תחליפי סוכר
תחליפי סוכר
מחפשת תחליף סוכר ידידותי. סטיוויה לא אהבתי. משהו ממשפחת הסוכרזיתייים אבל יחסית נורמלי
-
- הודעות: 730
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
תחליפי סוכר
תחליף סוכר
חפשי ברשת על "כמו סוכר"
הוא די יקר, אבל לדעתי הטוב מכל מלאכותיים-כימיים
אישית אני לא משתמשת בו, רק יצא לי לטעום דברים איתו
כשאני צריכה להמתיק אני משתמשת בדבש-סילאן-אגבה-מייפל
חפשי ברשת על "כמו סוכר"
הוא די יקר, אבל לדעתי הטוב מכל מלאכותיים-כימיים
אישית אני לא משתמשת בו, רק יצא לי לטעום דברים איתו
כשאני צריכה להמתיק אני משתמשת בדבש-סילאן-אגבה-מייפל
-
- הודעות: 124
- הצטרפות: 09 דצמבר 2008, 18:28
- דף אישי: הדף האישי של זארו_סובה*
תחליפי סוכר
באיזו צורה של סטיוויה את משתמשת? התמצית השקופה היא מוצר תעשייתי בהחלט לא טעים ובכלל לא בריא. העלים המיובשים לעומת זאת הרבה יותר מוצלחים. בכל מקרה אנחנו ממתיקים בטבעיים שהזכירה אביטל, ובנוסף על כך בלתת-אורז (של חברת מיטוקו היפנית), מולסה, סירופ חרובים, סירופ תירס. הכל תלוי במה שאת מעוניינת להמתיק...
-
- הודעות: 204
- הצטרפות: 02 מאי 2009, 22:02
- דף אישי: הדף האישי של לי_רז*
תחליפי סוכר
בקשר לתחליף סוכר-
אני לא אוהבת את הסטיוויה בטיפות, יש לו טעם מריר.
גם אני כמו שציינו למעלה אוהבת את העלים של הסטיוויה.
וגם משתמשת בסירופ אגבה- סירופ מקקטוס שנראה כמו סירופ מייפל.
או בדבש.
אני לא אוהבת את הסטיוויה בטיפות, יש לו טעם מריר.
גם אני כמו שציינו למעלה אוהבת את העלים של הסטיוויה.
וגם משתמשת בסירופ אגבה- סירופ מקקטוס שנראה כמו סירופ מייפל.
או בדבש.
תחליפי סוכר
אני צריכה משהו ממש בלי סוכר כי יש נטייה חזקה לסוכרת במשפחה. לכן זה חייב להיות כזה... לא מתוק אמיתי.
תחליפי סוכר
אני משתמשת בטבליות סוכרלוז של מרמולייט. כתוב על הקופסית שזה ממתיק על בסיס סוכר לוז (אין לי מושג מה זה)
שאינו מכיל סכרין ואספרטיים.
לטעמי הטעם שלו הכי קרוב לסוכר מבין ה"סוכרזיתיים" ואני ממתיקה איתו אפילו תה, מה שאני לא עושה עם שום "סוכרזיתי" אחר
שאינו מכיל סכרין ואספרטיים.
לטעמי הטעם שלו הכי קרוב לסוכר מבין ה"סוכרזיתיים" ואני ממתיקה איתו אפילו תה, מה שאני לא עושה עם שום "סוכרזיתי" אחר
-
- הודעות: 5866
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
תחליפי סוכר
אימשלו,
יש דפים מתכונים מתוקים בלי סוכר ו-סוגי סוכר, אבל אנ'לא בטוחה אם מדובר שם גם על תחליפי סוכר שאינם באמת מכילים סוכר.
יש דפים מתכונים מתוקים בלי סוכר ו-סוגי סוכר, אבל אנ'לא בטוחה אם מדובר שם גם על תחליפי סוכר שאינם באמת מכילים סוכר.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
תחליפי סוכר
רציתי לשאול לאיזה מטרה הממתיק. לכוס שתיה חמה או למתכונים של אוכל?
תחליפי סוכר
רציתי לשאול לאיזה מטרה הממתיק. לכוס שתיה חמה או למתכונים של אוכל?
לקפה, בעיקר.
לקפה, בעיקר.
-
- הודעות: 1
- הצטרפות: 10 אפריל 2010, 22:56
תחליפי סוכר
מחפשת תחליף סוכר ידידותי. נסי סוכרדיאט או כל ממתיק אחר שמבוסס על סוכרלוז. הוא לא מזיק לבריאות כלל ואין לו טעמי לוואי.
-
- הודעות: 5866
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
תחליפי סוכר
נסי סוכרדיאט
גם הנטורופת של אבא שלי המליץ לו, ואבא שלי משתמש בזה.
לא הבנתי את ההסבר בדיוק.
מה שבערך הבנתי, שה'סוכרדיאט' מופק מסוכר, שזה בעצם החלק העיקרי שבסוכר שנותן לו את הטעם המתוק, אבל החלק הזה הוא ללא קלוריות. (איך זה יכול להיות? לא יודעת)
וממה שהבנתי ממנו, זה גם לא מזיק לבריאות.
גם הנטורופת של אבא שלי המליץ לו, ואבא שלי משתמש בזה.
לא הבנתי את ההסבר בדיוק.
מה שבערך הבנתי, שה'סוכרדיאט' מופק מסוכר, שזה בעצם החלק העיקרי שבסוכר שנותן לו את הטעם המתוק, אבל החלק הזה הוא ללא קלוריות. (איך זה יכול להיות? לא יודעת)
וממה שהבנתי ממנו, זה גם לא מזיק לבריאות.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
תחליפי סוכר
לי יש רתיעה מסינתטיים.
בלי קשר, אם הצורך שלך הוא לקפה/תה, ישנם שני פתרונות ע"י תמרים.
הראשון הוא לזרוק תמר שלם לתוך כוס הקפה/תה ולחכות דקה או שתיים.
השני הוא להכין מי תמר ממותקים, ע"י השריה של תמרים בתוך צנצנת מלאה מים
בלי קשר, אם הצורך שלך הוא לקפה/תה, ישנם שני פתרונות ע"י תמרים.
הראשון הוא לזרוק תמר שלם לתוך כוס הקפה/תה ולחכות דקה או שתיים.
השני הוא להכין מי תמר ממותקים, ע"י השריה של תמרים בתוך צנצנת מלאה מים
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תחליפי סוכר
גם אני קיבלתי המלצה מנטורופאטית על 'סוכרהדיאט' עם הסבר שהוא "נכנס ויוצא מהגוף ללא השארת עקבות"..
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תחליפי סוכר
לכל מי שטוען שאינו משתמש ב"סוכר" - אם אתם משתמשים בדבש, בסירופ מייפל בסירופ קנה סוכר וכו' - הרי אתם משתמשים בסוכר. כל הממתיקים הפחמימתים מכילים סוכר בצורה זו או אחרת ולא מספקים לגוף כמות משמעותית של ויטמינים ומינרלים. אז מה ההבדל? אין שום הבדל תזונתי בין דבש לסוכר (מזוקק, לבן, חום, לא משנה בכלל). סורי...
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תחליפי סוכר
אורי, אני חושבת שתמרים לא עונים על הדרישה שאימשלו כתבה:
אני צריכה משהו ממש בלי סוכר כי יש נטייה חזקה לסוכרת במשפחה. לכן זה חייב להיות כזה... לא מתוק אמיתי.
<אהבת עולם>
אני צריכה משהו ממש בלי סוכר כי יש נטייה חזקה לסוכרת במשפחה. לכן זה חייב להיות כזה... לא מתוק אמיתי.
<אהבת עולם>
-
- הודעות: 124
- הצטרפות: 09 דצמבר 2008, 18:28
- דף אישי: הדף האישי של זארו_סובה*
תחליפי סוכר
תמרים נשמע פתרון מגניב ואף טעים להפליא. אנסה בהחלט.
אם את שותה תה, אפשר לנסות גם להשתמש בתבלינים "מתוקים" כמו קינמון, מנטה/נענע.
לדעתי הסטיוויה בעלים (לוודא שהיא אורגנית) היא התשובה הכי טובה בשבילך, כיוון שאין בה סוכר בשום צורה שהיא, למיטב ידיעתי. הכיני לך צנצנת עם חליטת סטיוויה ונסי להשתמש בכמות קטנה מאוד בכל פעם, כיוון שהיא מאוד מאוד מתוקה.
אם את שותה תה, אפשר לנסות גם להשתמש בתבלינים "מתוקים" כמו קינמון, מנטה/נענע.
לדעתי הסטיוויה בעלים (לוודא שהיא אורגנית) היא התשובה הכי טובה בשבילך, כיוון שאין בה סוכר בשום צורה שהיא, למיטב ידיעתי. הכיני לך צנצנת עם חליטת סטיוויה ונסי להשתמש בכמות קטנה מאוד בכל פעם, כיוון שהיא מאוד מאוד מתוקה.
תחליפי סוכר
מה בקשר ל-XYLITOL -אף אחד פה לא שמע ?! איך זה ?!
באירופה -גרמניה,בריטניה,ובארה"ב ממש מתפעלים ממנו ,מוכרים אותו באתרים של מזון בריאות ותוספים ,הוא יותר יקר מסוכר אבל בהרבה יותר זול מסטיביה-באנגליה עולה כ-2.5 שטרלינג לחצי קילו 5-6 שטרלינג לקילו.מפיקים אותו מקליפת עץ הליבנה,הוא נספג מעט מאד במעיים,לא דורש אינסולין ,הוא נמצא גם באופן טיבעי בגוף-הגוף מייצר אותו כאחד מהשלבים במטבליזם של הסוכר כך שזה בעצם חומר טיבעי שהגוף יודע להתמודד איתו ולהתמיר אותו,הוא מונע עששת ומשתמשיםבו במסטיקים ללא סוכר ובסוכרית למניעת עששת כי הורג את חיידקי העששת,הוא אנטי קנדידה כשהוא מגיע למעי וגם בפה ,הוא מחזק את אמייל השיניים כמו הפלואוריד רק שאינו רעיל, יש שמשתמשים בו אפילו להברשת השיניים או שלוקחיםכפית ומסובבים \מחזיקים בפה כמה דקות כטיפול שוטף בשיניים הוא טוב לחיזוק העצמות נגד אוסטיאופורוזיס------------
תגגלו ותמצאו עליו המון
בצורת אבקה -הדומה לסוכר (ערך גליצמי מאד נמוך-7 )אפשר להמתיק איתו שתיה חמה וקרה לבשל ולאפות מעידים עליו-בפורומים שהוא טעים כמו סוכר וללא טעם לוואי
משתמשים בו במזון לסכרתיים והוא מומלץ לחולי סוכרת
רק ש.........
איפה לעזזל מוצאים אותו בארץ ????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה קונים אותו בארץ ??---אם אתם יודעים תגידו לי ,כי אני חיפסתי ולא מצאתי (ואם ימכרו אותו בארץ-זה בטח יהיה במחירים הזויים של 300 שקל לקילו????!!!!
יש לי בכל פעם יותר ויותר הרגשה שאנחנו חיים פה במדינת מפגרלנד..................
כנל לגבי תוספי תזונה חיוניים לאנשים כמונו--הכל פי 20 או יותר מאשר בחוץ וחלק מהדברים אפילו אוסרים עליך להביא............"שומרים על הבריאות שלך "= שומרים שתלילה לא תהיה יותר מדי בריא------HELP
באירופה -גרמניה,בריטניה,ובארה"ב ממש מתפעלים ממנו ,מוכרים אותו באתרים של מזון בריאות ותוספים ,הוא יותר יקר מסוכר אבל בהרבה יותר זול מסטיביה-באנגליה עולה כ-2.5 שטרלינג לחצי קילו 5-6 שטרלינג לקילו.מפיקים אותו מקליפת עץ הליבנה,הוא נספג מעט מאד במעיים,לא דורש אינסולין ,הוא נמצא גם באופן טיבעי בגוף-הגוף מייצר אותו כאחד מהשלבים במטבליזם של הסוכר כך שזה בעצם חומר טיבעי שהגוף יודע להתמודד איתו ולהתמיר אותו,הוא מונע עששת ומשתמשיםבו במסטיקים ללא סוכר ובסוכרית למניעת עששת כי הורג את חיידקי העששת,הוא אנטי קנדידה כשהוא מגיע למעי וגם בפה ,הוא מחזק את אמייל השיניים כמו הפלואוריד רק שאינו רעיל, יש שמשתמשים בו אפילו להברשת השיניים או שלוקחיםכפית ומסובבים \מחזיקים בפה כמה דקות כטיפול שוטף בשיניים הוא טוב לחיזוק העצמות נגד אוסטיאופורוזיס------------
תגגלו ותמצאו עליו המון
בצורת אבקה -הדומה לסוכר (ערך גליצמי מאד נמוך-7 )אפשר להמתיק איתו שתיה חמה וקרה לבשל ולאפות מעידים עליו-בפורומים שהוא טעים כמו סוכר וללא טעם לוואי
משתמשים בו במזון לסכרתיים והוא מומלץ לחולי סוכרת
רק ש.........
איפה לעזזל מוצאים אותו בארץ ????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה קונים אותו בארץ ??---אם אתם יודעים תגידו לי ,כי אני חיפסתי ולא מצאתי (ואם ימכרו אותו בארץ-זה בטח יהיה במחירים הזויים של 300 שקל לקילו????!!!!
יש לי בכל פעם יותר ויותר הרגשה שאנחנו חיים פה במדינת מפגרלנד..................
כנל לגבי תוספי תזונה חיוניים לאנשים כמונו--הכל פי 20 או יותר מאשר בחוץ וחלק מהדברים אפילו אוסרים עליך להביא............"שומרים על הבריאות שלך "= שומרים שתלילה לא תהיה יותר מדי בריא------HELP
-
- הודעות: 1176
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
תחליפי סוכר
נשמע נפלא, אך מגיגול קל עלו הספקות והחשדות האלה:
http://www.sakeret.com/%D7%A7%D7%A1%D7% ... ---xylitol
http://www.sakeret.com/%D7%A7%D7%A1%D7% ... ---xylitol
-
- הודעות: 2628
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
תחליפי סוכר
שרשור על קסיליטול
קסיליטול, כמו כל סוכר אלכוהול, בעייתי מבחינת קנדידה ועלול לגרום לשלשול. לצרוך במתינות לכל היותר.
מה בקשר ל-XYLITOL -אף אחד פה לא שמע ?! איך זה ?!
חפשי בדפים על משחות שיניים, צחצוח שיניים וכו'. שמעו.
קסיליטול, כמו כל סוכר אלכוהול, בעייתי מבחינת קנדידה ועלול לגרום לשלשול. לצרוך במתינות לכל היותר.
מה בקשר ל-XYLITOL -אף אחד פה לא שמע ?! איך זה ?!
חפשי בדפים על משחות שיניים, צחצוח שיניים וכו'. שמעו.