יש
יש
יש
זה עובד חלק בינתיים.
נוודית, תודה רבה רבה רבה
בטח אשוב לזה בערב באחד ההתקפים של הצורך זה לעשות משהו טכני
יש
יש
זה עובד חלק בינתיים.
נוודית, תודה רבה רבה רבה
בטח אשוב לזה בערב באחד ההתקפים של הצורך זה לעשות משהו טכני

מה הוחלט? משאירים הודעה אחרי שמעבירים או שסומכים על מי שהועבר שיבין לבד?
-
לא הוחלט. כל אחת עושה כרצונה. אני עכשיו בכלל עורכת כל מיני דפים על חיות שנקרו בדרכי...
-
ב מדור אתגרים בהורות אינדקסתי דפים על התלבטות של הורים אם לנסוע או לא בלי הילדים. אולי כדאי למצוא לזה מקום אחר? מה דעתכן?
-
אבוי, משהו התקלקל. אני אצטרך לחפור פעם ב-chiq.pl (אם אף אחד לא יתנדב לעשות את זה קודם..). מצטערת.
אבוי, משהו התקלקל. אני אצטרך לחפור פעם ב-chiq.pl (אם אף אחד לא יתנדב לעשות את זה קודם..). מצטערת.
-
הצלחתי! נכנסתי לגוב הביטויים הרגולריים של רועי, ויצאתי כשידי על העליונה!
הצלחתי! נכנסתי לגוב הביטויים הרגולריים של רועי, ויצאתי כשידי על העליונה!
מגניב מאד, אין ספק שגוב הביטויים הרגולריים הוא אחד הבורות החשוכים והבודדים האפשריים
מגניב מאד, אין ספק שגוב הביטויים הרגולריים הוא אחד הבורות החשוכים והבודדים האפשריים

תמשיכו, תמשיכו לדבר בסינית התנכי"ת שלכן. אנחנו נשב מסביב ונעשה פרצוף כאילו הבנו הכל.
אתן יודעות שבסין, אם רוצים להגיד שמשהו נשמע בלתי מובן וג'יברשי אומרים - "זה נשמע לי עברית"?
הכל תלוי בנקודת המבט
הכל תלוי בנקודת המבט

-
אין ספק שלהבין ביטויי רגולרי שכתב מישהו אחר זו משימה קשה, ולהבין מה לא עובד בו זו משימה קשה עוד יותר! ברכותי על נצחונך הראוי לציון!
< אישה במסע מאמינה שביטויים רגולריים הם write-only >
< אישה במסע מאמינה שביטויים רגולריים הם write-only >
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
אתן יודעות שבסין, אם רוצים להגיד שמשהו נשמע בלתי מובן וג'יברשי אומרים - "זה נשמע לי עברית"?
גם בצרפתית (שינואה, הברו, מילים נרדפות בהקשר הזה)
גם בצרפתית (שינואה, הברו, מילים נרדפות בהקשר הזה)
אולי גם ברוסית? (נדמה לי ששמעתי כך)
-
אולי גם ברוסית?
אני לא נתקלתי בזה
אני לא נתקלתי בזה
אשמח אם מישהי תעבור על מה שעשיתי היום בבוקר.
עם המחיקות וההעברות אני שלמה (למרות שזה לא אומר כמובן שלא טעיתי) אבל השארתי בכמה דפים שאלות כי לא ידעתי מה לעשות בהם ובתוך שלל הסימונים זה נבלע.
עם המחיקות וההעברות אני שלמה (למרות שזה לא אומר כמובן שלא טעיתי) אבל השארתי בכמה דפים שאלות כי לא ידעתי מה לעשות בהם ובתוך שלל הסימונים זה נבלע.
להעביר את איך שוכחים מישהו עכשיו או לחכות שיירגע שם?
-
לדעתי - להעביר, עם הודעת הסבר
-
הדף לא הגנתי על הילד שלי דף תמיכה לא נראה לי דף תמיכה, אלא יותר כמו דף ששייך ל מדור אתגרים בהורות
רציתי לבדוק את ההפניות לדף הזה, אבל עכשיו כשהוא באתר התמיכה אני לא יודעת איך עושים את זה. בדקץי וראיתי שהוא נמצא במדור התמודדות עם אלימות.
<עכשיו אני תוהה אם להעביר אותו למדור קשר עם המשפחה המורחבת, ולמה אין מדור כזה. פרה פרה, ואני עוד לא סיימתי עם החתולים והארנבונים!>
אני הולכת להחזיר אותו, אבל העניין הוא אחר - לפני שמעבירים דף, לדעתי כדאי לבדוק אם הוא שייך למדור מסויים. או פשוט לדבוק את ה "הפניות לכאן".
רציתי לבדוק את ההפניות לדף הזה, אבל עכשיו כשהוא באתר התמיכה אני לא יודעת איך עושים את זה. בדקץי וראיתי שהוא נמצא במדור התמודדות עם אלימות.
<עכשיו אני תוהה אם להעביר אותו למדור קשר עם המשפחה המורחבת, ולמה אין מדור כזה. פרה פרה, ואני עוד לא סיימתי עם החתולים והארנבונים!>
אני הולכת להחזיר אותו, אבל העניין הוא אחר - לפני שמעבירים דף, לדעתי כדאי לבדוק אם הוא שייך למדור מסויים. או פשוט לדבוק את ה "הפניות לכאן".
-
כשהחזרתי את דף הלהגן על הילד קרה לי משהו מוזר - התכוונתי לשחזר לגרסא קודמת, אבל אז למרבה המזל בדקתי את הדף באתר התמיכה, וראיתי שיש שם עוד הודעות משנת 2012, ואילו הגרסא הקודמת - ההודעה האחרונה שיש היא מ-2009. אז העתקתי את הגרסא מאתר התמיכה, ותהיתי - למה זה ככה? למישהי יש רעיון? הסבר לתופעה המוזרה?
אישה, כל דף שמועד להעברה יכול להיות במדור כלשהו, אחרי הכל.
כל דפי הבגידות יכולים למצוא דרכם למדור יחסים, למשל.
אם בדף אין מידע חדש וכל מה שהוא עושה זה להרגיע אמא (וזה מה שקרה שם, לדעתי) אז אני לא מבינה מה הטעם להשאיר אותו כאן ולכן העברתי.
וזה מוביל אותי לשאלה אחרת מהותית - כל דף תמיכה בהריון שייך לכאן? כל דף שמתלבט בענייני אתגרים עם ילדים שייך לכאן?
יש כל כך הרבה כאלה, וברובם אין איזו הבטחה למשהו שמחבר את זה לבאופן טבעי, מעבר לכך שזה כאן ושהנשים שענו הן מכאן ויש להן גישה של... כאן
כלומר, בעודי בוררת וקוראת ראיתי שיש קושי להבחין בין דפי תמיכה של בעיות נישואין ודפי תמיכה של בעיות בהריון או עם ילדים. הכל סביב אותם רעיונות של משפחה ומעגל החיים.
כל מה שמעגל החיים זה באופן טבעי בהכרח?
העברתי קצת אבל גם קצת נתקעתי. אני בעד העברה מאסיבית כדי שזה לא ירגיש שם כמו גלות.
אבל אני מתקשה לעבוד אפילו עם תחושות הבטן שלי כי לא ברור לי על איזה רקע להעביר ועל איזה רקע להשאיר.
כל דפי הבגידות יכולים למצוא דרכם למדור יחסים, למשל.
אם בדף אין מידע חדש וכל מה שהוא עושה זה להרגיע אמא (וזה מה שקרה שם, לדעתי) אז אני לא מבינה מה הטעם להשאיר אותו כאן ולכן העברתי.
וזה מוביל אותי לשאלה אחרת מהותית - כל דף תמיכה בהריון שייך לכאן? כל דף שמתלבט בענייני אתגרים עם ילדים שייך לכאן?
יש כל כך הרבה כאלה, וברובם אין איזו הבטחה למשהו שמחבר את זה לבאופן טבעי, מעבר לכך שזה כאן ושהנשים שענו הן מכאן ויש להן גישה של... כאן

כלומר, בעודי בוררת וקוראת ראיתי שיש קושי להבחין בין דפי תמיכה של בעיות נישואין ודפי תמיכה של בעיות בהריון או עם ילדים. הכל סביב אותם רעיונות של משפחה ומעגל החיים.
כל מה שמעגל החיים זה באופן טבעי בהכרח?
העברתי קצת אבל גם קצת נתקעתי. אני בעד העברה מאסיבית כדי שזה לא ירגיש שם כמו גלות.
אבל אני מתקשה לעבוד אפילו עם תחושות הבטן שלי כי לא ברור לי על איזה רקע להעביר ועל איזה רקע להשאיר.
-
אני יושבת עכשיו לקרוא את הדף, ולדעתי יש בו גישה באופנית.
יש כל כך הרבה דפים שהם לא באופניים בברור, שאני לא רואה סיבה להעביר את אלו שכן. מה באופני בדף ההוא? כל הסאבטקסט. ובכך אפשר לראות בברור הבדל בינו לבין הדף על גידול ארנבונים (שיעלם לתהום הנשיה! וישאר ממנו רק סיכום שאותו אצרף לדף בעלי חיים באופן טבעי ). מתייחסים שם להלך רוח כנוע, לקשר עם המשפחה המורחבת, לגבולות לילדים ולחינוך ללא כפייה.
אני אולי אצטרף להעברות (כלומר, אחרי שאני אסיים עם דברים שהם לא באופן ולא תמיכה. בין היתר אני מתכוונת לאחד לפחות שני דפים על חתולים, כלבים ותינוקות. ולדעתי זה כן חלק מבאופן. לעומת זאת, בדף על ארנבונים אין כמעט תוכן באופני ויש הרבה פלוניים שצועקים הצילו ומתלוננים על זה שלא עונים להם).
אני אישית רואה הבדל בין כל מיני דפים של נשוים שמאוהבים וכו', לדפים של תמיכה בהתמודדות עם אתגרים בהורות. זה חלק מנושאי הליבה - לגדל ילדים באופן טבעי!
אפשר גם ללכת יותר לפי האופי. ואני מתכוונת לנקוט פעולות מונעות, כדי שבדפים שמכילים הצפה של אלמונים לא טבעיים במיוחד ההצפה הזו לא תחזור אחרי שאמחק אותה.
אני חושבת שגם בדפי תמיכה יש מקום לזה - לראות מה האופי של הדף, ואם הוא אופי של הודעות קצרות של אנשים שבאים מגוגל, וחושבים שכולם חייבים להם, אפשר להעביר לשם. בעצם, יש לי רעיון לדף שאני יכולה להעביר לשם - תמיכה בהורדה במשקל וכניסה לכושר. אומנם ניצן מופיעה שם די להסביר את הגישה, ועדיין הדף שונה מהותית מ גמילה ביתית ממתוקים. אני חושבת שלעבור בקצרה על דפי התזונה זה משהו שאני יכולה לעשות - זה תחום שאני קרובה אליו ואוהבת אותו.
וזה יפתור בעיה שיש לי עם הנושא כבר כמה זמן - יש כל מיני דפים שעוסקים בתזונה באופן טבעי (ולא משנה כמה רחב המנעד של מה זה "טבעי" בתזונה לדעתן של הכותבות), ויש דפים של דיאטה. והם שונים! אז אפשר להעביר את כל דפי הדיאטה לאתר התמיכה, ולפתוח שם מדור כזה. מה דעתך?
יש כל כך הרבה דפים שהם לא באופניים בברור, שאני לא רואה סיבה להעביר את אלו שכן. מה באופני בדף ההוא? כל הסאבטקסט. ובכך אפשר לראות בברור הבדל בינו לבין הדף על גידול ארנבונים (שיעלם לתהום הנשיה! וישאר ממנו רק סיכום שאותו אצרף לדף בעלי חיים באופן טבעי ). מתייחסים שם להלך רוח כנוע, לקשר עם המשפחה המורחבת, לגבולות לילדים ולחינוך ללא כפייה.
אני אולי אצטרף להעברות (כלומר, אחרי שאני אסיים עם דברים שהם לא באופן ולא תמיכה. בין היתר אני מתכוונת לאחד לפחות שני דפים על חתולים, כלבים ותינוקות. ולדעתי זה כן חלק מבאופן. לעומת זאת, בדף על ארנבונים אין כמעט תוכן באופני ויש הרבה פלוניים שצועקים הצילו ומתלוננים על זה שלא עונים להם).
אני אישית רואה הבדל בין כל מיני דפים של נשוים שמאוהבים וכו', לדפים של תמיכה בהתמודדות עם אתגרים בהורות. זה חלק מנושאי הליבה - לגדל ילדים באופן טבעי!
אפשר גם ללכת יותר לפי האופי. ואני מתכוונת לנקוט פעולות מונעות, כדי שבדפים שמכילים הצפה של אלמונים לא טבעיים במיוחד ההצפה הזו לא תחזור אחרי שאמחק אותה.
אני חושבת שגם בדפי תמיכה יש מקום לזה - לראות מה האופי של הדף, ואם הוא אופי של הודעות קצרות של אנשים שבאים מגוגל, וחושבים שכולם חייבים להם, אפשר להעביר לשם. בעצם, יש לי רעיון לדף שאני יכולה להעביר לשם - תמיכה בהורדה במשקל וכניסה לכושר. אומנם ניצן מופיעה שם די להסביר את הגישה, ועדיין הדף שונה מהותית מ גמילה ביתית ממתוקים. אני חושבת שלעבור בקצרה על דפי התזונה זה משהו שאני יכולה לעשות - זה תחום שאני קרובה אליו ואוהבת אותו.
וזה יפתור בעיה שיש לי עם הנושא כבר כמה זמן - יש כל מיני דפים שעוסקים בתזונה באופן טבעי (ולא משנה כמה רחב המנעד של מה זה "טבעי" בתזונה לדעתן של הכותבות), ויש דפים של דיאטה. והם שונים! אז אפשר להעביר את כל דפי הדיאטה לאתר התמיכה, ולפתוח שם מדור כזה. מה דעתך?
אני אישית רואה הבדל בין כל מיני דפים של נשוים שמאוהבים וכו', לדפים של תמיכה בהתמודדות עם אתגרים בהורות. זה חלק מנושאי הליבה - לגדל ילדים באופן טבעי
מאוד מסכימה
מאוד מסכימה
אני מודה שגם אני עושה הרבה פעולות עריכה לפני שאני מאחדת דפים (עשיתי את זה לכמה וכמה עכשיו) ומוחקת הרבה שאלות שנשארו ללא תשובה למשל (ואפשר לראות מהסגנון מאיפה הן הגיעו) או תגובות כאלה תלושות.
אבל אין מצב שאני אעשה את זה בכל דף שאני פותחת בעניין הזה. זה מייגע נורא.
בחלק מהדפים האלה יש איזו עצירה של הדיון לפני כמה שנים, ואז פשוט רשימה של עוד שאלה ועוד שאלה בלי תשובות. הכל בנושא אבל זה כבר אופי אחר אז אני קוראת אחורה ומוחקת בבלוק את כל מה שנוסף.
<למרות שאני מודה שיש לזה ערך. זה נותן תחושה שלא נמצאים לבד ושיש עוד רבים רבים עם אותה בעיה ואני בטוחה שיש מי שזה מנחם אותה או אותו. בכל זאת, אני בוחרת למחוק.>
עדיין לא הצלחתי להבין למה דפים של נשואים ובוגדים שמשוחחים בפתיחות על הקושי המשפחתי והזוגי שזה יוצר שונים מהורים שמשוחחים על הקשיים בהורות ומה שזה עושה למשפחה.
בעיניי לא כל מה שקשור לילדים זה באופן טבעי בצורה אוטומטית. ולא כל דף שנפתח עם מצוקה אישית צריך פשוט להישאר במקומו.
הדברים כל כך, אבל כל כך חוזרים על עצמם...
איחדתי כבר כמה וכמה כאלה מכל מיני סוגים אבל זה אינסופי באמת.
מחכה לראות מה חושבות עוד משוטטות כאן.
האם העיקרון הוא שכל דף שנפתח ונכתב בסגנון של באופן טבעי נשאר במקומו כמו שהוא?
כלומר - מה שעובר לשיתוף ותמיכה זה מה שלא מרגיש כמו ברוח האתר? לדעתי לא יהיו הרבה כאלה כי ברוב המוחץ של הדפים מי שבאה להגיב היא מכאן והגיבה ברוח המקומית פחות או יותר.
אני בעד העברת דפי הדיאטה מכאן ולא חושבת שצריך לטרוח על פתיחת מדור שם. את המאמצים צריך להשקיע כאן.
מי שזה יקר לה שיישאר שתפתח מדור דיאטה שם ותתחזק אותו.
אלא אם לא הבנתי אותך וזה חשוב לך שתהיה לזה ניראות שם.
אבל אין מצב שאני אעשה את זה בכל דף שאני פותחת בעניין הזה. זה מייגע נורא.
בחלק מהדפים האלה יש איזו עצירה של הדיון לפני כמה שנים, ואז פשוט רשימה של עוד שאלה ועוד שאלה בלי תשובות. הכל בנושא אבל זה כבר אופי אחר אז אני קוראת אחורה ומוחקת בבלוק את כל מה שנוסף.
<למרות שאני מודה שיש לזה ערך. זה נותן תחושה שלא נמצאים לבד ושיש עוד רבים רבים עם אותה בעיה ואני בטוחה שיש מי שזה מנחם אותה או אותו. בכל זאת, אני בוחרת למחוק.>
עדיין לא הצלחתי להבין למה דפים של נשואים ובוגדים שמשוחחים בפתיחות על הקושי המשפחתי והזוגי שזה יוצר שונים מהורים שמשוחחים על הקשיים בהורות ומה שזה עושה למשפחה.
בעיניי לא כל מה שקשור לילדים זה באופן טבעי בצורה אוטומטית. ולא כל דף שנפתח עם מצוקה אישית צריך פשוט להישאר במקומו.
הדברים כל כך, אבל כל כך חוזרים על עצמם...
איחדתי כבר כמה וכמה כאלה מכל מיני סוגים אבל זה אינסופי באמת.
מחכה לראות מה חושבות עוד משוטטות כאן.
האם העיקרון הוא שכל דף שנפתח ונכתב בסגנון של באופן טבעי נשאר במקומו כמו שהוא?
כלומר - מה שעובר לשיתוף ותמיכה זה מה שלא מרגיש כמו ברוח האתר? לדעתי לא יהיו הרבה כאלה כי ברוב המוחץ של הדפים מי שבאה להגיב היא מכאן והגיבה ברוח המקומית פחות או יותר.
אני בעד העברת דפי הדיאטה מכאן ולא חושבת שצריך לטרוח על פתיחת מדור שם. את המאמצים צריך להשקיע כאן.
מי שזה יקר לה שיישאר שתפתח מדור דיאטה שם ותתחזק אותו.
אלא אם לא הבנתי אותך וזה חשוב לך שתהיה לזה ניראות שם.
-
להעביר את ציפיות בזוגיות כבר כתבתי באיזה מקום, לא?
-
בשמת
מסכימה.
צילי
אני לא תמיד מצליחה לנסח במילים קרטריון שאני מרגישה. אבל התחושה שלי מכל מיני דפים שאני עוברת עליהם עכשיו היא שאין להם תחושה באופנית. כך שאני בינתיים מתחילה מהם.
ובנוגע לדיאטה, כנראה אכן לא אעשה שם מדור. פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים
מסכימה.
צילי
אני לא תמיד מצליחה לנסח במילים קרטריון שאני מרגישה. אבל התחושה שלי מכל מיני דפים שאני עוברת עליהם עכשיו היא שאין להם תחושה באופנית. כך שאני בינתיים מתחילה מהם.
ובנוגע לדיאטה, כנראה אכן לא אעשה שם מדור. פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים

התחושה שלי מכל מיני דפים שאני עוברת עליהם עכשיו היא שאין להם תחושה באופנית. כך שאני בינתיים מתחילה מהם.
סבבה. אני אראה מה את עושה. אולי זה יעזור לי להבין יותר טוב.
פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים
כמה מוכר...
סבבה. אני אראה מה את עושה. אולי זה יעזור לי להבין יותר טוב.
כמה מוכר...
-
את מטפלת בדף בעלי חיים באופן טבעי? כי צריך לשמור משם כמה הודעות של אביעד ס ושל אלה לי לה וזהו, כל השאר למחיקה.
-
הפניות לכאן
אצלי הפניות לכאן בכלל לא עובד. נתקע כל פעם.
אצלי הפניות לכאן בכלל לא עובד. נתקע כל פעם.
מסתבר שהדף שאריות אחרי הפלה הפך לעוד דף כזה שמגיעות אליו רבות מגוגל והוא התמלא בהמון שאלות נטולות תשובה, ורובן עוסקות בהפלה ולא בדיוק בשאריות אחרי הפלה.
מחקתי את הרוב, למי שתוהה לאן רוב הדף נעלם.
מחקתי את הרוב, למי שתוהה לאן רוב הדף נעלם.
-
אילו הודעות של אביעד לדעתך כדאי לשמור? כי אני ראיתי בינתיים רק הודעה של אלה לי לה שכדאי לשמור. וכן, כל השאר בברור למחיקה. יחד עם הסיכום מדף הארנבונים ומה שיש על צבים יהיה לנו דף על בעלי חיים 

-
היה פעם מידע באיזה דף על תזונה טבעית לחיות מחמד (כלבים חתולים), הוא כבר נמחק?
-
אם הו אנמחק, אז לא בסבב העריכות הנוכחי. במדור בעלי חיים לא מצאתי אותו. את זוכרת במקרה מה שמו? או מילות חיפוש כלשהן?
-
לא, כי המידע היה (ברור, חחח) בתוך דף עם מידע כללי יותר על כלב/תולים...
האם בעקבות השינויים וההעברה לאתר תמיכה הדפים האלו כבר לא יופיעו במה חדש?
-
נכון. אבל הם יופיעו ב שיתוף:מה חדש .
לדעתי - להעביר, עם הודעת הסבר
יעלי, אם אני אשאיר הודעת הסבר אז לא תתרחש העברה אוטומטית.
<מדובר בדף איך שוכחים מישהו>
התכוונת הסבר בדף במיקומו החדש? כי בעיקרון חשבתי שהדברים נוסחו כך שלא יהיה צורך בהסבר נוסף.
למה התכוונת?
יעלי, אם אני אשאיר הודעת הסבר אז לא תתרחש העברה אוטומטית.
<מדובר בדף איך שוכחים מישהו>
התכוונת הסבר בדף במיקומו החדש? כי בעיקרון חשבתי שהדברים נוסחו כך שלא יהיה צורך בהסבר נוסף.
למה התכוונת?
-
אוטומטית? כשנכנסים לדף שהועבר מוצאים קישור, לא קופצים ישר לאתר התמיכה. אני טועה?
(כי אם יש קישור, אז אפשר לכתוב אחריו הודעה)
(כי אם יש קישור, אז אפשר לכתוב אחריו הודעה)
-
העברתי כבר קודם, והשארתי הודעה בדף במיקום החדש. מקווה שיצא בסדר.
-
יעלילה, עכשיו זה כבר אוטומטית, יונת תיקנה.
ממש מדהים איך כמעט בכל דף שאני נכנסת בו לעריכה פנימית אני מוצאת איזו תקופה שבה הדף הוצף בכל מיני חפשני גוגל שבאו להשאיר שאלות בכינויים חדשים וללכת.
הדבר המדהים הוא שכאשר זה קורה אז באים אחרים במשך איזו תקופה ואז זה נרגע. זה כאילו... מדבק
אני מוכרחה לומר שיש משהו מספק בלמחוק את זה. מקווה שאני לא נשמעת מוזרה לגמרי.
הבעיה היא שאי אפשר למחוק את זה מייד כשזה קורה כי זה לא נעים. השאלות רלבנטיות לדף, גם אם ברור שזה לא מישהו מכאן.
ואז בא עוד מישהו ועוד ואי אפשר למחוק אף אחד, כי אולי יענו להם? וככה זה נמשך...
הדבר המדהים הוא שכאשר זה קורה אז באים אחרים במשך איזו תקופה ואז זה נרגע. זה כאילו... מדבק

אני מוכרחה לומר שיש משהו מספק בלמחוק את זה. מקווה שאני לא נשמעת מוזרה לגמרי.
הבעיה היא שאי אפשר למחוק את זה מייד כשזה קורה כי זה לא נעים. השאלות רלבנטיות לדף, גם אם ברור שזה לא מישהו מכאן.
ואז בא עוד מישהו ועוד ואי אפשר למחוק אף אחד, כי אולי יענו להם? וככה זה נמשך...
-
_הבעיה היא שאי אפשר למחוק את זה מייד כשזה קורה כי זה לא נעים. השאלות רלבנטיות לדף, גם אם ברור שזה לא מישהו מכאן.
ואז בא עוד מישהו ועוד ואי אפשר למחוק אף אחד, כי אולי יענו להם? וככה זה נמשך..._
בטח שאפשר! אפשר לחכות פרק זמן סביר, נניח שבועיים-חודש, לראות שלא עונים, ולמחוק. גם אם יענו, האלמונים כנראה כבר לא יראו את זה...
<מוחקת עכשיו דברים מיותרים. לא רק שאלות של אלמונים מדף המקלונים. הנה עוד בעל חיים באופן טבעי...>
ואז בא עוד מישהו ועוד ואי אפשר למחוק אף אחד, כי אולי יענו להם? וככה זה נמשך..._
בטח שאפשר! אפשר לחכות פרק זמן סביר, נניח שבועיים-חודש, לראות שלא עונים, ולמחוק. גם אם יענו, האלמונים כנראה כבר לא יראו את זה...
<מוחקת עכשיו דברים מיותרים. לא רק שאלות של אלמונים מדף המקלונים. הנה עוד בעל חיים באופן טבעי...>
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2014, 17:19
- דף אישי: הדף האישי של לב_שומע*
יעלי לה, אולי התכוונת לדף גידול חתולים באופן טבעי?
אפשר לחכות פרק זמן סביר, נניח שבועיים-חודש, לראות שלא עונים, ולמחוק
למי יש כוח לזכור את הדברים האלה?
אולי נייצר תיוג חדש? נקרא לו בקשה לבדיקה והוא יירשם אחרי שאלה כזו או תגובה כזו שכולנו יודעות מראש שלא תתרומם.
זה יאונדקס בדף של התיוג, וככה מי שתרצה תוכל למצוא אותם בשנייה.
אם השאלה באמת לא התרוממה - מוחקים אותה.
ואם התרוממה - מוחקים את התיוג וזהו.
התיוג לא חשוד ולא מעליב (בעיקר את מי שלא מכאן ובכלל לא מכירה את זה) אבל הוא ממש יקל על מצבים כאלה שמישהי באה אחרי השאלה וחושבת שזה מקום טוב גם לשאלה שלה וככה הדף מתמלא בשאלות מיותמות, והדיון המקורי שלו לא נמשך או סתם מקבל סיום דרדלה כזה.
למי יש כוח לזכור את הדברים האלה?
אולי נייצר תיוג חדש? נקרא לו בקשה לבדיקה והוא יירשם אחרי שאלה כזו או תגובה כזו שכולנו יודעות מראש שלא תתרומם.
זה יאונדקס בדף של התיוג, וככה מי שתרצה תוכל למצוא אותם בשנייה.
אם השאלה באמת לא התרוממה - מוחקים אותה.
ואם התרוממה - מוחקים את התיוג וזהו.
התיוג לא חשוד ולא מעליב (בעיקר את מי שלא מכאן ובכלל לא מכירה את זה) אבל הוא ממש יקל על מצבים כאלה שמישהי באה אחרי השאלה וחושבת שזה מקום טוב גם לשאלה שלה וככה הדף מתמלא בשאלות מיותמות, והדיון המקורי שלו לא נמשך או סתם מקבל סיום דרדלה כזה.
-
רעיון נחמד.
אני תוהה מה לעשות עם מדור בעלי חיים. מה הקשר שלו לבאופן? נניח, יש את הדף טיפול בגור חתולים יתום . מה בכלל הוא עושה פה? לאחד אותו לדף בעלי החיים שיקום במהרה, או פשוט למחוק?
אני תוהה מה לעשות עם מדור בעלי חיים. מה הקשר שלו לבאופן? נניח, יש את הדף טיפול בגור חתולים יתום . מה בכלל הוא עושה פה? לאחד אותו לדף בעלי החיים שיקום במהרה, או פשוט למחוק?
למחוק, לדעתי. מעולם לא הבנתי את כל הדפים האלה של טיפול בחיות ומה הם עושים כאן.
-
חלק מהם מדברים על טיפול טבעי. נניח, מה האוכל הטבעי לחתולים וכלבים, ובמה הוא עדיף על פיכסה תעשייתית? זה לא דיון שאפשר למצוא במקומות אחרים...
לעומת זאת, דיונם על תינוקות חדשים ובעלי חיים דווקא נראים לי קשורים, אבל רק מספיק קשורים כדי לאחד אותם לדף אחד... לא צריך שלושה. מה גם שהדף לא ארוך במיוחד...
לעומת זאת, דיונם על תינוקות חדשים ובעלי חיים דווקא נראים לי קשורים, אבל רק מספיק קשורים כדי לאחד אותם לדף אחד... לא צריך שלושה. מה גם שהדף לא ארוך במיוחד...
-
מה דעתכן על הדף דף תמיכה בבעלות שחלות פוליציסטיות
אני אערוך אותו וזה ייראה יותר טוב אחר כך.
במקום שבו יש כזו תמיכה מאסיבית בהריונות זה נראה לי חשוב.
אבל חלקים גדולים ממנו הם תפוזיים ("היי בנות...")
במקום שבו יש כזו תמיכה מאסיבית בהריונות זה נראה לי חשוב.
אבל חלקים גדולים ממנו הם תפוזיים ("היי בנות...")
אה, סליחה, עכשיו אני רואה שיש דף על זה.
את בעצם שואלת על דף התמיכה.
אני ממש בעד למחוק אותו. קראתי אותו והוא בדיוק מהדפים שמושכים אש לכאן.
תכף אתייג שם.
את בעצם שואלת על דף התמיכה.
אני ממש בעד למחוק אותו. קראתי אותו והוא בדיוק מהדפים שמושכים אש לכאן.
תכף אתייג שם.
אז כבר ערכתי את הדף הרצוי של השחלות הפוליציסטיות.
אחרי העריכה גיליתי שבעצם יש בו כמעט אפס מידע מדויק.
הכל מן השערות כאלה ושליחה של המתעניינות לטיפול אלנטרנטיבי בלי יותר מדי הסברים. לזו עזרה שיטת אביבה ולזו הומאופטיה ולהיא דיקור סיני.
לא חושבת שבאמת יש בזה ערך כלשהו, אם להיות כנה לגמרי.
אז הדף נראה יותר טוב, ובלי כל השאלות חסרות התשובה, אבל הוא גם קצת דף חסר ערך למען האמת.
מה דעתכן?
אז כבר ערכתי את הדף הרצוי של השחלות הפוליציסטיות.
אחרי העריכה גיליתי שבעצם יש בו כמעט אפס מידע מדויק.
הכל מן השערות כאלה ושליחה של המתעניינות לטיפול אלנטרנטיבי בלי יותר מדי הסברים. לזו עזרה שיטת אביבה ולזו הומאופטיה ולהיא דיקור סיני.
לא חושבת שבאמת יש בזה ערך כלשהו, אם להיות כנה לגמרי.
אז הדף נראה יותר טוב, ובלי כל השאלות חסרות התשובה, אבל הוא גם קצת דף חסר ערך למען האמת.
מה דעתכן?
-
אני אערוך אותו וזה ייראה יותר טוב אחר כך.
על איזה דף אמרת את זה?
ואני בעד המחיקה של דף תמיכה בבעלות שחלות פוליציסטיות עקרונית, אבל כותבים בו עכשיו, והנושא כביכול באופני...
בגלל זה העדפתי לשאול כאן לפני הסימון.
על איזה דף אמרת את זה?
ואני בעד המחיקה של דף תמיכה בבעלות שחלות פוליציסטיות עקרונית, אבל כותבים בו עכשיו, והנושא כביכול באופני...
בגלל זה העדפתי לשאול כאן לפני הסימון.
-
עכשיו ראיתי שהוספת...
הוא אכן נראה די חסר ערך, ואני לא מצליחה לחשוב על דף מתאים לאחד אותו אליו - חיפוש על שחלות פוליציסטיות לא נתן מועמדים מתאימים. אני הפסקתי עם הגלולות לא מועמד מתאים לאיחוד (אבל מתאים לעריכה). אולי לחפש על בעיות פוריות? מישהי יודעת מה זה בכלל, השחלות הפוליציסטיות האלו, ולאיפה מתאים לאחד את זה?
הוא אכן נראה די חסר ערך, ואני לא מצליחה לחשוב על דף מתאים לאחד אותו אליו - חיפוש על שחלות פוליציסטיות לא נתן מועמדים מתאימים. אני הפסקתי עם הגלולות לא מועמד מתאים לאיחוד (אבל מתאים לעריכה). אולי לחפש על בעיות פוריות? מישהי יודעת מה זה בכלל, השחלות הפוליציסטיות האלו, ולאיפה מתאים לאחד את זה?
-
צילי, מסכימה איתך שלמחיקה אבל בדיוק מישהי כתבה בו S-: לא נעים למחוק מייד אחרי ההודעות שלה.
סליחה על הבורות, אבל השאלה שלה שייכת בכלל לדף שם?
אולי אפשר להעביר את השאלה לדף אחר, להשאיר לה הודעה בדף הבית, ואז למחוק.
הוא אכן נראה די חסר ערך, ואני לא מצליחה לחשוב על דף מתאים לאחד אותו אליו
למה לאחד אם הוא חסר ערך? זה דף למחיקה, ממש פשוט.
ואם תבוא מישהי עם מידע ממשי שצריך לחלוק היא תפתח דף בנושא. לדעתי ככה זה צריך לעבוד.
אולי אפשר להעביר את השאלה לדף אחר, להשאיר לה הודעה בדף הבית, ואז למחוק.
הוא אכן נראה די חסר ערך, ואני לא מצליחה לחשוב על דף מתאים לאחד אותו אליו
למה לאחד אם הוא חסר ערך? זה דף למחיקה, ממש פשוט.
ואם תבוא מישהי עם מידע ממשי שצריך לחלוק היא תפתח דף בנושא. לדעתי ככה זה צריך לעבוד.
-
אני חושבת שבכל זאת יש בו קצת ערך, כך שאם הייתי מוצאת דף שעוסק באיזה נושא כללי ששחלות פולימשהו הן תת נושא שלו, הייתי מאחדת לשם. אבל אם אין דך כזה - למחיקה.
צילי, אין לי שמץ של מושג מה הם המושגים המוזרים האלו, אבל הם נראים לי שייכים לדף אני הפסקתי עם הגלולות ולא לדף הזה. אבל אני רוצה לערוך את דף הגלולות לפני שמעבירים את ההודעה. אולי מחר? ואז באמת אפשר להשאיר הודעה בדף הבית.
<מעניין מה ישאר ממדור בעלי החיים אחרי הניקיון שאני עושה שם...>
צילי, אין לי שמץ של מושג מה הם המושגים המוזרים האלו, אבל הם נראים לי שייכים לדף אני הפסקתי עם הגלולות ולא לדף הזה. אבל אני רוצה לערוך את דף הגלולות לפני שמעבירים את ההודעה. אולי מחר? ואז באמת אפשר להשאיר הודעה בדף הבית.
<מעניין מה ישאר ממדור בעלי החיים אחרי הניקיון שאני עושה שם...>
-
אבל השאלה שלה שייכת בכלל לדף שם?
לא קראתי בעיון... רק ראיתי שזה מהיום.
אפשר להעתיק לה את מה שהיא כתבה לדף הבית, ולהגיד לה שהיא כתבה בדף למחיקה שאכן נמחק, ולא רצית לזרוק את ההודעות שלה אז העתקת עבורה אותן לדף הבית כדי שתוכל לכתוב אותן בדף אחר יותר מתאים.
לא קראתי בעיון... רק ראיתי שזה מהיום.
אפשר להעתיק לה את מה שהיא כתבה לדף הבית, ולהגיד לה שהיא כתבה בדף למחיקה שאכן נמחק, ולא רצית לזרוק את ההודעות שלה אז העתקת עבורה אותן לדף הבית כדי שתוכל לכתוב אותן בדף אחר יותר מתאים.
רעיון טוב, בשמת. תודה.
-
אני בעד להעביר את ההודעה לדף על הפסקת הגלולות, בתור הדף המתאים יותר (ואולי לשנות את שמו? משהו בסגנון תופעות לוואי של גלולות?), ולהודיע על ההעברה בדף הבית. וכנראה מחר אעשה זאת (אם צילי לא תעשה זאת לפניי)
העברתי את זה אליה ושהיא תחליט.
את יכולה אחרי שאת משנה שם להציע לה את הדף הזה אחרי מה שכתבתי לה ושהיא תחליט מה מתאים לה.
את יכולה אחרי שאת משנה שם להציע לה את הדף הזה אחרי מה שכתבתי לה ושהיא תחליט מה מתאים לה.
-

-
צילי, לגבי דפים שהם לא בדיוק באופני אבל כן ברוח באופנית, אני חושבת שצריך ללכת לפי תחושה: כמו הניסוח שהתגבש ב-דפי שיתוף ותמיכה, שמאפשר להשאיר דפים עם איזושהי התבוננות, חקירה עצמית, חשיבה, קשב, פתיחות, נכונות לידע חדש. .
אני מאוד שמחה על המחיקות. כל מחיקה מבליטה יותר את מה שמשאירים.
גם אני. וזה נכון גם בתוך הדפים וגם בין הדפים.
והכי נחמד לי למחוק מלא בתוך הדף ואז להבין שבעצם אין לו ערך ולמחוק אותו בשלמותו
זו ממש מתודה של ניתוח איכותני שדומה לדוקטורט שלי. מי היה מאמין שזה יהיה שמיש לי כאן...
גם אני. וזה נכון גם בתוך הדפים וגם בין הדפים.
והכי נחמד לי למחוק מלא בתוך הדף ואז להבין שבעצם אין לו ערך ולמחוק אותו בשלמותו

זו ממש מתודה של ניתוח איכותני שדומה לדוקטורט שלי. מי היה מאמין שזה יהיה שמיש לי כאן...
-
אני אישית מרגישה אי נעימות בנוגע לזו שבאה להתייעץ. היא באה לפה, מישהי המליצה לה בדף הבית לדף התמיכה, ואז הדף נמחק! מצד שני, אני בכלל לא בטוחה מה לחשוב על מי שמצהירה שהיא באה לפה לפתוח דף על שחלות פוליציסטיות.
כך שאני מרגישה אי נעימות משני הכיוונים. מעיין תחושה קטנה וקלה ובקושי מורגשת של אי נוחות שאני לא יודעת מה לעשות איתה. מלבד לערוך את דף הגלולות ולכתוב הסבר ברור יותר בדף שלה...
כך שאני מרגישה אי נעימות משני הכיוונים. מעיין תחושה קטנה וקלה ובקושי מורגשת של אי נוחות שאני לא יודעת מה לעשות איתה. מלבד לערוך את דף הגלולות ולכתוב הסבר ברור יותר בדף שלה...
-
קורה משהו מוזר במחיקות. כשמחקתי אחד מדפי בעלי החיים הוא לא נמחק מהפעם הראשונה. וכך גם דף התמיכה של השחלות. במה חדש מופיע לי שצילי מחקה אותו, אבל אני לוחצת על הקישור ונכנסת אליו. כמה מוזר. למישהי יש רעיונות בנושא? (מלבד למחוק אותו שוב, שזה מה שעשיתי)
אישה, אני חושבת שכתבת לה מקסים ביותר ומושקע כזה. וגם שלי היה בסדר גמור אם יותר לי לומר.
לא משהו שמרגיש כמו - זרקו אותך דקה אחרי שבאת אלא יותר - באת, ויצאה איזו אי הבנה שכזו אז הנה עוזרים לך לתקן ואכפת ממך.
לא משהו שמרגיש כמו - זרקו אותך דקה אחרי שבאת אלא יותר - באת, ויצאה איזו אי הבנה שכזו אז הנה עוזרים לך לתקן ואכפת ממך.
-
כתבתי לשייקו בדף הבית שלה, ועכשיו אני כבר לא מרגישה אי נוחות.
יש בסוף הדף על הפסקת הגלולות קטע שבו יש לא מעט אלמוניות, אבל שכותבות די לנושא, ויש תגובות ענייניות. מה דעתכן? אשמח אם עוד מישהי תעבור על סוף הדף.
וגם, פתחתי את מה חדש של היום וסימנתי שיראה לי רק עריכות ומחיקות (ושינויים שכבר ראיתי. כשלא סימנתי את זה הוא העלים לי משום מה את רוב העריכות שלי). איזה כייף להסתכל על כל העריכות והמחיקות האלו!
יש בסוף הדף על הפסקת הגלולות קטע שבו יש לא מעט אלמוניות, אבל שכותבות די לנושא, ויש תגובות ענייניות. מה דעתכן? אשמח אם עוד מישהי תעבור על סוף הדף.
וגם, פתחתי את מה חדש של היום וסימנתי שיראה לי רק עריכות ומחיקות (ושינויים שכבר ראיתי. כשלא סימנתי את זה הוא העלים לי משום מה את רוב העריכות שלי). איזה כייף להסתכל על כל העריכות והמחיקות האלו!
-
אישה, יכול להיות שמישהו הוסיף או ערך בזמן שמחקת.
-
צילי
ההודה שלך הייתה לחלוטין בסדר, אבל עדיין הרגיש לי לא נעים שהפנו אותה לדף ואחר כך מחקו את הדף והחזירו את ההודעה שלה לדף שלה...
כלומר, זה לא עניין של מילים, אלא של מעשים. לכן הפנתי אותה לכמה מקומות, וגם נתתי תשובה שבעיני עניינית (שלא הייתי כותבת אילולא גל העריכות הנוכחי).
ההודה שלך הייתה לחלוטין בסדר, אבל עדיין הרגיש לי לא נעים שהפנו אותה לדף ואחר כך מחקו את הדף והחזירו את ההודעה שלה לדף שלה...
כלומר, זה לא עניין של מילים, אלא של מעשים. לכן הפנתי אותה לכמה מקומות, וגם נתתי תשובה שבעיני עניינית (שלא הייתי כותבת אילולא גל העריכות הנוכחי).
-
אישה, יכול להיות שמישהו הוסיף או ערך בזמן שמחקת.
מישהו ערך את דף התמיכה לשחלות פוליציסטיות שצילי מחקה? לא שאני ראיתי. וזה הופיע במה חדש בתור מחוק. בדקתי עכשיו במה חדש - מסומן ששייקו כתבה בדף, ואז צילי מחקה אותו. אין עריכות אחרות. ואז אני מחקתי אותו! שזה סימון שעוד לא יצא לי לראות במה חדש.
צילי, מחקת בשיטה הישנה או באמצעות מחוללת העריכות?
מישהו ערך את דף התמיכה לשחלות פוליציסטיות שצילי מחקה? לא שאני ראיתי. וזה הופיע במה חדש בתור מחוק. בדקתי עכשיו במה חדש - מסומן ששייקו כתבה בדף, ואז צילי מחקה אותו. אין עריכות אחרות. ואז אני מחקתי אותו! שזה סימון שעוד לא יצא לי לראות במה חדש.
צילי, מחקת בשיטה הישנה או באמצעות מחוללת העריכות?
אני מוחקת רק עם המחוללת. אני לקוחה ותיקה ונאמנה 
טוב, צ'מעו. הלכתי עם ההצעה של יעלי וערכתי את הדף ציסטה בשחלה
אבל מה? העצות אותן עצות כמו בשחלות פוליציסטיות (למרות שזה שני דברים שונים) - נסי הומאופטיה, מדקר, רפואה סינית, שיטת אביבה וכו' וכו'.
בקיצור, עצות כאלה עם הרבה כוונה טובה אבל עם אותו רעיון - לכי למישהו אלטנרטיבי ותקווי לטוב.
בשני הדפים שכרגע יש על שחלות יש מעט מאוד מידע ענייני ממש ומועיל. הם בעיקר מרגיעים.
מה דעתכם שאני אאחד אותם לדף שייקרא על שחלות והציסטות שלהן ?

טוב, צ'מעו. הלכתי עם ההצעה של יעלי וערכתי את הדף ציסטה בשחלה
אבל מה? העצות אותן עצות כמו בשחלות פוליציסטיות (למרות שזה שני דברים שונים) - נסי הומאופטיה, מדקר, רפואה סינית, שיטת אביבה וכו' וכו'.
בקיצור, עצות כאלה עם הרבה כוונה טובה אבל עם אותו רעיון - לכי למישהו אלטנרטיבי ותקווי לטוב.
בשני הדפים שכרגע יש על שחלות יש מעט מאוד מידע ענייני ממש ומועיל. הם בעיקר מרגיעים.
מה דעתכם שאני אאחד אותם לדף שייקרא על שחלות והציסטות שלהן ?
יקרות מאוד, סיימתי לי את הסיבוב הזה של העריכות.
היה נחמד מאוד ופורה מאוד, תודה רבה.
אישה במסע, תודה מיוחדת. מגניב לעבוד ככה במקביל עם מישהי בראש דומה.
ניפגש שוב בהתקף הבא שלי
היה נחמד מאוד ופורה מאוד, תודה רבה.
אישה במסע, תודה מיוחדת. מגניב לעבוד ככה במקביל עם מישהי בראש דומה.
ניפגש שוב בהתקף הבא שלי