האם שמעתם על פראנה

ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי ציל_צול* »

סליחה, עוד לא סיימתי :-)

שעשע אותי שעד הסוף הרופא אוחז בטרמינולוגיה גברית וכל כך תלושה מהעניין. ניצחת, הוא אומר לריי.

את מי ריי ניצח? את מה הוא ניצח?
הרי לא הוכח פה כלום ביחס למה שניסו להוכיח. הניסוי מוכיח שאדם שבריאותו ההתחלתית טובה מאוד, ושאוכל מעט ומדויק, ושדואג באופן קבוע לבריאותו הנפשית והפיזית, יכול לשרוד ללא אוכל ושתייה שמונה ימים.
איך זה קשור לרעיון שניתן לחיות חיים שלמים רק מפראנה? זו נקודה קטנה בדרך. אני אשמח לדבר עם ריי בעוד כמה שנים, בהנחה שהוא יפסיק לשתות מיצים ושייקים על בסיס יומיומי.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

ציל צול, לדעתי תצטרכי לחכות עוד כמה גלגולים או לפחות עד החיים לאחר המוות...
ריי לא יפסיק לשתות מיצים וכך גם כל ממשיכי דרכו והאחרים שבעולם כולו.
האדם אוהב להתעלות מעל יצריו, אך יותר מכך, הוא אוהב להתעלות מעל הבריות שסביבו.
שוב ושוב במשך כל ההיסטוריה האנושית, רודנים, מנהיגי דתות וכתות, ריי מאור וחבריו מוצאים נקודת אחיזה איתנה בבורותם של רבים וטובים,
ולוקחים אותם למסע תחת חסותם, עד שמגדל הקלפים שיסודותיו רעועים עד רקובים מלכתחילה מתחיל לקרוס... ואז הם נעלמים וצצים חדשים.

ריי מאור הוא דוגמא מצוינת למנהיג רוחני בעולמנו, הוא תמים כל כך עד שאינו מבין בעצמו שאינו חי מפראנה באמת.
רבים ממנהיגי הדת שטופי מוח עד שאינם מבדילים בין אמת למציאות, כך גם ריי, הוא מדחיק את העובדה שממשיך לאכול, מיץ או שייק, מה זה משנה בכלל ?
אריאל שרון מאושפז שנים מחובר לאינפוזיה, האם הוא אריאל שרון ניזון מפראנה ?

והקטע המצחיק מכול הוא שריי גם שותה מיצים מתועשים, מלאי סוכר וצבעי מאכל,
הוא טוען שאין לרעלים כל השפעה על הגוף שלו, הם אינם נספגים.
האם יש איזושהי סיבה אחת ויחידה לסמוך עליו שהוא בכלל מחשב מדי יום 500 קלוריות בדיוק ? ואם הוא צורך 1,000 מבלי לשים לב ?
הרי הוא אינו יודע מלכתחילה כמה קלוריות יש במיצים ובפירות שהוא צורך, מכיוון שמבחינתו הסיבה היחידה לכך שהוא צורך מהם היא עבור 'הטעם'.
אם כך, מדוע שלא יישב לאכול מדי פעם אוכל רגיל או תפוח אדמה מוקרם ? (כפי שעושה זאת שחיברה את הספר שעליו הוא מסתמך).
האם זה שהוא צורך מנגו בבלנדר שונה ממנגו שנאכל ביס אחר ביס ? רק אדם מטומטם ברגע הזה (גם אני הייתי כזה) יכול למצוא הבדל תזונתי בין השניים.

ובקיצור, כפי שאמרו כאן כבר קודם, ריי ודומיו הינם עוד מסמר בארון של עולם הרוח והאלוהות שהם משתדלים כל-כך לייצג.
מאז התכנית בטלויזיה, ריי הפך לכוכב בכל טקס ומפגש רוחני + 100,000$ = עסקה משתלמת שכל אדם עם קצת ניסיון בצומות היה מסכים לה.
אם היו עושים מכרז, אני הייתי זוכה בקלות ואף צם ללא מים למשך 10 ימים, אפילו נהנה מכך. ללא פראנה, רוח וצלצולים, רק התעלות נפשית והתייעלות גופנית.

אני רק מאחל לעולם ולחברים בישראל שהמציאות המעוותת כל-כך תחלוף במהרה, הנזק שהיא גורמת בכל יום שעובר לעדר המאמינים בלתי ניתן לכימות. כל אחד מהם עוד יצטרך להסתכל לעצמו בעיניים ולהתעורר, יהיו אלו ימים קשים מדי לחלק מהם ואני יותר מחושש לשלומם.

ובקיצור,
שנדע ליהנות מן המעט ולהפיק את המירב, שנדע ליהנות מפשטות מבלי להרגיש מיוחדים או נעלים ושנדע לאהוב מבלי לצעוק 'אהבה'.
ציל_צול*

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי ציל_צול* »

גם אני הייתי כזה
ומי אתה היום? נשמע שיש לך סיפור מעניין לספר. אני אשמח לשמוע.

וחוץ מזה, ממש מגעיל, אבל לא יכולתי להפסיק לצחוק מזה
אריאל שרון מאושפז שנים מחובר לאינפוזיה, האם הוא אריאל שרון ניזון מפראנה ?
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי אחת* »

אמן לפלוני אלמוני
ציל_צול*

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי ציל_צול* »

הנה קישור לדברים שריי כתב באתר שלו, מן שאלות ותשובות נפוצות. אולי יהיה לכם מעניין לקרוא.
http://pranalife.co.il/whatisprana/faq/

הדבר היחיד שמפתיע אותי הוא הצורך להסביר את מה שהמדע לא יודע להסביר בעזרת הרוח, או במקרה הזה - הפראנה.
ריי בעצם אומר שאם הוא אוכל כמות קלורית קטנטנה, והמדע אומר שהוא צריך לאכול פי 4 או פי 6, אזי את החסר משלימה הפראנה.
ואני תוהה - מה רע בלומר שהמדע לא יודע הכל, ושמה שהמדע קבע הוא פשוט הרבה יותר גמיש ממה שנדמה?
מי אמר שאת ה"חסר" משלימה הפראנה? אפשר פשוט להבין שאין בהכרח חסר.

שהגוף יכול, בדיוק בתהליך ה"התמרה" (כפי שקוראים לו הפראנים) לעבור טרנספורמציה פיזית לחלוטין, להגיע לניצול מקסימלי של כל רכיב מזון, כך שכמות קטנה יותר של קלוריות תספיק לו. וזהו. או אז אפשר לנשום עמוק, להנות מהאוויר, להיות רוחני כמה שמתחשק, בלי לקשור בכלל בין זה לבין הזנה.

והחדשות הטובות - אפשר לאכול היטב, לנשום עמוק, להנות מהאוויר ולהיות רוחני כמה שמתחשק.

בחיי שהפכתי בזה והפכתי בזה ולא הצלחתי להבין את הקשר בין אוויר להזנה. ומי שיאמר לי שלא הגעתי לרמת המודעות הנדרשת... טוב, נו, יש לי מה לענות על זה אבל אני אדחה את זה כרגע :-)
ציל_צול*

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי ציל_צול* »

והערה ברוח אחרת לגמרי שמחזירה אותנו אחורה. ריי עצמו וגם פראנים אחרים מדברים על אותו דבר, שהוא דווקא מעניין מאוד - ניתוק התלות באוכל.
אין פה אמירה נגד האוכל או בעד הפראנה בהכרח, אלא נגד התלות באוכל והאכילה. ולזה אני דווקא מתחברת היטב.
<כותבת ממעמקי היום ה 11 של צום על מים>
גה*
הצטרפות: 11 נובמבר 2014, 10:13

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי גה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מוזמנים לערב הכרות עם הפראנה ותהליך 21 הימים
ביום רביעי 12/11 בשעה 20:00 בגלריית תות נייר המיסדים 39, זכרון יעקב.
מוזמנים למפגש שיתוף בנושא פראנה-חיים ללא הצורך במזון, אך אי התלות במזון גשמי זהו רק יתרון אחד מני רבים נוספים..
פראני הוא אדם שהחליט להתקיים ע”י אור \ אנרגיה
הפראני אינו זקוק למזון על מנת לחיות
מוזמנים באהבה
להרשמה ופרטים 0548087187
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

האם שמעתם על פראנה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

תקציר: אחרי הרעבה עצמית של ימים רבים הוא הבין שהוא פשוט מחסל את עצמו מתת תזונה...
שליחת תגובה

חזור אל “הקהילה - בוירטואליה ובמציאות”