מחמאות לצ'יק צ'ק
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2005, 11:55
- דף אישי: הדף האישי של כרמל_האורחת*
מחמאות לצ'יק צ'ק
רוצה גם להגיד תודה!
גם בשם משפחתי שאפילו לא יודעת שעליה להודות.. אין ספק שילדי זכו לאמא אחרת, מזו שהייתי יכולה להיות לוליא האתר.
מי בכלל שמע על מיטה משפחתית ממקור אחר? על חשיבות התזונה וההנקה?
אז לכל מי שהביא אותי עד הלום... תודה!
גם בשם משפחתי שאפילו לא יודעת שעליה להודות.. אין ספק שילדי זכו לאמא אחרת, מזו שהייתי יכולה להיות לוליא האתר.
מי בכלל שמע על מיטה משפחתית ממקור אחר? על חשיבות התזונה וההנקה?
אז לכל מי שהביא אותי עד הלום... תודה!
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2007, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של נערה_בהפרעה*
מחמאות לצ'יק צ'ק
אל האתר הנפלא הזה התוודעתי לפני שנתיים וחצי , לאחר לידת בני מחמדי שמעתי על הספר "עיקרון הרצף" וחיפשתי ברשת , כך הגעתי לאתר.
ככל שקראתי ושוטטתי בו יותר הרגשתי יותר ביטחון בדרך שלי שניראתה לכולם כולל לאישי כמוזרה ואפילו מסוכנת לילד,
מה פיתאום לישון יחד במיטה? אפשר למעוך אותו. מה זו הפנטיות הזו בהנקה ? תני לו מטרנה אחרת הוא יגווע ברעב. מה זה הסמרטוט הזה שאת קושרת בו את הילד? הוא יכול להחנק. ומה זה שהוא כל הזמן על הידיים איך הוא ילמד ללכת? הגדילה בחוכמתה אחות טיפת חלב שאמרה בתקיפות שהילד חייב להיות בעגלת אמבטיה בכדי שילמד לזחול.
אני כמעט שהשתכנעתי שאני עושה נזקים למחמל ליבי עד שהגעתי לאתר הניפלא הזה, כאן הבנתי שאני והאינטואיציות שלי הם הדרך הנכונה, נכונה לי ולילדי אבל בעצם נכונה לבני האדם, שמרבית האנשים שכלכך התרחקו מעצמם במשך מאות בשנים עושים טעות ונזק לעצמם ולילדיהם ובעצם לחברה כולה.
בכל מקרה עדיין אנשים סביבי חושבים שאני מוזרה אבל לי זה לא איכפת כי אני יודעת שאני צודקת ושיש עוד כמה אנשים שחושבים כמוני ואני קוראת אותם ומחכימה מחוכמתם.
מה נפל עלי פתאום שאני ככה משתפכת לי אני לא יודעת, אומנם במשך שנתיים אני מבקרת יום יום באתר אבל רק בחודשיים האחרונים התחלתי לכתוב.
בכל מיקרה תודה לכם אנשים נפלאים, תודה על כך שאתם קיימים ותודה על כך שאני נפגשת איתכם, אומנם פגישות וירטואליות אך שוות.
ועכשיו כדאי מאוד ללחוץ על שלח לפני שאתחרט
ככל שקראתי ושוטטתי בו יותר הרגשתי יותר ביטחון בדרך שלי שניראתה לכולם כולל לאישי כמוזרה ואפילו מסוכנת לילד,
מה פיתאום לישון יחד במיטה? אפשר למעוך אותו. מה זו הפנטיות הזו בהנקה ? תני לו מטרנה אחרת הוא יגווע ברעב. מה זה הסמרטוט הזה שאת קושרת בו את הילד? הוא יכול להחנק. ומה זה שהוא כל הזמן על הידיים איך הוא ילמד ללכת? הגדילה בחוכמתה אחות טיפת חלב שאמרה בתקיפות שהילד חייב להיות בעגלת אמבטיה בכדי שילמד לזחול.
אני כמעט שהשתכנעתי שאני עושה נזקים למחמל ליבי עד שהגעתי לאתר הניפלא הזה, כאן הבנתי שאני והאינטואיציות שלי הם הדרך הנכונה, נכונה לי ולילדי אבל בעצם נכונה לבני האדם, שמרבית האנשים שכלכך התרחקו מעצמם במשך מאות בשנים עושים טעות ונזק לעצמם ולילדיהם ובעצם לחברה כולה.
בכל מקרה עדיין אנשים סביבי חושבים שאני מוזרה אבל לי זה לא איכפת כי אני יודעת שאני צודקת ושיש עוד כמה אנשים שחושבים כמוני ואני קוראת אותם ומחכימה מחוכמתם.
מה נפל עלי פתאום שאני ככה משתפכת לי אני לא יודעת, אומנם במשך שנתיים אני מבקרת יום יום באתר אבל רק בחודשיים האחרונים התחלתי לכתוב.
בכל מיקרה תודה לכם אנשים נפלאים, תודה על כך שאתם קיימים ותודה על כך שאני נפגשת איתכם, אומנם פגישות וירטואליות אך שוות.
ועכשיו כדאי מאוד ללחוץ על שלח לפני שאתחרט
מחמאות לצ'יק צ'ק
גם אני רוצה להגיד תודה (חיפשתי את הדף הזה במיוחד)
לכל מי שמאפשר את האתר הזה וכלול כאן למעלה.
לכל מי שעורך את האתר והופך אותו לכל כך נוח וידידותי.
לאנשים הנפלאים שחולקים כאן וכותבים בו,ובאופן מיוחד לשלוש מהן שבין אם הן עונות לי או למישהו אחר אני מרגישה שאני מקבלת המון מהתשובה שלהן והן הפילו אצלי המון אסימונים במהלך השנים שאני קוראת כאן: ההולכת בדרכים , ניצן אמ ובשמת א .
כולכם עוזרים ותומכים אפילו בלי לדעת ולהתכוון. תמיד יימצא מי שיש לו את הסבלנות ואת הפרספקטיבה לענות בנעימות ולהגיד את מה שאני הכי צריכה לשמוע.
המון המון המון תודה.
לכל מי שמאפשר את האתר הזה וכלול כאן למעלה.
לכל מי שעורך את האתר והופך אותו לכל כך נוח וידידותי.
לאנשים הנפלאים שחולקים כאן וכותבים בו,ובאופן מיוחד לשלוש מהן שבין אם הן עונות לי או למישהו אחר אני מרגישה שאני מקבלת המון מהתשובה שלהן והן הפילו אצלי המון אסימונים במהלך השנים שאני קוראת כאן: ההולכת בדרכים , ניצן אמ ובשמת א .
כולכם עוזרים ותומכים אפילו בלי לדעת ולהתכוון. תמיד יימצא מי שיש לו את הסבלנות ואת הפרספקטיבה לענות בנעימות ולהגיד את מה שאני הכי צריכה לשמוע.
המון המון המון תודה.
מחמאות לצ'יק צ'ק
שלום ראיתי במיקרה את האתר והתאהבתי הכותבים פה חכמים וחרוצים וכל כך מנומקים שאין יותר שאלות אחרי שקוראים פה אני נהנתי מאוד מאופן טבעי על הכתבה איך לרוקן את הווסת למרות שזה ניראה לי הזוי בהתחלה קראתי וראיתי שיש כל כך הרבה נשים שחוות את זה ואני לא היחידה (בכל מיקרה נקודות שיפור הם שצריך לעלות פה גם נושאים של בעלי חיים וצער בעליי חיים אני רוצה ליכתוב לכם על הנושאים האלו ולכלו גם עזרה כתובה של הנחיות מיום החיפוש למשך יום האימוץ ועד האילוף תלוי מה בחרתם ) ( גם אבקש שתעבירו את כתיבת התגובות למעלה בלי שצריך לרדת את כל העמוד כדי להחמיא לכם )חוץ מיזה אין לי ולא ייהיו לי טענות על אתר זה ישר כוח כול הכבוד ושבת שלום וגם חג שמח לאילנות ולילה טוב
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
מחמאות לצ'יק צ'ק
איזה מקום...אליפות נראה לי שאני הולך לבקר פה די הרבה.תודה רבה.