מפלגת התנועה הירוקה
מפלגת התנועה הירוקה
מי זה אברי גלעד שאתם מצטטים אותו ?
האמת, את צודקת. הוא באמת סתם no one. סתם איש תקשורת, על הגבול של איש ציבור. דעתו אינה חשובה כמו של כל אחד אחר במעמדו. סתם נתפסתי עליו, כמייצג הלך רוח מסויים, של אנשים שכן חשים הזדהות עם האג'נדה אך לא רואים שיש לה סיכוי בקלפי. באותה מידה זו יכולה היתה להיות גב' כהן מחדרה וחברתה הקרובה מסעודה משדרות. שתיהן מובילות חברתיות בעלות מוניטין מוצק. ואני מעריך שלשתיהן אין אג'נדה ירוקה. אם בכלל הן יודעות מה זו אג'נדה.
האמת, את צודקת. הוא באמת סתם no one. סתם איש תקשורת, על הגבול של איש ציבור. דעתו אינה חשובה כמו של כל אחד אחר במעמדו. סתם נתפסתי עליו, כמייצג הלך רוח מסויים, של אנשים שכן חשים הזדהות עם האג'נדה אך לא רואים שיש לה סיכוי בקלפי. באותה מידה זו יכולה היתה להיות גב' כהן מחדרה וחברתה הקרובה מסעודה משדרות. שתיהן מובילות חברתיות בעלות מוניטין מוצק. ואני מעריך שלשתיהן אין אג'נדה ירוקה. אם בכלל הן יודעות מה זו אג'נדה.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2009, 23:31
מפלגת התנועה הירוקה
יכול להיות שלא ראיתי מספיק סקרים, אבל בכל מקרה זה לא הכי עודד אותי להצביע לתנועה הירוקה
אולי יעניין אותך לקרוא את זה
אולי יעניין אותך לקרוא את זה
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2009, 23:31
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מפלגת התנועה הירוקה
עפ"י דבריו של ערן בן-ימיני בחוג בית - לתנועה הירוקה ולמימד יחדיו יש גוש יציב ובטוח של תומכים שמספרם עובר את אחוז החסימה. אז אל תחששו והצביעו בלב שקט למי שאתם מאמינים בו.
אותי באופן אישי, יותר מפחיד ללכת לאיבוד בעצמי (בעקבות היגררות אחר ספקולציות שישפיעו עליי לא להצביע למי ולמה שאני באמת רוצה) מאשר שהקול שלי "ילך לאיבוד".
קרן קיימת
אותי באופן אישי, יותר מפחיד ללכת לאיבוד בעצמי (בעקבות היגררות אחר ספקולציות שישפיעו עליי לא להצביע למי ולמה שאני באמת רוצה) מאשר שהקול שלי "ילך לאיבוד".
קרן קיימת
-
- הצטרפות: 22 ינואר 2009, 19:08
מפלגת התנועה הירוקה
מישהו יודע מהי עמדת המפלגה לזוגות חד מיניים?
אני מאד בעד ירוק, מפלגה ירוקה,
אבל בהיותה משולבת עם מימד- נראה לי שלא אוכל לבחור בה, אלא אם אדע מה עמדתם בנושא שכה חשוב לי.
אני מאד בעד ירוק, מפלגה ירוקה,
אבל בהיותה משולבת עם מימד- נראה לי שלא אוכל לבחור בה, אלא אם אדע מה עמדתם בנושא שכה חשוב לי.
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
מפלגת התנועה הירוקה
מימד מכריזה על עצמה שהיא דוגלת באי כפייה דתית ובעד חופש בחירה כך שלא נראה לי שיש כאן בעיה.
מפלגת התנועה הירוקה
מימד מכריזה על עצמה שהיא דוגלת באי כפייה דתית ובעד חופש בחירה כך שלא נראה לי שיש כאן בעיה.
הנה מה שאומר הרב מלכיאור על חקיקה דתית
ובכלל כדאי לראות את כל הסרטונים של התנועה הירוקה מימד
הנה מה שאומר הרב מלכיאור על חקיקה דתית
ובכלל כדאי לראות את כל הסרטונים של התנועה הירוקה מימד
מפלגת התנועה הירוקה
אתמול התקשרו אליי, הודעה מוקלטת של סקר בחירות. האפשרויות היו: עבודה, ליכוד, קדימה וישראל ביתנו. זהו.
היה אפשר לבחור גם לא החלטתי או לא אצביע. לא הייתה אפשרות של מפלגה אחרת. תמוה מאוד.
בעודי חושבת על מה ללחוץ השיחה התנתקה.
<רוב האנשים אינם חושבים?>
היה אפשר לבחור גם לא החלטתי או לא אצביע. לא הייתה אפשרות של מפלגה אחרת. תמוה מאוד.
בעודי חושבת על מה ללחוץ השיחה התנתקה.
<רוב האנשים אינם חושבים?>
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
מפלגת התנועה הירוקה
וזה שוב מחזיר אותנו לפחד הלא מבוסס של אנשים שהמפלגה לא תעבור את אחוז החסימה. לפי נתוני המפלגה, היא עמדה ממש על אחוז החסימה עוד לפני תחילת הקמפיין הציבורי. אז עכשיו בוודאי שעברו. רק שלא רואים את זה בסקרים כי הם לא כוללם את התנועה הירוקה מימד.
זו עוד דרך של המפלגות הגדולות לשמר את כוחן למרות שלא מגיע להן.
מעניין מי מימן את הסקר שסיפרת עליו...
זו עוד דרך של המפלגות הגדולות לשמר את כוחן למרות שלא מגיע להן.
מעניין מי מימן את הסקר שסיפרת עליו...
-
- הצטרפות: 25 יולי 2001, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של נהר_שליט*
מפלגת התנועה הירוקה
אני מתפקדת לתנועה הירוקה מימד
מי מצטרף?
מי מצטרף?
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
מפלגת התנועה הירוקה
מה גישת התנועה הירוקה לחינוך ביתי?
מפלגת התנועה הירוקה
באתר של התנועה הירוקה (ולא הירוקה-מימד) יש חוץ ממצע גם ניירות עמדה.
בנייר העמדה בנושא חינוך כתוב:
"תקודם אוטונומיה הורית בבחירת מסגרת לימוד המתאימה לילד. יתאפשר לימוד במסגרות חינוך מגוונות כגון דמוקראטי, אנתרופוסופי, פתוח, ביתי, תוך בקרה מתאימה לכך שהמסגרת מקדמת את ערכי היסוד של מדינה דמוקראטית."
בנייר העמדה בנושא חינוך כתוב:
"תקודם אוטונומיה הורית בבחירת מסגרת לימוד המתאימה לילד. יתאפשר לימוד במסגרות חינוך מגוונות כגון דמוקראטי, אנתרופוסופי, פתוח, ביתי, תוך בקרה מתאימה לכך שהמסגרת מקדמת את ערכי היסוד של מדינה דמוקראטית."
מפלגת התנועה הירוקה
וגם התבטאות שלו בוועדת החינוך בדיון בנושא חינוך ביתי:
יו”ר הוועדה, ח”כ הרב מיכאל מלכיאור: ”תופעת החינוך הביתי היא עולם מרתק הולך וגדל, ואולם, לגורמים ברשויות המטפלים בנושא אין עדיין את הידע והיכולת לעסוק בנושא. משרד החינוך לא צריך לראות את התופעה ככזו שמאימת עליו. מדובר בחלק ממגמה חברתית בעידן פוסט מודרני, ועל המשרד להיערך בהתאם ולהעביר הכשרה מתאימה לאנשיו. למה לא יהיה מפקח אחד, ארצי מומחה לעניין? השאננות המשפטית והערכית-חינוכית של משרד החינוך בענין תמוהה. הנושא דורש הסדרה בחקיקה, וראוי שמשרד החינוך ייזום זאת-ולא, נעשה זאת כחקיקה פרטית.”
יו”ר הוועדה, ח”כ הרב מיכאל מלכיאור: ”תופעת החינוך הביתי היא עולם מרתק הולך וגדל, ואולם, לגורמים ברשויות המטפלים בנושא אין עדיין את הידע והיכולת לעסוק בנושא. משרד החינוך לא צריך לראות את התופעה ככזו שמאימת עליו. מדובר בחלק ממגמה חברתית בעידן פוסט מודרני, ועל המשרד להיערך בהתאם ולהעביר הכשרה מתאימה לאנשיו. למה לא יהיה מפקח אחד, ארצי מומחה לעניין? השאננות המשפטית והערכית-חינוכית של משרד החינוך בענין תמוהה. הנושא דורש הסדרה בחקיקה, וראוי שמשרד החינוך ייזום זאת-ולא, נעשה זאת כחקיקה פרטית.”
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מפלגת התנועה הירוקה
מלכיאור זכור כאיש ש - באותה ישיבה - שלח את יהודית דנילוב בחזרה אל שולחן העבודה.
-
מפלגת התנועה הירוקה
התרשמתי.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
מפלגת התנועה הירוקה
הרבה בזכות מלכיאור התחיל הקשר הישיר בינינו לבין דנילוב. אף חבר כנסת אחר לא עשה דבר בקשר לחינוך ביתי.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
מפלגת התנועה הירוקה
אז כדאי! נראב לי שנלך על זה
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
מפלגת התנועה הירוקה
מה מלכיאור עשה בקדנציה האחרונה שלו בכנסת? (פרט לפעילות לטובת חינוך הביתי)
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2003, 02:28
- דף אישי: הדף האישי של אבישלום_שליט*
מפלגת התנועה הירוקה
אני עם נהר,
לגבי אחוז החסימה, החלטתי להצביע עבורם כאשר הגעתי למסקנה (או יותר נכון עם הטיעון שהוצג בפני לפני כמה שנים) שאם הקול שלי הוא ה45001 והם עדיין לא יכנסו, האמירה של ההצבעה עבורם היא עדיין חזקה יותר מהאפשרות לתרום למפלגה אחרת מה שעשוי להיות עוד מנדט.
להפך, הסיכוי שהקול שלי יהיה זה שיטה את המנדט הוא מסדר גודל של 1:10,000 , ודווקא כאן התועלת השולית גדולה יותר, כי הקול שלי קונה שני מנדטים במכה.
חוץ מזה אם זו סיבה (החשש מאחוז החסימה) לא להצביע למפלגה שאתה תומך בה, אז זה די נבואה שמגשימה את עצמה.
ונזכור את מילותיו של שמעון פרס, שהוא כבר שכח אותם פעמים רבות, סקרים הם כמו בושם, זה נחמד להריח אבל לא כדאי לשתות
לגבי אחוז החסימה, החלטתי להצביע עבורם כאשר הגעתי למסקנה (או יותר נכון עם הטיעון שהוצג בפני לפני כמה שנים) שאם הקול שלי הוא ה45001 והם עדיין לא יכנסו, האמירה של ההצבעה עבורם היא עדיין חזקה יותר מהאפשרות לתרום למפלגה אחרת מה שעשוי להיות עוד מנדט.
להפך, הסיכוי שהקול שלי יהיה זה שיטה את המנדט הוא מסדר גודל של 1:10,000 , ודווקא כאן התועלת השולית גדולה יותר, כי הקול שלי קונה שני מנדטים במכה.
חוץ מזה אם זו סיבה (החשש מאחוז החסימה) לא להצביע למפלגה שאתה תומך בה, אז זה די נבואה שמגשימה את עצמה.
ונזכור את מילותיו של שמעון פרס, שהוא כבר שכח אותם פעמים רבות, סקרים הם כמו בושם, זה נחמד להריח אבל לא כדאי לשתות
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
מפלגת התנועה הירוקה
גם אני בעד,עוד קול...
-
מפלגת התנועה הירוקה
יצר את הזרם החינוכי החדש, החילוני-דתי (בנוסף לממלכתי ולממ"ד).
-
- הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של שני_צו*
מפלגת התנועה הירוקה
http://hayeruka-meimad.org.il/malkior
45002![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
http://hayeruka-meimad.org.il/malkior
45002
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
מפלגת התנועה הירוקה
בשבוע האחרון פגשתי יותר מדי אנשים שאמרו שהם חוששים "לבזבז" את הקול שלהם ולהיות היחידים. אנא, אל תחששו. מוטב לכל אחד מאיתנו להיות שלם עם עצמו ועם בחירתו ולדעת שעשה כל מה שהוא יכול למען עתידו ועתיד ילדיו. גם אם לא יילך הפעם, לפחות נקדם אותם קצת, לקראת הפעם הבאה...
אל תפחדו שקולכם יילך לאיבוד. אחד, ועוד אחד, ועוד אחד... יש לנו עוד כמה ימים להפיץ את "הבשורה"...
אל תפחדו שקולכם יילך לאיבוד. אחד, ועוד אחד, ועוד אחד... יש לנו עוד כמה ימים להפיץ את "הבשורה"...
-
מפלגת התנועה הירוקה
הוא היה יושב ראש השדולה הסביבתית בכנסת, יזם הרבה חקיקה סביבתית, פעל בנושא קירוב יהודים וערבים, ועוד הרבה.
הוא היה יושב ראש השדולה הסביבתית בכנסת, יזם הרבה חקיקה סביבתית, פעל בנושא קירוב יהודים וערבים, ועוד הרבה.
-
מפלגת התנועה הירוקה
הם באמת נראים לי סבבה חוץ מזה שאני מקבלת מהם אימיילים בלי שביקשתי וזה מכוער.
במי הם תומכים לראשות הממשלה?
במי הם תומכים לראשות הממשלה?
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*
מפלגת התנועה הירוקה
עיינתי במצע וההתייחסות לנושא המדיני קצת מעורפלת. זאת אומרת, לא השתכנעתי שהם מספיק שמאלנים, ואני תוהה אם הם לא קצת מעמעמים את המסר המדיני כדי להשיג קולות של ימניים-אקולוגיים, שלדעתי יש לא מעט כאלה, מתנחלים שמגדלים תרנגולות אורגניות וכו'..
יש איזו התייחסות שלהם למשל למה שקרה כאן בשבועות האחרונים? (אני לא בעניין של להיכנס לויכוחים פוליטיים)
יש איזו התייחסות שלהם למשל למה שקרה כאן בשבועות האחרונים? (אני לא בעניין של להיכנס לויכוחים פוליטיים)
-
מפלגת התנועה הירוקה
אני חשבתי שהעמימות הזאת תאפשר להם להכנס לקואליציה עם כל ראש ממשלה.
גם זו לטובה.
גם זו לטובה.
-
מפלגת התנועה הירוקה
ואני חושבת שזה בסדר גמור ואולי עדיף שישבו באופוזיציה. חברי כנסת יכולים לעשות הרבה מאוד גם באופוזיציה ואז הם פחות מתלכלכים בסחטנות פוליטית. באחד הצילומים של ערן בינמיני הוא אומר באופן ברור שהוא לא מוכן לשבת בממשלה של ביבי בגלל הפער בעמדות החברתיות והכלכליות.
-
מפלגת התנועה הירוקה
הלא יאומן קרה - סקר פתוח לכולם (טוב, צריך להרשם לאתר מעריב, אבל זה בקטנה) ושוויוני - הוא מאפשר לבחור בכל מפלגה, לפי הסקר מפלגת התנועה הירוקה מימד עוברת את אחוז החסימה ומקבל 4 מנדטים.
הסקר מופיע בעמוד הבית למעלה משמאל
www.nrg.co.il
והלינק הישיר אליו
http://www.nrg.co.il/app/staticfiles/[po]seker 2009[/po]/seker.html?hp=0&loc=303&tmp=8189
לכל התמוכים אנא כנסו ותצביעו, אם צריך לשם כך להירשם לאתר אז תרשמו, זו הזדמנות פז להראות את הכוח שלנו.
הסקר מופיע בעמוד הבית למעלה משמאל
www.nrg.co.il
והלינק הישיר אליו
http://www.nrg.co.il/app/staticfiles/[po]seker 2009[/po]/seker.html?hp=0&loc=303&tmp=8189
לכל התמוכים אנא כנסו ותצביעו, אם צריך לשם כך להירשם לאתר אז תרשמו, זו הזדמנות פז להראות את הכוח שלנו.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:21
- דף אישי: הדף האישי של רני_כשר*
מפלגת התנועה הירוקה
אנו מארגנים חוג בית אצלנו בבית, עבור "מפלגת התנועה הירוקה" www.hayeurka-meimad.org.il .
יבוא לספר ולענות על שאלות יו"ר התנועה ערן בן-ימיני. המפגש יתקיים בשבת זו, 31/1/2009, בשעה 17:00.
כדי לנצל את היום מעט יותר, אנו מזמינים את הבאים מוקדם יותר להרצאה+הדגמה ורעיונות לחיסכון ביתי במים בדגש על מערכת איסוף מי גשם ומיחזור מים אפורים. אם החורף יחזור, יש עוד סיכוי לאסוף מי-גשם עוד השנה לקראת הקיץ (תוכלו לראות מערכת עובדת וחוסכת), וכו לקבל רעיונות ומרץ להקים מערכת ביתית פשוטה לאיסוף ושימוש במי מקלחות/כיורים/מכונת כביסה לשימוש לשטיפת האסלות.
מובן שבאותה הזדמנות נוכל להפגש ולהתראות (מקווה שיהיה מספיק מקום בביתנו) - כל זאת החל מהשעה 13:00. ההרצאה/הדגמה תחל בשעה 14:00.
מי שמגיע מתבקש להביא משהו לנשנש, ולהודיע במייל על הגעתו הצפויה ל- rani.kasher ב- gmail.com כדי שנוכל להתארגן בהתאם.
כולם מוזמנים.
יבוא לספר ולענות על שאלות יו"ר התנועה ערן בן-ימיני. המפגש יתקיים בשבת זו, 31/1/2009, בשעה 17:00.
כדי לנצל את היום מעט יותר, אנו מזמינים את הבאים מוקדם יותר להרצאה+הדגמה ורעיונות לחיסכון ביתי במים בדגש על מערכת איסוף מי גשם ומיחזור מים אפורים. אם החורף יחזור, יש עוד סיכוי לאסוף מי-גשם עוד השנה לקראת הקיץ (תוכלו לראות מערכת עובדת וחוסכת), וכו לקבל רעיונות ומרץ להקים מערכת ביתית פשוטה לאיסוף ושימוש במי מקלחות/כיורים/מכונת כביסה לשימוש לשטיפת האסלות.
מובן שבאותה הזדמנות נוכל להפגש ולהתראות (מקווה שיהיה מספיק מקום בביתנו) - כל זאת החל מהשעה 13:00. ההרצאה/הדגמה תחל בשעה 14:00.
מי שמגיע מתבקש להביא משהו לנשנש, ולהודיע במייל על הגעתו הצפויה ל- rani.kasher ב- gmail.com כדי שנוכל להתארגן בהתאם.
כולם מוזמנים.
מפלגת התנועה הירוקה
והצבעתי,
רק כדאי לשים לב שהסקר בן חודש וחצי
מפלגת התנועה הירוקה
ושלפי כל הסימנים לא משתתפים בו ערבים.
-
מפלגת התנועה הירוקה
אבל הוא עדיין פתוח וכל הזמן עוד ועוד אנשים נכנסים (אפשר לראות לפי מספר המשתתפים שהולך ועלה). וגם - מי שרוצה יכול לשנות את ההצבעה שלו.
שימו לב שיש שם קרוב ל-10,000 נשאלים, שזה הרבה יותר מכל סקר אחר (אם כי לא מתיימר להיות מדגם מייצג).
אבל הוא עדיין פתוח וכל הזמן עוד ועוד אנשים נכנסים (אפשר לראות לפי מספר המשתתפים שהולך ועלה). וגם - מי שרוצה יכול לשנות את ההצבעה שלו.
שימו לב שיש שם קרוב ל-10,000 נשאלים, שזה הרבה יותר מכל סקר אחר (אם כי לא מתיימר להיות מדגם מייצג).
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
מפלגת התנועה הירוקה
חפשתי בחזון ועקרי המצע שלהם - ובענייני חינוך מצאתי שבעיקר הם גאים בכך שהם האריכו את שנות לימוד החובה מ 10 שנים ל12 ובכך ש (ואני מצטטת) "חינוך ציבורי איכותי בחינם מגיל 3 " (???!!!), לא מצאתי שום דבר בענייני חינוך ביתי (וחפשתי היטב), ומצאתי גם את 'חוק הפיקוח על הפעוטונים' - שיפגע בפרנסת מאות נשים שעוסקות בתחום ובילדים שלא יקבלו את האפשרות להמצא בפעוטון שאולי מתאים למשפחתו הרבה יותר מגן רגיל, ובהורים שיאלצו לשלם הרבה יותר עבור הרבה פחות.
העוגייה - את מקבלת מיילים - אני מקבלת טלפונים ודרישות לעזרה בחלוקת... פלאיירים גם כן תנועה (שמלכלכת) סביבתית...
וכבר חשבתי שמצאתי לי בית פוליטי...
ץ
העוגייה - את מקבלת מיילים - אני מקבלת טלפונים ודרישות לעזרה בחלוקת... פלאיירים גם כן תנועה (שמלכלכת) סביבתית...
וכבר חשבתי שמצאתי לי בית פוליטי...
ץ
-
מפלגת התנועה הירוקה
פלאיירים גם כן תנועה (שמלכלכת) סביבתית...
הפליירים הם כרטיסי ביקור קטנים והם מחולקים ע"י מתנדבים בפנייה אישית (לא סתם דוחפים ליד לכל מי שעובר). נראה לי שהייתה פה מחשבה לצמצם כמה שיותר את הפגיעה, לצערנו אי-אפשר בלי "שיווק" בכלל. קרן קיימת
הפליירים הם כרטיסי ביקור קטנים והם מחולקים ע"י מתנדבים בפנייה אישית (לא סתם דוחפים ליד לכל מי שעובר). נראה לי שהייתה פה מחשבה לצמצם כמה שיותר את הפגיעה, לצערנו אי-אפשר בלי "שיווק" בכלל. קרן קיימת
מפלגת התנועה הירוקה
הפליירים הם כרטיסי ביקור קטנים והם מחולקים ע"י מתנדבים בפנייה אישית (לא סתם דוחפים ליד לכל מי שעובר). נראה לי שהייתה פה מחשבה לצמצם כמה שיותר את הפגיעה, לצערנו אי-אפשר בלי "שיווק" בכלל.
זה עדיף מהירוקים, שהיום ראיתי שתולים שלטי חוצות ענקיים שלהם בתל אביב וגם נדמה לי שראיתי שמחלקים פליירים שלהם (בגודל רגיל לגמרי...)
זה עדיף מהירוקים, שהיום ראיתי שתולים שלטי חוצות ענקיים שלהם בתל אביב וגם נדמה לי שראיתי שמחלקים פליירים שלהם (בגודל רגיל לגמרי...)
מפלגת התנועה הירוקה
_בנייר העמדה בנושא חינוך כתוב:
"תקודם אוטונומיה הורית בבחירת מסגרת לימוד המתאימה לילד. יתאפשר לימוד במסגרות חינוך מגוונות כגון דמוקראטי, אנתרופוסופי, פתוח, ביתי, תוך בקרה מתאימה לכך שהמסגרת מקדמת את ערכי היסוד של מדינה דמוקראטית."_
>למה אנשים לא קוראים את כל מה שכתוב בדף? יש הסבר מאיפה זה לקוח, רק כמה הודעות למעלה, לא מסובך למצוא אם רוצים<
"תקודם אוטונומיה הורית בבחירת מסגרת לימוד המתאימה לילד. יתאפשר לימוד במסגרות חינוך מגוונות כגון דמוקראטי, אנתרופוסופי, פתוח, ביתי, תוך בקרה מתאימה לכך שהמסגרת מקדמת את ערכי היסוד של מדינה דמוקראטית."_
>למה אנשים לא קוראים את כל מה שכתוב בדף? יש הסבר מאיפה זה לקוח, רק כמה הודעות למעלה, לא מסובך למצוא אם רוצים<
מפלגת התנועה הירוקה
מי מאחורי האתר המתחזה של התנועה הירוקה לישראל?
אתר שעשוי להיראות כאילו שייך למפלגת "התנועה הירוקה" ומכיל מסרים שמאלניים קיצוניים, הוקם על ידי מועמדת לכנסת במפלגה יריבה - "הירוקים"
אם עוד לא התרגזתם תקראו ב"כתבו עלינו"
אתר שעשוי להיראות כאילו שייך למפלגת "התנועה הירוקה" ומכיל מסרים שמאלניים קיצוניים, הוקם על ידי מועמדת לכנסת במפלגה יריבה - "הירוקים"
אם עוד לא התרגזתם תקראו ב"כתבו עלינו"
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
מפלגת התנועה הירוקה
>למה אנשים לא קוראים את כל מה שכתוב בדף? יש הסבר מאיפה זה לקוח, רק כמה הודעות למעלה, לא מסובך למצוא אם רוצים< לאנשים לא תמיד יש זמן לקרוא ניירות עמדה - לכן המציאו את המצע... ולמה זה לא שם? לא מסובך להוסיף רק כמה שורות אם רוצים. האם רוצים?
את הפליירים ברכבת בתל אביב מחלקים לכל מי שיוצא ובהחלט דוחפים ליד כל מי שעובר אלא אם הוא מתנגד בתוקף - ומסביב הכל מטונף (אולי ירוקאך בכל זאת מלכלך) וגם שלטי חוצות ענקיים כבר ראיתי.
שלא יובן לא נכון - לרגע חשבתי שאולי כדאי (למרות ההצטרפות הלא באמת דמוקרטית למימד ולמרות הרבה דברים נוספים) אך לא הכל ירוק (אה, ורוד) כאן...
ץ
את הפליירים ברכבת בתל אביב מחלקים לכל מי שיוצא ובהחלט דוחפים ליד כל מי שעובר אלא אם הוא מתנגד בתוקף - ומסביב הכל מטונף (אולי ירוקאך בכל זאת מלכלך) וגם שלטי חוצות ענקיים כבר ראיתי.
שלא יובן לא נכון - לרגע חשבתי שאולי כדאי (למרות ההצטרפות הלא באמת דמוקרטית למימד ולמרות הרבה דברים נוספים) אך לא הכל ירוק (אה, ורוד) כאן...
ץ
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2005, 10:48
מפלגת התנועה הירוקה
_לגבי סדר העדיפויות, אז מוטרד ככל שלא אהיה מהמצב האקולוגי, מההתכנות שאסון אקולוגי גדול רובץ לפתחנו, אני עדיין מוצא עצמי מוטרד יותר מההווה, מזה שברגעים אלו שאני כותב את הדברים הללו - יש מחנה ריכוז גדול בתת תנאים בעזה, הכיבוש הוא המציאות היותר עגומה והדבר הראשון שיש לשנות. פחות את מה שיקרה אחר כך אלא את מה שמתרחש כרגע ממש.
קיים בתוכי גם קול שאומר שכל זה - מלכודת, הכיבוש מסיט כל דיון למקומות שגורמים לציבור להתעלם מדברים אחרים שנעשים תחת אפו, כמו הזיהום וכו' ולכן התנגדות שווה באמת היא התנגדות לשחק את המשחק ולהמשיך לדבר בלי סוף על הכיבוש בזמן שגונבים אותנו מכל עבר._
(ותודה ל אל דנטה שהיטיב כרגיל להביע את עמדתי בדיוק קטלני)
קיים בתוכי גם קול שאומר שכל זה - מלכודת, הכיבוש מסיט כל דיון למקומות שגורמים לציבור להתעלם מדברים אחרים שנעשים תחת אפו, כמו הזיהום וכו' ולכן התנגדות שווה באמת היא התנגדות לשחק את המשחק ולהמשיך לדבר בלי סוף על הכיבוש בזמן שגונבים אותנו מכל עבר._
(ותודה ל אל דנטה שהיטיב כרגיל להביע את עמדתי בדיוק קטלני)
-
מפלגת התנועה הירוקה
צפרדעית,
לא מצאתי שום דבר בענייני חינוך ביתי (וחפשתי היטב)
כפי שנאמר, כנראה לא חיפשת ממש היטב. אגב, אני אישית דאגתי להכנסת האיזכור של חינוך ביתי.
'חוק הפיקוח על הפעוטונים' - שיפגע בפרנסת מאות נשים שעוסקות בתחום ובילדים שלא יקבלו את האפשרות להמצא בפעוטון שאולי מתאים למשפחתו הרבה יותר מגן רגיל, ובהורים שיאלצו לשלם הרבה יותר עבור הרבה פחות.
לא ברור לי למה את חושבת שזה יפגע בנשים ובילדים. זה שיש פיקוח לא אומר שלוקחים להם את הפרנסה ואת האפשרות. כמו שיש פיקוח על חנויות מזון - זה לא אומר שאין חנויות. זה רק אומר שלא כל אחד עושה מה שבראש שלו. אני מסכים שיש סוגים שונים של פיקוח וחלקם יכולים להיות בעיתיים, אבל למה את חושבת שיהיה דווקא פיקוח בעייתי?
אפשר להיות צודקים עד הסוף, לא לחלק פליירים, ולהישאר בחוץ. ואפשר לנסות לעשות כל מה שאפשר במגבלות הקיימות כדי להצליח בכל זאת להיכנס לכנסת ולפגוע בסביבה כמה שפחות. הפליירים קטנים, ועשויים מנייר ממוחזר. יש הנחיה לפעילים לא לתת סתם למי שלא מעוניין כדי שלא יווצר לכלוך. יכול להיות שלפעמים זה לא קורה לפי ההנחיה, אבל זו הכוונה.
אם את רוצה להצביע למפלגה שלא מחלקת פליירים, כנראה שלא יהיה לך למי להצביע.
למרות ההצטרפות הלא באמת דמוקרטית למימד
מה לא דמוקרטי? היתה הצעה של מרצ לרוץ יחד. ההצעה עלתה להצבעה במליאת התנועה הירוקה ונדחתה. אחר כך היתה הצעה לחבור למימד. ההצעה הועלתה למליאה והתקבלה ברוב גדול מאוד. דמוקרטי מאוד. את מחפשת "דמוקרטיה" כמו אצל הירוקים, שהכניסו והוציאו אנשים מהרשימה בלי לשאול אף אחד?
לא מצאתי שום דבר בענייני חינוך ביתי (וחפשתי היטב)
כפי שנאמר, כנראה לא חיפשת ממש היטב. אגב, אני אישית דאגתי להכנסת האיזכור של חינוך ביתי.
'חוק הפיקוח על הפעוטונים' - שיפגע בפרנסת מאות נשים שעוסקות בתחום ובילדים שלא יקבלו את האפשרות להמצא בפעוטון שאולי מתאים למשפחתו הרבה יותר מגן רגיל, ובהורים שיאלצו לשלם הרבה יותר עבור הרבה פחות.
לא ברור לי למה את חושבת שזה יפגע בנשים ובילדים. זה שיש פיקוח לא אומר שלוקחים להם את הפרנסה ואת האפשרות. כמו שיש פיקוח על חנויות מזון - זה לא אומר שאין חנויות. זה רק אומר שלא כל אחד עושה מה שבראש שלו. אני מסכים שיש סוגים שונים של פיקוח וחלקם יכולים להיות בעיתיים, אבל למה את חושבת שיהיה דווקא פיקוח בעייתי?
אפשר להיות צודקים עד הסוף, לא לחלק פליירים, ולהישאר בחוץ. ואפשר לנסות לעשות כל מה שאפשר במגבלות הקיימות כדי להצליח בכל זאת להיכנס לכנסת ולפגוע בסביבה כמה שפחות. הפליירים קטנים, ועשויים מנייר ממוחזר. יש הנחיה לפעילים לא לתת סתם למי שלא מעוניין כדי שלא יווצר לכלוך. יכול להיות שלפעמים זה לא קורה לפי ההנחיה, אבל זו הכוונה.
אם את רוצה להצביע למפלגה שלא מחלקת פליירים, כנראה שלא יהיה לך למי להצביע.
למרות ההצטרפות הלא באמת דמוקרטית למימד
מה לא דמוקרטי? היתה הצעה של מרצ לרוץ יחד. ההצעה עלתה להצבעה במליאת התנועה הירוקה ונדחתה. אחר כך היתה הצעה לחבור למימד. ההצעה הועלתה למליאה והתקבלה ברוב גדול מאוד. דמוקרטי מאוד. את מחפשת "דמוקרטיה" כמו אצל הירוקים, שהכניסו והוציאו אנשים מהרשימה בלי לשאול אף אחד?
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
מפלגת התנועה הירוקה
במה כרוך ארגון של חוג בית? אני רוצה לעשות אצלי (אין לי כוח לנסוע לקום אחר, ואשמח לארח כאן)
-
מפלגת התנועה הירוקה
במה כרוך ארגון של חוג בית?
מי שמארגן חוג בית צריך לקבוע תאריך ושעה שמתאימים לו, להזמין אנשים, ולארגן את המקום (בעיקר כסאות. רצוי גם שתיה חמה, ואם בא לכם אז איזה כיבוד קל, אבל לא חייבים). את כל השאר יעשו אנשים מהמפלגה.
הזמנת אנשים רצוי לעשות באופן אישי (טלפון) ולא רק מייל בתפוצה רחבה, כדי להבטיח את הנוכחות. הרבה אנשים מתעלמים ממיילים.
אחרי שקבעתם תאריך ושעה צריך לפנות לאחראי חוגי הבית, גרשון בסקין: [email protected] 052-2381715 כדי לודא שיש מי שיבוא. אחרי זה אפשר להזמין אנשים.
וכמובן - להודיע כאן (או בככר השוק) כדי שגם אנשים שאתם לא מכירים יוכלו לבוא.
מי שמארגן חוג בית צריך לקבוע תאריך ושעה שמתאימים לו, להזמין אנשים, ולארגן את המקום (בעיקר כסאות. רצוי גם שתיה חמה, ואם בא לכם אז איזה כיבוד קל, אבל לא חייבים). את כל השאר יעשו אנשים מהמפלגה.
הזמנת אנשים רצוי לעשות באופן אישי (טלפון) ולא רק מייל בתפוצה רחבה, כדי להבטיח את הנוכחות. הרבה אנשים מתעלמים ממיילים.
אחרי שקבעתם תאריך ושעה צריך לפנות לאחראי חוגי הבית, גרשון בסקין: [email protected] 052-2381715 כדי לודא שיש מי שיבוא. אחרי זה אפשר להזמין אנשים.
וכמובן - להודיע כאן (או בככר השוק) כדי שגם אנשים שאתם לא מכירים יוכלו לבוא.
-
מפלגת התנועה הירוקה
עודד - אני ממש שמחה לשמוע שהפליירים, שהם למעשה כרטיסי ביקור, הם מנייר ממוחזר (לא ידעתי).
בקשר לחיבור עם מימד, אני חושבת שהתרעומת היא על כך שהתנועה יצאה בפרסום על כך (כחלק מהפרסום של כנס הבחירות) מספר ימים קודם להצבעה הסופית. אני אשמח לשמוע את עמדתך בעניין (התרשמתי מהדרך בה אתה מיישר את ההדורים
).
קרן קיימת
בקשר לחיבור עם מימד, אני חושבת שהתרעומת היא על כך שהתנועה יצאה בפרסום על כך (כחלק מהפרסום של כנס הבחירות) מספר ימים קודם להצבעה הסופית. אני אשמח לשמוע את עמדתך בעניין (התרשמתי מהדרך בה אתה מיישר את ההדורים
קרן קיימת
מפלגת התנועה הירוקה
שלום,
נשאלתי ע"י אחת הגולשות כאן לגבי עמדות התנועה הירוקה-מימד בנושאי מדיניות וקואליציה. קראתי לשם כך בעיון את כל הדף הזה ואני שמח לראות את התגובות האמיתיות מאנשים שאכפת להם מאיכות החיים שלנו פה. מבחינתי אתם האנשים שאני רוצה לייצג. נושא דרכי פרסום קרוב מאוד לליבי באופן אישי (בתור מי שלחם בהצלחה להסרת שלטי הפרסומת המסחרית מנתיבי איילון) ואני יכול לגלות שמתחילת דרכי בתנועה הירוקה הדגשתי את חשיבות ההתנהלות הנכונה והירוקה גם במהלך קמפיין בחירות עתידי (שעכשיו הוא כבר הווה כמובן).
כך למשל בכנס הקמפיין לא היה שימוש בכוסות חד פעמיות. פתקים ולכלוך הם לאו ברור - אני וחבריי משתדלים לוודא שכל פתק נמסר לאדם המעוניין לקבלו. אני באופן אישי אוסף מהרצפה פתקים שנותרו לאחר סיום פעילות. לגבי שלטים, הדיון מורכב ומעניין. דעתי היא שהמרחב הציבורי שייך לנו האנשים ולא למפרסמים. לכן אין זה ראוי לזהם את המרחב הציבורי בפרסומות מסחריות שנועדו לגרום לנו לקנות תוך הפיכתנו לפונקציה צרכנית בלבד. יחד עם זאת, המרחב הציבורי שנועד לנו, נועד גם לשיח וחילופי דעות של הציבור, משהו בסגנון כיכר העיר של פעם. לכן איני רואה פסול בשלטי בחירות לתקופה של חודש פעם בכמה שנים. כמובן שאני בטוח שכל שלטי התנועה הירוקה אינם מלכלכים את הסביבה ויסולקו באופן מסודר בתום השימוש (אם אתם רואים שלט שהוא זרוק על הארץ וכו' אנא הפנו תשומת לבנו). אגב, בענין שלטים, גם פה הצבנו גבול ברור והחלטנו לא לפרסם בשלטים דיגיטליים שהם רעה חולה.
לגבי עמדות התנועה הרי שהן מנוסחות בפירוט רב במצע ובניירות העמדה באתר התנועה. לא ראיתי מפלגות אחרות שטרחו כל כך הרבה והשקיעו בשקיפות ובחשיפה לציבור הגולשים, וזה בהחלט לזכות התנועה הירוקה.
לגבי ישיבה בקואליציה, יהיה זה מאוד פופולרי מצידי אם אומר שבשום פנים ואופן לא נלך לקואליציה עם נתניהו. אני מעדיף את הגישה שלא פוסלת פרסונלית אלא תיבחן את מהותם של הדברים, בבוא השעה. אם נוכל להצטרף לממשלה שתקדם סדר יום חברתי- סביבתי מה טוב. אם לא- נשמח להיות באופוזיציה. רבים בתנועה מעדיפים ישיבה באופוזיציה.
אה, ועוד פרט "קטן": כל ההחלטות הגדולות בתנועה הירוקה (כמו החבירה למימד ואי החבירה למרצ), ובכללן הליכה לקואליציה כזו או אחרת, מתקבלות בצורה דמוקרטית שקופה ושוויונית - באסיפת מליאה אליה מוזמנים כל חברי התנועה (כרגע 1500 במספר ואתם מוזמנים להצטרף) - ושוב זהו חריג בנוף הפוליטיקה המפלגתית בישראל. אני גאה להיות חלק מחריג זה (טוב, האמת היא שפשוט לא הייתי מצטרף לתנועה שאינה דמוקרטית שקופה ושוויונית באופן מוחלט).
אני רוצה שתצביעו "ה" לתנועה הירוקה - ושגם תדברו עם אנשים נוספים שיעשו כן.
שבוע טוב וגשום שיהיה לנו
עופר
נשאלתי ע"י אחת הגולשות כאן לגבי עמדות התנועה הירוקה-מימד בנושאי מדיניות וקואליציה. קראתי לשם כך בעיון את כל הדף הזה ואני שמח לראות את התגובות האמיתיות מאנשים שאכפת להם מאיכות החיים שלנו פה. מבחינתי אתם האנשים שאני רוצה לייצג. נושא דרכי פרסום קרוב מאוד לליבי באופן אישי (בתור מי שלחם בהצלחה להסרת שלטי הפרסומת המסחרית מנתיבי איילון) ואני יכול לגלות שמתחילת דרכי בתנועה הירוקה הדגשתי את חשיבות ההתנהלות הנכונה והירוקה גם במהלך קמפיין בחירות עתידי (שעכשיו הוא כבר הווה כמובן).
כך למשל בכנס הקמפיין לא היה שימוש בכוסות חד פעמיות. פתקים ולכלוך הם לאו ברור - אני וחבריי משתדלים לוודא שכל פתק נמסר לאדם המעוניין לקבלו. אני באופן אישי אוסף מהרצפה פתקים שנותרו לאחר סיום פעילות. לגבי שלטים, הדיון מורכב ומעניין. דעתי היא שהמרחב הציבורי שייך לנו האנשים ולא למפרסמים. לכן אין זה ראוי לזהם את המרחב הציבורי בפרסומות מסחריות שנועדו לגרום לנו לקנות תוך הפיכתנו לפונקציה צרכנית בלבד. יחד עם זאת, המרחב הציבורי שנועד לנו, נועד גם לשיח וחילופי דעות של הציבור, משהו בסגנון כיכר העיר של פעם. לכן איני רואה פסול בשלטי בחירות לתקופה של חודש פעם בכמה שנים. כמובן שאני בטוח שכל שלטי התנועה הירוקה אינם מלכלכים את הסביבה ויסולקו באופן מסודר בתום השימוש (אם אתם רואים שלט שהוא זרוק על הארץ וכו' אנא הפנו תשומת לבנו). אגב, בענין שלטים, גם פה הצבנו גבול ברור והחלטנו לא לפרסם בשלטים דיגיטליים שהם רעה חולה.
לגבי עמדות התנועה הרי שהן מנוסחות בפירוט רב במצע ובניירות העמדה באתר התנועה. לא ראיתי מפלגות אחרות שטרחו כל כך הרבה והשקיעו בשקיפות ובחשיפה לציבור הגולשים, וזה בהחלט לזכות התנועה הירוקה.
לגבי ישיבה בקואליציה, יהיה זה מאוד פופולרי מצידי אם אומר שבשום פנים ואופן לא נלך לקואליציה עם נתניהו. אני מעדיף את הגישה שלא פוסלת פרסונלית אלא תיבחן את מהותם של הדברים, בבוא השעה. אם נוכל להצטרף לממשלה שתקדם סדר יום חברתי- סביבתי מה טוב. אם לא- נשמח להיות באופוזיציה. רבים בתנועה מעדיפים ישיבה באופוזיציה.
אה, ועוד פרט "קטן": כל ההחלטות הגדולות בתנועה הירוקה (כמו החבירה למימד ואי החבירה למרצ), ובכללן הליכה לקואליציה כזו או אחרת, מתקבלות בצורה דמוקרטית שקופה ושוויונית - באסיפת מליאה אליה מוזמנים כל חברי התנועה (כרגע 1500 במספר ואתם מוזמנים להצטרף) - ושוב זהו חריג בנוף הפוליטיקה המפלגתית בישראל. אני גאה להיות חלק מחריג זה (טוב, האמת היא שפשוט לא הייתי מצטרף לתנועה שאינה דמוקרטית שקופה ושוויונית באופן מוחלט).
אני רוצה שתצביעו "ה" לתנועה הירוקה - ושגם תדברו עם אנשים נוספים שיעשו כן.
שבוע טוב וגשום שיהיה לנו
עופר
-
מפלגת התנועה הירוקה
הכותב מעלי הוא כנראה עופר קוט, מס' 10 (נדמה לי) ברשימת התנועה הירוקה מימד. וגם איש מקסים...
-
מפלגת התנועה הירוקה
כתבה רוחנית משהו על התנועה הירוקה מימד ובצד שמאל יש סקר של אנשי הניו-אייג' מבינינו. נחשו מי מוביל שם בגדול...
מפלגת התנועה הירוקה
, יהיה זה מאוד פופולרי מצידי אם אומר שבשום פנים ואופן לא נלך לקואליציה עם נתניהו
למה, מה ביבי עשה לא בסדר בתחום איכות הסביבה?
מפלגת התנועה הירוקה
ביבי עשה כל מיני דברים לטובת בעלי ההון ולא לטובת האדם הפשוט.
-
מפלגת התנועה הירוקה
למשל הפרטה גורפת. זה כמעט תמיד רע לאזרחים ורע לסביבה. זה בעיקר לטובת בעלי ההון
למשל הפרטה גורפת. זה כמעט תמיד רע לאזרחים ורע לסביבה. זה בעיקר לטובת בעלי ההון
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
מפלגת התנועה הירוקה
למשל קראתי שהוא מתכוון לפתור את המשבר הכלכלי ע"י בנייה וסלילה אינטנסיביות.
-
מפלגת התנועה הירוקה
למשל קראתי שהוא מתכוון לפתור את המשבר הכלכלי ע"י בנייה וסלילה אינטנסיביות
ש עוד מקומות שלא סללו?? לי נראה שהחזון של "נלבישה שלמת בטון ומלט" הושג כבר מזמן.
ש עוד מקומות שלא סללו?? לי נראה שהחזון של "נלבישה שלמת בטון ומלט" הושג כבר מזמן.
מפלגת התנועה הירוקה
יופי, אז אם מותר להודיע כאן על חוגי בית, יהיה אחד כזה בקיבוץ יגור, ביום שלישי הבא, 3/2 בשעה 21:00.
אפשר ליצור קשר עם נורית 052-8619547 או ירון 054-5618063
אפשר ליצור קשר עם נורית 052-8619547 או ירון 054-5618063
מפלגת התנועה הירוקה
בתור אחת שעוסקת שנים באיכות סביבה אני רוצה לציין שאני מכירה לפחות 10 מהפעילים ומהיועצים באופן אישי... כולם בלי יוצא מהכלל הם אנשים ונשים שאני יכולה להעיד על איכותם ועל הרזומה הסביבתי העשיר שלהם. ומייחלת מאוד שכל האנשים בפוליטיקה הישראלית יהיו ישרים והגונים ועם ניסיון מעשי כה רב כמוהם.
ממש ככה, אקטיביסטים אמיתיים ואנשי יושרה וחזון. שולחת להם קולות והצלחה!
ממש ככה, אקטיביסטים אמיתיים ואנשי יושרה וחזון. שולחת להם קולות והצלחה!
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2008, 11:03
מפלגת התנועה הירוקה
שולחת להם קולות D-:
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
מפלגת התנועה הירוקה
התפלא. אני הזדעזעתי לגלות מה הצליחו "להשיג" פה בתחום ה"שלמה" בשנה וחצי שלא היינו
![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
שלא לדבר על ההרחבות המבחילות שיש עכשיו בכל פינה.
שאלה פרקטית. מה עושים עם מי שהם אנטי דתיים עד כדי התנגדות לתנועה הירוקה בגלל התאחדותה עם מימד? איך משווקים את מלכיאור?
<גילוי נאות, אני לא מתכוונת להצביע בכלל אלא אם אשוכנע אחרת. וגם אני מקבלת מהם אימיילים בלי הסכמתי, וגם אותי זה מעצבן.>
התפלא. אני הזדעזעתי לגלות מה הצליחו "להשיג" פה בתחום ה"שלמה" בשנה וחצי שלא היינו
שלא לדבר על ההרחבות המבחילות שיש עכשיו בכל פינה.
שאלה פרקטית. מה עושים עם מי שהם אנטי דתיים עד כדי התנגדות לתנועה הירוקה בגלל התאחדותה עם מימד? איך משווקים את מלכיאור?
<גילוי נאות, אני לא מתכוונת להצביע בכלל אלא אם אשוכנע אחרת. וגם אני מקבלת מהם אימיילים בלי הסכמתי, וגם אותי זה מעצבן.>
-
מפלגת התנועה הירוקה
מה עושים עם מי שהם אנטי דתיים עד כדי התנגדות לתנועה הירוקה בגלל התאחדותה עם מימד? איך משווקים את מלכיאור?
צופים בסרטים בהם מלכיאור מדבר נגד כפייה דתיתואולי משתכנעים, ואם לא משתכנעים אז מצביעים למפלגה אחרת.
ולגבי קבלת אי מייל ללא הסכמה, האם אלו אי מיילים מאשנים פרטיים שרוצים לשווק את התנועה או מהתנועה עצמה? אם זה מהתנועה עצמה למיטב ידיעתי אפשר לבקש שיורידו אותך מרשימת התפוצה, יש לך זכות לדרוש זאת.
צופים בסרטים בהם מלכיאור מדבר נגד כפייה דתיתואולי משתכנעים, ואם לא משתכנעים אז מצביעים למפלגה אחרת.
ולגבי קבלת אי מייל ללא הסכמה, האם אלו אי מיילים מאשנים פרטיים שרוצים לשווק את התנועה או מהתנועה עצמה? אם זה מהתנועה עצמה למיטב ידיעתי אפשר לבקש שיורידו אותך מרשימת התפוצה, יש לך זכות לדרוש זאת.
-
מפלגת התנועה הירוקה
לא רוצה לדרוש זאת. רוצה שלא ישתמשו בדואל שלי בלי הסכמתי. מראש. מעצבן.
מיכל, יש לך קישורים לסרטונים כאלה? אני מאד אשמח.
מיכל, יש לך קישורים לסרטונים כאלה? אני מאד אשמח.
-
מפלגת התנועה הירוקה
פשוט רואים מה שיש להם להגיד:
יונינה פלנברג (מס' 4) נגד כפיה דתית
מלכיאור - לא לחקיקה דתית
פשוט רואים מה שיש להם להגיד:
יונינה פלנברג (מס' 4) נגד כפיה דתית
מלכיאור - לא לחקיקה דתית
מפלגת התנועה הירוקה
או dat]כאן medina[/po] גם הסרטון וגם המלל
מפלגת התנועה הירוקה
לא רוצה לדרוש זאת. רוצה שלא ישתמשו בדואל שלי בלי הסכמתי. מראש. מעצבן.
אז את מעדיפה להתעצבן? מוזר. לא צריך לדרוש, אני בטוחה שמספיק לבקש... מן הסתם קיבלו את הכתובת שלך ממישהו שחשב שאת מעוניינת. חבל על העצבים.
אז את מעדיפה להתעצבן? מוזר. לא צריך לדרוש, אני בטוחה שמספיק לבקש... מן הסתם קיבלו את הכתובת שלך ממישהו שחשב שאת מעוניינת. חבל על העצבים.
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2009, 02:17
- דף אישי: הדף האישי של '_'*
מפלגת התנועה הירוקה
גילוי נאות, אני לא מתכוונת להצביע בכלל אלא אם אשוכנע אחרת
מתנדב לשכנע (א')
מיכאל מלכיאור הוא אכן חובש כיפה, אבל אי אפשר לקרוא לו "ח"כ דתי" עיקר הפיעולות שלו היא חינוך, סביבה, חברה.
אנשים שנכחו בוועדת החינוך בראשותו בדיונים על חינוך ביתי התרשמו לטובה מגישתו אל מול "הממסד", וכו' וכו' וכו'.
מתנדב לשכנע (א')
מיכאל מלכיאור הוא אכן חובש כיפה, אבל אי אפשר לקרוא לו "ח"כ דתי" עיקר הפיעולות שלו היא חינוך, סביבה, חברה.
אנשים שנכחו בוועדת החינוך בראשותו בדיונים על חינוך ביתי התרשמו לטובה מגישתו אל מול "הממסד", וכו' וכו' וכו'.
מפלגת התנועה הירוקה
למי שמתלבט בין התנועה הירוקה-מימד לבין ה"ירוקים" של פאר ויסנר:
כתבה מלפני חצי שנה שאחרי קריאתה מבינים היטב למה בשום אופן לא לבחור בוויסנר,
ולמה כן להצביע לתנועה הירוקה-מימד
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000344100
כתבה מלפני חצי שנה שאחרי קריאתה מבינים היטב למה בשום אופן לא לבחור בוויסנר,
ולמה כן להצביע לתנועה הירוקה-מימד
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000344100
-
מפלגת התנועה הירוקה
א' תודה. אשמח לשמוע אותך.
האם אפשר לנצל במה זו כדי לבקש הצעת חוק שאוסרת ייצוא חקלאי של תוצרת עתירת מים? ביטול הסובסידיות על מים לחקלאות?
אפשר לארגן תמריצים אחרים לחקלאים שלא פוגעים במשק המים הארצי. הקלות נוספות במסים על אדמות, פטורים על הכנסות מחקלאות ועוד.
כך השוק יהפוך ליותר מקומי, המים יישארו בארץ, וחלק מהכח של המשווקים יחזור לחקלאים.
<מותר לחלום, לא?>
האם אפשר לנצל במה זו כדי לבקש הצעת חוק שאוסרת ייצוא חקלאי של תוצרת עתירת מים? ביטול הסובסידיות על מים לחקלאות?
אפשר לארגן תמריצים אחרים לחקלאים שלא פוגעים במשק המים הארצי. הקלות נוספות במסים על אדמות, פטורים על הכנסות מחקלאות ועוד.
כך השוק יהפוך ליותר מקומי, המים יישארו בארץ, וחלק מהכח של המשווקים יחזור לחקלאים.
<מותר לחלום, לא?>
-
מפלגת התנועה הירוקה
למי שמתלבט בין התנועה הירוקה-מימד לבין ה"ירוקים" של פאר ויסנר
קיבלתי את זה באימיל על פאר ויסנר.
http://il.youtube.com/greenomania
http://green1.freehostia.com
קיבלתי את זה באימיל על פאר ויסנר.
http://il.youtube.com/greenomania
http://green1.freehostia.com
מפלגת התנועה הירוקה
_האם אפשר לנצל במה זו כדי לבקש הצעת חוק שאוסרת ייצוא חקלאי של תוצרת עתירת מים? ביטול הסובסידיות על מים לחקלאות?
כך השוק יהפוך ליותר מקומי, המים יישארו בארץ, וחלק מהכח של המשווקים יחזור לחקלאים._
מצטרף.
כך השוק יהפוך ליותר מקומי, המים יישארו בארץ, וחלק מהכח של המשווקים יחזור לחקלאים._
מצטרף.
-
מפלגת התנועה הירוקה
בהדרגה סוגרים לחקלאים את הברז. מצמצמים מכסות.
אני רואה סביבי שטחים שמייבשים או עוקרים.
מחיר המים צריך להיות ריאלי לא רק לחקלאים אלא גם לרשויות (שהן בזבזניות גדולות) ולאזרחים ולמפעלים. לכולם.
סובסידיה פוגעת בתהליכים טבעיים (כמו חקלאות עתירת מים שלא היתה אמורה להתפתח פה אבל התפתחה).
אני רואה סביבי שטחים שמייבשים או עוקרים.
מחיר המים צריך להיות ריאלי לא רק לחקלאים אלא גם לרשויות (שהן בזבזניות גדולות) ולאזרחים ולמפעלים. לכולם.
סובסידיה פוגעת בתהליכים טבעיים (כמו חקלאות עתירת מים שלא היתה אמורה להתפתח פה אבל התפתחה).
-
מפלגת התנועה הירוקה
ולמי שעוד לא השתכנע הנה כתבה שמראה עד כמה הרבה מלכיאור הוא ליברל:
http://hayeruka-meimad.org.il/node/222
http://hayeruka-meimad.org.il/node/222
מפלגת התנועה הירוקה
שאלה למקורבים:
האם אוכל להיות נציגה של המפלגה בקלפי (בתשלום)?
האם אוכל להיות נציגה של המפלגה בקלפי (בתשלום)?
-
מפלגת התנועה הירוקה
עד כמה שידוע לי מפעילותי בעבר,
חברי ועדת קלפי מקבלי שכר מהמועצה המקומית
צריך לפנות למועצה או לעיריה
נציגים מטעם הם בהתנדבות
חברי ועדת קלפי מקבלי שכר מהמועצה המקומית
צריך לפנות למועצה או לעיריה
נציגים מטעם הם בהתנדבות
-
מפלגת התנועה הירוקה
בהדרגה סוגרים לחקלאים את הברז. מצמצמים מכסות.
אני נגד פחות חקלאות. אני פשוט חושבת שהיא צריכה להיות מוכוונת שוק מקומי. ושהסובסידיה לא תהיה על המים דווקא. המים צריכים לעלת כמו שמים צריכים לעלות - כלומר בהתאם למצב. כרגע? הם זולים בצורה מחרידה ומסוכנת לעתיד התושבים.
בעיניי מאד נכון שחקלאות עתירת מים תצטמצם פה בלי קשר לייצוא. אבל בפרט ובמיוחד לייצוא. האין זה מגוחך שישראל מייצאת מים לאירופה ולארה"ב ארוזים בצורת תפוזים ופלפלים?!
אני נגד פחות חקלאות. אני פשוט חושבת שהיא צריכה להיות מוכוונת שוק מקומי. ושהסובסידיה לא תהיה על המים דווקא. המים צריכים לעלת כמו שמים צריכים לעלות - כלומר בהתאם למצב. כרגע? הם זולים בצורה מחרידה ומסוכנת לעתיד התושבים.
בעיניי מאד נכון שחקלאות עתירת מים תצטמצם פה בלי קשר לייצוא. אבל בפרט ובמיוחד לייצוא. האין זה מגוחך שישראל מייצאת מים לאירופה ולארה"ב ארוזים בצורת תפוזים ופלפלים?!
-
מפלגת התנועה הירוקה
מי אמר פחות חקלאות?
יותר חקלאות. מותאמת למקום ולתנאים.
יותר חקלאות. מותאמת למקום ולתנאים.
-
מפלגת התנועה הירוקה
מקבלת ומסכימה. קראתי ""סוגרים את הברז" בהשאלה, לא מילולית. ![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2009, 02:17
- דף אישי: הדף האישי של '_'*
מפלגת התנועה הירוקה
תפוזים זה יחסית לא כ"כ גרוע
תפוחים זה הכי גרוע
זה משהו כמו 1000 קוב לדונם בעונה,
דונם מוציא משהו בין 3 ל 10 טון פי
ז"א במקרה הטוב קוב מים (1000 ליטר) הופך ל 10 קילו פרי, במקרה הרע ל 3 קילו, שהופכים חזרה לליטר אחד של מיץ
ללא חריש קטיף איכסון גיזום.
תפוחים זה הכי גרוע
זה משהו כמו 1000 קוב לדונם בעונה,
דונם מוציא משהו בין 3 ל 10 טון פי
ז"א במקרה הטוב קוב מים (1000 ליטר) הופך ל 10 קילו פרי, במקרה הרע ל 3 קילו, שהופכים חזרה לליטר אחד של מיץ
ללא חריש קטיף איכסון גיזום.
-
מפלגת התנועה הירוקה
התפוז כמשל. בטח יש יותר גרועים.
אגב, מייצאים תפוחים? נשמע לי לא מאד סביר לאור ההיצע העולמי המדהים וההיצע הישראלי ה... אהמ...
פלפלים אני יודעת בוודאות שקונים ישראלי, כי ראינו אותם בסופר ליד הבית במסצ'וסטס...
אגב, מייצאים תפוחים? נשמע לי לא מאד סביר לאור ההיצע העולמי המדהים וההיצע הישראלי ה... אהמ...
פלפלים אני יודעת בוודאות שקונים ישראלי, כי ראינו אותם בסופר ליד הבית במסצ'וסטס...
-
- הצטרפות: 11 יולי 2002, 16:02
- דף אישי: הדף האישי של שרון_ברקת*
מפלגת התנועה הירוקה
_חברי ועדת קלפי מקבלי שכר מהמועצה המקומית
נציגים מטעם הם בהתנדבות_
לא מדויק:
מזכיר הקלפי בלבד הינו עובד מדינה, הממונה ומועסק על ידי ועדת הבחירות המרכזית באמצעות ועדות הבחירות האזוריות (ובלי קשר לרשות המקומית, תודה לאל)
יו"ר הקלפי, סגנו וחברי ועדת הקלפי מועסקים על ידי הרשימות, כאשר כל רשימה שיש לה חברי כנסת מכהנים מקבלת ייצוג יחסית למספר החברים בכנסת היוצאת (לתי"מ יש אחד: ח"כ הרב מיכאל מלכיאור). הרשימה מקבלת הקצבה מהמדינה (אותה עליה להחזיר אם לא עוברת את אחוז החסימה), ומשלמת לפעילים הנ"ל (שלעתים, כמו במקרה של התי"מ, מבקשת מהם לתרום חלק מהשכר לפי שיקול דעתם בחזרה לקופת התנועה)
בנוסף לכך יש משקיפים שאותם יכולה למנות כל רשימה, והם פעילים בהתנדבות וללא שכר.
ולעצם שאלתך, מימדית: שיבוץ פעילי התנועה למספר בעלי התפקידים המצומצם יחסית שהוקצה לנו כבר הסתיים, למיטב ידיעתי. אם את בקשר עם מישהו מפעילי השטח באזור מגורייך, תוכלי לנסות לבדוק שמא אני טועה ויש עדיין תפקידים-בשכר שלא אויישו.
נציגים מטעם הם בהתנדבות_
לא מדויק:
מזכיר הקלפי בלבד הינו עובד מדינה, הממונה ומועסק על ידי ועדת הבחירות המרכזית באמצעות ועדות הבחירות האזוריות (ובלי קשר לרשות המקומית, תודה לאל)
יו"ר הקלפי, סגנו וחברי ועדת הקלפי מועסקים על ידי הרשימות, כאשר כל רשימה שיש לה חברי כנסת מכהנים מקבלת ייצוג יחסית למספר החברים בכנסת היוצאת (לתי"מ יש אחד: ח"כ הרב מיכאל מלכיאור). הרשימה מקבלת הקצבה מהמדינה (אותה עליה להחזיר אם לא עוברת את אחוז החסימה), ומשלמת לפעילים הנ"ל (שלעתים, כמו במקרה של התי"מ, מבקשת מהם לתרום חלק מהשכר לפי שיקול דעתם בחזרה לקופת התנועה)
בנוסף לכך יש משקיפים שאותם יכולה למנות כל רשימה, והם פעילים בהתנדבות וללא שכר.
ולעצם שאלתך, מימדית: שיבוץ פעילי התנועה למספר בעלי התפקידים המצומצם יחסית שהוקצה לנו כבר הסתיים, למיטב ידיעתי. אם את בקשר עם מישהו מפעילי השטח באזור מגורייך, תוכלי לנסות לבדוק שמא אני טועה ויש עדיין תפקידים-בשכר שלא אויישו.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
מפלגת התנועה הירוקה
האין זה מגוחך שישראל מייצאת מים לאירופה ולארה"ב ארוזים בצורת תפוזים ופלפלים?!
לגבי זה את צודקת לדעתי ניצן.
אבל לגבי חקלאות מקומית/ מכירה מקומית- נראה לי שכל עוד זה מתחרה במחירי יבוא יש להשאיר את התוצרת מקומית.
כמו כן המיים ועוד איך צריכים להיות במחירים נורמלים לדעתי (אני מדברת על צריכה ביתית וחקלאית). אל תשכחו שזה מוצר בסיסי שיש לספק אותו גם לכל עניי ישראל והם רבים רבים.
מי שייפגע מייקור המים אלה השכבות החלשות (כמו תמיד). דווקא מהם צריך לבקש לצמצם??
לדעתי צריך לעשות מכסה- ומי שעובר אותה ישלם תעריף יקר מאוד- ככה יפסיקו למלא (אולי) - ברכות פרטיות וגינות מפוארות וכולי וכולי.
ואת זה אני מעבירה גם לדף משבר המים בעולם
לגבי זה את צודקת לדעתי ניצן.
אבל לגבי חקלאות מקומית/ מכירה מקומית- נראה לי שכל עוד זה מתחרה במחירי יבוא יש להשאיר את התוצרת מקומית.
כמו כן המיים ועוד איך צריכים להיות במחירים נורמלים לדעתי (אני מדברת על צריכה ביתית וחקלאית). אל תשכחו שזה מוצר בסיסי שיש לספק אותו גם לכל עניי ישראל והם רבים רבים.
מי שייפגע מייקור המים אלה השכבות החלשות (כמו תמיד). דווקא מהם צריך לבקש לצמצם??
לדעתי צריך לעשות מכסה- ומי שעובר אותה ישלם תעריף יקר מאוד- ככה יפסיקו למלא (אולי) - ברכות פרטיות וגינות מפוארות וכולי וכולי.
ואת זה אני מעבירה גם לדף משבר המים בעולם
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13
מפלגת התנועה הירוקה
1) קיים יצוא חקלאי אך קיים גם יבוא חקלאי. חקלאות היא ענף שהיבוא בו מובטח. אין כאן אובדן מים הנגרם ישירות מהחקלאות.
2) חקלאות היא ענף שיכול בהחלט להיות ירוק אם הוא אורגני ומשווק למקומות קרובים. קשה לומר זאת על רוב הענפים האחרים.
3) לעומת זאת ענפים אחרים מבזבזים המון מים, וגם אותם מיצאים. הייטק, מתכות וכו'. הרבה יותר ממה שיודעים.
4) בלי בקרת ילודה כל זה סתם קשקוש ואשליה. (רק מזכיר).
2) חקלאות היא ענף שיכול בהחלט להיות ירוק אם הוא אורגני ומשווק למקומות קרובים. קשה לומר זאת על רוב הענפים האחרים.
3) לעומת זאת ענפים אחרים מבזבזים המון מים, וגם אותם מיצאים. הייטק, מתכות וכו'. הרבה יותר ממה שיודעים.
4) בלי בקרת ילודה כל זה סתם קשקוש ואשליה. (רק מזכיר).
-
מפלגת התנועה הירוקה
- לייבא מים כפירות וירקות זה יותר הגיוני ונכון במקום שאינו בר קיימא במובן הזה מאשר לייצא אותם.
- מקומות קרובים הם עניין יחסי. בארה"ב ורמונט-פנסילווניה נחשב "גידול מקומי"... אקלימית, ותובלתית בהשוואה לכל ייבוא אחר זה מאד נכון.
- פרה פרה.
- או ביטול זכות השיבה. (רק מלבה ויכוחים פוליטיים.
)
-
מפלגת התנועה הירוקה
במצע בנושאי מים לא מופיע הנושא של יצוא חקלאי. קיימים כמה נושאים אחרים שבדרך כלל לא מופיעים בשיח הציבורי בנושא זה. אני סומך (כהדיוט בנושא מים) על מועצת המומחים המקצועית והרצינית, שהתכנים המוצעים הם הדברים הנכונים ביותר שיש לעשות.
האם אפשר את הדיון הענייני בנושא המים להעביר לדף אחר ולהשאיר מכאן הפניה לשם?
-
מפלגת התנועה הירוקה
אפשר. מאידך, האם אפשר להשאיר אותו פה? מדי פעם יש פה גם נוכחות מצד נציגי התנועה, אני אשמח אם זה יעלה לתודעה (אני בטוחה שהם מיודעים, ועדיין.)
אפשר. מאידך, האם אפשר להשאיר אותו פה? מדי פעם יש פה גם נוכחות מצד נציגי התנועה, אני אשמח אם זה יעלה לתודעה (אני בטוחה שהם מיודעים, ועדיין.)
-
מפלגת התנועה הירוקה
כמה מלים על מפלגת התנועה הירוקה - מימד ו...חינוך:
לפחות כאן, באופן טבעי, לא צריך לחפש בזכוכית מגדלת את נושא החינוך, שבמערכת הבחירות הנוכחית - יחד עם כל סדר היום החברתי-אזרחי - נדחק לשולי השיח הציבורי (אם לא נהדף מחוצה לו לגמרי). אני מבקש להעלות אותו למחשבה ולתודעה וגם לכותרות, לפחות אצל אנשים שאני יודע שאכפת להם מכך.
את העמדות של התנועה הירוקה-מימד בתחום החינוך אפשר לקרוא כאן
ולא מדובר בסיסמאות ריקות של טרום-בחירות, אלא באנשים שיש להם רקורד מוכח של עשייה והישגים בתחום, עליהם אפשר לקרוא כאן (יש שם פרק נפרד על החינוך) -
ולסיום אפשר לראות ולשמוע את ח"כ הרב מיכאל מלכיאור, ראש רשימת התנועה הירוקה-מימד, מדבר על חינוך ועוני כאן
היכנסו לקישורים, קראו, בדקו וחישבו בעצמכם - האם היש כאן ביטוי לדברים שחשובים לכם וראויים לתמיכתכם?
לפחות כאן, באופן טבעי, לא צריך לחפש בזכוכית מגדלת את נושא החינוך, שבמערכת הבחירות הנוכחית - יחד עם כל סדר היום החברתי-אזרחי - נדחק לשולי השיח הציבורי (אם לא נהדף מחוצה לו לגמרי). אני מבקש להעלות אותו למחשבה ולתודעה וגם לכותרות, לפחות אצל אנשים שאני יודע שאכפת להם מכך.
את העמדות של התנועה הירוקה-מימד בתחום החינוך אפשר לקרוא כאן
ולא מדובר בסיסמאות ריקות של טרום-בחירות, אלא באנשים שיש להם רקורד מוכח של עשייה והישגים בתחום, עליהם אפשר לקרוא כאן (יש שם פרק נפרד על החינוך) -
ולסיום אפשר לראות ולשמוע את ח"כ הרב מיכאל מלכיאור, ראש רשימת התנועה הירוקה-מימד, מדבר על חינוך ועוני כאן
היכנסו לקישורים, קראו, בדקו וחישבו בעצמכם - האם היש כאן ביטוי לדברים שחשובים לכם וראויים לתמיכתכם?
-
מפלגת התנועה הירוקה
תגידו- מי המועמד לראשות הממשלה שהתנועה הירוקה-מימד תומכת בו?
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
מפלגת התנועה הירוקה
לוטם הי
איך זה יכול להיות שאת כתבת את זה רק הערב ואני זוכרת את השאלה הזו כבר קודם? שאלת את זה בעוד מקום?
איך זה יכול להיות שאת כתבת את זה רק הערב ואני זוכרת את השאלה הזו כבר קודם? שאלת את זה בעוד מקום?
-
מפלגת התנועה הירוקה
אני שאלתי לפני כמה ימים.
<לא נעים לי להגיד אבל לפני כמה ימים עוד חשבתי שמצביעים בשני פתקים. עכשיו כבר לא משנה לי במי הם תומכים>
<לא נעים לי להגיד אבל לפני כמה ימים עוד חשבתי שמצביעים בשני פתקים. עכשיו כבר לא משנה לי במי הם תומכים>
-
מפלגת התנועה הירוקה
תגידו- מי המועמד לראשות הממשלה שהתנועה הירוקה-מימד תומכת בו?
לא הביעו תמיכה בראש ממשלה מסויים. הכניסה לממשלה תהיה על בסיס התחייבויות לשינוי סדרי העדיפויות כך שהנושאים שהתנועה הירוקה מימד יקבלו מקום גבוה הרבה יותר. יש איזה ניסוח "רשמי" שאני לא זוכר אותו כתשובה לשאלה הזו![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
לא הביעו תמיכה בראש ממשלה מסויים. הכניסה לממשלה תהיה על בסיס התחייבויות לשינוי סדרי העדיפויות כך שהנושאים שהתנועה הירוקה מימד יקבלו מקום גבוה הרבה יותר. יש איזה ניסוח "רשמי" שאני לא זוכר אותו כתשובה לשאלה הזו
-
מפלגת התנועה הירוקה
<לא נעים לי להגיד אבל לפני כמה ימים עוד חשבתי שמצביעים בשני פתקים.
כנ"ל...
אני רוצה שהתנועה הירוקה תיהיה בעד לבני. איך אפשר לקדם את זה?
כנ"ל...
-
מפלגת התנועה הירוקה
לפי הבנתי צריכים להתקיים מספר תנאיים גם יחד:
לפי הבנתי צריכים להתקיים מספר תנאיים גם יחד:
- שהתנועה הירוקה תיכנס לכנסת, וכל המרבה (מנדטים) הרי זה משובח
- שלבני תהיה גורם רלוונטי לקבלת משימת הרכבת הממשלה הבאה לאחר הבחירות
- שקווי היסוד שתציע ממשלת לבני בתחומים שחשובים לתנועה הירוקה-מימד יעלו בקנה אחד עם עמדות המפלגה.
-
מפלגת התנועה הירוקה
מה, האות שלהם היא ה"א?
אז מה הסיסמה שלהם? בעזרת ה' ?
<מחילה. לא רואה תשדירים>
אז מה הסיסמה שלהם? בעזרת ה' ?
<מחילה. לא רואה תשדירים>