תלתלים שובבים
-
- הצטרפות: 09 ינואר 2009, 01:08
- דף אישי: הדף האישי של תלתלים_שובבים*
תלתלים שובבים
שמי ליאור ואני אמא לגליה (גל ים שם חיבה) לפעמים אני נהנית לערבב את השמות שלנו ויוצא לי גלי אור יה וכך הוא... מזה זמן מה אני משייטת לי באתר ומוקסמת מכמה וכמה כשרונות על בכתיבה שנתגלו לי , משפע של אינפורמציות ומרגישה קצת כמו ילד חדש שעומד לו בצד ומסתכל... ולא בדיווק יודע איך להתקרב... וזה מרגיש לי כל כך אוילי להתחיל בזה שיש לי להציע כמה דברים שאני לא צריכה למכירה...
אבל זה מה שיצא לי - נפלט לי...
אבל זה מה שיצא לי - נפלט לי...
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
תלתלים שובבים
הי,
בקשר למעקה בטיחות למיטה הוא מפלסטיק
או מעץ?
ברוכה הבאה לאתר
מאיפה את?
בקשר למעקה בטיחות למיטה הוא מפלסטיק
או מעץ?
ברוכה הבאה לאתר
מאיפה את?
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
תלתלים שובבים
ברוכה הבאה!
איזה סלקל יש לך, באיזה מצב ומה תאריך התפוגה שלו (מוטבע מאחור/למטה)?
אחותי צריכה סלקל ולי יש המון חפצים לבארטר, אז את מוזמנת להציץ בראש הדף האישי שלי ולבדוק מה היית רוצה לקבל בתמורה לסלקל.
איזה סלקל יש לך, באיזה מצב ומה תאריך התפוגה שלו (מוטבע מאחור/למטה)?
אחותי צריכה סלקל ולי יש המון חפצים לבארטר, אז את מוזמנת להציץ בראש הדף האישי שלי ולבדוק מה היית רוצה לקבל בתמורה לסלקל.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תלתלים שובבים
אני מעוניינת בטרמפולינה. גילי 052-3438507
תלתלים שובבים
המון תודה לך.
כבר השאלתי את הספר משיבולת ואני קוראת אותו, אבל בכל מקרה המון תודה הדבורה מאיה
כבר השאלתי את הספר משיבולת ואני קוראת אותו, אבל בכל מקרה המון תודה הדבורה מאיה
-
- הצטרפות: 21 יולי 2007, 09:22
- דף אישי: הדף האישי של מירב_מקציר*
תלתלים שובבים
הי ליאור- יש גם דברים לקטנטנים ולקטנטנות. אני לוקחת דברים בקונסיגנציה, זאת אומרת לוקחת, רושמת וכשנמכר את מקבלת 30% זיכוי. את מוזמנת
-
- הצטרפות: 21 יולי 2007, 09:22
- דף אישי: הדף האישי של מירב_מקציר*
תלתלים שובבים
כרגע (עד פתיחת החנות החדשה- אינשאללה בקיץ) פתוח תמיד בשישי מ- 9:30 ועד 14:30. בשאר ימות השבוע אפשר לתאם איתי טלפונית- 052-4704000.
-
תלתלים שובבים
אני לא יודעת אם אחותי תרצה לקנות את הסלקל, אבל אמסור לה את הפרטים. כמה תרצי בעבורו ומהיכן יהיה עליה לאסוף אותו?
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2004, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של שיבולת_שועל*
תלתלים שובבים
בבקשה - בהרבה הנאה...
-
- הצטרפות: 02 מרץ 2008, 09:21
- דף אישי: הדף האישי של טאו_להורות*
תלתלים שובבים
אני עובדת בכברי אם את רוצה נוכל הפגש שם. 054-4795241
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 22:17
- דף אישי: הדף האישי של מסע_חיפוש_של_פוקימון*
תלתלים שובבים
אנחנו בפרדס חנה-
ברוכה הבאה
ברוכה הבאה
-
תלתלים שובבים
בתחילת חודש הבא אני נוסעת לפגישה ברמת השרון. אולי נפגש בדרך?
אני לא בטוחה עדיין איך אסע.
אני לא בטוחה עדיין איך אסע.
-
תלתלים שובבים
יום שלישי בבוקר זה טוב
אני בנייד 050-4415040
אני בנייד 050-4415040
-
תלתלים שובבים
יש לך שם? או שלקרוא לך המחפשת? או פוקימונית?...
-
תלתלים שובבים
הי
אני ריקי
נראה לי שנצטרך לקבוע יום אחר כי מהצהרים אני לא נמצאת- כיתבי לי מתי טוב לך
יום נפלא
אני ריקי
נראה לי שנצטרך לקבוע יום אחר כי מהצהרים אני לא נמצאת- כיתבי לי מתי טוב לך
יום נפלא
תלתלים שובבים
אודה לך מאוד מאוד אם תבדקי את זה אבל לדעתי אין מצב שזה יהיה שם כי מעולם זה לא יצא על די וי די, עד כמה שידוע לי. אני מחפשת את זה הישן עם גידי גוב ויהודית רביץ וכו'...
המון תודה מראש על הרצון הטוב והניסיון לעזור
המון תודה מראש על הרצון הטוב והניסיון לעזור
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2008, 13:47
- דף אישי: הדף האישי של HILLA_KR*
תלתלים שובבים
יש לי מנשא אפניים למכונית
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
תלתלים שובבים
3500 ש"ח כולל יחידת דיור מושכרת שמכניסה כרגע 750 ש"ח ואם רוצים אפשר להמשיך להשכיר ובהשקעה קטנה (של זמן בעיקר) אפשר להעלות ל1000 ש"ח ואם לא בררנים יש ביקוש אדיר (יש כולל בשכונה הסמוכה שמספק יופי של דיירים).
-
תלתלים שובבים
לגבי הוידאו, צריך וידאו (או מישהו שיש לו) וכרטיס למחשב. יש מצב שבסך הכל הכללי זה יוצא זול יותר (כמה כרטיס כזה כבר יכול לעלות? 300 ש"ח?).
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
תלתלים שובבים
הכי פשוט להשיג וידאו... לא?
יש לא מעט שמוסרים . פרסמי בקשה בככר השוק ואולי תעני.. בהצלחה.
יש לא מעט שמוסרים . פרסמי בקשה בככר השוק ואולי תעני.. בהצלחה.
-
- הצטרפות: 08 יוני 2008, 09:57
- דף אישי: הדף האישי של שלולית_י*
תלתלים שובבים
בחלק מספריות הוידאו יכולים להמיר. עלה לי פעם 40 ש"ח לקלטת, בר"ג, רח' זבוטינסקי, בין המשטרה לתחילת הרצל.
-
תלתלים שובבים
אפשר להקליט לדי.וי.די אצל מישהו שי ש לו מכשיר כפול (האמת שיש לי אבל יקח לי המון זמן - אז אם לא תסתדרי בסוף תאמרי לי)
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2008, 13:47
- דף אישי: הדף האישי של HILLA_KR*
תלתלים שובבים
יש לי מנשא צהוב, מתקפל, שניתן לשאת בו עד 3 זוגות ואני לא מעונינת למכור.
-
- הצטרפות: 27 יולי 2008, 10:46
- דף אישי: הדף האישי של עשהאל_הפלאח*
תלתלים שובבים
שלום
החווה נמצאת במושב גינתון (אזור בן שמן לוד), העלות היא 150 ש"ח לחודש והיא כוללת חיבור מים ראשי, כלי עבודה וחלקה של 20-30 מ"ר
בנוסף יש לנו פינת חי והמקום נחמד וכמובן שנעזור במה שנוכל, הסברים עזרה טפטפות ישנות וכו'
לפרטים נוספים
054-4570751
עשהאל הפלאח
החווה נמצאת במושב גינתון (אזור בן שמן לוד), העלות היא 150 ש"ח לחודש והיא כוללת חיבור מים ראשי, כלי עבודה וחלקה של 20-30 מ"ר
בנוסף יש לנו פינת חי והמקום נחמד וכמובן שנעזור במה שנוכל, הסברים עזרה טפטפות ישנות וכו'
לפרטים נוספים
054-4570751
עשהאל הפלאח
-
תלתלים שובבים
כמו שכתבתי בהודעה 0542616303 שבת שלום
-
- הצטרפות: 08 יוני 2008, 09:57
- דף אישי: הדף האישי של שלולית_י*
תלתלים שובבים
הי,
לא המרתי במירב, אולי קראו לזה "וידאו ר"ג" או משהו דומה. לא זוכרת וכבר לא גרה שם.
אם יש לך המון קלטות, אני מציעה לך ללכת למישהו עם וידאן ולנסות אותן אחת-אחת, להריץ טיפה ולהקרין. לראות שזה עובד.
כי אני קיבלתי מאמא שלי המון קלטות בנות כ-10שנים. כולן, ללא יוצא מהכלל, היו טובות כשאוחסנו, וריצדו על המסך נורא כשהוקרנו כעת. חלק לא עבדו, בחלק התמונה היתה מלוכלכת, בחלק פסים, בחלק הצבעים נפרדו.. והאמת, נראה לי גם שהן לא היטיבו עם הוידאו שלנו כ"כ, במצבן.
ונזכרתי גם שליד הבורסה ראיתי פעם שממירים, באזור הראשון בו נתקלים כשבאים מזמיר טריקים (יש מסעדה מהירה מימין, אחרי בניין המאזניים, ובצד השני של הכביש יש פניה שמאלה. מיד בפניה חנות מחשבים אודיו. שם נדמה לי שממירים).
"טוב לבלוע צפרדע מפעם לפעם מאשר להיות חסידה" אינני מבינה אותו. מה רע בלהיות חסידה?...
האמת, המשפטים נאלה נראו לי לא לגמרי ברורים מההתחלה, הפסקתי להסתכל עליהם כבר
לא המרתי במירב, אולי קראו לזה "וידאו ר"ג" או משהו דומה. לא זוכרת וכבר לא גרה שם.
אם יש לך המון קלטות, אני מציעה לך ללכת למישהו עם וידאן ולנסות אותן אחת-אחת, להריץ טיפה ולהקרין. לראות שזה עובד.
כי אני קיבלתי מאמא שלי המון קלטות בנות כ-10שנים. כולן, ללא יוצא מהכלל, היו טובות כשאוחסנו, וריצדו על המסך נורא כשהוקרנו כעת. חלק לא עבדו, בחלק התמונה היתה מלוכלכת, בחלק פסים, בחלק הצבעים נפרדו.. והאמת, נראה לי גם שהן לא היטיבו עם הוידאו שלנו כ"כ, במצבן.
ונזכרתי גם שליד הבורסה ראיתי פעם שממירים, באזור הראשון בו נתקלים כשבאים מזמיר טריקים (יש מסעדה מהירה מימין, אחרי בניין המאזניים, ובצד השני של הכביש יש פניה שמאלה. מיד בפניה חנות מחשבים אודיו. שם נדמה לי שממירים).
"טוב לבלוע צפרדע מפעם לפעם מאשר להיות חסידה" אינני מבינה אותו. מה רע בלהיות חסידה?...
האמת, המשפטים נאלה נראו לי לא לגמרי ברורים מההתחלה, הפסקתי להסתכל עליהם כבר
-
- הצטרפות: 27 יולי 2008, 10:46
- דף אישי: הדף האישי של עשהאל_הפלאח*
תלתלים שובבים
אם את כל כך רחוקה מהמרכז בטוח יש לך איזו פיסת אדמה קרוב לבית
(-:
(-:
-
תלתלים שובבים
הי
עדיין מעונינים בשולחן וכל השאר?
עדיין מעונינים בשולחן וכל השאר?
-
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
תלתלים שובבים
שלום ליאור,
איזה חיתול ר"פ את מוסרת? (ואיזו מידה?)
תודה,
רונית
איזה חיתול ר"פ את מוסרת? (ואיזו מידה?)
תודה,
רונית
תלתלים שובבים
לא רוצה לתת ולא לברטר.
אם את צריכה לתאריך ספציפי, יכולה להשאיל לך.
שאלת בכיכר למי יש. לא אמרת שאת מעונינת לקנות (אולי לשאול באופן זמני? אולי לשאול מה חשוב לפני שקונים? לא יודעת...שאלת למי יש), עניתי שלי.
אם את צריכה לתאריך ספציפי, יכולה להשאיל לך.
שאלת בכיכר למי יש. לא אמרת שאת מעונינת לקנות (אולי לשאול באופן זמני? אולי לשאול מה חשוב לפני שקונים? לא יודעת...שאלת למי יש), עניתי שלי.
-
- הצטרפות: 01 מאי 2008, 22:48
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_לי*
תלתלים שובבים
בקשר ללינק
לפעמים זה לוקח גם חצי דקה עד שהמסך השחור הופך להיות התצוגה..(בלי שזה מראה סימני טעינה) צריך לחכות טיפה סבלנות (לא יודעת למה, סורי..)
שמתי לב גם שזה עלול להיות תלוי באיזה דפדפן נכנסים (פיירפוקס/אקספלורר וכו'..) האקספלורר עובד בדרכ' הכי טוב.
ואפשר גם לנסות לצאת ולהכנס שוב, עוד פעם פעמיים ואז פתאום זה מסתדר.
מבינה גדולה אני לא, אבל זה הידע שאספתי על-סמך הנסיון..
הנה בכל זאת הקישור לגלריה http://www.flickr.com/photos/8427975@N0 ... 4063/show/
לפעמים זה לוקח גם חצי דקה עד שהמסך השחור הופך להיות התצוגה..(בלי שזה מראה סימני טעינה) צריך לחכות טיפה סבלנות (לא יודעת למה, סורי..)
שמתי לב גם שזה עלול להיות תלוי באיזה דפדפן נכנסים (פיירפוקס/אקספלורר וכו'..) האקספלורר עובד בדרכ' הכי טוב.
ואפשר גם לנסות לצאת ולהכנס שוב, עוד פעם פעמיים ואז פתאום זה מסתדר.
מבינה גדולה אני לא, אבל זה הידע שאספתי על-סמך הנסיון..
הנה בכל זאת הקישור לגלריה http://www.flickr.com/photos/8427975@N0 ... 4063/show/
-
תלתלים שובבים
אני אשמח לקבל את החיתול. אבל איפה את נמצאת?
אני בעמיקם, ליד בנימינה, אבל מגיעה גם לרמת השרון, ויש לי גם הורים במודיעין ועוד כל מיני חברים בכל מיני מקומות (שוודיה?!)
ואם מתאים לך, אני יכולה גם לשלוח מעטפה מבויילת כדי שרק תניחי אותו בתוכה, ותניחי על דלפק הדואר.
מה את אומרת על כל זה? (-:
אני ב 054-5336555
תודה רבה
אני בעמיקם, ליד בנימינה, אבל מגיעה גם לרמת השרון, ויש לי גם הורים במודיעין ועוד כל מיני חברים בכל מיני מקומות (שוודיה?!)
ואם מתאים לך, אני יכולה גם לשלוח מעטפה מבויילת כדי שרק תניחי אותו בתוכה, ותניחי על דלפק הדואר.
מה את אומרת על כל זה? (-:
אני ב 054-5336555
תודה רבה
-
תלתלים שובבים
היי תלתלים, הנה הקישור: http://sefer-li.net
תהנו!
תהנו!
-
- הצטרפות: 01 מאי 2008, 22:48
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_לי*
תלתלים שובבים
מצאתי עוד דרך . אני כבר סקרנית.. אשמח לדעת אם הצלחת
(זה בעצם ישירות דרך האתר שבו מאופסנות התמונות)
הנה השלבים:
להכנס ללינק הזה http://www.flickr.com/search/people/
לכתוב ב'חיפוש' - liormann
לבחור ב items 366
לבחור ב sets
ושם כבר למצוא michella 2008
בהצלחה!
(זה בעצם ישירות דרך האתר שבו מאופסנות התמונות)
הנה השלבים:
להכנס ללינק הזה http://www.flickr.com/search/people/
לכתוב ב'חיפוש' - liormann
לבחור ב items 366
לבחור ב sets
ושם כבר למצוא michella 2008
בהצלחה!
-
תלתלים שובבים
אני במרכז עד ראשון בערב. אשמח אם תוכלי לקחתו איתך לגבעת ניל"י, ולסמס לי כשאת שם, או לחילופין להעביר לחברתך מכרכור.
הטלפון שלי מופיע כמה הודעות מעל (-:
תודה רבה רבה
רונית
הטלפון שלי מופיע כמה הודעות מעל (-:
תודה רבה רבה
רונית
-
תלתלים שובבים
תודה רבה רבה. אכן מחפשת את גוב, רביץ, רכטר וכו'... כוכבי ערוץ הילדים, אפעס, לא עושים לי את זה.
כדאי לך מאוד למצוא לעצמך ואם זה יקרה, הנס הזה, זכרי גם אותי.
שבוע נעים...
כדאי לך מאוד למצוא לעצמך ואם זה יקרה, הנס הזה, זכרי גם אותי.
שבוע נעים...
תלתלים שובבים
עשינו חריש על האינטרנט ומצאנו שני קטעים מקוריים אבל זה ממש מעט וגם לא מרגיש ככה כמו לצפות במופע השלם. בהצלחה לשתינו...
תלתלים שובבים
לילדים שסבלו מצינור דמעות סתום או צר מלידתם בד"כ כל נזלת מלווה בדלקת בעין. אצלנו זה חזר על עצמו כבר פעמיים וחלף לבד עם הנזלת.. בד"כ זה בעיקר הפרשה ופחות עין אדומה וגם לא נראה שזה מציק או מגרד לילדה
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2009, 09:24
- דף אישי: הדף האישי של בי_ל_בי*
תלתלים שובבים
ילד שנוטה לנקז נוזלים דרך עיניו ,נכון תמיד תהיה לו דלקת עיניים.י(לדתי בת 5 והיו לה 3 פעמים דלקות עיניים בנזלות,כשהיתה תינוקת ותמיד נסגרו ומאד מאד הפריע לה.)
ילד הנוטה לנקז דרך אזניו תמיד תהיה לו דלקת אזנים, ובתור אמא שילדתה התחרשה עקב טיפול ע"י אנשי צינור דמעות סתום או כל הצרים והסברים למינהם... כשיוצאות האחוריות זה בדרך כלל הכי כואב מנוזל ומתודלק..מלווה גם בחום גבוה. אני נכנסת להתקלח, את מוזמנת להתקשר אלי יותר מאוחר 098782916 אשמח להעלות זכרונות..ויש לי המון המון כאב לב לחסוך לך..עברתי הכל.אני חושבת שליולדת חוץ מכל המתנות צריכה להגיע מתנת רופא..מכשיר לבדיקת אזנים. קניתי כזה בחו"ל 100$ פשוט להפעלה ובדקתי מדי ..ומיום קניית המכשיר עד היום לא היו דלקות..תמיד מנעתי לפני שהתחילו..שמן,אדים,טיפות הומופטיות,תזונה..ידעת שמיץ תפוזים למשל מעודד ליחה כמו חלב?
ילד הנוטה לנקז דרך אזניו תמיד תהיה לו דלקת אזנים, ובתור אמא שילדתה התחרשה עקב טיפול ע"י אנשי צינור דמעות סתום או כל הצרים והסברים למינהם... כשיוצאות האחוריות זה בדרך כלל הכי כואב מנוזל ומתודלק..מלווה גם בחום גבוה. אני נכנסת להתקלח, את מוזמנת להתקשר אלי יותר מאוחר 098782916 אשמח להעלות זכרונות..ויש לי המון המון כאב לב לחסוך לך..עברתי הכל.אני חושבת שליולדת חוץ מכל המתנות צריכה להגיע מתנת רופא..מכשיר לבדיקת אזנים. קניתי כזה בחו"ל 100$ פשוט להפעלה ובדקתי מדי ..ומיום קניית המכשיר עד היום לא היו דלקות..תמיד מנעתי לפני שהתחילו..שמן,אדים,טיפות הומופטיות,תזונה..ידעת שמיץ תפוזים למשל מעודד ליחה כמו חלב?
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2008, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של לב_שמח*
תלתלים שובבים
אצל שני הילדים שלי הייתה תופעה של דלקות בעיניים כשהם מנוזלים. הרבה הפרשה בהירה (לא אודם בעין) עד כדי עין סתומה בבוקר. האמת הא שאף פעם לא הגענו עם זה לרופא ולכן כנראה לא הועלתה האופציה של צינור דמעות סתום. תמיד חשבתי שהנזלת מזהמת את העין, בעיקר בלילה מה"מריחות" על הכרית (סליחה על התיאור) והטיפול שלי בזה היה להחליף מצעים בתדירות גבוהה, לנגב נזלת במיידי לפני שהספיקו למרוח אותה, חלב אם (כשהיה לי), קומפרס חליטות קמומיל וכשיש מעט הפרשה (לא סותמת את העין אבל לא יפה) להניח לעין ולא להתעסק איתה יותר מדי. עובר אחרי כמה ימים. ובנזלת הבאה שוב חוזר. ושוב עובר...עד שהם גדלים קצת ומפסיקים למרוח...
המלצות נוספות ששמעתי אבל לא ניסיתי...תתכונני להפתעות...
בהצלחה
המלצות נוספות ששמעתי אבל לא ניסיתי...תתכונני להפתעות...
- טיפת שתן של הילד עצמו
- חליטה של הצמח טיון דביק
- טיפת לימון
- קומפרס תה רגיל (שחור)
בהצלחה
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2008, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של לב_שמח*
תלתלים שובבים
כנראה שאתן "זכיתן" במשהו קצת יותר רציני ממה שאנחנו חווינו.
רפואה שלמה
רפואה שלמה
-
תלתלים שובבים
האופה לחם מצא לו בית חם.
-
תלתלים שובבים
פיספסתי את ההודעה שלך... )-:
אני אשמח לחיתול (אם כי, מן הסתם, אני מסתדרת גם בלעדיו), אז אני אשמח אם תמשיכי לנסות (-;
או, אם את מגיעה לחברה שלך בכרכור - משם אני יכולה לאסוף בקלות (בד"כ פעמיים בשבוע אני שם בכל מקרה).
תודה רבה!
אני אשמח לחיתול (אם כי, מן הסתם, אני מסתדרת גם בלעדיו), אז אני אשמח אם תמשיכי לנסות (-;
או, אם את מגיעה לחברה שלך בכרכור - משם אני יכולה לאסוף בקלות (בד"כ פעמיים בשבוע אני שם בכל מקרה).
תודה רבה!
תלתלים שובבים
אשמח לבארטר את הטרמפולינה 0576688898
-
תלתלים שובבים
מקווה שהמשאבה הידנית עדיין אצלך, כי אני כן רוצה אותה...
כותבת לך למקרה שלא אזכור להתקשר אלייך היום בין ההתרוצצויות האינסופיות (התחלתי לעבוד ועדיין לא מצאתי מטפלת...).
כשתפגשי את הבחור מת"א תוכלי לתת לו?
תודה!
כותבת לך למקרה שלא אזכור להתקשר אלייך היום בין ההתרוצצויות האינסופיות (התחלתי לעבוד ועדיין לא מצאתי מטפלת...).
כשתפגשי את הבחור מת"א תוכלי לתת לו?
תודה!
תלתלים שובבים
יש לנו פויקה 4, נשמח להשאיל. בעין אילה או כרכור. 0528313202
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
תלתלים שובבים
נוכל להשאיל לך פויקה מספר 3.
תכתבי מייל (מופיע בדף הבית שלי) ונמשיך משם
תכתבי מייל (מופיע בדף הבית שלי) ונמשיך משם
תלתלים שובבים
לאחר בדיקה הסתבר שגם שלנו מס' 3 ולא 4, אבל הוא די גדול. צרי קשר אם מתאים.
-
תלתלים שובבים
תכתבי לי מייל בבקשה, אני מעדיף לא לכתוב פרטים באינטרנט...
-
תלתלים שובבים
המיטה עדיין כאן דברי איתי וננסה עוד הסוף שבוע הזה
050-4415040
050-4415040
-
תלתלים שובבים
נראה שבשבוע הבא יימצא פיתרון למצוקת השאיבה שלי, כך שאת המשאבה שלך את חופשיה להשאיל למישהי אחרת. תודה וסליחה אם הפרעתי...
-
תלתלים שובבים
הי
האם את עדיין רוצה את המיטה?
עדכני אותי בבקשה כי פנו אלי עוד
האם את עדיין רוצה את המיטה?
עדכני אותי בבקשה כי פנו אלי עוד
-
תלתלים שובבים
הי ליאור,
אז כמובן, לא זכרתי לשמור את הטלפון שלך... ולמרות שלא יצרתי קשר אני חושבת עליכן הרבה מאז שהייתן כאן. הימים טסים והעומס כבד... ורק עכשיו - סוף סוף חופש, נכנסתי לבדוק אולי יש כאן את המספר שלך. לא מצאתי, אז החלטתי לשלוח לחמי, אני מקוה שתראי בהזדמנות..
מה קורה אתכן? משהו השתנה? כבר מצאת מקום חדש? מקוה שאתן בטוב ומאושרות. אנחנו עוד בבית שלנו, לא מצאנו בינתיים משהו יותר שווה...
בכל מקרה, אשמח אם תשמיעי קול, במיוחד אם אתן אכן באזור חוף הכרמל, המספר שלי מופיע בהודעה על הפויקה, אם עוד לא זיהית מי הכותבת, ואחר כך גם אשמח אם תמחקי אותו...
חג שמח,
לירון
אז כמובן, לא זכרתי לשמור את הטלפון שלך... ולמרות שלא יצרתי קשר אני חושבת עליכן הרבה מאז שהייתן כאן. הימים טסים והעומס כבד... ורק עכשיו - סוף סוף חופש, נכנסתי לבדוק אולי יש כאן את המספר שלך. לא מצאתי, אז החלטתי לשלוח לחמי, אני מקוה שתראי בהזדמנות..
מה קורה אתכן? משהו השתנה? כבר מצאת מקום חדש? מקוה שאתן בטוב ומאושרות. אנחנו עוד בבית שלנו, לא מצאנו בינתיים משהו יותר שווה...
בכל מקרה, אשמח אם תשמיעי קול, במיוחד אם אתן אכן באזור חוף הכרמל, המספר שלי מופיע בהודעה על הפויקה, אם עוד לא זיהית מי הכותבת, ואחר כך גם אשמח אם תמחקי אותו...
חג שמח,
לירון
-
- הצטרפות: 30 דצמבר 2008, 23:24
תלתלים שובבים
אולי זה מוקדם מידי אבל בכל זאת רעיון:
יש צמחים בשרניים שנקראים סוקולנטים, בעיקרון קקטוסים בלי קוצים. יפיפיים, מגוונים (מזכירים לי אלמוגים וצמחים תת מימיים), ספירליים, מדהימים. מספיק לקחת חלק קטן ולשתול באדמה או לשים במים וזה משריש. פעם היה לי אוסף ענק. כל מקום חדש שהגעתי אליו הייתי יוצאת למסע לגילוי סוקולנטים חדשים, וקוטפת (מפלחת) יחור קטן להשרשה. יש המונים. יש גם משתלות מיוחדות.
בקיצור, אני מציעה לכן להתחיל לאסוף ולגדל (בגינה/מרפסת/אדן החלון/בבית). בעיני זה תחביב נפלא.
אפשר גם למצוא את השמות שלהם באינטרנט או בספרים ולהפוך למומחים.
לקטנה יהיו צמחים משלה בעציצים ויהיה יופי בבית.
יש צמחים בשרניים שנקראים סוקולנטים, בעיקרון קקטוסים בלי קוצים. יפיפיים, מגוונים (מזכירים לי אלמוגים וצמחים תת מימיים), ספירליים, מדהימים. מספיק לקחת חלק קטן ולשתול באדמה או לשים במים וזה משריש. פעם היה לי אוסף ענק. כל מקום חדש שהגעתי אליו הייתי יוצאת למסע לגילוי סוקולנטים חדשים, וקוטפת (מפלחת) יחור קטן להשרשה. יש המונים. יש גם משתלות מיוחדות.
בקיצור, אני מציעה לכן להתחיל לאסוף ולגדל (בגינה/מרפסת/אדן החלון/בבית). בעיני זה תחביב נפלא.
אפשר גם למצוא את השמות שלהם באינטרנט או בספרים ולהפוך למומחים.
לקטנה יהיו צמחים משלה בעציצים ויהיה יופי בבית.
-
תלתלים שובבים
לא הבנתי בדיוק את מהות השאלה שלך, אבל בכל אופן - הסוקולנטים למיניהם אוגרים הרבה מים ולכן הם עמידים בפני דליקות. מסיבה זו משתמשים בהם בפרמקלצ'ר למחסום מפני שריפות. למשל אם ליד השטח שלך יש מקום שמועד לשריפה (שדה קוצים ושיחים עם רוחות שבדרך כלל נושבות לכיוונך) אז את יכולה לשתול צברים בינך לבין השטח, וזה יכול למנוע מהשריפה להתפשט לשטח שלך.
זה עוד שימוש שיש להם, מלבד הפרי. וגם, כמובן, להוות גדר תיל טבעית לעצירת משיגי גבול (אנושיים או לא).
זה עוד שימוש שיש להם, מלבד הפרי. וגם, כמובן, להוות גדר תיל טבעית לעצירת משיגי גבול (אנושיים או לא).
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
- דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*
תלתלים שובבים
בקשר לסברס- יש בנגב, לא רחוק מדימונה חווה לגידול סברס. המקום נקרא חוות צברי אורלי. הם עוסקים בכל הנושא ברצינות כולל סיורים מודרכים. יש להם גם מפעל לייצור מזון מכל חלקי הצבר. שווה להרים טלפון ולקבל מידע.
-
תלתלים שובבים
צר לי, אין לי מושג.
-
- הצטרפות: 30 דצמבר 2008, 23:24
תלתלים שובבים
אני לא מומחית פשוט התאהבתי בצמחים בזמנו
זה כמו לגדל אוסף של אלמוגים ושושנונות ים בבית
יש להם צורות כל כך יפות
אפשר למצוא הרבה אינפורמציה באינטרנט
לא יודעת לגבי ריבה...
זה כמו לגדל אוסף של אלמוגים ושושנונות ים בבית
יש להם צורות כל כך יפות
אפשר למצוא הרבה אינפורמציה באינטרנט
לא יודעת לגבי ריבה...
-
תלתלים שובבים
תכנים?! יומולדת יומולדת יומלדת הנה בא ואני שמחה...קצת שירים עוגה ונרות ...נשמע לי אחלה...
-
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2009, 12:08
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בילבי*
תלתלים שובבים
מהנסיון שלי יום הולדת שנתיים היא לא הפקה... יושבים יחד במעגל, כל ההורים והילדים. אפשר לחלק מטפחות או כלי נגינה פשוטים ולשיר שירי יומולדת שכולםמכירים. אפשר גם ליפעול כתזמורת שמנגנים ועוצרים. עם המטפחות אפשר להוסיף "נער ועצור" "למעלה למטה"...
לכמובן טקס הנרות והעגה.
רעיון נחמד שראיתי אצל חברה הוא ליבחור ספר שהילדה מאוד אוהבת ולהפוך אותו ל"סיפור פעיל", עם בובות והפתעות שהילדים מקבלים במהלך הסיפור...
לסיום ריקודים הורים וילדים זה תמיד כייף!!!
בהצלחה... אמא בילבי
לגבי מתנות אני תמיד אוהבת לבקש ולקבל ספרים, או כל מיני מצרכים ליצירה מושקעת...
לכמובן טקס הנרות והעגה.
רעיון נחמד שראיתי אצל חברה הוא ליבחור ספר שהילדה מאוד אוהבת ולהפוך אותו ל"סיפור פעיל", עם בובות והפתעות שהילדים מקבלים במהלך הסיפור...
לסיום ריקודים הורים וילדים זה תמיד כייף!!!
בהצלחה... אמא בילבי
לגבי מתנות אני תמיד אוהבת לבקש ולקבל ספרים, או כל מיני מצרכים ליצירה מושקעת...
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
תלתלים שובבים
מתנה: סלסלת פירות/ירקות מעץ שניתנון לחיתוך (חתוכות וצמודות בעזרת סקוטצ')
כמו זה:
לגבי כיבוד: ממליצה להוציא קודם את האוכל האמיתי, ורק לאחר טקס העוגה להגיש את המלוחים והמתוקים (במידה ואת רוצה)
כמו זה:
לגבי כיבוד: ממליצה להוציא קודם את האוכל האמיתי, ורק לאחר טקס העוגה להגיש את המלוחים והמתוקים (במידה ואת רוצה)
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2008, 20:49
- דף אישי: הדף האישי של דניאל_של_מורן_וענבר*
תלתלים שובבים
אני בימי הולדת אוהבת לחתוך המון פירות למגש גדול + צלחת ירקות חתוכים, פשטידות, עוד איזה סלט או שניים ועוגת יומולדת.
הפעלות לא צריך הרבה, בלונים למשחק, אולי מדבקות לקשט אותם, בועות סבון, מוזיקה..
הפעלות לא צריך הרבה, בלונים למשחק, אולי מדבקות לקשט אותם, בועות סבון, מוזיקה..
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
תלתלים שובבים
יש את show]חוות אורלי item place[/po],772,201,3331,.aspx לייד דימונה שמגדלים קקטוסים שווה להתעניין אצלם
-
תלתלים שובבים
הי תלתלים
לסיפור "החתול שדפנה רוצה" אפשר להכין בובות על מקלות רופא. בובה של דפנה ובובה של החתול שהיא רוצה. וה"מנטרה החוזרת" בשיתוף הילדים וההורים: "חתול קטן, שחור ולבן עם... דקיק ... לקיק...". אפשר להביא כל מיני בובות של חתולים, מפלסטיק/עץ/פרווה... מה שיש. כשדפנה מציירת אפשר לצייר את החתול לעיני הילדים. אפשר לחלק לכל ילד "קערית" קטנה - כמו קערית החלב של החתול. ובתוכה לשים בכל פעם הפתעה אחרת מהסיפור למשל - בלון קטן- כשנפחו בלונים (רק אם לא מסוכן...), כשהגיע הלילה - הירח יכול להיות מטבעות שוקולד נוצצים, חתול גזור לצביעה + צבע שכל אחד יוכל לצבוע. משהו כתום כצבע החתול שמצאה... אולי גזר??? לא יודעת... הגדול הרעיון הוא שכל ילד "אוסף" לקערית החלב הפתעות קטנות מהסיפור ובובות להמחשה.
בכל מקרה אלו הרעיונות שלי וכמובן שאפשר עוד ועוד...
בהצלחה בילבי
לסיפור "החתול שדפנה רוצה" אפשר להכין בובות על מקלות רופא. בובה של דפנה ובובה של החתול שהיא רוצה. וה"מנטרה החוזרת" בשיתוף הילדים וההורים: "חתול קטן, שחור ולבן עם... דקיק ... לקיק...". אפשר להביא כל מיני בובות של חתולים, מפלסטיק/עץ/פרווה... מה שיש. כשדפנה מציירת אפשר לצייר את החתול לעיני הילדים. אפשר לחלק לכל ילד "קערית" קטנה - כמו קערית החלב של החתול. ובתוכה לשים בכל פעם הפתעה אחרת מהסיפור למשל - בלון קטן- כשנפחו בלונים (רק אם לא מסוכן...), כשהגיע הלילה - הירח יכול להיות מטבעות שוקולד נוצצים, חתול גזור לצביעה + צבע שכל אחד יוכל לצבוע. משהו כתום כצבע החתול שמצאה... אולי גזר??? לא יודעת... הגדול הרעיון הוא שכל ילד "אוסף" לקערית החלב הפתעות קטנות מהסיפור ובובות להמחשה.
בכל מקרה אלו הרעיונות שלי וכמובן שאפשר עוד ועוד...
בהצלחה בילבי
-
תלתלים שובבים
בהצלחה
אגב, אני ענבל.
וכמובן שאני עובדת עם ילדים... מעבירה חוגים ואמא לטליה בת 3.
שמחה שאהבת את הרעיונות
ושיהיה יומולדת שמח!
אגב, אני ענבל.
וכמובן שאני עובדת עם ילדים... מעבירה חוגים ואמא לטליה בת 3.
שמחה שאהבת את הרעיונות
ושיהיה יומולדת שמח!
תלתלים שובבים
הסברס הרגיל שיש בקיץ מוצמד לכינוי קן לציפור.
גם לי יש תלתלים שובבים(בד"כ יותר מידי שובבים(-:)
את גם חובבת סברסים?
גם לי יש תלתלים שובבים(בד"כ יותר מידי שובבים(-:)
את גם חובבת סברסים?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
תלתלים שובבים
איפה בשרון ?
אני צריכה לנסוע לקדימה ביום חמישי
ועד אז אני אדע אם מה שנורית נתנה לי מספיק למלא את הכרית או לא
אני צריכה לנסוע לקדימה ביום חמישי
ועד אז אני אדע אם מה שנורית נתנה לי מספיק למלא את הכרית או לא
-
תלתלים שובבים
סובארו טנדר?
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
תלתלים שובבים
בעלי אביחי אולי יכול לעזור
0523-901101
0523-901101
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
תלתלים שובבים
היי, גם אני מציע את שרותיי, עושה זאת בכל הארץ ואשמח לעזור.
תחום העיסוק העיקרי שלי הוא בנייה בעץ, אך אני איש עם ידיים טובות וצריך עבודה כרגע .
ניתן אפילו לשלב פנג שווי.
052-4304776
מורי.
תחום העיסוק העיקרי שלי הוא בנייה בעץ, אך אני איש עם ידיים טובות וצריך עבודה כרגע .
ניתן אפילו לשלב פנג שווי.
052-4304776
מורי.
-
תלתלים שובבים
שלום ליאור
אנחנו שתי נשים שעוסקות בארגון וסדר.
שתינו מאיזור הצפון, על אף שאנחנו עובדות עד למרכז והלאה ממנו.
אם את מעוניינת לשמוע יותר - אשמח לדבר איתך
שרון ברנע
"יהיה בסדר"
0522-899899
אנחנו שתי נשים שעוסקות בארגון וסדר.
שתינו מאיזור הצפון, על אף שאנחנו עובדות עד למרכז והלאה ממנו.
אם את מעוניינת לשמוע יותר - אשמח לדבר איתך
שרון ברנע
"יהיה בסדר"
0522-899899
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
תלתלים שובבים
הי
אני כבר הסתדרתי אבל אני יודעת ש טליה אלמתן צריכה קצת קלקר
אז אם יש לך כוח לכתוב לה זה יהיה נדיב מצידך
היא אחרי לידה ואין לה כוח לטפל בזה
אני כבר הסתדרתי אבל אני יודעת ש טליה אלמתן צריכה קצת קלקר
אז אם יש לך כוח לכתוב לה זה יהיה נדיב מצידך
היא אחרי לידה ואין לה כוח לטפל בזה
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2009, 14:53
- דף אישי: הדף האישי של תמי_מה*
תלתלים שובבים
הי לתלתלית,
אני מבנימינה ואני מוכנה לנסוע יחסית ברדיוס רחב. בשבוע הבא אני במצפה עדי.. מאפה את?
צרי איתי קשר ןאתן לך עוד פרטים בשמחה. תמי
077-4360764
054-6635984
תודה!
אני מבנימינה ואני מוכנה לנסוע יחסית ברדיוס רחב. בשבוע הבא אני במצפה עדי.. מאפה את?
צרי איתי קשר ןאתן לך עוד פרטים בשמחה. תמי
077-4360764
054-6635984
תודה!
-
תלתלים שובבים
אני מבינה שביתך בת שנתיים וקצת. גם ביתי התחילה לעבוד עם המחשב בגיל כזה, אז הגבלנו לה את השימוש בעזרת שעון שקורא כתרנגול לרבע שעה ואחר כך לחצי שעה, היום אין צורך להגביל אותה אחרי זמן מה היא משתעממת מזה ומניחה היו תקופות של המון שעות רצופות בערך בגיל שלוש ואני בטוחה שעוד יהיו אם היא תמצא דברים מעניינים חדשים לעשות שם אבל זה עניין של עניין ולא של צורך התמכרותי. היא התחילה ממחשב אמיתי גם כי אין לנו כסף להשקיע בקומפי זמני וגם כי לדעתי הקומפי הוא סתם שטות והם בהחלט מסוגלים ללמוד לעבוד עם מחשב רגיל.
אני בטוחה שיבואו פה כל מיני כאלה שיגידו שעדיף שתשחק בחול בחצר וכו' אבל אם זה לא במקום אם כי בנוסף זה מעולה. אני מעדיפה שהבת שלי לא תהייה טכנופובית, להיות טכנופובי בדור שלה זו ממש נכות לדעתי.
יש אתרים שמיועדים לצעירים בליווי הורים בהתחלה לפחות. כמו האתר של הטלטאביז בbbc (כן, גם אנ ילא סובלת אותם באופן אישי אבל האתר שלהם ממש מלמד ילדים לעבוד עם עכבר ומקלדת באופן פשוט ומבוקר), יש דבר שנקרא דף הבית הראשון שלי ובו ריכוז של קישורים לאתרים ופעילויות שונות לילדים בכל הגילאים, באתר הזה צריך קצת יותר ליווי הורי כי יש בו גם פרסומות ואתרי זבל אבל הוא בסך הכל סביבה מוגנת לילדים והם לא יכולים לגלוש בטעות ליוטיוב ולקבל סרטי איימה במסווה של מרי פופינס או משהו כזה.
כיום ביתי עוד מעט בת ארבע, מפעילה את המחשב לבד, גולשת בוובקינז (בעיקר לווטרינר ולהאכיל את דוב הקוטב שלה) והכי מקסים לדעתי, המשחקים שלה יוצאים מהמחשב והופכים למשחקי דמיון עשירים ופעילים גם לבד וגם עם חברות.
היא למדה לזהות את האותיות בעזרת המחשב, למדה לספור ולזהות מספרים, יש אתרים לימודיים רבים עם המון תוכן מעולה ומחשב זה כלי עזר מצויין. כשאנחנו פוגשות משהו חדש אנחנו מחפשות עליו מידע בספרים ואחר כך מתגברות עם המחשב שם יש קישורים לעוד המון תחומים וזה נותן תמונה רחבה של הנושא.
בקיצור, אני בעד אבל לא קומפי, קומפי זה סתם עוד צעצוע מרעיש מבחינתי.
אני בטוחה שיבואו פה כל מיני כאלה שיגידו שעדיף שתשחק בחול בחצר וכו' אבל אם זה לא במקום אם כי בנוסף זה מעולה. אני מעדיפה שהבת שלי לא תהייה טכנופובית, להיות טכנופובי בדור שלה זו ממש נכות לדעתי.
יש אתרים שמיועדים לצעירים בליווי הורים בהתחלה לפחות. כמו האתר של הטלטאביז בbbc (כן, גם אנ ילא סובלת אותם באופן אישי אבל האתר שלהם ממש מלמד ילדים לעבוד עם עכבר ומקלדת באופן פשוט ומבוקר), יש דבר שנקרא דף הבית הראשון שלי ובו ריכוז של קישורים לאתרים ופעילויות שונות לילדים בכל הגילאים, באתר הזה צריך קצת יותר ליווי הורי כי יש בו גם פרסומות ואתרי זבל אבל הוא בסך הכל סביבה מוגנת לילדים והם לא יכולים לגלוש בטעות ליוטיוב ולקבל סרטי איימה במסווה של מרי פופינס או משהו כזה.
כיום ביתי עוד מעט בת ארבע, מפעילה את המחשב לבד, גולשת בוובקינז (בעיקר לווטרינר ולהאכיל את דוב הקוטב שלה) והכי מקסים לדעתי, המשחקים שלה יוצאים מהמחשב והופכים למשחקי דמיון עשירים ופעילים גם לבד וגם עם חברות.
היא למדה לזהות את האותיות בעזרת המחשב, למדה לספור ולזהות מספרים, יש אתרים לימודיים רבים עם המון תוכן מעולה ומחשב זה כלי עזר מצויין. כשאנחנו פוגשות משהו חדש אנחנו מחפשות עליו מידע בספרים ואחר כך מתגברות עם המחשב שם יש קישורים לעוד המון תחומים וזה נותן תמונה רחבה של הנושא.
בקיצור, אני בעד אבל לא קומפי, קומפי זה סתם עוד צעצוע מרעיש מבחינתי.
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
תלתלים שובבים
אין לי מושג בת כמה ביתך
אבל אני בגישת האנטרופוסופיה שאומרת שלא כדאי לפתח את הצד השיכלי עד גיל שבע
אלא לתת לנפש להיות שקועה בתוך קסם ודימיון על מנת לתת לגוף מרחב להתפתח.
כל משחקי מחשבה ומחשב בגיל הזה מקבעים את המחשבה והתודעה.
נכון שהיא אוהבת מחשב אבל זה בגלל שאת בטח אוהבת והם רוצים לחקות אותנו.
בטח כשהיא היתה תינוקת היא אהבה מפתחות, שלטים,פלאפון ומצלמה. נכון?
זה לא אומר שתיקני לה פלאפון...(-:
אבל אני בגישת האנטרופוסופיה שאומרת שלא כדאי לפתח את הצד השיכלי עד גיל שבע
אלא לתת לנפש להיות שקועה בתוך קסם ודימיון על מנת לתת לגוף מרחב להתפתח.
כל משחקי מחשבה ומחשב בגיל הזה מקבעים את המחשבה והתודעה.
נכון שהיא אוהבת מחשב אבל זה בגלל שאת בטח אוהבת והם רוצים לחקות אותנו.
בטח כשהיא היתה תינוקת היא אהבה מפתחות, שלטים,פלאפון ומצלמה. נכון?
זה לא אומר שתיקני לה פלאפון...(-:
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
תלתלים שובבים
הבן שלי ניגש למחשב לפני גיל שנתיים. ישר הצעתי לו את העכבר הרגיל ולא היה לנו קומפי מעולם.
קומפי לדעתי מיותר מפני שזה כמו עוד צעצוע שעושה צלילים כשלוחצים על כפתורים. פשוט הצלילים והאורות הם במסך.
הבת שלי לעומת זאת, כבר בת 2.4 ולא נראה לי שהיא בכיוון של לעבוד עם מחשב ועכבר. מקסימום מסתכלת עליי כמה זמן ומשתעממת.
הבן שלי יכול להיות שעות במחשב (וגם בטלוויזיה), לעומת הבת שמשתעממת מהר יותר.
אני חושבת שיש להגביל את זמן השהייה מול המסך (גם מחשב וגם טלוויזיה), במיוחד את הילדים שיש להם נטייה לזה יכולים להישאב למשך שעות, מה שלא בריא לא לגוף ולא למוח.
יש את האתר הזה שמאפשר עבודה עם עכבר ולא תמיד מצריך אפילו לחיצה (למשל אפשר לפוצץ בלונים רק בהזזה של העכבר). יש שם המון פעילויות.
קומפי לדעתי מיותר מפני שזה כמו עוד צעצוע שעושה צלילים כשלוחצים על כפתורים. פשוט הצלילים והאורות הם במסך.
הבת שלי לעומת זאת, כבר בת 2.4 ולא נראה לי שהיא בכיוון של לעבוד עם מחשב ועכבר. מקסימום מסתכלת עליי כמה זמן ומשתעממת.
הבן שלי יכול להיות שעות במחשב (וגם בטלוויזיה), לעומת הבת שמשתעממת מהר יותר.
אני חושבת שיש להגביל את זמן השהייה מול המסך (גם מחשב וגם טלוויזיה), במיוחד את הילדים שיש להם נטייה לזה יכולים להישאב למשך שעות, מה שלא בריא לא לגוף ולא למוח.
יש את האתר הזה שמאפשר עבודה עם עכבר ולא תמיד מצריך אפילו לחיצה (למשל אפשר לפוצץ בלונים רק בהזזה של העכבר). יש שם המון פעילויות.
-
-
תלתלים שובבים
הצעת עבודה
ברמת גן חברה שלי מחפשת עזרה בבית לפעמים בקרים ולפעמים אחר צהריים כל יום כ-3 שעות סידור וניקוי הבית בבקרים ואחר צהריים או ערב הכנת ארוחת ערב לילדים (גילאי גן ובי"ס יסודי) והשכבה או העסקתם עד שאמא חוזרת
ברמת גן חברה שלי מחפשת עזרה בבית לפעמים בקרים ולפעמים אחר צהריים כל יום כ-3 שעות סידור וניקוי הבית בבקרים ואחר צהריים או ערב הכנת ארוחת ערב לילדים (גילאי גן ובי"ס יסודי) והשכבה או העסקתם עד שאמא חוזרת
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 03:26
- דף אישי: הדף האישי של השוטה_על_הגבעה*
תלתלים שובבים
שלום ליאור
אם היא גרה במרחק הליכה ממני, ייתכן שזה יכול להתאים לי.
אשמח אם תכתבי לי בדפבית איפה היא גרה (אני ממש ליד הרצל פינת הרוא"ה). ועל כמה ילדים מדובר?
אם רלוונטי אקח ממך פרטי התקשרות.
תודה
רוני
אם היא גרה במרחק הליכה ממני, ייתכן שזה יכול להתאים לי.
אשמח אם תכתבי לי בדפבית איפה היא גרה (אני ממש ליד הרצל פינת הרוא"ה). ועל כמה ילדים מדובר?
אם רלוונטי אקח ממך פרטי התקשרות.
תודה
רוני
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
תלתלים שובבים
הי
יש לי מישהי שנראה לי שזה יתאים. היא שכנה שלי בבניין,בן אדם מקסים והיא פנויה
תודה
יש לי מישהי שנראה לי שזה יתאים. היא שכנה שלי בבניין,בן אדם מקסים והיא פנויה
תודה
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2006, 15:50
- דף אישי: הדף האישי של גומות_חן*
תלתלים שובבים
הי תךתךים...
אני חיסנתי את הבת שלי בנפרד גם כן. וטטנוס הוא חיסון שבא משולב רק עם דיפטריה לא עם שעלת.
אני חיסנתי את הבת שלי בנפרד גם כן. וטטנוס הוא חיסון שבא משולב רק עם דיפטריה לא עם שעלת.
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
תלתלים שובבים
רציתי לכתוב בדיוק אותו דבר - טטנוס בא רק עם דיפטריה.
ופוליו כבר לא נותנים בטיפות כי החיסון בטיפות מסוכן יותר אז עכשיו זה שוב רק בזריקה.
ופוליו כבר לא נותנים בטיפות כי החיסון בטיפות מסוכן יותר אז עכשיו זה שוב רק בזריקה.